نمودار ارز دیجیتال امپ

معرفی ارز دیجیتال امپ (AMP)

ارز دیجیتال غیر متمرکز امپ (amp) که روی بستر بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است یک توکن مبتنی بر «ERC-20» است. این ارز دیجیتال با هدف انتقال آنی مبادلات به وجود آمد. انتقال ارز بدون بازگشت، از اولویت های این رمزارز به حساب می آید و باعث ارتقای اعتبار معاملات رمزارزی می شود.

فهرست []

    در واقع، این ارز دیجیتال، همچون یک وثیقه عمل کرده و ارزش انتقالی که هنوز صورت نگرفته را تضمین می کند. از آنجایی که مدت زمان مورد نیاز برای پروسه انتقال می تواند چند ثانیه، چند ساعت یا حتی چند روز باشد، توکن «amp» می تواند با کمک وثیقه هایی که با استفاده از قراردادهای هوشمند نهادینه شده، ضامن ارزشمندی تراکنشی باشد که هنوز انجام نشده است.

    پس از طی مراحل و انجام شدن تراکنش، این توکن آزاد می شود و می تواند برای یک تراکنش دیگر مورد استفاده قرار گیرد. ولی اگر تراکنش به دلیل عدم توافق انجام نشود، توکن امپ به عنوان جریمه یا خسارت خرج می شود.

    معرفی بنیان گذار ارز دیجیتال امپ

    آقای «تایلر اسپالدینگ» (Tyler Spalding) که هم بنیان گذار شبکه «فلکسا» (Flexa) نیز بود در سال 2020 از توکن امپ رونمایی کرد.

    شرکت «ConsenSys Diligince» در ژوئن سال 2020 و شرکت «Trail of bits» در آگوست سال 2020 به بررسی توکن «amp» و قراردادهای هوشمند آن پرداختند.

    تاریخچه ارز دیجیتال Amp

    در سپتامبر سال 2020 این توکن برای اولین بار با قیمتی در محدوده ی 0.01 مبادله شد. قیمت این رمزارز در همان محدوده، نوسانات جزئی را تجربه کرد و حتی در دوره ای تا 0.003 دلار نیز تنزل قیمت داشت.

    در فوریه سال 2021 بود که این رمزارز نیز همپای دیگر رمزارزها از یک بازار گاوی بهره برده و رشد قیمت را چشید. قیمت این دارایی دیجیتال در تاریخ 18 آوریل به بالاترین میزان خود تا آن زمان یعنی 0.064 دلار رسید.

    در زمان نگارش این مطلب قیمت این رمزارز 0.056 دلار است.

    بررسی موشکافانه ویژگی های ارز رمزنگاری شده امپ

    رمزارز امپ با نماد اختصاری «AMP» یک توکن است. علت اینکه این رمزارز را یک توکن و نه یک کوین در نظر می گیریم این است که شبکه بلاک چین اختصاصی ندارد و روی شبکه ی بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است.

    «AMP» یک توکن غیرمتمرکز است که در حال حاضر با ارزش بازار 2.39 میلیارد دلار – در زمان نگارش این مطلب – در رتبه 42 بازار رمزارزها قرار گرفته است و 0.16 از کل بازار ارزهای دیجیتال را در اختیار خود دارد.

    این ارز دیجیتال بر اساس پارتیشن های وثیقه بنا شده است که از تعدادی توکن «AMP» تشکیل شده اند. هر کدام از این پارتیشن های وثیقه، آدرس خاص خود را دارند و می توانند قوانین مخصوص به خود را در بدنه داشته باشند.

    مثلا یک پارتیشن وثیقه می تواند این طور قانون گذاری شده باشد که بدون نیاز به ترک آدرس اصلی خود، نقش وثیقه ی یک تراکنش را داشته باشد.
    ارز دیجیتال «AMP» نوعی دارایی اگنوستیک است. به عبارت ساده می توان از توکن امپ برای تراکنش های دیجیتال و فیزیکی استفاده کرد، در نتیجه هر نوع دارایی که به انتقال آنی و برگشت ناپذیر دارایی نیاز داشته باشد می تواند از این توکن بهره مند شود.

    آشنایی با ویژگی ها و نحوه کارکرد ارزهای دیجیتال یکی از مواردی است که برای فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال به خصوص زمانی که قصد دارید هولدر ارزهای دیجیتال باشید به شما کمک می کند. شما به عنوان یک سرمایه گذار می توانید با سپری کردن دوره آموزش ارز دیجیتال به تمام اطلاعاتی که برای سرمایه گذاری بر روی ارزهای دیجیتال مورد نیاز شما خواهد بود دسترسی داشته باشید.

    مزایا و معایب ارز دیجیتال AMP

    مزایا

    با توجه به ماهیت این توکن و هدف از ایجاد آن که انجام تراکنش به صورت آنی است، می توان این ویژگی را به خصوص برای افراد و سازمان هایی که نیاز لحظه ای به انجام مبادلات مالی دارند یک مزیت فوق العاده به شمار آورد.

    توکن «AMP» فقط در حوزه ی رمزارزها کاربرد ندارد و می توان از این توکن در اموری همچون خرید ملک، مبادلات ارزهای فیات و… استفاده کرد.

    انتقال دارایی به کمک این توکن علاوه بر انجام لحظه ای آن، برگشت ناپذیر است. به این صورت هیچ فردی نمی تواند ادعا کند که دارایی ارسال نشده است.

    از آنجایی که فرد فرستنده توکن امپ را به عنوان وثیقه ای برای انجام مبادلات خود گرو می گذارد، می توان مطمئن بود که این گونه مبادلات امنیت کافی را دارا هستند.

    معایب

    یکی از معایبی که برای این دارایی دیجیتال عنوان می شود هزینه ی انجام تراکنش (GAS) است که در صورت استیک کردن این ارز دیجیتال، باید پرداخت شود. به این ترتیب برای افرادی که دارایی کمی دارند استیک کردن AMP چندان کار منطقی نیست.

    از آنجایی که معمولا رمزارزهای جدید با هدف رفع معایب ارزهای دیجیتال موجود به وجود می آیند تا به اینجای کار معایب زیادی در روند کار این ارز دیجیتال دیده نشده است.
    از طرف دیگر این رمزارز به تازگی پا به عرصه ی ظهور گذاشته است باید دید که این ارز دیجیتال در آینده نیز پاسخگوی نیاز کاربران خود خواهد بود یا خیر.

    کاربردهای ارز دیجیتال امپ

    پیش از این نیز تشریح کردیم که رمزارز امپ همچون یک وثیقه برای انتقال دارایی ها عمل می کند.

    شبکه فلکسا (Flexa)

    استفاده از ارز دیجیتال «AMP» در شبکه Flexa برای انتقال دارایی ها انجام می شود. علاوه بر استفاده از توکن امپ برای تبادل دارایی های دیجیتال می توان از این رمزارز برای مقاصد دیگری همچون فروش املاک، مبادله ارز فیات و کلا هر جایی که نیاز به پرداخت با وثیقه باشد، استفاده کرد.

    CoinGekco، Uniswap، Sushi، Gemini از جمله شرکت هایی هستند که از ارز دیجیتال «AMP» استفاده می کنند.

    کیف پول هایی که امپ را ساپورت می کنند

    اگر قصد نگه داری مرزارز خود را داشته باشید بدون توجه به نوع آن بهتر است که ارز دیجیتال خود را به کیف پولتان منتقل کرده و هرگز آن را در صرافی نگه داری نکنید.
    همان طور که پیش از این نیز به آن اشاره کردیم ارز دیجیتال امپ یک توکنی است که بر شبکه ی بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است، در نتیجه کیف پول های سازگار با ERC-20 می توانند در زمینه ی نگه داری، دریافت و ارسال این توکن به شما کمک کنند.

    در ادامه قصد داریم لیستی از بهترین کیف پول ها برای نگه داری این توکن را به شما معرفی کنیم.

    1- کیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)

    در صورتی که دارایی امپ شما زیاد است و قصد نگه داری از آن در کیف پول را دارید بهتر است از کیف پول های سخت افزاری مثل لجر استفاده کنید.

    این کیف پول ها از روش رمزنگاری بسیار قوی و پیشرفته ای استفاده می کنند که نفوذ به آن به راحتی صورت نمی گیرد. کیف پول سخت افزاری لجر از توکن amp نیز پشتیبانی می کند.

    2- کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)

    کیف پول سخت افزاری ترزور یکی دیگر از کیف پول های سخت افزاری است که از این رمزارز پشتیبانی می کند. با استفاده از این کیف پول نیز می توانید دارایی های امپ خود را با امنیت خاطر نگه داری کنید.

    در این نوع کیف پول ها حتی در صورت گم شدن کیف پول و یا به سرقت رفتن آن می توان با کمک عبارات مربوطه به دارایی های دیجیتال خود دسترسی داشته باشید.

    3- کیف پول نرم افزاری متامسک (Metamask)

    شاید بدانید که متامسک یک کیف پول نرم افزاری مخصوص اتریوم و توکن های ERC-20 (توکن امپ یکی از آنهاست) است. نسخه موبایل این نرم افزار برای گوشی های هوشمند اندروید و اپل وجود دارد.

    بنا بر گفته ی برخی افراد کیف پول متامسک بهترین گزینه برای افرادی است که قصد خرید اتریوم و یا توکن های مبتنی بر استانداردهای ERC-20 را دارند.

    4- کیف پول نرم افزاری کوینومی (Coinomi)

    ابتدا نسخه مخصوص موبایل این کیف پول طراحی و عرضه شد اما پس از آن نسخه ی دسکتاپ کیف پول کوینومی نیز در اختیار کاربران قرار گرفت.
    این کیف پول با پشتیبانی از ارز دیجیتال امپ (AMP) و با محیط کاربری ساده ای که دارد کار را برای افرادی که آشنایی زیادی با ارزهای دیجیتال ندارند نیز ساده کرده است. البته به دلیل اتفاقی که در سال 2019 برای یکی از کاربران افتاد و طی آن کیف پول کوینومی وی هک شد، این کیف پول چندان از نظر امنیت طرفدار ندارد.

    5- کیف پول نرم افزاری تراست ولت (Trust wallet)

    کیف پول شناخته شده ی تراست ولت نیز یکی دیگر از کیف پول هایی است که از رمزارز امپ پشتیبانی می کند. در صورتی که دارایی شما خیلی زیاد نیست می توانید از این کیف پول نرم افزاری با خیال راحت استفاده کنید. به هر حال تراست ولت یکی از ایمن ترین کیف پول های ارز دیجیتال است و البته هوشیار باشید که نسخه ی کیف پول تراست ولت خود را از منابع معتبر دریافت کنید تا به مشکل برخورد نکنید.

    اپلیکیشن های مخصوص گوشی های اندروید و آیفون این کیف پول قابل دسترسی برای کاربران هستند.

    6- کیف پول نرم افزاری اکسودوس (Exodus)

    کیف پول اکسودوس نیز توانسته است با امنیت ایجاد شده برای کاربران، طرفداران خود را داشته باشد. شما با نصب این کیف پول می توانید بسیاری از ارزهای دیجیتال همچون بیت کوین، اتریوم، مونرو و اخیرا امپ را مبادله کرده و در کیف پول خود نگه داری کنید.

    7- کیف پول نرم افزاری اتمیک والت (Atomic Wallet)

    کیف پول نرم افزاری اتمیک نیز یکی دیگر از کیف پول های شناخته شده و محبوب در میان مردم است که از توکن ارز «AMP» نیز پشتیبانی می کند. کابران هم می توانند از نسخه ویندوز این کیف پول استفاده کنند و هم نسخه اپلیکیشن موبایل آن.

    توسعه دهندگان این کیف پول مدعی هستند که امنیت، نامتمرکز بودن و ناشناس بودن کاربران سه اصل رعایت شده در کیف پول اتمیک است.

    8- کیف پول نرم افزاری لومی والت (Lumi Wallet)

    امکان خرید و نگه داری بیش از 1200 ارز دیجیتال در این کیف پول برای کاربران فراهم شده است، شما می توانید بدون ارائه ی اطلاعات شخصی خود در این کیف پول رایگان ثبت نام کنید.

    خرید ارز دیجیتال امپ

    پیش از این نیز بیان کردیم که ارز دیجیتال امپ یک توکن ERC-20 است، در نتیجه دریافت و نگه داری آن در کیف پول هایی که با استاندارد ERC-20 هماهنگ هستند به راحتی امکان پذیر است.

    شما با انتخاب یک صرافی از میان صرافی هایی که از ارز دیجیتال «AMP» پشتیبانی می کنند و سپس انتخاب یک کیف پول سازگار با ERC-20 می توانید به راحتی و با توجه به صرافی که انتخاب کرده اید با استفاده از ارزهای فیات و یا دیگر ارزهای دیجیتال اقدام به خرید و سپس انتقال آن به کیف پول خود کنید.

    برای نمونه شما می توانید توکن خود را از صرافی یونی سواپ خریداری کرده و با انتقال توکن های خود به کیف پول تراست ولت، توکن های خود را برای مدت طولانی و با خیالی آسوده نگه داری کنید.

    هیچ وقت دارایی های دیجیتال خود را به دلیل تنبلی و یا هر چیز دیگر در صرافی نگذارید.

    صرافی های کوین بیس، یونی سواپ و جمینی بهترین صرافی ها برای خرید «amp» به شمار می آیند.

    صرافی های پشتیبانی کننده از ارز دیجیتال «amp»

    صرافی Coinbase Pro

    صرافی کوین بیس که به تامین امنیت در میان صرافی ها شهرت دارد چندی پیش ارز دیجیتال «amp» را لیست کرد، بعد از لیست شدن این توکن در صرافی کوین بیس شاهد رشد قیمتی این ارز دیجیتال بودیم. شما می توانید این ارز دیجیتال را با دلار در صرافی کوین بیس تهیه کنید. صرافی کوین بیس با لیکوئیدیتی 325 یکی از بهترین صرافی ها برای خرید این توکن است.

    صرافی Gemini

    صرافی Gemini امکان خرید رمزارز امپ را برای کاربران خود مهیا کرده است. این صرافی با لیکوئیدیتی 280 یکی از بهترین صرافی های ارزهای دیجیتال است که کاربران می توانند با استفاده از دلار اقدام به تهیه ی توکن AMP کنند.

    صرافی Uniswap (V2)

    صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ با نقدینگی 492 شاید یکی از بهترین صرافی ها برای خرید ارز دیجیتال امپ (AMP) باشد. این توکن در زمان نگارش این مطلب در صرافی یونی سواپ با قیمت 0.05835 دلار مبادله می شد.

    صرافی Gate.io

    کاربران در صرافی گیت می توانند توکن «amp» خود را توسط تتر و یا اتریوم تهیه کنند، اگر توکن امپ خود را در این لحظه با تتر خریداری کنید، باید مبلغ 0.05826 دلار پرداخت کنید در حالی که اگر در همین لحظه قصد خرید توکن امپ با اتریوم را داشته باشید 0.05867 دلار را پرداخت می کنید.

    صرافی Bittrex

    در صرافی بیترکس کاربران می توانند با پرداخت بیت کوین «amp» را تهیه کنند. این ارز دیجیتال در حال حاضر در این صرافی با قیمت 0.05821 دلار مبادله می شود.

    پروژه های ارز دیجیتال

    Flexa اپلیکیشنی است که برای پرداخت ارزهای دیجیتال از آن استفاده می شود، درواقع «amp» را می توان توکن این اپلیکیشن به حساب آورد.

    کاربران می توانند با استیک کردن دارایی امپ خود به ضمانت انتقالات کمک کرده و در عوض سود دریافت کنند.
    در حال حاضر استفاده از این توکن در بسیاری از شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد، Flexa که پیش از این به آن اشاره کردیم، CoinGecko که پلتفرمی برای بررسی ارزهای دیجیتال است و شباهت زیادی به پلتفرم شناخته شده ی Coin Market Cap دارد و بسیاری از دیگر شرکت ها از این توکن استفاده می کنند.

    آینده ارز دیجیتال امپ

    «amp» یک نوع از دارایی دیجیتال غیر متمرکز است که امکان یک انتقال در لحظه و بدون برگشت با کمک یک وثیقه را برای کاربران فراهم می کند. با توجه به همین ویژگی ها می توان گفت که اگر این رمزارز به درستی آنچه هدفش بوده است را به انجام برساند قطعا می توان آینده ی روشنی برای این رمزارز متصور شد.

    این رمزارز به کاربرانش کمک می کند تا با کمک قراردادهای هوشنمد بر روی وثیقه، ریسک تراکنش ها را کنترل کند.

    با توجه به اهداف این پروژه که انجام تراکنش در کمترین مدت زمان و در امن ترین حالت ممکن است می توان گفت آینده ی خوبی پیش روی این ارز دیجیتال است. زیرا امنیت و سرعت انجام تراکنش همان چیزی است که همه به دنبال آن هستند.

    برای بررسی و پیش بینی یک ارز دیجیتال باید آن رمزارز را از منظر تکنیکال و فاندامنتال (بنیادی) مورد بررسی قرار داد. در اینجا نتایج منتشر شده از وبسایت Digitalcoinprice را برای شما آورده ایم، این وبسایت با بررسی دقیق این رمزارز قیمت هایی که در آینده برای این رمزارز پیش بینی کرده بود را منتشر کرده است.

    • قیمت تا پایان سال 2022
    • 0.160 دلار
    • قیمت تا پایان سال 2025
    • 0.314 دلار
    • قیمت تا پایان سال 2026
    • 0.364 دلار
    • قیمت تا پایان سال 2028
    • 0.431 دلار

    وبسایت walletinventor نیز با بررسی ها و تحلیل هایی که انجام داده است به این نتیجه رسیده است که با توجه به وضعیت این ارز و بازار ارزهای دیجیتال به طور کلی، قیمت این رمزارز تا پایان سال 2022 به 0.156 دلار و تا انتهای سال 2026 به قیمت 0.412 دلار خواهد رسید.

    همان طور که مشاهده می کنید هر دو تحلیل به قیمت های نسبتا مشابهی رسیده اند.

    نتیجه گیری

    توکن غیرمتمرکز امپ با فراهم کردن بستری برای انتقال دارایی ها به صورت بسیار سریع و امن نیاز بسیاری از افراد و سازمان ها را برطرف کرده است.
    با توجه به ویژگی ها، کاربردها و مزایا و معایبی که برای این توکن بیان کردیم، می توانید تصمیم بگیرید که آیا ارز دیجیتال «amp» دارایی هست که شما بخواهید بر روی آن سرمایه گذاری کنید یا خیر.

    سعی ما در این مطلب بر این بود تا به شما در تصمیم گیری در این خصوص کمکی کرده باشیم.

    سوالات متداول

    امپ یک توکن است، از آنجایی که امپ شبکه بلاک چین خاص خود را ندارد به این ارز دیجیتال توکن گفته می شود نه کوین.

    این ارز دیجیتال به تمام افراد، سازمان ها و شرکت هایی که نیاز به انتقال سریع دارایی بدون بازگشت را دارند کمک می کند.

    امپ یک توکن غیر متمرکز است که بر روی شبکه بلاک چین اتریوم پیاده سازی شده است و از استاندارد ERC-20 استفاده می کند.

    بله، شما می توانید به عنوان مثال با استفاده از متامسک بر روی موبایل هم ارز دیجیتال «amp» را استیک کنید. در شبکه Flexa نیز امکان استیک کردن توکن امپ وجود دارد تا کاربران با استیک کردن توکن های خود، در فرایند تضمین تراکنش ها به شبکه کمک کنند و به این صورت سودی دریافت کنند. هرچند به نظر می آید که انجام این کار به دلیل GAS پرداختی خیلی به صرفه نیست.

    ارز دیجیتال amp در صرافی های کوین بیس پرو (Coinbase pro)، یونی سواپ (Uniswap)، جمینی (Gemini)، سوشی سواپ (SushiSwap)، بنکور نتورک (Bancor network)، بیترکس (Bittrex)، پولونیکس (Poloniex) و گیت (Gate.io) لیست شده است.

    تمام کیف پول های سازگار با استاندارد ERC-20 از ارز دیجیتال امپ (AMP) پشتیبانی می کنند.