نمودار ام دکس

پلتفرم MDEX یک صرافی غیرمتمرکز بازارساز (Market-making Decentralized Exchange) مبتنی بر مفاهیم مالی نوین است. درواقع این پلتفرم، شبکه ای ترکیب شده از بلاک چین های اتریوم و هکو چین (Heco Chain ) را ایجاد می کند که به واسطه آن از ویژگی های هر دو شبکه، یعنی کارمزد کم تراکنش های هکو چین و فناوری های پیشرو شبکه اتریوم برخوردار است. پروژه Mdex با ایجاد یک پلتفرم defi/’>دیفای و ادغام IMO وDAO، خدماتی فراتر از یک صرافی غیرمتمرکز را در اختیار کاربران خود قرار دهد. در این مطلب، به طور کامل به بررسی پروژه ارز دیجیتال ام دکس پرداخته و ویژگی های مختلف این پروژه را ارزیابی می کنیم.

معرفی ارز دیجیتال ام دکس (Mdex)

ام دکس (Mdex) یک صرافی غیرمتمرکز بازارساز ارزهای دیجیتال است که توکن اختصاصی آن در بازار با نماد MDX شناخته می شود. همچنین MDEX یک بلاک چین ترکیبی از بلاک چین های اتریوم و هکو چین را ایجاد کرده و با استفاده از آن از مزایای هر دو شبکه، یعنی کارمزد پایین، تراکنش های هکو چین و فناوری های شبکه اتریوم برخوردار است. علاوه بر این، توکن صرافی Mdex به دلیل منحصربه فرد بودن و موفقیت بلاک چین هایی که پروژه آن در حال اجراست، بسیار ارزشمند خواهد بود. درحقیقت دارندگان این توکن به کمک رأی گیری می توانند درباره مدیریت پلتفرم ام دکس تصمیم گیری کنند. همچنین این توکن می تواند حق رأی، قدرت اداره پلتفرم و تصمیم گیری درباره آینده این پروژه را برای دارندگان آن به همراه داشته باشد.

درباره پلتفرم ارائه دهنده این توکن می توان گفت که Mdex یک پلتفرم غیرمتمرکز بوده که بر پایه شبکه بلاک چین هکو چین طراحی شده است. درواقع Heco یک زنجیره عمومی غیرمتمرکز است که بر بستر آن توسعه دهندگان اتریوم می توانند اپلیکیشن های غیرمتمرکز (Dapps) را طراحی و اجرا کنند. از سوی دیگر عملکرد این پلتفرم دقیقاً مشابه اتریوم است که این موضوع سبب می شود با قراردادهای هوشمند نیز سازگاری داشته باشند. علاوه بر این موارد، ارز دیجیتال Mdex به دنبال این است تا با ارائه پلتفرم دیفای ( DeFi) که IMO و DAO را بر بستر شبکه های هکو و اتریوم ادغام می کند، خدماتی فراتر از یک صرافی غیرمتمرکز به کاربران خود ارائه دهد.

بنیان گذاران ارز دیجیتال ام دکس

در پایان سال ۲۰۱۷ میلادی (۱۳۹۶) Mdex به کمک نیت فلندرز (Nate Flanders) و انت هاندا ( Anant Handa) با عنوان یک صرافی ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه بلاک چین بنیان گذاری شد. با گذشت چند سال از تأسیس این صرافی، درحقیقت این پروژه در این تاریخ به منظور تأمین نقدینگی و معامله در دسترس کاربران قرار گرفت و طی ۲ هفته، ابتدا به ارزش 275 میلیون دلار و سپس به ارزش 521 میلیون دلار رسید. همچنین حجم معاملات روزانه این صرافی تنها ۳ هفته پس از راه اندازی ام دکس، به بیش از 1 میلیارد دلار رسید. از سوی دیگر تا ابتدای ماه فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ماه ۱۳۹۹) ام دکس به موفقیت های جدیدی نیز دست یافت؛ برای مثال تا این زمان، حجم نقدینگی و معاملات این صرافی در یک روز به بالای 2 میلیارد دلار رسید. همچنین در ۳ فوریه ۲۰۲۱ (۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹) و با راه اندازی یک صندوق زیست محیطی با ارزش حدودی 15 میلیون دلار در این صرافی، تیمی با عنوان سازوکار اتاق هیئت مدیره (Board Room Mechanism) در ام دکس تأسیس شد.

نحوه کارکرد پلتفرم MDX

پلتفرم ام دکس درآمد خود را از طریق کارمزدهایی که از تراکنش های کاربران خود دریافت می کند، به دست می آورد. این پلتفرم غیر از کارمزدها، برای استخراج توکن های MDX نیز به کاربران خود پاداش می دهد. درحقیقت این توکن ها می توانند به نسبت ۱ به ۱ روی این پلتفرم مبادله شوند. همچنین توکن های MDX می توانند با عنوان کارمزد گس (GAS Fee) یا تحت عنوان کارمزدهای سوزاندن توکن ها در معاملات گوناگونی که بر بستر این صرافی انجام می شوند، استفاده شوند. اساساً صرافی ام دکس جزء پلتفرم هایی است که می توانند کاربران بسیاری را با ویژگی های متعدد و عملکرد مطلوب، به سمت خود جذب کنند. درواقع حتی اگر این صرافی از نظر بازار به بزرگ ترین شبکه بلاک چین متصل نباشد، باز هم ام دکس می تواند با تکیه بر ویژگی های بی شمار خود، کاربران و دارایی های آن ها را از طریق دیگر بلاک چین ها به بازار متصل کند؛ برای نمونه، کاربران می توانند توکن MDX را به کمک زنجیره هکو به زنجیره هوشمند بایننس ( Binance Smart Chain) متصل کرده و آن را مبادله کنند. درحقیقت این یکی از پیشرفته ترین کاربردهایی است که این پلتفرم برای تریدرهای خود در نظر گرفته است.

مدل اقتصادی پلتفرم ام دکس

عرضه کل توکن MDX رقمی نزدیک به 1 میلیارد است که ۱۰ درصد از این رقم، پاداش تیم عملیاتی و توسعه دهنده ام دکس، 7 درصد متعلق به سرمایه گذاران اولیه پروژه، 3 درصد برای برندسازی و ارتقای بازار و 80 درصد باقیمانده نیز برای استخراج نقدینگی و همچنین استخراج تراکنش ها بر بستر Heco در نظر گرفته شده است. درحقیقت پاداش استخراج برای هر بلوک بر بستر هکو، هشتاد توکن MDX است. همچنین بد نیست بدانید که هر شش ماه یک بار، این میزان پاداش در پلتفرم ام دکس نصف می شود.

ویژگی های ارز دیجیتال ام دکس

ارز دیجیتال ام دکس

در ادامه این مطلب، به بررسی ویژگی های پلتفرم معاملاتی ام دکس می پردازیم.

  • بازارساز خودکار ( Automated Market Maker)

پلتفرم ام دکس با عنوان یک بازارساز خودکار (AMM) با ارائه بستری مطلوب که از چنین فرایندی پشتیبانی کند، قصد دارد در اجرای برنامه هایی با سرعت بالا، جزء پیشتازان قرار بگیرد.

  • توکن های مدیریتی

توکن ام دکس (MDX) با توجه به ماهیت غیرمتمرکز پروژه ارز دیجیتال آن می تواند برای تصمیم گیری درباره موضوعات مهم در شبکه این رمز ارز استفاده شود. این کاربرد دقیقاً مثل رأی گیری درباره نسبت کارمزدهای تراکنش و همچنین بررسی دیگر قوانین مهم در شبکه است.

  • استخراج دوگانه پلتفرم

ام دکس براساس یک مکانیسم نوآورانه استخراج دوگانه عمل می کند. این موضوع معاملات ایمن را بر بستر این پلتفرم و روند تأمین نقدینگی در این صرافی ارز دیجیتال تضمین می کند. همچنین این ویژگی بر افزایش میزان جریان نقدینگی در این پلتفرم بسیار مؤثر است.

  • جذب سرمایه

پلتفرم ام دکس برای تأمین کمک های مالی نیز کاربرد دارد. درواقع بستر IME Mdex کمک می کند تا فرایند جمع آوری کمک های مالی آسان تر شود.

  • تراکنش های سریع تر و ارزان تر

پلتفرم Mdex تراکنش های سریع تر با کارمزدهای کمتر را در قیاس با پلتفرم های دیگر ارائه می دهد. درحقیقت در نسخه دوم ام دکس، ویژگی های این پلتفرم بهبود یافته است؛ از این رو این پلتفرم ایمن تر، سریع تر و البته کاربرپسندتر از قبل خواهد بود.

  • بازخرید و توکن سوزی

اساساً صرافی ام دکس، به میزان ۰٫۳ درصد توکن MDX از کاربران خود کارمزد تراکنش دریافت می کند که در این میان ۴۰ درصد از این میزان برای بازخرید و سوزاندن توکن های MDX و ۶۰ درصد آن نیز برای خرید توکن HT (هیوبی توکن) و به منظور ایردراپ (هدایای تبلیغاتی) به کاربرانی تعلق می گیرد که جزء هولدرهای توکن MDX هستند.

  • سازمان خودمختار غیرمتمرکز ( DAO)

ام دکس در عمل یک ساختار DAO را اجرا می کند و از توکن بومی خود (MDX ) نیز برای دستیابی به حکمرانی (Governance) در صرافی خود استفاده می کند.

  • توکن های تأمین سرمایه

اساساً توکن های ام دکس، توکن هایی استاندارد هستند که برای تأمین سرمایه از آن ها استفاده می شود. این توکن ها توسط HT-IMO استفاده می شوند. درحقیقت HT-IMO یک قرارداد مخصوص دارایی های غیرمتمرکز است که برای تأمین سرمایه هایی استفاده می شود که براساس ام دکس هستند؛ چیزی مانند توکن ( ETH) که در عرضه اولیه شبکه اتریوم استفاده می شود. به صورت کلی Mdex را می توان پروژه ای غیرمتمرکز یا دیفای در نظر گرفت که با ترکیب پلتفرم ها و توکن های یک صرافی متمرکز فعالیت می کند.

  • ارائه پاداش ها

از جمله ویژگی های ام دکس که توجه بیشتری به آن می شود، می توان به قابلیت منحصربه فرد Trading Mining اشاره کرد. این پروتکل در ازای هر معامله ای که انجام می دهد، پاداشی را به کاربران خود اعطا می کند. این پاداش ها در راستای افزایش فعالیت های تجاری این صرافی هستند و درنهایت به نقدینگی بیشتر این صرافی منجر می شوند.

کاربردهای ارز دیجیتال ام دکس

ارز دیجیتال ام دکس

تریدرهایی که ارز دیجیتال ام دکس را می خرند، اهداف گوناگونی از این عمل خود دارند. تعدادی از آن ها برای اهداف مدیریتی و تأثیرگذاری در تصمیم های مربوط به پروژه این ارز دیجیتال ام دکس را خریداری می کنند. تعدادی دیگر نیز برای توکن سوزی و دریافت سود از این کار آن را می خرند. همچنین پلتفرم ام دکس خدمات و محصولات گوناگونی را از بدو تأسیس خود به بازار معرفی کرده که در ادامه هرکدام از آن ها را جداگانه بررسی می کنیم:

1. خدمات بین زنجیره ای ( Cross-Chain)

همان طور که در بالا نیز اشاره شد، در ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی (۱۴۰۰)، پلتفرم Mdex با زنجیره هوشمند بایننس یا BCS ( Binance Smart Chain) ادغام شد. این امر نه تنها معاملات و دارایی ها را وارد این پلتفرم کرد، بلکه امکان ارائه خدمات و معاملات را در سراسر زنجیره اصلی و زنجیره هوشمند بایننس اعطا کرد.

2. تبادل توکن ها (Swapping)

در عرصه بلاک چین و ارزهای دیجیتال، تعویض Swap یک فرایند مبادله رمز ارزها با دیگر دارایی ها با استفاده از پلتفرم معاملاتی است؛ از این رو ام دکس با برخورداری از این قابلیت و به کمک یک رابط یا واسطه، تبادل دارایی ها را برای کاربران خود آسان کرده است. در حال حاضر، ام دکس از بی شمار جفت ارز معاملاتی برای تبادل پشتیبانی می کند.

3. تأمین نقدینگی

اساساً تأمین نقدینگی در پلتفرم Mdex تضمین شده است و این نقدینگی به کمک توکن های MDX و با عنوان پاداش به کاربران این صرافی ارائه می شود.

کیف پول های ارز دیجیتال لئو

به طورکلی پس از خرید رمز ارز  MDXکاربران می توانند از کیف پول های نرم افزاری یا سخت افزاری موجود در بازار که از توکن MDX پشتیبانی می کنند، برای ذخیره این ارز دیجیتال استفاده کنند. در حال حاضر، کیف پول های بسیاری در بازار و بر بستر اینترنت هستند که می توان رمز ارزهای گوناگونی را روی آن ها ذخیره کرد، اما توجه به امنیت یک کیف پول ارز دیجیتال، از جمله نکاتی است که حتماً باید به آن توجه ویژه ای کرد. کیف پول های نرم افزاری تراست ولت (Trust Wallet)

و کیف پول های سیف پل (SafePal) ۲ مورد از برترین کیف پول های ارز دیجیتالی هستند که از رمز ارز ام دکس پشتیبانی می کنند. اساساً این ۲ ولت ارز دیجیتال، قابلیت نصب روی گوشی های تلفن همراه را دارند و کاربران می توانند این کیف پول ها را روی ۲ نسخه اندروید و Ios گوشی های تلفن همراه خود نصب کنند.

کیف پول های سیف پل (SafePal)

کیف پول سیف پل (SafePal) فعالیت های خود را در سال ۲۰۱۸ میلادی (۱۳۹۷) آغاز کرد. این ولت ارز دیجیتال، نخستین کیف پول سخت افزاری است که به کمک صرافی بایننس (Binance) روی آن سرمایه گذاری شده و پشتیبانی می شود. کیف پول S1 غیر از نسخه سخت افزاری، ولت نرم افزاری مخصوص به خود را نیز ارائه کرده تا در کنار ذخیره ایمن رمز ارزها، بستری آسان برای فعالیت در اپلیکیشن های غیرمتمرکز را برای کاربران خود فراهم کند؛ بنابراین این کیف پول، فعالیت های ممکن در عرصه رمز ارزها را پشتیبانی می کند.

از جمله مزایای این ولت سخت افزاری پشتیبانی از توکن هایی مبتنی بر استاندارد ERC-721 است؛ توکن هایی که بر بستر بلاک چین اتریوم ایجاد شده اند. از سوی دیگر این ولت یک سال ضمانت تعویض نیز خواهد داشت. از دیگر ویژگی های این کیف پول می توان به صفحه نمایش نسبتاً بزرگ، طراحی ظریف و زیبایی منحصربه فرد آن اشاره کرد. علاوه بر این، فعالیت در پروژه های دیفای به استفاده از کیف پول های تحت وب نیاز دارد که سیف پل این قابلیت را نیز در اختیار کاربران خود قرار داده است. درحقیقت به کمک این ولت ارز دیجیتال، کاربران می توانند در پروتکل های دیفای، بایننس و ترون ( Tron) فعالیت کنند.

کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)

تراست ولت (Trust Wallet) از جمله برترین ولت های ارز دیجیتال است که از توکن های ERC-720 و ERC-721 پشتیبانی می کند. تراست ولت کیف پولی منبع باز، غیرمتمرکز و مخصوص گوشی های موبایل است که البته با نصب نسخه شبیه ساز اندروید روی رایانه می توان آن را روی سیستم عامل ویندوز نیز اجرا کرد. درحقیقت این ولت نرم افزاری تنها برای ذخیره توکن های ERC-20 و ERC-223 طراحی شده بود، اما در حال حاضر برای دیگر رمز ارزها مانند بیت کوین نیز توسعه یافته و بیش از 150 هزار رمز ارز مختلف و حدود 50 شبکه بلاک چین را پشتیبانی می کند. همچنین تراست ولت از توکن های تبدیل نشدنی (NFT) نیز پشتیبانی می کند؛ از این رو کاربران می توانند از این کیف پول برای جمع آوری NFT های بازی هایی مانند اکسی اینفینیتی و دسترسی به پلتفرم اپلیکیشن های غیرمتمرکز استفاده کنند.

علاوه بر این، تراست ولت نیز مانند سیف پل، یک مرورگر داخلی Web3 دارد. کاربران به کمک این مرورگر می توانند رمز ارزهای خود را به کمک صرافی غیرمتمرکز داخلی آن که بر بستر شبکه کایبر (Kyber) قرار دارد، خریداری کنند. همچنین می توانند با استفاده از این ولت نرم افزاری، به صورت مستقیم به اپلیکیشن های غیرمتمرکز ایجادشده بر بستر بلاک چین اتریوم دسترسی داشته باشند.

خرید و فروش ارز دیجیتال ام دکس

ارز دیجیتال ام دکس

برای خرید و فروش توکن MDX در گام اول باید در یک صرافی ارز دیجیتال ثبت نام کرد. سپس باید فرایند احراز هویت در آن صرافی را انجام دهید تا بتوانید رمز ارزهای مدنظر خود را خرید و فروش کنید. توجه داشته باشید که باید یک صرافی ارز دیجیتالی را انتخاب کنید که از رمز ارزام دکس پشتیبانی کند. همچنین بررسی سطح امنیتی صرافی و بررسی سوابق آن در این مورد بسیار مهم است؛ زیرا انتخاب یک صرافی معتبر و ایمن می تواند تأثیر فراوانی بر کسب سود ناشی از سرمایه گذاری شما داشته باشد. در این میان، صرافی های گوناگونی هستند که می توانید در آن ها توکن MDX را خرید و فروش کنید. در ادامه چند مورد از این صرافی ها معرفی شده اند.

صرافی های پشتیبانی کننده از ارز دیجیتال ام دکس

در این بخش، با صرافی های پشتیبانی کننده از رمز ارز MDX آشنا می شویم. برای مشاهده فهرست کامل این صرافی ها می توانید با مراجعه به وب سایت CoinMarketCapهمه صرافی هایی را که از این ارز دیجیتال پشتیبانی می کنند، بررسی کنید، اما به طورکلی از جمله برترین صرافی هایی که از ام دکس پشتیبانی می کنند، عبارت اند از:

  • بایننس (Binance)
  • کوین تایگر (CoinTiger )
  • هیوبی گلوبال (Huobi Global)
  • کوینکس (CoinEx)
  • پنکیک سواپ (PancakeSwap)

روند قیمتی رمز ارز MDX

ام دکس که به اختصار با نماد MDX نمایش داده می شود، ارز دیجیتالی است که ارزش بازار آن رقمی حدود 820 میلیون دلار است و در حال حاضر در رتبه ۱۲۰ برترین رمز ارزهای بازار از این نظر قرار دارد. همچنین MDX در حال حاضر توانسته تا سهم 02/0 درصدی از تمامی معاملات بازار رمز ارزها را به خود اختصاص دهد. هم اکنون هر توکن MDX قیمتی برابر با 09/1 دلار دارد. علاوه بر این، حجم معاملات روزانه این توکن نیز حدود 35 میلیون دلار است. همچنین قیمت MDX در شبانه روز گذشته حدود ۲٫۵ درصد رشد یافته که در مقایسه با بالاترین قیمت آن یعنی 99/9 دلار که مربوط به ۲۲ فوریه ۲۰۲۱ (۴ اسفندماه ۱۳۹۹) بوده ۸۹ درصد کمتر است. در کنار این موارد، بد نیست بدانید تعداد توکن های MDX که هم اکنون در گردش هستند، حدود 748 میلیون است. فعال ترین صرافی نیز که درام دکس در آن معامله می شود، صرافی Huobi Global است که 51/28 درصد از حجم تمامی معاملات ام دکس را شامل می شود.

آینده ارز دیجیتال Mdex

پروژه ارز دیجیتال ام دکس، یک صرافی ارز دیجیتال و یک رمز ارز قابل معامله در بازار است. درحقیقت ام دکس یک صرافی بازارساز غیرمتمرکز است که طراحی و اجرای آن همچنان در حال توسعه و بهبود بوده که البته به جذب سرمایه خارجی بیشتری نیاز دارد. از سوی دیگر این پروژه قصد دارد به ابداع مدل های تجاری بیشتر در دیفای نیز اقدام کند. با این حال به ظاهر رمز ارز Mdex آینده بسیار روشن و مطلوبی دارد و تیم توسعه آن راه های خلاقانه ای را برای توسعه و پیشرفت آن در ذهن ترسیم کرده است. علاوه بر این، ام دکس نیز مانند دیگر رمز ارزهای موجود در بازار، برای تأمین امنیت شبکه خود از مفهومی با عنوان غیرمتمرکزسازی اطلاعات استفاده می کند. درحقیقت ذخیره همیشگی داده ها می تواند هدفی بزرگ و پرهزینه برای تیم توسعه دهنده ام دکس و دیگر شرکت های بزرگ فعال در این زمینه باشد؛ چراکه برای ذخیره حجم زیادی از داده های تولیدی در یک شبانه روز، باید هزینه بسیاری را پرداخت.

اساساً پلتفرم Mdex اهداف جاه طلبانه ای دارد؛ از این رو انتظار می رود که اگر این پروژه بتواند بخشی کوچک از اهداف بلندمدت خود را اجرا کند، آینده درخشانی داشته باشد. درواقع افزودن رمز ارزهای مختلف به پلتفرم معاملاتی ام دکس جزء اصلی ترین این اهداف است که توسعه دهندگان ام دکس قصد دارند با افزودن تعدادی دارایی چندزنجیره ای به صرافی خود، این هدف را محقق کنند. علاوه بر این، اجرای زنجیره های متعدد در اهداف این پلتفرم قرار داشته و تیم توسعه دهنده دکس قصد دارد با معرفی دارایی های چندزنجیره ای، تجربه بهینه ای را برای کاربران خود به ارمغان بیاورد. درحقیقت هدف این تیم این است که دارایی های مذکور را با استقرار زنجیره های گوناگون به صرافی خود پیوند دهد و بدین ترتیب بتواند به توسعه بیشتر بلاک چین عمومی اقدام کند.

درباره آینده قیمتی توکن MDX نیز باید گفت با در نظر گرفتن لحظه ای بودن بازار رمز ارزها، پیش بینی آینده قیمتی این رمز ارز بسیار دشوار خواهد بود، اما بسیاری از وب سایت های معتبر تا حدودی درباره آینده قیمتی ام دکس پیش بینی کرده اند؛ برای مثال وب سایت Digitalcoinprice درباره پیش بینی قیمت توکن MDX اعلام کرده که این توکن تا پایان سال ۲۰۲۱، قیمتی حدود ۲٫۴ دلار، تا پایان ۲۰۲۲ قیمتی حدود ۴ دلار و تا پایان سال ۲۰۲۵ نیز رقمی حدود ۷ دلار خواهد داشت. همچنین به پیش بینی این وب سایت، توکن MDX تا پایان سال ۲۰۲۸، رقمی حدود ۱۲ دلار خواهد داشت. به صورت کلی می توان نتیجه گرفت که آینده مطلوبی در انتظار ارز دیجیتال Mdex و صرافی آن باشد.

نتیجه گیری

پروژه ارز دیجیتال MDEX یک صرافی بازارساز غیرمتمرکز مبتنی بر مفاهیم مالی نوین است. از سوی دیگر ام دکس یک بلاک چین است که از ترکیب بلاک چین های اتریوم و هکو چین ایجاد شده و بر این اساس می تواند از مزایای این 2 شبکه مانند کارمزد کم تراکنش ها و فناوری های نوین بلاک چین بهره ببرد. در این مطلب، با بررسی همه ویژگی های ارز دیجیتال Mdex، شما را با این رمز ارز بیشتر آشنا کردیم تا بدین ترتیب بتوانید با دیدگاهی وسیع تر اقدام به سرمایه گذاری بر روی آن کنید.

سوالات متداول

1) توکن بومی صرافی ارز دیجیتال ام دکس چیست؟

توکن اختصاصی ارز دیجیتال ام دکس در بازار با نماد MDX نمایش داده می شود.

2) شبکه بلاک چین ام دکس چیست؟

ام دکس یک صرافی غیرمتمرکز بازارساز و یک بلاک چین ترکیبی از بلاک چین های اتریوم و هکو چین به شمار می آید.

3) بنیان گذاران ارز دیجیتال Mdex چه کسانی هستند؟

Mdex را نیت فلندرز (Nate Flanders) و انت هاندا (Anant Handa) با عنوان یک صرافی ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه بلاک چین ایجاد کردند.

4) نحوه و میزان عرضه توکن MDX چگونه است؟

عرضه کل توکن MDX رقمی حدود 1 میلیارد است که ۱۰ درصد از این رقم، پاداش تیم عملیاتی و توسعه دهنده ام دکس، 7 درصد متعلق به سرمایه گذاران اولیه پروژه، 3 درصد برای برندسازی و ارتقای بازار و 80 درصد باقی مانده نیز برای استخراج نقدینگی و همچنین استخراج تراکنش ها بر بستر Heco در نظر گرفته شده است.

5) ویژگی های اصلی ارز دیجیتال Mdex چیست؟

  • بازارساز خودکار (Automated Market Maker)
  • توکن های مدیریتی
  • استخراج دوگانه پلتفرم
  • جذب سرمایه
  • تراکنش های سریع تر و ارزان تر
  • بازخرید و توکن سوزی
  • سازمان خودمختار غیرمتمرکز (DAO)
  • توکن های تأمین سرمایه
  • ارائه پاداش ها

6) کاربردهای اصلی ارز دیجیتال ام دکس چیست؟

  • خدمات بین زنجیره ای (Cross-Chain)
  • تبادل توکن ها (Swapping)
  • تأمین نقدینگی

7) بهترین کیف پول ها برای ذخیره توکن MDX کدام است؟

کیف پول های نرم افزاری تراست ولت (Trust Wallet) و کیف پول های سیف پل (SafePal) از برترین کیف پول های ارز دیجیتالی هستند که از رمز ارزام دکس پشتیبانی می کنند.

8) در کدام صرافی ها می توان توکن MDX خرید؟

  • بایننس (Binance)
  • کوین تایگر (CoinTiger)
  • هیوبی گلوبال (Huobi Global)
  • کوینکس (CoinEx)
  • پنکیک سواپ (PancakeSwap)

9) در حال حاضر قیمت توکن MDX چقدر است؟

در حال حاضر ام دکس (MDX) در رتبه ۱۲۰ برترین رمز ارزهای بازار قرار داشته و قیمت هرکدام معادل 09/1 دلار است.

10) آیا ام دکس ارزش سرمایه گذاری دارد؟

اساساً پلتفرم MDEX اهداف جاه طلبانه ای دارد؛ از این رو انتظار می رود که اگر این پروژه بتواند بخشی کوچک از اهداف بلندمدت خود را اجرا کند، آینده درخشانی خواهد داشت.