ثانیه
دقیقه
ساعت
روز
وبینار شروع ترید در فارکس از صفرِ صفر

ارز دیجیتال تتر (USDT) چیست؟ با قیمت لحظه ای آن

تتر چیست؟

«تتر» یکی از معروف‌ترین ارزهای دیجیتال و یکی از «استیبل کوین»‌ها به شمار می‌رود. این ارز دیجیتال آن‌قدر مهم است که عده بسیاری، آینده رمزارزها را به آن گره زده‌اند. در این گفتار می‌خواهیم شما را با استیبل کوین‌ها آشنا کنیم و از چیستی و چگونگی «Tether» برایتان بگوییم. پس تا انتهای این ماجرا با خانه سرمایه همراه باشید.

تتر چیست؟

«Tether» یک نوع استیبل کوین است که به ارزهای فیات – منظور از فیات، ارزهایی مثل دلار و تومان است که دولت‌ها آن‌ها را منتشر و پشتیبانی می‌کنند – میخکوب شده و با نماد «USDT» معامله می‌شود. «USDT» وابسته به دلار است و توسط شرکت «Tether» صادر می‌شود. این ارز به معامله‌گران اجازه می‌دهد تا معادل فیاتی پول خود را بدون آنکه مجبور به رعایت قوانین پول‌های فیات باشند در صرافی‌ها جابه‌جا کنند. با این وجود، نگرانی‌های جدی‌ در خصوص بدهی شرکت عرضه کننده این رمز ارز وجود دارد که نه تایید و نه تکذیب شده‌اند.

ارز دیجیتال تتر که با علامت (₮) نشان داده می‌شود یک استیبل کوین با پشتوانه ارز فیات است و معروفترین پشتوانه‌ای که از آن استفاده می‌کند دلار آمریکا است. هر «USDT» قرار است تا دقیقا 1 دلار ($1) – نه یک سنت کمتر، نه یک سنت بیشتر – ارزش داشته باشد. در واقع یک نوع دلار دیجیتال است (حداقل از نظر ارزش). ارز دیگری که از «Tether» استفاده می‌کند یورو است و با نماد «EURT» مبادله می‌شود. دارندگان این رمزارز از نوسان قیمت در امان هستند اما با این‌حال هنوز هم در معرض نوسانات خود آن ارز فیاتی پشتوانه قرار دارند. تصور کنید اگر ارزش دلار آمریکا یک شبه سقوط کند و به نصف برسد آنگاه ارزش دارایی «Tether» شما نیز نصف خواهد شد!

منظور از استیبل کوین‌ چیست؟

«استیبل کوین» یک ارز دیجیتال است که وابسته به یک ارز واقعی یا همان فیات (دلار آمریکا، یورو و…) است. این ارزهای دیجیتال توسط شرکت‌های متمرکزی که وابستگی – در اینجا منظور پشتوانه – ارز را تامین می‌کنند، عرضه می‌شوند؛ حالا یا با قرار دادن آن ارز فیات به عنوان وثیقه یا از طریق نوعی الگوریتم که عرضه استیبل کوین را با توجه به حجم درخواست بازار تنظیم می‌کند. استیبل کوین‌ها به صرافی‌ها امکان تبادل جفت‌ارزها با پول‌های فیات را می‌دهند بی‌آنکه خود پول فیات را مستقیما درگیر معامله کنند. مثلا شما می‌توانید یک جفت ارز «BTC/USDT» داشته باشید که در واقع بازار «BTC/USD» را بدون نیاز به قوانین دلاری شبیه‌سازی می‌کند.

چرا به تتر نیاز داریم؟

همانطور که اشاره شد، از آنجاییکه ارزش تتر به دلار آمریکا متصل شده این رمز ارز برخلاف سایر ارزهای دیجیتال‌ همچون بیت کوین، اتریوم و… تحت تأثیر نوسانات بازار قرار نمی‌گیرد. این موضوع سبب شده تا معامله‌گرانی که می‌خواهند در کنار نگهداری سرمایه خود در سیستم کریپتو از نوسانات معمول بازار هم در امان بمانند سرمایه خود را به تتر تبدیل کنند.

در نتیجه می‌توان گفت اصلی‌ترین دلیل نیاز کاربران کریپتو به تتر این است که با استفاده از تتر معامله‌گران می‌توانند بدون نگرانی از ضرر و زیان‌های غیرقابل پیش‌بینی ناشی از نوسانات موجود، در هنگام ورود و خروج از بازار، نقدینگی ثابت و قابل اعتمادی داشته باشند.

قیمت لحظه‌ای ارز دیجیتال تتر

 

 

آیا تتر بلاک چین است؟

در واقع پروژه تتر تنها یک واحد انتقال ارزش در شبکه بلاک چینی بوده و به طور اختصاصی فاقد زیرساخت فنی لازم و یک شبکه بلاک چینی مجزا است. این استیبل کوین در بستر سایر شبکه‌های بلاک چینی که معروف‌ترین آنها اتریوم، ترون و امنی هستند، ارائه می‌شود.

ارتباط صرافی Bitfinex با Tether چیست؟

این رمزارز توسط گروهی از افراد – «Philip Potter» و «Giancarlo Devasini» – در پشت پرده‌ صرافی «بیتفینکس» (Bitfinex) هدایت می‌شود. «Paradise Papers Leak» کسی بود که این ماجرا را افشا و تایید کرد. هرچند این خبر برای افرادی که پیگیر قضیه بودن تعجب‌آور هم نبود. حساب‌های جدید «Tether» به صرافی بیتفینکس سرایز می‌شوند. در آوریل سال 2017، هنگامی که «بانک ایالات متحده» و «ولز فارگو» (Wells Fargo) به‌عنوان شرکای بانکی از آنها جدا شدند، بیتفینکس فعالیت‌های فیات خود را به طور موقت، مسدود کرد. در نتیجه حالا بیتفینکس مشتریان آمریکایی را پَس می‌زند و نیز دیگر بازارها و جفت‌ارزهای «USD» را ارائه نمی‌کند و در عوض فقط از «USDT» استفاده می‌کند.

تتر چیست؟

چه کسی مسئول ارز دیجیتال تتر است؟

تتر یکی از بزرگترین استیبل کوین‌های موجود در بازار ارزهای دیجیتال است که به طور گسترده توسط معامله‌گران بازار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این استیبل کوین برای اولین بار در سال 2014 به بازار عرضه شده و ارزشی برابر با یک دلار آمریکا دارد.

به نقل از وب‌سایت رسمی ارز دیجیتال تتر، این استیبل کوین متعلق به iFinex است. این شرکت به صورت قانونی در هنگ کنک ثبت شده و علاوه بر ارز دیجیتال تتر، مالک صرافی دیجیتال BitFinex نیز است. در نتیجه می‌توان گفت، شرکت iFinex مسئول ارز دیجیتال تتر است.

ارز دیجیتال تتر چگونه کار می‌کند؟

«Tether» در ابتدا فقط بر بستر پلتفرم «Omni» پایه‌گذاری شده بود. این پلتفرم برای دارایی‌های دیجیتالی که به بلاکچین بیت‌کوین وصل بودند استفاده می‌شد. به دنبال بیت‌کوین، تترهای مبتنی بر اتریوم نیز مورد استقبال قرار گرفتند که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد. آنها همین‌جا متوقف نشدند. اکنون توکن‌های این رمزارز بر بستر بیش از 8 بلاک چین از جمله «ترون» و «سولانا» معامله می‌شوند. پشتوانه این رمزارز از طریق وثیقه‌گذاری تامین می‌شود. آنها ادعا می‌کنند به ازای هر یک «USDT» موجود، دارایی یا ارز دیگری به ارزش 1$ سپرده دارند. به ازای هر یک «USDT» به ارزش 1$، باید در هر زمان با یک دلار ارز فیات واقعی قابل معاوضه باشد. در حال حاضر، «USDT» تنها از طریق تعداد کمی صرافی یا مستقیما از طریق خود شرکت تتر (که حداقل برداشت یا واریز باید 100 هزار دلار باشد و کارمزد چشمگیری نیز دریافت می‌کند) قابل تبدیل است.

تتر چیست؟

مزایای تتر چیست؟

از آنجا که بیشتر مردم به خاطر افزایش قیمت ارزهای دیجیتال به آنها علاقه‌مند هستند این پرسش به وجود می‌آید که کدام ارز دیجیتال در آینده قیمت ثابتی خواهد داشت، بدون پامپ و دامپ (اصطلاحات ارزهای دیجیتال) و حتی بدون حباب خواهد بود؟ در مورد «Tether» باید بگوییم که داشتن آن بیشتر مثل داشتن یک سپرده بانکی است، با این تفاوت که سود 0% به شما می‌دهد. خب پس اگر تتر نسبت به بقیه رمزارزها ریسکی‌تر است و هیچ احتمالی برای افزایش قیمت آن نیست، پس اصلاً چرا از آن استفاده می‌کنیم؟ در پاسخ باید بگوییم که این رمزارز به دلیل شباهتش به ارزهای فیات برای تریدرها (معامله‌گران) و سرمایه‌گذاران بسیار مفید و کاربردی است. به چند دلیل:

کوتاه بودن زمان انجام تراکنش

واریز و برداشت دلار به شکل عادی در صرافی‌های خارجی روندی زمانبر است و به طور متوسط برای پردازش آنها 1 تا 4 روز کاری زمان لازم است. اگر هم واریز و برداشت شما با تعطیلی بانک‌ها یا آخر هفته مصادف شود بر این زمان افزوده می‌گردد. در عوض،این رمزارز تراکنش‌ها را در عرض چند دقیقه انجام می‌دهد. این موضوع برای معامله‌گران ارزهای دیجیتال که معمولا می‌خواهند خیلی سریع دارایی‌های خود را جابه‌جا کنند و از نوسانات قیمت سود ببرند یک مزیت بزرگ به شمار می‌رود.

پایین بودن کارمزد تراکنش

تراکنش‌ها در «شبکه سوییفت» (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication) بسیار گران تمام می‌شوند. کارمزد هر تراکنش در این شبکه بیش از 20 دلار و به طور متوسط 30 دلار است. گذشته از این، اگر از پولی که صرافی مورد نظر ساپورت نمی‌کند استفاده کنید بانک، هزینه‌های سنگینی برای تبدیل پول و انتقال به خارج از کشور از شما کسر می‌کند و درصدی از پولتان را به‌عنوان کارمزد برمی‌دارد. اما «Tether» برای انتقال پول بین کیف پول‌هایتان از شما هیچ کارمزدی کم نمی‌کند. البته شاید بلاکچینی که تراکنش بر بستر آن قرار می‌گیرد کارمزد شبکه کمی – کمتر از یک دلار – از شما بگیرد.

وجود ثبات قیمتی

ارزهای دیجیتال به بی‌ثباتی مشهور‌ هستند. معامله‌ یک ارز بی‌ثبات با یک ارز دیگر، پیچیدگی و ریسک بسیار زیادی را به وجود می‌آورد. به همین دلیل کار کردن با یک استیبل کوین راحت‌تر است. برای اینکه بیشتر این موضوع را درک کنید، سناریوی زیر که بین دو تریدر بیت کوین است را در نظر بگیرید:

  • شما بیت کوین را به اتریوم تبدیل می‌کنید.
  • اتریوم 10 درصد رشد می‌کند.
  • شما می‌گویید: «حالا وقتشه بفروشمش و سود کنم!» پس آن را از اتریوم به بیت کوین می‌فروشید.
  • در همین حین که در حال معامله هستید، ناگهان قیمت بیت‌کوین 15 درصد ریزش می‌کند.

با وجود اینکه اینکه شما از رشد اتریوم سود کردید، اما به خاطر ریزش بیت کوین دچار ضرر شدید! با استفاده از «USDT» تنها دغدغه شما نوسانات خود اتریوم خواهد بود.

در حاشیه بودن

اغلب اوقات بهترین موقعیت برای معامله در بازار «هیچ موقع» است. بگذارید بگوییم شما حس می‌کنید قیمت ارز دیجیتالی که دارید به طور ناپایداری بالا است. اکنون بهترین اقدام این است که خیلی سریع، پول خود را نقد کنید – یعنی رمزارز خود را بفروشید – و منتظر ریزش و سقوط قیمتی آن ارز دیجیتال بمانید تا دوباره آن را بخرید.

انواع شبکه‌های تتر چیست؟

در ابتدای راه‌اندازی تتر، مبتنی بر بلاک چین بیت کوین بوده و با نام RealCoin شناخته می‌شد. اما اکنون پس از گذشت سال‌ها، استیبل کوین تتر به عنوان توکن‌ سایر بلاک چین‌های معتبر همچون Algorand، Avalanche، Ethereum، EOS، Liquid Network، Near، Omni، Polygon، Solana، پروتکل استاندارد Ledger Bitcoin Cash، Statemine، Statemint، Tezos و Tron در دسترس قرار دارد.

از میان شبکه‌های مذکور، سه شبکه زیر محبوبیت بیشتری نسبت به سایر شبکه‌ها دارند و بیشتر معامله‌گران جهت نقل و انتقال تتر از آنها استفاده می‌کنند.

  • شبکه اتریوم ERC20 تتر: USDT ERC20: تترهای ERC20 بر روی شبکه بلاک چینی محبوب اتریوم قرار دارند. این شبکه سرعت بالا و کارمزد پایینی داشته و انتخاب اول بسیاری از معامله‌گران است.
  • شبکه ترون TRC20 تتر: USDT TRC20: شبکه ترون با ارائه ویژگی‌های همچون قابلیت ایردراپ، پرداخت جایزه در قبال نگهداری توکن‌های TRC20، سرعت بالاتر و کارمزد کمتر نسبت به شبکه اتریوم به یکی از اصلی‌ترین راه‌های نقل و انتقال تتر تبدیل شده است.
  • شبکه امنی OMNI تتر: USDT OMNI: امنی همان بلاک چین بیت کوین است که تتر برای اولین بار بر روی آن عرضه شد. این شبکه نه‌تنها سرعت کمی دارد؛ بلکه کارمزد بالاتری از کاربران دریافت می‌کند.

تتر چیست؟

بهترین کیف پول‌های Tether

کیف پول لجر (Ledger)

امن‌ترین راه برای اینکه تترتان را نگه دارید این است که در یک کیف پول سخت‌افزاری از آن نگهداری کنید. کیف پول سخت‌افزاری کوین‌های (ارزهای) شما را به صورت آفلاین و غیر قابل هک شدن یا دزدیدن قرار می‌دهد، مگر اینکه کسی به طور فیزیکی به آن دسترسی پیدا کند. «لجر» دو مدل دارد که از 1200 ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند. مدل‌های «X» و «S» هر دو تتر را پشتیبانی می‌کنند. تفاوت اصلی آنها این است که مدل «X» می‌تواند از طریق گوشی همراه هم کنترل شود.

کیف پول ترزور (Trezor)

«ترزور» یک کیف پول سخت‌افزاری است که «Tether» را هم قبول می‌کند و دو مدل دارد. مدل «One» و «T» که مدل «T» جدیدتر است و صفحه نمایش لمسی هم دارد. والت‌های ترزور تنها با کامپیوتر سازگار‌ هستند و نمی‌توان آنها را با تلفن همراه کنترل کرد.

کیف پول کوینومی (Coinomi)

«کوینومی» یک کیف پول نرم‌افزاری با چند پلتفرم است که امکان ذخیره بیش از 1500 ارز مختلف را ایجاد می‌کند و درون خود یک صرافی هم دارد. کوینومی برای «ویندوز»، «اندروید»، «لینوکس» و «ios» منتشر شده است.

کیف پول اگزودوس (Exodus)

«اگزودوس» یک والت نرم‌افزاری با طراحی زیبا است که بیش از 100 رمزارز را قبول می‌کند. اگزودوس پیشنهاد خوبی برای کسانی است که در بحث رمزارزها تازه وارد‌ هستند.

کیف پول تتر (Tether)

باید بگوییم که تتر خود نیز یک والت تحت وب دارد که می‌توانید تترهایتان را در آن نگه دارید. این والت توصیه نمی‌شود چرا که تنها ارزی را که قبول می‌کند خودش است. گذشته از این، این والت قبلا به خاطر هک 30 میلیون دلاری که برایش اتفاق افتاد، مسدود شده بود.

تتر چیست؟

چگونه تتر بخریم؟

تا به حال، متداول‌ترین روش خرید «USDT» مبادله آن با رمزارز‌های دیگر بود. اما می‌توانید توسط صرافی‌های «Kraken», «Bitfinex», «Exmo» و… آن را با کارت بانکی و به دلار بخرید.

آخرین اخبار تتر

«نیویورک تایمز»، «بلومبرگ» و «فورچون» همگی اخیرا مقاله‌هایی منتشر کرده‌اند که نگرانی‌ها را درباره این رمزارز تشدید می‌کنند. این مقاله‌ها نشان دهنده شک و تردید‌هایی است که برای سال‌های طولانی در گوشه و کنار جامعه رمزارزها زیاد شده‌اند. منبع این تردیدها نویسنده‌ای به نام «Bitfinex’ed» است. او شهرتش را به خاطر انتقاد مداوم و شدیدش از کارهای صرافی بیتفینکس به دست آورده است. منتقدان، بیتفینکس و رمزارز محبوبش را به اجرای یک برنامه ذخیره‌سازی متهم می‌کنند. آنها می‌گویند شرکت تتر بیشتر از پشتوانه‌ دلاریش «USDT» عرضه کرده است. منتقدان همچنین ادعا کرده‌اند که حساب‌های بدون پشتوانه «Tether» برای دستکاری در قیمت و افزایش بیت کوین استفاده شده‌اند. خود اظهارنامه‌ شرکت تتر ادعا می‌کند ذخیره و پشتوانه‌ کامل و حتی مازاد دارد. با این وجود، امکان تبدیل «Tether» به «USD» را تضمین نمی‌کند.

در مارس سال 2019 شرکت تتر اعلامیه خود را از متن زیر: «هر تتر همیشه به اندازه یک دلار در ذخایر ما پشتیبانی می‌شود. پس هر یک واحد «USDT» همیشه و همواره برابر یک دلار است» به متن زیر تغییر داد: «هر تتر همیشه 100% توسط ذخایر دلاری ما شامل ارزهای سنتی فیات و معادل‌های نقدی آن و گاهی اوقات توسط سایر دارایی‌ها و مطالبات دریافتی از وام‌های تتر به اشخاص ثالث، پشتیبانی می‌شود. هر «Tether» به نسبت 1 به 1 توسط دلار میخکوب و پشتیبانی می‌شود، پس هر USDT همیشه به اندازه یک دلار ارزیابی می‌گردد.» که نتیجه می‌شود این شرکت دیگر فقط با دلار از تترهایش پشتیبانی نمی‌کند.

جمع بندی

«Tether» به همان سیستم ارزهای فیات شبیه است. نه فقط به خاطر پشتوانه‌ دلاری آن، بلکه به دلایلی مانند متمرکز بودن و بنا شدن بر اساس اعتماد به شرکت تتر. این بدان معنا است که ما به شرکت آنها اعتماد کرده و باور می‌کنیم که واقعا به ازای هر تتر یک دلار پشتوانه دارند. در نتیجه، بسیاری از علاقه‌مندان به رمزارزها به «Tether» بدبین هستند. با این حال، بدون شواهد محکم، همه ادعاهای مطرح شده علیه این رمزارز و بیتفینکس فقط عناصری برای کمپین ترس و تردید به شمار می‌روند. گرچه نگرانی‌های معتبری در مورد این رمزارز وجود دارند اما به نظر می‌رسد پیازداغ این داستان‌ها کمی زیاد شده است. اما شاید مبارزه ضد این رمزارز بتواند نتیجه‌های خوبی بدهد و شرکت را وادار کند که به بالاترین استانداردهای حرفه‌ای پایبند باشد و نقاط ضعف احتمالی را قوت ببخشد.

اگر به «Tether» علاقه‌مند هستید، توصیه ما این است که هرگز مبالغ زیادی را در آن ذخیره نکرده و همیشه آن را با احتیاط خرج کنید. تتر باید برای معاملات کوتاه مدت استفاده شود. اگر می‌خواهید مقدار زیادی از آن را منتقل کنید کار انتقال را به صورت دسته‌دسته انجام دهید تا ریسک خطای آن پایین بیاید. انتظار نداشته باشید که مقادیر زیادی از این رمزارز را به ارز فیات تبدیل کنید بی‌آنکه با اختلاف قیمت مواجه شوید. به خاطر بسپارید که هرچند «Tether» مزایای ارزهای دیجیتال را با ثبات قیمت ارزهای فیات ارائه می‌دهد، اما همچنان شما را با خطرات اصلی هر دو سیستم روبه‌رو می‌کند.

سؤالات متداول

تتر یک ارز دیجیتال، با ارزش ثابت و متصل به دلار آمریکا است. تتر به عنوان یکی از انواع استیبل کوین‌های موجود در بازار کریپتو می‌تواند ارزش دارایی معامله‌گران را حفظ کند؛ بنابراین تتر گزینه مناسبی برای افزایش ارزش سرمایه نیست.

در حال حاضر ارزش بازار تتر برابر با 70.29 میلیارد دلار است. بالا بودن ارزش بازار این کوین به این معنی است که تتر ارزش بالایی در بازار دارد.

تتر در تعدادی از شبکه‌های بلاک چینی معتبر حوزه کریپتو عرضه می‌شود. در حال حاضر شبکه اتریوم (USDT ERC20) و شبکه ترون (USDT TRC20) با سرعت بالا و کارمزد کمتر از محبوب‌ترین شبکه‌های انتقال اتریوم هستند.

به این مقاله امتیاز دهید
(۱۳۸ رای) ۴.۴
۱۲۳۴۵
ترتیبی که برای خواندن مقالات انواع توکن ها به شما پیشنهاد میکنیم:
tether
ارز دیجیتال تتر (USDT) چیست؟ با قیمت لحظه ای آن
gate-token
ارز دیجیتال گیت توکن (Gate Token) چیست؟ به همراه نمودار و قیمت لحظه ای آن
wrapped-token
منظور از رپد توکن (Wrapped Token) چیست؟
what-is-pfp-tokens
آشنایی با توکن های PFP در ارزهای دیجیتال
cryptopunks
کریپتوپانکس (Cryptopunks) چیست؟ معرفی فاکتورهای موثر آن
imx
پروتکل IMX (Immutable X) چیست و چه کاربردی دارد؟
render-token
ارز دیجیتال رندر توکن (RNDR) چیست؟ به همراه نمودار و قیمت لحظه ای
grv
ارز دیجیتال GRV چیست؟ بررسی ویژگی ها و کاربردهای آن
freedom-coin
ارز دیجیتال فری کوین (FREE) چیست؟ با قیمت لحظه ای آن
ultra
ارز دیجیتال اولترا (ULTRA) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
omg
ارز دیجیتال او ام جی نتورک (OMG) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-crv
ارز دیجیتال کرو دائو توکن (CRV) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-ellipsis
ارز دیجیتال الیپسیس (EPS) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-nexo
ارز دیجیتال نکسو چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-mdex
ارز دیجیتال ام دکس (MDX) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-swissborg
ارز دیجیتال سوئیس بورگ (CHSB) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-perpetual-protocol
ارز دیجیتال پریچوال پروتکل (PERP) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-leo
ارز دیجیتال لئو (LEO) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-ftx-token
ارز دیجیتال اف تی ایکس توکن (FTX) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-trueusd
ارز دیجیتال ترو یو اس دی (TUSD) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
kcs
ارز دیجیتال کوکوین توکن (KCS) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-okb
ارز دیجیتال اوکی بی (OKB) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-quant
ارز دیجیتال کوانت (QNT) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
what-is-crypto-com
ارز دیجیتال کریپتو دات کام (Crypto.com) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
huobi-token
ارز دیجیتال هوبی توکن (Huobi Token) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
celsius
ارز دیجیتال سلسیوس (Celsius) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
defi-tokens
معرفی 10 تا از معروف ترین توکن های دیفای
revain
ارز دیجیتال ریون (Revain) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
telcoin
ارز دیجیتال تل کوین (Telcoin) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
amp
ارز دیجیتال امپ (AMP) چیست؟ با نمودار و قیمت لحظه ای آن
chiliz
ارز دیجیتال چیلیز (CHZ) چیست؟ معرفی کامل با قیمت لحظه ای آن

5 نظر ثبت شده
Mobina
Mobina
امروز
برا منم از سایت ustdsfk.com پیام اومده این ایدی حسابشه امتحان کنین ببینم انتقال میده یانه tk9985
mohammad
mohammad
امروز
درود.برا منم اومده یک میلیون و هفتصد هزار دلار برا من نشون میده ولی هر روز دارم نگاه میکنم داره از روش کم میشه یعنی خرجش میکنن نمیدونم واقعیه یا نه باید حقوقمو که گرفتم بیخیال ۵۰ دلار بشم هر چه بادا باد.ریسک بزرگیه برا ی آدم حقوق بگیر.ولی بنظر راسته چون فقط ی رمز تراکنش میخواد تا انتقال بدی.نمیدونم هنگم
علی
علی
امروز
راهنمایی کنید لطفا
علی
علی
امروز
برای من ۲۰۰ میلیون اومده ایا واقعیت داره یا سر کاری هستش ویا کلک و کلاه گذاشتن اگه واقعیت دارد لطفا رهانمایی کنید چجور بتونیم این پول را خارج کنیم ممنون
جواد
جواد
1 روز قبل
سلام من الان اکانتو دارم با 1میلیون دلار هرکی میخاد ایدیشو بدههههه ک ببینم میشه براش بزنم
amir
amir
12 روز قبل
برا منم این پیامه از طریق واتساپ اومده واقعیه یا الکیه usdtsfk. comواقعیه یا نیس اگه میشه جواب بدید؟
Radmehr
Radmehr
26 روز قبل
برا منم این پیام اومده با اعتبار زیاد کسی انجام داده واقعیه یه دروغه
محمد
محمد
77 روز قبل
سلام چطوری باید حساب جدید درست کرد
ارسلان
ارسلان
83 روز قبل
برای منم اومده.نمیدونم باید چیکار کنم
sam
sam
85 روز قبل
سلام. از یک شماره با کد امریکا به واتسپ من پیام اومده و یوزر پسورد ورود ب usdtdsk. com رو برام نوشته و مبلغش ر رو برام زده. این هکه؟
مصطفی
مصطفی
83 روز قبل
دقیقا دیروز همین پیام واسم اومد و موجودی اکانت من به تتر تقریبا ۱۲۳ میلیارد تومان بوده که قابلیت برداشتش اینجوریه که باید یه اکانت جدید درست کنی ۵۰ تتر واریز کنی تا بتونی از اون حساب به حساب خودت واریز کنی منم نمی‌دونم واقعیه یا نه
amin
amin
81 روز قبل
دوست عزیز برای منم این پیام اومد، تقریبا حدود 2600000 تتر اما از همیشه گفتن ، پنیر مفت فقط تو تله موش گیر میاد
ارسلان
ارسلان
83 روز قبل
چی شد؟موفق شدی؟این پیام برای منم اومده
بی سرزمین تر از باد
بی سرزمین تر از باد
82 روز قبل
برای منم اومده سایت ورود و مدیریتش رو بررسی کردم امنیتش ۲۲ درصد هست یعنی یه بچه هکرم میتونه به فناش بده اونوقت اینقدر توش ارز دیجیتال بخواد جابجا بشه