نمودار ارز دیجیتال اولترا

در سال های اخیر شاهد بودیم که بازی های رایانه ای بیش ازپیش مورد توجه افراد مختلف قرار گرفته است؛ از این رو پلتفرم اولترا که قرار است آن را به صورت کامل بررسی کنیم، تصمیم گرفت با تزریق نوآوری در این صنعت راه جدیدی را پیش روی آینده بگذارد. درواقع این پلتفرم با کمک بلاک چین سعی دارد محیطی برای حمایت از گیمرها و توسعه دهندگان بازی ها فراهم کند. در این مقاله، پلتفرم و ارز دیجیتال اولترا را به طور کامل بررسی کرده و فرایند خرید این توکن را نیز برای شما شرح داده ایم.

فهرست []

    آشنایی با بنیان گذاران ارز دیجیتال اولترا (Ultra)

    • دیوید هانسون (David Hanson)

    PixelBeam در کنار تعدادی از شرکت هایی که در زمینه ساخت بازی های رایانه ای فعالیت می کنند، توسط دیوید هانسون تأسیس شده اند. دیوید هانسون و نیکولاس گیلات مدیرعاملان پروژه Ultra هستند.

    • نیکولاس گیلات (Nicolas Gilot)

    نیکلاس گیلات فعالیت هایی در حوزه ساخت بازی های رایانه ای داشته است. PixelBeam اولین پروژه در صنعت گیمینگ بود که هر دو مؤسس Ultra یعنی دیوید هانسون و نیکولاس گیلات در آن با یکدیگر همکاری داشتند.

    تاریخچه ارز دیجیتال اولترا

    این ارز دیجیتال در آخرین روز ماه ژوئیه سال 2019 با قیمت تقریبی 0.039 دلار در صرافی های ارز دیجیتال لیست شد. پس از لیست شدن در صرافی ها و صعود بسیار کمی که داشت، تا قیمت 0.024 دلار تنزل کرد و مدتی را در همان محدوده نوسان داشت. نوسانات در این محدوده تا اواخر سال 2019 ادامه داشت، اما از ماه دسامبر سال 2019 Ultra روندی صعودی را پشت سر گذاشت؛ به طوری که طی آن توانست تا محدوده 0.059 دلار هم افزایش پیدا کند. نوسان در این محدوده قیمتی تا ماه مارس سال 2020 ادامه داشت، اما پس از آن قیمت توکن UOS با افت ارزشی که تجربه کرد به 0.03 دلار رسید. حرکت در این محدوده های قیمتی تا ماه ژوئیه سال 2020 ادامه داشت، اما پس از این دوره، با روندی صعودی مواجه شد و توانست در آن زمان، یعنی آگوست سال 2020 به قیمت 0.2 دلار برسد.

    پس از آن صعود روند قیمتی ارز دیجیتال Ultra باز هم نزولی شد و به دلیل همین نزول ارزش، قیمت آن در اکتبر 2020 به 0.08 دلار رسید و به عبارت دیگر بیش از 100 درصد کاهش قیمت. در فوریه سال 2021 یعنی دومین ماه از سال میلادی این ارز توانست همپای دیگر ارزهای دیجیتال صعودی بسیار عالی را داشته باشد که طی آن توانست قیمت 0.72 دلار را به دست آورد؛ البته شکوهمندترین صعود این ارز به بعد از این تاریخ برمی گردد. ماه اکتبر سال 2021 این ارز توانست با روند صعودی که در پیش گرفته بود بالاترین قیمت خود یعنی 2.44 دلار را در تاریخ 25 نوامبر ثبت کند. در حال حاضر که آخرین روزهای سال 2021 را سپری می کنیم، این ارز با قیمت تقریبی 1.53 دلار در صرافی های ارز دیجیتال مبادله می شود.

    ویژگی های ارز دیجیتال اولترا

    1. این ارز دیجیتال با بازاری به ارزش تقریبی 426 میلیون دلار رتبه 147 را از نظر بزرگی بازار سهم خود کرده و 01 درصد از کل بازار ارزهای دیجیتال را به خود اختصاص داده است.
    2. ارز Ultra یا همان توکن UOS یک توکن ERC-20 است که روی شبکه اتریوم اجرا شده است.
    3. Ultra در نظر دارد قسمتی از درآمد خود را روی توسعه بازی هایی اختصاص دهد که تنها مخصوص پلتفرم اولترا هستند. این سیاست در میان پلتفرم های مختلف بازی رایج است و گیمرهای زیادی برای انجام آن بازی به سمت پلتفرم مربوط جذب می شوند.
    4. در طراحی بلاک چین این ارز دیجیتال از شبکه ایاس EOS الهام گرفته شده است.
    5. اولترا محیطی را برای گیمرها و توسعه دهندگان بازی فراهم کرده است.
    6. با آنکه این ارز پلتفرمی مبتنی بر بلاک چین است، برای اجرای آن به ساخت کیف پول و دیگر کارها نیازی نیست و برای اجرای بازی در این پلتفرم کاربران همان مراحل ساده یک پلتفرم سنتی را در پیش می گیرند.
    7. نرخ پردازش تراکنش ها در این ارز 12 هزار تراکنش در ثانیه است که البته تیم پروژه مدعی شده اند که قصد دارند این عدد را به 100 هزار تراکنش در ثانیه برسانند.
    8. زمان ایجاد هر بلوک در شبکه این ارز 5 ثانیه است.
    9. تعداد کل توکن های UOS به رقم 1 میلیارد واحد می رسد که در حال حاضر بیش از 260 میلیون واحد از این توکن ها در حال گردش هستند.
    10. توزیع توکن های UOS به ترتیب زیر است:
    11. 18 درصد از توکن های این ارز دیجیتال به تیم پروژه و افرادی که قرار است در آینده به این تیم بپیوندند، اختصاص پیدا می کند. این توکن ها در مدت یک سال اول قفل شده هستند و پس از آن به کارکنان اعطا می شوند.
    12. 19 درصد از توکن های UOS برای ساخت بازی های انحصاری Ultra البته به عنوان یک هدف بلندمدت سرمایه گذاری می شوند.
    13. 10 درصد از توکن های Ultra نیز بدون استفاده نگه داری می شوند و دسترسی به این توکن ها و استفاده از آن ها زمانی اتفاق می افتد که این پلتفرم بیش از 1 میلیارد کاربر فعال در طول یک ماه داشته باشد.
    14. 46/15 درصد از توکن های این ارز دیجیتال برای توسعه زیرساخت های فنی پلتفرم و بلاک چین خود هزینه می شود.
    15. 8/4 درصد از اولتراها به عنوان پاداش به پروژه هایی اختصاص می یابد که قصد همکاری با این ارز را داشته باشند؛ البته توکن ها در یک سال اول قفل خواهند بود.
    16. 2/1 درصد از توکن های UOS با هدف معرفی هرچه بیشتر و گسترش آن از راه بازاریابی هزینه می شود.
    17. براساس ادعای تیم پروژه، Ultra کار توسعه پلتفرم خود را از سال 2006 آغاز کرده بود که با گذر زمان و شناخت بلاک چین، در سال 2017 زیرساخت های این پلتفرم به بلاک چین منتقل شدند.

    مزایای اولترا

    1. پلتفرم Ultra محیطی برای توسعه دهندگان جدید بازی ها ارائه داده است. این موضوع با مشکل در اختیار داشتن این فضا توسط عده ای از ابرقدرت های این حوزه مبارزه می کند و اجازه می دهد استعدادها و نوآوری های جدیدی وارد این عرصه شوند.
    2. پلتفرم این ارز از نظر اقتصادی، گیمرها و سازندگان بازی را ساپورت می کند.
    3. کاربران می توانند با کمک به توسعه دهندگان بازی ها، برای آزمایش این بازی ها توکن UOS دریافت کنند.
    4. یکی از راه هایی که این ارز سعی دارد توسط آن، گیمرها را از لحاظ اقتصادی حمایت کند، تعبیه کردن امکان دعوت از دوستان (چیزی شبیه به ریفرینگ در صرافی ها) است. Ultra برای این بخش از بازاریابی و همچنین حمایت از کاربران، 3 درصد از درآمد خود را اختصاص داده است. این تصمیم شرایط ایده آلی برای پروژه و کاربران آن ایجاد می کند.
    5. یکی دیگر از راه ها برای دریافت این ارز دیجیتال جز خرید آن که در این پلتفرم تعبیه شده است، تماشای ویدئوهای تبلیغاتی در محیط آن است.
    6. کاربران و گیمرهای پلتفرم اولترا در صورتی که بتوانند عملکرد خوبی از خود نشان دهند، جوایزی را با ارزش های مختلف دریافت می کنند که اتفاقاً امکان مبادله آن ها در بازار این پلتفرم نیز وجود دارد.
    7. با آنکه این ارز پلتفرمی ساخته شده بر مبنای بلاک چین است، اجرای بازی در آن به سادگی پلتفرم های سنتی است.
    8. رابط کاری پلتفرم Ultra بسیار ساده و کاربرپسند است و به همین دلیل کاربران بسیاری به استفاده از این پلتفرم علاقه نشان داده اند. همچنین کاربران برای خرید آیتم های مختلف نیازی به مراجعه به دیگر پلتفرم ها ندارند و همه چیز در این پلتفرم تعبیه شده است.
    9. تمام آیتم های ساخته شده در متاورس بومی شده در پلتفرم Ultra پشتیبانی می شوند. این آیتم ها شامل بازارهای NFT، برنامه های غیرمتمرکز و… هستند.
    10. برای انجام بازی های مختلف معمولاً لازم است بازی به صورت کامل بارگیری شود و سپس می توان آن بازی را شروع کرد؛ درحالی که پس از خرید و شروع دانلود بازی در محیط این ارز می توان بازی را شروع کرد.
    11. بنا بر ادعای تیم پروژه توسعه دهندگان بازی ها هزینه خود برای توسعه یک بازی را می توانند تا 21 درصد کاهش دهند.
    12. SDK به کیت های توسعه نرم افزار اشاره دارد که در اولترا نیز وجود دارند. توسعه دهندگانی که بازی های خود را روی محیط Ultra ایجاد می کنند می توانند با استفاده از این قابلیت، بازی های خود را با پلتفرم های مطرحی همچون استیم، Xbox و پلی استیشن هماهنگ کنند.
    13. از آنجا که این ارز یک توکن ERC-20 است، کیف پول های معتبر زیادی برای نگه داری این توکن وجود دارند.

    معایب اولترا

    1. تعداد صرافی هایی که این ارز دیجیتال را ارائه می دهند محدود هستند. همچنین امکان انجام معاملات Perpetual و آتی روی این ارز وجود ندارد.
    2. نکته منفی دیگری که البته به تمام ارزهای دیجیتال تعمیم پیدا می کند، نوسانات بیش ازحد این ارزهای دیجیتال حتی در بازه های زمانی کوتاه است که می تواند سرمایه افراد زیادی به ویژه آن هایی که دانش کافی برای فعالیت در این بازار را ندارند از بین ببرد.

    کاربردهای ارز دیجیتال اولترا

    1. قابلیت خرید و فروش ارز دیجیتال Ultra مانند هر ارز دیجیتال دیگری که در صرافی ها لیست می شود، وجود دارد؛ به این ترتیب کاربران می توانند با خرید و فروش توکن اولترا از اختلاف قیمتی آن سود کسب کنند.
    2. افرادی که در محیط پلتفرم تبلیغات را تماشا کنند، توکن UOS دریافت می کنند.
    3. کاربران می توانند با دعوت از دوستان گیمر خود با استفاده از لینک های دعوت برای انجام بازی های پلتفرم اولترا، توکن UOS دریافت کنند.
    4. افرادی که به عنوان گیمر، بازی هایی را که توسعه دهندگان ایجاد کرده، آزمایش می کنند و درواقع در یافتن ایراد های بازی ها به توسعه دهندگان کمک می کنند، پاداش هایی از نوع توکن UOS دریافت می کنند.

    کیف پول هایی که اولترا را ساپورت می کنند

    ما در دنیای واقعی و زندگی روزمره برای نگه داری پول و دارایی خود از کارت های بانکی و کیف پول استفاده می کنیم. در دنیای دیجیتال نیز برای نگه داری ارزهای دیجیتال خود نیاز به یک برنامه نرم افزاری یا سخت افزاری نیاز داریم. کیف پول های بلاک چین یا دیجیتال این امکان را به کاربران می دهند که ارزهای دیجیتال خود را روی آن ذخیره و مدیریت کنند. در ادامه کیف پول هایی که ارز دیجیتال Ultra (UOS) را پشتیبانی می کنند، معرفی می کنیم.

    • کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)

    امن ترین گزینه برای نگهداری ارزهای دیجیتال کیف پول های سخت افزاری هستند که به شکل دستگاهی کوچک نزد شخص سرمایه گذار، نگهداری می شوند. یکی از محبوب ترین کیف پول های سخت افزاری، کیف پول لجر نانو اس است که بیش از 1500 توکن و ارز را پشتیبانی می کند. ارز Ultra نیز از جمله ارزهایی است که این کیف پول از آن پشتیبانی می کند.

    • کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس (Ledger Nano X)

    کیف پول سخت افزاری دیگری که از این ارز پشتیبانی می کند، مدل دیگری از کیف پول های شرکت لجر، به نام لجر نانو ایکس است که مدتی بعد از لجر نانو اس وارد بازار شد. این دو ولت از نظر قابلیت، تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و تفاوت عمده میان این دو کیف پول در شکل ظاهری، نحوه اتصال و قیمت آن هاست، نه تعداد ارزهایی که پشتیبانی می کنند.

    • کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)

    یکی از قدیمی ترین کیف پول های سخت افزاری که بیش از 500 ارز را پشتیبانی می کند، کیف پول ترزور است که خوشبختانه نمایندگی رسمی در ایران دارد. این کیف پول در دو مدل Trezor one و Trezor Model T در بازار موجود است. دارندگان ارز Ultra می توانند برای نگهداری یا هودل کردن ارز خود، یکی از مدل های ولت سخت افزاری ترزور را استفاده کنند.

    • کیف پول نرم افزاری اکسودوس (Exodus)

    کیف پول های نرم افزاری، دسته دیگری از کیف پول های ارز دیجیتال هستند که به دلیل رایگان بودن و دسترسی آسان، حتی با توجه به این مسئله که امنیت کمتری نسبت به ولت های سخت افزاری دارند، کاربران بیشتری از آن ها استفاده می کنند. کیف پول اکسودوس یکی از محبوب ترین ولت های نرم افزاری جدید است که ارز دیجیتال اولترا را پشتیبانی می کند و استفاده از آن برای همه بسیار آسان است. توجه داشته باشید که این کیف پول دسترسی آی پی ایران را مسدود کرده است و برای استفاده از آن باید آی پی خود را تغییر دهید.

    • کیف پول نرم افزاری تراست ولت (Trust Wallet)

    یکی از محبوب ترین و رایج ترین کیف پول های نرم افزاری، کیف پول تراست ولت است که امنیت نسبتاً بالایی دارد و کارکردن با آن بسیار آسان است. این ولت ارزهای بسیاری را پشتیبانی می کند. اگر به تازگی ارز دیجیتال Ultra را خریده باشید، با رعایت نکات ایمنی می توانید با خیالی آسوده از این کیف پول برای نگهداری ارز خود استفاده کنید.

    • کیف پول نرم افزاری کوینومی (Coinomi)

    کیف پول دیگری که ارز دیجیتال اولترا را پشتیبانی می کند، کیف پول کوینومی است که رابط کاربری ساده ای دارد و افراد مبتدی نیز به راحتی می توانند از آن استفاده کنند. ولت کوینومی بیش از 1000 ارز و توکن را پشتیبانی می کند. متأسفانه این کیف پول از نظر امنیتی کمی ضعیف عمل کرده است.

    • کیف پول نرم افزاری متامسک (MetaMask)

    کیف پول دیگری که از ارز Ultra پشتیبانی می کند متامسک است، یکی از بهترین کیف پول های اتریومی که علاوه بر نسخه اندروید و ios  می توان آن را به مرورگرهای کروم (Chrome) و فایرفاکس (FireFox) افزود. این کیف پول رابط کاربری آسان و امنیت نسبتاً خوبی دارد. فراموش نکنید از آنجا که این ارز یک توکن ERC-20 است، می توان آن را در تمام کیف پول های اتریومی ذخیره کرد.

    • کیف پول نرم افزاری ایم توکن (im Token)

    یکی از محبوب ترین و امن ترین کیف پول های نرم افزاری، کیف پول ایم توکن است که از ارزهای زیادی پشتیبانی نمی کند؛ با این حال به دلیل امنیت بالا، یکی از محبوب ترین کیف پول های آنلاین ارز دیجیتال است. دارندگان ارز دیجیتال Ultra می توانند برای ذخیره و نگه داری ارز خود از این کیف پول محبوب استفاده کنند.

    خرید ارز دیجیتال اولترا

    خرید ارز دیجیتال را می توان از آخرین مراحل سرمایه گذاری یا معامله گری دانست. درواقع شما به عنوان کسی که در بازار ارزهای دیجیتال در حال فعالیت هستید، باید بتوانید تحلیل درستی از ارزهایی داشته باشید که قصد خرید آن ها را دارید و در گام آخر تصمیم بگیرید آن ارز دیجیتال را خریداری کنید یا نه، در غیر این صورت باید منتظر نظرهایی باشید که با هدف قبلی در شبکه های اجتماعی منتشر می شوند. برای تبدیل شدن به معامله گر یا سرمایه گذاری که با دانش خود در این بازار فعالیت می کند، نیاز دارید مهارت هایی را کسب کنید. بهترین راه ها برای کسب مهارت های موردنیاز، شرکت در یک دوره آموزش ارز دیجیتال است که خوشبختانه امروزه هم به صورت حضوری و هم آنلاین برای در دسترس است. در ادامه فرایند خرید ارز دیجیتال Ultra را از صرافی های ایرانی و خارجی شرح می دهیم.

    • خرید ارز اولترا از صرافی ایرانی

    اولین گام برای خرید ارزهای دیجیتال ثبت نام و احراز هویت در یک صرافی معتبر است که ارز دیجیتال موردنظر شما را پشتیبانی می کند. پس از تکمیل فرایند ثبت نام و احراز هویت باید با استفاده از یک کارت بانکی که در زمان ثبت نام وارد کرده اید و به نام شخص شماست، حساب کاربری خود را شارژ کنید. برای این کار وارد کیف پول حساب کاربری خود در صرافی می شوید. گزینه واریز در مقابل تومان را انتخاب می کنید تا از آنجا به درگاه بانکی هدایت شوید. پس از آن با واردکردن اطلاعات کارت بانکی، حساب کاربری خود در صرافی را شارژ می کنید.

    اکنون که کیف پول شما در حساب معاملاتی شارژ شده است، کافی است با توجه به صرافی ای که از آن استفاده می کنید، وارد قسمت خرید و فروش یا بازار شوید، ارز دیجیتال موردنظر خود را جست وجو کنید و سپس با واردکردن قیمت روز این ارز دیجیتال و مقداری که در نظر دارید از آن ارز خریداری کنید، خرید را انجام دهید. فراموش نکنید که صرافی محل نگه داری دارایی نیست و بهتر است پس از خرید ارز دیجیتال موردنظر خود در صرافی، آن را به کیف پول معتبری انتقال دهید.

    • خرید ارز اولترا از صرافی خارجی

    برخی از معامله گران بنا به دلایل شخصی و امنیتی ترجیح می دهند برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال از صرافی های خارجی استفاده کنند. خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی خارجی کار نسبتاً آسانی است؛ تفاوتی که در این میان وجود دارد این است که شما به عنوان یک شخص ایرانی نمی توانید با کارت بانکی و ریال در صرافی خارجی خرید و فروش انجام دهید و در هر صورت به یک صرافی داخلی برای تبدیل ریال به تتر یا هر ارز دیگری نیاز دارید. به این صورت که شما از صرافی داخلی یک ارز دیجیتال (معمولاً تتر) را خریداری می کنید. با توجه به مسائل امنیتی و تحریم بودن ایران در بیشتر صرافی های معتبر، بهتر است ابتدا ارز دیجیتال خریداری شده را به کیف پول خود انتقال دهید و پس از آن با فعال کردن vpn یا vps با آی پی ثابت، آن ارز را به یک صرافی خارجی که ارز دیجیتال اولترا را پشتیبانی می کند و از قبل در آن ثبت نام کرده اید، انتقال دهید. اکنون بعد از شارژکردن حساب کاربری خود در صرافی خارجی، این ارز دیجیتال را در محیط صرافی خارجی جست وجو کنید تا وارد صفحه معاملاتی آن شوید. در این مرحله کافی است با توجه به نوع معامله خود و پس از واردکردن مقادیر موردنظر، روی گزینه buy کلیک کنید تا صرافی خرید ارز را برای شما انجام دهد.

    صرافی های پشتیبانی کننده از اولترا

    • صرافی گیت (gate.io)

    تتر و اتریوم دو ارز دیجیتالی هستند که کاربران صرافی Gate.io برای خرید توکن UOS به آن نیاز دارند. صرافی Gate.io از ارزهای دیجیتال زیادی پشتیبانی می کند که اولترا یکی از آن هاست.

    • صرافی کوینکس (CoinEx)

    صرافی بین المللی کوینکس به دلیل آنکه به کاربران خود اجازه می دهد بدون انجام احراز هویت در آن فعالیت کنند، از سمت ایرانیان با استقبال مواجه شده است. کاربران این صرافی نیز اگر بخواهند توکن UOS را در بازار اسپات خریداری کنند، به استیبل کوین تتر نیاز خواهند داشت.

    • صرافی کوکوین (KuCoin)

    صرافی کوکوین یکی دیگر از صرافی های محبوب بین المللی با حجم معاملات بالاست که امکان خرید ارز دیجیتال Ultra را برای کاربران خود فراهم کرده است. اگر شما هم یکی از کاربران صرافی کوکوین هستید و قصد خرید ارز Ultra را دارید، باید یکی از ارزهای دیجیتال تتر یا بیت کوین را در حساب معاملاتی خود داشته باشید.

    پروژه های ارز دیجیتال اولترا

    عمده فعالیت این ارز در زمینه بازی است؛ درنتیجه عجیب نیست که ببینیم همکاری هایی که با این ارز صورت گرفته، عمدتاً از سمت شرکت هایی در همین زمینه بوده است.

    • ای ام دی (AMD)

    AMD معتقد است با ظهور بلاک چین بازی های کامپیوتری با تحولی بزرگ مواجه می شوند؛ از این رو این شرکت که سابقه ای 50 ساله در زمینه بازی های کامپیوتری و ساخت پردازنده های کامپیوتری دارد، با پروژه بلاک چینی اولترا همکاری دارد.

    • آتاری (Atari)

    آتاری یکی از قدیمی ترین کنسول های بازی است که همکاری هایی را با پروژه های جدید از جمله اولترا داشته است.

    • یوبی سافت (Ubisoft)

    همکاری یوبی سافت با اولترا شاید بیش از دیگر همکاری ها مطرح شده باشد. یوبی سافت نیز به عنوان یکی از انتشاردهندگان توکن این ارز با این پروژه همکاری دارد. همچنین در امر اعتبارسنجی شبکه اولترا به آن کمک می کند.

    آینده ارز دیجیتال اولترا

    بسیاری از فعالان حوزه بازی های دیجیتال معتقدند که با شکل گیری بلاک چین، بازی های کامپیوتری مسیر جدیدی را برای ادامه راه خود یافته اند؛ از این رو شاهدیم که بزرگان این حوزه نیز به پروژه اولترا توجه دارند. از سوی دیگر هدف اصلی این پروژه ایجاد بستری برای حمایت از جامعه گیمرها و توسعه دهندگان بازی های کامپیوتری است که به دلیل حضور و فعالیت غول های این حوزه، با وجود داشتن ایده هایی نو، قدرت رویارویی با آن ها را نداشته اند. این پلتفرم با توجه به امکانات و امتیازاتی که برای این گروه در نظر گرفته است، قابلیت آن را دارد که افراد بسیاری را به سمت خود جذب کند. اگر تمام این موارد را کنار این موضوع قرار دهیم که بازی های رایانه ای و به طورکلی صنعت گیم (Game) به یکی از محبوب ترین صنایع در میان افراد به ویژه در نوع زندگی (LifeStyle) جدید بشر تبدیل شده است، می توان به آینده پروژه الترا در صورتی که همچنان به حمایت از کاربران خود ادامه دهد، امیدوار بود. البته نباید فراموش کرد که وضعیت کلی بازار ارزهای دیجیتال نیز می تواند بر سرنوشت تمام ارزهای دیجیتال از جمله ارز دیجیتال اولترا تأثیرگذار باشد.

    سؤالات متداول

    بازی های کامپیوتری امروزه بسیار پرطرفدار هستند و افراد در سراسر دنیا در گروه های سنی مختلف به آن مشغول هستند. این موضوع سبب می شود افرادی با افکار نوآورانه نیز به سمت خلق بازی هایی جدید روی بیاورند که البته به دلیل وجود قدرت های قدیمی در این صنعت، توان زیادی برای ارائه نوآوری های خود ندارند. اکنون اولترا (Ultra) پلتفرمی را براساس بلاک چین طراحی کرده است که توسعه دهندگان بازی ها می توانند در محیط آن بازی های خود را ایجاد کنند و کاربران می توانند در آن بازی کرده و همچنین پاداش هایی را دریافت کنند. در نوشتار حاضر، پلتفرم و ارز دیجیتال اولترا را به طور کامل معرفی کرده و شما را در امر خرید توکن UOS راهنمایی کردیم تا اگر قصد خرید این ارز را داشته باشید، بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید.