شبکه تتا و ارز دیجیتال تتا فیول با در اختیار گذاشتن فضایی برای کاربران با هدف به اشتراک گذاری ویدئو، محاسبات و داده ایجاد شده است. این شبکه بلاک چین دو توکن دارد که برای اهداف مشخص و متفاوتی به کار گرفته می شوند. شبکه تتا با تیم مدیریتی قوی که دارد سعی در برطرف کردن مشکلات پلتفرم های به اشتراک گذاری ویدئو همچون یوتیوب دارد. جالب است بدانید که تیم توسعه دهنده یوتیوب در مشاوره و همکاری هایی در این پروژه با تیم بنیان گذاران شبکه تتا داشته است. در این مطلب ما قصد داریم که به معرفی ویژگی های مختلف شبکه تتا و ارز دیجیتال Theta Fuel بپردازیم.

معرفی بنیان گذاران ارز دیجیتال تتا فیول Theta Fuel

در سال 2017 ارز دیجیتال تتا فیول توسط دو شخص کاردان در زمینه ی بازی های کامپیوتری و واقعیت مجازی خلق شد. در ادامه به معرفی کامل تیم بنیان گذار ارز دیجیتال Theta Fuel می پردازیم.

میچ لیو (Mitch Liu)

میچ لیو شرکت تبلیغات ویدئویی Tapjoy، یک پلتفرم برای پخش مستقیم ویدئو به نام THETA.tv و یک یک استارت آپ فعال در زمینه بازی های موبایلی به نام Gameview Studios را تاسیس کرده است.

جیئی لانگ (Jieyi Long)

دیگر بنیان گذار شبکه و ارز دیجیتال Theta Fuel آقای جیئی لانگ است که سمت مدریت ارشد فناوری را در پروژه مربوطه بر عهده دارد. وی با داشتن چندین سال تجربه در زمینه طراحی بازی، واقعیت مجازی و اتوماسیون، دانش کافی برای به عهده داشتن بخشی از پروژه تتا را دارد. همچنین جیئی لانگ تعدادی مقاله علمی را منتشر کرده است و دارای چند حق ثبت اختراع در زمینه های بلاک چین، ویدئوهای استریم و واقعیت مجازی است.

به علاوه باید به این نکته اشاره کرد که با مراجعه به وبسایت تتا متوجه خواهید شد که علاوه بر تیم دو نفره موسسان تتا، این شبکه و رمزارز آن با شرکت ها و اشخاص شناخته شده و معتبری در زمینه های مختلف از جمله مشاوره بلاک چین، همکاری، سرمایه گذار استراتژیک در تعامل است تا بتواند بهترین خدمات را به کاربران خود ارائه دهد. به عنوان مثال شرکت سامسونگ، صندوق نوآورانه سونی و آژانس هنری CAA از جمله نهادهای معتبری هستند که به عنوان سرمایه گذار این پروژه معرفی شده اند.

تاریخچه ارز دیجیتال تتا فیول

ارز دیجیتال Theta Fuel در ماه مارس سال 2019 با قیمت 0.016 در صرافی های ارز دیجیتال لیست شد. همان طور که در تصویر نمودار قیمتی مشاهده می کنید، این ارز دیجیتال با نوساناتی کم از ابتدای ورود به بازار تا اواخر سال 2020 مسیر خود را طی کرده است. اما این رمزارز نیز همپای دیگر ارزهای دیجیتال در محدوده ی زمانی اواخر سال 2020 و اوایل سال 2021 یک صعود عالی را تجربه کرد. در ادامه این افت و خیزها را با دقت بالاتری بررسی خواهیم کرد.

ارز دیجیتال TFUEL پس از حضور در بازار خیلی خوش اقبال نبود و در دو ماه پس از ورود خود روندی نزولی را پیش گرفت به طوری که در ماه می سال 2019 با قیمت 0.006 معامله می شد. اما در همان روزها با یک بامپ عالی توانست از قیمت اولیه خود عبور کند و به قیمت 0.022 دلار برسد. البته این وضعیت خیلی پایدار نبود و TFUEL روند نزولی با شیب بسیار ملایم را در پیش گرفت و در تاریخ ماه می سال 2020 قیمت تقریبی این ارز دیجیتال به 0.0020 رسیده بود.

پس از آن ارز دیجیتال Theta Fuel توانست یک رشد قیمتی تا 0.017 را تجربه کند و با حرکتی کم نوسان در همین محدوده قیمتی حرکت کند. محصور شدن در این محدوده قیمتی تا آخرین روزهای ماه دسامبر سال 2020 یعنی آخرین ماه سال میلادی ادامه داشت تا اینکه در آخرین روزهای ماه دسامبر رمزارز تتا فیول به همراه دیگر ارزهای دیجیتال کوچک و بزرگ توانست یک صعود قیمتی شیرین را تجربه کند به طوری که در تاریخ 9 ژانویه سال 2021 که معادل 19 خرداد سال 1400 بود، قیمت آن به 0.68 دلار رسید. در حال حاضر با گذر 4 ماه از زمان اوج قیمتی که تتا فیول تجربه کرده بود، این رمزارز با افت 50 درصدی از زمان اوج خود در محدوده قیمتی 0.30 دلار در صرافی های مختلف ارز دیجیتال معامله می شود.

ویژگی های ارز دیجیتال تتا فیول

  • نماد اختصاری ارز دیجیتال تتا فیول، TFUEL است.
  • این ارز دیجیتال با بازاری با ارزش تقریبی 51/1 میلیارد دلار، رتبه ی 71 از نظر بزرگی بازار را به خود اختصاص داده است و 06/0 درصد از کل بازار ارزهای دیجیتال را سهم خود کرده است.
  • شبکه تتا دارای 2 توکن مخصوص خود است: با اینکه هر دو توکن در شبکه تتا به کار برده می شوند و برای تعاملات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، کاربردهای متفاوتی دارند.

توکن تتا (THETA)

تعداد توکن های تتا ثابت و به میزان یک میلیارد واحد است، گفتنی است که این تعداد ثابت بوده و بیشتر نخواهد شد. این توکن ها برای مدیریت و امنیت پلتفرم مورد استفاده قرار می گیرند.

توکن تتا فیول (TFUEL)

تعداد توکن های در گردش رمزارز تتا فیول و یا همان توکن TFUEL پیوسته افزایش خواهد یافت زیرا برای سیستم پاداش دهی در شبکه در ازای استیک کردن، از آن ها استفاده می شود. در حال حاضر بیش از 5 میلیارد توکن در گردش TFUEL وجود دارد.

به عبارتی از TFUEL برای پاداش دهی به مشارکت در شبکه استفاده می شود و به این ترتیب امنیت شبکه نیز حفظ می شود. همچنین کارمزد انتقال دارایی در شبکه تتا به وسیله توکن تتا فیول (TFUEL) پرداخت می شود.

  • صرافی هایی که این ارز دیجیتال را لیست کرده اند خیلی زیاد نیستند، با این حال صرافی بایننس یکی از صرافی هایی است که این ارز دیجیتال را لیست کرده است.
  • رمزارز تتا در ابتدا یک توکن مبتنی بر استاندارد ERC-20 در شبکه اتریوم بود، اما پس از مدتی تیم پروژه تتا شبکه اختصاصی برای خود ایجاد کرده و توکن تتا را به شبکه جدید انتقال دادند.
  • به لطف فناوری Aggregated Signature Gossip و نزدیکی نودها به هم، داده ها با سرعت بالایی در شبکه منتقل می شوند.
  • کاربران در پلتفرم تتا محتواهای ویدئویی خود را به اشتراک می گذارند و بازدیدکنندگان می توانند با استفاده از ارز دیجیتال تتا فیول به سازندگان ویدئوها پاداش بدهند. به این ترتیب با حذف واسط، تولیدکنندگان محتوا پاداش بالاتری دریافت کرده و همین موضوع منجر به بالا رفتن کیفیت ویدئوها می شود.
  • بازدیدکنندگان ویدئوها با تماشای ویدئو و تبلیغ و در اختیار گذاشتن پهنای باند خود نیزمی توانند پاداش دریافت کنند که دریافت این پاداش نیز بر اساس رمزارز تتا فیول است.
  • استفاده از ویژگی همتا به همتا (Peer-to-peer) همان چیزی است که شبکه فیول برای تقابل با تمرکزگرایی از آن استفاده می کند.
  • در شبکه تتا با مفهومی به نام مش (Mesh) مواجه هستیم که به گره هایی اشاره دارد که به صورت ناشناس باهم در ارتباط بوده و به این ترتیب چارچوب شبکه و پهنای باند مورد نیاز برای پخش ویدئوهای به صورت زنده و لایو را در شبکه ممکن می کند.
  • نودها (گره ها) در شبکه تتا در سطوح مختلف فعالیت می کنند:

نودهای اج (Edge Nodes)

در حال حاضر 779/131 نود اج در شبکه تتا فعال هستند، این نودها درواقع همان کاربرانی هستند که حاضر شده اند در ازای دریافت پاداش شبکه که ارز دیجیتال TFUEL است، پهنای باند خود را برای پخش ویدئوها در اختیار شبکه قرار دهند.

نودهای محافظتی (Guardian Nodes)

نودهای محافظ برای تایید بلاک هایی که شامل تراکنش های تاییدشده توسط نودهای تاییدکننده سازمانی هستند، در شبکه حضور دارند. تعداد نودهای محافظ در حال حاضر به 3539 گره می رسد.

نودهای تاییدکننده (Enterprise Validator Nodes)

در حال حاضر تنها 16 نود تاییدکننده سازمانی در شبکه تتا وجود دارد، این 16 گره درواقع سازمان هایی هستند که با استیک کردن ارز دیجیتال تتا، در فرایند تایید و اعتبارسنجی تراکنش های شبکه مشارکت دارند. جالب است بدانید که شرکت گوگل، شرکت بایننس، بلاک چین ونچرز (Blockchain Ventures)، Gumi Cryptos در این دسته قرار می گیرند.

  • با اینکه ارز دیجیتال تتا فیول در سال 2017 خلق شد، شبکه ی تتا با هدف ایجاد یک بستری برای به اشتراک گذاری ویدئوها، داده ها و قدرت محاسباتی در سال 2019 به وجود آمد.
  • در مدت تنها 3 ماه پس از راه اندازی شبکه، کاربرانی از بیش از 150 کشور که تعداد آنها از 000/530 نفر نیز تجاوز می کرد پهنای باند خود را در اختیار شبکه تتا قرار دادند.
  • تتا تی وی (Theta tv) نام یکی از سرویس هایی است که در شبکه تتا ارائه شده است، کاربرد این سرویس برای مشاهده ویدئو و یا ارسال ویدئوهای ساخته شده توسط تولیدکنندگان محتوا است.
  • در شبکه تتا از دو روش اجماع اثبات سهام (PoS) و تحمل خطای بیزانسی (BFT) استفاده می شود. با استفاده از روش اجماع BFT کار تایید تراکنش ها با سرعت بالایی انجام شده و در نتیجه مقیاس پذیری در شبکه حفظ خواهد شد.

مزایا و معایب ارز دیجیتال تتا فیول

مزایا

  • کمک از مشاورانی کارکشته همچون استیو چن که اتفاقا بنیان گذار پلتفرم یوتیوب است می تواند تا حد زیادی به توسعه شبکه تتا که در زمینه ی مشترک به اشتراک گذاری ویدئو فعالیت می کند، کمک کند.
  • این شبکه علاوه بر مشاوران فوق العاده ای که دارد با شرکت های بزرگی همچون سامسونگ و گوگل نیز هماری هایی دارد.
  • با استفاده از فناوری های به کار رفته در شبکه تتا، هزینه ی پخش ویدئو زنده تا 80درصد کاهش می یابد.
  • با توجه به غیرمتمرکز بودن شبکه و وجود نودهایی که پهنای باند خود در اختیار شبکه می گذارند، پخش ویدئو استریم می تواند با در اختیار گرفتن نزدیک ترین نود در شبکه انجام شود و این موضوع باعث بالا رفتن کیفیت ویدئوها می شود.
  • با حذف واسط ها در شبکه تتا، تولیدکنندگان محتوا پاداش بیشتری را دریافت خواهند کرد که این موضوع می تواند انگیزه ای برای ایجاد ویدئوهای با کیفیت تر در آینده شود.
  • علاوه بر تولیدکنندگان محتوا، بازدیدکنندگان ویدئوها نیز پاداش دریافت می کنند و این موضوع باعث بالا رفتن امنیت در شبکه می شود.

معایب

  • نقدینگی موجود در شبکه هنوز محدود است.
  • تعداد صرافی هایی که ارز دیجیتال تتا فیول را ارائه می دهند محدود هستند.
  • عملکرد شبکه به خصوص برای افرادی که اطلاعات کمتری در زمینه ارزهای دیجیتال دارند نسبتا پیچیده است.
  • شبکه تتا از هیچ استیبل کوینی برای ضمانت حفظ سرمایه کاربران استفاده نمی کند و برخی این مورد را یکی از نواقص شبکه عنوان می کنند.

کاربردهای ارز دیجیتال تتا فیول

– ارز دیجیتال تتا فیول برای پاداش دهی به کاربرانی که توکن تتا را استیک می کنند در نظر گرفته شده است.

– همچنین افرادی که ویدئوهایی را تولید کرده و در پلتفرم شبکه به اشتراک می گذارند به وسیله توکن تتا فیول پاداش داده می شوند.

– نودهایی که پهنای باند خود را در اختیار شبکه قرار می دهند توکن های تتا فیول را به عنوان پاداش دریافت می کنند.

– با استفاده از ارز دیجیتال Theta Fuel می توان ویدئوهای تولید شده را خردیاری کرد.

– برای عقد قراردادهای هوشمند در شبکه تتا از توکن تتا فیول استفاده می شود.

– یکی دیگر از کاربردهای تتا فیول که با دیگر ارزهای دیجیتال مشترک است این است که دارندگان ارز دیجیتال Theta Fuel می توانند در صرافی های ارز دیجیتال و در زمان مناسب به خرید و فروش رمزارز تتا فیول پرداخته و به این ترتیب به سود برسند.

کیف پول هایی که ارز دیجیتال تتا فیول Theta Fuel را ساپورت می کنند

کیف پول رسمی تتا ولت (THETA wallet)

کیف پول رسمی که توسط تیم هر ارز دیجیتالی طراحی و ارائه می شود همچنان بهترین انتخاب است، دارندگان توکن تتا فیول می توانند با اطمینان خاطر رمزارزهای خود را در این کیف پول نگه داری کنند. این کیف پول در نسخه های دسکتاپ (ویندوز، مک،لینوکس) و موبایلی (اندروید و IOS) ارائه شده است.

کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)

کیف پول های سخت افزاری به دلیل اینکه کلیدهای خصوصی را به صورت آفلاین ذخیره می کنند از خطر هک شدن و نفوذ سارقین به اطلاعات که همواره در برابر کیف پول های نرم افزاری به خصوص کیف پول های تحت وب وجود دارد، در امان هستند. کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس یکی از همین نوع کیف پول ها است که خوشبختانه از رمزارز تتا فیول نیز پشتیبانی می کند.

کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)

ترزور دیگر کیف پول سخت افزاری است، کیف پول های سخت افزاری به دلیل قیمت نسبتا بالایی که دارند توسط افرادی که قصد سرمایه گذاری بلندمدت را دارند و یا قصد نگه داری سرمایه کلانی را دارند مورد استفاده قرار می گیرد. کیف پول ترزور نیز از ارز دیجیتال TFUEL پشتیبانی می کند.

کیف پول نرم افزاری اتمیک (Atomic Wallet)

با استفاده از کیف پول نرم افزاری اتمیک که در هر دو نسخه دسکتاپ و موبایل در اختیار کاربران قرار گرفته است، می توان از امکانات ویژه ای که این کیف پول دارد به ویژگی سادگی، که چاشنی آن شده است استفاده کرد. به همین دلیل است که کیف پول اتمیک در میان کاربران طرفداران زیادی دارد. خوشبختانه دارندگان ارز دیجیتال TFUEL می توانند ارزهای خود را در این کیف پول ذخیره کنند.

خرید ارز دیجیتال تتا فیول Theta Fuel

برای خرید ارز دیجیتال Theta Fuel همچون دیگر ارزهای دیجتال مراجعه به صرافی های معتبر ارزهای دیجیتال بهترین و مطمئن ترین راه است. البته شما برای خرید می توانید از صرافی های داخلی (ایرانی) و یا خارجی استفاده کنید. در ادامه خرید ارز دیجیتال از صرافی های ایرانی و خارجی را مختصرا شرح خواهیم داد.

صرافی ایرانی

اگر بتوانید یک صرافی ایرانی معتبر را پیدا کنید که رمزارز فیول را ارائه دهد کار شما برای خرید بسیار ساده خواهد بود. شما می توانید تنها با ایجاد یک حساب کاربری در صرافی ایرانی و با کمک حساب بانکی خود، رمزارز فیول را خریداری کنید.

صرافی خارجی

برای خرید ارز دیجیتال Theta Fuel از یک صرافی خارجی باز هم کار سختی در پیش ندارید اما باید مراحل بیشتری را برای خرید ارز دیجیتال بپردازید به این ترتیب که ابتدا در یک صرافی ایرانی یک حساب کاربری ایجاد کرده و ارز دیجیتالی همچون تتر و یا بیت کوین را خریداری می کنید. پس از خرید ارز دیجیتال تتر و یا بیت کوین باید آن را به صرافی خارجی که ارز دیجیتال فیول را ارائه می دهد انتقال دهید و در صرافی خارجی به راحتی با ثبت سفارش خرید، رمزارز فیول را خریداری کنید.

توجه داشته باشید که رمزارزی را که باید از صرافی ایرانی خریداری کنید به جفت متناسب با ارز دیجیتال Theta Fuel در صرافی خارجی وابسته است. به عنوان مثال اگر قصد خرید رمزارز تتا فیول را از صرافی خارجی هات بیت داشته باشید باید در صرافی ایرانی مقداری بیت کوین و یا تتر خریداری کنید و به صرافی هات بیت انتقال دهید.

در ادامه صرافی هایی که به کاربران خود امکان خرید ارز دیجیتال Theta Fuel فراهم کرده اند آورده شده است. نکته ی مهمی که در رابطه با خرید هر ارز دیجیتالی وجود دارد این است که مطلقا نباید ارز دیجیتال خریداری شده را در صرافی نگه داری کرد و بهتر است که بلافاصله پس از خرید رمزارز موردنظر آن را به کیف پول معتبر و سازگار با ارز دیجیتال خریداری شده انتقال دهید.

صرافی های پشتیبانی کننده از ارز دیجیتال تتا فیول

  • صرافی بایننس (Binance)

صرافی بایننس برای کسانی که در بازار ارزهای دیجیتال فعال هستند نیازی به معرفی ندارد. این صرافی را می توان بهترین صرافی ارز دیجیتال از نظر حجم معاملات روزانه و همچنین میزان کارمزد پرداختی به حساب آورد، علاوه بر آن صرافی بایننس همواره با اضافه کردن موارد جدید در نوع خدمات خود، رضایت کاربران را کسب کرده است. هرچند مدتی است به دلیل اعمال یک سری از محدودیت ها اجازه فعالیت برخی از ملیت ها در این صرافی با مشکل مواجه شده است. با تمام اینها کاربران صرافی بایننس می توانند با استفاده از رمزارزهای تتر و بیت کوین، رمزارز تتا فیول را در بازار اسپات خریداری کنند.

  • صرافی Upbit

صرافی کره ای Upbit نیز با پشتیبانی از 105 کوین و توکن جز بهترین صرافی های ارز دیجیتال است. برای خرید ارز دیجیتال Theta Fuel در این صرافی به ارز فیات KRW که واحد پول کشور کره جنوبی است نیاز خواهید داشت. قیمت رمزارز TFUEL در صرافی Upbit معادل 0.31 دلار است که کمی از دیگر صرافی ها بالاتر است.

  • صرافی هات بیت (Hotbit)

شرکت صرافی هات بیت در هنگ کنگ و استونی قرار گرفته است، راحتی استفاده و ثبت نام در این صرافی بسیاری از کاربران را به سوی خود جذب کرده است. این صرافی علاوه بر آنچه گفته شد جز 100 صرافی برتر دنیا به حساب می آید، در نتیجه ایجاد یک حساب کاربری در این صرافی منطقی به نظر می رسد. اما صرافی هات بیت یکی از معدود صرافی های ارز دیجیتال در سطح دنیا به شمار می آید که ارز دیجیتال TFUEL را لیست کرده است. کاربران این صرافی نیز برای خرید ارز دیجیتال Theta Fuel به رمزارزهای بیت کوین و تتر نیاز خواهند داشت. قیمت خرید این رمزارز به وسیله ی بیت کوین قیمت کمتری داشته و می توان با پرداخت 0.3021 دلار هر واحد آن را خریداری کرد در صورتی که اگر بخواهید خرید خود را با استفاده از استیبل کوین تتر انجام دهید باید برای هر واحد TFUEL مبلغ 0.3033 دلار را بپردازید.

علاوه بر صرافی هایی که بیان شد، کاربران صرافی های Bithumb، Gate.io، Indodax، Crypto.com Exchange، WazirX، CoinDCX، Pionex، BitMart، BKEX، Tokocrypto، Mandala Exchange و ZT می توانند در بازار اسپات اقدام به خرید و فروش ارز دیجیتال TFUEL کنند.

پروژه های ارز دیجیتال تتا فیول

سامسونک، Gumi، CAA، BDMI از جمله شرکت های بزرگی هستند که با سرمایه گذاری و استیک کردن توکن تتا، به عنوان تاییدکنندگان سازمانی در شبکه فعال هستند.

آینده ارز دیجیتال تتا فیول

شبکه تتا و ارز دیجیتال آن یعنی تتا فیول با توجه به امکاناتی که برای کاربران فراهم کرده اند توانسته اند رضایت نسبی کاربران را به دست آورند. علاوه بر آن شبکه تتا همکاری های خوبی با بسیاری از شرکت های مطرح داشته است که این موضوع بر اعتبار شبکه می افزاید، همچنین تیم پروژه تتا مشاوره هایی خوبی با افزاد شناخته شده مرتبط با حوزه کاری خود همچون موسس یوتیوب و یا مشاورانی در حوزه بلاک چین داشته و دارند که این موضوع می تواند به کیفیت بالاتر و توسعه ی هرچه بیشتر شبکه در آینده ختم شود.

گفته می شود که شبکه تتا برنامه هایی را نیز برای آینده خود اعلام کرده است که با تحقق آن برنامه ها می توان درخشش بیشتر این شبکه و کوین بومی آن یعنی تتا فیول را مشاهده کرد. برخی از برنامه های عنوان شده برای آینده ی شبکه تتا شامل زنجیره های جانبی برای بالا بردن سرعت تراکنش های شبکه، سرویس دهی چندمنظوره شامل به اشتراک گذاری منابع کامپیوتری و دیگر موارد علاوه بر ویدئو و همچنین ویژگی ضد سرقت برای جلوگیری از به سرقت رفتن توکن هایی که برای پخش ویدئو نگه داری می شوند، هستند.

با توجه به ویژگی ها کنونی شبکه و همچنین برنامه هایی که تیم برای آینده شبکه در نظر گرفته است و با نگاهی به این موضوع که شبکه تتا به رفع یکی از مشکلات در زمینه پخش ویدئو به خصوص ویدئوهای استریم پرداخته است می توان انتظار داشت که این شبکه و توکن بومی آن آینده خوبی را پیش روی خود داشته باشند.

توجه داشته باشید که آینده ی هر ارز دیجیتالی به عوامل مختلفی بستگی دارد که ممکن است برخی از آنها از دید پنهان مانده باشند، در نتیجه اگر قصد سرمایه گذاری بر روی ارز دیجیتال تتا فیول را داشتید مدیریت سرمایه را فراموش نکنید.

سخن آخر

تتا یک شبکه بلاک چینی است که برای به اشتراک گذاری ویدئوهای استریم بسیار کاربردی است و با توجه به فناوری های شبکه، ویدئوهای باکیفیت با هزینه ی پایین تر برای بازدیدکنندگان و پاداش بیشتر برای تولیدکنندگان (به دلیل حذف واسطه ها) خواهد بود. این شبکه دارای دو توکن اختصاصی خود به نام های تتا و تتا فیول است که کاربردهای متفاوتی دارند. شرکت ها و سازمان های بزرگ و شناخته شده به طرق مختلف با پروژه تتا وارد همکاری شده اند که این می تواند از نقاط قوت این شبکه و به طبع آن توکن های این شبکه باشد.

ما سعی کردیم در این مقاله شبکه تتا و توکن های آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم.

سوالات متداول

خیر، تتا فیول در حال حاضر بر روی شبکه اختصاصی خود مستقر است. اما در ابتدا بر روی شبکه اتریوم قرار داشت و با استاندارد ERC-20 سازگار بود، در آن زمان تتا فیول یک توکن بود.

شبکه تتا از هر دو روش اجماع اثبات سهام (PoS) و تحمل خطای بیزانسی (BFT) بهره می برد.

کیف پول رسمی تتا ولت (THETA wallet)، کیف پول سخت افزاری لجر نانو اس (Ledger Nano S)، کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)، کیف پول نرم افزاری اتمیک (Atomic Wallet)

صرافی بایننس (Binance)، صرافی Upbit، صرافی هات بیت (Hotbit)، Bithumb، Gate.io، Indodax، Crypto.com Exchange، WazirX، CoinDCX، Pionex، BitMart، BKEX، Tokocrypto، Mandala Exchange و ZT برای خرید ارز دیجیتال TFUEL در بازار اسپات مناسب هستند. در حال حاضر هیچ صرافی امکان باز کردن معاملات شرطی بر روی این ارز دیجیتال را محیا نکرده است.

شبکه تتا که شبکه مخصوص توکن تتا فیول است برای جلوگیری از پرداخت هزینه برای ویدئوهای استریم بی کیفیت به وجود آمد.