نمودار لحظه ای ارز دیجیتال دیجی بایت (DGB)
ارز دیجیتال دیجی بایت با هدف ایجاد امنیت در پرداخت ها و سرعت بخشیدن به انتقال دارایی ها به وجود آمده است به عبارت دیگر می توان این رمزارز را به عنوان یک پول دیجیتال و غیرمتمرکز معرفی کرد. نماد اختصاری این رمزارز DGB است و طرفداران این ارز دیجیتال معتقدند که دنیا هنوز به ارزش ذاتی این ارز دیجیتال پی نبرده است و این اتفاقی است که در آینده رخ خواهد داد و خواهیم دید که دیجی بایت به دلیل برتری هایی که دارد گوی سبقت را از دیگر ارزهای پرداختی همچون بیت کوین و یا لایت کوین خواهد گرفت.
ما سعی می کنیم در ادامه به زوایای مختلف این ارز دیجیتال بپردازیم تا به شما کمک کنیم به شناخت کاملی از این رمزارز برسید.
معرفی بنیان گذاران ارز دیجیتال دیجی بایت DigiByte
آقای جرد تیت (Jared Tate) که به عنوان یک کارآفرین، سخن ران و تامین کننده امنیت سایبری شناخته شده است، از سال 2013 و بدون هیچ سرمایه اولیه کمکی شروع به توسعه پروژه دیجی بایت کرد. پس از استخراج و انتشار این ارز دیجیتال که در سال 2014 رخ داد نیز سرمایه مورد نیاز برای توسعه دیجی بایت از راه هدایایی که به این تیم اهدا می شد، تامین شده بود.
تاریخچه دیجی بایت
همان طور که در نمودار قیمت رمزارز دیجی بایت نیز مشاهده می کنید، این ارز دیجیتال در ابتدا با داشتن تغییرات قیمتی مختصر در محدوده ای ثابت در نوسان بوده است. این ثبات روند تا سال 2017 هم ادامه پیدا کرد. در ماه می سال 2017 این ارز دیجیتال روند صعودی خود را آغاز کرد. اگر تاریخچه دیگر ارزهای دیجیتال را مطالعه کرده باشید و یا نگاهی گذرا به نمودارهای قیمتی آنها انداخته باشید، حتما متوجه شده اید که سال 2017 برای اکثر ارزهای دیجیتال سبز و مثبت بود و اکثر ارزهای دیجیتال رشدهای قیمتی خوبی را در این سال تجربه کردند.
به هر حال رمزارز دیجی بایت از قیمت 0.002 دلار در ماه می سال 2017 با رشدی که داشت توانست قیمت خود را در فاصله کمتر از یک ماه به 0.06 برساند. البته این صعود دوام چندانی نداشت به طوری که در ماه جوئیه همان سال قیمت این ارز دیجیتال به 0.09 رسید. ارز دیجیتال Digi Byte تا اواخر سال 2017 نوسانات کمی را تجربه کرد و اما در ابتدای سال 2018 با یک صعود عالی تا قیمت 0.12 رشد کرد که البته پس از آن مسیر صعودی که پیش رفته بود را بازگشته و با نوسانات کوچک گاه و بیگاه خود تا اواخر سال 2020 روندی تقریبا بدون اوج و یا افت آنچنانی را طی کرد.
اما همان طور که احتمالا مطلع هستید، اواخر سال 2020 ارزهای دیجیتال به طور کلی با اقبال عمومی مردم همراه بودند و همین امر موجب صعود بازار ارزهای دیجیتال شد، رمزارز دیجی بایت نیز از این رشد بی بهره نبود و تا 0.15 نیز رشد کرد که البته پس از آن روندی نزولی را در پیش گرفت.
ویژگی های ارز دیجیتال دیجی بایت
- نماد اختصاری ارز دیجیتال دیجی بایت، DGB است.
- این ارز دیجیتال با بازاری با ارزش تقریبی 24 میلیون دلار رتبه 110 از نظر بزرگی بازار را به خود اختصاص داده است و 0.03 درصد از کل بازار ارزهای دیجیتال را سهم خود کرده است.
- تعدادی فروک در شبکه این ارز دیجیتال صورت گرفته است و بهینه سازی های مورد نظر از این طریق انجام شده است.
- رمزارز دیجی بایت یک فورک از بیت کوین است.
- توسعه دهندگان (جرد تیت و دیگر افراد تیم) این رمزارز را از روی ساختار کلی بیت کوین، توسعه دادند و پس از آن با گذر زمان و به مرور با انجام بهینه سازی های متفاوت ایرادات موجود را برطرف کردند و به این ترتیب به رمزارز کاملا متفاوت از بیت کوین رسیدند.
- شبکه ز رمزارز دیجی بایت از روش اجماع اثبات کار (Proof of Work) برای تایید تراکنش ها کمک می گیرد، و درواقع ارزهای دیجیتال دیجی بایت به کمک استخراج ماینرها به دست می آیند.
- تعداد کل ارزهای دیجیتال دیجی بایت 21 میلیارد واحد است که انتظار می رود همه 21 میلیارد واحد تا سال 2035 استخراج شوند.
- در ابتدای توسعه دیجی بایت زمان مورد نیاز برای ایجاد هر بلاک 60 ثانیه و یا یک دقیقه بوده است. این زمان هر دو سال نصف می شود و به این ترتیب در سال 2014 زمان 60 ثانیه، سال 2016 زمان 30 ثانیه، سال 2018 مدت زمان 15 ثانیه و 2020 به مدت زمان 5/7 ثانیه برای ایجاد یک بلاک نیاز خواهد داشت، قرار است در سال 2035 که استخراج این رمزارز به پایان می رسد 000/280 تراکنش در هر ثانیه انجام شود.
- الگوریتم های مورد استفاده برای استخراج در شبکه دیجی بایت عبارتند از SHA256، Scrypt، Qubit، odocrypt و Skein هستند. بد نیست بدانید که الگوریتم SHA256 تنها الگوریتم مورد استفاده در شبکه بلاک چین بیت کوین است.
- برای استخراج رمزارز دیجی بایت به دستگاه های ماینر ASIC و یا FPGA نیاز خواهید داشت.
- دستگاه استخراج ASIC سازگار با الگوریتم های Skein، Qubit، Scrypt و SHA156 است در حالی که ماینر FPGA با الگوریتم Odocrypt سازگاری دارد.
- سختی استخراج پس از ایجاد هر یک بلاک بررسی شده و دوباره تنظیم می شود تا به این ترتیب تعادل در استخراج کوین ها حفظ شود.
- با استفاده از دستگاه های ماینر مخصوص بیت کوین و لایت کوین نیز می توانید به استخراج ارز دیجیتال DigiByte بپردازید.
- دیجی بایت بر اساس UTXO کار می کند. این همان روشی است که بیت کوین نیز از آن استفاده می کند و بر اساس آن، دارایی کاربر با توجه به میزان خرج نشده رمزارز مورد نظر محاسبه می شود. به این میزان دارایی Unspent Transaction Output گفته می شود و این میزان با توجه به معاملات قبلی شما که در کیف پول خود دریافت و یا ارسال کرده اید محاسبه می شود.
طرح مثال
(به عنوان مثال اگر دارایی 5 روز پیش شما 10 واحد بیت کوین بوده است و 8 روز پیش شخصی 2 واحد بیت کوین دیگر برای شما ارسال کرده باشد و امروز شما قصد ارسال 11 واحد بیت کوین به شخصی دیگر را داشته باشید، شبکه به شما اجازه انجام تراکنش را می دهد و این اجازه را با توجه به جمع و تفریق دارایی شما با توجه به معاملات پیشین شما به دست می آورد. شما 10 واحد بیت کوین داشته اید و 2 واحد دیگرنیز دریافت کرده اید پس دارایی شما به 12 واحد بیت کوین رسیده بود به این ترتیب شما مجاز به ارسال 11 واحد بیت کوین هستید.)
- فناوری Segregated Witness و یا مختصرا Segwit (سگویت) برای اولین بار توسط شبکه دیجی بایت مورد استفاده قرار گرفت. با استفاده از این فناوری بلوک ها در بلاک چین کوچکتر شده و از طرف دیگر مقیاس پذیری بالا رفته است. طول شبکه بلاک چین رمزارز دیجی بایت بسیار بلند است و از بیت کوین نیز سبقت گرفته است.
- عملیات در شبکه بلاک چین دیجی بایت در سه مرحله صورت می گیرد. شبکه سراسری همه نودهای موجود در شبکه را به هم متصل کرده و فضایی برای دیگر سطوح شبکه نیز به وجود می آورد. در سطح دوم که به دفترکل عمومی (Consensus Layer) معروف است، تمام داده ها نگه داری شده و اقدامات لازم برای ایجاد امنیت در شبکه و یا دادن پاداش به ماینرها نیز مدیریت و انجام می شود. در آخرین سطح (Application Layer) که کاربر با آن در ارتباط است نیز تمام امور و کاربردهای روزانه همچون انتقال رمزارز انجام می شود. این سطح با نام سطح نرم افزارهای کاربردی در شبکه شناخته می شود.
مزایا و معایب ارز دیجیتال دیجی بایت
مزایا
- مدت زمان مورد نیاز برای ایجاد بلاک در این شبکه هر دو سال نصف می شود و در پایان کار استخراج این رمزارز که در سال 2035 خواهد بود، قرار است 000/280 تراکنش در ثانیه انجام شود.
- تدابیری نیز برای کم شدن و از بین بردن تورم در شبکه این ارز دیجیتال اندیشیده شده است که طبق آن پاداش استخراج ماینرها ماهانه به میزان یک درصد کاهش می یابد و به این ترتیب میزان عرضه آن هم کم می شود.
- ماینرها می توانند از 5 الگوریتم مختلف برای استخراج کمک بگیرند، هر الگوریتم می تواند 20 درصد از ظرفیت استخراج کل شبکه را داشته باشد. این کار با هدف حفظ غیرقابل تمرکز بودن و جلوگیری از انحصاری شدن شبکه استخراج انجام شده است.
- برای حفظ تعادل در شبکه، سختی استخراج پس از هر بار ایجاد یک بلاک از نو تنظیم می شود، این در حالی است که به عنوان مثال در شبکه ارز دیجیتال بیت کوین این اتفاق پس از استخراج هر 2016 بلاک رخ می دهد.
- بنا بر ادعای تیم دیجی بایت، این شبکه و رمزارز آن امنیت بسیار بالایی دارند.
- فناوری های پیشرفته به کار رفته در این پروژه آن را به یک رمزارز مشهور در بازار ارزهای دیجیتال تبدیل کرده است.
- استفاده از فناوری سگویت را نیز می توان یکی دیگر از نقاط قوت این شبکه و رمزارز آن به حساب آورد.
- طرفداران رمزارز دیجی بایت با حمایت از این ارز دیجیتال یک جامعه واحد به وجود آورده اند به طوری که صفحه ردیت این ارز دیجیتال یکی از صفحاتی است که بیشترین میزان دنبال کننده را در میان دیگر ارزهای دیجیتال دارد. چنین پشتیبانی کاربران از یک ارز دیجیتال در مورد همه ارزهای دیجیتال وجود ندارد و شاید بتوان از این جهت آن را با دوج کوین مقایسه کرد.
معایب
- اقبال عمومی از ارز دیجیتال Digi Byte نسبت به دیگر ارزهای دیجیتالی که اهداف مشابه دارند کمتر بوده است و همین نکته را می توان به عنوان یکی از نقاط ضعف این رمزارز ذکر کرد.
- افرادی که به قصد کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت این رمزارز مراجعه کنند متوجه خواهند که به هدف خود نخواهند رسید و با مطالعه وبسایت بیشتر اطلاعاتی به مخاطب منتقل می شود که جنبه تبلیغاتی داشته و خیلی واقع بینانه نیست و این موضوع برای افرادی که به دنبال اطلاعات فنی پروژه هستند یک ناامیدی به همراه خواهد داشت. به زبان ساده وایت پیپر مشخصی برای این ارز دیجیتال وجود ندارد.
- تعداد بسیار بالای واحدهای رمزارز دیجی بایت که البته به گفته تیم توسعه دهنده برای کم کردن میزان کارمزد معاملات بوده است منطقی به نظر نمی رسد و حتی بیت کوین که تعداد کل واحدهای آن 21 میلیون واحد است نیز به صورت واحدهای کوچکتر ساتوشی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
- همان طور که پیش از این بیان کردیم استفاده از فناوری های جدید و پیشرفته در شبکه دیجی بایت یکی از نقاط قوت آن به حساب می آید اما نباید این نکته را نیز فراموش کرد که با به کار بردن فناوری های نو و پیشرفته امکان خطا در آنها نیز بالا خواهد رفت.
- سود و یا پاداش دریافتی ماینرها نسبتا کم است و همین موضوع باعث شده است که ماینرها علاقه چندانی به استخراج ارز دیجیتال DigiByte از خود نشان ندهند.
کاربردهای ارز دیجیتال دیجی بایت
- بیت کوین با هدف روش جایگزینی برای پرداخت به وجود آمد، اما همان طور که می دانید مدت زمان مورد نیاز برای تایید تراکش و کارمزد بالای آن، استفاده از بیت کوین برای خرید و استفاده از آن به عنوان روش پرداخت، حداقل برای خریدهای کوچک را نمی توان چندان منطقی دانست.
رمزارز دیجی بایت به وجود آمد تا با رفع نواقص بیت کوین، جایگزینی برای آن باشد. سرعت بالا، مقیاس پذیری و امنیت موجود در شبکه استفاده از این ارز دیجیتال حتی برای خریدهای کوچک را نیز منطقی جلوه می دهد. ناگفته نماند که دیجی بایت برای رسیدن به این مرحله چند بهینه سازی (فورک) را از سر گذرانده است.
- استفاده از این ارز دیجیتال در برخی از بازی های رایانه ای نیز رواج داشته است.
- تریدرها (معامله گران) ارزهای دیجیتال نیز می توانند در صرافی های مختلفی که این رمزارز را لیست کرده اند به خرید و فروش آن در قیمت های مناسب پرداخته و سود کسب کنند.
کیف پول هایی که دیجی بایت را ساپورت می کنند
بهترین منبع برای شناسایی کیف پول های قابل استفاده برای ذخیره هر ارز دیجیتالی معمولا در وبسایت رسمی همان ارز دیجیتال لیست می شود. گاهی اوقات نیز یک کیف پول رسمی برای یک ارز دیجیتال مشخص به وجود می آید. با این حال ما در ادامه برخی از بهترین کیف پول های سخت افزاری و نرم افزاری مناسب برای ذخیره ارز دیجیتال دیجی بایت را مختصرا به شما معرفی خواهیم کرد.
-
کیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)
استفاده از کیف پول های سخت افزاری یک گزینه مطمئن به خصوص برای سرمایه گذاری های بلندمدت است. کیف پول سخت افزاری لجر از ارز دیجیتال DigiByte پشتیبانی می کند.
-
کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)
کیف پول سخت افزاری ترزور گزینه ای دیگر برای افرادی است که به دلایل مختلف همچون نگه داری طولانی مدت، امنیت بالا و یا مبالغ هنگفت به یک کیف پول با امنیت بالا برای ذخیره سازی سرمایه خود نیاز دارند. این افراد با داشتن یک کیف پول سخت افزاری دارایی خود را از خطرهای گوناگون در امان نگه می دارند زیرا نفوذ به کیف پول سخت افزاری کار ساده ای نیست. کیف پول ترزور یکی از گزینه های موجود برای دخیره سازی ارز دیجیتال DigiByte است.
-
کوینومی (Coinomi)
کیف پول کوینومی در ابتدا برای استفاده بر روی تلفن های همراه طراحی شده بود، اما پس از مدتی نسخه دسکتاپ خود را نیز ارائه کرد. این کیف پول کاربرپسند به خصوص برای کاربرانی که در ابتدای ورود به بازار ارزهای دیجیتال هستند می تواند به دلیل سادگی کار با آن مورد استفاده قرار گیرد. دارندگان ارز دیجیتال DigiByte می توانند ارزهای خود را در کیف پول کوینومی نگه داری کنند.
-
اتمیک (Atomic)
کیف پول اتمیک ترکیبی از سادگی و کاربردی بودن را برای کاربران خود به وجود آورده است. خوشبختانه این کیف پول پرکاربرد از ارز دیجیتال دیجی بایت نیز پشتیبانی می کند.
-
Exodus
اکسودوس یک کیف پول نرم افزاری است که به دلیل رابط کاربری خوب و ساده ای که دارد طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. این کیف پول نرم افزاری از ارز دیجیتال DigiByte نیز پشتیبانی می کند.
-
کیف پول نرم افزاری تراست ولت (Trust Wallet)
کیف پول محبوب و معتبر تراست ولت انتخاب بسیاری از سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال است. افرادی که به هر دلیلی قصد دارند که از یک کیف پول نرم افزاری مخصوص موبایل استفاده کنند، تراست ولت را به عنوان یکی از گزینه های جدی خود مطرح می کنند. تعداد رمزارزهایی که در این کیف پول قابل نگه داری هستند پس از پشتیبانی صرافی بایننس از این کیف پول بسیار افزایش یافته اند. شما می توانید دیجی بایت های خود را در کیف پول تراست ولت نیز دخیره کنید.
نکته ای که باید در رابطه با کیف پول به آن توجه کرد این است که کیف پول را حتما از یک منبع معتبر تهیه کنید و مورد بعد اینکه در انتقال دارایی از صرافی به کیف پول خود تنبلی را کنار بگذارید، فراموش نکنید که دارایی شما در صرافی امنیت چندانی ندارد چراکه هر لحظه امکان هک شدن صرافی و یا حتی کلاه برداری صرافی وجود دارد.
خرید ارز دیجیتال دیجی بایت
خرید ارز دیجیتال DigiByte از صرافی های ایرانی که این رمزارز را لیست کرده اند امکان پذیر است. شما می توانید با پیدا کردن صرافی های ایرانی معتبر این ارز دیجیتال را به راحتی و با استفاده از کارت بانکی خود خریداری کنید. صرافی های ایرانی ارزجو و ایرانیکارت از جمله صرافی هایی هستند که رمزارز دیجی بایت را لیست کرده اند.
اما اگر به هر دلیلی قصد خرید رمزارز دیجی بایت را از یک صرافی خارجی داشته باشید، در ابتدا باید رمزارزی مانند بیت کوین، اتریوم و یا تتر را در یک صرافی ایرانی خریداری کرده و سپس با انتقال رمزارز خریداری شده به صرافی خارجی در آن صرافی رمزارز دیجی بایت را به راحتی خریداری کنید.
توجه داشته باشید که باید به رمزارز مورد نیاز برای خرید ارز دیجیتال دیجی بایت در صرافی خارجی توجه کنید. اگر صرافی خارجی امکان خرید دیجی بایت به وسیله تتر را برای شما فراهم کرده باشد، شما باید رمزارز تتر را در صرافی ایرانی خریداری کرده و به صرافی خارجی منتقل کنید.
در ادامه صرافی هایی که رمزارز دیجی بایت را لیست کرده اند برای شما خواهیم آورد.
صرافی های پشتیبانی کننده از دیجی بایت
چندین صرافی برای خرید رمزارز دیجی بایت در بازار اسپات وجود دارند که در ادامه آنها را معرفی خواهیم کرد.
-
صرافی بایننس (Binance)
یکی از پرطرفدارترین صرافی های ارز دیجیتال که به صورت بین المللی فعالیت می کند، صرافی بایننس است. این صرافی معتبر چینی تعداد بسیار زیادی از ارزهای دیجیتال را لیست کرده است و امکان فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال به طرق مختلف در این صرافی برای کاربران فراهم شده است. هرچند اخیرا فعالیت در این صرافی برای کاربران چند کشورهای مختلف ممنوع شده است، اما هنوز هم این صرافی یکی از بهترین صرافی های آنلاین ارز دیجیتال است که از ارز دیجیتال DigiByte نیز پشتیبانی می کند.
کاربران این صرافی برای خرید رمزارز دیجی بایت به یکی از رمزارز های بیت کوین، تتر، BUSD و یا BNB نیاز خواهند داشت.
-
صرافی کوکوین (Kucoin)
صرافی بین المللی کوکوین نیز امکان خرید ارز دیجیتال دیجی بایت را با استفاده از ارزهای دیجیتال تتر، بیت کوین و اتریوم برای کاربران خود فراهم کرده است.
خوشبختانه صرافی کوکوین یک صرافی معتبر است که محدودیتی برای استفاده کاربران ایرانی در آن وجود ندارد. پس اگر شما هم قصد خرید رمزارز دیجی بایت را دارید می توانید با خرید یکی از رمزارزهای بیت کوین، اتریوم و یا تتر در یک صرافی ایرانی و سپس انتقال آن به صرافی کوکوین این رمزارز را خریداری کنید.
-
صرافی اوکی اکسپنج (OKEX)
صرافی خارجی اوکی اکسچنج دیگر صرافی بین المللی است که کاربران این صرافی می توانند با استفاده از ارزهای دیجیتال بیت کوین و تتر اقدام به خرید رمزارز دیجی بایت کنند.
-
صرافی کوینکس (CoinEX)
صرافی خارجی کوینکس نیز به کاربران خود اجازه می دهد که با استفاده از تتر، بیت کوین و BCH یا همان بیت کوین کش رمزارز دیجی بایت را خریداری کنند. خبر خوب اینکه کاربران ایرانی بدون نیاز به ابزارهای تغییردهنده IP می توانند در این صرافی فعالیت کنند.
-
صرافی ایرنی ارزجو
برخی کاربران ترجیح می دهند که ارز دیجیتال مورد نظر خود (در اینجا دیجی بایت) را از یک صرافی ایرانی خریداری کنند. چنین کاربرانی می توانند به راحتی با مراجعه به پلتفرم صرافی ارزجو رمزارز دیجی بایت را خریداری کنند.
-
صرافی ایرانی ایرانیکارت
صرافی ایرانیکارت نیز یکی دیگر از صرافی های ایرانی است که کاربران آن می توانند به راحتی و با استفاده از کارت بانکی خود در صرافی اقدام به خرید رمزارز دیجی بایت کنند. کافی است در وبسایت این صرافی حساب کاربری ساخته و خرید خود را انجام دهید. در هنگام استفاده از هر صرافی اعتبار آن را بررسی کنید. فرقی ندارد که صرافی ایرانی باشد و یا خارجی.
علاوه بر صرافی هایی که در بالا معرفی کردیم شما می توانید رمزارز دیجی بایت را از صرافی های دیگری همچون Bittrex، Huobi Global، Bitfinex، ProBit، Indodax، ProBit Global، WazirX، BITEXLIVE، Bitvavo، Upbit، NovaDAX، Bitci، BitTurk، Artis Turba، Bitbns، Crex24، CoinDCX، SafeTrade، C-Patex، Graviex، StakeCube، Pionex، BitMart، HitBTC، Bitcoin.com Exchange، Changelly PRO، VCC Exchange، Digi Finex، Finexbox، BitUBU، CoinField، Folgory، Bitrue، STEX، OceanEX، YoBit، Mandala Exchange، LiteBit.eu، Dove Wallet، LCX Exchange، Bittylicious، VALR، qTrade، ZT، BiONE را به صورت نقدی خریداری کنید.
و اما اگر قصد باز کردن معاملات شرطی بر روی ارز دیجیتال دیجی بایت (DigiByte) را داشته باشید باید در یکی از دو صرافی بایننس و یا کوکوین حساب کاربری داشته باشید. برای چنین معاملاتی شما نیاز به استیبل کوین تتر (USDT) خواهید داشت.
آینده ارز دیجیتال دیجی بایت
پیش بینی آینده یک ارز دیجیتال کار ساده ای نیست و به عوامل مختلفی وابسته است. برای اینکه بتوانید یک سرمایه گذاری موفق را در بازار ارزهای دیجیتال داشته باشید نیاز دارید که سطح اطلاعات و دانش خود در این زمینه را بالا ببرید تا با بررسی عوامل گوناگون و نمودار قیمتی ارز دیجیتال مورد نظر بتوانید محتمل ترین آینده را برای آن ارز دیجیتال پیش بینی کنید. برای رسیدن به این مهارت شرکت در یک دوره آموزش ارز دیجیتال می تواند شما را تا حد زیادی به هدف نزدیک کند. با این حال فراموش نکنید که عدم قطعیت در بازارهای مالی یک اصل همیشگی است پس مدریت سرمایه را فراموش نکنید.
اما در رابطه با آینده رمزارز دیجی بایت باید به این نکته توجه کرد که علی رغم امکان به کارگیری چند الگوریتم متفاوت برای استخراج هنوز هم ماینرها برای به اشتراک گذاری قدرت پردازش خود در شبکه چندان متمایل نیستند. برخی، میزان کم سود عملیات استخراج را نتیجه این بی میلی به استخراج دیجی بایت می دانند.
استفاده از فناوری سگویت
استفاده از فناوری های پیشرفته همچون سگویت و دیگر فناوری های به کار گرفته شده در این شبکه می تواند گروهی از کاربران را به سمت خود بکشاند، اما فراموش نکنید که تیم توسعه این ارز دیجیتال به جای تمرکز بر روی رفع نواقص موجود و ابهام زدایی فقط بر جذب بیشتر کاربران متمرکز شده اند و این موضوع می تواند آینده این ارز دیجیتال را به خطر بیندازد.
از طرف دیگر رمزارز دیجی بایت در بخش هایی که قدرتمند ظاهر شده است، رقبای زیادی دارد. به عنوان مثال سرعت تراکنش های dash/’>دش (Dash) نیز بسیار بالا است و این موضوع به تنهایی نمی تواند کاربران را متقاعد به استفاده از آن ارز دیجیتال کند. بنابراین بهتر است با دید بازتر و با احتیاط بیشتر بر روی این ارز دیجیتال سرمایه گذاری کرد.
سخن آخر
ارز دیجیتال دیجی بایت با به کارگیری فناوری های نو و جدید و همچنین مقیاس پذیری و امنیت بالا سعی در ایجاد یک روش پرداخت امن و راحت دارد، در این شبکه تمرکززدایی به شدت مورد توجه تیم توسعه قرار داشته است. با وجود تمام نکات مثبت موجود در این پروژه ضعف هایی نیز در آن دیده می شود که وجود ابهام در برنامه فنی و نداشتن وایت پیپر روشن برای این پروژه آن را در حاله ای از ابهام قرار داده و کاربران را نسبت به این ارز دیجیتال نامطمئن کرده است.
ما سعی کردیم در این مطلب به زوایای مختلف این ارز دیجیتال بپردازیم، امیدواریم مطالعه این مقاله توانسته باشد شما را در تصمیم گیری برای سرمایه گذاری و یا خرید این ارز دیجیتال کمک کرده باشد.
سوالات متداول
خیر، از آنجایی که رمزارز دیجی بایت شبکه مخصوص خود را دارد به عنوان یک کوین شناخته می شود.
روش اجماع اثبات کار (Proof of Work) همچون بیت کوین در این شبکه نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
جرد تیت (Jared Tate) در سال 2014 این رمزارز را ارائه داد.
21 میلیارد واحد است.
کیف پول سخت افزاری لجر (Ledger)، کیف پول سخت افزاری ترزور (Trezor)، کوینومی (Coinomi)، اتمیک (Atomic)، اکسودوس (Exodus)، کیف پول نرم افزاری تراست ولت (Trust Wallet) برخی از شناخته شده ترین کیف پول هایی هستند که از رمزارز دیجی بایت پشتیبانی می کنند.
صرافی بایننس (Binance)، صرافی کوکوین (Kucoin)، صرافی اوکی اکسپنج (OKEX)، صرافی کوینکس (CoinEX)، صرافی ایرنی ارزجو، صرافی ایرانی ایرانیکارت، Bittrex، Huobi Global، Bitfinex، ProBit، Indodax، ProBit Global، WazirX، BITEXLIVE، Bitvavo، Upbit، NovaDAX، Bitci، BitTurk، Artis Turba، Bitbns، Crex24، CoinDCX، SafeTrade، C-Patex، Graviex، StakeCube، Pionex، BitMart، HitBTC، Bitcoin.com Exchange، Changelly PRO، VCC Exchange، Digi Finex، Finexbox، BitUBU، CoinField، Folgory، Bitrue، STEX، OceanEX، YoBit، Mandala Exchange، LiteBit.eu، Dove Wallet، LCX Exchange، Bittylicious، VALR، qTrade، ZT، BiONE صرافی های ایرانی و خارجی هستند که به کاربران خود امکان خرید ارز دیجیتال DigiByte را می دهند.
صنعت پرداخت و یا نقل و انتقالات دارایی ها