ابزار فیبوناچی قیمتی در نرم افزار تحلیل تکنیکال داینامیک تریدر
در شکل زیر نوارابزار چهارتایی فیبوناچی در دسترس است که در بالای نرمافزار قابلرؤیت است
دوتای اول(از سمت چپ) فیبوناچی ریتریسمنت(retracement fibonacci) یا اصلاحی و دوتای بعدی فیبوناچی پروجکشن(Fibonacci Projection) میباشند.
نقاط A-B-C را در نظر بگیرید. قصد داریم بدانیم BC چه مقدار از AB را اصلاح کرده است، برای این کار از ابزار ریتریسمنت قرمز که در تصویر در بالای نرمافزار مشخصشده است استفاده میکنیم، همانطور که در تصویر مشخص است سهم به ناحیه ۰٫۳۸۲ فیبوناچی واکنش نشان داده و از همانجا برگشت زده است و اما اگر بخواهیم بدانیم YZ چه مقدار از XY را اصلاحکرده از فیبو ریتریسمنت صعودی استفاده میکنیم. برای استفاده از این ابزار ابتدا بر روی کندل اول و سپس بر روی کندل دوم کلیک میکنیم.
با کلیک راست بر روی هرکدام از این ابزارها میتوانید سطوح موردنظر خود را انتخاب کنید
برای استفاده از فیبوناچی پروجکشن به سه نقطه نیاز داریم. از این فیبوناچی برای تشخیص پایان روند نزولی یا صعودی، تشخیص الگوی هارمونیک و نقاط برگشت نمودار استفاده میکنیم. بهعنوانمثال در تصویر زیر از سهنقطه A-B-C برای مشخص کردن فیبوناچی پروجکشن (هدف نزولی سهم) استفاده کردیم و با ترکیب این ابزار با فیبوناچی اکستنشن نقطه برگشت خوبی برای خرید در نظر گرفتیم.
فیبوناچی اکسپنشن در داینامیک تریدر
فیبوناچی اکسپنشن شباهت زیادی به فیبوناچی پروجکشن دارد با این تفاوت که از دونقطه بهجای سه نقطه استفاده میکنیم. در تصویر زیر برای بدست آوردن هدف سهم از اکسپنشن دونقطه AB استفاده کردیم و سهم به اعداد ۰٫۶۱۸ و ۱۰۰ اکسپنشن واکنش نشان داده است.
چگونه از نسبتهای فیبوناچی برای تشخیص خرید یا فروش استفاده کنیم؟
با یک مثال توضیح میدهیم که چگونه مناطق کم ریسک را با استفاده از فیبوناچی حدس بزنیم و خریدوفروش خود را انجام دهیم
سهم خودرو را در تصویر زیر میبینید ابتدا از نقطه A-B-C فیبوناچی پروجکشن میزنیم. سپس از BC فیبوناچی ریتریسمنت نزولی استفاده میکنیم دو نسبتی که کنار هم قرار میگیرند عبارتاند از ۰٫۶۱۸ ریتریسمنت و ۱۲۷ درصد پروجکشن پس بین این دو نسبت میتوان خرید مناسب و کم ریسکی را با رعایت حد ضرر انجام دهیم.
میتوانید برای مطالعه بیشتر، این مقاله (کلیک کنید) در خانه سرمایه را راجع به فیبوناچی مطالعه نمایید.
ویدیو آموزشی مربط با این مقاله

















