عصای دست هر تریدری، داشتن اطلاعات دقیق و بهموقع است تا تحلیلهای تکنیکال خود را انجام دهد. عمدتاً این تحلیلهای تکنیکال از طریق نمودارها و شاخصها انجام میشوند و مسیر قیمتها را در آینده روشن میکنند. سایت های مشابه تریدینگ ویو این امکان را برای کاربران فراهم میکنند تا در هر لحظه، به شاخصها و نمودارهای قیمت بازارهای مختلف دسترسی داشته باشند.
علت محبوبیت سایت تریدینگ ویو چیست و از چه سایتهای دیگری در این حوزه میتوانیم استفاده کنیم؟ اینها سؤالاتی هستند که پاسخشان در ادامه بررسی خواهد شد و همچنین سایتهای مشابه تریدینگ ویو معرفی خواهند شد.
از تریدینگ ویو چه انتظاراتی داریم؟
قبل از معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو، باید بدانیم چه اطلاعاتی از تریدینگ ویو میتوانیم دریافت کنیم تا هم علت محبوبیت این سایت را متوجه شویم و هم پس از آشنایی با سایتهای مشابه، انتظارات خود را بشناسیم و بتوانیم بهخوبی عملکرد آنها را مقایسه کرده و در این زمینه بهروز باشیم. حتماً میدانید که سایت تریدینگ ویو (tradingview) نمودارهای مالی را در بستر اینترنت به کاربران خود ارائه میدهد. این نمودارها شامل قیمتهای مربوط به سهام کشورهای مختلف، فلزات، ارزهای دیجیتال، جفت ارزها و اوراق قرضه است و بهطور کلی تعداد زیادی از بازارهای بینالملل را پوشش میدهد.
سایت تریدینگ ویو امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار داده تا خودش را به یکی از بزرگترین شبکههای اجتماعی تحلیلگران مالی تبدیل کند. این امکانات شامل ارائهی خروجی از دادههای نمودار، ترسیم نمودار درخواستی شما با فرمولهای سفارشی، مقایسهی نمودارها، ابزارهای مختلف تکنیکالی، امکان اشتراکگذاری تحلیلها، ارائهی دادههای مالی در تاریخ مدنظر کاربران، تحلیل تکنیکال و نمایش الگوریتمها و تشخیص الگوها، فراهمسازی ابزارهای مختلف در رنگهای متنوع جهت سهولت در کار، سرعت بالا و گزارشدهی لحظهبهلحظه و همچنین تقویمها و اخبار اقتصادی هستند. اگر شما یک تریدر یا یکی از کاربران تریدینگ ویو هستید، پیشنهاد میکنم مطالب مربوط به معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو را مطالعه کنید.
ضرورت سایت های کاربردی برای هر تریدر
بهروزبودن اطلاعات و استفاده از ابزارهای مختلف برای یک تریدر بسیار حیاتی است. در این مسیر، سایتهای مختلفی میتوانند کمکرسان مفیدی باشند. این سایتها ممکن است در زمینهی اخبار، آموزش و یا ابزارهای تحلیلی متفاوت فعالیت داشته باشند. حال بهتر است به معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو بپردازیم و در ادامه با سایتهای ضروری و کاربردی این حوزه آشنا شویم.
معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو
بازارهای سرمایهی آنلاین در زندگی امروز ما بسیار محبوب شده و اهمیت آنها هر لحظه در حال افزایش است. با توجه به اینکه تریدینگ ویو یکی از قدیمیترین سایتها و پیشگام در این زمینه است، بهدلیل استقبال کاربران و گسترش لحظهای بازارهای مالی دیجیتال و آنلاین، سایتهای زیادی فعالیت مشابه تریدینگ ویو را آغاز کردهاند و اخبار و ابزار مختلف و زیادی در اختیار تریدرها قرار میدهند. ما قصد داریم در ادامه به معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو بپردازیم که در این زمینه توجه کاربران زیادی را به خود جلب کردهاند و بسیار کاربردی هستند.
۱- دوکاسکپی (Dukascopy)؛ یکی از بهترین سایت های مشابه تریدینگ ویو
یکی از سایتهایی که مانند سایت تریدینگ ویو ابزار تحلیل تکنیکالی در اختیار شما میگذارد، سایت Dukascopy است. از ابزار این سایت میتوان به اندیکاتورها و ابزارهای پایهای تکنیکال اشاره کرد. دوکاسکوپی بانکی آنلاین است که در ژنو سوئیس استقرار دارد و شرکتهای تابع این بانک در تجارتهای آنلاین فعالیت دارند و در سایت Dukascopy بستری مناسب را برای تریدرها در جهت تحلیل و دسترسی به اطلاعات و قیمت و شاخصهای مختلف فراهم کردند و در زمینهی تحلیل تکنیکال، نمودارهایی زیر یک دقیقه را به کاربران خود ارائه میدهد.
2. فین ویز (FINVIZ)
در بخش معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو خوب است با finviz نیز بیشتر آشنا شوید. در این سایت، میتوانید نمودارهای ارزها و جفت ارزهای دیجیتال را مشاهده کنید. البته، برای استفاده از خدمات سایت باید اشتراک خریداری کنید. ویژگیهای اصلی این سایت عبارتند از:
- ادغام کامل تحلیل بنیادی و تکنیکال؛
- خروجی با اطلاعات غنی، نمایشهای متعدد؛
- ناوبری سریع، بهروزرسانی فوری.
۳- یاهو فاینانس(Yahoo finance)؛ از محبوب ترین سایت های مشابه تریدینگ ویو
Yahoo Finance با ساعتها پوشش زنده و روزانهی بازار و با تجزیه و تحلیلها توانسته است توجه میلیونها مخاطب را به خود جلب کند. این سایت دارای ابزار و امکانات مختلفی در بخش تحلیل تکنیکال است. در میان بررسی و معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو، نکتهی حائز اهمیت، هزینهی استفاده از این سایتها است. بر خلاف سایت finviz که برای کوچکترین استفاده هم باید اشتراکخریداری کرد، سایت یاهو فاینانس بهصورت رایگان اشتراکگذاری میگردد اما باید توجه داشته باشید که نسخهی رایگان آن دارای تبلیغات است.
۴- دیلی اف اکس (Dailyfx)
تحلیلگران DailyFX هر روز آخرین تغییرات را در بازارهای مالی، تحلیلهای بنیادی، اقتصادی و فنی بهموقع و بررسی دقیق شکلهای نمودارها را با مضمون ارزهای دیجیتال ارائه میدهند. همچنین، این سایت حرکات بازار را تحلیل میکند و در مورد عوامل اقتصادی، سیاسی و فنی که بازار را هدایت میکند، توضیح میدهد. این سایت ابزاری را برای تحلیل سنتیمنتال نیز در اختیار کاربران قرار میدهد که بسیار کاربردی است.
۵- گوگل فاینانس (Google Finance)
در معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو، GOOGLEFINANCE را نباید فراموش کنیم. GOOGLEFINANCE به شما امکان میدهد دادههای بازار مالی و ارزی و اوراق بهادار را مشاهده و تحلیل کنید. همچنین، میتوانید به اطلاعات تاریخ دلخواهتان دستیابی داشته باشید. این سایت قیمتهای روزانهی سهام، اخبار مربوط به ارز و بازارهای مالی و سایر اطلاعات را در مورد روند بازارها در اختیار کاربران خود میگذارد و چارت تکنیکالی خطی را ارائه میدهد.
سخن آخر
سایت تریدینگ ویو یکی از اولین سایتها در زمینهی بازارهای سرمایهای آنلاین بوده و دارای محبوبیت زیادی است. در این مسیر سایتهای متنوعی وجود دارند که سعی کردهاند با گسترش زمینهی فعالیت خود و قراردادن ابزارهای مختلف با توجه به نیاز تریدرها و تحلیلگران بازارهای سرمایه، توجه کاربران را به خود جلب کنند و با تلاش و نوآوریهای زیاد موفق شدهاند میلیونها کاربر از سراسر جهان را جذب کنند و عملکرد بسیار مناسبی از خود ارائه دهند. به همین خاطر، معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو از اهمیت بالایی برخوردار است.
پرسش های متداول
۱- پربازدیدترین سایت مخصوص ارز دیجیتال چیست؟
اگر بخواهیم از نظر پربازدیدترین سایت بازار ارز دیجیتال آشنا شویم، بهتر است سایت کوین مارکت کپ (coinmarketcap) را بررسی کنیم. به واسطهی این سایت شما میتوانید اطلاعات مختلفی را در زمینهی ارز دیجیتال و صرافیها به دست آورید و از حجم معاملات، رنکینگ ارزها، تغییرات قیمتی آنها و… در تاریخ دلخواه خود باخبر شوید.
۲- محبوبترین سایت رایگان مشابه تریدینگ ویو کدام است؟
همانطورکه در میان بررسی معرفی سایت های مشابه تریدینگ ویو اشاره شد، سایت فاینانس یاهو، نسخهی رایگانی از خود ارائه داده است که افراد محدودیتی در استفاده از سایت ندارند و تنها نکتهی منفی آن، وجود تبلیغات است و همین امر سبب گردیده این سایت دارای میلیونها کاربر و بازدیدکننده باشد.
۳- چه سایتهای کاربردی دیگری برای یک تریدر وجود دارد؟
اگر شما یک تریدر هستید یا کارتان وابسته به بازارهای جهانی است، حتماً با مشکل اختلاف ساعتهای میان کشورها مواجه شدهاید و برای شما اهمیت دارد که بدانید چه بازاری در کدام کشور و در چه ساعتی شروع به فعالیت میکند. سایت Market 24h Clock یکی از حرفهایترین سایتها در این زمینه تا به امروز است که باعث سهولت در کار تریدرها میشود.
۴- چطور به اخبار مخصوص فارکس دسترسی داشته باشیم؟
این کاملاً درست است که بهعنوان یک تریدر نیاز به ابزارهایی برای تحلیل تکنیکال دارید اما باید از اخبار مطلع باشید تا بتوانید نوسانات را بررسی کرده و معاملاتتان را انجام دهید. برای استفاده از اخبار مخصوص فارکس میتوانید از سایت اخبار فارکس (Forexfactory) استفاده نمایید و نوسانات بازار را پیشبینی کنید.
https://www.tradingview.com/gopro/
https://www.dukascopy.com/swiss/english/about/dukascopy-group/
https://finviz.com/help/screener.ashx
https://www.adtech.yahooinc.com/our-brands/yahoo-finance
https://www.dailyfx.com/about-us
https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Finance





































