وقتی صحبت از راه اندازی کسب و کار به میان می آید، بیشترِ افراد با حسرت به این موضوع نگاه می کنند. آن ها متصورند که تا سرمایه بزرگی نداشته باشند، نمی توانند موفق شوند. راه اندازی کسب وکاری پُرسود برای بیشترِ افراد همان سنگ بزرگی است که علامتِ نزدن است؛ در نتیجه انگیزه شان را از دست می دهند و بی علاقگی به شغل فعلی شان را تحمل می کنند.

اگر بگوییم بدون سرمایه هم می شود به کسب وکار پرسودی رسید، شاید عجیب به نظر برسد، ولی واقعاً این طور نیست. افراد زیادی در دنیا هستند که بدون سرمایه یا با سرمایه بسیار اندک، به کسب وکارشان رونق بخشیده اند. لازمۀ رسیدن به این موفقیت، داشتن آگاهیِ کافی است. در این مقاله می خواهیم به روش های کسب درآمد بدون سرمایه بپردازیم و خیال تان را راحت کنیم که لازم نیست حتماً سرمایه بزرگی داشته باشید تا به سود فراوان برسید.

چرا این روزها همه به کسب درآمد بدون سرمایه فکر می کنند؟

کسب درآمد

افزایش مخارج و هزینه های گذران زندگی، کافی نبودن درآمد بسیاری از مشاغل و کار زیاد و درآمد پایین، افراد را به فکر پیدا کردن شغل تازه می اندازد و در این میان، فکر کردن به شغلی که خودت آن را راه انداخته باشی، ایدۀ وسوسه کننده ای است.

در عین حال نداشتن سرمایۀ زیاد و در نظر گرفتن احتمال شکست و ناکامیِ راه اندازیِ کارِ جدید موجب می شود افراد به روش های کسب درآمد بدون سرمایه فکر کنند تا ریسک کمتری را متحمل شوند. هرچند این کار، ایدۀ هوشمندانه ای است، ولی باید آگاهی بیشتری نسبت به آن کسب کنید.

مزایا و معایب کسب درآمد بدون سرمایه

یادتان نرود برای آغاز هر کسب وکاری، تنها داشتن ایده و چشم انداز زیبا کافی نیست. باید برنامه ریزی کنید و این امر امکان پذیر نیست، مگر زمانی که مزایا و معایب آن را بدانید.

  • مزایا

همین که نیازی به داشتن سرمایه ای هنگفت برای راه اندازی کسب وکار ندارید، مزیت بزرگی است و انگیزه تان را برای حرکت در مسیر زیاد می کند. بسیاری از کسب وکارهای کوچک، بدون سرمایه اولیه به سود بالایی می رسند و چه چیز مهیج تر از این؟!

بسیاری از کسب وکارهای بدون سرمایه به شکل اینترنتی یا کار در منزل و دورکاری هستند و این خودش امتیازهایی دارد. در این کارها شما می توانید زمان را مدیریت کنید و به قول معروف «رییس خودتان باشید».

چنین مشاغلی نیاز به حضور فیزیکی در محل کار مشخصی ندارد و در نتیجه شما انرژی و هزینۀ رفت و آمدتان را نیز ذخیره می کنید. دست تان برای ایده پردازی هم باز است و می دانید هر چقدر تلاش کنید و راه های خلاقانه تری را پیش بگیرید، به درآمد بالاتری می رسید.

  • معایب

با در نظرگرفتن تک تک مزایای راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه، نمی توان این موضوع را کتمان کرد که اگر سرمایه وجود داشت، شاید بسیار سریع تر کارتان را گسترش می دادید. اگرچه در همه حال باید زمان صرف کنید تا میوۀ درختی را که کاشته اید، بچینید اما اگر سرمایه خوبی وجود داشته باشد، ممکن است زمان رسیدن به نتیجه کمتر شود، زیرا امکانات و موقعیت های بیشتر و بهتری در دسترس دارید.

حتی می توانید ایده پردازان و بازاریابان زیادی را استخدام کنید و به درآمد بیشتری برسید، در مقایسه با زمانی که یکّه و تنها هستید یا با گروه کوچکی همکاری می کنید. اما این موضوع اصلاً نگران کننده نیست چرا که با تلاش و خلاقیت می توانید کارتان را آن قدر قوی کنید که دیگران روی شما سرمایه گذاری کنند. از سوی دیگر می توانید زمان رسیدن به نتیجه را با شناخت مخاطب و نیازهایش و گزینش راهکارهای مؤثر، کمتر کنید.

روش های کسب درآمد در ایران

با توجه به مزیت هایی که روش کسب درآمد بدون سرمایه، پیش پای ما می گذارد نمی توان آن را نادیده گرفت. مسیرهای متنوعی برای کسب این نوع از در آمد وجود دارند. قبل از پرداختن به آنها، لازم است که نکته ای را با هم در میان بگذاریم. وجود روش های متنوع برای کسب درآمد بدون سرمایه به این معنی نیست که شما می توانید بدون هیچ مقدمه ای و در طول یک شب، میلیاردر شوید.

میوه در آمد کسب وکار بدون سرمایه، زمانی شیرین و خواستنی می شود که نهالش را کاشته و آن را پرورش داده باشید. برای هر اقدام جدیدی باید تلاش، تمرکز و برنامه ریزی را به کار بگیرید.

خب، حالا با توجه به این نکته، به سراغ معرفی روش های کسب درآمد بدون سرمایه می رویم:

  1. اجاره ملک مانند: اجاره خانه، مغازه یا زمین کشاورزی
  2. اجاره انواع ماشین آلات مانند: مثل بتن ریز، ویبراتور، کمپرسی و تراکتور
  3. سرمایه گذاری در بازارهای مالی مانند: بازار سکه، طلا، ارز و بورس
  4. مشارکت در کسب و کارها
  5. کسب درآمد اینترنتی
  6. کسب درآمد از فعال کردن روش های جدید و نوپای در آمد زایی (حداقل در ایران)

۱- کسب درآمد در دنیای مجازی

کسب درآمد اینترنتی

امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف به ایجاد کسب و کار اینترنتی روی آورده اند. ایده کسب درآمد اینترنتی ممکن است به ذهن خیلی ها خطور کرده باشد ولی فکر کردن به مواردی مانند شروع کسب و کار با هزینه زیاد، وقت گیر بودن و طولانی بودن مسیر برای رسیدن به درآمد بالا مانعی برای عملی کردن ایده هایشان به شمار می رود.

قبل از هر چیزی باید بدانید که کسب درآمد اینترنتی به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد تا به نتیجه مطلوبی برسد. با کمی صبر و حوصله می توانید به هدف خود دست پیدا کنید.

شاید بتوان گفت که سرمایه یکی از مهم ترین دغدغه های ذهنی افراد برای شروع کسب و کار است. اما نیازی به نگرانی نیست. شما می توانید بدون نیاز به سرمایه اولیه یا با پایین ترین هزینه کسب درآمد کنید. بیشترین تحول در حوزه اینترنت و مشاغل کامپیوتری از سال ۲۰۰۰ به بعد آغاز شد.

از این زمان به بعد موج انفجار کسب و کارهای آنلاین و راه اندازی استارتاپ ها در گوش جهان پیچید. اما به مرور زمان با ظهور شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و به دنبال آن برنامه هایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد اینترنتی دستخوش تحول بیشتری شد.

خوشبختانه در حال حاضر کسب درآمد محدود به استفاده از کامپیوتر نمی شود. اپلیکیشن های متعددی وجود دارند که به راحتی می توان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. مثل کسب درآمد از اینستاگرام، کسب درآمد از تلگرام، کسب درآمد از یوتیوب و غیره.

کسب در آمد اینترنتی یعنی به کار گرفتن دانش و تخصص در فضای مجازی. کسب در آمد خوب از اینترنت در گذر زمان اتفاق میافتد. اینطور نیست که با راه اندازی یک وب سایت و فروش محصولات سریع به نتیجه برسید. شما در کنار وب سایت تان باید در شبکه های اجتماعی هم حضور پررنگی داشته باشید تا به نتیجه مطلوب تری برسید.

جذب فالورهای بیشتر در اینستاگرام، جذب تعداد زیادی کاربر برای کانال تلگرامی خود، گذاشتن مطالب جذاب در بخش وبلاگ، ایجاد محتوای ویدئویی برای معرفی وبسایت و محصولتان در سایت های ویدئویی از جمله آپارات، یوتیوب و غیره، از جمله کارهایی است که باید انجام دهید.

به یاد داشته باشید که شما حکم مادر وبسایت خود را دارید و برای پرورش فرزندتان باید زمان بگذارید. اگر خوب آن را پرورش دهید و هر روز مراقبش باشید در عرض ۲ سال فرزند نوپای شما شروع به راه رفتن می کند، روز به روز قدم هایش را محکم تر برمی­دارد و در نتیجه شما را به اوج می رساند.

۲- مزایای کسب درآمد اینترنتی

کسب درآمد

۱- رهایی از محدودیت های زمانی و مکانی که کارهای معمولی برایمان می تراشند

در کسب وکار اینترنتی، شما بدون حضور در زمان و مکان خاصی و حتی در سفر، در خواب و استراحت کسب درآمد می کنید. در هر جای دنیا که باشید می توانید کار خود را مدیریت کنید. این یکی از بزرگ ترین مزیت های کسب درآمد اینترنتی است.

۲- شروع با حداقل سرمایه

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به سرمایه زیادی نیاز ندارید. می توانید با گوشی، کامپیوتر، نوت بوک یا استفاده از شبکه های مجازی، بدون هیچ سرمایه ای کسب در آمد کنید. البته شاید در بعضی موارد به سرمایه اندکی نیاز پیدا کنید.

مثلا ساخت وبسایت که آن هم با خرید ارزان ترین دامنه، هاست و قالب های فروشگاهی وردپرس می توانید کار خود را شروع کنید. نگران سرمایه زیاد نباشید.

۳-ارتباط مستقیم اما از نوع متفاوت با مشتریان خود

کسب درآمد

دسترسی به مشتریان و مدیریت بسیار راحت آنها در کسب و کارهای اینترنتی از دیگر مواردی است که می توانیم به آن اشاره کنیم.

در این نوع کسب و کارها، می توانید با مشتری خود حتی بعد از خرید ارتباط داشته باشید، نظر آنها را در مورد محصول خریداری شده بدانید، با ارسال ایمیل و پیامک آنها را از محصولات جدیدتان آگاه کرده یا آنها را از تخفیف ها و امکانات ویژه تان باخبر کنید.

۴- صرفه جویی در زمان

می توانید به جای هدر دادن وقت و انرژی تان در پشت ترافیک و سر و کله زدن با خیابان های شلوغ، در اتاق خواب خود پای لپ تاپ بنشینید و کسب درآمد کنید. ساعت های هدر رفته بیرون از خانه را به کسب و کار اینترنتی اختصاص دهید.

با این کار، هر زمان که بخواهید می توانید استراحت کنید؛ بین کارتان نرمش کرده، قهوه ای بنوشید و محیط کاری شادی را برای خودتان ایجاد کنید.

چند اشتباه بزرگ در کسب و کارهای اینترنتی

هر کسب و کاری راه ها و چاه های منحصر به خودش را دارد. کسب و کار اینترنتی نیز این گونه است. در ادامه، چهار اشتباه بزرگ را به شما گوشزد می کنیم که در مسیر کسب و کارتان نباید انجامشان دهید.

۱- شروع کار بدون هیچ برنامه ای

کسب درآمد

هیچ وقت بدون برنامه خاصی کارتان را شروع نکنید. اگر هدفی برای راه اندازی کسب و کار نداشته باشید به جایی نمی رسید. بدون هدف حرکت نکنید. نقشه راه را برای خودتان ترسیم کنید. کسب و کارهای اینترنتی رقابتی هستند. هر چه هدفمندتر و شفاف تر قدم بردارید موفق تر می شوید.

۲- به کجا چنین شتابان؟

بیشتر افراد فکر می کنند همین امروز که کسب و کارشان را راه اندازی کردند فردا باید به در آمد برسند. یعنی کسب درآمد سریع و راحت بدون هیچ تلاش زیادی. اگر غیر از این چیزی سر راهشان سبز شود، بعد از مدتی خسته می شوند و از ادامه مسیر امتناع می کنند.

به طور یقین، هر کسب و کاری نیاز به زمان دارد تا در طول این مدت، میزان بازدهی خود را نشان دهد. عجله نکنید. هر چند کسب درآمد اینترنتی شروع آسانی دارد ولی در ادامه مسیر، تنها با خرج کردن صبر و حوصله تان می توانید به موفقیت برسید.

۳- رها کردن شغل فعلی به بهانه کار اینترنتی

این اشتباه را افراد شاغل مرتکب می شوند. معمولاً این افراد به دلیل هیجان اولیه خود سعی می کنند که از شغل اول خود استعفا داده و تمرکزشان را روی کسب و کار اینترنتی بگذارند. موفقیت در این روش، بسیار اندک است.

بهتر است شغل قبلی خود را ادامه داده و بخشی از زمان روزانه خودتان را به فعالیت در کسب و کار اینترنتی تان اختصاص دهید. پس از مدتی که در کار خود حرفه ای شدید و به این نتیجه رسیدید که با تخصیص زمان بیشتر می توانید در آمد بالاتری داشته باشید، آن وقت از شغل قبلی انصراف دهید و تمام تمرکزتان را روی کسب درآمد اینترنتی بگذارید.

روش های کسب درآمد در فضای مجازی:

  • راه اندازی وب سایت های خدماتی یا فروش محصولات
  • نوشتن برنامه ها و افزونه های کاربردی
  • مدیریت پیج ها یا کانال های شبکه های اجتماعی
  • همکاری در فروش وب سایت ها
  • پیوستن به جرگه فریلنسرها
  • آموزش مجازی
  • راه اندازی پیج ها و کانال های جذاب

۱- راه اندازی وب سایت های خدماتی یا فروش محصولات

یکی از بهترین نقطه های قوت اینترنت، امکان ایجاد یک وب سایت برای فروش محصولات در هر ساعتی از شبانه روز است. این امکان، مخصوصا برای سایت هایی که کالای فیزیکی ندارند به یک هدیه بسیار با ارزش تبدیل شده است. چون آنها می توانند حتی در زمانی که خواب هستند نیز با فروش محصولاتشان کسب درآمد کنند.

این موضوع برای کسانی که کالای فیزیکی یا خدمات را می فروشند – نه تا اندازه کالاهای دیجیتال – نیز برقرار است. اگر صاحب یک مغازه هستید، می توانید از ورودی های سایت خود که بیش از چند هزار نفر هستند سودهای کلانی کسب کنید.

۲- نوشتن برنامه ها و افزونه های کاربردی

دانش برنامه نویسی یکی از برتری های آشکار در دنیایی است که روز به روز با تغییر کدها، رنگ تازه ای به خود می بیند. اگر به چندین سال قبل برگردیم و از زبان کسی که از آینده آمده برای مردم از گوگل و خرید آنلاین و کار در خانه بگوییم، احتمالا شاخ درمی آورند. با گسترش گوشی های موبایل هوشمند، بازار اپلیکیشن ها نیز حسابی پر رونق شده است.

امروزه هر کسب و کاری یک اپلیکیشن مخصوص به خود دارد و در آن اطلاع رسانی هایش را منتشر کرده و حتی محصولاتش را به فروش می رساند. شما می توانید با نوشتن اپلیکیشن های جذاب و کاربردی، بازار بزرگی را از آن خود کنید و حتی به یک برند قابل اعتماد تبدیل شوید.

در گوشه و کنار جهان تازه اپلیکیشن ها، به لطف سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس، جوملا و دروپال، فرصت های زیادی برای نوشتن برنامه های ریز و درشت و افزونه های کاربردی فراهم شده است.

با کمی خلاقیت و ترکیب آن با دانش برنامه نویسی تان می توانید یک پشت بام پر از پول را پارو بزنید. چون برنامه شما یک بار نوشته می شود اما میلیون ها بار فروش می رود. به دنبال حفره ها باشید. سعی کنید با برنامه یا افزونه تان آن حفره ها را پر کنید.

۳- مدیریت پیج ها یا کانال های شبکه های اجتماعی

کسب درآمد

شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام، بسترهای بسیار بزرگی برای معرفی شغل ها، انسان ها و سازمان ها هستند. اما همه مردم آن قدر زمان ندارند که هم به کسب و کار خودشان برسند و هم در شبکه های اجتماعی محصولات، خدمات و حتی خودشان را تبلیغ یا معرفی کنند.

در این بین است که شما می توانید به عنوان یک مدیر، هم سروسامانی به پیج و کانال دیگران بدهید و هم در آمدی از این راه داشته باشید.

۴- همکاری در فروش وب سایت ها

گاهی ما مشتری را داریم ولی جنس را نه. در این وضعیت، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم، همکاری با فروش وب سایت ها است. بسیاری از سایت های فروشگاهی، درصدهای قابل توجهی از فروش محصولاتشان را به همکاران فروش اختصاص می دهند.

این یک معامله دوسر سود است؛ چون هم آنها بازار فروش محصولاتشان را گسترش می دهند و هم شما به سودی خالص می رسید. مزیت های همکاری در فروش شامل مواردی مانند زیر می شوند:

  • رسیدن به سود خالص بدون نیاز به درگیر شدن با فرایندهای تولید و توزیع
  • عدم نیاز به انبار محصولات تولید شده
  • عدم نیاز به پشتیبانی محصول

۵- پیوستن به جرگه فریلنسرها

از تب و تاب فروش محصولات فیزیکی و دیجیتالی که بگذریم به فروش مهارت ها می رسیم. اینترنت بستری را برای متخصصین فراهم کرده که می توانند بعد از ساعت های کاری معمولی شان، شغل دوم راحتی داشته باشند. شغلی که برای انجام آن نیازی به خروج از منزل ندارند. به این نوع از کسب و کار، فریلنسری گفته می شود.

کسب و کار فریلنسری آن قدر در جهان جا افتاده که تقریبا یک سوم بار کاری کشوری مثل آمریکا بر دوش فریلنسرها است. برای معرفی شدن به عنوان یک آزادکار با تجربه (همان فریلنسر) نیاز به صبر و تلاش صادقانه دارید.

به یاد داشته باشید که همیشه کار مورد علاقه خودتان را انجام دهید. در این صورت، نه تنها کیفیت کار شما غیرقابل مقایسه خواهد شد بلکه از تلاشی که دارید، خسته نمی شوید.

۶- آموزش مجازی

درصد قابل توجهی از مردم، مهارت هایی قابل آموزش به دیگران دارند. اینترنت این امکان را برای آنها فراهم می کند که به سادگی بتوانند مهارت خاص خود را به تعداد افراد زیادی آموزش دهند.

در این نوع از آموزش، کافی است که تنها یک بار، مهارت خود را در قالب فیلم، صدا و حتی به صورت متنی تهیه کنید و بارها آن را به فروش برسانید. حتی می توانید بروزسانی های جدیدی برای آموزش خودتان در نظر بگیرید و از این راه، خودتان را در صدر جدول آموزش آن مهارت نگه دارید.

برای فروش آموزشتان هم می توانید به سایت های آموزشی فعال در اینترنت مثل «فرادرس» یا «فرانش» و سایت هایی از این دست، مراجعه کنید.

در این گونه سایت ها، بدون آنکه خودتان را درگیر فرایندهایی مثل تاسیس سایت، سئو، بازاریابی و فروش کنید آموزشتان را به دیگران می فروشید و درصدی از فروشتان را به این سایت ها می پردازید. در غیر این صورت می توانید خودتان یک وب سایت تخصصی بزنید و در آن شروع به آموزش مهارت هایتان کنید.

البته بسترهایی مثل تلگرام و اینستاگرام را نیز نباید فراموش کرد. افراد بسیار زیادی در این شبکه های اجتماعی حضور دارند. با یک برنامه ریزی هدفمند می توانید بخش قابل توجهی از آنها را به مشتریان خود تبدیل کنید.

علاوه بر این می توانید در کنار آموزش مجازی، کلاس های خصوصی رفع اشکال یا کلاس های خصوصی اضافی نیز برپا کرده و از این راه نیز در آمدی جداگانه برای خودتان ایجاد کنید.

۷- راه اندازی پیج ها و کانال های جذاب

اگر مطلبی برای آموزش دارید یا فکر می کنید که می توانید از خلاقیتتان برای تولید محتواهای جذاب استفاده کنید هر چه زودتر دست به کار شوید و در یک یا چند شبکه اجتماعی – پیشنهاد ما حداکثر دو شبکه است – کار خودتان را آغاز کنید.

کم کم وقتی که در این شبکه ها افراد زیادی عضو شما بشوند می توانید از طریق گرفتن تبلیغات، درآمد بسیار خوبی داشته باشید.

علاوه بر این می توانید کارهای هنری، انواع خدمات مثل آرایشگری، خیاطی و انواع غذاها، شیرینی ها و دسرها را در منزل تهیه کنید و از طریق پیج یا کانال خود به فروش برسانید.

روش های کسب درآمد در دنیای واقعی

کسب درآمد از دنیای واقعی

اغلب افرادی که با اینترنت آشنا نیستند، به دنبال شرکت هایی می گردند تا بتوانند از طریق کار کردن برای آن ها به درآمد بدون سرمایه اولیه برسند. راه های زیادی برای اینکه خودتان بتوانید کسب وکاری بدون سرمایه در دنیای واقعی بیافرینید وجود دارد:

  1. نگهداری از سالمندان
  2. نگهداری از کودکان
  3. نگهداری از حیوانات خانگی
  4. تهیه غذای خانگی
  5. انجام تعمیرات
  6. فروش محصولات
  7. مشاوره دادن در زمینه تخصص تان
  8. کسب درآمد از اجاره همه چیز (خانه، اتاق، پارکینگ و …)
  9. ارسال بسته و غذا با ماشین و یا دوچرخه شخصی
  10. فروش لباس های دست دوم و یا استفاده نشده
  11. کسب درآمد از بورس
  12. مشارکت در کسب وکار
  13. فروشگاهی برای ایده هایتان باز کنید.

در این میان به تشریح برخی از موارد رایج می پردازیم.

۱- کسب درآمد از بورس

کسب درآمد از بورس

سرمایه گذاری یا بهتر است بگوییم، علم سرمایه گذاری، انواع روش های کار کردن با پول را شامل می شود. یکی از این روش های داغ و پرجنب وجوش – به خصوص در ایران – بازار بورس است.

برای برخی از ما، بورس، همچنان در ردیف واژه های تازه و مشکوک، جا خشک کرده است. اما شاید بد نباشد به جای چپ چپ نگاه کردن به بازارهایی مثل بورس، قدمی در جهت آشنایی با این مفهوم ها برداریم و یک بار برای همیشه بفهمیم که اصلا بورس چیست؟

یکی از بهترین مکان ها برای یادگرفتن چم وخم بازار بورس «خانه سرمایه» است. شما می توانید هم به صورت حضوری و هم غیرحضوری در بهترین و به روزترین آموزشگاه بورس ایران آموزش ببینید.

با استفاده از آموزش بورس می توانید به صورت مجازی وارد بازار بورس شوید و بدون اینکه ریالی پول جابه جا کنید، از صفر تا صد سرمایه گذاری در بورس را یاد بگیرید، معامله انجام دهید، با فضای بورس آشنا شوید و بعد از اینکه مطمئن شدید می توانید از بورس کسب درآمد کنید، به سراغ بازار واقعی بورس بروید.

با سرمایه کم شروع کنید، ضرر نمی کنید؛ اگر هم ضرر کردید در عوض نبض بازار را به دست می گیرید و تجربه کسب می کنید. اگر به سود رسیدید، در طول زمان سودتان را افزایش دهید، آهسته حرکت کنید. شما می توانید بدون حضور در تالار بورس، درآمدزایی از آن را آغاز کنید.

۲- مشارکت در کسب و کار (سرمایه گذاری خطرپذیر)

یکی از راه های جالب برای کسب درآمد بدون سرمایه، مشارکت در کسب و کار دیگران است که به آن سرمایه گذاری خطرپذیر هم می گویند.

در این روش شما بدون اینکه شخصا کسب و کاری را راه اندازی کنید، تنها با گذاشتن مبلغ مشخصی در سود و زیان تجارت دیگران شریک می شوید. در صورت انتخاب کسب و کار درست و داشتن آگاهی از روش های نوین سرمایه گذاری، می توانید سود زیادی از این روش به دست آورید.

۳- کسب درآمد از اجاره همه چیز

کسب درآمد

این روش جدیدی نیست و همچنان یکی از بهترین راه های در آمد زایی به شمار می رود. از روزگاران خیلی دور، صاحبان ملک با اجاره دادن خانه مسکونی، تجاری، زمین کشاورزی، ویلا و باغ، کسب درآمد می کردند.

شما هم می توانید در کنار شغل اصلی خود، چیزهایی که دارید را اجاره دهید و ماهیانه مبلغی دریافت کنید. اجاره دادن خودروی شخصی، ماشین آلات ساختمانی و صنعتی هم می تواند منبع خوبی برای کسب درآمد باشد.

می توانید با شرکت های کرایه اتومبیل یا به صورت شخصی با افرادی که کارشان رانندگی است قرارداد ببندید. حتی می توانید کتاب یا محصولات فرهنگی تان را برای مدتی اجاره دهید.

برای این کار باید موتور خلاقیتتان را روشن کنید. مثلا ایجاد یک کتابخانه عمومی در مجتمع های مسکونی یا محله ها با کتاب هایی که از شما یا همسایه هایتان تشکیل می شود راهی مفید برای پول درآوردن از کتاب هایی است که مدت ها در حال خاک خوردن بود ه اند!

۴- فروشگاهی برای ایده هایتان باز کنید

جملات انگیزشی

یکی از روش های پنهان در آمد زایی، فروش ایده است. این روش کسب درآمد در ایران خیلی مرسوم نیست ولی کم کم جایگاهش را پیدا خواهد کرد.

در این روش، افرادی که متخصص هستند و ایده های بکری دارند می توانند ایده شان را بفروشند. علاوه بر این، شرکت هایی مانند شرکت های شتاب دهنده استارت آپ ها روی ایده ها سرمایه گذاری می کنند و با دادن مبلغی برای سرمایه اولیه، به راه اندازی کسب و کار فرد، سرعت می بخشند. از آنجایی که هدف این مقاله، اشاره به روش های کسب درآمد است، به تفصیل به این مقوله نپرداختیم.

پردرآمدترین کسب و کارهای بدون نیاز به سرمایۀ اولیه

مشاغل بسیاری در دنیا وجود دارند که بدون نیاز به سرمایه می توان در آن ها به درآمد خوبی رسید که در ادامه نگاهی به چند نمونه از آن ها می اندازیم.

۱- تولید محتوا:

کسب وکارهای بسیاری هستند که برای معرفی بهتر خدمات خود، به افرادی برای نوشتن متن، ساختن ویدئو و اینفوگرافیک نیاز دارند. اگر در این زمینه مهارت دارید می توانید در تولید محتوا موفق باشید.

۲- تایپ کردن:

شرکت های فراوانی به منشی با توان تایپ سریع نیازمندند. اگر دارای این مهارت هستید، دست به کار شوید.

۳- کسب درآمد از طریق شبکه های اجتماعی:

حتماً اینفلوئنسرهای بسیاری را دیده اید که این روزها با تولید محتوا برای صفحات شخصی خود به مخاطبان بالایی رسید ه اند. حتما نام «صدف بیوتی» در اینستاگرام به گوشتان خورده است.

اگر شما نیز چنین پتانسیلی در خود می بینید که بتوانید صفحه ای بسازید و ایدۀ جذابی را در آن بپرورانید، تبریک می گویم. احتمالاً به زودی کسب وکارهای متعددی به شما تبلیغ می دهند.

۴- رانندگی در تاکسی های اینترنتی:

افراد زیادی هستند که حتی بدون اینکه سررشتۀ چندانی از فضای مجازی داشته باشند، از مهارت رانندگی شان استفاده می کنند و در تاکسی های اینترنتی مشغول به کار می شوند.

این روزها به دلیل کاهش استفادۀ مردم از پول نقد، امکان پرداخت آنلاین در تاکسی های اینترنتی و پیدا کردن نزدیک ترین راننده، تمایل به استفاده از این سیستم خدمت رسانی بیشتر شده است. در این خصوص می توان به تاکسی های اینترنتی پرطرفداری چون «اسنپ» و «تپسی» اشاره کرد.

۵- تهیه غذای خانگی:

صرف غذا از نیازهای اولیه بشر است. این روزها افراد بسیاری به دلیل مشغله زیاد، زمان کافی برای طبخ غذا ندارند. از آن گذشته، خوردن غذای «مامان پز» چیز دیگری استدر این خصوص می توان به صفحه اینستاگرامی «بشقابک» اشاره کرد!

پس شما هم می توانید از مهارت تان در آشپزی استفاده کنید یا حتی همانند صفحه ی اینستاگرامی «آیزادفود» میوه های خشک در اختیار مشتریان بگذارید و یا اینکه به تهیه مواد ضروری در طبخ غذا مانند سبزی سرخ کرده، بادمجان سرخ کرده، رب گوجه، رب انار و غیره بپردازید.

هرچه خلاقیت بیشتری به خرج دهید، شانس بیشتری در جلب مشتری دارید.با بالارفتن هزینه های زندگی و تلاش افراد برای پیدا کردن شغلی با درآمد بالاتر، ایدۀ راه اندازی کسب وکاری که با کمترین هزینه بتواند بالاترین بازده را بدهد، ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است.

توصیۀ دوستانۀ ما به شما این است که چشم بسته قدم برندارید و دانش تان را افزایش دهید. در عصر مدرن، اینترنت روش ارتباطی مؤثری برای برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان است؛ بنابراین اگر با آن آشتی کنید، در بازاریابی موفق ترید.

البته ما از داشتن برگ برنده حرف می زنیم و ناآشنایی با فضای اینترنت، مانع راه اندازی کسب وکار نمی شود. چه بسیارند افراد مستعدی که با مغزهای پُر از ایده، آرزوی راه اندازی کسب وکاری با امضای خودشان را دارند و از دست های خالی شان می ترسند.

با دانستن هرچه بیشتر دربارۀ کسب وکارهای بدون سرمایه و راهکارهای هوشمندانۀ رسیدن به موفقیت، می شود این آرزو را به خاطره تبدیل کرد.

کسب درآمد از روش‌های نوآورانه و ترندهای جدید

یکی دیگر از روش‌های نوآورانه و ترندهای جدید برای کسب درآمد بدون سرمایه، روش Tap 2 Earn است. موفقیت بلاک چین شبکه باز (TON) و محبوبیت همه‌گیر بازی Notcoin به طور قابل توجهی بر گسترش پروژه‌های Tap-to-Earn تأثیر گذاشته است. مشارکت تلگرام با بلاکچین با توسعه TON آغاز شد که هدف از آن ادغام ویژگی‌های بلاکچین به طور مستقیم در پلتفرم پیام‌رسانی آن بود. تلگرام با بیش از 900 میلیون کاربر به صورت ماهانه، پلتفرمی عظیم برای پذیرش بلاکچین محسوب می‌شود.

موفقیت Notcoin، پتانسیل بازی‌های ساده و جذاب را در جذب کاربر و پذیرش رمزارزها نشان داد. مکانیسم ساده بازی همراه با توانایی کسب و تبدیل Notcoinها به توکن‌های NOT، میلیون ها کاربر را به خود جذب کرد و نشان داد که گیمیفیکیشن می‌تواند ابزار قدرتمندی در اکوسیستم بلاک چین باشد. موفقیت بلاکچین TON و Notcoin در کنار هم، زمینه را برای پروژه‌های تپ تو ارن بیشتری برای کسب درآمد بدون سرمایه فراهم نمود. علاوه بر آن، قابلیت ترکیب روش‌های ساده بازی با بلاکچین را برای جلب مشارکت کاربران نشان داد.

1. کسب درآمد از تپ تو ارن (Tap 2 Earn)

بازی‌های تپ تو ارن (Tap to earn) یکی از زیرشاخه‌های خاص از فضای P2E هستند. این بازی‌های ساده موبایل که در آن بازیکنان برای ضربه زدن یا کلیک‌های مکرر جوایزی را کسب می‌کنند، به دلایلی نظیر محدودیت کم برای ورود، مکانیسم‌های قابل درک و آسان و پتانسیل برای ایجاد درآمد غیرفعال، توجه عموم را به خود جلب کرده‌اند. در حالی که بازی‌های P2E در کل نحوه تعامل و کسب درآمد از دارایی‌های دیجیتال را متحول می‌کنند، بازی‌های Tap-2-Earn به طور ویژه به برخی از چالش‌های کلیدی در فضای کریپتو را مورد بررسی قرار می‌دهند که شامل موارد زیر می‌شود:

دسترس‌پذیری: بازی‌های Tap to Earn یک نقطه ورود مناسب برای کسانی است که ممکن است با مفاهیم پیچیده‌تر رمزنگاری یا فناوری بلاک چین آشنا نبوده یا برای آنها دشوار باشد. ماهیت ساده و حداقل بودن منحنی یادگیری آنها (آسان بودن)، مخاطبان وسیع‌تری را جذب می‌کند، از جمله کسانی که ممکن است تجربه‌ و پیش‌زمینه‌ای در مورد ارزهای دیجیتال نداشته باشند.

فراگیری مالی: در مناطقی که دسترسی محدودی به سیستم‌های مالی سنتی دارند، بازی‌های تپ تو ارن، روشی برای مشارکت افراد در اقتصاد دیجیتال و کسب درآمد بدون سرمایه ارائه می‌دهند.

پذیرش جریان اصلی: بازی‌های تپ تو ارن با ادغام بازی – یک سرگرمی محبوب برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان – با پاداش‌های ارزهای دیجیتال برای کسب درآمد به طرز ماهرانه‌ای، فناوری بلاکچین و دارایی‌های دیجیتال را به آگاهی جریان اصلی معرفی می‌کنند.

کسب درآمد بدون سرمایه در ایران

معرفی و نحوه استفاده از اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های تپ تو ارن

بازی‌های ارز دیجیتال تپ تو ارن، مانند Notcoin وTapSwap با ترکیب گیم‌پلی (روند بازی) ساده و جذاب با پاداش‌ ارزهای دیجیتال محبوب شده‌اند. در ادامه نحول عملکرد این بازی‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • روند بازی

ضربه زدن برای کسب درآمد: بازیکنان برای کسب ارز درون بازی، روی صفحه نمایش ضربه می‌زنند. برای مثال، در Notcoin و TapSwap با هر ضربه به ترتیب یک ناتکوین و کوین‌های TAPS را کسب می‌کنید. معمولاً برای تعداد کوین‌هایی که می‌توان در یک جلسه به دست آورد، محدودیت وجود دارد. بیشتر مواقع، برای تعداد سکه‌هایی که می‌توان در یک جلسه کسب کرد، محدودیت وجود دارد و پس از آن نیاز به یک دوره استراحت یا Cooldown (مدت زمانی که یک بازیکن منتظر می‌ماند تا از یک آیتم یا توانایی مجدداً استفاده کند.) است.

به عنوان مثال، در بازی TapSwapکه یکی از روش‌های درآمد بدون سرمایه است، بازیکنان می‌توانند قبل از نیاز به یک وقفه (break) تا ۵۰۰ سکه در هر جلسه به دست آورند.

تقویت و ارتقاء: بازیکنان می‌توانند از سکه‌های به دست آمده خود برای خرید بوست (boost) استفاده کنند که پتانسیل درآمد آنها را افزایش می‌دهد. این boost‌ها می‌توانند تعداد سکه‌های به‌دست‌آمده در هر ضربه را افزایش و زمان‌ استراحت را کاهش داده یا ضربه زدن را خودکار کنند. همچنین بازیکنان می‌توانند برای شخصی‌سازی تجربه بازی خود از جمله تغییر پس‌زمینه یا طرح سکه در نات کوین برای ارتقای ظاهر، خرج کنند.

وظایف و پاداش روزانه: بازی‌ها، پاداش‌ها و وظایف روزانه‌ای را برای درگیر نگه داشتن بازیکنان ارائه می‌دهند. تکمیل این وظایف می‌تواند باعث کسب سکه‌ها و جوایز بیشتری شود. بازیکنان می‌توانند با دعوت از دوستان برای پیوستن به بازی، جوایز بیشتری را کسب کنند. این کار نه تنها تعادل سکه آنها را افزایش می‌دهد بلکه یک عنصر رقابتی را نیز به بازی اضافه می‌کند.

  • کسب درآمد و استفاده از کریپتو

کسب ارز درون بازی: بازیکنان از طریق ضربه زدن و تکمیل وظایف، درون بازی ارز (درآمد بدون سرمایه) به دست می‌آورند. به عنوان مثال، Notcoin به بازیکنان برای رسیدن به نقاط عطف خاص و شرکت در فعالیت‌های کامیونیتی، پاداش می‌دهد. برخی از بازی‌ها برای دستاوردهای مهم یا تعامل با پروژه‌های وابسته، جوایز ویژه‌ای می‌دهند.

تبدیل به ارز دیجیتال واقعی: هنگامی که بازیکنان به اندازه کافی ارز درون بازی جمع کردند، می‌توانند آن را تبدیل به توکن‌های واقعی ارز دیجیتال کنند. به عنوان مثال، سکه‌های TAPS در TapSwap را می‌توان به توکن‌های TAPS در بلاکچین تبدیل کرد. بازیکنان برای برداشت درآمد باید کیف پول ارز دیجیتال خود را به حساب بازی مربوطه متصل کنند. در این صورت می‌توانند توکن‌ها را در صرافی‌های پشتیبانی شده معامله کرده یا نگه دارند.

معامله و فروش: برخی از بازی‌ها NFT‌ها را ادغام کرده و به بازیکنان اجازه می‌دهند دارایی‌های دیجیتال منحصربه‌فرد را در بازار بازی یا سایر پلتفرم‌ها معامله کنند. این دارایی‌ها می‌توانند ارزش واقعی داشته باشند و با سایر ارزهای دیجیتال معامله شوند.

از جمله بازی‌های محبوب تپ تو ارن می‌توان به Notcoin، Hamster Kombat، Blum clicker، YesCoin، TapSwap، CEX.IO Power Tap، W-Coin، MemeFi Coin، Dotcoin و BBQ Coin اشاره کرد.

 اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌های تپ تو ارن

مزایا و معایب استفاده از این روش

کسب درآمد بدون سرمایه از طریق Tap 2 Earn دارای مزایا و معایبی است که در ادامه آنها را توضیح می‎‌دهیم.

  • مزایا

درآمد مکمل: تپ تو ارن، فرصتی عالی برای افراد برای کسب درآمد مکمل فراهم می‌کند. چه شما یک دانش‌آموز، خانه‌دار یا کارمند باشید، این روش به شما بدون تعهد به یک کار تمام وقت، درآمد می‌دهد. وظایف معمولاً ساده و سریع هستند، به همین دلیل به راحتی می‌توانید آنها را در برنامه‌های روزانه خود قرار دهید.

دسترسی ساده: تا زمانی که شما دارای یک تلفن هوشمند باشید که به اینترنت متصل باشد، به آسانی می‌توانید شروع به کسب درآمد کنید. بنابراین، افرادی که در مناطق دورافتاده هستند یا فرصت‌های شغلی محدودی دارند نیز به این امکانات دسترسی دارند.

کم بودن محدودیت استفاده و ورود به برنامه: کاربران در سراسر جهان می‌توانند بدون برخورداری از شرایط خاص و بدون سرمایه‌گذاری مالی درآمد بدون سرمایه به دست آورند. اینفلوئنسرهای بازی نقش مهمی در ترویج بازی‌های Tap 2 Earn دارند و پتانسیل کسب درآمد و استراتژی خود را به مخاطبان آنلاین زیادی، نشان می‌دهند.

استفاده در هر زمان و هر مکان: کاربران در هر زمان و مکانی از طریق Tap 2 Earn‌ می‌توانند درآمد بدون سرمایه داشته باشند. ممکن است در محل کار بوده یا در خانه در حال استراحت یا منتظر اتوبوس باشید، در هر شرایط می‌توانید وظایف مربوطه در بازی را انجام دهید. این انعطاف‌پذیری برای افرادی که زندگی پر مشغله‌ای داشته یا برنامه‌های نامنظم دارند، ایده‌آل است.

فرصت کار پاره‌وقت: برای افرادی که نمی‌توانند یک شغل تمام‌وقت داشته باشند، تپ تو ارن، راه حل مناسبی است.

کنترل بر درآمد: کاربران کنترل کاملی بر وظایف که می‌توانند انجام دهند دارند و از این طریق درآمد خود را مدیریت می‌کنند. این استقلال به افراد اجازه می‌دهد تا درآمد بدون سرمایه خود را بر اساس ترجیحات به حادکثر برسانند.

  • معایب

پتانسیل درآمد پایین: در حالی که Tap to Earn می‌تواند درآمد مکمل برای شما فراهم کند، مدیریت انتظارات در رابطه با مبلغی که می‌توانید کسب کنید مهم است. اکثر وظایف، پاداش‌ کمی را ارائه می‌دهند و جمع‌آوری درآمد قابل توجه، مستلزم تلاش مداوم و سرمایه گذاری زمانی است.

سرمایه‌گذاری زمان در مقابل سود: زمان مورد نیاز برای تکمیل وظایف در مقابل درآمد دریافتی گاهی اوقات می‌تواند نامتناسب باشد. کاربران باید ارزیابی کنند که آیا زمان صرف شده برای این فعالیت‌ها ارزش بازگشت مالی را دارد یا خیر، به خصوص اگر دارای فرصت‌های درآمد دیگری باشند.

حریم خصوصی داده‌ها: تعامل با پلتفرم‌های Tap to Earn اغلب به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی نیاز دارد که نگرانی‌هایی را در مورد حفظ حریم خصوصی ایجاد می‌کند. کاربران باید در مورد داده‌هایی که ارائه می‌دهند محتاط باشند و برای استفاده از پلتفرم‌های معتبر در جهت محافظت از حریم خصوصی خود اطمینان حاصل کنند.

اسکم و کلاه‌برداری: محبوبیت Tap to Earn برای کسب درآمد بدون سرمایه، منجر به ظهور پلتفرم‌های کلاهبرداری شده است. شناسایی و اجتناب از چنین پلتفرم‌هایی برای کاربران ضروری است تا از اتلاف وقت و به خطر افتادن اطلاعات شخصی جلوگیری کنند.

رقابت: محبوبیت روزافزون Tap to Earn به این معنی است که کاربران بیشتری برای انجام وظایف مشابه با یکدیگر رقابت می‌کنند. همین موضوع می‌تواند منجر به درآمد کمتر برای هر کاربر شود. علاوه بر آن، افزایش رقابت یافتن و تکمیل وظایف پردرآمد را چالش برانگیزتر می‌کند.

قابلیت اطمینان پلتفرم: همه پلتفرم‌های Tap to Earn قابل اعتماد یا پایدار نیستند. برخی ممکن است مشکلاتی نظیر عدم پرداخت داشته باشند یا به طور غیرمنتظره متوقف شده و کاربران درآمد مورد انتظار خود را دریافت نکنند. تحقیق و انتخاب پلتفرم‌های قابل اعتماد ضروری است.

مزایا و معایب tap to earn

2. ارزهای دیجیتال و بلاکچین

فناوری بلاک چین به سرعت در صنایع مختلف، از امور مالی گرفته تا مراقبت‌های بهداشتی و مدیریت زنجیره تأمین، در حال گسترش است. بلاک چین یک دفتر کل دیجیتال غیرمتمرکز، توزیع شده و عمومی است که برای ثبت تراکنش‌ها از آن استفاده می‌شود. ثبت اطلاعات در آن به گونه‌ای است که بدون تغییر همه بلاک‌های بعدی و اجماع شبکه، نمی‌توان داده‌ها را دستکاری کرد. به دلیل پتانسیل بالایی که در بستر این تکنولوژی وجود دارد بسیاری از افراد استفاده از آن را روشی مناسب برای کسب درآمد غیر فعال و چه بسا درآمد بدون سرمایه می‌دانند.

این فناوری امکان وجود ارزهای دیجیتال را نیز فراهم می‌کند که در طی سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. ارز دیجیتال یک وسیله مبادله مانند دلار آمریکا ولی به صورت دیجیتال است که از تکنیک‌های رمزنگاری برای تأیید انتقال وجوه و کنترل ایجاد واحدهای پولی استفاده می‌کند. اما باید در نظر گرفت که ریسک های منحصر به فردی در رابطه با سرمایه‌گذاری و کسب درآمد با ارز دیجیتال وجود دارد. در ادامه مهم‌ترین روش‌های کسب درآمد از این طریق را توضیح می‌دهیم.

کسب درآمد از طریق استخراج و معاملات ارزهای دیجیتال

در پس بسیاری از ارزهای دیجیتال، فرآیند مهمی به نام اثبات کار (POW) وجود دارد. اثبات کار اساساً مانند مسابقه‌ای است که در آن ماینرها یا استخراج‌کنندگان، برای یافتن راه حل رمزگذاری‌شده برای بلاک‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند. در نهایت فردی که موفق شود به عنوان پاداش، یک ارز دیجیتال را دریافت می‌کند. اگر یک کامپیوتر مازاد در خانه دارید می‌توانید آن را به یک دستگاه ماینینگ تبدیل کرده و به یک استخر استخراج نیز بپیوندید.

کسب درآمد بدون سرمایه از این طریق معمولاً به یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) اختصاصی، برخی مهارت‌های کامپیوتری و برنامه‌نویسی نیاز دارد. بسیاری از ارزهای دیجیتال قابل استخراج دارای رویدادهای دوره‌ای هستند که در آن پاداش بلاک کاهش می‌یابد. به عنوان مثال، پاداش بیت کوین تقریباً هر چهار سال یک بار نصف می‌شود. لایت کوین نیز برنامه مشابهی دارد اما پاداش آن را 20 درصد کاهش می‌دهد. این بدان معنا است که با گذشت زمان، سود ماینینگ کمتر می‌شود، زیرا هزینه‌های عملیاتی ثابت مانده (یا افزایش می یابد) در حالی که سکه های کمتری به دست می‌آید. در نهایت می‌توانید ارزهای دیجیتال به دست آمده را به کیف پول خود انتقال داده و در انواع صرافی‌های ارز دیجیتال آنها را معامله کنید.

معرفی پلتفرم‌های معتبر و روش‌های امن برای سرمایه‌گذاری

مکانیسم اثبات کار، تنها روش گرفتن کوین‌های جدید نیست. اثبات سهام (POS) نیز در بلاکچین وجود دارد که از این طریق مالکان رمزارزها کوین‌های خود را برای مشارکت در اعتبارسنجی شبکه و فرایند اجماع، استیک Stake‌ می‌کنند. این افراد در ازای این کار، کارمزد دریافت می‌کنند. برخی صرافی‌ها به شما در صورت داشتن یک ارز دیجیتال معتبر در حساب خود اجازه می‌دهند تا استیک کرده و پاداش دریافت کنید.

برای ارزهای دیگر تنها نیاز دارید که رمزارز را در یک کیف پول سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری رایگان نگه دارید تا پاداش‌های استیکینگ و درآمد بدون سرمایه به دست آورید.

در برخی از بلاکچین‌ها مانند اتریوم، می‌توانید اتر خود را به یک نود (گره) اعتبارسنج واگذار کنید که پاداش کسب می‌کند و به کسانی که اتر خود را واگذار کرده‌اند، می‌پردازد. شما همچنین می‌توانید به استخرهای استیکینگ بپیوندید که با توجه به قوانین استخر پرداخت می‌کنند. یکی از موارد مهم در این زمینه انتخاب صرافی معتبر برای سرمایه‌گذاری است که از جمله برای استیکینگ می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به عنوان مثال، در صرافی نوبیتکس می‌توانید ارزهایی نظیر ترون (TRX)، کاردانو (ADA)، بایننس کوین (BNB)، اتم (ATOM) و… را استیک کنید. به طور کلی برای انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال برای Staking‌ بهتر است به ویژگی‌هایی نظیر تعداد رمزارزهای قابل استیک در صرافی، نرخ حداکثر پاداش و نوع استیکینگ (امانی و غیرامانی بودن) توجه کنید.

3. پلتفرم‌های کسب درآمد از طریق بازی

در سال های اخیر، دنیای بازی های آنلاین، شاهد تحول قابل توجهی بوده است. بازی‌های آنلاین دیگر تنها یک سرگرمی محسوب نمی‌شوند، بلکه به یک صنعت پرسود تبدیل شده و به بازیکنان این فرصت را می‌دهد تا در حین لذت بردن از بازی‌های مورد علاقه‌شان، پول واقعی کسب کنند. با وجود پلتفرم‌های بی‌شماری که برای جلب توجه رقابت می‌کنند، تعیین اینکه کدام یک واقعاً ارزش زمان و تلاش شما را دارن چالش برانگیز است. در ادامه، برترین پلتفرم‌های بازی آنلاین را بررسی خواهیم کرد که شانس واقعی کسب درآمد بدون سرمایه را فراهم می‌کنند.

بازی Twitch (The Live Streaming Giant)

توییچ Twitch، روش کسب درآمد گیمرها را متحول کرده است. در حالی که این بازی در اصل یک پلتفرم برای گیم‌پلی پخش زنده است، به استریمرها (افرادی که هنگام بازی از خود ویدئوی زنده می‌گیرند و به مخاطبان خود در آن برنامه مشخص نشان می‌دهند.) اجازه می دهد تا از طریق جریان های درآمدی مختلف، پول به دست آورند. تولیدکنندگان محتوا می‌توانند از روش‌هایی مانند کمک‌های مالی، درآمد تبلیغات و حمایت‌های مالی یا اسپانسر شدن کسب درآمد کنند.

علاوه بر این، برنامه‌های Twitch Affiliate و Partner راه‌هایی برای کسب درآمد از طریق کانال شما ارائه می‌دهند که آن را به بهترین انتخاب برای استریمرها و گیمرهای مشتاق تبدیل می‌کند.

بازی Steam (فروش کالاهای مجازی)

استیم، پلتفرم محبوب بازی، فرصتی منحصربه‌فرد برای کسب درآمد بدون سرمایه از طریق فروش کالاهای مجازی را ارائه می‌دهد. بازیکنان از طریق Steam Community Market، می‌توانند آیتم‌های درون بازی مانند کارت‌های معاملاتی را خرید و فروش کنند. معامله‌گران ماهر می‌توانند از روندهای بازار بهره برده و سرمایه‌گذاری مجازی را به سود واقعی تبدیل کنند.

بازی Esports (بازی‌های رقابتی)

Esports به یک گزینه شغل قانونی برای گیمرهای حرفه‌ای تبدیل شده است. مسابقات و لیگ های بزرگ، جوایز نقدی قابل توجه، حمایت مالی (Sponsorship) و فرصت‌های پخش زنده را ارائه می‌دهند. عناوینی مانند League of Legends، Dota 2 و Counter-Strike: Global Offensive دارای جوایز بزرگی هستند که بازیکنان نخبه را از سراسر جهان جذب می‌کنند.

پلتفرم‌های بازی مبتنی بر مهارت

برای گیمرهایی که ترجیح می‌دهند به جای شانس، به مهارت‌های خود تکیه کنند، پلتفرم‌های بازی مبتنی بر مهارت، یک راه حل امیدوارکننده برای کسب درآمد ارائه می‌کنند. وب‌سایت‌هایی مانند World Winner، G-Loot و Skillz به بازیکنان این امکان را می‌دهند که در بازی‌های مبتنی بر مهارت مانند شطرنج، پوکر و عناوین مختلف ورزش‌های الکترونیکی برای دریافت جوایز نقدی رقابت کنند. این پلتفرم‌ها به بازیکنان اختصاصی فرصتی برای اثبات مهارت‌های خود و کسب درآمد بدون سرمایه می‌دهند.

بازی با ارزهای دیجیتال

ظهور فناوری بلاکچین دسته جدیدی از پلتفرم‌های بازی را به وجود آورده است که در آن بازیکنان می‌توانند ارز دیجیتال کسب کنند. بازی‌هایی مانند Axie ، Infinity و Decentra Land به بازیکنان امکان جمع‌آوری، معامله و فروش دارایی‌های مجازی مبتنی بر فناوری بلاکچین را می‌دهند. برخی از بازیکنان با مشارکت در این اکوسیستم‌های غیرمتمرکز، سودهای قابل توجهی به دست آورده‌اند.

دیسنترالند

بازی‌های NFT

توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT) وارد صنعت بازی شده‌اند و به بازیکنان این شانس را می‌دهند که مالکیت دارایی‌های منحصربه‌فرد درون بازی را پیدا و معامله کنند. بازی‌هایی مانند Crypto Kitties و NBA Top Shot پتانسیل کسب درآمد بازیکنان را با خرید و فروش NFT نشان داده‌اند. همانطور که این فضا در حال توسعه است، فرصت‌های هیجان‌انگیزی را برای گیمرها فراهم می‌کند تا از سرمایه‌گذاری‌های مجازی خود سود ببرند.

نکات مهم برای موفقیت در این بازی‌ها

شاید یکی از مهم‌ترین سؤالات در ارتباط با کسب درآمد بدون سرمایه از طریق بازی این باشد که: «چگونه و با چه استراتژی‌هایی می‌توان به درآدم رسید؟ چه روش‌هایی برای کسب درآمد از طریق بازی وجود دارد؟ در ادامه تعدادی از مهارت‌هایی که می‌تواند در پلتفرم‌های بازی به شما سود برساند را بررسی می‌کنیم.

تقویت‌کننده بازی game boosting: تقویت‌کننده‌های بازی boosters، گیمرهای با تجربه‌ای هستند که در بازی‌های خود مهارت نشان داده و دارای دانش کاملی از مکانیسم، استراتژی‌ها و تاکتیک‌های بازی هستند. آنها با افزایش کارایی و اثربخشی خدماتی را در جهت کمک به بازیکنان برای رسیدن به اهداف بازی خود ارائه می‌دهند. با توجه به تجربه و تخصص شما می‌تواند یک شغل پاره‌وقت، انجام کارهای ساده و کم‌هزینه یا یک حرفه تمام‌وقت باشد.

گیمرهای مربی Game coaching: گیمرهای خبره می‌توانند مربی سایر بازیکنان باشند. برای تبدیل شدن به یک مربی موفق در بازی، باید مهارت‌های ارتباطی عالی و توانایی آموزش دیگران را برای بهبود گیم‌پلی یا روند بازی خود داشته باشید. همچنین می‌توانید با ایجاد آموزش‌های ویدیویی یا نوشتن راهنماهای آموزشی، به عنوان یک مربی بازی شهرت پیدا کرده و درآمد بدون سرمایه کسب کنید.

معامله اقلام مجازی Virtual item trading: گیمرها می‌توانند آیتم‌های درون بازی را با پول واقعی خرید و فروش و معامله کنند. برای کسب درآمد از طریق تجارت اقلام مجازی، باید روی اقلام کمیاب و با ارزش سرمایه‌گذاری کنید و آنها را برای دریافت سود بفروشید. همچنین می‌توانید با خرید و فروش اقلام به صورت عمده و یا از طریق معامله با سایر بازیکنان درآمد کسب کنید.

فروشنده ارز currency seller: اگر بازی مورد علاقه خود را به دفعات زیاد انجام دهید، به نوعی ارز درون بازی مازاد جمع می‌کنید. شما می‌توانید آن را به سایر بازیکنان یا در بازارها به عنوان تأمین‌کننده ارز فروخته و پول واقعی دریافت کنید. در نهایت، می‌توانید آن را به عنوان شغل معمولی خود تبدیل کرده و به عنوان مثال فروشنده طلا شوید.

نوشتن راهنمای بازی Writing Game Guides: برای کسب درآمد از طریق نوشتن راهنمای بازی، باید درک عمیقی از مکانیسم بازی داشته و بتوانید آنها را به صورت واضح و مختصر توضیح دهید. همچنین می‌توانید با ایجاد ویدیوهای آموزشی یا با ارائه مربیگری‌های فردی به عنوان یک نویسنده راهنمای بازی، شهرت کسب کنید.

خبرنگار بازی ویدیویی video game Journalist: نوشتن مقاله و نقد، راه دیگری برای کسب درآمد بدون سرمایه از بازی‌های ویدیویی است. برای تبدیل شدن به یک روزنامه نگار مورد تقاضای بازی، باید مهارت های نویسندگی و تحقیق عالی داشته باشید و بتوانید تجزیه و تحلیل دقیقی از بازی ها و صنعت بازی ارائه دهید. همچنین می‌توانید با ایجاد وبلاگ یا پادکست خود به عنوان یک روزنامه‌نگار بازی شهرت پیدا کنید.

4. کسب درآمد از طریق مهارت‌ها و هنرها

امروزه با پیشرفت تکنولوژی افراد در سراسر جهان می‌توانند انواع مهارت‌ها و هنرها را بدون نیاز به سرمایه و تنها با دسترسی به اینترنت از طریق پلتفرم‌های مختلف نظیر یوتیوب بیاموزند. بر کسی پوشیده نیست که کسب درآمد به عنوان یک هنرمند می‌تواند دشوار باشد. اگر از آن دسته افراد علاقه‌مند به هنر هستید ولی از آینده مالی آن هراس دارید، می‌توانید در کنار آن یکی از مهارت‌های با درآمد بالا را یاد بگیرید.

اما سؤالی که ممکن است برای شما نیز پیش بیاید این است که کدام مهارت‌ها پتانسیل ایجاد درآمد بالا را دارند؟ مهارت‌های با درآمد بالا همانطور که از نام آن پیدا است، مهارت‌ها و توانایی‌هایی هستند که مورد تقاضا بوده و در مقایسه با سایر مهارت‌ها درآمد بدون سرمایه خوبی دارند. این مهارت‌ها با توانایی‌های معمولی مانند مدیریت زمان، ارتباط خوب و غیره متفاوت هستند.

آنها بسیار تخصصی هستند که به دانش و آموزش عمیقی نیاز دارند، شما را برای مدیران استخدام جذاب‌تر کرده و افق‌های شغلی شما را گسترش می‌دهند. در جدول زیر، برترین مهارت‌های پر سود در سال ۲۰۲۴ را مشاهده می‌کنید.

 

5. تدریس و آموزش آنلاین مهارت‌ها و تخصص‌های خود

تدریس و آموزش آنلاین مهارت‌ها و تخصص‌های خود یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد بدون سرمایه است که در صورت برخوردای از توانایی‌های لازم می‌توانید از آن بهره‌مند شوید. این کار مستلزم تلاش و اراده است، بنابراین برای موفق شدن نیاز به انرژی و صرف زمان مناسبی دارید. اما خبر خوب این است که تقریباً هر کسی با داشتن حداقل یک مهارت و تخصص، می‌تواند از این طریق، درآمد داشته باشد. تنها سرمایه‌ای که لازم دارید یک کامپیوتر، اتصال به اینترنت و اشتیاق و استعداد در این زمینه است. این کار را به دو روش می‌توانید انجام دهید:

  • تدریس آنلاین دوره‌ای که در آن مهارت دارید (مانند تدریس زبان انگلیسی)
  • ساخت ویدیوی آموزشی آنلاین و فروش آن در پلتفرم‌های معتبر (بعد از ساخت مجموعه اموزشی کافی است به عنوان پشتیبان، پاسخگوی سؤالات افراد باشید و در صورت نیاز به بهبود یا اضافه شدن محتوای جدید، آن را آپدیت کنید.)

پلتفرم‌های محبوب برای تدریس آنلاین

در عصر دیجیتال امروزی، به اشتراک گذاشتن تخصص شما به صورت آنلاین می‌تواند هم‌زمان رضایت‌بخش و سودآور باشد. اگر به دنبال آموزش آنلاین و کسب درآمد بدون سرمایه هستید، پلتفرم‌های متعددی در دسترس هستند. در ادامه 12 وب سایت برتر را بررسی می‌کنیم که به شما امکان می‌دهد دانش خود را با مخاطبان جهانی به اشتراک گذاشته و درآمد خود را افزایش دهید.

  • یودمی Udemy

Udemy یک بازار یادگیری آنلاین پیشرو است که به شما امکان ایجاد و فروش دوره‌های آموزشی خود را می‌دهد. تخصص خود را در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات به اشتراک بگذارید و قیمت‌های خود را تعیین کنید. درآمد شما بر اساس فروش دوره است که انعطاف‌پذیری و پتانسیل رشد را نشان می‌دهد.

  • کورسرا Coursera

Coursera با دانشگاه‌ها و سازمان‌ها برای ارائه دوره‌های آنلاین همکاری می‌کند. به عنوان یک مربی، می‌توانید برای توسعه دوره‌ها به این پلتفرم درخواست دهید. کورسرا این فرصت را برای شما فراهم می‌کند تا به مخاطبان جهانی که به دنبال آموزش با کیفیت هستند دسترسی پیدا کنید.

  • EdX

مشابه Coursera، edX با موسسات برتر برای ارائه دوره‌های با کیفیت بالا همکاری می‌کند. شما می‌توانید به این پلتفرم درخواست داده، تخصص خود را به اشتراک گذاشته و از آن درآمد بدون سرمایه کسب کنید.

  • Teachable

Teachable به شما کنترل کامل بر دوره‌های آنلاین خود را می‌دهد. محتوای مد نظر را با شرایط خود، از لحاظ قیمت‌گذاری گرفته تا محتوای دوره، ایجاد کرده و بفروشید. خلاقیت خود را به کار ببرید و درآمد خود را افزایش دهید.

  • VIPKid

به VIPKid ملحق شوید و انگلیسی را به صورت آنلاین به دانش‌آموزان مشتاق چینی آموزش دهید. این پلتفرم یک مجموعه‌ای ثابت از دانشجویان را فراهم و به صورت ساعتی به شما پرداخت می‌کند. شما می‌توانید در کنار افزایش درآمد، در زندگی شاگردان جوان تفاوت ایجاد کنید.

  • Italki

آیتاکی Italki یک پلتفرم محبوب برای علاقه‌مندان به زبان است. درس‌ها را در زبان‌های مختلف ارائه داده که در آن می‌توانید نرخ‌های خود را مشخص و با دانش‌آموزان در سراسر جهان ارتباط برقرار کنید. مهارت‌های زبانی خود را به اشتراک بگذارید و درآمد خود را افزایش دهید.

  • Chegg Tutors

در Chegg Tutors معلم شوید و در موضوعات مختلف به دانش‌آموزان کمک کنید. برای تدریس خصوصی پول دریافت کنید و از انعطاف‌پذیری تعیین نرخ های خود لذت ببرید.

  • Skillsshare

Skillshare بر مهارت‌های خلاقانه مانند هنر، طراحی و نوشتن تمرکز دارد. به عنوان یک مربی، مطابق تعداد دقیقه تماشای کاربران پریمیوم (Premium)، درآمد بدون سرمایه کسب خواهید کرد. استعدادهای خلاقانه خود را به اشتراک بگذارید و شاهد رشد درآمد خود باشید.

  • Youtube

اگرچه YouTube یک پلتفرم آموزشی اختصاصی نیست، اما فرصت ایجاد محتوای آموزشی و کسب درآمد از آن را از طریق تبلیغات، اسپانسر شدن و فروش کالا ارائه می‌دهد. دانش خود را به اشتراک بگذارید و با مخاطبان جهانی درگیر شوید.

  • Linkedin

اگر در یک زمینه حرفه‌ای متخصص هستید، برای تبدیل شدن به یک مربی آموزشی در لینکدین درخواست دهید. دوره‌های ویدیویی ایجاد کنید و درآمد کسب کنید و در عین حال به دیگران کمک کنید تا شغل خود را ارتقا دهند.

  • Outschool

Outschool یک پلت فرم عالی برای آموزش کلاس‌های آنلاین و زنده به دانش آموزان K-12 است. دوره‌های آموزشی خود را در مورد موضوعاتی که به آن علاقه دارید طراحی و نرخ قیمت خود را تعیین کنید.

6. طراحی گرافیک و انیمیشن

اگر به ترکیب‌بندی رنگ و طراحی، هنر و کامپیوتر علاقه دارید، می‌توانید طراح گرافیک شوید. طراحی گرافیک و انیمیشن مانند سایر حرفه‌های مرتبط با کامپیوتر، یکی از سودآورترین مهارت‌ها برای یادگیری در خانه و کسب درآمد بدون سرمایه است. این یک فرصت مناسب برای افرادی است که در این زمینه مهارت داشته و مشتاق یادگیری هستند.

از ایجاد تصاویری جذاب با استفاده از ابزارهایی مانند Photoshop، Illustrator و Canva گرفته تا تجربه کاربری (UX) در وب‌سایت‌ها، خلاقیت هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد. هر کسب‌وکاری در زمینه ( ایجاد لوگو، المان‌های وب‌سایت یا پوسترها) نیاز به طراحی دارد. در حالی که تسلط بر نرم‌افزارهای مربوطه مانند فتوشاپ ضروری است، خلاقیت و بینش هنری نیز به همان اندازه مهم هستند.

چگونه به عنوان یک طراح گرافیک فریلنسر کار کنید

شما می توانید یک طراح فریلنسر باشید و تنها چیزی که برای شروع کار به آن نیاز دارید، نمونه کارها یا پرتفلویی است که مهارت‌های طراحی خوب شما را به نمایش بگذارد. یک فریلنسر طراحی گرافیک به جای استخدام در یک شرکت یا آژانس خاص، به طور مستقل فعالیت می‌کند. فریلنسرها در طراحی گرافیک معمولاً بر اساس پروژه توسط مشتریانی استخدام می‌شوند که به خدمات طراحی گرافیک نیاز دارند.

یک فریلنسر طراح گرافیگ برای کسب درآمد بدون سرمایه دارای مهارت‌هایی در ارتباطات بصری، طراحی layout، تایپوگرافی، تئوری رنگ و استفاده از نرم افزارهای طراحی است. شما ممکن است با مشتریانی از صنایع مختلف از جمله بازاریابی، تبلیغات، انتشارات و توسعه وب کار کنید.

نمونه کارها و بازاریابی خدمات گرافیکی

پورتفولیوی طراحی گرافیک یکی از مهم‌ترین عناصری است که مشتری یا کارفرما باید هنگام انتخاب یک طراح گرافیک ببیند. یک نمونه کار باید شامل مجموعه‌ای از بهترین کارهای یک طراح گرافیک و همچنین نمونه های حرفه‌ای از پروژه‌های مشتری باشد. از جمله نکاتی که در پرتفلیوی طراحی گرافیک باید به آن توجه کنید موارد زیر است:

  • سایت مد نظر که در آن نمونه کارهای خود را قرار داده‌اید تا حد امکان ساده و با دسترسی مناسب باشد.
  • شخصیت منحصر به فرد خود را به نمایش بگذارید.
  • تنوع کافی و انعطاف‌پذیری خود را نشان دهید.
  • بهترین کار خود را به نمایش بگذارید.
  • شامل مطالعات موردی باشد.
  • اطلاعات تماس را به صورت برجسته نمایش دهید.

از جمله وبسایت‌هایی که دارای نمونه کارهای گرافیکی خوب و قدرتمندی هستند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Morag Myerscough
  • Heather Shaw
  • Mike Mills
  • Mohamed Samir
  • Gail Anderson
  • Gleb Kuznetsov
  • Stefan Sagmeister
  • Lotte Niemenen
  • Luke Choice (Velvet Spectrum)
  • Sophia Yeshi
  • Eduardo Nunes
  • Stefanie Brüeckler
  • Chip Kidd
  • Ryan Dean Sprague (Pavlov)

7. عکاسی و فیلمبرداری

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد بدون سرمایه از طریق عکاسی و فیلم‌برداری است. چه یک عکاس با تجربه باشید و چه به تازگی کار با دوربین را یاد گرفته‌اید، پتانسیل تبدیل سرگرمی مورد علاقه خود به یک شغل پر درآمد را دارید. مهم نیست که مهارت شما در عکاسی پرتره، مناظر، فیلم‌برداری رویدادها یا تخصص دیگری باشد، در هر صورت، فرصتی برای شما وجود دارد که از آن بهره ببرید. در ادامه مهم‌ترین روش‌هایی که از طریق عکاسی می‌توانید پول کسب کنید را توضیح می‌دهیم:

  • برگزاری کلاس عکاسی
  • راه‌اندازی کسب‌وکار کوچک عکاسی
  • فروش آثار چاپی خود
  • فروش عکس‌های خود در یک وبسایت
  • ایجا یک وبلاگ عکاسی
  • برگزاری تورهای عکاسی و کارگاه‌های آموزشی
  • فعالیت به عنوان بلاگر عکاس
  • فروش عکس به مجلات
  • شرکت در مسابقات عکاسی و فیلم‌برداری
  • عکاسی و فیلم‌برداری از رویدادها
  • کار به عنوان دستیار عکاس
  • ویرایش یا روتوش عکس‌های دیگران
  • عکاسی از موتورها و خودروهای گران و لوکس
  • کار به عنوان عکاس غذا

نکات کلیدی برای عکاسان و فیلمبرداران تازه‌کار

اگر در حال یادگیری عکاسی و فیلم‌برداری برای کسب درآمد بدون سرمایه هستید، توجه به نکات زیر می‌تواند برای شما مفید واقع شود.

  • برای شروع از دوربینی که در حال حاضر دارید، استفاده کنید.
  • تنظیمات مهم را یاد بگیرید.
  • هایلایت‌ها را بیش از حد نیاز، نوردهی نکنید.
  • به نور توجه کنید.
  • به خودتان برای گرفتن فیلم و عکس مناسب، زمان دهید.
  • یک جا نایستید و در موقعیت‌های مختلف گرفتن عکس و فیلم را امتحان کنید.
  • بدانید که چه زمانی از سه‌پایه استفاده کنید.
  • یاد بگیرید که چه زمانی از فلش استفاده کنید.
  • لنزهای دوربین خود را تمیز کنید.
  • از فیلتر ارزان برای دوربین استفاده نکنید.
  • اصول اولیه پس‌پردازش را یاد بگیرید.
  • از عکس‌ها و فیلم‌های خود، نسخه پشتیبان بگیرید.
  • روش‌های جدید را امتحان کنید.
  • با عکاسان دیگر ملاقات کنید.
  • این کار را زیاد انجام داده و تجربه کسب کنید.
  • در نهایت از کار خود لذت ببرید.

8. کسب درآمد از طریق فریلنسینگ

آیا از کار تمام‌وقت خسته شده و به دنبال راه‌هایی برای کسب درآمد بدون سرمایه به عنوان یک فریلنسر هستید؟ فریلنسینگ به طور فزاینده‌ای در حال محبوب‌تر شدن است می شود. چرا که این انعطاف‌پذیری را برای کار از هر جایی و تنظیم برنامه مطابق زمان خود به شما می‌دهد. با این حال، با وجود بسیاری از فریلنسرها زمان زیادی برای دیده شدن و کسب درآمد مناسب نیاز است. اما با تلاش و استمرار در حوزه‌ای که در ان مهارت دارید، می‌توانید سابقه خوبی را بریا خود ایجاد کنید.

ارائه خدمات مشاوره‌ای

مشاور فریلنسر به عبارت ساده، مشاوری است که به جای کار به عنوان کارمند تمام‌وقت با کسب‌وکارها به صورت آزاد و قراردادی کار می‌کند. انواع مختلفی از مشاوران فریلنسر وجود دارند که در طیف گسترده‌ای از زمینه های مختلف مانند بازاریابی، مدیریت، امور مالی و… تخصص دارند. به عنوان یک مشاور، وظایف مختلفی را انجام خواهید داد، از جمله:

  • با توجه به تخصص حرفه‌ای خود، به شرکت‌های مشتری راهنمایی، پشتیبانی و مشاوره لازم را ارائه دهید.
  • برای کسب درآمد بدون سرمایه از طریق مشاوره، دانش و درک خاصی را به ارمغان بیاورید که افراد دیگر نمی‌توانند به یک پروژه ارائه دهند.

زمانی که به صورت فریلنسر کار می‌کنید، لازم است که مسئول صورت‌حساب، مالیات و سایر وظایف قانونی خود باشید. مشاوران فریلنسر معمولاً پول خوبی  نسبت به مشاوران تمام‌وقت به دست می‌آورند. اگرچه درآمد بر اساس صنعت، تجربه، مهارت و عوامل دیگر می‌تواند بسیار متفاوت باشد. اگر در یک موقعیت شغلی پرسود تخصص داشته باشید و شهرت و تجربه زیادی به دست آورید، درآمد بدون سرمایه شما می تواند به طور قابل توجهی افزایش یابد.

راه‌اندازی کسب و کار مشاوره‌ای بدون سرمایه

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک مشاور فریلنسر موفق این است که بدانید چه ارزشی را می‌توانید به مشتریان خود ارائه دهید. در چه کاری خوب هستید؟ فهرست حوزه‌هایی که یک مشاور فریلنسری می‌تواند در آنها تخصص داشته باشد تقریباً بی‌پایان است. بنابراین مدتی زمان بگذارید تا مشخص کنید چه چیزی را می‌توانید ارائه دهید و چگونه خدمات خود را بازاریابی کنید.

علاوه بر شناسایی مهارت ها و نقاط قوت خود، باید نیازی را برای خدمات خود پیدا کنید. این به شما امکان می‌دهد تا خود را به عنوان راه حلی برای مشکلات خاصی که مردم از قبل دارند مطرح  و تقاضا در بازار را برطرف کنید. برای آن که منبع تقاضا را پیدا کنید، به سایت‌هایی مانند Quora، Reddit و پلتفرم‌ رسانه‌های اجتماعی رفته و مشکلاتی را که افراد در صنعت شما درباره آنها پست می‌کنند جستجو کنید.

بازاریابی و جذب مشتریان برای مشاوره

در دنیای دیجیتال امروزی، برقراری ارتباط با شرکت‌ها و شروع رشد کسب‌وکار مشاوره فریلنسر خود آسان‌تر از همیشه است. در ادامه برخی از رایج‌ترین روش‌ها آورده شده است:

  • از بازاریابی شبکه‌ای استفاده کنید. احتمالاً اطلاعات تماس مشتریانی که در گذشته با آنها کار کرده‌اید را دارید. برای کسب درآمد بدون سرمایه به عنوان مشاور با آنها تماس گرفته و بگویید که چگونه می‌توانید کمک کنید.
  • از طریق ایمیل تبلیغاتی تماس بگیرید. علاوه بر افرادی که از قبل می‌شناسید، باید به مشتریان بالقوه جدید نیز دسترسی داشته باشید. اگر بتوانید آدرس افراد خاصی را در شرکت‌های مورد نظر خود پیدا کنید، ایمیل ابزاری عالی برای این کار است. با یک یادداشت مقدماتی مناسب شروع کنید که در آن توضیح می دهد که چه کاری انجام می‌دهید و چگونه می‌توانید کمک کنید.
  • از Snail mail استفاده کنید. در دنیای دیجیتال امروزی، روش ارسال نامه فیزیکی به مشتریان احتمالی اغلب نادیده گرفته می‌شود. اما این دقیقاً همان چیزی است که آن را بسیار مؤثر می‌کند. در واقع، شما از رقبا متمایز شده و خود را به عنوان فردی خلاق معرفی خواهید کرد. بهترین نامه‌های ارتباطی هوشمندانه، مؤدبانه و واضح هستند و به طور مستقیم به اصل مطلب می‌پردازند.
  • از رسانه های اجتماعی استفاده کنید. پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر، لینکدین و حتی اینستاگرام می‌توانند ابزارهای عالی برای ارتباط با مشتریان باشند.
  • وب‌سایت بسازید. وب‌سایت شما می‌تواند به اعتبار کسب‌وکار جدیدتان و جذب ترافیک زیادی از طریق سئو کمک کند. اطمینان حاصل کنید که سایت شما به خوبی طراحی شده است تا بتوانید درآمد بدون سرمایه خوبی به دست آورید.
  • به رویدادهای صنعت بروید. رویدادها و کنفرانس‌ها راهی عالی برای ملاقات با مشتریان بالقوه و دیده شدن کسب‌وکار شما است. اگر بتوانید در یک سخنرانی صحبت کنید، این می‌تواند یک راه مؤثر برای تأثیرگذاری و تبلیغ خدمات شما باشد.

9. طراحی و توسعه وبسایت

توسعه وب یک مهارت بسیار مورد توجه است و تقاضای زیادی برای توسعه‌دهندگان وب وجود دارد. نقش یک توسعه‌دهنده وب مسئولیت ایجاد و نگهداری وب‌سایت‌ها را بر عهده دارد که مستلزم مجموعه مهارت‌های متنوع و توجه به جزئیات است. مجموعه ای از کارهای خود را بسازید و مهارت‌های خود را برای جذب مشتریان بالقوه به نمایش بگذارید.

ابزارها و منابع آموزشی رایگان برای یادگیری طراحی وب

منابع زیادی هستند که از طریق آنها می‌توانید طراحی وب را آموزش دیده و درآمد بدون سرمایه خوبی در آینده از آنها کسب کنید. در ادامه برخی از بهترین منابع را به شما معرفی می‌کنیم.

  • وبسایت FreeCodeCamp
  • وبسایت Udemy
  • کانال یوتویوب Clever Programmer
  • کانال یوتیوب Traversy media
  • کانال یوتیوب Academind
  • کانال یوتیوب Stefan Mischook
  • کانال یوتیوب London App Brewery
  • کانال یوتیوب The Net Ninja

10. نویسندگی و ترجمه

نویسندگی به صورت فریلنس یک انتخاب محبوب برای کسانی است که به دنبال کسب درآمد آنلاین هستند. تقاضای زیادی برای نویسندگان محتوا، کپی‌رایترها و وبلاگ‌نویسان وجود دارد. مجموعه‌ای از کار خود ساخته و به مشتریان بالقوه ارائه دهید تا پتانسیل درآمد خود را افزایش دهید. علاوه بر آن، اگر دو زبانه یا چندزبانه هستید، می‌توانید مترجم شوید. مترجم‌ها اسناد، وب‌سایت‌ها و سایر محتواها را از زبانی به زبان دیگر ترجمه می‌کنند.

می‌توانید مشاغل ترجمه را در سایت‌هایی نظیر Fiverr، Upwork، Freelancer.com، و PeoplePerHour و… پیدا کنید. مجموعه ای از کار یا پرتفلیوی خود را بسازید و مهارت‌های زبانی خود را برای جذب مشتریان بالقوه به نمایش بگذارید.

کسب درآمد به عنوان مترجم

از جمله روش‌هایی که از طریق آن می‌توانید به عنوان نویسنده فریلنسر فعالیت و درآمد بدون سرمایه کسب کنید، شامل موارد زیر می‌شود:

  • وبلاگ‌نویسی
  • کپی‌رایتینگ
  • سایه‌نویسی Ghost writer (کسی که به طور ناشناس برای دیگران می‌نویسد.)
  • نویسندگی فنی
  • نویسندگی براساس سئو
  • تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی
  • نویسندگی محتوای بازاریابی
  • تولید محتوای خبرنامه
  • روزنامه‌نگاری
  • نوشتن توضیح محصولات

از جمله پلتفرم‌های محبوب برای کار مترجم به عنوان فریلنسر نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • com
  • Lionbridge
  • Tomedes
  • Acclaro
  • com
  • Unbabel
  • com
  • TextMaster
  • Tethras
  • Aberdeen Languages Services Ltd
  • CSC Translation
  • GlobaLink Translations Limited
  • Linguistic Systems Inc.
  • WordExpress