یکی از دغدغه های مهم هر انسان در طول زندگی یافتن کار و شغل مناسب است. اینکه تا چقدر در این عرصه موفق عمل کنید نیز بسته به میزان تلاش شما و شرایط محیطی و روحی و موارد دیگر است. اما هدف اصلی از این مشاغل چیست؟ چرا شما باید یک شغل و حرف داشته باشید؟ بله درست است، پول درآوردن! همان طور که می دانید، امروزه با کمک فضای مجازی، فرصت های تازه و جدیدی در اختیار ما قرار می گیرد. ما در این مقاله قصد داریم چند روش آسان و کاربردی را برای این کار به شما معرفی کنیم.
پول درآوردن در دنیای امروز
امروزه از زمان ظهور و پیشرفت روز از افزون اینترنت، دنیای تجارت نیز تا حد زیادی متحول شده است. در گذشته در آمدزایی یک امر ملموس به حساب می آمد و روش های کسب درآمد و پیشرفت در عرصه کسب وکار کاملا مشخص بود. اما در دنیای مدرن همه چیز دست خوش تغییر شده است و گزینه ها و فرصت های زیادی برای مردم به وجود آمده است که اکثر مردم از آن بی خبر اند. برای مثال، شما می توانید کار خود را از طریق شبکه های اجتماعی مختلف نظیر تلگرام، به افراد و مخاطبین بیشتری معرفی کنید و بدین ترتیب، گام بزرگی را در راستای برندسازی برداشته و تجربه کاربران خود را بهتر مدیریت کنید.
تفاوت پول درآوردن در دنیای قدیم و جدید
در دنیای مدرن امروز، درآمدزایی از آن قالب سنتی و ثابت خود خارج شده و پا به عرصه جدید گذاشته است. در گذشته، افراد می توانستند برای کسب نفوذ و قدرت، زیر مجموعه های بزرگ تجاری بسازند تا علاوه بر محبوبیت، برتری خاصی در زمینه های سیاسی و اجتماعی نیز به دست بیاورند. البته این کار بسیار مشکل بود و به آموزش های لازمی در این زمینه نیاز داشت. اما امروزه به لطف اینترنت، مردم می توانند از طریق سیستم عامل هایی همچون اینستاگرام و فیس بوک به درآمدهای میلیاردی دست پیدا کنند.
آیا پول درآوردن سخت است؟ چرا اغلب افراد فکر می کنند پول درآوردن سخت است؟
تمام مردم جهان از هر قشر و ملیتی، پول درآوردن و ثروتمند شدن را دوست دارند و برای ساختن آینده بهتر خود و عزیزانشان تلاش می کنند. عده ای معتقدند که مشهور شدن به معنای دست یابی به ثروت کلان است و به همین دلیل در پی حرفه هایی همچون سیاست، هنر، بازیگری و … هستند. عده ای دیگر نیز به دنبال تجارت آزاد یا کسب شغل های پردرآمد ولی مشکل می روند. اما راه های آسانی هم برای درآمدزایی وجود دارند که به تدریج شما را به اهداف مالی دلخواه می رسانند. کافی است استعداد خود را کشف کنید و روش های مناسبی را برای شکوفایی آن در حیطه کسب وکار انتخاب نمایید.
راه های پول درآوردن اینترنتی
درآمدزایی از اینترنت به یکی از روش های مورد علاقه بسیاری از افراد بدل شده است. این روزها همه قصد دارند تا با کمک رایانه، تبلت و دستگاه های موبایل هوشمند خود به پول و ثروت دست یابند. تا اینجا همه چیز طبیعی و معمولی به نظر می رسد و این نگرش ابزاری به دنیای مجازی هیچ مسئله ای را ایجاد نمی کند. اما مشکل واقعی از جایی شروع می شود که تفکر افراد در مورد پول درآوردن از اینترنت تغییر پیدا کرده و آن را کار ساده و آسانی بدانند. اگر شما هم این گونه فکر می کنید، اجازه دهید که یک سوال اساسی و استراتژیک از شما بپرسیم:
آیا کسب درآمد در بازارهای حقیقی و صنایع مختلف، کار راحتی است؟ با کمی تأمل، پاسخ شما به این سوال “خیر” خواهد بود. چرا که مدیریت هر کسب وکاری نیاز به شناخت و دقت بسیاری دارد. دنیای اینترنت نیز تفاوت چندانی با دنیای واقعی و پیرامون ما ندارد. در جهان مجازی، این تنها ابزارها هستند که تغییر پیدا کرده اند و استراتژی ها و مسیرهای درآمدزایی همچنان به قوت خود باقی مانده اند. بدیعی است که نیابد انتظار داشته باشیم که تنها با ایجاد یک حساب کاربری در اینستاگرام یا تلگرام، بتوانیم به راحتی آب خوردن پول دربیاوریم. در قسمت زیر چند مورد از روش های پول در آوردن از اینترنت آورده شده است:
۱- پول درآوردن از تلگرام
پول درآوردن از تلگرام هم می تواند به عنوان یک بستر جانبی برای رونق بیشتر کسب وکار فعلی تان باشد و هم به عنوان یک بستر کاملا مستقل برای کسب درآمد محسوب شود. این روزها به واسطه وجود کانال ها و گروه های مختلف، فضای مناسبی برای معرفی و تبلیغ کسب وکارها به وجود آمده است. برای درآمدزایی به کمک این نرم افزار، کافی است بدانید چه محصولات و خدماتی را از طریق این شبکه اجتماعی تبلیغ کرده و به فروش برسانید. برای انجام این کار بایستی توانایی ها و استعدادهای خود را بشناسید و به شکلی کاملا استراتژیک در مورد ۴ مقوله محصول، قیمت گذاری، تبلیغ و توزیع و ارائه محصولات خود برنامه ریزی کنید. به خاطر داشته باشید که کسانی می توانند در عرصه پول درآوردن در اینترنت موفق عمل کنند که راه و رسم تجارت را یاد بگیرند. بی گدار به آب زدن راه مناسبی برای درآمدزایی نیست. پول درآوردن در تلگرام هم اصولی دارد که باید حتما به آن عمل کنید! امروزه بسیاری از کسب وکارهای اینترنتی فضایی چون تلگرام را برای ارتباط مستقیم با مشتری انتخاب می کنند و مشتری می تواند محصول را از کانال تلگرامشان ببیند، به آیدی ادمین تلگرام پیام دهد و با اطلاع از موجودی کالا، مبلغ مورد نظر را به شماره کارت صاحب کسب وکار، واریز کند. به عنوان مثال برند کفش ایرانی «ویزلند»، از تلگرام جهت فروش محصولات خود استفاده می کند.
۲- پول درآوردن از اینستاگرام
دوره آموزشی از صفر تا سطح پیشرفته در ترید که با هدف “استاد تمامی ترید” طراحی شده است
اینستاگرام نیز یکی دیگر از شبکه های اجتماعی محبوبی است که می تواند به درآمدزایی شما از اینترنت کمک کند. این برنامه نیز همچون تلگرام از اصول و قوانین خاصی برخوردار است که باید با آنها آشنا باشید. برخی افراد با تولید محتوای جذاب و کاربرپسند، توجه دنبال کنندگان بسیاری را جلب کرده و با تبلیغ محصول یا خدمات خود، می توانند درآمد کسب کنند. علاوه بر تبلیغات، شما می توانید با برعهده گرفتن مدیریت پیج ها و صفحات اجتماعی برندها و شرکت های مختلف نیز، در این حیطه فعالیت کرده و حقوق دریافت کنید. باید بدانید که تولید محتوای جذاب و تأثیرگذار برای جذب مخاطبین و امکان بازاریابی محصولات و خدمات شما اهمیت بالایی دارد. کسب وکارهای زیادی در اینستاگرام به فروش محصولات و خدمات خود می پردازند. «آیزادفود» از جمله این صفحات اینستاگرامی است که به فروش انواع میوه خشک و خشکبار می پردازد. این کسب وکار اینترنتی توسط دو چهره مشهور اینستاگرامی، آیدا پوریانسب و آزاد مطهری، راه اندازی شده است و افراد زیادی در این شرکت مشغول به کار هستند.
۳- پول درآوردن از وبلاگ
همان طور که می دانید پول درآوردن از طریق وبلاگ نیز در زیرشاخه پول درآوردن از اینترنت و فضای مجازی قرار می گیرد. برای اینکه بتواند از این بستر در جهت رسیدن به اهداف درآمدزایی خود بهره ببرید، باید با تولید محتوای فاخر و ارزشمند آشنایی کامل داشته باشید. منظور از محتوای فاخر چیست؟ محتوای فاخر، همان محتوایی است که می تواند توجه مخاطبین را به خود جلب کرده و برای آنها ارزشمند باشد. در اینجا منظور از محتوای ارزشمند، آن دسته از محتوایی است که پاسخگوی نیاز مخاطب بوده و مشکل او را در یک زمینه خاص حل می کنند. وبلاگ ها می توانند باعث افزایش فروش فروشگاه های اینترنتی شوند و یا در کنار سایر شبکه های اجتماعی به کسب وکار شما در دنیای حقیقی رونق ببخشند. تولید محتوا در وبلاگ ها هم نمونه دیگری از کسب وکار اینترنتی به شمار می رود. از جمله سرورهای معروف وبلاگ نویسی در ایران می توان به بلاگفا، پرشین بلاگ و بلاگ اسکای استفاده کرد که در دوره ای بلاگرهای زیادی در آن فعالیت می کردند. افراد در این فضاها هم می تواند با روزمره نویسی و تولید محتوا و جذب تبلیغات، درآمدزایی کنند.
۴- پول درآوردن از یوتیوب
شما برای کسب درآمد از یوتیوب، به خلاقیت بیشتری نیاز خواهید داشت. قبل از اینکه درباره یوتیوب و شیوه پول درآوردن از آن بحث کنیم، بهتر است این نکته را درنظر بگیریم که این روزها، ویدئوها، محبوب ترین نوع محتوا در دنیای مجازی به حساب می آیند. مثلا خود شما، در طول روز چند بار به سراغ اینستاگرام خود می روید یا در تلگرام، فیلم ها و ویدئوهای مختلف را تماشا می کنید؟ بله، به این خاطر است که تماشای ویدئو جذابیت خاصی دارد. به همین جهت نیز یوتیوب، یکی از بهترین روش های درآمدزایی در جهان به شمار می رود. کافی است برای این کار، ویدئوهای جذاب و غنی درباره موضاعات مختلف آماده کرده و بدین طریق مخاطبین زیادی را بدست آورید. اگر در ایران زندگی می کنید کمی روند کسب درآمد از یوتیوب پیچیده تر است. می توانید از یکی از آشنایانتان در خارج از ایران بخواهید که کانالی را در این سایت برایتان ایجاد کرده و شماره حساب خودش یا پی پل شما را وارد کند. از این به بعد اگر که ویدئوهای خلاقانه ای تولید کنید و تعداد اعضایی که صفحه تان را Subscribe کرده اند حداقل ۱۰۰۰ نفر باشد و مجموع ویدئوهای کانال شما روی هم رفته بیش از ۴۰۰۰ دقیقه توسط بازدیدکنندگان، دیده شوند و در گوگل ادسنس نیز عضو شده باشید می توانید از طریق آن کسب درآمد کنید. نکته مهم اینکه حتما باید اطلاعات حساب بانکی با اطلاعات کاربری و همچنین گوگل ادسنس هم خوانی داشته باشند. از جمله ایرانیان خارج از کشور که از این طریق و با انتشار ویدئوهای آموزشی خود در یوتیوب کسب درآمد می کند بلاگر کانالِ The Anahitainment است.
۵- پول در آوردن از طریق فریلسینگ
فریلسنر یکی دیگر از مشاغلی است که برای پول درآوردن از طریق اینترنت و در دنیای مجازی انجام می شود. کار فریلسنرها این است که پروژه های دورکاری نظیر ترجمه، تایپ، طراحی و موارد دیگر را تحویل بگیرند و سپس در ازای انجام آن ها پول دریافت کنند. سایت پونیشا و ایران استخدام دو مورد از معروف ترین سایت های استخدامی و کاریابی برای فریلسنرها هستند که در کشور ایران فعالیت گسترده ای دارند. به عنوان مثال اگر سری به سایت «پونیشا» بزنید می توانید با فریلنسرهای زیادی که به طراحی سایت پرداخته و از این طریق کسب درآمد می کنند آشنا شوید.
۶- پول درآوردن از طریق فروشگاه های اینترنتی
راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق، اگر چه در ابتدا کمی مشکل به نظر می آید اما با تلاش فراوان می توانید به اهداف خود دست پیدا کرده و یک منبع درآمد ثابت ایجاد کنید. برای موفقیت بیشتر در این عرصه بایستی رتبه بندی سایت فروشگاهی خود را در نتایج جستجوی اینترنتی بالا ببرید. باید در نظر داشته باشید که قبل از شروع و راه اندازی این فروشگاه، برنامه ریزی ها و آمادگی های لازم را انجام دهید و برای شروع کار خود، از کالاها و محصولاتی استفاده کنید که طرفداران بیشتری در میان مردم دارند. «دیجیکالا» از معروف ترین فروشگاه های اینترنتی ایرانی است که هرآنچه بخواهید را می توانید از آن خریداری کنید؛ از محصولات سوپرمارکتی گرفته تا خودرو.
۷- پول درآوردن از طریق مدیریت یا مشارکت فروش
سالانه، بسیاری از شرکت های خصوصی یا بین المللی و یا حتی سایت های فروشگاهی برای مشارکت در فروش یا معرفی محصولات خود، به دنبال افرادی هستند که در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، توییتر و فیس بوک فعالیت کنند. این افراد با جذب مشتری برای این شرکت ها به عنوان نماینده فروش شرکت وظیفه دارند محصولاتی را که تقبل کرده اند، به فروش رسانده و کارمزد خود را دریافت کنند. در این زمینه می توان به شرکت «دمنوش نیوشا» اشاره کرد که این روزها این روزها افراد زیادی این محصول را تبلیغ می کنند و از ظرکت کارمزد می گیرند.
۸- پول درآوردن از طریق کار در منزل
این روزها بعضی از شرکت ها علاوه بر استخدام کارمندان حضوری، به دنبال جذب و استخدام کارمندان غیرحضوری و کار در منزل هستند. این موضوع ممکن است به خاطر شرایط و فضای کاری خاص یک شرکت و یا به دلایل دیگری همچون بحران کرونا باشد. بدین ترتیب این افراد می توانند با استخدام از راه دور در این شرکتها و کار در منزل حقوق خود را دریافت کنند. از جمله این شرکت ها می توان به «پلاک» اشاره کرد که نیروهایی را برای نظافت منزل، شست وشوی مبل ها، باغبانی و غیره اعزام می نماید.
۹- پول درآوردن از طریق طراحی اپلیکیشن
یکی از کارهای پر درآمد در عرصه طراحی و کار در اینترنت، طراحی و تولید اپلیکیشن است. دنیای امروز با حضور و پیشرفت زیاد سیستم عامل های اندروید و iOS در گوشی های موبایل، صنعت طراحی برنامه و اپلیکیش، رونق زیادی پیدا کرده است. اگر شما در نیز در این حوزه سر رشته دارید، با انجام تحقیقات بازارسنجی و درک نیاز مشتریان، می توانید اپلیکیش های کارآمدی را وارد بازار کرده و درآمد کسب کنید. سایت «نوین» از جمله سایت هایی است که افراد در آن با طراحی اپلیکیشن، به کسب درآمد می پردازند.
۱۰- پول درآوردن از تبلیغات
با مدیریت صحیح شبکه های اجتماعی، حضور فعال در فضای مجازی و تولید محتوای کاربرپسند و فاخر، امکان پول درآوردن از طریق تبلیغات نیز برای شما مقدور خواهد بود. پول درآوردن از طریق تبلیغات به کسب وکار مجازی تان رونق بخشیده و باعث می شود که در عرصه مورد نظر اسم و رسم مناسبی را بدست بیاورید. برای انجام این کار می توانید از ابزارهایی همچون تلگرام، اینستاگرام، وبلاگ، وب سایت و … کمک بگیرید. «صدف بیوتی» از جمله اینفلوئنسرهای موفقی است که با معرفی و نقد محصولات آرایشی در اینستاگرام به شهرت رسید و این روزها از بزرگترین برندهای جهان تبلیغات می گیرد.
راه های پول درآوردن در دنیای واقعی به سبک امروز
راه های زیادی برای کسب درآمد در دنیای واقعی به خصوص جهان امروز وجود دارد. مثلا برخی از روش هایی که قرار است در این قسمت به شما معرفی کنیم، علاوه بر آسان بودن، از همین الان نیز قابل اجرا هستند.
۱- کارشناس تبلیغات و فروش برای شبکه های اجتماعی، سئو یا فیس بوک
به عنوان مثال اگر به سایت «سئوکار» سری بزنید می توانید خدماتی را از کارشناسانی که در این حوزه فعالیت می کنند دریافت نمایید.
۲- مراقبت و نگهداری از حیوانات خانگی
بخشی از فعالیت های کارکنان سایت «خدمت از ما» نگهداری، واکسن زدن، اصلاح مو و حتی تربیت حیوانات خانگی است.
۳- پرستاری از کودکان و سالمندان
اگر سری به سایت «سفیر آرامش» بزنید، می بینید که عده ای خدماتی از قبیل پرستاری کودک و سالند ارائه می دهند.
۴- فروش کتاب های خود در سایت آمازون
البته که در ایران هم افرادی در سایت «کتابینو» به فروش کتاب های دست دوم می پردازند.
۵- اجاره ویلا و خانه برای تعطیلات
سایت «شب»، «اتاقک» و «جاجیگا» از جمله سایت هایی هستند که در این بخش خدماتی را ارائه می دهند.
۶- اجاره ماشین و وسایل تفریحی
سایت «سعادت رنت» به اجاره انواع خودروی ایرانی و خارجی در تهران، شیراز، کرج، اصفهان، تبریز و … می پردازد.
۷- آموزش تخصص های مختلف
برگزاری کلاس های مختلف با موضوعات متنوع مثلا برای خیاطی، موسیقی، آرایشگری، زبان، ریاضی و … افراد زیادی در «موسسه هنری ناربن» به آموزش هنرهایی چون بخارا دوزی، میناکاری روی سفال، نقاشی زیرلعابی، شماره دوزی و … پرداخته و از این طریق کسب درآمد می کنند. کاملیا رودنشین از دیگر چهره های اینستاگرامی است که در صفحه «کارگاه روشن» با نمایش هنرهای دستی خود به مخاطب، کلاس های آموزشی برگزار کرده و از این طریق به کسب درآمد می پردازد.
۸- تعمیر کامپیوتر و لوازم الکترونیکی
«امداد کامپیوتر» سامانه ای جهت اعزام تکنیسین تعمیرات کامپیوتر در محل است که افراد زیادی با توانایی خود در این فضا مشغول کسب درآمد هستند.
۹- مجری و دی جی برای رویدادها و مراسم ها
شما حتی اگر در سایت «دیوار» هم سرچ کنید می بینید که افرادی به عنوان دی جی و یا برای اجرای زنده موسیقی در مراسم آگهی می دهند و از این توانایی شان کسب درآمد می کنند.
۱۰- عکاسی و فیلم برداری برای مراسم ها و مجالس مختلف
افراد زیادی در آتلیه ها مشغول به کارند که با انجام عکاسی و فیلمبرداری در مراسم به درآمد می رسند.
چند توصیه مهم برای پول درآوردن در دنیای امروز
به خاطر داشته باشید که پول درآوردن در دنیای مدرن با کمک ابزارها و روش های ساده و سریعی امکان پذیر است که می تواند زندگی شما را از این رو به آن رو کند. بنابراین، ارزش آنها را دست کم نگرفته و با مطالعه و تحقیقات لازم، سعی کنید تا به بهترین وجه ممکن از آنها استفاده کنید. این ابزارهای جدید و کارآمد می توانند با قرارگیری در مسیرهای درست و استراتژیک، رونق و سود خارق العاده ای را برای شما به همراه بیاورند.
جمع بندی
موفقیت در دنیای کاری بسته به میزان استفاده شما از فرصت های پیش رو است. اینکه منتظر بمانید تا شغل و کار مناسب خودش در خانه شما را بکوبد و به سراغ شما بیاید، سخت در اشتباهید. برای پول دار شدن باید از کوچکترین فرصت ها و کارآمدترین ابزارها استفاده کنید. به عبارت دیگر، از تمام آنچه دارید برای حرکت در عرصه تجارت بهره ببرید. حال ممکن است این کار دانش زبانی بالا باشد یا سرمایه ای کوچک، مهم این است که وقت خود را تلف نکرده و نه از امروز، بلکه از همین الان شروع کنید. امیدواریم که این مقاله، شما را در رسیدن به شغل دلخواه و انتخاب روش های درآمدزایی مناسب راهنمایی کرده باشد. از این که با ما همراه بوده اید از شما متشکریم و منتظر نظرات شما عزیزان در این زمینه هستیم.