در بازار ارزهای دیجیتال ممکن است هم از روی ناآگاهی و یا تجربه دچار اشتباهاتی شویم که نتیجه آن ضررهای زیادی را برایمان به همراه داشته باشد. در این ویدیو 5 تا از اشتباهات بزرگ و رایجی که در بازار ارزهای دیجیتال وجود دارند را بررسی می کنیم.

فهرست []

    در بازار ارزهای دیجیتال 5 اشتباه رایج وجود دارد که اگر مرتکب آن ها بشوید کل سرمایه تان را از دست خواهید داد.

    اشتباه اول – بخریم چون ارزان است!

    بعضی از افراد ممکن است این ذهنیت را داشته باشند که بیت کوین هم یک روزی قیمتش چند سنت بود و تا 60 هزار دلار هم به پیش رفت پس الان هم پروژه هایی که خیلی ارزان هستند را هم خریده عمده و سرمایه گذاری عمده کنیم با این خیال که آن ها هم می توانند مسیری که بیت کوین طی کرد را طی کنند. همینطور که در ویدئو می توانید ببینید در وبسایت کوین مارکت کپ یا Coinmarketcap.com رمز ارز Shiba inu قیمت بسیار ارزانی دارد و ممکن است شما را به این اشتباه بیاندازد که یک خرید عمده و یک سرمایه گذاری عمده بر روی این رمز ارز داشته باشید و درباره اتفاق های پیرامون Shiba inu یا یک موضوع ساده و یا بدون دانستن این که این رمز ارز با چه روشی و چه توکنی و تراکنشش با چه کارمزدی جا به جا می شود و به خاطر این که این رمز ارز قیمت ارزانی دارد بر روی این رمز ارز سرمایه گذاری می کنند.

    برای مثال ما بر روی وب سایت کوینکس می آییم و وقتی بر روی گزینه Withdraw کلیک می کنیم اگر بخواهیم Shiba را در صرافی بخریم و به کیف پولمان منتقل کنیم همانطور که در تصویر ویدئو می بینید باید حدود 2 میلیون و 300 هزار Shiba به عنوان کارمزد شبکه و Withdraw کردن، پرداخت بکنید و خب همه این ها اطلاعات حائز اهمیتی است که اگر درباره یک رمز ارز و سایر پروژه ها ندانید، ممکن است خیلی ضرر کنید.

    اشتباه دوم – بخریم چون یک رمز ارز جدیده!

    خیلی از شماها ممکن است اشتباها همه فکرتان را در این بازار به سمت این امر ببرید که خب در حال حاضر چه رمز ارزی در بازار قرار است جدید بیاید و فقط بر روی آن سرمایه گذاری کنید، چرا؟

    چون این ذهنیت اشتباه ممکن است وجود داشته باشد که هر چیزی که جدید است می تواند ظرفیت و قابلیت جذب دارایی بسیار زیادی را داشته باشد، راجع به Shiba همانطور که در Tradingview در ویدئو می توانید مشاهده کنید ارزشش از بالاترین قیمت به پایین ترین قیمت ریزش داشته است که این امر نشان می دهد بسیاری از افراد سرمایه هایشان را بابت همین رمز ارز در اوایل عرضه شدن، از دست داده اند.

    اشتباه سوم – استفاده از اهرم یا Leverage

    استفاده از اهرم یا Leverage برای کسانی که تازه وارد این بازار شدند و تجربه کافی معاملاتی ندارند، این بازار مثل بقیه بازارها امکانات و ریسک ها و قابلیت های مختلف و مخصوص خودش را دارد و اما باید بدانیم که هر وقت یک قابلیتی در اختیار ما بود لزوما نباید از آن قابلیت استفاده کنیم، به سراغ وبسایت Tradingview.com می رویم و یک Liquidation یا از بین رفتن دارایی ها برای کسانی که از اهرم اشتباها استفاده کردند را می بینیم و می توانیم مشاهده کنیم چه ضرر زیادی را این افراد متحمل شده اند.

    خب همانطور که در تصویر ویدئو می توانید ببینید الان ما از 23 فوریه به بعد را نداریم و کسانی که ممکن است تجربه کافی نداشته باشند، کانال بلندی را برای قیمت اتریوم در نظر می گیرند و Stop یا نقطه ضرر را زیر این کانال قرار می دهند و می بینید که بر علی رغم این که یک کانال خوب و تمیز وجود داشته از همان 24 و 25 فوریه قیمت وارد یک کانال دیگه شده است و همه آن هایی که نقطه Stop آن ها زیر این کانال گذاشته بودند، Liquid شدند و کل سرمایه و آن میزانی که در بازار Future سرمایه گذاری کرده بودند را از دست دادند.

    اشتباه چهارم – نداشتن یک سبد سرمایه گذاری اصولی و تمیز

    اگر در این بازار فعالیت کرده باشید، دیدید روزهایی که بیت کوین به صورت ریزشی است و بعضی از پروژه ها قیمتشان در حال رشد هستند. در واقع کریپتوکارنسی ها ماهیت های متفاوتی دارند و بعضی از کریپتوکارنسی ها که در سبد همگن قرار می گیرند، ممکن است در یک بازه زمانی قیمتشان افت داشته باشد اما این در حالی است که بعضی از پروژه ها در حال رشد هستند و همانطور که در تصویر ویدئو می توانید ببینید این می تواند یک سبد سرمایه گذاری برای مبتدی ها باشد که 50 درصد دارایی اش را بر روی بیت کوین یا اتریوم قرار داده و 40 درصد دارایی را بر روی 25 تا رمز ارز اول و 10 درصد بر روی تتر و استیبل کوین قرار داده است.

    اشتباه پنجم – مباحث مدیریت سرمایه

    ما در این بازار آن قدر سرمایه گذاری می کنیم که اگر مثلا این بازار 40 درصد ریزشی بودن آن ضرری که متحمل می شدیم خارج از توان ما باشد و از این ریزش ها در این بازار زیاد اتفاق افتاده است مثل 40 درصد 60 درصد و کل بازار ریزشی بوده است، پس یک میزانی را در این بازار سرمایه گذاری کنید که اگر مثلا مجددا 40 درصد یا 60 درصد این بازار ریزشی بود، بتوانید توان این را داشته باشید که ضرر را تحمل کنید و مجددا جبران کنید.