«علم بهتر است یا ثروت؟» شاید این جمله کلیشه ای شما را به یاد کلاس انشای سال های دور بیندازد. بیایید یک بار برای همیشه پاسخ این سوال را روشن کنیم. واقعیت این است که علم لازمه رسیدن به ثروت است. شما تا علم کافی در حوزه مورد علاقه تان نداشته باشید، نمی توانید به موفقیت برسید. در عصر جدید و با پیشرفت تکنولوژی اگر روش های کسب درآمد از تبلیغات موثر را ندانید، کلاهتان پس معرکه است. باید در میان رقبایتان اثبات کنید که شما هم حرفی برای گفتن دارید. برای رسیدن به این مهم باید تاثیرگذاریتان را افزایش دهید. می پرسید چطور؟ همراهمان باشید تا ببینید چطور می توان از طریق تبلیغات به درآمد رسید.

تبلیغات به چه چیزی گفته می شود؟

تبلیغات وسیله ای برای برقراری ارتباط با کاربران یک محصول یا خدمات است. تبلیغات همیشه وجود دارد حتی اگر مردم از آن آگاه نباشند. در دنیای امروز پیام تبلیغاتی ممکن است از طریق هر رسانه ای به مخاطب منتقل شود. تلویزیون، چاپ (روزنامه ها، مجلات، مقالات و غیره)، رادیو، مطبوعات، اینترنت، فروش مستقیم، نامه پستی، مسابقه، حامی مالی، پوستر، رویدادها، رنگ ها، صداها، تصاویر و حتی افراد می توانند شیوه ای برای انجام تبلیغات باشند. صنعت تبلیغات متشکل است از شرکت ها و آژانس هایی که محتوای تبلیغاتی می سازند، رسانه هایی که تبلیغ را نشر می دهند، تعداد زیادی ویراستار، ایده پرداز، مدیران برند، محققان، رییس های خلاق و طراحان است. شرکتی که نیاز به تبلیغ خود یا محصولاتش دارد، یک آژانس تبلیغاتی را برای این کار استخدام می کند. آژانس تبلیغاتی به برندینگ، چشم انداز و ایده آل ها، اهداف و ارزش های پشت آن شرکت می پردازد. آژانس ها ایده ها و مفاهیم را به تصاویر، متن و چیدمان منحصر به فردی تبدیل می کنند تا بتوانند با مخاطبین ارتباط برقرار نمایند. دنیای مجازی، قاره ها را به هم پیوند زده و مسیر ارتباط بین انسان ها را بسیار هموارتر از گذشته ها کرده است. همین امکانات جدید، در روش های کسب درآمد هم تغییرهای بزرگی ایجاده کرده اند. ما دیگر برای کسب درآمد، فقط با مجموعه ای از روش های سنتی رو به رو نیستیم. حالا، ابزارهایی در اختیار داریم که به ما کمک می کنند تا به شیوه ای نوین و بهینه به درآمد و پول برسیم.

کسب درآمد از تبلیغات

انواع تبلیغات

روش های متعددی برای تبلیغات وجود دارد از جمله:

  • روزنامه
  • مجله
  • رادیو
  • تلویزیون
  • در فضای باز و ترانزیت
  • نامه مستقیم، کاتالوگ و بروشور
  • تبلیغات اینترنتی

از چه نوع تبلیغاتی می توان درآمد کسب کرد؟ با چه نوع تبلیغاتی می توان پول پارو کرد؟

همانطور که اشاره شد تبلیغات در عصر حاضر وجود دارد حتی اگر مخاطب به آن آگاه نباشد. در هجوم تبلیغات، بیزینسی موفق است که بتواند مخاطب هدف خود را درست شناسایی کرده و به تجزیه، تحلیل و آنالیز آن ها بپردازد. به این معنا که به جمع آوری ویژگی های جمعیت شناختی، زبانی، مکانی و علاقمندی آن ها توجه کند. آنالیز مخاطب به بازاریابی بیزینس شما کمک می کند. در ابتدا شما باید بتوانید محصول یا خدمات خود را به مخاطب بشناسانید تا در ادامه بتوانید به گونه ای در او علاقمندی ایجاد کنید که به محصول و یا برند شما فکر کند و به عبارتی برای تبدیل مخاطب به مشتری باید بتوانید قصد خرید را در آن ها به وجود آورید و در نهایت بتوانید مشتریان خود را حفظ کنید. نکته حائز اهمیت دیگر در تاثیرگذاری تبلیغات شما، ایجاد نیاز کردن در مخاطب است. گاهی این نیاز از پیش در مخاطب نسبت به محصول یا خدماتی خاص وجود دارد و وجود تبلیغات از سوی شما، مخاطب را برای خرید یا استفاده از خدماتتان جلب می کند. اما گاهی تبلیغات است که حس خلاء و نیاز را در مخاطب ایجاد می کند و این مورد شاید در تبلیغات تلویزیونی که طیف وسیعی از مخاطبین را در بر می گیرد بیشتر دیده شود. پس به طور کلی باید بدانید برای چه مخاطبی و در چه زمانی و چگونه ایجاد نیاز می کنید. این فاکتورها در تاثیرگذاری تبلیغات نقش به سزایی خواهند داشت.

14 روش کسب درآمد از تبلیغات

۱- تبلیغات در روزنامه

این نوع از تبلیغات می تواند محصول شما را به طیف وسیعی از مخاطبین معرفی کند. تبلیغات در روزنامه از قدیمی ترین شیوه های تبلیغاتی است و در عصر حاضر هنوز هم بیزینس ها به این شیوه برای معرفی خود به مخاطبین فکر می کنند. این نوع از تبلیغات کاری فراتر از صرفا یک بار معرفی و فروش محصول می کند و توان این را دارد که مشتری را بارها و بارها به آن محصول بازگرداند. تبلیغات در روزنامه شیوه خوبی برای جذب افراد بالای ۴۵ سال که تمایل بیشتری به خواندن متون چاپی دارند است تا افراد جوان. طیف جوان جامعه اغلب به دنبال کردن اخبار از طریق تلویزیون، رادیو و اینترنت تمایل نشان می دهند. همانند تمامی اَشکال تبلیغات، هزینه تبلیغات چاپی هم به سایز تبلیغ، اینکه در چه روزنامه ای منتشر شود، اینکه از چه بخش هایی از تبلیغ خود در روزنامه استفاده می کنید، تکرار تبلیغ و اینکه از رنگ در تبلیغ استفاده می کنید یا خیر بستگی دارد.

۲- تبلیغات در مجلات

تبلیغ در یک مجله با موضوع مشخص می تواند شما را به بازار هدفتان برساند. خوانندگان (مشتریان بالقوه شما) تمایل دارند در اوقات فراغتشان مجله بخوانند و مدت زمان بیشتری آن را نگه دارند در نتیجه چندین بار فرصت دارند که به تبلیغاتتان توجه کنند. مجلات در خدمت مصرف کنندگان و تجارت هستند. اگر که تبلیغات شما نیازمند این است که رنگی نمایش داده شود در نتیجه مجلات با کاغذ گلاسه برای شما ایده آل هستند. اگرچه که این نوع از تبلیغ گرانتر از تبلیغ در روزنامه است. مجلات معمولا در محدوده کوچک مثلا فقط در یک شهر خاص منتشر نمی شوند. پس اگر جامعه هدف شما کوچک است تبلیغ در مجله نمی تواند برای شما مقرون به صرفه باشد.

کسب درآمد از تبلیغات

۳- تبلیغات در رادیو

تبلیغ در رادیو روش خیلی خوبی برای افزایش مخاطبینتان است. اگر که جامعه هدف شما ایستگاه خاص رادیویی را همواره می شنود تبلیغات منظم می تواند به تاثیرگذاری بیشتر شما کمک کند و مشتریان جدیدی برایتان به دنبال بیاورد. با این حال صدا محدودیت های خاص خود را دارد. از آنجایی که رادیو یک رسانه صرفا شنیداری است در نتیجه ممکن است یادآوری اینکه چه پیامی در تبلیغ منتقل شد برایشان سخت باشد و تاثیرگذاری شما از بین برود. بهترین راه برای غلبه بر این مشکل این است که پیامتان را به شکلی منظم چند بار تکرار کنید. اگر که تبلیغات خود را در رادیو به طور منظم پخش نکنید نتیجه ای که باید را دریافت نخواهید کرد.

۴- تبلیغات در تلویزیون

تلویزیون گستره بزرگی را شامل می شود و اگر جامعه هدف شما بزرگ است تبلیغات تلویزیونی، روشی ایده آل است. از تلویزیون به دلیل داشتن مزیت هایی از قبیل تصویر، صدا، حرکت و رنگ می تواند روی درصد بیشتری از مخاطبین تاثیر بگذارد تا از شما خرید کنند. تلویزیون فضایی را برای شما فراهم می کند که بتوانید خود را معرفی کرده و یا در خصوص عملکرد محصولتان توضیح دهید. ناگفته نماند که تولید تبلیغ تلویزیونی هزینه بالایی دارد. تبلیغات در واحد فروخته می شود (به طور مثال ۲۰، ۳۰، ۶۰ ثانیه) و هزینه ها با توجه به اینکه تبلیغ در چه شکاف زمانی و در چه برنامه ای و یا در چه منطقه ای پخش شود متفاوت است.

وبینار پیشنهادی
از صفر تا ترید به سبک نخبگان
از صفر تا ترید به سبک نخبگان

چگونه مانند نخبگان به سود مستمر در ترید برسیم؟ جمعه ساعت 18

ثبت نام وبینار

۵- تبلیغات در فضای باز و ترانزیت

راه های زیادی برای تبلیغات در فضای باز وجود دارد. بیلبوردهای تبلیغاتی می توانند در جاده یا استادیوم ها نصب شوند. تبلیغات ترانزیت می تواند به شکل پوسترهایی روی اتوبوس، تاکسی و دوچرخه باشد. بیلبوردهای بزرگ می توانند پیام شما را با تاثیر زیادی منتقل کنند. اگر مشتری ها هر روز مثلا در مسیر رفتن به محل کارشان بیلبوردهایتان را ببینند شما احتمالا اولین بیزینسی خواهید بود که آنها برای خرید محصول به آن فکر می کند. حتی بزرگترین بیلبوردها معمولا حاوی اطلاعات محدودی هستند در غیر این صورت خواندن مطالب روی آنها دشوار خواهد شد. با ذکر آدرس وبسایتتان روی بیلبورد، مخاطب می تواند اطلاعات مورد نظرش را در آن پیدا کند. تبلیغات در فضای باز پر هزینه است خصوصا اگر در محله خوب و با نصب بیلبورد ویژه و بزرگی صورت گیرد.

تبلیغات در تلویزیون

۶- نامه مستقیم، کاتالوگ، بروشور

منظور از نامه مستقیم این است که شما محتوای تبلیغاتی خود را به شکل مستقیم تحت قالب یک نامه به مشتری ارسال کنید. هر چه که لیست پستی و منطقه توزیعتان دقیق‍ تر باشد، مخاطبین و مشتریان شما افزایش پیدا خواهند کرد. یک شکل مقرون به صرفه ارسال نامه شخصی این است که خبرنامه یا بروشور خود را توسط یک نامه الکترونیک (ایمیل) به مخاطب ارسال کنید. شما می توانید کاتالوگ و بروشور و جزوات را در منطقه مورد نظرتان توزیع کنید. ضمیمه کردن یک بروشور به یک نامه مستقیم راه خوبی برای دادن اطلاعات بیشتر در خصوص محصول و خدمات شماست.

۷- تبلیغات اینترنتی

تبلیغات اینترنتی روش مقرون به صرفه ای برای جذب مشتری جدید است. شما می توانید با هزینه ای پایین مخاطبینی در گستره جهانی داشته باشید. بسیاری از مشتریان قبل از اینکه تصمیم بگیرند که از چه کسی خرید کنند، در خصوص مشاغل آنلاین تحقیق می کنند. یک وبسایت با طراحی خوب می تواند توجه مشتری را برای خرید جلب کند. روش هایی وجود دارد که شما می توانید از طریق تبلیغات پولی و ارتقاء رتبه بندی موتورهای جست وجوگر، بیزینستان را آنلاین تبلیغ کنید. راه های دیگری برای تبلیغ آنلاین بیزینستان از طریق شبکه های اجتماعی، وبلاگ ها، موتورهای جست وجوگر و وبسایت هایی که مخاطبین هدفتان از آن بازدید می کنند وجود دارد.

تبلیغات در تلویزیون

۸- کسب درآمد از تبلیغات در شبکه های اجتماعی

حتما شما هم مثل خیلی های دیگر با اینستاگرام و شبکه های اجتماعی آشنایی دارید. شبکه های اجتماعی، سرشار از عکس و موضوع های جذاب هستند و به همین دلیل، مردم نه یک بار بلکه چندین بار در روز به این شبکه ها سَر می زنند تا از ماجراهای جدیدی که در دنیا اتفاق می افتد بی خبر نمانند. همین موضوع، پتانسیل زیادی را برای کسب درآمد از شبکه های اجتماعی ایجاد می کند. مثلا کسی که وبلاگ یا وب سایت بسیار جالب و غنی درباره روش های سفر کردن دارد به راحتی می تواند نظر شرکت ها و برندها را برای حمایت مالی سفرهای خود جلب کند. شرکت ها و برندها هزینه سفرهایش را متقبل می شوند و در مقابل از او می خواهند تا نام برندشان را به گوش مخاطبان وب سایت برساند. کسب درآمد از تبلیغات در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، یکی از روش های ایده آل برای امرار معاش است. در این بین لازم است که به چند نکته توجه کنید تا بتوانید از این بستر برای تبلیغات و سپس کسب درآمد از تبلیغات بهره ببرید. با ما همراه باشید.

تبلیغات در تلویزیون

۹- جذب دنبال کننده در شبکه های اجتماعی

حتما با اینفلوئنسرها در دنیای اینستاگرام برخورد داشته اید. اینفلوئنسرها همان افراد معروفی هستند که در فضای مجازی، تعداد زیادی دنبال کننده دارند و بنا به سبک زندگی متفاوت، اطلاعات جذابی که در اختیار کاربران قرار می دهند و به دلایل مختلف دیگر توانسته اند از تولید محتوا در اینستاگرام به درآمدهای خوبی برسند. این افراد برای جذب دنبال کننده مسیر درستی را طی کرده اند. چشم انداز و الگوی کلی مسیر آنها را می توان به شرح زیر توصیف کرد:

  • خودشان را درست معرفی کرده اند و نکته های شاخصی درباره سبک زندگی شان به دیگران ارائه داده اند
  • محتوای مناسب را با زمان بندی دقیق منتشر کردند
  • عکس های جالب و با کیفیتی در صفحه خود گذاشتند
  • از هشتگ های مناسباستفاده کردند
  • با کاربرانشان تعامل سازنده و موثر داشتند

اگر بتوانید از راه هایی که عنوان شد، اقدام به جلب نظر مخاطبان کنید و دنبال کننده های زیادی برای خود داشته باشید، روش های خوبی برای پول درآوردن و کسب درآمد از تبلیغات پیش پایتان قرار خواهد گرفت. مثلا بعضی از بلاگرهای معروف از طریق فروش رابطه ای، معرفی پست های تبلیغاتی و همکاری با برندهای مختلف به دستمزد خوبی دست پیدا می کنند. چرا شما نفر بعدی نباشید؟

۱۰- جلب نظر پشتیبان و حامی مالی در وب و شبکه های اجتماعی

یکی دیگر از روش هایی که به شما کمک می کند تا از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به نفع خود و برای کسب درآمد استفاده کنید، جذب اسپانسر یا به زبان فارسی خودمان، پشتیبان و حامی مالی است. برای اینکه بتوانید توجه شرکت ها و برندها را به سمت خود جلب نمایید باید برای آنها محتوایی مناسب و جذاب تولید کنید. اگر بتوانید از طریق ابزارهای مختلف مانند ویدئوها، متن ها، تصاویر و… برای برندهای گوناگون، محتوا تولید کنید و این محتوا را به گوش مخاطبان رسانده و آنها را به استفاده از برندها ترغیب کنید، قطعا درآمد خوبی در انتظارتان خواهد بود. برای این کار دو راه دارید؛ یا باید مدیریت حساب های رسمی برندها در شبکه های اجتماعی را به دست بگیرید و شروع به فعالیت کنید یا از طریق مشهور شدن در شبکه های اجتماعی و فضای وب باعث شوید که آنها به سراغ تان بیایند و حامی مالیتان شوند. در نهایت، در قبال تولید محتوا از آنها دستمزد و حمایت مالی دریافت خواهید کرد.

تبلیغات در تلویزیون

۱۱- محصولتان را تبلیغ کنید و آن را بفروشید

کسب درآمد از تبلیغات محصولات و خدماتی که خودتان ارائه می کنید هم یکی از گزینه هایی است که فناوری برایتان ممکن ساخته است. در فضای مجازی برای خود حساب کاربری داشته باشید و محصولات و خدماتتان را تبلیغ کنید. در گذشته، کسب و کارهای خُرد نمی توانستند زیاد رشد کنند. در واقع کسب و کارها بیشتر حالت محلی داشتند. اما با وجود فضای مجازی به راحتی می توانید محصولات و خدماتتان را تبلیغ کرده و برای خود مشتریانی از سراسر کشور و حتی دنیا پیدا کنید. روش های مختلفی برای جذاب تر کردن فروش و تبلیغات در این بستر وجود دارند. در این بین، تولید محتواهای قدرتمند، جذاب و هدفمند می تواند شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند. مثلا اگر اقدام به فروش کیف های دست دوز خود در سطح شبکه های اجتماعی و فضای مجازی کرده اید، حتما نکاتی مفید درباره نگهداری کیف، تمیز کردن آن و مدل های مختلف در اختیار مخاطب قرار بدهید. از کیف در مد و فشن بگویید و تلاشتان این باشد که علاوه بر فروش، دلیلی برای کشاندن مخاطب به صفحه خود ایجاد کنید.

۱۲- وبسایت بزنید

از طریق راه اندازی وب سایت هم به شیوه های مختلفی می توانید کار تبلیغات را پیگیری کنید. برای کسب درآمد از تبلیغات از طریق وب سایت باید برای خود استراتژی دقیقی تعریف کنید. به عبارت دیگر، روند کار در اینجا با شبکه های اجتماعی کمی متفاوت است. اگر می خواهید از این طریق به کسب درآمد و تبلیغات بپردازید باید کمی نظام مندتر جلو بروید. استراتژی های مختلفی برای تولید محتوا و مدیریت وب سایت وجود دارد. مثلا می توانید از طریق روش های زیر به درآمد برسید و کسب درآمد از تبلیغات در وب سایت را تجربه کنید.

تبلیغات در تلویزیون

۱۳- بررسی و معرفی محصولات

بررسی محصولات کار دشواری نیست. باید با دقت بازار محصولات و خدمات مختلف را زیر نظر بگیرید و شروع به نوشتن بررسی های درست و منصفانه درباره آنها کنید. مثلا لوازم خانگی، محصولات خوراکی، اسباب و اثاثیه منزل و هر محصول و خدمت دیگری که برایتان جالب به نظر می رسد. با نوشتن مرور و بررسی محصولات، به یک منبع قابل اعتماد و استناد بدل می شوید که مشتریان و کاربران برای خرید محصولات مختلفی که درباره شان می نویسید به شما رجوع خواهند کرد. از این طریق، امکان دریافت تبلیغات در وبسایت تان بالا می رود و می توانید با تبلیغ کردن برندهای مختلف به درآمد دست پیدا کنید. اما باید حواستان باشد که به بهانه کسب درآمد از تبلیغات، ماهیت محتوای خود را تغییر ندهید. مثلا روند کار را طوری پیش ببرید تا برندهایی در وبسایت تان تبلیغ شوند که درباره محصولات آنها ننوشته اید اما خریداری که برای خواندن و دریافت محتوا درباره آن محصول به سراغ تان آمده به محصولات آن برند هم نیاز داشته باشد. کمی گیج شدید؟ اجازه بدهید با یک مثال این قضیه را روشن کنیم. ببینید، اگر در وبسایت تان درباره محصولی مانند سشوار صحبت می کنید، تبلیغات تان را به برندهای رنگ مو اختصاص بدهید. در این صورت، لازم نیست بررسی محصول را به شکلی جهت دار پیش ببرید و خدای نکرده به سراغ تقلب و دروغ کشیده شوید.

تبلیغات در تلویزیون

۱۴- از گوگل ادسنس استفاده کنید

استفاده از گوگل ادسنس «AdSense» هم راه دیگری برای کسب درآمد از طریق تبلیغات است. این روش در نهایت سادگی به شما کمک می کند که از طریق تبلیغات وبسایت به درآمد برسید. برای این کار، کافی است در گوگل ادسنس ثبت نام کنید. بعد از ثبت نام، گوگل به شما یک رمز مخصوص به وب سایت تان را خواهد داد. این رمز برای شناسایی محتوای وب سایت است. گوگل با شناسایی محتوای وب سایت شما اقدام به نمایش تبلیغات مرتبط با آن برای کاربرانی خواهد کرد که به سایت تان سر زده اند. هر زمان که کاربری روی تبلیغات مرتبط با محتوای سایت تان کلیک می کند مبلغی به شما پرداخت خواهد شد. البته قبل از وارد شدن به گوگل ادسنس و ثبت نام برای آن باید از قوانین سفت و سختی که برای کاربران و سایت ها در نظر می گیرد کاملا مطلع باشید تا به دردسر برخورد نکنید.

چرا کسب درآمد از تبلیغات این روزها طرفدار پیدا کرده است؟

در عصر تکنولوژی با افزایش نیاز مخاطبین، کمبود زمان، افزایش محصولات و رقابت بین برندهای مختلف، ضرورت تبلیغات برای شناساندن خدمات به مخاطبین و دیده شدن سریعتر کسب و کارها ضروری دانسته می شود و در این بین کسب و کاری برنده است که مخاطب بیشتری را برای استفاده از خدمات خود مجاب کند.

مزایا و معایب کسب درآمد از طریق تبلیغات

از جمله مزایای تبلیغات می توان به افزایش حجم فروش، تولید انبوه، سود خالص بیشتر، انتقال اطلاعات بیشتر از محصول به مشتری و سرعت در شناساندن محصول یا خدمات به مخاطب اشاره کرد. اما از معایب تبلیغات می تواند افزایش قیمت محصولی که بیشتر تبلیغ شده است برای مشتری باشد. از طرفی شرکت ها با تبلیغات زیاد و ایجاد حس نیاز در مشتری موجب هدر رفتن منابع ملی باارزش می شوند و مردم به سوی خرید محصولات غیر ضروری پیش می روند و این افراط در تبلیغ موجب ترویج مادی گرایی خواهد شد. از سوی دیگر برخی از تبلیغات به شکلی اغراق شده مطرح می شوند و حقیقت کمی دارند و تنها روی جذابیت برای جلب مشتری تمرکز می کنند.