کسب درآمد از اینترنت یکی از راه های جالب اشتغال زایی است. اگرچه هنوز هم عده زیادی نسبت به این روش کسب درآمد بدبین هستند، اما باید قبول کنیم که در نهایت تمام شغل ها – از شرکت ها گرفته تا سازمان ها – به سمت اینترنت کشیده می شوند. در نتیجه کار عاقلانه این است که به جای مقاومت در برابر اینترنت با آن همسو شویم. کسب درآمد از اینترنت تنها به سازمان ها و شرکت ها محدود نمی شود. هر کسی که مهارت خاصی در طراحی سایت، تولید محتوا، برنامه نویسی، طراحی ویدئو و … دارد، می تواند به وسیله اینترنت، درآمد کسب کند. در کشورهای توسعه یافته مشاغل اینترنتی بیش تر از مشاغل سنتی درآمد دارند؛ گاهی میزان درآمدی که از راه اینترنت به دست می آید، حتی به میلیون ها دلار نیز می رسد. تردیدی وجود ندارد که شرکت هایی مانند مایکروسافت و گوگل از طریق اینترنت ماهانه میلیون ها دلار درآمد کسب می کنند. اگر شما هم می خواهید از مسیر اینترنت درآمد بالایی کسب کنید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید. کسب درآمد از اینترنت سابقه چندانی ندارد. نخستین بار در سال ۱۹۹۱ توسط برنرزلی راه اندازی شد. نخستین کسب و کارهای اینترنتی گسترده، بانک ها بودند. پس از چند سال، فروشگاه های بزرگ محصولات مختلف مانند آمازون و ای بی نیز به جمع این کسب و کارها اضافه شدند. آمازون از ۱۹۹۵ و ای بی از ۱۹۹۶ با حضورشان، فضای کسب درآمد از اینترنت را کاملاً متحول کردند.

چرا مردم به کسب درآمد از اینترنت روی آورده اند؟

امکاناتی که اینترنت در اختیار می گذارد، سبب شد تا افراد به کسب درآمد از این راه علاقه مند شوند. امکان رشد سریع و رسیدن به درآمدهای بالا در زمان اندک، از جمله دلایلی بودند که کاربران را وادار به استفاده از روش های کسب درآمد از اینترنت می کرد. برخلاف روش های سنتی کسب و کار که نیاز به امکانات گسترده داشتند و معمولاً برای راه اندازی هزینه های زیادی می طلبیدند، روش های کسب درآمد از اینترنت نیاز به چنین هزینه هایی برای شروع ندارد؛ هرچند برای ارتقای درآمد در آن نیاز به هزینه هایی مانند تبلیغات وجود دارد.

مزایای کسب درآمد از اینترنت

برخی از مهم ترین مزایای کسب درآمد از اینترنت عبارتند از:

  • دسترسی آسان برای همه کاربران
  • بی نیازی به هزینه های بالا برای شروع
  • امکان رشد سریع و فزاینده در زمان اندک
  • بی نیازی از مکان فیزیکی برای پیشبرد اهداف
  • قرار گیری در دید عموم و تعداد کاربران بسیار بالاتر نسبت به روش های سنتی
  • در دسترس بودن در هر مکان و زمان

بهترین روش های کسب درآمد از اینترنت کدامند؟

در سال های اخیر، صنایع و حوزه های مختلفی به منبعی برای کسب درآمد از اینترنت تبدیل شده اند. می توان گفت فناوری اینترنت تمام صنایع جهان را هدف قرار داده است و هر کس به تناسب شغلی که دارد می تواند از آن بهره ببرد. بااین حال، حوزه های فناوری اطلاعات، کسب و کارهای مربوط به خود اینترنت، ارتقای سایت، تبلیغات اینترنتی، بازاریابی و فروش اینترنتی از جمله حوزه های بسیار رایج در کسب درآمد از اینترنت به شمار می آیند.

۱- وبلاگ نویسی

کسب درآمد از اینترنت


این روزها وبلاگ نویسی نیز یکی از راه های کسب درآمد به شمار می رود. اگر در گذشته کسی می گفت من یک وبلاگ نویس هستم، شاید او را دست کم می گرفتیم. اما اکنون این شغل طرفداران و حامیان زیادی در دنیا پیدا کرده است. در وبلاگ ها اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران اینترنتی گذاشته می شود. می توان وبلاگ را محلی برای ارتباط افراد با یگدیگر و بدون محدودیت جغرافیایی در نظر گرفت. به دلیل اهمیت وبلاگ در جذب ترافیک و افزایش تعامل کاربران با سایت ها، بسیاری از مدیران وب سایت های فروشگاهی نیز بخشی به نام وبلاگ در سایت خود راه اندازی کرده اند. در وبلاگ ها به دلیل درج مطالب مفید، تعداد بازدیدکنندگان افزایش می یابد. به همین دلیل راه های زیادی برای کسب درآمد از این مسیر وجود دارند که عبارتند از:

  • تبلیغ محصولاتی که با مطالب وبلاگ مرتبط هستند.
  • فروش محصولاتی که با محتوای صفحه های وبلاگ ارتباط موضوعی دارند.
  • فروش فضای تبلیغاتی به شرکت های بزرگ

هم چنین با راه اندازی یک وبلاگ ساده با ابزارهای مدرنی مثل «وردپرس» می توان به راحتی از طریق اینترنت درآمد کسب کرد. این سیستم مدیریت محتوا به شما کمک می کند تا یک وبلاگ ساده برای خود راه اندازی کنید. در حال حاضر هزاران موضوع و طرح برای وبلاگ نویسی وجود دارد که از جمله می توان به هنر، ورزش، موسیقی، فیلم و سینما، آشپزی، تکنولوژی و … اشاره کرد. شما می توانید به یک نویسنده محتوا برای وب سایت ها تبدیل شوید و در ازای نوشتن محتوا برای وب سایت های مختلف از آن ها دستمزد دریافت کنید. اگر در نویسندگی مسلط هستید، از همین حالا کار خود را شروع کنید. به عنوان مثال برای یک وب سایت محتوایی در مورد روانشناسی یا داستان های کوتاه تهیه کنید.

برای وبلاگ نویسی نیاز به تخصص چندانی ندارید. تنها باید وبلاگ داشته باشید. همچنین با دیدنِ آموزش های لازم برای سئو و افزایش تعداد کاربران که به راحتی و رایگان در اینترنت در اختیار همگان است، تقریباً به مورد دیگری برای شروع این کسب و کار نیاز نخواهید داشت. ویرگول از جمله وبلاگ های معتبری است که با همین ترفند به وجود آمده و در حال حاضر با مشارکت کاربران سایر سایت ها تبدیل به یکی از پربازدیدترین وبلاگ ها شده است. فیلتر محتویات در این وبلاگ باعث شده تا اعتماد کاربران به آن بیشتر شود. شما هم می توانید روند این استارت آپ را بپیمایید.

۲- بازاریابی شرکت های بزرگ

کسب درآمد از اینترنت

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت بازاریابی برای شرکت های بزرگ است. در گذشته بازاریابی به صورت سنتی و حضوری انجام می شد. یک شرکت برای رسیدن به نتیجه مطلوب در بازاریابی باید تعداد زیادی بازاریاب استخدام می کرد تا بتواند محصولات و خدمات بیش تری را وارد بازار کند. اما این روزها به بازاریاب های سنتی نیازی نیست. زیرا بخش زیادی از مشتریان شرکت ها در شبکه های اجتماعی حضور دارند. بنابراین یک بازاریاب حرفه ای به جای تشویق حضوری مشتریان به خرید کالا یا خدمات از شبکه های اجتماعی استفاده می کند. مثلا شبکه هایی مثل لینکدین، توییتر، اینستاگرام، تلگرام و … مکان هایی هستند که کاربران زیادی در آنجا حضور دارند. اگر بازاریاب اینترنتی بتواند به شکل حرفه ای محصولات و خدمات شرکت را به کاربران معرفی کند، زمینه تبدیل آن ها به مشتری های دائمی شرکت را فراهم خواهد کرد. شرکت نیز در مقابل انجام این خدمت به او دستمزد پرداخت می کند. ایمیل مارکتینگ یکی از راه های جدید برای بازاریابی اینترنتی است.

در این تکنیک، بازاریاب ، محصول ها و خدمات منتشر شده در وب سایت شرکت را به شیوه ای جذاب برای کاربران ارسال می کند. در نتیجه، کاربران سایت متوجه محصول ها و خدمات جدید یا تخفیف ها و حراجی ها می شود. با استفاده از ایمیل مارکتینگ می توان یک کاربر را به یک مشتری تبدیل کرد. اجازه بدهید مثالی برایتان بزنیم. تصور کنید که شما به عنوان بازاریاب یک فروشگاه اینترنتی پوشاک استخدام می شوید. با تغییر فصل های سال، لباس های جدید به محصول های سایت اضافه شده و از سوی دیگر محصول های آخر فصل به حراج گذاشته می شوند. در این هنگام، مسئولیت شما به عنوان یک بازاریاب این است محصول های تخفیف خورده را به اعضای سایت معرفی کنید و آن ها را به سمت فروشگاه بازگردانید. دیجی کالا یکی از فروشگاه های پررونق در ایران است که روزانه بیش از ده ها ایمیل تبلیغاتی برای کاربران سایت خود ارسال می کند. برای کسب درآمد اینترنتی از شرکت های بزرگ به محیطی کاملاً فعال در فضای اینترنت نیاز خواهید داشت. کانال تلگرام، صفحۀ اینستاگرام یا سایت اینترنتی می تواند تمامی آنچه را نیاز دارید، برایتان فراهم کند. البته برای افزایش کاربران و بالا بردن ترافیک سایت و شبکه، باید با روش های محتوا نویسی در این پلتفرم ها آشنا باشید.

دوره اختصاصی
دوره نخبگان، استاد تمامی در ترید
دوره نخبگان، استاد تمامی در ترید

دوره آموزشی از صفر تا سطح پیشرفته در ترید که با هدف “استاد تمامی ترید” طراحی شده است

دریافت اطلاعات بیشتر

افیلیت مارکتینگ که وبسایت دیجی کالا در سال های اخیر راه اندازی کرده است یکی از بهترین نمونه ها برای این روش کسب درآمد از اینترنت می باشد. با استفاده از این قابلیت دیجی کالا شما می توانید تمام محصولات این وب سایت را در سایت خود تبلیغ و از کمیسیون آنها کسب درآمد نمایید.

۳- فیلم های کوتاه بسازید

کسب درآمد از اینترنت


اگر به شما بگوییم این روزها فیلم های کوتاه بیش تر از فیلم های بلند تلویزیونی و سینمایی طرفدار دارند، اغراق نکرده ایم. مردم – و بیشتر قشر جوان – می خواهند فیلم های مورد علاقه خود را در گوشی همراه ببینند و دیگر مثل گذشته به تلویزیون علاقه زیادی ندارند. موضوع های مختلفی برای تولید فیلم های کوتاه وجود دارند که می توان از آنها کسب درآمد کرد. بهترین نمونه فیلم های کوتاه در اینستاگرام قابل مشاهده هستند. فیلم های کوتاه پتانسیل زیادی برای تبلیغ محصول دارند. می توانید با ساخت فیلم های کوتاه تبلیغاتی درآمد زیادی کسب کنید. برای ساخت فیلم کوتاه، به یک اکیپ کوچک و دوربین فیلم برداری نیاز خواهید داشت. هرچند تلفن های همراه هوشمند درجه یک نیز همۀ این امکانات را برایتان فراهم می کنند. تخصص مورد نیاز در این زمینه، آموزش نرم افزار ویرایش فیلم است. استارتاپ دیرین دیرین یکی از بارزترین نمونه ها برای این روش کسب درآمد اینترنتی است. در حال حاضر این استارتاپ برای ساخت هر کلیپ و فیلم کوتاه برای تبلیغات مبالغی سیار هنگفتی دریافت می نماید که حاصل سال ها برنامه ریزی و تلاش دست اندرکاران این استارتاپ جذاب است.

۴- موتورهای جست وجو را به خدمت بگیرید

کسب درآمد از اینترنت


«گوگل» و «بینگ» به عنوان دو تا از محبوب ترین موتورهای جستجو در دنیا شناخته شده هستند. این دو موتور جستجو، کار یک بازاریاب را بر عهده می گیرند. اگر شما محصولی تولید می کنید یا خدمات خاصی ارائه می دهید می توانید از موتورهای جستجو برای معرفی محصولات و خدمات خود کمک بگیرید. حتی اگر به الگوریتم موتورهای جستجو آشنا نباشید، می توانید به آن ها مبلغی را پرداخت کنید تا محصولات و خدمات شما را به کاربران اینترنت معرفی کنند. «گوگل ادروردز» یکی از راه هایی است که به وسیله آن می توانید برند تجاری یک شرکت را ارتقا دهید. با کمک این روش، شرکت های زیادی محصولات و خدمات خود را به کاربران اینترنت معرفی می کنند. کسب درآمد از اینترنت از راه تبلیغات گوگل یا سایر موتورهای جستجو کار سختی نیست. تبلیغات گوگل پولی است و باید برای آن هزینه کنید اما در مقابل، چند برابر هزینه ای که برای تبلیغات انجام دادید به شما برمی گردد. یک کلینیک زیبایی می تواند با پرداخت هزینه مشخصی به گوگل، وب سایت خود را در صفحه اول نتایج جستجو قرار دهد. در نتیجه، تعداد بازدیدهای وب سایت این کلینیک افزایش پیدا می کنند که بدون شک در افزایش درآمد آن نیز تاثیر زیادی خواهد داشت. شما می توانید این کار را برای یک شرکت یا کلینیک پزشکی و زیبایی انجام دهید. آن ها برای افزایش مشتریان خود از راه اینترنت، فرصت زیادی ندارند.

مثلا می توانید با یک جراح پلاستیک قرارداد ببندید و تعداد بازدید وب سایت او را از طریق گوگل ادروردز افزایش دهید. با این کار مشتریان او افزایش می یابد. سپس می توانید از او دستمزد یا پورسانت دریافت کنید. برای دیجیتال مارکتینگ به هزینه یا مکان خاصی نیاز ندارید، اما نیازمند آموزش فراوان در این عرصه هستید. بسیاری از این آموزش ها به صورت رایگان در اینترنت موجود است. برای دوره های تخصصی تر نیز می توانید در دوره های آموزشی شرکت کنید. با جستجوی هر کلیدواژه در گوگل می توانیم نمونه های زیادی از این موارد را مشاهده نمایید. این سایت های با یک علامت Ad در سمت چپ آدرس سایت خود در جستجوی گوگل ظاهر می شوند.

۵- دستیار مجازی شوید

کسب درآمد از اینترنت

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت دستیار مجازی است. شاید این واژه تا به حال به گوشتان نخورده باشد. دستیار مجازی به کسی گفته می شود که به صورت آنلاین مشتریان یک شرکت، بانک یا سازمان را مدیریت می کند. دستیار مجازی می تواند مدیریت شبکه های اجتماعی، رزرو بلیط سفرهای هوایی، پاسخ دادن به ایمیل ها و … را بر عهده بگیرد. او باید به سوالات مشتریان پاسخ بدهد و اطلاعات مورد نیاز را در اختیارشان بگذارد. بهترین قسمت کسب درآمد از اینترنت از طریق شغل دستیار مجازی، انتخاب نرخ، وظایف و حتی مشتریان است. به این معنا که یک دستیار مجازی فقط کارهایی را انتخاب می کند که به آن علاقه دارد. در عین حال در وقت خود صرفه جویی می کند. در طی سه سال گذشته تقاضا برای دستیار مجازی تا ۹۵ درصد در کل دنیا رشد داشته است. شما می توانید با یک شرکت خصوصی که در زمینه فروش لوازم بهداشتی فعالیت می کند، وارد همکاری شوید. آن ها برای فروش محصولات خود در وب سایت یا شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند.

ممکن است تقاضا برای محصولات آن ها آنقدر زیاد باشد که قادر به پاسخ دادن نباشند؛ بنابراین به یک نفر نیاز دارند که در وب سایت یا شبکه های اجتماعی حضور داشته باشد تا بتواند به مشتریان و متقاضیان محصولاتشان پاسخ دهد. شما این کار را بر عهده بگیرید. برای دستیار مجازی شدن به تخصص و سرمایه خاصی احتیاج ندارید. اگر از روابط عمومی خوبی برخوردارید، می توانید این راه را برای کسب درآمد از اینترنت در پیش بگیرید. برای تبدیل شدن به یک دستیار مجازی در هر حرفه ای که در آن تخصص دارید می توانید از پلتفرم های پونیشا، نویسش و یا پارسکدرز و سایر سایت های کسب و کار فریلنسری استفاده نمایید. تعداد کاربران بالا، قیمت مناسب، کم بودن هزینه های اشتراک از جمله معیارهایی است که می توانید برای انتخاب یک پلتفرم مناسب برای دستیار مجازی شدن از آنها استفاده نمایید.

۶- معلم آنلاین انگلیسی شوید

کسب درآمد از اینترنت


این روزها بسیاری می خواهند زبان انگلیسی را یاد بگیرند. اکنون تقاضا برای یادگیری این زبان بیش از گذشته افزایش یافته است. اگر در این رشته تحصیل کرده اید، می توانید به یک معلم زبان آنلاین تبدیل شوید. برای شروع از برنامه هایی مثل واتساپ، ایمو یا اسکایپ برای ایجاد ارتباط ویدئویی با شاگردان خود استفاده کنید. حتی می توانید در اینستاگرام برای آن ها کلاس های آنلاین بگذارید. ۹۰ دقیقه تدریس روزانه می تواند شما را به درآمد بالایی برساند. چون همه کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند بنابراین می توانید از بخش های مختلف کشور شاگرد داشته باشید. هیچ محدودیت جغرافیایی در کلاس های آنلاینِ زبان انگلیسی وجود ندارد. به اینستاگرام بروید و صفحاتی را که مربوط به آموزش زبان انگلیسی هستند، مشاهده کنید. در حال حاضر مدرسان زیادی هستند که زبان انگلیسی را از راه دور آموزش می دهند. اگر شما هم در این کار مسلط هستید، به آن ها بپیوندید. شهریه عضوگیری را کم کنید تا شاگردان بیش تری داشته باشید. برای فعالیت در این روش کسب و کار باید تخصص کافی در زبان انگلیسی و حتی مدرک زبان داشته باشید. موسسه آموزش عالی آزاد سفیر و استارتاپ ۲۴talk از جمله بهترین استارتاپ های آموزش آنلاین انگلیسی هستند که هر یک به روش خاص خود اقدام به آموزش و برگزاری دوره های زبان انگلیسی برای کاربران اینترنت می نمایند.

۷- از مهارتتان درآمد کسب کنید

کسب درآمد از اینترنت


یکی از راه های کسب درآمد از اینترنت پرداختن به کاری است که در آن مهارت دارید. مردم به خدمات و محصولات زیادی نیاز دارند. مثلا عده زیادی به آموزش های درست نصب ویندوز، نرم افزار، نصب قطعات روی خودرو و حتی برخی به آموزش های آشپزی یا صنایع دستی نیاز دارند. می توانید با توجه به مهارتی که دارید، یک کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کنید. از طرف دیگر، عده ای به محصولاتی نیاز دارند که در منطقه جغرافیایی آن ها موجود نیست. مثلا بسیاری به زیتون یا زعفران خالص علاقه زیادی دارند اما این محصول ها در بخش های خاصی از کشور کشت می شوند. بنابراین می توان با راه اندازی یک وب سایت یا یک اکانت در اینستاگرام به راحتی محصول های کمیاب را در اختیار دیگران قرار داد. اگر در بخش های مرکزی کشور زندگی می کنید، محصولات مربوط به شمال کشور را بفروشید. برای کسب درآمد از این راه، به سایت اینترنتی و کانال در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام نیاز خواهید داشت. وب سایت میزفا یکی از قوی ترین استارتاپ ها در این زمینه در ایران است. با استفاده از خدمات این سایت امکان یادگیری کامل سئو و دیجیتال مارکتینگ برای کاربران مهیا است.

۸- به سایر کسب و کارها مشاوره بدهید

کسب درآمد از اینترنت

اگر در کسب و کار خاصی مهارت یا تخصص دارید، می توانید به عنوان مشاور فعالیت کنید. مثلا یک فارغ التحصیل رشته روانشناسی می تواند مشاور خوبی برای وب سایت هایی باشد که در این زمینه فعالیت می کنند. مثال دیگر در مورد کسانی است که در زمینه علوم ارتباطات و تکنولوژی اطلاعات زیادی دارند. این افراد می توانند به کاربران یک وب سایت مشاوره بدهند. با این کار نه تنها یک شغل متناسب با رشته خود خواهید داشت، بلکه در همین زمینه، پیشرفت بیش تری خواهید کرد. به طور کلی می توان در تمامی مشاغل یک مشاور خوب بود. از جمله می توان به بازار بورس، سرمایه گذاری و … اشاره کرد که این روزها بسیاری به دنبال آن هستند. مشاوره حقوقی برای مشکلات خانوادگی و امور قضایی، مشاوره در زمینه مدیریت شبکه های اجتماعی و … همه در این دسته قرار می گیرند. در سال های اخیر مشاورها در زمینه های مختلف حقوقی، روانشناسی، سرمایه گذاری، پزشکی، املاک و … افزایش یافته اند. جالب است بدانید که بسیاری از آن ها به صورت فریلنسر (اینترنتی) کار می کنند. در این روش کسب درآمد، داشتن مهارت کافی در زمینه ای که قصد ارائه مشاوره در آن را دارید، کاملاً ضروری است. استارتاپ مشهور الوبیزنس یکی از مشهورترین نمونه ها در این زمینه است که شما می توانید با ورود به آن در کسب و کاری خدمات مشاوره دریافت نمایید.

۹- پادکست

کسب درآمد از اینترنت


ساخت پادکست یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت به شمار می رود که این روزها طرفداران زیادی در بین کاربران اینترنتی پیدا کرده است. اکنون بسیاری از کاربران فرصت تماشای فیلم یا خواندن محتواهای متنی را ندارند. آن ها ترجیح می دهند به جای این کار یک پادکست گوش کنند. پادکست می تواند شامل یک کتاب الکترونیکی، مطلبی روانشناسی، داستانی خواندنی، یک مطلب آموزنده یا دکلمه ای آرامش بخش باشد. مهم‎ترین نکته در ساخت پادکست ها داشتن صدایی دلنشین و رسا است. واژه موفقیت را در گوگل تایپ کرده و صفحه نتیجه ها را بررسی کنید. تمام وب سایت هایی که در مقابل شما قرار می گیرند، در زمینه موفقیت کار می کنند. در این وب سایت ها بخشی از محتوا به پادکست های انگیزشی اختصاص دارد و فردی با صدای آرام و دلنشین یک متن انگیزشی را با پس زمینه آهنگی زیبا بازگو می کند. پس اگر صدای خوبی دارید، فرصت را از دست ندهید و به فکر ساخت پادکست باشید. برای این کار به یک نرم افزار ضبط صدا نیاز دارید. می توانید با کسب اجازه از نویسنده یک کتاب یا ناشر آن، کتاب او را به فایل صوتی تبدیل کنید. این نوع پادکست ها آرام بخش هستند و عده زیادی به آنها علاقه دارند. برای معرفی پادکست های خود در اینترنت، باید سایت اینترنتی فروشگاهی در اختیار داشته باشید. استارتاپ پادکست ۱۰ صبح از جمله استارتاپ های موفق در این روش کسب درآمد از اینترنت است که توانسته محصولات خود را به کاربران ارائه نماید و در این راه موفق بوده است.

۱۰- فروش کتاب

کسب درآمد از اینترنت


حتی اگر به هیچ یک از موارد گفته شده علاقه ندارید، می توانید به صورت اینترنتی کتاب بفروشید. برای این کار کافی است یک وب سایت یا یک صفحه در یکی از شبکه های اجتماعی داشته باشید و کتاب های محبوبی که بیش ترین فروش را دارند به مخاطبان خود معرفی کنید. برای جذاب تر کردن قسمت معرفی، بخشی از کتاب را خلاصه وار توضیح دهید. علاوه بر این می توانید برخی از کتاب ها را در شبکه های اجتماعی یا وب سایت خود به صورت فایل PDF منتشر کنید. یک راه دیگر این است که از وب سایت های بزرگی که در زمینه کتاب فعالیت دارند، کتاب خریداری کرده و آن ها را به کاربران سایت و دنبال کننده های خود در شبکه های اجتماعی بفروشید. اکنون کتاب های کاغذی گران قیمت هستند. پس شما می توانید کتاب های الکترونیکی خود را با قیمت کمتری عرضه کنید. با توجه به اینکه در این عرصه رقبای اینترنتی بسیاری خواهید داشت، آشنایی با سئو و روش های افزایش ترافیک سایت می تواند ابزاری عالی برای شما باشد. یکی از نمونه های موفق این روش کسب درآمد از اینترنت استارتاپ کتاب سبز است که با ارائه تنوعی بالا از انواع کتاب های صوتی و متنی توانسته جایگاه مناسبی در بین کاربران برای خود فراهم آورد.

۱۱- ترجمه

کسب درآمد از اینترنت


یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت ترجمه فیلم و مطالب مفید است. این کار درآمد بالایی دارد. اگر در زبان انگلیسی مهارت بالایی دارید، می توانید فیلم های کوتاه خارجی را به زبان فارسی ترجمه کنید. البته این را هم اضافه کنیم که به صداگذاری نیازی ندارید. تنها با ترجمه و زیرنویس کردن آنها می توانید مفهوم را به کاربران انتقال دهید. می توانید تخصصی تر عمل کرده و تنها در یک زمینه خاص کار ترجمه فیلم های خارجی را انجام دهید. بسیاری از مردم به فیلم های سینمای هالیوود علاقه زیادی دارند. با ترجمه جدیدترین فیلم های خارجی جای خوبی در این میدان برای خودتان باز کنید. برای اینکه بتوانید از طریق ترجمه، درآمد به دست آورید باید سطح زبان انگلیسی شما بالا باشد. پس از آن، تنها با داشتن تلفن همراه و استفاده از نرم افزار موبایلی می توانید کسب و کارتان را آغاز کنید. استارتاپ ترجمیک یکی از نمونه های موفق در زمینه ترجمه در ایران است که با داشتن نیروهای متخصص و حرفه ای توانسته خدمات شایانی را به کاربران ارائه نماید. استفاده از خدمات این استارتاپ برای اکثر کاربران رضایت بخش بوده و کیفیت مناسبی را برای آنها رقم زده است.

۱۲- داستان نویسی

کسب درآمد از اینترنت


اگر قلم شیوایی دارید به داستان نویسی روی بیاورید. برای این کار، صفحه ای در یکی از شبکه های اجتماعی راه اندازی کرده و سپس یک داستان را به صورت بریده بریده برای دنبال کننده های خود منتشر کنید. در داستان نویسی اینترنتی بهتر است از انتشار داستان های طولانی خودداری کنید. توصیه می شود هر قسمت را در یک برگه بنویسید و سپس منتشر کنید. با این کار کاربران برای خواندن ادامه مطلب مشتاق تر می شوند و دوباره به صفحه شما باز می گردند. از طریق یک صفحه داستان نویسی می توانید مخاطبان زیادی پیدا کنید و با تبلیغات پول خوبی به دست آورید. آنچه برای راه اندازی این کسب و کار در اینترنت بدان نیازمندید، طراحی سایت اینترنتی و سئو است. سایت اینترنتی کافه داستان یکی از نمونه های سایت های داستان نویسی در ایران است. شما هم می توانید با طی کردن مسیر این استارتاپ در این عرصه موفق باشید.

۱۳- طراحی وبسایت

کسب درآمد از اینترنت


یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی، طراحی وب سایت و برنامه نویسی است. اگر به کدنویسی مسلط نیستید، می توانید از طریق وردپرس یک وب سایت ساده طراحی کنید. بعد از این که در دوره ی آموزشی طراحی سایت شرکت کردید برای خود یک وب سایت طراحی کنید. البته به مقداری پول نیاز دارید تا برای سایت، هاست و دامنه بخرید. در انتها از طریق وب سایت خود تبلیغات را شروع کنید. می توانید با کار روی سایتتان مشتریان زیادی را پیدا کرده و با طراحی سایت برای آن ها، پول خوبی بدست آورید. این روزها طراحی سایت درآمد بالایی دارد. البته به شرط این که آن را به طور جدی دنبال کنید. امروز طراحان سایت حتی با تبلیغات در نرم افزارهایی مانند «دیوار» نیز کسب درآمد می کنند، ولی درهرحال، داشتن تخصص در زمینه طراحی سایت و چند نمونه کار می تواند به شما در رسیدن به درآمد بالا کمک کند. با جستجو در اینترنت تعداد زیادی از کسب و کارهای موفق در این رشته را خواهید شناخت. وب رمز، وب سیما و سه سوت وب از جمله نمونه استارتاپ های طراحی سایت در اینترنت می باشند که می توانید از آنها الگوبرداری نمایید.

۱۴- گرافیک و فتوشاپ

کسب درآمد از اینترنت


یکی دیگر از راه های پول درآوردن در اینترنت، گرافیک و فتوشاپ است. می توانید برای وب سایت های بزرگ، بنر و تصویر طراحی کنید. اغلب شرکت های طراحی سایت به گرافیست نیاز دارند. زیرا طراحی قالب وب سایت کاری حرفه ای است که باید توسط یک گرافیست انجام شود. فتوشاپ کردن تصاویر کاربران شبکه های اجتماعی از دیگر راه های کسب درآمد از اینترنت است. بسیاری از کاربران صفحه های اجتماعی اهمیت زیادی به عکس های پروفایل یا صفحه خود می دهند. شما می توانید با فتوشاپ کردن تصاویر آن ها درآمد خوبی کسب کنید. برای این کار یک صفحه در یکی از شبکه های اجتماعی (مثلاً اینستاگرام) راه اندازی کنید. سپس در صفحه خود بنویسید که فتوشاپ کار تصویر هستید و در ازای آن مبلغ مشخصی را دریافت می کنید. هم چنین می توانید از طریق ویرایش فیلم جشن های خاص (عروسی، جشن تولد و…) برای خود یک شغل اینترنتی دست وپا کنید. البته برای موفقیت در این شغل باید اعتبار زیادی داشته باشید تا دیگران به شما اعتماد کرده و فیلم ها و عکس های شخصی خود را به شما بسپارند. لازمه کسب درآمد از این طریق تسلط به نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، کورل و یا افترافکت دارد که هر کدام از آنها نرم افزارهای تخصصی در این حوزه محسوب می شوند. ازاین رو قبل از ورود به این عرصه بایستی توانایی فردی خود را در این نرم افزارها به حد قابل قبولی برسانید. استارتاپ فتوشاپ کار یکی از نمونه استارتاپ های فعال در زمینه گرافیک و کارهای طراحی است که خدمات متنوعی در این زمینه ارائه می نماید. شما نیز برای تبدیل شدن به چنین استارتاپی نیاز به تخصص در نرم افزارهایی مرتبط خواهید داشت.

۱۵- عکاسی و فیلم برداری

کسب درآمد از اینترنت


اگر عکاس و فیلم بردار خوبی هستید، می توانید از طبیعت یا سوژه های خاص فیلم برداری و عکاسی کنید. مثلا عکاسی از یک مکان تاریخی یا طبیعت بکر که تا به حال ناشناخته مانده است، می تواند برای بسیاری از کاربران اینترنتی جذاب باشد. البته نوع عکاسی و فیلم برداری شما اهمیت زیادی دارد. اگر در این کار حرفه ای عمل کنید می توانید خیلی زود به فرد معروفی تبدیل شوید. حتی می توانید برای شرکت ها و کارخانه های بزرگ به عنوان عکاس کار کنید. از محصولات آن ها به شکل هنرمندانه عکاسی کنید تا جذاب تر به نظر برسند. بسیاری از شرکت ها برای معرفی محصولات خود در وب سایت یا شبکه های اجتماعی به عکاس و فیلم بردار نیاز دارند. شما می توانید پیش قدم شوید و به آن ها پیشنهاد همکاری دهید. نیازهای اولیه این کسب و کار، داشتن یک دوربین مدرن امروزی و آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی است. استارتاپ های عکس ها و استوک فوتو از نمونه های موفق استارتاپی در این زمینه می باشند که با صرف هزینه های بسیار کم به موفقیت های چشم گیری نیز در این زمینه دست یافته اند.

۱۶- فروشگاه اینترنتی

کسب درآمد از اینترنت


فروش محصول از طریق فروشگاه اینترنتی یا ایجاد صفحه در شبکه های اجتماعی از دیگر راه های کسب درآمد از اینترنت است. تصور کنید که شما در منزل، صنایع دستی درست می کنید. اگر بخواهید محصول خود را به شیوه سنتی بفروشید، در نهایت می توانید از میان دوستان و آشناهای خود چند مشتری پیدا کنید. اما وقتی یک وب سایت فروشگاهی یا یک صفحه در شبکه های اجتماعی راه اندازی می کنید، می توانید بدون محدودیت جغرافیایی مشتریان زیادی داشته باشید. حتی بدون این که مغازه اجاره کنید یا مجبور به پرداخت اجاره مغازه، مالیات، هزینه آب و برق و … باشید، می توانید محصول خود را در منزل و از طریق اینترنت به فروش برسانید. پیدا کردن محصول برای فروش در چنین سایت هایی به راحتی در دسترس همگان قرار دارد، ولی برای ارتقای درآمد و میزان فروش خود باید ترافیک سایت را بالا ببرید؛ ازاین رو لازم است که در این زمینه تخصص داشته باشید. دیجی کالا معروف ترین فروشگاه اینترنتی در ایران است که می توانید از روش کار آنها برای موفقیت الگوبرداری نمایید.

۱۷- شبکه های اجتماعی

کسب درآمد از اینترنت


این روزها شبکه های اجتماعی مثل تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب، لینکدین و … محبوبیت زیادی در بین کاربران ایرانی پیدا کرده اند. وجود تعداد زیادی کاربر در این شبکه ها انگیزه بسیاری از شرکت ها را برای تبلیغات محصول های خود افزایش داده است. شما می توانید به عنوان یک بازاریاب در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید. هم چنین می توانید خدمات یا محصول های خود را از طریق این شبکه ها به فروش برسانید. تولید محتوا برای سایر صفحه ها در شبکه های اجتماعی، یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت است. با تولید محتواهای متنی، صوتی یا تصویری – مثل عکس، اینفوگرافی، موشن گرافی، فیلم و غیره – برای شرکت های بزرگ از آن ها دستمزد دریافت کنید. کسب درآمد از شبکه های اجتماعی تنوع بسیار بالایی دارد. حتی بیشتر از اینکه مهارت نیاز داشته باشید به ممارست و پشتکار نیاز خواهید داشت. پردرآمدترین افراد در این شبکه ها هیچ دوره نگذرانده و حتی مفاهیم این شبکه ها را نیز در حد ابتدایی و متوسط آموخته اند. فن پیج حسن ریوندی کمدین مشهور ایرانی در اینستاگرام با داشتن بیش از ۱۳ میلیون فالوور معروف ترین پیج اینستاگرامی است که از طریق تبلیغات سایر کسب و کارها درآمدزایی می نماید.

۱۸- تبلیغات گوگل

کسب درآمد از اینترنت


گوگل نیز یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی است. اگر می خواهید وب سایت شما در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار بگیرد، باید الگوریتم های این موتور جستجو را رعایت کنید. شاید کار با اصول سئو برای شما مشکل باشد. در این جور مواقع می توانید از امکانات «گوگل ادوردز» استفاده کنید. در این صورت قادر هستید تبلیغات محصولات خود را به گوگل بسپارید. اجازه بدهید با یک مثال این موضوع را روشن تر کنیم. تصور کنید که شما در زمینه تولید میز و صندلی اداری فعالیت می کنید. اما به دلیل وجود رقبای زیاد، میزان بازدید از سایت شما کم است. برای این که بتوانید رقبا را کنار بزنید و تعداد بازدیدهای وب سایت خود را افزایش دهید، می توانید از روش تبلیغات گوگل استفاده کنید. در این روش شما به گوگل مبلغ مشخصی را پرداخت می کنید و در ازای آن، وب سایت شما در مدت زمان مشخص در صفحه اول نتایج جستجو نمایش داده می شود. البته استفاده زیاد از این قابلیت سایت گوگل می تواند هزینه های شما را افزایش دهد. ازاین رو بایستی هم در زمان تبلیغات و هم در کلمات کلیدی بهینه ترین حالت را برگزینید.

۱۹- افزایش فالوور

کسب درآمد از اینترنت


یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی «افزایش فالوور یا ممبر در صفحه های شبکه های اجتماعی» است. شما می توانید برای صفحه هایی که در اینستاگرام فعالیت می کنند فالوور جذب کنید. مثلا می توانید در ازای هر هزار نفر فالوور، مبلغ مشخصی را از آن ها دریافت کنید. سپس از روش هایی مانند گذاشتن پیام تبلیغاتی زیر پیج های پر بازدید، کاربران را به سمت آن پیج، هدایت کنید. تجربه می تواند عامل قدرتمندی برای این روش کسب درآمد باشد؛ بااین حال دربارۀ چنین روش هایی، در اینترنت دوره های آموزشی وجود دارد. استارتاپ اینستاساز یکی از کسب و کارهایی است که در زمینه افزایش فالوور در اینستاگرام فعالیت خود را آغاز کرده و روند صعودی را نیز در پیش گرفته است.

۲۰- طراحی برنامه کاربردی

کسب درآمد از اینترنت


یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت، طراحی برنامه های کاربردی است. مثلا اپلیکیشن اسنپ را در نظر بگیرید که در طول روز میلیون ها تومان درآمد دارد. شما نیز می توانید برای رفع نیاز دیگران به دنبال طراحی یک اپلیکیشن مفید باشید. اگر در این کار متخصص نیستید، هیچ ایرادی ندارد. شما یک ایده دارید که می توانید با یک طراح اپلیکیشن در میان بگذارید و با همکاری هم یک برنامه ی کاربردی طراحی کنید. مثلا می توانید یک برنامه طراحی کنید که در آن رستوران ها به تفکیک شهرها و مناطق مختلف بررسی شوند. سپس کاربران بتوانند به رستوران ها براساس کیفیت خدمات، امتیاز دهند. با این کار، مسافران و توریست هایی که به تازگی وارد یک شهر می شوند رستوران های خوب را به راحتی شناسایی می کنند. طراحی یک برنامه کاربردی پرطرفدار در اینترنت، علاوه بر تخصص در زمینه برنامه نویسی به زبان سیستم عامل های موبایلی، نیاز به کمی ذوق و شوق هم دارد. وب سایت های اپ ساز و سه سوت وب از جمله نمونه های موفق در این زمینه هستند که هم می توانید از خدمات آنها بهره ببرید و هم از روش های آنها برای موفقیت در این نوع کسب و کار استفاده نمایید.

۲۱- فریلنسری

کسب درآمد از اینترنت از طریق فریلنسری

فریلنسر کسی است که در فضای اینترنت پروژه ها و کارهای سایر افراد را انجام می دهد و در ازای کار خود کسب درآمد می کند. فریلنسری در حوزه های مختلفی شامل تولید محتوا، پروژه های درسی و دانشجویی، طراحی اپلیکیشن و هر کسب و کار دیگری که از طریق اینترنت امکان انجام و ردوبدل کردن آن وجود داشته باشد، کاربرد دارد. برای شروع چنین کسب و کاری به سرمایه ای نیاز ندارید، ولی باید در پروژه هایی که بر عهده می گیرید، مهارت کافی داشته باشید. برای شروع می توانید در سایت های ارائه دهندۀ خدمات فریلنسری عضو شوید. آمار این سایت ها نیز در حال حاضر رو به فزونی است. از نمونه های موفق در این زمینه می توان به وب سایت نویسش و پونیشا اشاره کرد.

۲۲- طراحی ربات تلگرام

کسب درآمد از اینترنت از طریق طراحی ربات

ربات ها در تلگرام نقش بسیار حیاتی و مهمی دارند. این ربات ها به نوعی شبیه کاربر مجازی بوده، کاملاً هوشمند عمل می کنند و مزیت های بسیاری دارند، مانندِ افزایش اعضای کانال، ساخت محتوا، دسته بندی مطالب و پاسخ گویی به پرسش های کاربران؛ ازاین رو طرفداران زیادی پیدا کرده اند. خریدوفروش این ربات ها در تلگرام می تواند درآمدهای بسیار بالایی برای شما به همراه داشته باشد. برای آغاز این کسب و کار تنها کافی است مهارت لازم را در این زمینه کسب کرده و سپس با تبلیغات در کانال و سایت های مختلف و یا راه اندازی کانال شخصی و تبلیغات برای آن، کار را آغاز کنید. وب دیزاین ایران از جمله وب سایت هایی است که در کنار طراحی سایت در زمینه طراحی ربات تلگرامی نیز فعالیت داشته و به موفقیت هایی زیادی نیز رسیده است.

۲۳- آموزش آنلاین دیجیتال مارکتینگ

کسب درآمد از اینترنت از طریق آموزش آنلاین

با توجه به گسترده شدن خدمات اینترنتی در جهان و همه گیری استفاده از این سایت ها میان کاربران، افراد زیادی به دنبال یادگیری روش های دیجیتال مارکتینگ ـ هم برای آغاز کسب و کار تازه و هم برای رونق بخشی به کسب و کار کنونی ـ هستند؛ ازاین رو اگر در این زمینه مهارت و تجربۀ کافی داشته باشید تنها می توانید با یک لپ تاپ، کلاس آموزشی آنلاین خود را راه اندازی کرده و شروع به کسب درآمد کنید. وب سایت میزفا یکی از نمونه استارتاپ هایی است که در این زمینه خدمات خود را ارئه می نماید.

۲۴- مشاوره کسب و کار

کسب درآمد از اینترنت از طریق مشاوره کسب و کار

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت که می تواند درآمد قابل توجهی هم داشته باشد، ارائه مشاوره برای شروع یا رونق کسب و کار است. این مشاوره ها هم می تواند برای کسب و کارهای اینترنتی و هم برای کسب و کارهای غیراینترنتی به کار رود. لازمۀ اعتمادسازی و کسب درآمد در این روش، داشتن مهارت لازم برای مشاوره است.

۲۵- فروش جزوه ها و فایل های آموزشی

کسب درآمد از اینترنت از طریق فروش جزوه

چنانچه در رشته یا مهارتی سابقه دارید و می توانید آن را به دیگران آموزش دهید، وقت آن است که با درست کردن فایل های آموزشی به صورت متنی یا ویدئویی اقدام به کسب درآمد در اینترنت کنید. در اینترنت پلتفرم هایی برای چنین کسب و کاری وجود دارد که شما را از راه اندازی سایت و تبلیغ برای آن نیز بی نیاز می سازد. با ورود به سایت هایی مانند فرادرس می توانید جزوه های آموزشی خود را برای فروش در معرض دید عموم قرار دهید. معروف ترین سایت ایرانی فعال در این روش کسب درآمد اینترنتی که احتمالا شما هم از مشتریان خدمات آنها هستید، وب سایت فرادرس است.

۲۶- آموزش آشپزی و خانه داری

کسب درآمد از اینترنت از طریق آموزش آشپزی

با داشتن صفحه اینستاگرامی و اندکی مهارت در آشپزی و خانه داری می توانید این اصول را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید و از این راه به کسب درآمد برسید. چنین محتوایی طرفداران بسیار زیادی در اینترنت داشته و خانم هایی که فرصت کافی برای ایده پردازی ندارند، مشتری همیشگی تان خواهند بود. پس از رونق گرفتن صفحه تان می توانید با دریافت تبلیغات، درآمد کسب کنید. استارتاپ نی نی سایت در حال حاضر یکی از نمونه استارتاپ های موفق در این زمینه است که هم به آموزش آشپزی و خانه داری پرداخته و هم به عنوان یک وبلاگ موفق فعالیت دارد.

۲۷- کارشناس سئو

کسب درآمد از اینترنت از طریق انجام سئو

اگر در زمینه افزایش ترافیک سایت و سئوی محتوای آن تخصص داشته باشید، به راحتی می توانید این مهارت را تبدیل به درآمد در فضای اینترنت کنید. فضای اینترنت پُر از تبلیغاتی است که در آن افراد به دنبال کارشناس سئو برای رونق بخشیدن به سایت شان هستند. برای آغاز این کسب و کار نیازی به سرمایه یا پیش نیاز نخواهید داشت. تنها به آگهی های موجود در این زمینه مراجعه کنید.

۲۸- مربی ورزشی آنلاین

کسب درآمد از اینترنت از طریق مربی ورزشی آنلاین

در سال های اخیر به دلیل اهمیت ورزش در سلامت افراد، ارائه خدمات مربی ورزشی آنلاین نیز رونق بسیاری یافته است. شما هم اگر با سبک های مختلف ورزشی و بدن سازی و لاغری آشنا هستید، می توانید از این استعداد و مهارت برای کسب درآمد در اینترنت استفاده کنید. برای ایجاد این کسب و کار نیاز به فضایی برای تبلیغات و معرفی مزیت های کارهایتان خواهید داشت. از جمله نمونه استارتاپ های موفق در این زمینه می توان به بادی من و با مربی اشاره نمود.

۲۹- تولید محتوا

کسب درآمد از اینترنت از طریق تولید محتوا

تولید محتوا برای سایت های اینترنتی از نیازهای اصلی کاربران این فضاست. اگر در زمینه تولید محتوا مهارت دارید بدون هیچ هزینه ای می توانید از این مهارت برای کسب درآمد در اینترنت بهره بگیرید. وب سایت های زیادی در حال حاضر در این زمینه در حال فعالیت هستند مه خدمات متنوعی هم به کاربران ارائه می نمایند. وب سایت رایامارکتینگ با تجربه بالا در این زمینه در حال حاضر یکی از موفق ترین وب سایت های تولید محتوا محسوب می شود.

کسب درآمد از اینترنت از طریق خرید و فروش دامین

۳۰- خرید و فروش دامین های رند

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت، خریدوفروش دامین هایی با آدرس جذاب و پُرطرفدار است. افراد زیادی برای راه اندازی سایت اینترنتی دنبال آدرس سایت های بهینه و مرتبط هستند، اما همان طور که می دانید آدرس های اینترنتی کاملاً یکتا بوده و شما می توانید با خرید این URL و فروش آن ها به قیمت های بالاتر به کسب درآمد بپردازید. برای شروع این کسب و کار نیاز به سرمایه ای در حد چند میلیون تومان خواهید داشت.

خلاصه مقاله

در این مقاله با مزیت ها و روش های کسب درآمد از اینترنت آشنا شدیم و فنون آن را نیز تا حدودی آموختیم. بیشترِ این روش ها نیاز به سرمایه خاصی نداشته و تنها با یادگیری مهارت های لازم که اتفاقاً آموزش آن ها در اینترنت نیز وجود دارد، می توانید کسب و کار شخصی تان را در اینترنت راه بیاندازید. اگر گشتی در فضای اینترنت بزنید، متوجه خواهید شد که بسیاری از افراد سودجو از ناآگاهی دیگران سوءاستفاده کرده و اقدام به فروش بسته های کسب درآمد از اینترنت می کنند. بیشتر محتوای این بسته ها به صورت کاملاً رایگان در فضای اینترنت وجود دارد و نیازی به خرید چنین محصولاتی نیست. بسیاری از پیش نیازهای این کسب و کارها را می توانید با جست وجویی ساده در اینترنت بیابید و بدون نیاز به هیچ سرمایه ای به فعالیت در آن ها بپردازید. با این تفاسیر، تنها کافی است کسب و کار مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس روی مهارت ها و دانش مورد نیاز برای آن تمرکز کنید.