همهی ما خاطرات زیادی از خریدهای چند ساعته و پیادهرویهای طولانی در بازارهای شهر داریم. خریدهای که بسیاری اوقات از وقت و حوصله ما خارج میشدند و حتی نتیجه دلخواه ما را هم نداشتند. امّا همراه با پیشرفت تکنولوژی، راههای بهتری هم برای خرید به وجود آمدند، بله خرید از فروشگاههای اینترنتی.
این روزها با استفاده از فروشگاههای اینترنتی میتوانیم جنس مورد نیاز خود را انتخاب، آن را از لحاظ کمیّت و کیفیت مقایسه کنیم و در زمانی کوتاه، خریدی مطمئن داشته باشیم، خریدی که از هر نظر به سود ماست. امّا اگر شما صاحب کسبوکاری هستید و محصولی برای فروش دارید حتما باید خود را با روش خرید اینترنتی نیز هماهنگ کنید.اما چطور؟!
یعنی با طراحی فروشگاه اینترنتی، کسب و کار خود را بروز نماییم. حالا چطور میشود فروشگاه اینترنتی راهاندازی کرد؟! در این مقاله ما به شما راحتترین روش ممکن برای ساخت فروشگاه اینترنتی را معرفی خواهیم کرد. اما قبل از آن بهتر است بیشتر با مزایای ساخت و راهاندازی فروشگاه اینترنتی آشنا شوید. با ما همراه باشید…
مزایای ساخت فروشگاه اینترنتی
شاید ابتدا داشتن کسبوکار آنلاین، پیچیده به نظر برسد ولی واقعا اینطور نیست و ایجاد سایت به وسیله سیستمهای سایتساز، همه چیز را برای ما برای ورود به دنیای تجارت آنلاین آسان کردهاند. اگر صاحب کسبوکاری هستید و قصد دارید افزایش فروش داشته باشید، حتما درباره مزایای ایجاد کسبوکارهای آنلاین بسیار شنیدهاید، در ادامه به مهمترین مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی اشاره خواهیم کرد.
۱٫ جذب مشتری بدون محدودیت جغرافیایی
در صورت استفاده از روش سنتی کسبوکار، مشتریان شما چند نفر و از چه طیفی هستند؟ صد نفر؟ دویست نفر؟ یا دو هزار نفر؟ شما دوست دارید چند نفر مشتری داشته باشید؟!
اگر در تهران فروشگاه دارید، دوست دارید مشتریان شما تنها تهرانیها باشند؟! یا دوست دارید از شهرهای دیگر یا حتی خارج از کشور هم افرادی را جذب کنید؟! مسلماً با داشتن فروشگاه اینترنتی میتوانید گسترهی بیشتری از مشتریان را داشته باشید، چراکه سایت فروشگاهی شما از سراسر جهان بازدیدکننده خواهد داشت.
۲٫ فروش بیست و چهار ساعته
در حالت عادی شما چند ساعت میتوانید در فروشگاه خود حاضر باشید و اجناس خود را به مشتریان ارائه کنید؟ شما هیچ بوتیک و لباس فروشی را دیدهاید که در ساعات پس از نیمه شب هم باز باشد؟! اما با داشتن فروشگاه اینترنتی، فروشگاه شما بیست و چهار ساعته در اختیار مراجعان و مشتریان خواهد بود.
۳٫ خرید آسان و آسایش مشتری
در کسبوکار اینترنتی شما خریدی آسان را به مشتری ارائه میکنید. او بدون این که بخواهد هفت خان ترافیک و گرما و سرمای هوا را از سر بگذراند، به فروشگاه شما رسیده و خرید خود را انجام خواهد داد. همچنین امکان بررسی کامل کالاها را دارد و میتواند آنها را به راحتی با یکدیگر مقایسه کند.
۴٫ پرداخت هزینه کمتر
داشتن فروشگاه اینترنتی برای شما هزینه بسیار کمتری نسبت به راهاندازی یک فروشگاه فیزیکی دارد. چراکه در واقع شما هزینهای برای اجارهی مکان فروشگاه، پرداخت انواع قبوض و حتی استخدام نیروی کار، نخواهید داشت و تنها با داشتن یک سیستم، میتوانید فروشگاه خود را مدیریت کنید.
۵٫ معرفی و تبلیغ رایگان در موتورهای جستجو
روزانه میلیونها جستجو در دامان گوگل و سایر موتورهای جستجو انجام میشود و با دقت بسیار، بهترین سایتها به کاربران معرفی میشوند.
بنابراین اگر شما بتوانید محتوای خوبی بر اساس اصول سئو تولید کرده و سایت خوبی ایجاد کنید، گوگل و سایرین نیز شما را به مشتریانتان معرفی خواهند کرد.
روشهای ساخت فروشگاه اینترنتی
فروشگاه انلاین ابزاریست که به کسبوکارها اجازه میدهد محصولات خود را بر بستر اینترنت به فروش برسانند. کاربران میتوانند بدون مراجعه به فروشگاههای فیزیکی و از طریق اطلاعات و تصاویر موجود، درباره محصولات موجود در سایت، اطلاعات کسب کرده و آن را به صورت اینترنتی خریداری نمایند. برای راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی دو روش پیش پای ما است:
۱: با کمک برنامهنویسان و طراحان سایت، با صرف هزینه بسیار زیاد
۲: با استفاده از سیستمهای فروشگاهساز، مقرون به صرفه و تنها در چند دقیقه
طراحی سایت اختصاصی توسط کدنویسیهای پیچیده صورت میگیرد، به همین دلیل معمولاً هزینههای بسیار بالایی دارد و همچنین وقت زیادی میبرد.
اما بالعکس، ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از سیستمهای سایتساز و فروشگاهساز بدون نیاز به هیچگونه دانش برنامهنویسی، در کمترین زمان ممکن صورت میگیرد و بسیار مقرون به صرفه است.
چرا باید از فروشگاهساز استفاده کنیم؟!
حالا که با مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی و ساخت آن با سیستمهای فروشگاهساز، آشنا شدید، حتماً به سراغ گوگل مهربان میروید و به او میگویید: “فروشگاهساز” . آن وقت او به شما چیزی حدود ۶۳ میلیون صفحه پیشنهاد میدهد! باور میکنید؟
من هم باور نمیکردم، ولی ظاهراً وسواس گوگل در پیدا کردن نتیجه، مثال زدنی است. حالا ما باید چکار کنیم؟! کدامیک از پیشنهادات گوگل بهتر است؟!
با این وضعیت برای سادهتر شدن انتخاب، بهتر است باهم ویژگیهای یک فروشگاهساز خوب را بررسی کنیم. از جمله این ویژگیها عبارتند از:
۱٫ عدم نیاز به دانش و تخصص برنامهنویسی
میدانیم که برای ساخت فروشگاه اینترنتی بدون استفاده از فروشگاهسازها نیاز به دانش و تخصص برنامهنویسی خواهیم داشت. چند درصد از کسانی که میخواهند فروشگاه آنلاین داشته باشند، تخصص کدنویسی دارند؟!
با استفاده از فروشگاهسازها در ساخت سایت فروشگاهی، دیگر نیازی به هیچگونه دانش کدنویسی نخواهیم داشت. پس عاقلانهترین راه این است که به سراغ فروشگاهسازها برویم.
۲٫ بومیسازی شده
متاسفانه برخی از فروشگاهسازها کاملاً خارجی هستند و شرکت ارائهکننده آنها فقط زحمت ترجمه بخشهایی از فروشگاهساز را کشیده است. در این موارد، کاربر ایرانی و فارسی زبان برای استفاده از فروشگاهساز دچار مشکل خواهد شد.
بنابراین برای اطمینان، از فروشگاهسازی استفاده کنید که کاملا ایرانی و بومیسازی شده باشد. برای اینکار به سراغ فروشگاهسازهایی بروید که امکان تست رایگان سیستم خود را برای شما فراهم کنند. به این صورت بخشهای مختلف فروشگاهساز خود را تست و ارزیابی میکنید.
پرتال یکی از سیستمهای فروشگاهساز ایرانی است که علاوه بر فراهم آوردن امکان تست رایگان یک هفتهای سیستم خود، امکانات کاملی نیز در اختیار مشتریانش قرار میدهد تا در عرض چند دقیقه صاحب فروشگاه اینترنتی حرفهای شوند.
۳٫ ارائه قالبهای متنوع
در دنیای واقعی وقتی به فروشگاهی وارد میشویم، اولین چیزی که نظرمان را جلب میکند شکل و چیدمان ظاهری آن است. در دنیای مجازی نیز همین اتفاق میافتد. در واقع قالب، ظاهر گرافیکی وبسایت و همان ویترین فروشگاه شماست. بنابراین همانطور که همواره میکوشیم برای فروشگاه فیزیکی خود ویترینی زیبا و حرفهای تدارک ببینیم، در انتخاب قالب متناسب نیز باید حرفهای عمل کنیم.
قالب سایت یکی از مهمترین عواملیست که کاربر به آن توجه میکند و اگر سایتی قالب مناسبی نداشته باشد کاربر خیلی زود آن را ترک میکند!
بنابراین باید فروشگاهسازی را انتخاب کنیم که دارای قالبهای متنوع و جذاب باشد و البته علاوه بر کارایی و زیبایی، فونتی مناسب داشته باشد، در دستگاههای مختلف (موبایل، لپتاپ و تبلت) به درستی نمایش داده شود و کاربر به راحتی با آن کار کند، پس واکنشگرا بودن قالب خود را همیشه به عنوان یک نکته مهم در نظر داشته باشید.
۴٫ طراحی بر اساس اصول سئو
حتما میدانید برای داشتن هر نوع سایتی، طراحی بر اساس اصول سئو یکی از مهمترین پایههای کار شماست. اصول سئو قوانینی هستند که سبب میشوند رتبه سایت شما در گوگل و سایر موتورهای جستجو بالا و بالاتر رود.
یکی از ویژهگیهای بارز فروشگاهساز پرتال سئوی مناسب آن است. با استفاده از این سامانه شما میتوانید مطمئن باشید که فروشگاه شما دارای سئوی مورد نیاز برای دیده شدن در صفحات اوّل گوگل میباشد.
۵٫ پشتیبانی حرفهای
داشتن پشتیبانی قوی و حرفهای یکی از مهمترین ویژگیهای یک سیستم فروشگاهساز است که باید در انتخاب خود به آن توجه داشته باشید.
با وجود تیم پشتیبانی حرفهای، در صورت بروز هر مشکلی، خیال شما آسوده خواهد بود. به طور مثال تیم پشتیبانی فروشگاهساز پرتال، سه روش ارسال تیکت، پر کردن فرم مشاوره و تماس تلفنی را برای پاسخگویی به کاربران و مشتریان خود در نظر گرفته است. شما در هر ساعت از شبانهروز با استفاده از هریک از این روشها میتوانید در کمترین زمان ممکن، پاسخ سئوالات خود را بگیرید.
بررسی کیفیت یک فروشگاهساز
بهترین راه برای بررسی کیفیت یک فروشگاهساز، مشاهده نمونههایی است که با این فروشگاهساز ساخته شدهاند. خوب تحقیق کنید و ببینید که این فروشگاهساز، عامل موفقیت کدام سایتها بوده است؟ قالبهای آن را ببینید و نمونه کار آنها را بررسی و حتی با مشتریان آن نیز تماس بگیرید و از آنها راجع به میزان رضایتشان از استفاده از این سایتساز، سوال کنید.
برای دیدن نمونه کارهای فروشگاهساز پرتال، پس از ورود به وبسایت پرتال به آدرس www.portal.ir در بخش “شرکتها” در نوار ابزار بالای سایت، میتوانید نمونههای زیادی از کارهای طراحی سایت این پلتفرم سایت ساز حرفهای را مشاهده کنید.
از جمله وبسایتهایی که با این سیستم ساخته شدهاند میتوان به وبسایت مایکروتل، ویکینیکی، گوشی شاپ، موسسه حفاظت از محیط زیست قشم و… اشاره نمود.
حالا که با پرتال به عنوان یک فروشگاهساز ایرانی و کاملا حرفهای آشنا شدید، لازم است تا با ویژگیهای منحصر به فرد آن نیز آشنا شوید. برخی از ویژگیهای فروشگاهساز پرتال عبارتند از:
- قالبهای کم حجم و زیبا
- امکان ویرایش آسان
- امکان اتصال به نرم افزارهایی مثل پنل پیامکی
- امکان افزودن کیف پول مشتری، ایجاد کوپن تخفیف و…
- امکان مقایسه بین کالاها
- دارای هاست و دامنه رایگان
- امکان بکآپ گیری منظم
- امکان اتصال به درگاه پرداخت
- امکان تحلیل آماری بازدیدکنندگان
- و صدها امکان دیگر که شما را در ساخت یک فروشگاه اینترنتی حرفهای کمک میکند.
حالا به جرئت میتوان گفت، شما همه چیز را درباره ایجاد فروشگاه اینترنتی با استفاده از سیستمهای فروشگاه ساز میدانید. پیشنهاد میکنیم اگر قصد راهاندازی کسبوکاری آنلاین را دارید، ساخت فروشگاه اینترنتی خود را به پرتال بسپارید تا در کمتر از چند دقیقه، ورود شما را به دنیای تجارت آنلاین، امکانپذیر سازد.
پس همین حالا دست به کار شوید و با مراجعه به وبسایت پرتال به آدرس www.portal.ir و یا تماس با شماره ۶۳۴۰۴-۰۲۱ داخلی ۲، از مشاوره کارشناسان تیم پرتال بهرهمند شوید و در صدر نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوید.