در این ویدیو متوجه می شویم که چطور در روندهای نزولی ارزهای دیجیتال می توانیم هم چنان به عنوان تریدر کسب درآمد کنیم. با فیوچر صرافی کوینکس در هر شرایطی مهارت کسب درآمد را یاد بگیرید.
چطور در روندهای نزولی بازار ارز دیجیتال باز هم به عنوان یک تریدر می توانیم کسب درآمد کنیم؟ در این پست با هم به سراغ امکان بازار دو طرفه ای که صرافی های بایننس و کوینکس و خیلی از صرافی های دیگه ای که دارند چطوری استفاده کنیم و به سراغ صرافی کوینکس می رویم و از قسمت پرپچوال Perpetual یک پوزیشن Sell می گیریم تا متوجه شوید علی الرقم این که بازار نزولی باشد می توانید سود بگیرید.
خب همانطور که وعده دادیم می خواهیم در صرافی کوینکس یک پوزیشن Sell بگیریم و وارد صرافی کوینکس در حساب کاربریمان که شویم اینجا بر روی گزینه Perpetual وارد شویم صفحه ای را شبیه به صفحه موجود در داخل ویدئو پیدا می کنید که امکانات و ابزار آلات زیادی را در اختیارتان قرار خواهد داد. در قسمت سمت چپ بازارهای معاملاتی موجود در کوینکس را به شما نشان خواهد داد و برای مثال وارد بازار Tron یا ترون می شویم و زمانی که بر روی آن کلیک کنید وارد بازار ترون و تتر می شوید که از همان جا می توانید بر روی Tradingview بروید و تحلیلی که مد نظرتان هست را بر رویش انجام بدهید. زمانی که از Tradingview بخواهید حساب کوینکس را ببینید به شما اجازه نمی دهد اما از داخل کوینکس می توانید به راحتی ببینید.
در قسمت پایینی ابزارهایی هستند که می توانید یک قیمتی بر روی آن تنظیم کنید و پوزیشن Sell را باز کنید و در پایین ترین قسمت صفحه History یا تاریخچه معاملات و پوزیشن هایتان را نمایش می دهد و بحث جذاب دیگه ای که صرافی کوینکس یا Coinex Exchange دارد این است که در واقع فشار فروش و خرید را به شما نشان می دهد و در قسمت سمت راست به شما سفارشات ثبت شده تا به حال را نمایش می دهد و قاعدتا در تمامی صرافی ها می توانید قسمت Order Book را مشاهده نمایید.
وارد قسمت اصلی شوید و قسمت Leverage را کلیک نمایید و زمانی که کلیک کنید به شما می گوید که حالت Cross کراس یا ایزوله isolate را بر روی چه اهرمی تنظیم کند؟ که بر روی isolated اهرم سوم تنظیم می کنیم. در واقع اهرم ها چی هستند؟ فرض کنید که قصد داریم 1000 دلار وارد معامله کنیم در این جا اهرم 3 بگیریم 3000 دلار می توانیم وارد این معامله کنم و هر چه حد اهرم ها بالاتر باشد لیکویید Liquid هم پایین تر خواهد آمد و فعلا برای این که بخواهیم این پوزیشن را باز کنیم از اهرم 3 استفاده می کنیم و در این قسمت پایین حالت خرید را می توانید بر روی Limit / Stop Limit / Market تنظیم نمایید و ما فعلا بر روی حالت مارکت Market تنظیم می کنیم و گفتیم که می خواهیم پوزیشن (Position)، Sell بگیریم که در این جا زمانی که بر روی مارکت هستیم قیمت بر اساس همان قیمتی که به ما نمایش می دهد ثبت می کند و فقط باید عدد و تعدادی که می خواهیم ترون وارد کنیم را تنظیم نماییم و برای مثال ما 50 ترون وارد این معامله کنیم و بر روی گزینه Sell کلیک کنیم که یک تاییدیه نهایی از شما می گیرد که پس از تاییدیه وارد پوزیشن مد نظرتون خواهید شد.
الان در Current Position ما به ما نمایش می دهد که ما 50 ترون خریدیم و اگر قیمت به 0.09 برسد Liquid می شویم که الان دو درصد در ضرر هستیم و وقتی این پوزیشن را باز کردیم چون یک پوزیشن Sell بود که در واقع باید TP وارد کنیم و تحلیل ما این است که قیمت ریزشی می شوید و در فیلد مشخص می کنیم چه عددی خواهد ریخت و می گوییم که چه تعدادش را بر روی این عدد بزارد و سپس روی گزینه Close position بگذاریم Tech Profit و یا TP را مشخص می کنیم که الان TP ما کاملا مشخص است و گفتیم که اگر قیمت به کمتر از 0.07 رسید یا به این عدد رسید برای ما بفروشد.
حالا قصد داریم معامله Stop را مشخص کنیم که مجددا باید یک Order دیگه باز کند و در واقع در این معامله بدین منظور است که اگر به یک عددی برسد ایست و Stop ما می باشد و 50 تا ترون ما را می خواهیم بر روی آن عدد بفروشد. زمانی که بر روی Order history کلیک کنیم بسته ها و تاریخچه فروشات را می توانیم پوزیشن Sell بگیریم و بر عکس این حالت می توانیم پوزیشن Long یا Buy بگیریم و صرافی کوینکس این بازارهایی که می بینید را فقط دارد و بازارهای Future آن محدود هستند و بازارها در بایننس بیشتر هستند و ابزار آلات و کارهای صرافی بایننس از این نظر بیشتر هستند و گزینه TPSL دارد که با یک Order می توانید در پوزیشن قرار بگیرید و هم Stop را تعیین کنید که صرافی بایننس از این جهت نسبت به سایر صرافی ها ارجعیت دارد.
خب همانطور که دیدید می توانیم در صرافی کوینکس در قسمت Perpetual در روندهای نزولی هم به عنوان کسب درآمد کنید و همین حالت را در صرافی بایننس در قسمت Future داریم که خب بازارهای متنوع تر و طریقه Order گذاری راحت تری دارد. یک توصیه تکمیلی به شما داریم آن هم این است تا زمانی که از نظر تحلیلی حرفه ای نشده اید وارد بازار Future نشوید.
دوره آموزشی از صفر تا سطح پیشرفته در ترید که با هدف “استاد تمامی ترید” طراحی شده است