بازار ارزهای دیجیتال یک بستر بین‌المللی برای سرمایه گذاری، کسب درآمد به شیوه های مختلف از جمله ترید یا خدمات متنوع defi/’>دیفای به صورت دلاری است که با توجه به وضعیت تورم و افزایش قیمت دلار در کشور، بسیار بدیهی است که روزانه شاهد جذب افراد بیشتری به این گونه بازارها باشیم. اما با توجه به اینکه افرادی که به سوی بازار ارزهای دیجیتال کشیده می‌شوند آشنایی و دانش کافی در این زمینه ندارند، امروز قصد داریم برخی از بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را معرفی کرده و مقایسه کنیم تا این افراد بتوانند بهترین صرافی را انتخاب کنند چراکه یکی از ابتدایی‌ترین قدم‌ها برای ورود به بازار رمزارزها انتخاب صرافی معتبر و مناسب با نیاز کاربر است.

فهرست []

    صرافی چیست؟

    پیش از آنکه بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را بشناسیم، در این بخش از مقاله مفهوم صرافی را به زبان ساده برای شما شرح خواهیم داد. در حقیقت صرافی یک پلتفرم (می‌تواند وبسایت یا اپلیکیشن باشد) است که بستری را برای انجام معاملات ارز دیجیتال برای کاربران فراهم می‌کند. صرافی‌ها در ازای امکان انجام معاملات، کارمزدی را از کاربران خود دریافت می‌کنند که این میزان ممکن است در هر صرافی متفاوت باشد و در زمان انتخاب صرافی باید به آن توجه کرد. نکته‌ی دیگری که باید مد نظر قرار داد این است که امروزه با گسترش بازار ارزهای دیجیتال، صرافی‌ها تنها فضایی برای انجام معاملات نیستند بلکه کاربران می‌توانند از خدمات متنوع صرافی‌ها همچون کپی تریدینگ، سپرده‌گذاری، وام‌دهی و… نیز استفاده کنند. در بخش بعد فاکتورهای مهم در انتخاب یک صرافی را خواهید شناخت، با مطالعه این بخش می‌توانید بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را نیز شناسایی کنید.

    انتخاب بهترین صرافی

    زمانی که شما قصد انتخاب یک صرافی برای انجام معاملات و دیگر عملیات مالی را داشته باشید، باید به مواردی توجه کنید که انتخاب را برای شما ساده‌تر کند. ما در این بخش مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در زمان انتخاب صرافی باید به آنها توجه کرد را خواهیم آورد. در بخش بعدی نیز مقایسه‌ای را میان چند صرافی انجام می‌دهیم تا بتوانید بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را شناسایی کنید.

    • اعتبار و امنیت صرافی

    امنیت یک صرافی از مهم‌ترین فاکتورهایی است که کاربران در زمان انتخاب باید به آن توجه کنند. فراموش نکنید که شما در بازارهای مالی قرار است به واسطه‌ی سرمایه پولی خود، به سود برسید بنابراین در صورتی که پول خود (که در صرافی‌ها به صورت ارز دیجیتال است) را از دست بدهید، نه تنها سود نکرده بلکه سرمایه اصلی خود را نیز از دست خواهید داد. زمانی که شما بخواهید یک صرافی را برای شروع فعالیت خود انتخاب کنید، باید مطمئن شوید که شیوه نگه‌داری دارایی در آن صرافی به صورت امن باشد. همچنین بررسی مواردی همچون ترافیک سایت و قدمت پلتفرم صرافی از مواردی است که می‌تواند اعتبار آن را نشان دهد. در صورتی که افراد زیادی از پلتفرم استفاده کنند و سایت ترافیک بالایی داشته باشد می‌توان به این نتیجه رسید که وبسایت صرافی معتبر است.

    • تجربه کاربران قدیمی

    از دیگر مواردی که در انتخاب یک صرافی خوب باید مورد توجه قرار گیرد، تجربه کاربران قدیمی آن صرافی است. آیا کاربران از عملکرد صرافی در موقعیت‌های مختلف راضی هستند؟ آیا همچنان تمایل دارند از صرافی استفاده کنند؟ آیا تا به حال صرافی مورد حمله هکرها قرار گرفته است؟ در صورتی که چنین اتفاقی افتاده مسئولین صرافی چه اقداماتی برای جبران خسارت کاربران خود انجام داده‌اند؟

    • توجه به استراتژی معاملاتی تریدر

    انتخاب استراتژی معاملاتی نیز یکی از ابتدایی‌ترین قدم‌ها در زمان شروع فعالیت در بازار رمزارزها است. در صورتی که شما بر اساس استراتژی معاملاتی خود، به صرافی با حجم معاملات بالا نیاز داشته باشید، در زمان انتخاب صرافی باید به این موضوع که اتفاقا بسیار مهم است توجه کنید. هر کاربر می‌تواند با توجه به شرایط و ویژگی‌های موردنظر خود، در زمان انتخاب صرافی علاوه بر موارد کلی، به موارد جزئی‌تر (همچون امکان افتتاح حساب دمو و یا داشتن رمزارز بومی در صرافی) نیز توجه کند.

    • صرافی و کاربران فارسی زبان

    متاسفانه یکی از موانع مهم در انتخاب آزادانه پلتفرم‌های معاملاتی و به طور کلی فعالیت در سطح بین‌المللی ، محدودیت ها و موانعی دارد  که کاربران فارسی زبان را از برخورداری از بسیاری از امکانات باز می‌دارد. البته جای نگرانی نیست چراکه با وجود این محدودیت‌ها هنوز هم پلتفرم‌هایی هستند که اجازه فعالیت را به کاربران فارسی زبان داده‌اند و همچنین سعی کرده‌اند فضا را برای کاربران فارسی زبان بهینه‌سازی نیز بکنند. صرافی کوینکس که در بخش مربوطه به طور کامل آن را معرفی می‌کنیم، یکی از صرافی‌های بین‌المللی است که به کاربران فارسی زبان اجازه داده است به راحتی از خدمات آن استفاده کنند. همچنین صرافی‌های ارز دیجیتال که به کاربران خود اجازه می‌دهند بدون طی مراحل احراز هویت فعالیت خود را در بازار داشته باشند نیز می‌توانند مورد بررسی قرار گیرند.

    • امکانات صرافی

    امکانات صرافی با توجه به استراتژی معاملاتی تریدرها باید بررسی شود. یک کاربر تازه‌کار ممکن است به دنبال کسب سود از راه‌هایی غیر ترید کردن نیز باشد، در چنین حالتی انتخاب یک صرافی که امکان کسب درآمد از روش‌های مختلف را برای کاربران فراهم کرده است، اهمیت پیدا می‌کند. بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها امکانات جانبی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند که کار در بازار را برای آنها ساده‌تر کنند.

    • پشتیبانی

    هر کاربر به خصوص کاربران تازه‌کار ممکن است در حین کار با پلتفرم صرافی، به مشکلاتی برخورد کنند و نیاز به کمک داشته باشند. امکان ارتباط با تیم پشتیبانی یکی از بخش‌های مهم هر صرافی است که در زمان انتخاب باید به وجود یا عدم وجود آن و همچنین عملکرد آن توجه کرد.

    • حجم معاملات

    حجم معاملات از مهم‌ترین فاکتورهایی است که هر کاربری باید در زمان انتخاب صرافی به آن توجه کند. این فاکتور به خصوص برای افرادی که معاملات را در تایم‌فریم کوتاه‌تر انجام می‌دهند و می‌خواهند که سفارشات خود را در قیمت به خصوصی ثبت کنند مهم می‌شود. در صورتی که حجم معاملات پایین باشد کاربران باید مدت طولانی منتظر بمانند تا سفارش آنها در قیمت موردنظر انجام شود و حتی ممکن است گاهی معامله انجام نشود.

    • کارمزد معاملات

    کارمزد معاملات نیز یکی از ویژگی‌های مهم صرافی‌ها است که در میزان سود کاربران تعیین‌کننده است. صرافی بایننس که بزرگ‌ترین و شناخته شده‌ترین صرافی ارز دیجیتال در جهان است میزان کارمزد معاملات را برای کاربران میکر (ثبت سفارش معاملات با قیمت دلخواه کاربر و ثبت سفارش در لیست سفارشات) 0.02 و برای کاربران تیکر (انجام معاملات با قیمت انتخابی صرافی و عدم انتظار برای انجام معامله) معادل 0.04 ارزش معاملات در نظر گرفته است که بسیار مناسب است. صرافی کوینکس که فارسی زبانان می‌توانند به راحتی در آن فعالیت کنند نیز همین مقادیر را به عنوان کارمزد معاملات در نظر گرفته است.

    مقایسه صرافی ها برای تازه واردها

    حالا که با موارد مهم در انتخاب صرافی‌ها آشنا شدید، بهتر است با ویژگی چند صرافی ارز دیجیتال شناخته شده در سطح جهان نیز آشنا شوید تا بتوانید در انتها بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را پیدا کنید.

    1- صرافی کوینکس (CoinEx)

    همین الان در صرافی کوینکس ثبت نام کنیدثبت نام

    صرافی کوینکس یک صرافی خارجی با امکانات فوق‌العاده است که خوشبختانه کاربران فارسی زبان نیز می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند. این صرافی در سال 2017 تاسیس شده است و برای سال‌های طولانی کاربران خود را راضی نگه داشته است. بخش قابل‌قبولی از کاربران این صرافی را فارسی زبانان تشکیل می‌دهند به همین دلیل است که امکان تنظیم زبان محیط صرافی به فارسی نیز وجود دارد.

    همان‌طور که پیش از این نیز به این موضوع اشاره کردیم، صرافی بایننس بزرگ‌ترین صرافی جهان با بالاترین حجم معاملات و امکانات فوق‌العاده برای کاربران است اما متاسفانه کاربران فارسی زبان امکان استفاده از خدمات این پلتفرم را ندارند. صرافی‌هایی همچون کوکوین نیز اجازه فعالیت فارسی زبانان را محدود کرده‌اند در چنین شرایطی صرافی کوینکس با ویژگی‌ها و امکاناتی که دارد همانند صرافی بایننس برای کاربران دیگر کشورها به حساب می‌آید با این تفاوت که رابط کاربری در صرافی کوینکس بسیار عالی طراحی شده است به طوری که حتی کاربران تازه‌کار نیز می‌توانند به راحتی در آن فعالیت کنند از طرف دیگر امکان برقراری ارتباط با تیم پشتیبانی به زبان فارسی دیگر ویژگی صرافی کوینکس است که در صورت بروز مشکلات در زمان فعالیت در صرافی می‌توانید از آن استفاده کنید و به راحتی با تیم پشتیبانی به زبان فارسی ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را حل کنید.

    این صرافی در سایت مرجع کوین مارکت کپ لیست شده است که این موضوع می‌تواند مهر تاییدی بر اعتبار این صرافی باشد و از طرف دیگر بررسی آن را برای کاربران ساده‌تر کند. کارمزد پایین معاملات فیوچرز در صرافی کوینکس (کاملا برابر با میزان کارمزد معاملات در صرافی بایننس) از دیگر دلایلی است که کاربرانی که هنوز صرافی خارجی خود را انتخاب نکرده‌اند را مجاب می‌کند که به طور جدی‌تری به صرافی کوینکس فکر کنند.

    با وجود اینکه یک بار هکرها در ماه سپتامبر سال 2023 به صرافی کوینکس حمله کردند، مسئولین صرافی تمام دارایی‌های به سرقت رفته را به کاربران برگردانده و در حال حاضر صرافی بدون مشکل در حال خدمات‌رسانی به کاربران خود است.

    هرچند احراز هویت در صرافی کوینکس اجباری نیست، خوشبختانه فارسی زبانان می‌توانند با مدارک هویتی خود نظیر پاسپورت در این صرافی احراز هویت کنند و با خیالی آسوده معاملات و فعالیت‌های مالی خود را داشته باشند. در ادامه برخی از ویژگی‌های اساسی صرافی کوینکس که کار برای تریدرهای تازه‌کار فارسی زبان را ساده‌تر می‌کند را لیست خواهیم کرد:

    • امکان فارسی کردن محیط پلتفرم
    • امکان ارتباط با پشتیبانی به زبان فارسی
    • رابط کاربری ساده که کار با صرافی را برای همه کاربران ساده کرده است
    • قابلیت استیکینگ و کسب درآمد از راه‌هایی غیر از ترید کردن
    • رتبه مناسب در سایت کوین مارکت کپ
    • امکان احراز هویت برای فارسی زبانان
    • بالا بردن امنیت حساب با کمک تایید ایمیل و همچنین کد دوعاملی گوگل

    در کنار تمام ویژگی‌هایی که در بالا به آن اشاره شد، برخی از ویژگی‌های این صرافی برای کاربران باتجربه نیز کاربردی هستند و به عبارت دیگر می‌توان گفت که پس از ایجاد محدودیت در استفاده از صرافی‌های بزرگ همچون بایننس و کوکوین، صرافی کوینکس می‌تواند بهترین جایگزین برای تمام کاربران فارسی زبان تازه‌کار و حتی کاربران فارسی زبان که تجربه دارند باشد. با توجه به امکان فعالیت در بازارهای اسپات و فیوچرز و دیگر امکاناتی که به آن اشاره کردیم، می‌توان صرافی کوینکس را جز بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها در نظر گرفت.

    2- صرافی بایننس (Binance)

    پیش از این نیز به این نکته اشاره کرده بودیم که صرافی بایننس بهترین صرافی خارجی است که کاربران زیادی از کشورهای مختلف در آن فعالیت کرده و از امکانات بسیار کاربردی آن استفاده می‌کنند. متاسفانه ما به عنوان کاربران فارسی زبان امکان استفاده از خدمات این صرافی فوق‌العاده را نداریم. در حال حاضر احراز هویت نیز در این صرافی اجباری شده است و صرافی این موارد را بسیار دقیق بررسی می‌کند که تنها افراد مجاز بتوانند در محیط پلتفرم فعالیت داشته باشند.

    برای آشنایی بیشتر با این صرافی بد نیست بدانید که میزان کارمزد معاملات فیوچرز برای میکرها 0.02 درصد و برای تیکرها 0.04 درصد ارزش معاملات است که میزان بسیار مناسبی برای تریدرها است. این صرافی امکانات بی‌نظیر دیگری از جمله استیکینگ، استفاده از توکن بومی، استخر استخراج و… را دارد که به کاربران اجازه می‌دهد سودهای خود را افزایش دهند و همچنین بتواند از روش‌های دیگری غیر از ترید کردن نیز به سود برسند اما از آنجایی که ما قصد داریم صرافی‌ های ارز دیجیتال برای تازه واردهای فارسی زبان را بشناسیم، باید بدانیم که صرافی بایننس علی‌رغم تمام امکانات عالی بیشتر برای کاربران حرفه‌ای طراحی شده است تا بتوانند با کمک امکانات صرافی به سودهای بالاتری دست یابند، حجم معاملات در این صرافی بسیار بالا است که این موضوع در کنار کارمزد پایین معاملات به تریدر کمک می‌کند که انواع تریدرها با استراتژی مختلف بتوانند به در زمان مناسب به اهداف خود برسند. با توجه به تمام مواردی که به آن اشاره کردیم به این نتیجه می‌رسیم که علی‌رغم بهترین بودن، صرافی بایننس در دسته بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردهای فارسی زبان قرار نمی‌گیرد.

    3- صرافی کوکوین (Kucoin)

    صرافی کوکوین از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال است که حجم معملات بالا و امنیت و اعتبار آن در کنار بسیاری از دیگر ویژگی‌ها، آن را به یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کاربرانی از کشورهای مختلف تبدیل کرده است، اما آیا کوکوین جز صرافی های ارز دیجیتال برای تازه وارداهای فارسی زبان نیز به حساب می‌آید؟

    این صرافی برای مدتی و به خصوص پس از اعمال محدودیت از سوی صرافی بایننس به انتخاب فارسی زبانان تبدیل شده بود چراکه امکان انجام معاملات و دیگر فعالیت‌های مالی حتی بدون احراز هویت نیز ممکن بود اما متاسفانه از تاریخ 15 جولای سال 2023، احراز هویت برای همه کاربران اجباری شد و باز هم به دلیل وجود محدودیت های موجود، فارسی زبانان از استفاده از این صرافی محبوب منع شدند. بنابراین با وجود امکانات و امنیت بالا، کوکوین از بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردهای فارسی زبان نیست.

    صرافی کوکوین امکانات بسیار زیادی از جمله استیکینگ (سپرده‌گذاری)، معامله NFTها، انجام معاملات فیوچرز و مارجین و البته اسپات، استخراج ابری و… را برای کاربران خود مهیا کرد است و علی‌رغم آنکه یک بار در سال 2020 مورد حمله هکرها قرار گرفت، جز بهترین صرافی های ارز دیجیتال به حساب می‌آید اما متاسفانه همان‌طور که گفته شد کاربران فارسی زبان تازه‌وارد و همچنین تریدرهای قدیمی فارسی زبان اجازه استفاده از خدمات این صرافی را ندارند.

    4- صرافی کوین بیس (Coinbase)

    کوین بیس دیگر صرافی آمریکایی است که در سال 2014 تاسیس شده است و خدمات خود را به کاربران حدود 100 کشور در جهان ارائه می‌دهد. در صفحه توضیحات این صرافی در سایت کوین مارکت کپ آمده است که این صرافی طوری طراحی شده است که کاربران تازه‌کار نیز بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند. برای راحتی کار کاربران علاوه بر رابط کاربری خوب، امکان واریز و برداشت ارزهای فیات نیز در این صرافی وجود دارد که کار را برای کاربران کشورهای مجاز  که از ارزهای فیات رایج (همچون دلار و پوند) استفاده می‌کنند راحت‌تر کرده است اما آیا با این تفاصیل می‌توان گفت کوین بیس از بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردهای فارسی زبان نیز به حساب می‌آید؟

    متاسفانه خیر، کاربران تازه‌کار و حرفه‌ایی فارسی زبان امکان استفاده از خدمات این پلتفرم فوق‌العاده را ندارند و در حال حاضر سپری کردن مراحل احراز هویت برای تمام مشتریان این صرافی اجباری شده است.

    5- صرافی کراکن (Kraken)

    کراکن یک صرافی ارز دیجیتال قدیمی است که در سال 2011 در کشور ایلات متحده آمریکا تاسیس شد. کاربران این صرافی می‌توانند معاملاتی در بازارهای اسپات، فیوچرز و مارجین (و بسیاری از خدمات دیگر) را تجربه کنند همچنین امکان تبادل NFTها نیز در این صرافی تعریف شده است. این صرافی خدمات متنوع خود را به بیش از 8 میلیون تریدر ارائه می‌دهد که رقم قابل‌قبولی است.

    متاسفانه کاربران کشورهای زیادی از جمله فارسی زبانان امکان استفاده از خدمات این صرافی را ندارند و با اینکه این صرافی برای مدتی اقدام به ارائه خدمات به فارسی زبانان کرد، از سوی سازمان‌های بین‌المللی مورد بازخواست قرار گرفت.

    صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها معمولا نیازی به ارائه خدمات سطح بالا ندارند، در عوض رابط کاربری صرافی باید طوری طراحی شود که کاربر تازه‌کار بتواند به راحتی از خدمات آن استفاده کند.

    6- صرافی اوککس (OKX)

    صرافی اوککس (OKX) یک صرافی بین‌المللی است که دفتر مرکزی آن در جزیره سیشل (کشوری در آب‌های اقیانوس هند) قرار گرفته است. صرافی اوککس خدمات زیاد و پیشرفته‌ای را برای کاربران حرفه‌ای که به خوبی با حوزه بلاک چین آشنا هستند درنظر گرفته است. کاربران این صرافی می‌توانند معاملات آتی، آپشن، مارجین و همچنین معاملات ساده اسپات را با تنظیمات دقیق انجام دهند.

    مسئله‌ای که وجود دارد این است که تقریبا تمام صرافی‌های متمرکز خارجی (امکان فعالیت بدون محدودیت برای کاربران فارسی زبان در صرافی کوینکس وجود دارد) امکان فعالیت کاربران فارسی زبان را در محیط پلتفرم خود ممنوع کرده‌اند بنابراین کاربران فارسی زبان مجبورند برای استفاده از صرافی اوککس نیز مراحل احراز هویت را سپری نکنند و تنها با ثبت‌نام و ایجاد حساب، فعالیت‌های مالی خود را انجام دهند. در تابستان سال 2023 توئیتی مبنی بر اجباری بودن احراز هویت در این صرافی منتشر شد که پس از مدت کوتاهی حذف شد بنابراین بهتر است در استفاده از این صرافی کاملا آگاهانه عمل کنید چراکه در قوانین سایت نیز آمده است که در صورتی که صرافی به کاربری مشکوک شود اجازه دارد دارایی‌های وی را برای انجام تحقیقات بیشتر قفل کند.

    از طرف دیگر امکانات بسیار عالی در صرافی OKX برای کاربران حرفه‌ای بسیار مناسب است و این دسته از کاربران که بهتر است تریدرهای حرفه‌ای در دیگر کشورها باشند می‌توانند به کمک خدمات ارائه شده در صرافی اوککس میزان سود خود را بالا ببرند و تجربه بسیار خوبی را داشته باشند اما صراحتا باید گفت که اوککس از صرافی های ارز دیجیتال برای تازه وارد های فارسی زبان به حساب نمی‌آید. از طرف دیگر به دلیل امکانات بسیار زیادی که برای کاربران حرفه‌ای طراحی شده است، کار در محیط این صرافی نیز چندان برای کاربران تازه‌کار مناسب نیست.

    7- صرافی بای بیت (Bybit)

    صرافی بای بیت در سال 2018 تاسیس شد، این صرافی خدمات خود را برای کاربرانی از تمام سطوح طراحی کرده است به طوری که هم کاربران تازه‌وارد و هم تریدرهای حرفه‌ای بتوانند از خدمات این صرافی استفاده کنند. بیش از 300 ارز دیجیتال در این صرافی قابل معامله هستند که می‌توان بیت کوین، اتریوم، لایت کوین، سولانا و… را از آن میان نام برد. متاسفانه در توضیحات این صرافی نیز آمده است که کاربران فارسی زبان حق استفاده از خدمات صرافی را ندارند در چنین شرایطی بدیهی است که این صرافی از زبان فارسی نیز پشتیبانی نمی‌کند بنابراین می‌توان گفت که صرافی بای بیت نیز با وجود تمام مزایایی که دارد گزینه‌ی مناسبی برای کاربران فارسی زبان نیست و اگر به دنبال صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردهای فارسی زبان هستید، بهتر است گزینه‌ی دیگری را انتخاب کنید.

    از طرف دیگر رابط کاربری صرافی چندان ساده نیست و کاربران تازه‌کار ممکن است در ابتدای ورود به بازار و شروع فعالیت به مشکل برخورد کنند بنابراین حتی در صورتی که تصمیم گرفته باشید بدون طی مراحل احراز هویت در صرافی بای بیت فعالیت کنید (در این صورت محدودهایی در برداشت روزانه و ماهیانه خواهید داشت) باید بدانید که این صرافی در کنار رابط کاربری نامناسب، از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند و در صورت بروز مشکل نمی‌توانید به راحتی با تیم پشتیبانی نیز ارتباط برقرار کنید.

    8- صرافی بیت استمپ (bitsmap)

    صرافی بیت استمپ در سال 2011 تاسیس شد و بنابراین یکی از قدیمی‌ترین صرافی‌ها در سطح جهان است. در زمان نگارش این مقاله صرافی بیت استمپ در رتبه 7 صرافی‌های اسپات قرار گرفته است اما متاسفانه امکان انجام معاملات فیوچرز در این صرافی تعریف نشده است. به طور کلی می‌توان گفت که این بیت استمپ در دسته بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها و باتجربه‌های فارسی زبان نیست چراکه احراز هویت در این صرافی اجباری است و به دلیل وجود محدودیت ها نمی‌توانند در این صرافی فعالیت کنند. حتی در صورتی که امکان فعالیت برای کاربران فارسی زبان نیز وجود داشت این صرافی به دلیل عدم پشتیبانی از زبان فارسی، انتخاب مناسبی برای کاربران تازه وارد فارسی زبان به حساب نمی‌آمد.

    کلام آخر

    بازار ارزهای دیجیتال امکان کسب سود دلاری را برای کاربران خود فراهم می‌کند که این موضوع به خصوص برای افرادی که در کشورهای با اقتصاد ضعیف زندگی می‌کنند بسیار پرسود است. اما مشکل آنجاست که ما به عنوان کاربران فارسی زبان و به دلیل وجود محدودیت ها اجازه استفاده از خدمات تمام صرافی‌های خارجی را نداریم، به عنوان مثال صرافی بایننس و یا صرافی کوکوین از بهترین صرافی‌های بین‌المللی هستند که کاربران زیادی از کشورهای مختلف دارند با این حال به دلیل اجباری بودن احراز هویت و ممنوعیت فعالیت فارسی زبانان، امکان استفاده از خدمات آنها برای ما وجود ندارد. صرافی کوینکس یکی دیگر از صرافی‌های خارجی است که با وجود امنیت و امکانات بسیار خوبی که دارد، امکان استفاده از خدمات خود را برای فارسی زبانان نیز فراهم کرده است و حتی فارسی زبانان می‌توانند در صورت لزوم احراز هویت خود را به راحتی در این صرافی انجام داده و با خیالی آسوده فعالیت‌های مالی داشته باشند. ما در این مقاله سعی کردیم با مقایسه چند صرافی جهانی، انتخاب بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای تازه واردها را ساده‌تر کنیم.

    سوالات متداول

    اعتبار، امنیت، ترافیک سایت، کارمزد معاملات، حجم معاملات، امکان فعالیت فارسی زبانان، پشتیبانی، امکانات جانبی صرافی.

    با انجام بررسی‌ها می‌توان گفت در حال حاضر به نظر می‌رسد که صرافی کوینکس بهترین صرافی برای کاربران تازه وارد فارسی زبان است. می‌توان این صرافی را به دلیل مهیا کردن فعالیت بدون نیاز به  احراز هویت اجباری، پشتیبانی از زبان فارسی، رابط کاربری ساده، کارمزدهای مناسب، امکان انجام معاملات اسپات و فیوچرز، امکان استیکینگ، وام کریپتویی و… از بهترین صرافی های ارز دیجیتال برای فارسی زبانان تازه وارد و همچنین تریدرهای با تجربه معرفی کرد.

    خیر، علی‌رغم آنکه بایننس بهترین و بزرگ‌ترین صرافی جهان با بالاترین میزان حجم معاملات است، کاربران فارسی زبان امکان استفاده از این صرافی را ندارند و علاوه بر آن این صرافی به دلیل امکانات فوق‌العاده‌ای که دارد برای تریدرهای حرفه‌ای مناسب‌تر است و نه تازه واردها.

    خیر، صرافی کوکوین در ماه جولای سال 2023 انجام احراز هویت را برای کاربران خود اجباری کرده است بنابراین این صرافی دیگر انتخاب مناسبی برای فارسی زبانان به شمار نمی‌آید.