گسترش سریع دنیای ارزهای دیجیتال، چشم‌انداز مالی جهانی را متحول کرده و فرصت‌های جدیدی را پیش روی معامله‌گرانی که مشتاق به فعالیت در این بازار هستند، گذاشته است. در این میان، موضوعاتی مانند محدودیت‌ دسترسی به پلتفرم‌های مختلف و همچنین چارچوب مقرراتی وضع شده برای انجام معاملات، کشورهای متعددی را نشانه گرفته اند که موجب تحریم‌ و انزوای اقتصادی آنها شده‌اند. همانطور که می‌دانیم، ایران نیز با چنین شرایط سختی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

ناسازگاری‌های بین‌المللی فعلی باعث شده است که پلتفرم‌های بزرگ ارزهای دیجیتال خارجی، سرویس‌دهی و ارائه خدمات به کاربران ایرانی را ممنوع کنند و مشارکت آن‌ها در اقتصاد جهانی ارز دیجیتال را پیچیده‌تر کنند. همچنین، با اجباری‌ شدن احراز هویت در صرافی‌های بینگ ایکس (Bing X) و مکسی (MEXC) که معمولا توسط تریدرهای ایرانی استفاده می‌شدند، اکنون پیدا کردن صرافی‌هایی که امکان ارائه خدمات به ایرانی‌ها را داشته باشند، به دغدغه‌‌ای بزرگ تبدیل شده است.

ما در این مقاله قصد داریم بهترین صرافی ارز دیجیتال بدون تحریم برای ایرانیان در سال 1403 را معرفی کنیم. از بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال متمرکزی مانند کوین اکس و ال بنک گرفته، تا پلتفرم‌های همتا به همتا مانند یونی سواپ و پنکیک سواپ را معرفی کرده و قابلیت‌ها و ریسک‌های مرتبط با هر گزینه را ارزیابی می‌کنیم.

صرافی‌های بدون تحریم برای کاربران ایرانی

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

صرافی ارز دیجیتال در حقیقت یک پلتفرم معاملاتی است که در آن افراد می‌توانند رمزارزها را خرید و فروش کنند. به نحوی می‌توان گفت صرافی‌ها، عملکردی مشابه با کارگزاری‌های ارائه دهنده معاملات سهام دارند، اما بر دارایی‌های دیجیتال متمرکز هستند. صرافی‌ها در حقیقت به‌عنوان واسطه‌ای میان خریداران و فروشندگان عمل کرده و معاملات را تسهیل می‌کنند و اغلب، خدمات دیگری مانند کیف‌پول و داده‌های لحظه‌ای بازار را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

قیمت ارزهای دیجیتال در صرافی‌ها بر اساس میزان عرضه و تقاضا تعیین می‌شود که منعکس کننده جو روانی بازار است. صرافی‌ها با جمع آوری بسیاری از سفارشات خرید و فروش، نقدینگی را فراهم می‌کنند و بدیت ترتیب، امکان معامله سریع ارزهای دیجیتال را برای کاربران فراهم می‌کنند. صرافی‌هایی که از ارزهای فیات پشتیبانی می‌کنند، به کاربران اجازه می‌دهند ارزهای ملی رایج (مانند دلار، یورو) را به ارزهای دیجیتال و بالعکس تبدیل کنند و دسترسی آسان‌تر به بازار ارزهای دیجیتال را امکان‌پذیر می‌کنند. برای محافظت از وجوه و داده‌های کاربران، صرافی‌ها اقدامات امنیتی مختلفی از جمله احراز هویت و بیمه در برابر هک را انجام می‌دهند. علاوه‌بر این، بسیاری از صرافی‌ها از قوانین و مقررات بین‌المللی پیروی می‌کنند و رویه‌های «مشتری خود را بشناسید» (KYC) و ضد پول‌شویی (AML) را برای جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی اجرا می‌کنند.

انواع صرافی ارز دیجیتال

صرافی‌های متمرکز (Centralized Exchanges)

صرافی‌های متمرکز، پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش ارزهای دیجیتال هستند که معمولا مهم‌ترین گزینه‌های انتخابی از سمت معامله‌گران به شمار می‌روند. اداره صرافی‌های متمرکز به عهده یک شرکت و سازمان خاص می‌باشد که وظیفه فراهم کردن امکان معاملات، نظم و دقت، امنیت سیستم و همچنین حفاظت از سرمایه کاربران را فراهم می‌کند. تعداد قابل‌توجهی از صرافی‌های ارز دیجیتال خارجی از قوانین بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) تبعیت می‌کنند و انجام فرآیند احراز هویت را امری اجباری برای کاربران خود درنظر گرفته‌اند. از این رو، کاربران موظف هستند طبق قوانین وضع شده صرافی عمل کنند و هرگونه تخلف از این قوانین، توسط سازمان مذکور رسیدگی خواهد شد.

صرافی‌های غیرمتمرکز (Decentralized Exchanges)

صرافی غیرمتمرکز (DEX)، پلتفرمی همتابه‌همتا (peer-to-peer) است که معاملات آن، بدون نیاز به واسطه‌هایی مانند بانک‌ها یا کارگزاران و بصورت مستقیم بین معامله‌گران انجام می‌شود. صرافی‌های غیرمتمرکز بخشی از مجموعه رو به رشد «امور مالی غیرمتمرکز» یا «دیفای» (DeFi) هستند که با استفاده از یک کیف پول رمزارزی، طیف گسترده‌ای از خدمات مالی را در دسترس کاربران قرار می‌دهند. معاملات این صرافی‌ها از طریق قراردادهای هوشمند انجام شده و به کاربران امکان می‌دهد تا به طور مستقیم با یکدیگر معامله کنند. بنابراین در این صرافی‌ها، نیازی به احراز هویت وجود ندارد و آدرس کیف‌پول هر شخص، به منزله حساب کاربری او شناخته می‌شود.

اگر احتیاج به مطالعۀ بیشتر در این مورد دارید؛ مقالۀ ارزشمند انواع صرافی‌های ارز دیجیتال می‌تواند مرجع مناسب و کاملی باشد.

هنگام انتخاب صرافی‌های ارز دیجیتال به چه نکاتی دقت کنیم؟

در شرایط فعلی تحریم، امکان انتخاب زیادی در زمینه صرافی برای ایرانیان وجود ندارد. همین امر شرایط را برای سایت‌های کلاهبردار فراهم می‌کند تا با ظاهر زیبا و وعده‌های وسوسه‌انگیز افراد را به دام انداخته و سرمایه آن‌ها را به سرقت ببرند. با این وضعیت، انتخاب صرافی مناسب برای معاملات ارز دیجیتال چالش‌‌برانگیز خواهد بود. موارد زیر به شما کمک می‌کند تا حین انتخاب صرافی، نکات مهمی را بررسی کنید و فریب وعده‌های تو خالی را نخورید:  

  • امنیت: در اولین قدم باید سابقه صرافی فعالیت صرافی را از منظر حملات هکری و بازگشت سرمایه کاربران چک کرد. همچنین داشتن کد احراز هویت دو عاملی و نظارت دائم تیم آن بر تراکنش‌ها، به میزان امن بودن آن می‌افزایند.
  • اعتبار: حتما مجوزهای بین‌المللی برای تاسیس صرافی را داشته باشد یا توسط سازمان معتبری پشتیبانی شود، سابقه خوبی در ارائه خدمات به کاربران داشته باشد و تیم آن متشکل از افراد با تجربه و حرفه‌‌ای باشد.
  • نقدینگی و حجم معاملات: نقدینگی کافی برای انجام معاملات بزرگ و بدون افت قیمت را داشته باشد و همچنین حجم معاملات کافی برای جفت ارزهای مورد نظر شما را ارائه دهد.
  • کارمزدها: کارمزد واریز، برداشت و معاملات آن، زیاد و خارج از حد معمول بازار نباشد و تخفیف‌‌هایی برای کاربران فعال با حجم معاملات بالا درنظر گرفته باشد.  
  • پشتیبانی از مشتریان: کانال‌های پشتیبانی از مشتری فعالی داشته باشد و سرعت و کیفیت پاسخگویی به سوالات و حل مشکلات کاربران آن، قابل قبول باشد.
  • سهولت استفاده: کار با آن راحت . کاربرپسند باشد و منابع آموزشی و راهنمایی را  برای کاربران جدید ارائه دهد.
  • قوانین و مقررات: با قوانین و مقررات مربوط به تحریم ‌ها و ضد پولشویی (AML) مطابقت داشته باشد و برای کاربران ایرانی، محدودیت‌ خاصی ایحاد نکند.
ویژگی بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال

پیشینه پذیرش کاربران ایرانی در صرافی‌های رده بالای خارجی

تا چند سال پیش، کاربران ایرانی به سادگی از صرافی‌های رده‌بالای خارجی استفاده می‌کردند. اما این روند در طی اخیرا تغییر کرده و جای خود را به تحریم شدن کشور ایران یا شرایط احراز هویت اجباری داده است. در ادامه، نمونه ای از مهمترین موارد را بررسی می‌کنیم.

تاریخچه صرافی بایننس (Binance) برای کاربران ایرانی

بایننس، معتبرترین صرافی متمرکز جهان است که هر روزه به لیست رمزارزهایی که پشتیبانی می‌کند، اضافه می‌شود. در سال  ۲۰۲۰ (۱۳۹۹-۱۳۹۸) با شکایت سازمان بورس و اوراق‌بهادار آمریکا از بایننس و طی شدن مراحل دادگاه، این صرافی موظف شد سرویس‌دهی به کشورهایی که در لیست تحریم های مالی و یا لیست سازمان مبارزه با پولشویی آمریکا قرار دارند، را متوقف کند. بنابراین خدمات این صرافی در کشورهایی نظیر ایران، کره شمالی، یمن، زیمباوه و چندین کشور دیگر، به طور کامل قطع شد. و این امر باعث شد که معامله‌گران ایرانی، از بازاری با حجم معاملات روزانه بیش از ۵ میلیارد دلار محروم شوند. پس از بایننس، صرافی‌های دیگری مانند بینگ ایکس (BingX) و مکسی (MEXC) به عنوان جایگزین مطرح شدند. که در ادامه در مورد آنها توضیح خواهیم داد.

تاریخچه صرافی بینگ ایکس (BingX) برای کاربران ایرانی

این صرافی در سال  ۲۰۱۸ (۱۳۹۷-۱۳۹۶) تأسیس شد و در حال حاضر به بیش از ۱۰ میلیون کاربر در سرتاسر دنیا سرویس خود را ارائه می‌دهد. صرافی بینگ ایکس چندین دفتر در آسیا، اقیانوسیه، اروپا و آمریکای جنوبی دارد و در جدول بهترین صرافی‌های ارز دیجیتال، رتبه ۱۵ را به خود اختصاص داده است. حجم معاملات روزانه آن بیش از ۱۸۰ میلیون دلار بوده و خدمات متنوعی نظیر معاملات اسپات، فیوچرز، کپی ترید، دستیار ترید، ربات هوشمند، استیک انواع ارزهای دیجیتال و چندین خدمات دیگر را ارائه می‌دهد. این صرافی هنوز هم به عنوان جایگزین مناسبی برای بایننس به شمار می‌آید اما اخیراً در حال انجام مقدمات اجباری کردن احراز هویت بوده است. که همین امر می‌تواند جایگاه آن را برای تریدرهای ایرانی متزلزل کند.

تاریخچه موضع‌گیری صرافی مکسی (MEXC) در برابر کاربران ایرانی

صرافی مکسی در گذشته با نام مکسی گلوبال (Mexc Global) فعالیت می‌کرد و تأسیس آن به سال ۲۰۱۸ (۱۳۹۷-۱۳۹۶) بازمی‌گردد. در حال حاضر دفتر مرکزی آن در سیشل قرار دارد. تعداد کاربران این صرافی از ۱۰ میلیون فراتر رفته و در جدول برترین صرافی‌های ارزدیجیتال، در جایگاه ۱۱ قرادارد. مکسی در حال حاضر از بیش از ۱۵۰۰ رمزارز پیتیبانی می‌کند که هرروز نیز به این رقم افزوده می‌شود. این صرافی امکان معاملات اسپات، فیوچرز، مارجین، کپی ترید، دستیار ترید، ربات ترید، استیک‌کردن و وام‌دهی بسیاری از ارزهای دیجیتال را برای کاربران خود فراهم کرده است. البته این صرافی نیز طی ماه‌های گذشته در حال انجام اقداماتی در زمینه انجام احراز هویت اجباری بوده است و قصد دارد در آینده نزدیک، میزان پایبندی خود را نسبت به قوانین وضع شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا در خصوص کشورهای مورد تحریم مالی و ضد پولشویی را افزایش دهد. در حال حاضر، ایرانیان زیادی در صرافی فعالیت دارند اما احراز هویت اجباری می‌تواند جایگاه آن را نزد تریدرهای ایرانی، تحت تأثیر قرار دهد. 

بهترین صرافی‌های متمرکز بدون تحریم برای ایرانی‌ها کدام هستند؟

بهترین صرافی ارز دیجیتال متمرکز بدون تحریم برای ایرانی‌ها کدام هستند؟

 صرافی کوینکس (Coinex)

با وجود اینکه صرافی کوینکس در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۷-۱۳۹۵) تآسیس شده است، از قدیمی‌ترین صرافی‌های متمرکزی محسوب می‌شود که هنوز هم با هویت ایرانی می‌توان در آن فعالیت کرد و امروزه امکان خریدوفروش بیش از ۷۰۰ ارز دیجیتال را فراهم می‌کند. همین امر موجب شده است حجم زیادی از کاربران ایرانی در این صرافی عضو شده و سرمایه‌های خود را به این پلتفرم انتقال دهند. کوینکس توسط شخصی بنام هایپو یانگ (Haipo Yang) تأسیس شده و دفتر اصلی آن در هنگ کنگ واقع است. 

کوینکس در سال  (۱۳۹۸-۱۳۹۷) طرحی را با عنوان “شتاب دهنده” (Accelerator) راه‌اندازی کرد. این طرح به منظور کمک به استارتاپ‌های بلاکچینی و جذب سرمایه ایجاد شده است و در طی آن، بخشی از عرضه توکن این پروژه‌ها در کوینکس برای فروش گذاشته می‌شود. معامله گران می‌توانند با شرکت در این طرح و خرید توکن پروژه‌ی مدنظر، در بخشی از سوددآوری سهیم باشند. فروش توکن در بخش شتاب‌دهنده کوینکس، مانند عرضه اولیه کوین‌ها (ICO) عمل می‌کند؛ با این تفاوت که متخصصین مالی این صرافی در مورد هر پروژه تحقیقات لازم را به عمل آورده و پس از تایید شدن، هرکدام را در این طرح قرار داده‌اند. در حال حاضر می‌توان کونیکس را در لیست بهترین صرافی ارز دیجیتال بدون تحریم برای کاربران ایرانی قرار داد.

ویژگی‌های صرافی کوینکس

  • کارمزد پایین معاملات: این صرافی در مقایسه با دیگر صرافی‌های متمرکز، برای معاملات کارمزد پایین‌تری را درنظر گرفته است. میزان کارمزد صرافی کوینکس تنها ۰.۲ درصد از هر معامله است.
  • پشتیبانی از ارزهای فیات: کوینکس با پشتیبانی از ارزهای فیات اصلی مانند یورو و دلار، انجام معاملات را راحت‌تر کرده است. البته این ویژگی برای کاربران ایرانی کاربردی ندارد، اما باعث می‌شود که این صرافی در جذب سرمایه، موفق تر عمل کند. 
  • رابط کاربری آسان: بدلیل رابط کاربری آسان اپلیکیشن و سایت این صرافی، انجام هرگونه معامله در صرافی کوینکس به راحتی امکان پذیر بوده و هرکسی می تواند بدون سردرگم شدن در درگاه‌ها، به راحتی معاملات خود را انجام دهد.
  • امنیت بالا: صرافی کوینکس انجام پیشرفته ترین اقدامات امنیتی نظیر احراز هویت دو عاملی را ارائه می‌کند. همچنین ارز دیجیتال‌های اضافی را برای مواقع ضروری در کیف پولهای فیزیکی خود ذخیره کرده است و تیم نظارتی مجربی برای کنترل عملیات‌های انجام شده دارد که شرایط امنیت بالایی برای این صرافی فراهم کرده است.
  • پشتیبانی از زبان فارسی: کار با این صرافی به زبان فارسی نیز امکان‌پذیر است و کاربران ایرانی برای انجام معاملات خود مشکل محدودیت زبانی نخواهند داشت. 
  • انواع معاملات متنوع: در کوینکس امکان معامله برای کاربران حرفه ای و مبتدی فراهم شده است. فعالان بازار می توانند در بخش های معاملات اسپات، فیوچرز، مارجین و کپی ترید به راحتی به فعالیت در دنیای ارزهای دیجیتال بپردازند.
  • بیش از ۷۰۰ ارز دیجیتال: در حال حاضر این صرافی از بیش از ۷۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند. 

صرافی توبیت (Toobit)

این روزها محبوبیت صرافی توبیت بین جامعه کاربران ایرانی در حال افزایش است. توبیت در دسته صرافی‌های متمرکز قرار می‌گیرد و هیچ مشکلی با ایران ندارد و کاربران به راحتی می‌توانند در آن ثبت نام کنند. در این صرافی بیش از ۱۰۰۰ ارز دیجیتال لیست شده است که می‌توان به راحتی آنها را خرید فروش کرد و انواع ترید را انجام داد. البته لازم به ذکر است که این صرافی از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند

ویژگی‌های صرافی توبیت

  • کارمزد نسبتا بالای معاملات: کارمزد در این صرافی نسبتاً بالاست، و برای انجام تراکنش و معاملات گاهی باید تا ۱ درصد کارمزد پرداخت کنید. 
  • احراز هویت: احراز هویت با داشتن کارت ملی ایرانی امکان‌پذیر می‌باشد.
  • امنیت متوسط: مدت زیادی از تأسیس این صرافی نمی‌گذرد اما مدعی است که از پیشرفته ترین قراردادهای هوشمند و پروتکل‌های امنیتی‌ استفاده می‌کند.
  • تنوع معاملات: امکانات معاملات فیوچرز و اسپات در این صرافی فراهم است. همچنین امکان کپی ترید و ساخت ربات اتوماتیک ترید نیز در این صرافی وجود دارد.

صرافی ال بانک (LBank)

صرافی ال بانک در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۶-۱۳۹۵) تأسیس شده و به بیش از ۷ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. دفتر اصلی این صرافی در جزایر ویرجین در بریتانیا واقع شده و اکنون به بیش از ۲۰۰ کشور و منطقه خدمات‌رسانی می‌کند. حجم معاملات روزانه این صرافی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار می‌باشد و جایگاه ۱۷ را در میان برترین صرافی‌های دنیا را به خود اختصاص داده است.

ویژگی‌های صرافی ال بنک

برخی از ویژگی‌های برجسته ال بنک عبارتند از:

  • پشتیبانی از تعداد بسیار بالای رمزارز‌ها: ال بنک از بیش از ۱۲۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند.
  • احراز هویت: این گزینه برای کاربران ایرانی امکان پذیر است.
  • کارمزد پایین معاملات: ال بنک نسبت به دیگر صرافی های متمرکز، کارمزد بسیار کمتری دریافت میکند که  ۰.۰۱درصد از هر معامله است.
  • خدمات گسترده: ال بانک خدمات بسیار متنوعی از جمله معاملات اسپات، فیوچرز، مارجین، وام دهی را ارائه می‌کند.
  • مسئولیت‌پذیری: این صرافی دارای تیم پشتیبانی پیگیر و مجرب به همراه کادر مالی متخصص است.
بهترین صرافی‌های متمرکز برای ایرانیان - کوینکس، توبیت و ال بنک

بهترین صرافی غیرمتمرکز بدون تحریم برای ایرانی‌ها کدام هستند؟

صرافی یونی سواپ (Uniswap)

یونی سواپ در زمره صرافی‌های غیر متمرکز قرار می‌گیرد. این صرافی با حجم معاملات روزانه بالغ بر ۱ میلیارد دلار، در نوع خود جز برترین صرافی ها است. با این حجم بالای معاملات در یونی سواپ، نقدینگی بالا در این صرافی و سهولت انجام معاملات را برای کاربران فراهم می‌کند. یونی سواپ از بیش از ۳۵۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی را می‌کند. سونی سواپ روی بلاکچین اتریوم فعالیت می‌کند و نسل جدیدی از قابلیت‌‌های جدید را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

ویژگی‌های صرافی یونی سواپ

  • کارمزدهای پویا: نسخه سوم شبکه یونی سواپ با استفاده از سیستم کارمزد پویا به کاربران این امکان را می‌دهد که کارمزد معاملات خود را به طور دلخواه تنظیم کنند. این امر، گزینه‌های بیشتری پیش روی کاربران می‌گذارد که می‌توانند با توجه به استراتژی معاملاتی خود، بهترین نرخ کارمزد را انتخاب کنند.
  • استخرهای نقدینگی متمرکز: یونی سواپ امکان ایجاد استخرهای نقدینگی متمرکزی را ارائه داده که در آن، نقدینگی تنها در محدوده قیمتی خاصی متمرکز می‌‌شود. این نوع استخرها، برای معاملات جفت ارزهایی که دارای نوسانات قیمتی بالایی هستند، مناسب‌‌تر می‌باشند.
  • فرصت‌های کسب سود (Yield Farming): کاربران با سرمایه‌گذاری در استخرهای نقدینگی خاص، امکان کسب سودهای به نسبت قابل‌قبولی را خواهند داشت.

صرافی پنکیک سواپ (PancakeSwap)

صرافی غیرمتمرکز پنکیک سواپ در سال ۲۰۲۰ (۱۳۹۹-۱۳۹۸) بر روی بلاکچین بایننس اسمارت چین (BSC) راه‌اندازی شد. تیم توسعه‌دهندگان این صرافی ناشناس است؛ اما از زمان تاسیس به سرعت توانست جایگاه خود را در میان صرافی‌های غیرمتمرکز بدست آورد و سهم بازار قابل توجهی را جذب کند. پنکیک سواپ با هدف ارائه بستری امن و کارآمد برای معاملات ارزهای دیجیتال و به خصوص درحوزه دیفای (Defi) ایجاد شد. حجم معاملات این صرافی بالغ بر ۱ میلیون دلار می‌باشد.

ویژگی‌های صرافی پنکیک سواپ

  • معاملات غیرمتمرکز: پنکیک سواپ واسطه‌ها را حذف کرده و با اتکا به قراردادهای هوشمند، بستری شفاف و امن برای انجام معاملات ارز دیجیتال ایجاد کرده است. در این صرافی، کاربران بدون نیاز به ثبت نام یا احراز هویت و تنها به واسطه کیف پول خود، معاملات را به طور مستقیم انجام می‌دهند.
  • تنوع ارز: پنکیک سواپ از طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال، مانند بایننس کوین (BNB)، تتر (USDT) و ارز خود یعنی کیک (CAKE)، و همچنین حدودا ۵۰۰ ارز دیگر پشتیبانی می‌‌کند.
  • کارمزدهای پایین: پنکیک سواپ به دلیل کارمزد معاملاتی نسبتاً پایین، در بین کاربران ارزهای دیجیتال بسیار محبوب شده است. البته باید توجه داشت که بطور کلی، کارمزدهای شبکه BSC یکی از پایین‌ترین کارمزدها را در دنیای رمزارزها دارد. 
  • رابط کاربری آسان: استفاده از اپلیکیشن و سایت صرافی پنکیک سواپ به راحتی امکان‌پذیر است؛ زیرا رابط کاربری آسان را برای کاربران با سطحی از تجربه ارائه می‌دهد.
  • استخرهای نقدینگی (Liquidity Pools): پنکیک سواپ این امکان را برای کاربران فراهم کرده تا با تأمین نقدینگی برای استخرهای مختلف، درآمد کسب کنند.
  • فرصت‌های کسب سود (Yield Farming): با سرمایه‌گذاری در استخرهای نقدینگی خاص این صرافی، می‌توان سودهای خوبی را  بدست آورد.

صرافی سوشی سواپ (SushiSwap)

در میان انبوه صرافی‌های غیرمتمرکز، سوشی سواپ در شمار معروف‌ترین و کارآمد‌ترین صرافی‌ها به حساب می‌آید. این صرافی  بر بستر بلاکچین اتریوم قرار دارد و با ارائه خدمات متنوع، توانسته حجم نسبتاً بالایی از سرمایه را به خود اختصاص دهد و معامله‌گران و علاقه‌‌مندان به دنیای دیفای را جذب کند. سوشی سواپ با حجم معاملات روزانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار، از نظر حجم معاملات در جمع برترین صرافی‌های غیرمتمرکز قرار گیرد. این حجم بالای معاملات، به معنی نقدینگی زیاد در این صرافی و سهولت انجام معاملات برای کاربران است. لازم به ذکر است که سوشی سواپ از بیش از ۲۰۰۰ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند.

بهترین صرافی‌های غیرمتمرکز برای ایرانیان - یونی سواپ، پنکیک سواپ و سوشی سواپ

سخن پایانی

انتخاب بهترین صرافی ارز دیجیتال بدون تحریم برای ایرانیان به عوامل مختلفی مانند نیازها، ترجیحات و سطح ریسک‌پذیری هر فرد بستگی دارد. با این حال، با توجه به محدودیت‌‌های تحریم و قوانین وضع شده، صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) می‌توانند گزینه‌های مناسب‌تری برای کاربران ایرانی باشند. در میان صرافی‌‌های معرفی شده در این مقاله، یونی سواپ و پنکیک سواپ به دلیل تنوع بالای رمزارزها، کارمزد‌های معاملاتی پایین و حجم بالای معاملات، شرایط مناسب‌تری را ارائه می‌دهند.

شما از کدام صرافی ارز دیجیتال استفاده می‌کنید؟ دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.