Lines_Background
مینی‌دوره رایگان درآمد روزانه ۱۰۰ دلار از فارکس
00روز
00ساعت
00دقیقه
00ثانیه
ثبت‌نام رایگان
لوگو خانه سرمایه
آموزش ترید از صفر صفر

ایده کسب و کار

شغل های پردرآمد
شغل های پردرآمد در ایران کدامند؟...

شغل های پردرآمد با وجود اینترنت بین المللی و فرصت های بسیاری که دنیای وب در اختیارمان گذاشته است دیگر چیزهایی دور از ذهن و دسترس نیستند. شغل های ساده اما پر درآمد به ما کمک می کنند تا در این شرایط پیچیده اقتصادی، مسیر کسب درآمد دلاری را هم به زندگی مان باز کنیم و مرهمی برای این تورم افسار گسیخته بیابیم.

در این قسمت از خانه سرمایه به سراغ معرفی 47 شغل پردرآمد در ایران و جدید می رویم که می توانند جریان های مالی بزرگی را به سمت زندگی ما باز کنند. اگر به دنبال یک شغل متفاوت می گردید یا می خواهید در کنار شغل فعلی تان یک منبع درآمد دیگر هم داشته باشید، تا پایان این ماجرای پر از شغل، ما را همراهی کنید.

47 شغل پردرآمد و جدید ایران

در ادامه شما را با تعدادی از شغل های پردرآمد و جدید ایران آشنا می کنیم:

۱- مدیکال توریسم

شغل های پردرآمد

«گردشگری سلامت» یا «توریسم سلامت» یکی از شاخه های جدید در دنیای «گردشگری» و «پزشکی» است. بیماران با کمک مدیکال لیدر ها برای دریافت خدمات بهتر و ارزا ن تر درمانی به کشورهای دیگر سفر می کنند. بالا بودن هزینه های درمانی به ویژه جراحی های زیبایی، در کشورهای اروپایی و آمریکا، بزرگترین دلیل برای آغاز اینگونه سفرها است.

رشد این صنعت به قدری چشمگیر است که تقریبا پنج برابر گردشگری معمولی، سودآوری دارد و نمونه ای عالی از شغل های پردرآمد است. گردشگری درمانی به شاخه های «گردشگری پزشکی»، «طبیعت درمانی» و «تندرستی» تقسیم می شود.

یکی از شرکت های موفق گردشگری سلامت، شرکت «موج آرامش آمیتیس» است که موفق شده است با ارائه بسته های پیشنهادی مختلف درمانی و هزینه ای، اولین گواهینامه صلاحیت خدمات گردشگری سلامت را از وزارت بهداشت دریافت کند.

2- ترید ارز دیجیتال

شغل های پردرآمد

یکی از راه های جذاب و جدید برای کسب درآمد آن هم دلاری «ترید ارز دیجیتال» است. شما می توانید با آموزش خودتان به یک تریدر حرفه ای ارز دیجیتال تبدیل شوید و نیازی به سالها آزمون و خطا نخواهید داشت. برای ورود به این بازار به پول زیاد هم نیازی ندارید و با چیزی حدود یک میلیون تومان هم می توانید کارتان را شروع کنید.

ما در خانه سرمایه «دوره جامع آموزش ارز دیجیتال» را به صورت آنلاین در اختیارتان گذاشته ایم و تجربه چندین ساله خودمان و مدرسانمان را هم چاشنی آن کرده ایم تا از شما یک معامله گر حرفه ای بازار ارزهای دیجیتال بسازیم. می توانید با شرکت در این دوره، یک منبع درآمد جدی، جدید و دلاری برای خودتان باز کنید.

۳- تور لیدر

شغل های پردرآمد

یکی از شغل های مرتبط با صنعت گردشگری «تور لیدری» است. «تور لیدر» کسی است که سرپرستی و هدایت تورهای مسافرتی را بر عهده دارد. داشتن «روابط عمومی بالا» و «مسلط بودن به یک زبان خارجی خاص» امتیاز بالایی برای به دست آوردن این شغل به شمار می رود.

کسانی که عاشق سفر کردن هستند و توانایی مدیریت و هماهنگی کارها را در خود می بینند می توانند در این شغل به موفقیت برسند.

دستمزد تور لیدرها به صورت روزانه محاسبه می شود و کف قیمت دستمزد از روزی ۲۵۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان متغیر است. البته دستمزدها در بیشتر مواقع بسیار بالاتر از این رقم ها هستند.

با توجه به آینده صنعت گردشگری و تمایل کشورها به رشد در این صنعت، آینده تور لیدری هم روشن به نظر می رسد و کسانی که در این زمینه فعالیت می کنند می توانند نسبت به آینده آن خوشبین باشند.

شرکت آموزشی و گردشگری «ارسباران» یکی از شرکت هایی است که در زمینه آموزش و دانش محور کردن مشاغل مرتبط با گردشگری و تور لیدری فعالیت می کند.

۴- سرمایه گذاری در بورس

شغل های پردرآمد

با توجه به نوسانات اخیر اقتصاد ایران و کم شدن ارزش دارایی های افراد، یکی از مطمئن ترین بسترها برای سرمایه گذاری «بازار بورس» است. بورس، نه تنها روشی امن و آسان نسبت به دیگر بازارها مانند «طلا»، «ارز» و «مسکن» به شمار می رود بلکه سودآوری بسیار بالاتری هم دارد.

بازده سالیانه بورس به آستانه ریسک پذیری افراد بستگی دارد؛ ولی به طور کلی می توان روی سود ۲۵ تا ۶۰ درصدی بورس حساب کرد. با در نظر گرفتن تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی اقتصاد ایران در شرایط فعلی، این طور به نظر می رسد کسانی که در بوررس سرمایه گذاری کرده اند، سود بالاتری را در سال جدید تجربه خواهند کرد. سرمایه گذاری در بورس را می توان جزو شغل های پردرآمد و جدید ایران به حساب آورد.

«خانه سرمایه» یکی از شرکت های موفق در زمینه برگزاری «دوره آموزش بورس» است که می تواند به علاقه مندان و تازه واردان این بازار آموزش های لازم را جهت سرمایه گذاری موفق ارائه دهد.

۵- کشاورزی نوین

شغل های پردرآمد

کشاورزی یکی از مشاغلی است که تحت تأثیر پیشرفت علم و تکنولوژی، به سرعت به سمت مکانیزه شدن و بهبود محصولات تولیدی گام برداشته است. متخصصان و دانش آموختگان رشته کشاورزی از روش های نوین «کاشت»، «برداشت»، «اصلاح کود»، «اصلاح بذر»، «مصرف بهینه آب» و «پیشگیری از آفات و مقابله با آن ها» برای تولید محصولات با کیفیت استفاده می کنند.

کشاورزی نوین با رشد روز افزون جمعیت جهان و نیاز شدید به محصولات کشاورزی با سرعت بالایی در حال رشد است.  بدون شک، فرصت های شغلی و درآمدزایی فوق العاده ای در این بستر شغلی وجود دارد.

شرکت مهندسی کشاورزی «سپید خوشه نقش جهان» شرکتی فعال در زمینه آموزش و کارآفرینی موقعیت های متنوع کشاورزی نوین است که به عنوان نخستین شرکت دارای مجوز ایران از سال ۱۳۸۵ فعالیت می کند.

۶- برنامه نویسی نرم افزارهای کامپیوتری

شغل های پردرآمد

با نفوذ کامپیوتر و دستگاه های دیجیتال در زندگی ما، نقش برنامه نویسان نرم افزاری پررنگ تر از دیروز شده است. برنامه نویسی به شاخه های «برنامه نویسی اپلیکیشن ها»، «برنامه نویسی بازی ها»، «برنامه نویسی وب»، «برنامه نویسی موبایل» و «سیستم های هوشمند» تقسیم می شود.

درآمد این رشته به فاکتورهای مختلفی مثل «زبان برنامه نویسی»، «سابقه کار»، «تجربه»، «کیفیت کار» و «نوع تخصص افراد» بستگی دارد که این درآمد می تواند مبلغ متوسط یا بسیار بالایی باشد.

گروه «وب نویسان» از سال ۱۳۸۱ در زمینه «طراحی سایت»، «اپلیکیشن های کامپیوتری»، «صفحه های وب و موبایل» فعالیت می کند و خدمات متعددی در این زمینه ها ارائه می دهد.

۷- طراح و توسعه دهنده وب

«طراح رابط کاربریم یا «UI» کسی است که به طراحی جلوه های زیبایی و بصری وب سایت می پردازد. «توسعه دهنده وب» کسی است که وظیفه دارد قالب زیبایی که طراح رابط کاربری تولید کرده است را به مخاطبان اینترنتی نشان دهد.

«طراح تجربه کاربری» یا همان «UX» هم به دنبال یافتن تجربه های مختلف افراد در مورد یک محصول خاص و یافتن راه حل هایی برای بهبود این تجربه ها است. هر کدام از این مشاغل، آینده بسیار خوبی دارند.

اگر بستر مناسبی برای متخصصان این رشته ها فراهم شود، طراحی «UX» یکی از شغل های پردرآمد خواهد بود. شرکت «ایراوب» یکی از شرکت هایی است که در زمینه طراحی و توسعه وب «UI» و «UX» خدمات تخصصی ارائه می دهد.

۸- طراح گرافیک

شغل های پردرآمد

هر ایده و فعالیتی که نیاز به دیده شدن دارد به طراحی یک هویت بصری خاص نیازمند است. «طراح گرافیک» کسی است که این کار را با بهره گیری از عناصری مانند «رنگ» و «تصویر» انجام می دهد. شغلی که شاید در دو دهه گذشته بیشتر از هر وقت دیگری به شخصیت و هویت مستقل رسیده است و تقاضا برای ورود به آن روز به روز بیشتر می شود.

درآمد طراحان گرافیست در ایران بسیار متغیر و تابع شرایط مختلفی است ولی به طور متوسط طراحان، مبلغی حدود ۳ تا ۱۲ میلیون تومان به صورت ماهانه درآمد دارند.

مرکز طراحی «اسپیرال» در زمینه طراحی گرافیک برای بسیاری از برندهای مطرح ایرانی کار کرده است و در این زمینه به صورت حرفه ای کار می کند.

۹- برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایلی

شغل های پردرآمد

برنامه نویسی برای اپلیکیشن های موبایلی با توجه به استفاده زیادی که این روزها از موبایل و نرم افزارهای داخل آن می شود، یکی از شغل های جدید دنیای امروز است.

درآمد قابل قبول و آینده شغلی مطمئن در صورت داشتن مهارت و خلاقیت در این رشته، آن را به یکی از رشته های محبوب و شغل های پردرآمد در زمینه مهندسی نرم افزار تبدیل کرده است.

یکی از شرکت های موفق در برنامه نویسی برای موبایل، شرکت «سروش پرداز» است که توانسته عنوان «بهترین برند برنامه نویسی موبایل ایران» را از آن خود کند.

۱۰- داستان نویسی برای بازی های انتخابی موبایلی

شغل های پردرآمد

بازی های پر طرفدار موبایلی قبل از اینکه ساخته شوند نیاز به یک داستان دارند. «بازی نویس» این کار را انجام می دهد. بازی نویسی تقریبا فرایندی شبیه «فیلم نامه نویسی» دارد و و شخص بازی نویس باید جزییات بازی را به صورت کامل مشخص کند تا برنامه نویسان نقشه راه مشخصی برای طراحی بازی داشته باشند.

مرکز «آوا گیمز» شرکتی است که در زمینه بازی سازی و جذب سرمایه برای بازی سازان فعالیت می کند.

۱۱- تدریس آنلاین

«آموزش آنلاین» یکی از نیازهای دنیای جدید و عصر ارتباطات اینترنتی است. به لطف این امکان جدید، متقاضیان یادگیری یک رشته خاص می توانند در یک برنامه اینترنتی مشترک با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و از آموزش آنلاین متخصصان بهره بگیرند.

با توجه به افزایش روزانه تقاضا برای آموزش آنلاین و آغاز کار بدون نیاز به سرمایه، این شغل یکی از شغل های پردرآمد و جدید ایران به شمار می رود.

سایت «آنلاین آموزان» یکی از موفق ترین و جامع ترین سایت هایی است که به تدریس آنلاین می پردازد. کلاس های این سایت در زمینه های مختلفی مانند «مهندسی»، «هنر»، «زبا ن های خارجی»، «روانشناسی»، «علوم تجربی»، «کلاس های کنکور» و بسیاری رشته های دیگر برگزار می شوند.

۱۲- مشاوره تخصصی آنلاین

همه افرادی که در زمینه خاصی مهارت و تخصص دارند، می توانند به جرگه «مشاوران تخصصی آنلاین» بپیوندند. مشاوران در رشته های مختلفی مثل انواع مسائل حیطه «روانشناسی»، «حقوقی»، «تجاری»، «مهاجرت» و «فنی» به کسانی که نیاز به کمک دارند مشاوره می دهند. این حرفه هم مانند تدریس آنلاین در گروه شغل های پردرآمد جدید است و درآمدی که از آن به دست می آید سود خالص به شمار می رود.

سایت «مشاورانه» در زمینه روانشناسی از طریق متخصصان خود به کسانی که نیاز به کمک و مشاوره دارند، به صورت آنلاین مشاوره می دهد.

۱۳- مدیر شبکه های مجازی

مدیر شبکه های مجازی

شبکه های مجازی با عمری کمتر از بیست سال و با سرعت چشمگیری وارد زندگی افراد شده اند و همه جنبه های زندگی آنها را تحت تأثیر قرار داده اند. همزمان با پیدایش این شبکه ها، شغل «مدیر شبکه های مجازی» هم که جزو شغل های پردرآمد است به وجود آمد.

مدیر یک شبکه مجازی با کمک دانشی که در زمینه «بازاریابی» و «اینترنت» دارد درآمد فوق العاده ای را از طریق جذب تبلیغات یا فروش محصولات متنوع به دست می آورد.

گروه «پارس نمودار» می توانند به علاقه مندان این فرصت شغلی آموزش های لازم را بدهد و حتی مدیران حرفه ای شبکه های مجازی را به کسانی که نیاز دارند معرفی کند.

۱۴- مسئول سئو و بهینه سازی سایت

تبدیل کردن یک سایت معمولی به یک سایت پربازدید و قرار دادن آن در سه لینک اول گوگل، کاری است که «متخصص سئو» آن را انجام می دهد. درآمد این فرصت شغلی به مسائل مختلفی بستگی دارد؛ مانند اینکه متخصص سئو برای شرکت خود کار می کند یا برای یک تیم دیگر و … . به طور کلی درآمد ماهانه این افراد مبلغی بین ۳ تا ۶ میلیون تومان است.

بدون شک با افزایش تجربه و تخصص فعالان این رشته، میزان درآمد هم بالاتر می رود. بنابراین، بهینه سازی سایت جزو شغل های پردرآمد ایران است.

شرکت «بهینه سازی وب سایت سئویاب» در زمینه بهبود کیفیت سایت فعالیت می کند و تاکنون برای بسیاری از سایت های خصوصی و دولتی، خدمات حرفه ای ارائه کرده است.

۱۵- فروشنده محصول در فروشگاه آنلاین

فروشگاه های آنلاین یکی دیگر از شغل های جدید و مرتبط با اینترنت هستند که در صورت داشتن صبر و مهارت در «دیجیتال مارکتینگ» می توانند در رده ی شغل های پردرآمد قرار بگیرند. فروشنده این فروشگاه ها به دانش بالایی در زمینه «اینترنت»، «بهبود سئو»، «تولید محتوای جذاب» و «بازاریابی» نیاز دارد.

فروشگاه های آنلاین بسته به حجم کار و نوع جنسی که ارائه می دهند درآمدهای به شدت متفاوتی دارند.

«دیجی کالا» نمونه یک فروشگاه معتبر آنلاین با صدها فروشنده است که توانسته رتبه یک فروشگاه های مجازی ایران را از نظر ارائه خدمات، کیفیت و رضایت مشتریان از آن خود کند.

۱۶- دیجیتال مارکتر

«دیجیتال مارکتینگ» یکی از حوزه های تقریبا جدید در ایران است که جانش به جان اینترنت بین المللی بسته است.

یک دیجیتال مارکتر با استفاده از مهارت هایی که در زمینه «بازاریابی دیجیتال»، «سئو محتوا»، «تبلیغات آنلاین»، «تلگرام مارکتینگ»، «اینستاگرام مارکتینگ»، «یوتیوب مارکتینگ»، «لینکدین مارکتینگ»، «سئوی کلی سایت»، «تحقیق کلمات کلیدی» و استفاده از ابزارهای مختلف دارد نهایت تلاش خود را برای موفق کردن یک کسب و کار، به نمایش درآوردن یک برند، راه اندازی کمپین های ریز و درشت و … به کار می گیرد. به زبان ساده، حضور در اینترنت بدون استفاده از دیجیتال مارکتینگ امکان ندارد.

درآمد دیجیتال مارکترها بسته به اینکه برای خودشان کار می کنند یا مدیر دیجیتال مارکتینگ مجموعه های مختلف هستند بسیار متغیر است؛ اما با این وجود، در شمار شغل های پردرآمد و جدید ایران قرار می گیرد. اکنون دوره های آموزشی مختلف و با کیفیتی در بستر اینترنت وجود دارند که می توانید با گذراندن آنها و تمرین کردن، به یک دیجیتال مارکتر تبدیل شوید!

«آژانس دیجیتال ماکتینگ راتین» بسته های متنوعی را در زمینه دیجیتال مارکتینگ به مشتریان ارائه می دهد و به آن ها در مسیر رشد و پیشرفت کسب و کارشان کمک می کند.

۱۷- طراح دکوراسیون ساختمان ها

دنیای امروز به سمت سرمایه داری پیش رفته است و مد و زیبایی یکی از اصلی ترین مفاهیم مرتبط با سرمایه داری به حساب می آیند. دنیای مد راه خود را در صنعت ساختمان سازی هم باز کرده است.  افراد بسیاری تمایل دارند که فضای کاری و زندگی خود را به بهترین شکل ممکن طراحی و تزیین کنند.

«طراحان دکوراسیون» کسانی هستند که در این مورد باید به آن ها مراجعه کرد. طراحی دکوراسیون با توجه به گرایش شدید افراد به مصرف گرایی و به روز بودن، جزو شغل های پردرآمد محسوب می شود و می توان گفت همیشه از بازار کار خوبی برخوردار است.

دکوراسیون داخلی به شاخه های متعددی مثل «طراحی داخلی ساختمان»، «طراحی نمای بیرون ساختمان»، «طراحی فضای اداری» و «طراحی مغازه های تجاری» تقسیم می شود.

یکی از شرکت های فعال و موفق در زمینه طراحی ساختمان، شرکت «هیرادانا» است که پروژه های موفقی را در سرتاسر ایران انجام داده است.

۱۸- پزشک و روانپزشک آنلاین

بسیاری از سایت ها این امکان را برای افراد ایجاد کرده اند که بدون مراجعه به مطب های شلوغ و معطل شدن در صف های انتظار طولانی، جواب بعضی از سوالات پزشکی خود را به صورت آنلاین از پزشکان متخصص بپرسند.

برای این کار به فضای فیزیکی خاصی نیاز نیست بنابراین هزینه های جانبی هم وجود ندارد. با این حساب، می توان آن را در شمار یکی از شغل های پردرآمد و جدید ایران به حساب آورد.

«دکترساینا» یکی از همین سایت ها است که در بیش از ۴۰ زمینه پزشکی، امکان مشاوره آنلاین و تلفنی را برای کاربران فراهم کرده است.

۱۹- عکاسی صنعتی

شغل های پردرآمد

سبک خاصی از عکاسی است که به صورت حرفه ای و علمی از کسب و کارها و صنایع مختلف با هدف چاپ روی کاتالوگ ها و بروشورهای مختلف عکس گرفته می شود. یک «عکاس صنعتی» می تواند با مهارت خود در زمینه عکاسی، یک برند یا محصول را به شهرت برساند.

از این گذشته، فروش کالا همیشه نیاز به تبلیغات دارد. با توجه به رقابت تنگاتنگی که روز به روز بین فروشندگان ببیشتر می شود، نیاز به عکاسی صنعتی بیشتر از قبل احساس می گردد. به طور کلی، عکاسی در همه شاخه های خود، جزو شغل های پردرآمد به شمار می آید و عکاسی صنعتی جزو پردرآمدترین های این حرفه است.

«استودیو نماد» شرکتی معتبر در زمینه عکاسی صنعتی است و علاوه بر عکاسی حرفه ای از محصولات و کسب و کارها، خدمات دیگری مانند آموزش و تولید محتوا را هم ارائه می دهد.

۲۰- کاشت مو و کاشت ناخن

شغل های پردرآمد

مو، بخش بزرگی از زیبایی یک فرد را تشکیل می دهد. به همین دلیل، تقاضا برای خدماتی که به مو مربوط باشند مثل «کاشت مو» بسیار بالا است.

خبر خوب اینکه شما می توانید با گذراندن دوره های تخصصی و گرفتن مجوز یک کلینیک تخصصی کاشت مو برای خودتان راه اندازی کنید. حتی اگر سرمایه لازم برای این کار را ندارید می توانید به عنوان یک متخصص در کلینیک های تخصصی که زیر نظر وزارت بهداشت کار می کنند به فعالیت مشغول شوید.

کلینیک تخصصی «رویش سبز» یکی از معتبرترین مراکزی است که در زمینه های مختلف زیبایی و ترمیمی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می کند.

۲۱- ارائه خدمات لاغری

چاقی و اضافه وزن، یکی از مشکلات جامعه امروز ما هستند. بزرگترین دلیل آن هم کار کردن در شغل هایی است که به جای جسم، ذهن ما را درگیر می کنند و برای انجامشان باید ساعت های طولانی بدون داشتن تحرک خاصی، یک جا بنشینیم.

به همین دلیل، شغل هایی که به مردم در لاغر شدن، حفظ وزن و خلاص شدن از دست چربی ها کمک می کنند بسیار محبوب هستند. یکی از این شغل ها که به طور مستقیم با ماجرای چاقی ارتباط دارد «ارائه خدمات لاغری» است.

دو مسیر درآمدی برای این شغل وجود دارند؛ اول اینکه در دوره های مختلف این کار شرکت کنید و کسب و کار خودتان را به عنوان یک مشاور حرفه ای لاغری به راه بیندازید.

دوم اینکه یک کلینیک لاغری راه اندازی کنید و با دور هم جمع کردن متخصصان با تجربه این کار به ارائه خدمات تخصصی و حرفه ای مشغول شوید. اگر کارتان را خوب انجام دهید و متخصصان زبردستی را دور هم جمع کنید، حتی می توانید روی درآمد دلاری ناشی از مشتریان خارجی هم حساب باز کنید!

در «مجتمع درمانی کیمیا» می توانید انواع خدمات مربوط به لاغری را زیر نظر پزشکان مجرب و متخصصان «طب سوزنی» و «طب سنتی» دریافت کنید. فعالیت هایی که در این کلینیک ها انجام می شوند، در زمره شغل های پردرآمد هستند.

۲۲- خدمات ماساژ و پاکسازی صورت

صورت، زیباترین و مهم ترین بخش از جسم یک انسان را تشکیل می دهد. زیبایی و تناسب بخش های مختلف آن به طور مستقیم روی اعتماد به نفس ما تاثیر می گذارد. به همین دلیل، مشاغلی که با زیبایی و اصلاح این بخش از جسم در ارتباط باشند، بسیار پر رونق و پردرآمد هستند.

یکی از شغل های پردرآمد و جدید در این مورد «خدمات پاکسازی و ماساژ صورت» است. برای ورود به این شغل می توانید در دوره های مختلف «پاکسازی صورت» و «ماساژ درمانی» شرکت کرده و پس از گرفتن مدارک و مجوزهای لازم یک کلینیک پاکسازی و ماساژ راه اندازی کنید.

توجه داشته باشید که خدمات ارائه شده در این کلینیک ها هنوز هم برای بسیاری از افراد، حکم یک حرکت لوکس را دارد. بنابراین، قیمت های ارائه شده برای این خدمات، قابل توجه هستند.

هر چقدر که برای ارائه خدمات بهتر و لاکچری تر تلاش کنید و در کنار این ماجرا در مشتری مداری زبانزد باشید، مشتری های بیشتر و با کیفیت تری را به سمت خودتان جذب خواهید کرد. نکته آخر اینکه این شغل، فقط مختص خانم ها نیست و این روزها آقایان هم طرفدار پَروپاقرص دریافت این خدمات شده اند.

«کلینیک تخصصی ماساژ تهران» سال ها است که به صورت حرفه ای و با کمک گرفتن از ماساژورهای مجرب بین المللی به افرادی که مایل به دریافت ماساژ جهت راحتی و آرامش بدن خود هستند خدمات می دهد.

۲۳- ساخت صنایع دستی

شغل های پردرآمد

یکی از فواید رشد صنعت گردشگری و جابجایی مسافران داخلی و خارجی در نقاط مختلف گردشگری، رشد و رونق صنایع دستی شهرها و روستاها است.

صنایع دستی، طیف وسیعی از فعالیت ها را مانند «ساخت عروسک»، «جعبه کادو»، «تابلو فرش و پارچه»، «کیف و کفش های نمدی و پارچه ای»، «سرمه دوزی»، «ترمه بافی»، «ملیله دوزی»، «پته دوزی»، «نقاشی ویترای»، «ساخت زیورآلات مختلف» و بسیاری از هنرهای دیگر در بر می گیرد که در صورت رونق هر چه بیشتر سفرهای داخلی و خارجی می توانند جزو شغل های پردرآمد به حساب آیند.

با ثبت نام در «مرکز آموزش های هنری و تخصصی دانشگاه هنر» می توانید از امکانات ویژه این مرکز در زمینه آموزش انواع صنایع دستی به صورت حضوری و آنلاین بهره بگیرید و پس از کسب توانایی لازم، به درآمدزایی مشغول شوید.

۲۴- فروش پیج اینستاگرام و کانال های تلگرام پر بازدید

فعالیت در اینستاگرام، دو چهره دارد. یکی از چهره های آن توسط کاربرانی دیده می شود که فقط به دنبال سرگرمی هستند. آنها از بالا و پایین کردن پیج های اینستاگرام و دیدن عکس و ویدیوهای جالب لذت می برند.

چهره دوم اینستاگرام توسط کسانی دیده می شود که به دنبال کسب درآمد از این بستر هستند. در این بخش، فرصت های بسیار زیادی برای به دست آوردن درآمد زیاد وجود دارد. فروش پیج های پر بازدید و پرفالوور، یکی از این کارها و فرصت ها است. برای موفقیت در این کار باید توانایی خودتان را در موضوع هایی مثل «اینستاگرام مارکتینگ»، «تلگرام مارکتینگ» و «بازاریابی محتوایی» بالا ببرید تا بتوانید یک پیج را از صفر به 100 برسانید و با گذاشتن قیمت خوبی روی آن به کسب درآمد مشغول شوید.

میزان درآمد در این شغل بسته به مهارت شما و کیفیت پیجی که می سازید بسیار متغیر است. ولی این را از ما داشته باشید که رقم هایی بسیار بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید در این بازار عجیب رد و بدل می شوند!

نمونه بیزینس خوبی که می توان برای این شغل نوپا مثال زد، شرکت «مای اینستا» است که موفق شده با گرفتن نمادهای اعتماد الکترونیکی در زمینه فروش صفحه های فعال و پربازدید اینستاگرام و تلگرام فعالیت کند.

۲۵- طراح مد و لباس

شغل های پردرآمد

«طراحی مد و لباس» یکی از شغل های پردرآمد در ایران است. تاریخچه طراحی لباس در ایران بسیار بیشتر از این حرف ها است؛ اما طراحی به شکل نوین آن، چیزی است که ترکیبی از مهارت ، خلاقیت و ذوق هنری یک فرد را به نمایش می گذارد.

اگر به طراحی لباس و مد علاقه دارید می توانید در دوره های تخصصی مختلفی که در این زمینه برگزار می شوند شرکت کنید و با افزایش تجربه در این مسیر به یک طراح حرفه ای مد و لباس تبدیل شوید.

این رشته، سرشاخه های فراوانی دارد؛ مثلا «طراحی لباس مردانه»، «طراحی لباس شب زنانه»، «طراحی لباس عروس»، «طراحی لباس خواب»، «طراحی لباس کودک»، «طراحی لباس های راحتی تابستانه و زمستانه» و … . شما می توانید بسته به علاقه خودتان در این رشته ها به تخصص برسید و کسب درآمد کنید.

برند «فژه» که توسط «فوزیه فرودنیا» در سال ۱۳۹۰ به ثبت رسیده است نمونه موفقی از طراحی همراه با خلاقیت است که توانسته با مطرح شدن در بازار داخلی به درآمد چشم گیری هم دست پیدا کند.

۲۶- راه اندازی مزون لباس

یکی از مشاغل جدید که با اطمینان می تواند در رده شغل های پردرآمد قرار بگیرد «راه اندازی مزون» است. مشتری های مزون ها معمولا افرادی با سطح رفاه بالا هستند. بنابراین سود سرشاری را نصیب صاحبان مزون ها می کنند.

مزون ها می توانند در شاخه های مختلفی مانند «لباس مجلسی»، «لباس اسپرت»، «مانتو» و «لباس عروس» فعالیت کنند. برای اینکه بتوانید آینده این شغل را در صورت داشتن مهارت، هنر و خلاقیت به بهترین شکل ممکن تصور کنید پیشنهاد می کنیم سری به «خانه مد گالانت» در شمال شهر تهران بزنید.

۲۷- خرید و فروش اینترنتی کالای دست دوم

این شغل جزو زیر شاخه های «فروشگاه های آنلاین» است. بسیاری افراد تمایل دارند وسایل کارکرده خود را بفروشند و با خرید وسایل دست دوم بقیه، هزینه کمتری نسبت به نوی آن ها بپردازند.

سایت «دیوار» یکی از سایت های قدرتمند در این حیطه است که فرصت های فوق العاده ای برای خرید و فروش کالاهای کارکرده افراد در اختیار آن ها قرار می دهد. شاید نتوان این کار را در محدوده شغل های پردرآمد تعریف کرد اما قطعا جزو شغل های جدید و مطابق نیاز روز است.

۲۸- کپی رایتر

فروشگاه ها و سایت های خدماتی به کسی نیاز دارند که در عین داشتن اشراف به فنون نویسندگی، در بازاریابی هم توانایی داشته باشد و بتواند با ایجاد متنی کوتاه و مفید، محتوایی در جهت تبلیغ و شناساندن برندهای آن ها تولید کند.

گروه «سوما» با ارائه کپی رایتینگ در سبک های مختلف تبلیغاتی، داستانی و … یک گروه فعال در این زمینه است.

۲۹- پشتیبان شبکه های کامپیوتری

یک «پشتیبان شبکه کامپیوتر» وظیفه «حفظ»، «نگهداری» و «پشتیبانی» داده های موجود در شبکه را بر عهده دارد. کار یک پشتیبان شبکه می تواند در سه زمینه «سخت افزار شبکه»، «زیرساخت شبکه» و «نرم افزار شبکه» باشد.

شرکت «رایکانت» مجموعه ای است که فعالیت های خود را به محدوده «فناوری اطلاعات و ارتباطات» و «خدمات شبکه» متمرکز کرده است. این شرکت علاوه بر ارائه خدمات به سازمان ها و شرکت های مختلف، به آموزش افراد علاقه مند در این زمینه هم می پردازد.

۳۰- مدیر و برنامه ریز مجالس

شغل های پردرآمد

تغییر سبک زندگی مردم و تمایل به برگزاری مجالس باشکوه و به یادماندنی، باعث به وجود آمدن شغل جدیدی شده است که افراد متخصص در آن مسئولیت برگزاری مجالس عقد و عروسی افراد را برعهده دارند.

از آنجایی که مراسمات مربوط به ختم و ازدواج همیشه برقرار است، مدیریت برگزاری مجالس، شغلی است که همیشه رونق دارد و طبیعتا به عنوان یکی از شغل های پردرآمد شناخته می شود.

«تشریفات لوکس ملل» یکی از شرکت های با سابقه در زمینه برگزاری مجالس است.

۳۱- برگزاری دوره های بدنسازی آنلاین

در روزگار ما افراد زیادی با اضافه وزن درگیر هستند یا حتی اگر وزن مناسبی داشته باشند دلشان می خواهد از وضعیت بی تحرکی و ساعت ها نشستن پشت سیستم یا میز، فاصله بگیرند و خون را در رگ هایشان به حرکت دربیاورند.

مشکل اینجا است که معمولا این افراد، زمان یا حال و حوصله کافی برای شال و کلاه کردن و باشگاه رفتن ندارند. اینجا است که شما می توانید از مهارتی که در بدنسازی، ورزش و رژیم دارید برای کمک به این افراد استفاده کنید و درآمد خوبی به دست بیاورید. برای گرفتن برنامه بدنسازی به صورت مجازی می توانید به سایت «بادی فول» مراجعه کنید.

۳۲- راه اندازی سایت اینترنتی برای اجاره وسایل

در انباری یا حتی گوشه و کنار خانه مان وسایل زیادی هستند که فعلا از آنها استفاده نمی کنیم. این ابزار و لوازم، یک گوشه می مانند و خاک می خورند؛ در حالی که شما می توانید با اجاره دادن آنها برای خودتان یک جریان درآمدی جدید به وجود بیاورید.

این ماجرا چیزی شبیه به شغل «فروش لوازم دست دوم» است با این تفاوت که شما نمی خواهید آنها را بفروشید. افراد زیادی هم هستند که نمی خواهند زیر بار خریدن وسایل گران قیمت بروند. به این ترتیب شما با اجاره دادن لوازمتان می توانید نیاز خودتان و آنها را برطرف کنید. برای این کار می توانید به سایت «جورپین» سر بزنید.

۳۳- تولید محصولات غذایی ارگانیک

خوردن غذای سالم و بازسازی سبک زندگی یکی از نیازهای پررنگ در عصر جدید است. مردم از مصرف غذاها و فرآورده های شیمیایی خسته شده اند و می خواهند غذایی سالم، ارگانیک و نیروبخش را مصرف کنند.

اگر شما یک تولید کننده محصولات غذایی ارگانیک باشید می توانید از این بازار تقریبا جدید که مشتریان دست به نقدی دارد نهایت استفاده را ببرید. تنها کافی است صادقانه جلو بروید، محصولاتی واقعا ارگانیک را تهیه کنید و با تبلیغات، خبر این محصولات را به گوش مصرف کننده ها برسانید.

شرکت «گوکرن» یکی از کسب و کارهای فعال در این رشته است که تمرکز خود را روی تحقیق، آموزش، تولید و گسترش محصولات ارگانیک قرار داده است. چرا شما شرکت بعدی این بازار نباشید؟

۳۴- خشکشویی آنلاین

شاید خیلی از ما وقت کافی برای انجام تمام کارهایمان را نداشته باشیم. ساعت های طولانی سر کار بودن، خستگی، کمبود زمان برای بودن در کنار خانواده و … از جمله مواردی هستند که ما را به سمت برون سپاری برخی از کارهای شخصی مان مثل همین «خشکشویی» سوق می دهند.

نکته جالب تر اینکه بسیار از لباس های ما وقتی به دست متخصص خشکشویی سپرده می شوند با کیفیت بسیار بهتری شسته و اتوکشی می شوند. در این بازار هم فرصت خوبی برای کسب درآمد وجود دارد.

به ویژه اگر با راه اندازی سایت یا اپلیکیشن خشکشویی بتوانید صفر تا صد این خدمات را به صورت آنلاین انجام دهید، تحویل و دریافت به موقع داشته باشید و اعتماد مشتریانتان را به دست بیاورید می توانید روی درآمد طولانی مدت این حرفه، حساب باز کنید. «دیجی واش» که زیر مجموعه «دیجی کالا» است، این خدمات را با بالاترین کیفیت ارائه می دهد. می توانید از این کسب و کار، ایده بگیرید.

35- اجاره اقامتگاه و بومگردی

صنعت «گردشگری» سرشار از فرصت های جالب برای کسب درآمد بالا است. یکی از این فرصت ها که بعد از مدت کوتاهی به سودآوری بالایی منتهی می شود «اجاره دادن اقامتگاه» و «بومگردی» است. جالب اینکه برای این کار به هزینه زیادی هم نیاز ندارید.

می توانید با گرفتن مجوز، بخش هایی از خانه خودتان را به یک اقامتگاه تبدیل کرده و با اجاره دادن اتاق ها به مسافران، کسب درآمد کنید.

از طرف دیگر، افراد زیادی هستند که به یک «راهنمای بومگردی» برای سیر و سفر در منطقه های تقریبا ناآشنا نیاز دارند. شما می توانید با بر عهده گرفتن این کار، یک روش دیگر برای درآمدزایی را از آن خودتان کنید.

36- ترید در بازارهای مالی جهانی (فارکس)

به جز بازارهای داخلی، شما می توانید در بازارهای مالی جهانی یعنی «فارکس» هم به ترید مشغول شوید و درآمد قابل توجهی را از این بازار به دست بیاورید. به ویژه آنکه درآمد به دست آمده از این روش به صورت دلار است و می تواند در نابسامانی های اقتصادی فعلی کشور بسیار کمک حالتان باشد.

قبل از ورود به این بازارها باید حتما آموزش ببینید. چون بازی با سهام ها چه داخل ایران باشد و چه به صورت جهانی دو روی سکه ای است که بخشی از آن سود و بخش دیگر آن زیان است. با این حساب اگر بخواهید بیشتر از ضررهایتان سود کنید باید توانایی تحلیل، بررسی و کشف فرصت ها را داشته باشید. در خانه سرمایه می توانید روش های تحلیل بنیادی، تکنیکال و … را به خوبی یاد بگیرید.

37- کسب درآمد از اینستاگرام

اینستاگرام یکی از بسترهای ساده، جذاب و پر بازده برای کسب درآمد است. به ویژه برای ما ایرانی ها که به بازارهای جهانی دسترسی چندانی نداریم و از میان انبوه اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی جهانی، دستمان فقط به اینستاگرام می رسد. با این وجود، افراد زیادی با استفاده از یک پیج ساده توانستند به درآمد بسیار بالایی برسند و زندگی شان را تغییر دهند. برای این کار باید توانایی خودتان را در تولید محتوای جذاب و کاربرپسند بالا ببرید.

تبدیل شدن به «بلاگر» و «اینفلوئنسر اینستاگرام» به کمی خلاقیت نیاز دارد. بهترین کار این است که به جای نگاه کردن به دیگران یک موضوع جالب از زندگی و چیزهای مورد علاقه خودتان را در نظر بگیرید و روی آن کار کنید.

اگر کارتان را با علاقه انجام دهید، کمی صبور بوده و توانایی خودتان را در موضوع بسیار مهمی به نام «اینستاگرام مارکتینگ» بالا ببرید بدون تردید می توانید دریچه ای بزرگ از درآمد آسان را به زندگی تان باز کنید.

38- کسب درآمد از فریلنسرینگ

«فریلنسری» روشی برای کسب درآمد در همه جا بدون نیاز به حضور دائمی در یک فضای رسمی مثل شرکت است. درآمد آن هم بسته به نوع کاری که انجام می دهید، میزان تجربه، سابقه، خوش قول بودن و مسئولیت پذیری، افزایش پیدا می کند. تولید محتوا یکی از روش های محبوب فریلنسری است که افراد زیادی به سمت آن کشیده می شوند.

البته این ماجرا فوت و فن های خاص خودش را دارد؛ مثلا اینکه شما به عنوان یک تولید کننده محتوا فقط با محتوای متنی سر و کار ندارید. در واقع، بازار این شغل، بسیار گسترده است و قالب های محتوایی متفاوتی را در برمی گیرد؛ از تولید محتوای فقط متنی بگیر تا تولید ویدیو، تصویر، اینفوگرافیک، پادکست و … جزو این موارد هستند.

شما می توانید در یکی از این قالب ها به تخصص برسید و کسب درآمد کنید یا آنکه در چندین قالب کار کرده و از جنبه های مختلفی به درآمد برسید. در میان روش های مختلف تولید محتوا «تدوین»، «فیلم برداری» و «تولید محتوای ویدیویی» بازار بسیار داغی دارند.

39- آرایشگری

خانم باشید یا آقا فرقی نمی کند. چون همیشه به یک آرایشگر حرفه ای نیاز پیدا می کنید. به ویژه در زمانه ما که اکنون آقایان هم طرفدار بسیاری از روش های مراقبت از پوست، رنگ مو و … شده اند. قیمت ارائه این خدمات هم دیگر مثل گذشته ارزان نیست.

جالب اینکه قسمت های مختلف این شغل به بخش های تخصصی تری تبدیل شده اند؛ مثلا برخی از آرایشگرها فقط رنگ مو را انجام می دهد و در آن مشهور شده اند. شما از دو روش می توانید از موج خروشان جریان درآمدی در زمینه آرایشگری استفاده کنید. اول اینکه خودتان در دوره های مختلف این رشته شرکت کرده و به یک آرایشگر حرفه ای تبدیل شوید.

دوم اینکه سرمایه تان را وادار کنید تا برایتان کار کند. به این ترتیب که زیر نام یک برند، آرایشگاه زنانه و مردانه باز کنید و آرایشگرهای حرفه ای را استخدام کرده تا خدمات را ارائه دهند. در کنار این ماجرا با مدیریت درست، انجام بازاریابی، برگزاری کمپین و … مشتریانتان را بیشتر کرده و به شکلی اساسی، درآمدزایی کنید.

40- کاشت ناخن

این روزها خانم ها علاقه زیادی به «کاشت ناخن» دارند و پول خوبی هم بابت این کار پرداخت می کنند. می توانید با شرکت کردن در دوره های تخصصی این کار به یک ناخن کار تبدیل شوید و با راه اندازی سالن خودتان، درآمدی چند ده میلیونی داشته باشید. حتی اگر نمی خواهید سالن بزنید می توانید به عنوان ناخن کار در سالن های بزرگ کار کنید.

41- تاکسی آنلاین

شاید برایتان عجیب باشد ولی حتی با وجود شرکت های معروف تاکسی آنلاین مثل «اسنپ» و «تپسی» شما هنوز هم می توانید کسب و کار پر سودی را در زمینه تاکسی آنلاین داشته باشید. چیزی که به شما در این بخش قوت می دهد، تمرکز روی منطقه، محله یا شهر خودتان است.

با وجود تاکسی های آنلاین هنوز هم بسیاری از مردم ترجیح می دهند از خدمات تاکسی های تلفنی منطقه خودشان که توسط آدم های آشنا اداره می شوند استفاده کنند. شما می توانید با تکیه بر این نیاز که هنوز وجود دارد و با افزودن کمی خلاقیت به آن نه تنها از تاکسی آنلاین بلکه از ارائه خدمات مکمل آن هم سودآوری کنید؛ مثلا اینکه با چند تاکسی دیگر در منطقه خودتان یک ایستگاه تاکسی راه اندازی کنید.

یک اپلیکیشن هم برای خودتان بسازید و با تشویق اهالی به نصب این اپ، خدمات خودتان را به صورت آنلاین ارائه دهید. حتی می توانید با سوپر مارکت های محله تان هم قرارداد ببندید و با آنها همکاری کنید. اگر کمی متفاوت تر به این ماجرا بنگرید می بینید که هنوز راه های درآمدزایی بسیاری باقی مانده اند که حاشیه سود بالایی دارند.

در مورد ساخت اپلیکیشن هم به روش های پر از هزینه فکر نکنید. در وب فارسی، سایت های خوبی وجود دارند که می توانید با کمترین هزینه، اپ مورد نظرتان را در آنها بسازید. به زبان ساده، فاصله شما از درآمدی که می توانید داشته باشید فقط به اندازه یک تصمیم است.

42- ادمین سوشال مدیا

به دنبال یک راه ساده برای کسب درآمد بالا می گردید؟ می توانید روی ادمینی «اینستاگرام» و «تلگرام» حساب باز کنید. شرکت ها، اشخاص و حتی اینفلوئنسرهایی هستند که خودشان وقت کافی برای مدیریت پیج یا کانالشان را ندارند.

شما می توانید با بالا بردن توانایی تان در زمینه «کسب درآمد از اینستاگرام»، «کسب درآمد از تلگرام» و «بازاریابی محتوایی» به بهترین شکل، پیج و کانال آنها را مدیریت کنید و بدون هزینه کردن، درآمد خوبی را به دست بیاورید.

43- کارشناس تولید محتوای متنی

اگر به «نوشتن» علاقه دارید و قلمتان رنگ و لُعابی دارد می توانید با تولید محتوای متنی به درآمد بالایی برسید. البته برای این کار باید تسلط خودتان را روی موضوع هایی مثل «دستور زبان فارسی» و «سئو محتوا» بالا ببرید تا بتوانید محتوایی سئو شده بنویسید.

محدوده درآمد در این شغل به این بستگی دارد که شما به طور رسمی استخدام شده اید یا فریلنسر هستید. خبر خوب اینکه می توانید هر دو را داشته باشید. یعنی در کنار کار شرکت، پروژه هم بگیرید.

البته این موضوع بستگی به مهارت شما در نوشتن و عمق اطلاعاتتان در زمینه سئو دارد. در این صورت، درآمدتان از ماهیانه 10 میلیون تومان هم بیشتر خواهد شد. یادتان باشد، بهترین رزومه برای شما متن های جذاب و سئو شده ای هستند که در سایت هایی مثل «ویرگول»، شبکه های اجتماعی حرفه ای مثل «لینکدین» یا حتی «اینستاگرام» منتشر می کنید.

44- کارشناس محتوای بصری

یک کارشناس محتوای بصری می تواند کار «ویرایش عکس»، «ویدیو» و «تولید اینفوگرافیک ها» را انجام دهد. اگر به کار در این زمینه علاقه دارید، باید روی چند نرم افزار طراحی و گرافیک مثل «فتوشاپ» و … تسلط پیدا کنید. از طرفی برای موفقیت بیشتر و عمیق تر باید دست به قلم هم باشید و بتوانید به راحتی چیزهایی که در ذهنتان دارید را روی کاغذ بیاورید.

45- ساخت پادکست

افراد بسیاری هستند که دوست دارند به جای خواندن هر چیزی آن را گوش دهند یا حتی به جای شنیدن «رادیو» که از هر دری سخن می گوید یک محتوای منسجم که مورد علاقه شان است را بشنوند. به همین دلیل، پادکست ها رونق فراوانی گرفته اند.

اگر به حرف زدن بیشتر از نوشتن، علاقه دارید و از تولید کردن محتوای صوتی لذت می برید می توانید به راحتی و حتی با گوشی موبایل خودتان پادکست تولید کنید. روش های درآمدی از این کار هم متفاوت هستند.

مثلا می توانید لابه لای پادکستتان تبلیغ بگیرید، از شنوندگانتان بخواهید که از پادکست، حمایت مالی کنند یا حتی اگر محتوایی که می خواهید در موردش صحبت کنید تخصصی و بسیار ارزشمند است می توانید آن را به صورت اشتراکی در اختیار دیگران قرار دهید و مبلغی را به صورت ماهانه از شنوندگانتان دریافت کنید.

46- یوتیوبری

یکی از راه هایی که می تواند دست شما را در دست درآمدهای دلاری بگذارد، راه اندازی یک «کانال یوتیوب» و تولید محتوای جذاب، خلاقانه و کاربرپسند است. خوشبختانه یوتیوبرهای ایرانی هم کم کم در حال رشد هستند و کانال های جالبی به وجود آمده اند؛ اما خیالتان راحت که فضا و فرصت های بسیار زیادی باقی مانده اند که شما می توانید با تولید محتوا در آنها و جذب مخاطب به درآمد دلاری برسید.

47- کسب درآمد دلاری با فریلنسری

سایت های زیادی وجود دارند که شما می توانید با گرفتن پروژه های مختلف یا آموزش در آنها به درآمد دلاری برسید. برای این کار باید تسلط کافی روی زبان انگلیسی داشته باشید. بیایید چند مورد از این روش ها را با هم بررسی کنیم:

  •  فروش تم و افزونه

اگر در زمینه «تم و افزونه های وردپرسی و …» تسلط دارید می توانید افزونه ها و تم های خود را در سایت هایی مثل «themeforest» برای فروش بگذارید و درآمد دلاری کسب کنید.

  • برنامه نویسی

زبان های مختلفی برای برنامه نویسی وجود دارند و بر تعداد آنها افزوده هم می شود. شما می توانید با یادگیری زبان های مهم و پر کاربرد برنامه نویسی پروژه های مختلف برنامه نویسی را بگیرید و به جای ریال با دلار کار کنید!

  • آموزش برنامه نویسی

شاید شما روی برنامه نویسی تسلط بالایی داشته باشید اما دلتان نخواهد که درگیر پروژه های برنامه نویسی شوید. در این صورت می توانید با آموزش زبان های گوناگون برنامه نویسی که به آنها مسلط هستید آن هم در قالب ویدیوی آموزشی یا حتی آموزش تک نفره خصوصی، به کسب درآمد دلاری مشغول شوید. یکی از بهترین سایت ها برای این کار «Udemy» است.

  • کسب درآمد دلاری از گرافیک

اگر گرافیست هستید می توانید با گرفتن پروژه یا آموزش دادن، درآمد دلاری به دست بیاورید. بعضی از بهترین سایت ها در این زمینه شامل «99designs»، «graphic river»، «freepik» و «behance» می شوند.

  • کسب درآمد دلاری از تدوین ویدیوها

اگر تدوینگر هستید می توانید با گرفتن پروژه های ریز و درشت تدوین از سایت های خارجی به کسب درآمد دلاری مشغول شوید؛ مثلا سایت «video hive» می تواند گزینه خوبی برای آغاز کارتان باشد.

  • درآمد دلاری با آموزش

اگر می خواهید هر چیزی به جز برنامه نویسی را آموزش دهید می توانید آموزش هایتان را در سایت هایی مثل «udemy»، «skillshare»، «kajabi»، «italki» و … برای فروش بگذارید.

شغل های پردرآمد ایران و جهان

بعضی از شغل ها هر جای دنیا که باشند، پردرآمد هستند. بیایید چند مورد از آنها را با هم بررسی کنیم:

  • پزشکی

شغل «پزشکی» یکی از مهارت های کهن است که با استفاده از تجربه، تکنیک ها و روش های جدیدی که کشف می کند از جان انسان محافظت کرده و باعث طول عمر با کیفیت آن می شود. به همین دلیل، نه تنها شغل مهمی است بلکه بسیار هم پردرآمد است. البته به شرط آنکه واقعا به این رشته علاقه داشته باشید و برای گرفتن تخصص در یک رشته، تلاش کنید.

  • دندان پزشکی

بهداشت دهان و دندان، بخش جدایی ناپذیری از زندگی ما را تشکیل می دهد. دندان ها نه تنها در سلامت ما نقش مستقیمی دارند بلکه در زیبایی صورت و لبخند ما هم بسیار تاثیرگذار هستند. شاید بتوان گفت که گرفتن تخصص دندان پزشکی راحت تر از پزشکی است. چون هم سال های آموزشی آن کوتاه تر است و هم دستمزدی که برای ترمیم هر دندان گرفته می شود دندان گیر است؛ به ویژه اگر در زمینه دندان پزشکی زیبایی تخصص داشته باشید.

  • جراحی زیبایی

رشته پزشکی در شاخه «جراحی زیبایی» بخشی از لطف این علم به افرادی است که به دلیل های ریز و درشت مادرزادی یا در اثر حوادث گوناگون، بخشی از زیبایی خودشان را از دست داده اند. البته در این میان نمی توانیم خیلِ عظیم افرادی که برای زیباتر شدن تن به تیغ جراحی می دهند را فاکتور بگیریم. هزینه و دستمزد جراحان زیبایی بسیار بالا است و اگر در این رشته به تخصص برسید، درآمد بسیار خوبی در انتظارتان خواهد بود.

  • وکالت

زندگی در کنار مردمان دیگر، گهگاهی باعث بروز اختلاف های کم و زیاد می شود. در این میان، خبر نداشتن از بندهای ریز و درشت قانون، سختی و پیچیدگی برخی مشکلات حقوقی، خانوادگی، تجاری و … ماجرا را عجیب و غریب تر از چیزی که باید باشد می کند.

در این میان، افرادی که زمان و تلاششان را برای یادگیری پیچ و خم های قانون صرف کرده اند می توانند با عنوان «وکیل» در رشته های مختلف به داد مردم برسند. حق وکالت، بسته به سختی و پیچیدگی پرونده ها افزایش پیدا می کند و مبلغ آن اصلا شوخی بردار نیست! بنابراین اگر به رشته وکالت علاقه دارید حتما تحصیل در این رشته را جدی بگیرید و برایش تلاش کنید. چون یکی از شغل های پردرآمد در ایران و جهان است.

  • قنادی

رشته «قنادی و شیرینی پزی» به دلیل علاقه مردم به خوراکی های شیرین، یکی از آن شغل های پُردرآمدی است که همیشه و در هر شرایطی، خواهان خودش را دارد. مردم چه در شادی باشند و چه در غم و اندوه، چه سرشار از انرژی باشند و چه افسرده، همیشه برای خوردن شیرینی بهانه دارند.

از طرفی اگر به این شغل علاقه داشته باشید به دلیل تنوع شیرینی هایی که می توانید بپزید و دستِ بازی که برای جولان دادن خلاقیتتان در قالب طعم ها و رنگ ها دارید هرگز خسته نمی شوید و چیزی به نام «افسردگی شغلی» را تجربه نخواهید کرد.

از این گذشته می توانید با شرکت کردن در مسابقه های بین المللی و معروف شیرینی پزی، برای خودتان اعتبار کسب کنید و برند ویژه خودتان را بسازید. در آن صورت، این شغل بسیار فراتر از تصورتان پُردرآمد خواهد بود!

  • رستوران داری

غذا خوردن یکی از کارهایی است که ما آن را نه فقط برای زنده ماندن بلکه برای لذت بردن هم انجام می دهیم. به همین دلیل، این حرفه هم یکی از شغل های پردرآمد در ایران و جهان است که هیچ وقت از تب و تاب نمی افتد. در این شغل به جز توانایی پخت غذاهای خوشمزه، مهارت شما در بازاریابی است که می تواند درآمدتان را بسیار بالا ببرد.

  • روانپزشک

در روزگار ما مردم، اهمیت بسیار زیادی به سلامت روانی خودشان می دهند. از طرفی، لیست تمام نشدنی مشکلات، استرس های زندگی در این قرن یا این نقطه از جهان، دلیل های زیادی برای سر زدن به روانپزشک را پیش پای مردم می گذارد.

اگر به این رشته شغلی علاقه دارید و از کمک کردن به مردم لذت می برید می توانید از علاقه تان برای پیشرفت در این شغل کمک بگیرید و با ساخت برند شخصی خودتان در این ماجرا به درآمد بسیار زیادی دست پیدا کنید.

  • کوچ یا مربی شخصی و سازمانی

یکی دیگر از شغل های پردرآمد، مربی شخصی است. هر کس در طول زندگی خودش به یک مربی نیاز دارد. فرقی نمی کند که شما فردی موفق یا شکست خورده هستید، فرقی ندارد که پولدار یا فقیر هستید. در هر صورت، در هر مرحله از زندگی تان به کسی نیاز دارید که با دانش و مهارتی که دارد شما را به سمت یافتن پاسخ سوال هایتان و حل کردن مشکلاتتان هدایت کند.

اگر از کمک و راهنمایی کردن لذت می برید می توانید با گذراندن دوره های تخصصی کوچینگ و گرفتن مدرک تخصصی این رشته به یک مربی متخصص تبدیل شوید. حق مشاوره های شخصی و سازمانی در این شغل بسیار بالا است و می توانیم آن را جزو شغل های پردرآمد ایران و جهان حساب کنیم. اگر عاشق کارتان باشید خیلی زود طعم درآمد بالا را می چشید.

شغل های خانگی

در روزگار ما «داشتن شغل» به معنای صبح به صبح شال و کلاه کردن، بیرون رفتن و عصر به خانه برگشتن نیست. اکنون شغل های زیادی هستند که شما می توانید آنها را در خانه خودتان انجام دهید و به راحتی کسب درآمد کنید. بیایید نگاهی به چند مورد از این شغل های بیندازیم:

  • بسته بندی

در میان مشاغل خانگی که به مهارت یا دانش جدیدی نیاز نداشته باشند، شغل «بسته بندی» یکی از معروف ترین ها است. شرکت های کوچک، بزرگ و تولیدی های زیادی هستند که دوست دارند این بخش از کارشان را برون سپاری کنند.

شما می توانید با مشخص کردن یک سقف کار برای خودتان، درآمد ماهیانه یا هفتگی ثابتی داشته باشید. شاید نتوان این شغل را به چشم یک منبع درآمد اصلی دید. شما می توانید در کنار کار اصلی تان بخشی از زمان شب را به انجام این کار و آماده سازی بسته ها اختصاص دهید. البته اگر به صورت گروهی این کار را انجام دهید می توانید درآمد بیشتری را از آن خود کنید.

  • وبلاگ نویسی

یکی از شغل های پردرآمد خانگی که دردسرهای زیادی ندارد «وبلاگ نویسی» است. شما می توانید با راه اندازی یک وبلاگ در مورد موضوعی که طرفداران زیادی دارد و پوشش دادن بخش هایی که دیگران در آن ضعیف عمل کرده اند مخاطبان خودتان را پیدا کنید. سپس در گام بعدی، می توانید از طریق گذاشتن تبلیغات یا اشتراکی کردن سایتتان به کسب درآمد مشغول شوید.

  • همکاری در فروش

همکاری در فروش، یکی از کارهای پردرآمد خانگی است که می توانید آن را با استفاده از پیج اینستاگرام، کانال تلگرام یا حتی یک سایت، انجام دهید. درآمد این شغل به تعداد مشتریانی که جذب می کنید بستگی دارد. اگر کانال، پیج یا سایتتان پر ترافیک باشد می توانید روی این شغل به عنوان منبع اصلی درآمدتان نگاه کنید. وگرنه بهتر است آن را در حد و اندازه یک کار دوم در نظر بگیرید.

  • ساخت صنایع دستی

هر شهری صنایع دستی خاص خودش را دارد. شما می تواند با ساخت و فروش آنلاین یا حضوری این محصولات برای خودتان کسب درآمد کنید شاید در ابتدا این شغل به عنوان منبع درآمد دومتان باشد اما پس از مدتی کار کردن و شناساندن خودتان به مشتریتان حتی می توانید آن را به منبع درآمد اصلی تان تبدیل کنید.

  • کترینگ

تهیه غذا در منزل البته بعد از گرفتن مجوزهای لازم هم یکی از مشاغل خانگی پردرآمد به شمار می رود. این را هم بگوییم که بهتر است غذاهایی که بوی زیاد و دود فراوان دارند مثل «کباب کوبیده» و … را در منویتان نیاورید. چون به سادگی می توانند باعث آزار همسایگانتان، شکایت و برخورد قانونی شود؛ اما درست کردن انواع غذاهای دیگر، سالادها، کیک و شیرینی و … هنوز می توانند در منوی آشپزخانه خانگی شما جا داشته باشند. بسته به تلاش و مشتریانی که دارید می توانید این شغل را به عنوان منبع درآمد اصلی تان در نظر بگیرید.

  • بافت تابلو فرش

در گذشته و حتی شاید الان در برخی از خانه های روستایی و شهری، بافت فرش های بزرگ کاری معمولی است. با این حال، اگر به دنبال بافت فرش با درآمد بیشتر و زحمت کمتر هستید به شما توصیه می کنیم که بافت تابلو فرش را به عنوان منبع درآمد دومتان آغاز کنید.

  • تایپ کردن

یکی از شغل هایی که می تواند در کنار شغل اصلی تان پول تقریبا خوبی برایتان داشته باشد، تایپ کردن است. افراد زیادی وجود دارند که می خواهند پادکست ها یا متن های دستنویس خود را تایپ شده تحویل بگیرند. شما می توانید با انجام این کار برای آنها کسب درآمد کنید. برای پیدا کردن این موقعیت های شغلی می توانید به سایت هایی مثل «جابینجا» و … سر بزنید.

  • ویراستاری

«مقاله ها»، «متن ها»، «کتاب ها» و محتواهای زیادی هستند که با متن های استاندارد، فرسنگ ها فاصله دارند. شما می توانید با تسلط پیدا کردن بر اصول نگارش فارسی، پروژه های ویراستاری مختلفی را بگیرید و از این راه کسب درآمد کنید. می توانید روی درآمد این کار به عنوان شغل دومتان حساب کنید.

  • فروش محصولات بافتنی

«پلیور»، «بلوز»، «عروسک»، «کیف» یا هر چیزی که فکرش را می کنید را می توان با یک کاموا و میل بافتنی آماده کرد. اگر از کار بافتنی خوشتان می آید و در آن مهارت دارید می توانید با ترکیب کردن علاقه و خلاقیتتان به همراه کشف نیاز مخاطبان، کسب و کاری با درآمد خوب برای خودتان دست و پا کنید.

در آغاز راه، می توانید این کار را به چشم شغل دومتان ببینید، اما بعد از اینکه کارتان رونق گرفت می توانید آن را به عنوان منبع اصلی درآمدتان در نظر بگیرید.

  • ساخت زیورآلات مفتولی

خانم ها و امروزه حتی آقایان به زیورآلات علاقه و نیاز دارند. اگر سرِ کلافِ این ماجرا را بگیریم به دوران غار نشینی اجدادمان برمی گردیم! با این حساب، همه آدم ها در هر دورانی هم که باشند به زیورآلات نیاز خواهند داشت.

خبر خوب اینکه شما می توانید با گذراندن دوره های آموزشی تخصصی یک کارگاه کوچک در خانه خودتان راه اندازی کنید. اگر هم هزینه لازم برای شرکت کردن در دوره های گران قیمت و تهیه ابزارهای کارگاهی را ندارید می توانید با استفاده از ویدیوهای آموزشی رایگانی که در یوتیوب وجود دارند کارتان را با مفتول های مسی و ساخت زیورآلات با آنها آغاز کنید.

درآمد این شغل، بسته به کیفیت کار شما، میزان توانایی تان در بازاریابی و فروش کارتان متفاوت خواهد بود.

شغل های اینترنتی (آنلاین)

با روی کار آمدن اینترنت بین المللی، دست بسیاری از افراد بیکار به شغل هایی رسید که در خوابشان هم آنها را نمی دیدند. شغل های اینترنتی، بسیاری از دردسرهای شغل های حضوری را ندارند، انجامشان راحت تر است و در مقابل، پول بیشتری را هم به دنبال دارند. بیایید نگاهی به چند مورد از آنها بیندازیم. البته توضیح مفصل این موارد را می توانید در بخش ابتدایی همین مقاله، مطالعه کنید:

  1. طراحی سایت و اپلیکیشن
  2. برنامه نویسی
  3. فروشگاه آنلاین
  4. ترید ارز دیجیتال
  5. وبلاگ نویسی
  6. فریلنسری
  7. دیجیتال مارکتینگ
  8. آموزش آنلاین
  9. متخصص سئو
  10. تولید محتوا
  11. مشاور آنلاین در زمینه تخصصی خودتان
  12. کوچ یا مربی شخصی و سازمانی
  13. همکاری در فروش
  14. ادمین شبکه های اجتماعی
  15. ساخت پادکست
  16. و …

شغل های خدماتی

در دنیای کسب درآمد «ارائه خدمات» یکی از روش های همیشه پر طرفدار است. چون همه نمی توانند خودشان به تنهایی همه کارها را انجام دهند. اینجا است که شغل های خدماتی در عوض دریافت پول، این کار را برای دیگران می کنند. در ادامه، فهرستی از این شغل های پردرآمد را برایتان ردیف می کنیم:

  • خدمات تعمیر و سرویس

مثل «تعمیر ماشین»، «تعمیر دوچرخه»، «تعمیر لوازم خانگی»، «سرویس کولر»، «شوفاژ»، «پکیج» و …

  • خدمات نگهداری

مثل «پارکینگ ها» که خدمات نگهداری کوتاه مدت و بلند مدت از خودروها را انجام می دهند یا مراکزی که خدمات نگهداری از بارها، وسایل و … را بر عهده می گیرند.

  • خدمات حیوانات خانگی

مواردی مثل «شستشو» و «نگهداری از حیوانات خانگی در کوتاه مدت» توسط این شغل انجام می شود.

  • خدمات نظافتی

در این شغل، خدماتی مثل «نظافت خانه»، «پارکینگ»، «بلوک ها»، «محوطه ها» و … ارائه می شوند.

  • رستوران

انواع مختلفی از رستوران ها خدمات ارائه غذا را انجام می دهند.

  • هتل ها و اقامتگاه ها

خدمات اقامتی و رفاهی برای مسافران را ارائه می دهند.

  • خدمات آموزشی

مثل مجموعه هایی که خدمات آموزش «زبان انگلیسی»، «آلمانی» یا مهارت هایی مثل «نقاشی»، «خیاطی»، «آشپزی»، «کارهای فنی» و … را ارائه می دهند.

  • خدمات مشاوره ای

مثل موسسه های کنکور که به دانش آموزان، خدمات کنکوری و انتخاب رشته تحصیلی ارائه می کنند.

  • خدمات پشتیبانی

مثل خدمات «پشتیبانی وردپرس»، «پشتیبانی کسب و کارها»، «پشتیبانی سیستم ها» و … .

  • خدمات حمل و نقل

مثل «تاکسی ها»، «آژانس ها» یا مجموعه هایی که خدمات «اجاره خودرو با راننده و بدون راننده» را ارائه می دهند.

  • و …

فرصت ها تمام نمی شوند؛ چشم ها را بشویید

روش های کسب درآمد بالا فقط به همین تعداد محدود نمی شوند. هر روز که می گذرد جهان شکل جدیدتری به خود می گیرد و در کنار نیازهای جدید ایجاد شده، تقاضاهای جدیدتری هم پا به عرصه می گذارند.

این یعنی همیشه راهی تازه برای درآمدزایی وجود خواهد داشت. برای آنکه بتوانید از فرصت هایی که در اطرافتان وجود دارند نهایت استفاده را ببرید باید با تغییرات همراستا شوید و به جای گارد گرفتن در مقابل چیزهای جدید یا محدود کردن آنها به فکر بهترین استفاده ای که می توانید از آنها بکنید باشید.

این روش، سبک فکری افراد بسیار ثروتمند است. کسانی که به قول قدیمی ها از آب هم کره می گیرند!

راستی
شما چه روش دیگری برای کسب درآمد بالا و جدید در ایران سراغ دارید؟ برایمان بنویسید.

سوالات متداول

بیشتر این شغل ها به سرمایه زیادی نیاز ندارند. به ویژه اگر از دریچه اینترنت بین المللی به آنها نگاه کنیم، مقدار سرمایه لازم برای راه اندازی شان بسیار کاهش پیدا می کند.

پاسخ این پرسش، نزد شما است؛ مثلا اگر می خواهید شغل «ناخن کاری» را انتخاب کنید و هیچ چیزی در این مورد نمی دانید بدون شک باید آموزش ببینید. اگر هم در شغل مورد نظرتان تجربه و سابقه دارید باید در زمینه «بازاریابی آنلاین» و مواردی که می توانند در رشد آنلاین کسب و کارتان کمکتان کنند آموزش ببینید.

طبق گزارش هایی که شرکت های بزرگ ایرانی منتشر کرده اند، چیزی بیش از 90 درصد کسب و کارها هنوز وارد دنیای اینترنت و فضای آنلاین نشده اند. این یعنی شما به عنوان یک کسب و کار فرصتی بسیار عالی برای رشد کردن در اینترنت دارید و می توانید جایگاه خودتان را در میان هم صنفی هایتان محکم کنید.

بله البته. این را به یاد داشته باشید که شغل های پردرآمد در ایران هم مثل دیگر بخش های جهان به سمت تخصصی شدن پیش می روند؛ مثلا شغل آرایشگری را در نظر بگیرید. در ابتدا یک آرایشگر، تمام کارهای آرایش و پیرایش را خودش به تنهایی انجام می داد.

ادامه مطلب
بهترین ایده ها برای شغل دوم
پول‌سازترین ایده‌ها برای شغل دوم

درآمد ثابتی که دریافت می کنید کفاف خرج های زندگی شما را نمی دهد؟ به دنبال روزنه ای برای پس انداز هستید؟ شما تنها نیستید! با توجه به افزایش هزینه های زندگی بسیاری از ما به دنبال ایده های شغل دوم می گردیم.

به یاد داشته باشید که همه چیز به دیدگاه شما در رابطه با مسائل برمی گردد؛ از فرصتی که در اختیارتان قرار گرفته است برای دنبال کردن مهارت ، استعداد و علاقه مندی های خود استفاده کنید. اما ایده های پولساز برای شغل دوم کدامند؟ هنگام انتخاب شغل دوم چه معیارهایی را باید در نظر بگیریم؟

در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه از لحظه لحظه هایی که در اختیارتان قرار دارد، نهایت بازدهی را داشته باشید. بنابراین در صورتی که به دنبال درآمد رویایی خود به کمک شغل دوم هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید!

انتخاب ایده های شغل دوم بدون خواندن این نکات ممنوع!

تصمیم گیر ی در رابطه با انتخاب شغل دوم به اندازه انتخاب شغل اول حائز اهمیت است؛ چرا که شما این امکان را دارید که از زمان خود برای تفریحات، پیگیری استعدادها و حتی ورزش و آموزش استفاده کنید.

تصمیم گیر ی آگاهانه همان تابلو راهنمایی است که شما را در مسیر درستی قرار می دهد. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم پیش از تصمیم گیر ی برای شغل دوم نکات زیر را از دست ندهید.

آیا توانایی برقراری تعادل بین دو حرفه را دارید؟

پیش از هر گونه اقدامی اولین سوالی که باید از خود بپرسید این است:

“آیا من توانایی مدیریت و کنترل همزمان دو شغل را دارم؟ “

به خودتان فرصت فکر کردن بدهید و به خوبی ارزیابی کنید که انتخاب شغل دوم تصمیم درستی در زندگی شما است یا خیر! به منظور بررسی بهتر برنامه روزانه خود را چک کنید و زمان های خالی روز خود را استخراج کنید. آیا زمانی که در اختیار دارید، امکان قبول مسئولیت های حرفه دیگری را به شما می دهد؟

اگر مشغول شغلی پر تنش و استرس زا  هستید، پیشنهاد ما این است که برای تصمیم گیر ی در رابطه با کار دوم احتیاط لازم را به خرج دهید.

شاید هم تصمیم درست این است که به جای شغل دوم به دنبال شغل اول با درامدی بالا بگردید. تصمیم گیر ی با شما است؛ این شما هستید که تعیین می کنید کدام مسیر شما را به اهداف تان نزدیک تر خواهد کرد.

شغل هایی با انعطاف پذیری بالا؛ کلید موفقیت شماست

بهترین ایده ها برای شغل دوم

ایده داشتن شغل دوم زمانی ایده آل است که شرایط زیر را داشته باشد:

  • عدم نیاز به تعهد زمانی؛
  • برخورداری از روند استخدامی ساده؛
  • عدم نیاز به قبول مسئولیت های سنگین؛
  • موقعیت مکانی ایده آل.

شاید این پرسش در ذهن شما تداعی شود که آیا شغلی با این ویژگی ها وجود دارد؟ بله ایده های شغل دوم بی شماری وجود دارد که از شرایط ذکر شده برخوردار هستند. بنابراین به دنبال شغل هایی با انعطاف پذیری بالا باشید؛ شغل های پاره وقت مانند مشاغل آنلاین یا کسب و کار خانگی (حرفه هایی که بتوانید آخر هفته های خود را به آن اختصاص دهید) گزینه های ایده آلی به نظر می رسند.

خود را با شرایط جدید وفق دهید!

اگرچه انعطاف پذیری شرایط شغل دوم مهم تلقی می شود، اما یافتن فعالیت منحصربه فرد، انعطاف پذیری شما را نیز می طلبد. هنگامی که تصمیم خود را برای داشتن حرفه دوم گرفتید، باید خود را برای شرایط جدیدی که در انتظار شما است، آماده کنید.

به دنبال شب کاری یا شغل هایی که تنها آخر هفته ها به شما نیاز دارند، باشید! به یاد داشته باشید که پا در مسیری پر فراز و نشیب می گذارید؛ این مهم است که انگیزه اولیه خود را در نظر بگیرید و با اشتیاق بیشتری به این مسیر ادامه دهید.

علایق و مهارت های شما؛ تکه گمشده پازل

نقش علایق و مهارت در شغل دوم

یک قانون مهم در رابطه با کسب درآمد بالا وجود دارد:

“به دنبال پول نباشید؛ هنگامی که فعالیت های مورد علاقه خود را دنبال می کنید، درآمد بالا را نیز به دنبال آن تجربه خواهید کرد.”

آیا مهارتی دارید که به پیشرفت شغل فعلی شما کمکی نمی کند یا به فعالیتی علاقه مند هستید که کار فعلی شما مانع پیگیری آن می شود؟ بنابراین بهتر است از فرصتی که در اختیارتان قرار گرفته استفاده کرده و برای انجام کارهایی که همیشه بدان علاقه مند بوده اید، اقدام کنید.

اشتیاق و انگیزه دو فاکتور مهم برای فتح قله های موفقیت هستند؛ با دنبال کردن شغل دومی که به آن علاقه دارید، اهداف شما دیگر یک رویا نیستند!

جست و جو کافی داشته باشید-!

این روزها پیدا کردن شغل دومی که مطابق با معیارهای شما باشد، دیگر مانند گذشته دشوار نیست! مکالمات حضوری، شبکه های اجتماعی، ایمیل زدن و هزاران راه دیگر وجود دارد که ایده های شغل دوم بسیاری داشته باشید.

از شرکت ، کافه ، رستوران و مکان هایی که علاقه مند به فعالیت در آنجا هستید، بازدید کنید؛ به آن ها بگویید که به دنبال شغلی نیمه وقت هستید.

اما به یاد داشته باشید که “احتیاط شرط عقل است”؛ افراد کلاهبردار بسیاری وجود دارند که نوید شغل دوم یا پاره وقت را به شما می دهند، در حالی که به دنبال سو استفاده از شما هستند. بنابراین در هر شرایطی جوانب احتیاط را رعایت کنید.

پیشنهادهای شغل دومی که آینده شما را متحول می کند!

در صورتی که تصور می کنید پیدا کردن شغل دوم دشوار است، باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید! هر یک از ما مهارت و استعدادهایی داریم که به دلیل عدم استفاده از آن ها در دراز مدت توانایی خود را دست کم گرفته ایم. چنانچه در مورد مهارت های خود شک دارید، ایده های خارق العاده ای که در ادامه مطرح می شوند را به هیچ عنوان از دست ندهید!

1- فریلنسری

فریلنسری به عنوان نقش دوم

چنانچه به دنبال شغلی دومی منعطف، منحصر به فرد با درآمدی مطلوب هستید، فریلنسری همان حرفه ای است که به آن نیاز دارید. اما دلیل این امر چیست؟

دو مزیت مهم در رابطه با فریلنسری وجود دارد: زمان کار و درآمد را شما تعیین خواهید کرد!

با انتخاب فریلنسری به عنوان شغل دوم خود، به جای کار در شرکت ها به تکمیل پروژه های مختلف خواهید پرداخت و از این طریق کسب درآمد می کنید. به نظر شما چه افرادی برای فریلنسری مناسب هستند؟

به طور کلی فرقی نمی کند که در چه زمینه ای مهارت داشته باشید، بازار فریلنسری به روی همه باز است! از محتوا نویسان و ویراستاران گرفته تا طراحان گرافیک و برنامه نویسان این امکان را دارند که از این طریق کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنند.

خبر خوش دیگر در رابطه با فریلنسری این است که شما نیازی به حضور در محل کار ندارد؛ تنها کافی است که لپ تاپ خود باز کنید و در خانه شغلی با درآمد بالا داشته باشید!

2- محتوانویسی

محتوانویسی به عنوان شغل دوم

چنانچه شوق نوشتن را در قلب خود احساس می کنید، محتوا نویسی یکی از بهترین ایده های شغل دوم پردرامد است. انعطاف پذیری این شغل به گونه ای است که کمتر شغل دیگری یارای رقابت با آن را دارد.

از نوشتن برای وبلاگ ها گرفته تا نوشتن مطالب تبلیغاتی و پست هایی برای شبکه های اجتماعی، فرصت هایی است که برای محتوا نویسی در اختیار شما قرار می گیرد. به منظور یافتن پروژه های محتوا نویسی نیز باید نمونه های خود را در صفحات مجازی به اشتراک بگذارید یا در وب سایت های فریلنسری به دنبال پروژه هایی متناسب با علایق خود بگردید.

3- طراحی لوگو

اگر در حوزه طراحی گرافیک سررشته دارید، اوقات فراغت خود را به طراحی آرم و لوگو اختصاص دهید. اما چرا این حرفه را باید به عنوان شغل دوم انتخاب کرد؟ شرکت های نوپا، استارت آپ ها و افرادی که روی پروژه های به خصوصی کار می کنند، به دنبال لوگویی استثنائی برای برند خود هستند.

چنین کسب وکارهایی به دلیل اینکه تازه جان گرفته اند، طراحی داخلی دارند؛ در نتیجه صاحبان این شرکت ها بیشتر مایل هستند که از طراحان حرفه ای کمک بگیرند. طراحی لوگو را به عنوان یک فریلنسر بر عهده بگیرید و از مهارت ها و علایق خود کسب درآمد کنید.

به منظور بررسی پروژه های لوگو به سایت هایی مانند Fiverr و ۹۹ Designs مراجعه کنید.

4- مترجمی

چنانچه به زبان های دیگری مسلط هستید، از مهارت خود در راستای کسب درآمد بیشتر استفاده کنید. برخی از افراد تصور می کنند بازار مترجمی اشباع شده است؛ در حالی که نیاز به مترجمان در سراسر جهان هیچ گاه به پایان نمی رسد!

از ترجمه مقالات و کتاب ها گرفته تا ترجمه فیلم ها و اسناد حقوقی، فعالیت هایی هستند که به عنوان یک فریلنسر می توانید انجام آن ها را بر عهده بگیرید. بنابراین تنها کافی است که مهارت های مترجمی خود را با کارفرمایان به اشتراک بگذارید و با سیلی از پروژه های کاری مواجه شوید!

5- دیتا اینتری

بهترین ایده ها برای شغل دوم

در دیتا اینتری اطلاعاتی از طریق کارفرما به شما داده می شود و شما موظف به بارگذاری آن هستید. اگرچه این حرف ها مانند سایر فرصت های فریلنسری که از آن صحبت کردیم، خلاقانه و هیجان انگیز نیست، به عنوان یکی از ایده های شغل دوم، مطلوب به نظر می رسد. به منظور دیتا اینتری تنها کافی است که سرعت تایپ و دقت بالایی داشته باشید!

به کمک این دو فاکتور، دیتا اینتری حرفه ای ساده و راحت است که درآمد مطلوبی را از طریق آن کسب خواهید کرد.

6- عکاسی و فیلمبرداری

عکاسی و فیلم برداری به عنوان شغل دوم

با فراگیری شبکه های مجازی، بازار فیلمبرداری و عکاسی بیش از پیش داغ شده است. به همین خاطر است که این حرفه به عنوان یکی از بهترین ایده های شغل دوم شناخته می شود. البته انتخاب این شغل نه تنها به مهارت بلکه به ابزارهایی نیاز دارد.

شما فرصت دارید آخر هفته های خود را که مهمانی و جشن در آن موج می زند، به این حرفه اختصاص دهید! با مشتریان خود ملاقات کرده و عکس ها و فیلم های آن ها را در طول هفته ادیت کنید. شاید باورتان نشود، عکاسی و فیلمبرداری عروسی ها، جشن تولدها و سایر مراسم ها درآمد ایده آلی برای شما در پی خواهد داشت.

7- تدریس خصوصی

تدریس خصوصی یکی از پردرآمدترین ایده های شغل دوم به شمار می آید که نیاز به مهارت و استعداد خاصی نیز دارد. درآمد تدریس خصوصی معمولا به صورت ساعتی پرداخت می شود و چنانچه شهرت خوبی در این حوزه داشته باشید، به درآمدهای باورنکردنی دست پیدا خواهید کرد.

اما برای تدریس خصوصی به چه مهارت هایی نیاز داریم؟

  • تسلط به رشته ای خاص و برخورداری از سواد کافی در آن زمینه؛
  • توانایی تدریس و انتقال مفاهیم به دیگران؛
  • توانایی برقراری ارتباط با والدین و دانش آموزان.

البته مهمتر از همه مهارت هایی که مطرح شد، توانایی شما در سازماندهی کار و منظم بودن است. شما باید رشته پیوند خود با والدین و دانش آموزان را مستحکم کنید و به خوبی با فضای درسی حاکم بر کشور آشنایی داشته باشید.

چگونه باید فرصت تدریس خصوصی را پیدا کرد؟

هنگامی که آموزش را شروع کنید و مهارت های لازم در این زمینه را داشته باشید، صحبت از تدریس منحصربه فرد شما به گوش همگان می رسد؛ بدین ترتیب مشتریان بسیاری را برای خود دست و پا خواهید کرد.

فرقی نمی کند که در تدریس کامپیوتر و دروس مدرسه مهارت دارید یا آشپزی و ورزش؛ تنها کافی است که تخصص لازم برای آموزش رشته مورد نظر خود را داشته باشید و از این طریق به کسب درآمد بپردازید.

8- فعالیت به عنوان راهنمای تور

راهنمای تور به عنوان شغل دوم

خوشبختانه در کشوری قرار گرفته ایم که جاذبه های توریستی حیرت انگیزی دارد و هر ساله افراد بسیاری را از سراسر جهان به خود جذب می کند. حضور گردشگران در شهر شما به معنای یک فرصت استثنایی است!

البته ناگفته نماند که این ایده به عنوان ایده های شغل دوم به مهارت های به خصوصی نیاز دارد؛ مهارت های زبانی، توانایی برقراری ارتباط با بازدیدکنندگان و آشنایی با تاریخچه شهر و مکان های دیدنی آن از جمله نیازهای این حرفه است.

نخستین گام برای فعالیت به عنوان راهنمای تور چیست؟

برای شروع این کار، یک برنامه به عنوان راهنمای تور شهر خود انتخاب کرده و زیبایی های شهر را با بیانی مسحور کننده به بازدیدکنندگان معرفی کنید. انتخاب آخر هفته ها، زمانی که تعداد بازدیدکنندگان رو به افزایش می گذارد، ایده خوبی به نظر می رسد.

البته گزینه دیگری به عنوان یکی از ایده های شغل دوم نیز پیش روی شما قرار دارد؛ راهنمای تور غذا!

بسیاری از گردشگران به دنبال چشیدن طعم غذاهای محلی هستند و این امر به شما فرصت کسب درآمد می دهد. تنها کافی است که با غذاهای محلی و غذاخوری های معروف شهر خود آشنا باشید و با شور و اشتیاق به بیان دانسته های خود بپردازید.

با انتخاب این حرفه نه تنها از مکان های تاریخی و مناظر خیره کننده شهر لذت خواهید برد، بلکه با راهنمایی گردشگران کسب درآمد خواهید کرد.

9- نگهداری از کودکان

اگر به دنیای کودکان و بازی با آن ها علاقه مند هستید، نگهداری از کودک یکی از بهترین ایده های شغل دوم برای شما خواهد بود. در حال حاضر خانواده های بسیاری به دلیل مشغله های کاری فراوان فرصت نگهداری از کودکان را ندارند.

انتخاب این حرفه نیاز به صبر و دقت زیادی دارد و چندان ساده به نظر نمی رسد؛ اما خانواده های بسیاری وجود دارند که در ازای این کار مبلغ خوبی را به عنوان دستمزد پرداخت می کنند.

ارتباط خوب با کودکان و والدین آنها از جمله  مهارت هایی است که برای این حرفه بدان نیاز دارید. البته به یاد داشته باشید که انتخاب این حرفه مسئولیت مهمی را بر عهده شما قرار خواهد داد. با این حال دنیای کودکان نشاط و زیبایی خاص خود را دارد و برای افرادی که به دنبال دوری از دغدغه های یک روز پر تنش هستند، از بهترین ایده های شغل دوم به شمار می آید.

10- مشاغل خدماتی

نیاز صنایع و کسب و کارهای مختلف به خدمات انسانی تمامی ندارد! از فروشندگی پاره وقت گرفته تا کار به عنوان یک گارسون در رستوران و کافه ها از جمله ایده های شغل دوم محسوب می شود.

به منظور اینکه شغل دومی که انتخاب می کنید برای شما خسته کننده نباشد، به سراغ فروشگاه و رستوران و کافه هایی بروید که به فضای آنها علاقه مند هستید. چنین شغل هایی از انعطاف زمانی بالایی برخوردار هستند و مسیر همواری برای کسب درآمد تلقی می شوند.

11- راه اندازی کسب و کار خود

راه اندازی کسب وکار به عنوان شغل دوم

چنانچه هیچ یک از ایده های شغل دوم مطرح شده را برای خود مناسب نمی بینید، نوبت آن است که کسب و کار خود را راه اندازی کنید! البته فراموش نکنید که این گزینه نه تنها به تلاش بیشتری نیاز دارد، بلکه هزینه هایی را نیز می طلبد.

در صورتی که به کاری علاقه مند هستید، فرصت دنبال کردن رویاهای خود را از دست ندهید. این گزینه مسئولیت های زیادی را بر عهده شما قرار می دهد؛ با این حال از نظر زمانی انعطاف پذیر است. البته راه اندازی هر کسب وکاری چالش های مختص به خود را دارد.

پیش از هر گونه اقدامی بهتر است از کسانی قبلا این مسیر را پشت سر گذاشته اند، راهنمایی و مشورت بگیرید. به عنوان مثال اگر قصد راه اندازی یک پیتزا فروشی را دارید، بهتر است پیش از به خطر انداختن سرمایه و زحمات خود، با فردی حرفه ای در این حوزه مشورت کنید و نیازهای کسب و کار را به خوبی درک کنید.

شغل دوم؛ بهره گیر ی از ذهنی خلاق و توانمند

هنگامی که شغل اول کفاف زندگی ایده آل شما را نمی دهد یا تصور می کنید رویای دیگری دارید که باید به دنبال آن بروید، شغل دوم ایده خوبی برای شما خواهد بود. البته پیش از هر گونه اقدامی باید توانایی ها، علایق، زمان و درآمد حاصل از شغل خود را در نظر بگیرید و همه جوانب آن را به خوبی بسنجید.

تلاش کردیم منحصربه فردترین ایده های شغل دوم را با شما به اشتراک بگذاریم. به یاد داشته باشید که ذهن خلاق شما توانایی ایجاد هر فرصت و حرفه دیگری را نیز دارد؛ تنها کافی است که به توانایی های خود اعتماد کنید و با استفاده از فرصت هایی که در اختیارتان قرار می گیرد، شرایط زندگی خود را برای همیشه تغییر دهید!

ادامه مطلب
شغل های پردرآمد خانگی
معرفی 12 تا از بهترین شغل...

دنیای اقتصاد امروز ما، دچار تغییر و تحولات زیادی شده است. این روزها برای کسب درآمد، لازم نیست که در یک مکان خاص به صورت روزانه حضور فیزیکی داشته باشید. در دنیای امروز شرکت های موفق، برای حضور شما مبلغی پرداخت نمی کنند، بلکه ترجیح می دهند بابت عملکرد مثبت شما و ارزش افزوده ای که برای شرکت به ارمغان می آورید، پرداخت دست مزد شما را انجام دهند.

همچنین عدم حضور شما در محل کار باعث می شود تا هم بتوانید با شرکت های مختلفی همکاری کنید و هم هزینه های حمل و نقل خود را به شدت کاهش دهید. اما این سیستم کاری در حال گذار است و هنوز کمتر کسی مشاغل خانگی را جدی می گیرد.

این مقاله به علت لزوم آشنایی با کسب و کار خانگی در دنیای امروز و کمک به گسترش آن ها و راهنمایی علاقمندان به کار در منزل نوشته شده است و بیشتر به معرفی این شغل ها اختصاص دارد. خوب است به این نکته توجه داشته باشید، که در صورت انتخاب هر یک از این شغل های پردرآمد خانگی، باز هم می توانید از کار تمام وقت و بیرون از منزل بهره مند شوید و این کارها را در کنار کار بیرون از منزل خود انجام دهید و یا حتی از همین کارها به عنوان یک کار تمام وقت، که محیط اجرای آن منزل است، استفاده کنید.

شغل های پردرآمد خانگی

ویژگی اصلی این شغل ها انعطاف پذیری و شناوری زمان آن ها و همچنین بهره مند شدن از آسایش خانه است. این شغل ها برای کسانی که تمایل به قرار گرفتن در چهارچوب های خشک کارهای حضوری را ندارند، و یا تمایل دارند زمان خواب و بیدارشان را بر اساس سلیقه خود تنظیم کنند بسیار مناسب است. علاوه بر این، کار در منزل برای افراد خلاق بسیار جذاب و مفید خواهد بود، چرا که اجبار به رعایت قوانین کارهای حضوری، از میزان خلاقیت افراد کم خواهد کرد.

در دنیای امروز ما، وجود زیرساخت اینترنت و انواع شبکه های اجتماعی و برنامه ریز، باعث شده تا بسیاری از مشاغل را بتوانید در خانه خود کنترل و هدایت کنید. در اینجا ما قصد دارید تا شما را با شغل های پردرآمد خانگی آشنا کنیم و همچنین میزان درآمد و تجهیزاتی که برای شروع آن نیاز دارید را به شما نشان دهیم. اگر قصد شروع کسب و کاری جدید در منزل را دارید، این مقاله به شما کمک خواهد کرد.

۱- مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی

  • حدود درآمد ماهانه: بین یک تا دو میلیون تومان در ماه برای مدیریت یک اکانت
  • وسایل مورد نیاز: کامپیوتر، تلفن همراه هوشمند، دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: اطلاعات در مورد کمپین های اینترنتی، تولید محتوا و گرافیک

امروزه بسیاری از افراد کسب و کار های اینترنتی را برای درآمد زایی خود انتخاب کرده اند. زمانی که کسب و کار این دسته افراد گسترش پیدا کند، برای مدیریت شبکه های اجتماعی خود، نیاز به یک نیروی انسانی خواهند داشت. در حال حاضر مدیریت اکانت شبکه های اجتماعی تبدیل به یک شغل کاملا شناخته شده و بسیاری از افراد در این شغل مشغول درآمدزایی هستند.

مزیت اصلی مدیریت شبکه های اجتماعی این است که شما می توانید به صورت همزمان مدیریت چند اکانت مختلف را بر عهده بگیرید و با این کار درآمد خود را افزایش دهید. برای شروع کار خود بهتر است رزومه ای تخصصی تهیه کرده و برای برندهای مختلف کسب و کار اینترنتی ارسال کنید. کانال های تلگرامی بسیاری هستند که به تدریج و با تلاش مدیران خود موفق شده اند عضوهای زیادی جمع کنند و از راه تبلیغاتف درآمد خوبی به دست آوردند. کانال تلگرامی «خبر فوری» یکی از این نمونه ها است.

۲- طراح و کدنویسی وبسایت های اینترنتی

طراح و کدنویسی وبسایت های اینترنتی

 

  • حدود درآمد ماهانه: بین پنج تا ۱۰ میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: لپ تاپ، تلفن همراه هوشمند، دسترسی به اینترنت، نرم افزارهای کدنویسی
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر علوم کدنویسی و کامپیوتر، تسلط بر زبان انگلیسی

اگر به دنیای وب و کدنویسی علاقمند هستید، باید خوشحال باشید. زیرا در حال حاضر طراحی حرفه ای وبسایت، یکی از نیازهای روز اقتصاد ایران و یکی از بهترین است. بسیاری از مشاغل ترجیح می دهند تا وبسایتی برای فروش اینترنتی یا فروش مجازی خود طراحی کنند و به این طریق هم گام با روند پیشرفت جامعه حرکت کنند. اما در عین حال، طراحان آپدیت و به روز در کشور حضور ندارند و همین مساله باعث شده تا بسیاری از برندهای معتبر کشورمان، به دنبال نیروهای انسانی توانمند در این حوزه باشند.

معمولا طراحی وبسایت به صورت پروژه ای انجام می شود و شما در انتهای پروژه، مبلغ توافقی خود را دریافت خواهید کرد. اما در عین حال می توانید به صورت دوره ای، وظیفه تعمیر و نگهداری وبسایت را نیز عهده دار شوید و در این راستا مبالغ ماهیانه دریافت نمایید. به همین خاطر باید طراحی و کدنویسی وبسایت های اینترنتی را در زمره شغل های پردرآمد خانگی قرار داد. آژانس دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت ابمان، یکی از شرکت های فعال و موفق در این عرصه است که می توانید با فرستادن رزومه خود برای آنها، فرصت شغلی خوبی فراهم کنید.

۳- طراحی UI و UX سایت و اپلیکیشن

طراحی UI و UX سایت و اپلیکیشن

  • حدود درآمد ماهانه: بین پنج تا ۱۰ میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: ادوات مصاحبه، تلفن همراه هوشمند، لپ تاپ
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر علوم کامپیوتر، تسلط بر بازاریابی، تسلط بر علوم انسانی

طراحی UI یا همان رابط کاربری، یک علم روز و نیاز دنیای اقتصاد مجازی امروز ماست. وبسایت ها و موسسات زیادی هستند که تنها از طریق اینترنت مشغول به کار هستند. داشتن یک وبسایت عالی برای این دسته افراد، همانند یک مغازه خوب در موقعیت مناسب و دارای دکوراسیون زیبا است. این دسته مشاغل همواره در تلاش هستند تا با بهبود وضعیت وبسایت خود، مشتریان زیادی را جذب کرده و در نتیجه درآمد بیشتری داشته باشند. مهم ترین اصل در طراحی یک وبسایت، رابط کاربری مناسب آن است.

در حقیقت یک وبسایت عالی، باید کاملا یوزر فرندلی باشد. در حال حاضر افرادی هستند که تنها حوزه فعالیت خود را محدود به طراحی رابط کاربری کرده اند. آن ها به دل جامعه رفته، از افراد می خواهند تا با وبسایت مد نظر کار کنند و نظرات خود را بیان کنند. سپس نظرات را تحلیل کرده و در رابط کاربری یک وبسایت اعمال می کنند. نیاز زیادی به این تخصص در جامعه وجود دارد و شما می توانید آن را تامین کنید. مرکز طراحی اسپیرال، نمونه یک شرکت موفق است که در این زمینه فعالیت می کند.

۴- طراحی نرم افزار تلفن همراه

طراحی نرم افزار تلفن همراه

  • حدود درآمد ماهانه: بین پنج تا ۱۰ میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: تلفن همراه هوشمند، لپ تاپ
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر علوم کامپیوتر، تسلط بر کدنویسی اندروید و IOS

این روزها تقریبا تمامی افراد جامعه ما از تلفن های همراه هوشمند استفاده می کنند. هر کدام از ما هم برای کوچک ترین مسائل خود، از نرم افزارهای مخصوصی روی تلفن همراه خودمان استفاده می کنیم. اگر تلفن همراه خود را یک بار بررسی کنید، خواهید دید که بیش از ده ها اپلیکیشن مختلف روی آن نصب کرده و از آن ها استفاده می کنید. طی سال های اخیر، اکثر افراد نیاز خود را از طریق تلفن همراه رفع می کنند و دیگر کمتر به وبسایت های مختلف مراجعه می نمایند.

به همین خاطر، قطعا برندهای مختلف به دنبال ساخت نرم افزارهایی هستند تا بتوانند هم گام نیاز روز بازار حرکت کنند. شما می توانید در حوزه طراحی و کدنویسی نرم افزار های مختلف اندروید یا IOS مشغول به کار شوید و درآمد بسیار مناسبی داشته باشید. طرف قرارداد شما معمولا شرکت های بزرگ هستند که به صورت پروژه ای با شما همکاری می کنند. اما در عین حال می توانید اپلیکیشن های مختلف تولید کرده و در نرم افزارهایی مثل بازار به فروش برسانید.

امروزه این کار تبدیل به یکی از شغل های پردرآمد خانگی شده که طرفداران زیادی هم دارد. شرکت هاست ایران، تمرکز خود را بر طراحی نرم افزارهای تلفن همراه گذاشته است و اگر رزومه یا توانایی خوبی در این زمینه دارید، می توانید با آن ها ارتباط بگیرید.

۵- سازنده انیمیشن

شغل های پردرآمد خانگی

  • حدود درآمد ماهانه: بین پنج تا ۱۰ میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: یک کامپیوتر قدرتمند
  • مهارت مورد نیاز: خلاقیت، تسلط بر علوم کامپیوتر، مهارت کار با نرم افزارهای انیمیشن ساز

اگر کمی دقت کنید، خواهید دید که بیشتر ویدئوهای آپلود شده روی اینستاگرام را انیمیشن تشکیل می دهند. حتی پرفروش ترین فیلم های روز هالیوود نیز انیمیشن ها هستند. پس این مساله کاملا نشان دهنده آن موضوع است که نیاز به سازنده انیمیشن در حال افزایش است. در حال حاضر انیماتورهای کمی در ایران مشغول به کار هستند که دارای تخصص بسیار بالایی باشند.

اگر کمی خلاقیت و هنر داشته باشید، می توانید در این حوزه تخصصی مشغول به کار شوید و از آن درآمد زیادی به دست آورید. انیماتور یکی از شغل های پردآمد خانگی محسوب می شود که برای شروع آن تنها نیاز به یک رایانه قدرتمند خواهید داشت. برای شروع کار می توانید تعدادی شخصیت انیمیشن خلق کرده و برای آن داستان پردازی کنید تا به تدریج شهرت پیدا کنید. در حال حاضر شرکت پویانمایی صبا، فعال ترین مؤسسه در زمینه ساخت انیمیشن است.

۶- آهنگسازی

شغل های پردرآمد خانگی

  • حدود درآمد ماهانه: کملا توافقی اما حداقل بین پنج تا ۱۰ میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: یک کامپیوتر
  • مهارت مورد نیاز: مهارت در علم موسیقی، کار با نرم افزارهای ساخت موسیقی

خوانندگی این روزها از یک شغل تبدیل به یک تفریح برای شهرت بیشتر شده است. از طرف دیگر، در گذشته برای ساخت یک موسیقی، نیاز به افراد زیاد و وسایل مختلفی داشتید. اما در دنیای امروز با پیشرفت تکنولوژی، صدای تمام ادوات موسیقی را می توانید در یک نرم افزار کامپیوتری ایجاد کنید. آهنگسازی امروز تبدیل به یکی از شغل های پر درآمد خانگی شده که با کمی تمرین و شرکت در دوره های آموزشی، می توانید در آن شروع به کار کنید.

البته معمولا کسانی که در این حوزه کسب درآمد بیشتری خواهند داشت، که به دنیای موسیقی نیز علاقه مند هستند. برای این کار نیاز به خلاقیت و نوآوری زیادی هم وجود دارد. پس اگر حس می کنید مهارت های لازم را دارید، می توانید چند قطعه بسازید و در رزومه کاری خود قرار دهید. از بین شرکت های آهنگسازی ایرانی می توانیم از ترانه ساز نام ببریم.

۷- ادیتور فیلم و ویدیو

شغل های پردرآمد خانگی

  • حدود درآمد ماهانه: بین چهار تا شش میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: یک کامپیوتر پرقدرت
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر علوم کامپیوتری، کار با نرم افزارهای ادیت و میکس ویدئو

در دنیای تبلیغات امروز ما، نوشته نقش بسیار کم رنگی پیدا کرده و جای خود را به محتوای بصری داده است. اکثر مخاطبین برندهای بزرگ دنیا، دیدن یک ویدئو را به خواندن یک متن کسل کننده ترجیح می دهند، به همین خاطر بازار ساخت ویدئو های تبلیغاتی و ادیت آن ها بسیار داغ شده است. شما نیز اگر به کار در این زمینه علاقمند هستید، می توانید با یک دوره آموزشی و کمی خلاقیت و آپدیت کردن خود با علم روز، در این حوزه مشغول به کار شوید.

در ضمن باید بدانید که ادیت ویدئو محدود به ویدئو های تبلیغاتی نیست. بلکه شما می توانید فعالیت خود را به ساخت کلیپ های موسیقی و ادیت حرفه ای فیلم برداری مجالس گسترش دهید. با توجه به میزان پروژه های دریافتی، درآمد شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

۸- ترجمه متون انگلیسی به فارسی

شغل های پردرآمد خانگی

  • حدود درآمد ماهانه: بین چهار تا پنج میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: کامپیوتر، دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر علوم کامپیوتری، تسلط بر کار با اینترنت، تسلط بر زبان های خارجی و همچنین فارسی

اگر بر زبان انگلیسی یا هر زبان خارجی دیگری تسلط دارید، چرا به فکر درآمدزایی از آن نباشید؟ در حال حاضر با افزایش تجارت بین الملل و همچنین ترجمه متون مختلف از منابع خارجی و انتشار آن بر روی وبسایت های ایرانی، نیاز به مترجم خبره شدیدا احساس می شود. مهم ترین موضوع در مورد مترجمی این است که برای کار نیازی به حضور فیزیکی نخواهید داشت. شما می توانید از مشتریان خود به صورت دورکاری فایل ترجمه را دریافت کنید و از طریق ایمیل یا شبکه های اجتماعی، فایل ترجمه شده را به مخاطب خود ارجاع دهید

تمام مراحل را می توانید در خانه خود انجام دهید و بدون دردسر کسب درآمد داشته باشید. برای شروع بهتر است با شرکت های پیمان کاری همکاری کرده و با آن ها به صورت درصدی همکاری نمایید. پس از مدتی که به قدر کافی شناخته شدید و رزومه درخشانی پیدا کردید، می توانید به تنهایی با شرکت های مختلف قرارداد ببندید. به همین خاطر مترجمی را می توان یکی از شغل های پردرآمد خانگی دانست. فعالیت دیگری که در رابطه با ترجمه و اینترنت می توانید انجام دهید، ترجمه و زیرنویس فارسی فیلم و سریال های خارجی است.

در صورت تسلط کامل به زبان های خارجی که معمولا در مورد فیلم ها، زبان انگلیسی مورد نیاز است، به راحتی و از خانه می توانید از این طریق درآمدزایی کنید.

۹- سرمایه گذاری در بازار بورس

سرمایه گذاری در بورس

  • حدود درآمد ماهانه: بین سه تا چهار میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: ثبت نام در سامانه، تلفن همراه هوشمند، دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: استفاده از تلفن همراه هوشمند

بازار سرمایه یا همان بازار بورس، یکی از منابع درآمد بسیار مناسب برای بسیاری از افراد می تواند باشد. حتی اگر مشغله بسیار زیادی دارید اما از درآمد خود راضی نیستید، می توانید با مشارکت در بازار سرمایه یا همان بورس، درآمد مناسبی را به دست بیاروید. برای شروع تنها کافیست خودتان را به اولین کارگزاری بازار سرمایه برسانید و مجوز خرید و فروش بور را به دست بیاورید. خرید سهام و فروش آن این روزها همانند گذشته نیست. خوشبختانه با کمک بسترهایی مثل اینترنت و تلفن همراه هوشمند، خرید و فروش در بازار سرمایه نیز شکل جدیدی به خود پیدا کرده است.

شما می توانید با یک نرم افزار ساده، از هر لحظه نوسان بازار سهام آگاه شوید و به موقع سهام خود را خرید و فروش کنید. به این طریق حتی در کوتاه ترین زمان ممکن و حتی در موقع استراحت خود نیز می توانید به سادگی و با چند کلیک، درآمد مناسبی را به دست بیاورید. البته پیش از ورود به این حوزه بهتر است تا در مورد نماد ها و وضعیت خرید و فروش بازارها اطلاعات به دست بیاورید. به تدریج قطعا عادت می کنید تا اخبار شرکت ها و سهامی ها را بررسی کنید تا شما نیز بتوانید در این حوزه پیش بینی موثقی داشته باشید.

البته این کار در بین شغل های پردرآمد خانگی خیلی ریسک زیادی دارد و برای انجام آن حتما باید آموزش های لازم را دیده باشید تا به نتایج دلخواه برسید. در ایران شرکت خانه سرمایه با برگزاری کلاس آموزش بورس و ارئه بهترین آموزش ها در این زمینه زیر نظر سازمان بورس اوراق بهادار گام مهمی برای آموزش علاقه مندان این رشته برداشته است.

۱۰- خرید و فروش ارزهای دیجیتال

ارز دیجیتال

  • حدود درآمد ماهانه: متغیر و وابسته به میزان سرمایه و نوسانات بازار
  • وسایل مورد نیاز: کامپیوتر، تلفن همراه هوشمند، دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر استفاده از اینترنت

این روزها اگر کمی در مورد بازار اقتصاد مدرن تحقیق کنید، خواهید دید که دنیا، دنیای ارزهای دیجیتال است. در حدود ۱۰ سال از ورود یکی از معتبر ترین ارزهای دیجیتال، یعنی بیت کوین به بازار می گذرد. اما در همین مدت نسبتا کوتاه، شاهد رشد چند صد برابری آن بوده ایم. به همین خاطر، خرید و فروش ارز های مختلف دیجیتال همانند بیت کوین، می تواند گزینه مناسبی برای کسب درآمد باشد.

همچنین جالب است بدانید که در حال حاضر با استفاده از تجهیزاتی خاص، امکان استخراج بیت کوین نیز حتی برای افراد معمولی وجود دارد. برای شروع تنها کافیست یک کیف پول دیجیتال تهیه کنید و خرید و فروش خود را آغاز نمایید. شما می توانید در هر لحظه با کمک سایت های مختلف، از ارزش واقعی بیت کوین آگاه باشید و حتی با کمک صرافی های حقیقی و دیجیتال نیز خرید و فروش خود را انجام دهید و سود هنگفتی را از این طریق با کمترین زمان به دست بیاورید. موسسه سرمایه، یکی از شرکت های موفق بورسی است که می توانید با خیال راحت، فعالیت های خود را در رابطه با سرمایه گذاری در بورس از طریق این شرکت انجام دهید.

۱۱- ساخت صنایع دستی

  • حدود درآمد ماهانه: بین یک تا پنج میلیون تومان
  • وسایل مورد نیاز: بسته به نوع صنایع دستی متفاوت است، دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر استفاده از اینترنت، مهارت در هنر مد نظر

افراد بسیاری وجود دارند که علاوه بر مشاغل مختلفی که در آنها فعالیت می کنند، توانایی و هنر ساخت انواع صنایع دستی را مانند عروسک، سفال، زیورآلات، مجسمه، تابلو، کیف و کفش سنتی، نقاشی و بسیاری کارهای دیگر دارند. اگر شما هم جزو این افراد هستید و هنری دارید که می توانید آن را ارائه دهید، با داشتن کمی آشنایی و تسلط به اینترنت می توانید محصولات خود را در این فضا به دیگران نشان دهید و به مرور مشتریان خاص خود را پیدا کنید.

۱۲- تولید محتوا متنی و ویدیویی

  • حدود درآمد ماهانه: بین هفتصد هزار تا سه میلیون تومان
  • وسایل مورد: کامپیوتر- دسترسی به اینترنت
  • مهارت مورد نیاز: تسلط بر استفاده از اینترنت، تسلط بر اصول و قواعد نویسندگی

یکی از مشاغلی که با گسترش و نفوذ اینترنت در زندگی، وجودش به شدت لازم است، تولید محتوا برای سایت های مختلف است. هر محصولی که در فضای اینترنت به فروش می رسد، خدماتی که ارائه می شود، یا حتی سایت هایی که به منظور اطلاع رسانی و آگاهی در رشته های مختلف طراحی شده اند، به کسی نیاز دارند که بتواند مطالب مورد نظرشان را با بیان مناسب برای اینترنت و مختصر و مفید به دست کاربران برساند.

برای اینکه تولید محتوا کنید نیاز به هیچ سرمایه ای جز دانش و تخصص ندارید و با هر سیستمی که به اینترنت متصل شود می توانید برای سایت ها و شرکت های مختلف، محتوا بنویسید. مهارت در نویسندگی و تدوین مطالب به شکلی که هم جذاب باشد و هم کاربر را برای پیوستن به سایت یا خرید کردن از آن تشویق کند، هنری است که لازمه کار یک تولیدکننده محتوای موفق است. گروه هنری سوما، نمونه موفق یکی شرکت ایرانی تولید محتوا است که با بهره گیری از نویسندگانی که در این زمینه مهارت دارند برای سایت های مختلف تولید محتوا می کند.

ادامه مطلب
معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران
معرفی 47 کسب و کار کوچک...

هر انسانی برای رفع نیازهای مالی روزمره خود نیازمند داشتن شغل است. عموم مشاغل باکار کردن برای شخصی تحت عنوان، کارفرما، مافوق یا عناوین این چنینی تعریف می گردد. در این میان افرادی هم هستند که ترجیح می دهند شیوه متفاوتی برای کسب سود، داشته باشند. داشتن کسب و کار شخصی و کارآفرینی، برای این افراد ارزش بیشتری دارد.

در مطلب پیش رو قصد داریم به معرفی کسب و کارهای کوچک بپردازیم. مشاغلی که می تواند برای اشخاص با توجه به شرایط و ویژگی های شخصی آن ها انتخاب شود و به کسب درآمد منجر شود.

چرا شروع یک کسب و کار کوچک بهتر از شروع یک کسب و کار بزرگ است؟

برای کسانی که هنوز هیچ کسب و کاری به نام خود ندارند، شروع یک کسب و کار کوچک می تواند ریسک کمتری به دنبال داشته و درصد موفقیت بیشتری هم برای آن ها ایجاد کند. نه تنها از جهت تحلیل بازار و رقبا بلکه دردسرهای مدیریتی، حقوق کارکنان و تمام هزینه هایی که برای کسب و کارهای بزرگ تر وجود دارد از جمله دلایل قانع کننده ای هستند تا راه اندازی یک کسب و کار کوچک را در اولویت قرار دهند.

مزایا و معایب کسب و کارهای کوچک

شناخت مزایا و معایب کسب و کارهای کوچک قبل از آغاز کار بسیار حائز اهمیت است.

  • مزایا
    • امکان رشد وجود دارد.
    • خودتان رئیس خودتان هستید.
    • مدیریت و برنامه ریزی برای کار آسانتر است.
    • هزینه ها مقرون به صرفه و قابل کنترل است.
    • آزادی عملتان نسبت به یک کارمند بیشتر است.
    • نیازی به استخدام کارمندان زیاد نخواهید داشت.
    • امکان برنامه ریزی زمانی کار در اختیار شما خواهد بود.
    • هر پیروزی احساس شعف زیادی در انسان ایجاد می کند.
    • تلاش کردن برای موفقیت شخصی و لذت رسیدن به مراتب بالاتر.
    • در عین کوچک بودن کسب و کار، سود زیادی برای کارآفرین ها به همراه دارد.
  • معایب
    • از بیمه و مزایا خبری نخواهد بود.
    • امکان ورشکستگی نیز وجود دارد.
    • هیچ زمانی برای استراحت پیدا نخواهید کرد.
    • درآمد شما از ابتدا قابل پیشبینی و تضمین نیست.
    • شکست های مقطعی می توانند بسیار دردناک باشند.
    • اگر کار نکنید از پول خبری نیست. درواقع این کسب و کارها به نسبت زمانی که برای آن ها صرف می شود، درآمدزایی خواهند داشت.

دسته بندی کسب و کارهای کوچک بر اساس حرفه

برخی از مهم ترین دسته بندی ها به قرار زیر است:

    • کسب و کارهای خانگی
    • کسب و کارهای تولیدی
    • کسب و کارهای خدماتی
    • کسب و کارهای روستایی
    • کسب و کارهای کامپیوتری
    • کسب و کارهای واسطه گری
    • کسب و کارهای فناوری و اطلاعات
    • کسب و کارهای مالی و سرمایه گذاری
  • کسب و کارهای وابسته به موبایل
  • کسب و کارهای دانشگاهی

دسته بندی کسب و کارهای کوچک در دنیای واقعی و مجازی

کسب و کارهای کوچک را از نظر بستر ایجادشان به دو دسته اصلیِ کسب و کارهای اینترنتی و کسب و کارهای فیزیکی تقسیم  می کنند و که خود آن ها نیز به موارد جزئی تری تقسیم می شوند. البته به دلیل پیشرفت های امروزی که در فناوری های مبتنی بر اینترنت سراغ داریم، خیلی نمی توان این تفکیک را به صورت کامل انجام داد. در حال حاضر بدون استفاده از اینترنت و امکانات موجود در آن، استفاده نکردن از چنین ابزاری منجر به یک شکست کامل برای کسب و کارهای کوچک خواهد شد.

47 کسب و کار کوچک در ایران، سرمایه ی لازم برای راه اندازی آن ها و نیاز مخاطب

1- سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال

بازار ارزهای دیجیتال نیز بستری برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک و کسب درآمد به طرق مختلف را ایجاد کرده است، فعالان بازار ارزهای دیجیتال می توانند از طریق معامله گری، استیکینگ، هودل کردن، انجام بازی، فعالیت در متاورس، خرید و فروش NFT و بسیاری از موارد دیگر به درآمد برسند. شما برای فعالیت در این بازار به اینترنت پرسرعت، کیف پول و البته گوشی موبایل و یا سیستم کامپیوتری نیاز دارید. پلتفرم های واسط در این بازار صرافی های مخصوص ارز دیجیتال هستند که در نوع ایرانی و خارجی قابل دسترسی هستند. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در صورتی که قصد فعالیت در یک صرافی خارجی را داشته باشید به یک VPN یا VPS با IP ثابت نیز نیاز دارید چراکه به دلیل تحریم های موجود باید با هویت غیر ایرانی در این بازار فعالیت کنید.

فرایند کلی معامله ی بیت کوین یا دیگر ارزهای دیجیتال به این صورت است که شما ابتدا یک کیف پول مناسب (تراست ولت) نصب کرده، یک صرافی معتبر پیدا می کنید و ریال خود را به بیت کوین یا ارز دیجیتال دیگری تبدیل می کنید.

اما اگر قصد فعالیت در یک صرافی خارجی را داشته باشید مراحل طولانی تر خواهند شد، برای این کار پس از خرید ارز دیجیتال در صرافی ایرانی (صرافی آبان تتر یا صرافی والکس) حالا باید آن را به یک صرافی خارجی (صرافی کوینکس یا صرافی کوکوین) منتقل کرده و در صرافی خارجی فعالیت کنید. در صورتی که قصد انجام معاملات در بازار ارزهای دیجیتال را داشته باشید حتی امکان خرید ارز دیجتیال با 500 هزار تومان و در برخی از صرافی ها با 300 هزارتومان نیز برای کاربران فراهم است. بیشتر از پول آموزش فعالیت در بازار است که اهمیت دارد، در صورتی که قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتال را داشته باشید و بخواهید کسب و کاری کوچک در این زمینه برای خود ایجاد کرده باشید شرکت در یک دوره آموزش ارز دیجیتال یک پیش نیاز ضروری برای شما خواهد بود چراکه در غیر این صورت احتمالا سرمایه ی خود را از دست خواهید داد.

دوره ارز دیجیتال نخبگان خانه سرمایه همان چیزی است که به آن نیاز دارید، جامع ترین دوره برای فعالیت در بازارهای مالی در ایران که با گذراندن آن از شرکت در هر دوره ی دیگر بی نیاز خواهید شد. یکی از ویژگی های این دوره این است که پس اتمام آن شما قادر خواهید بود که معاملاتی پرسود را در بازارهای مالی ارز دیجیتال، فارکس و بورس ایران داشته باشید.

این دوره هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری برگزار می شود تا به این ترتيب هرکسی بنا به شرایط خود بتواند از آن استفاده کند.

ما اینطور فکر می کنیم که حتی بهترین آموزش ها هم به تنهایی کارساز نیستند به همین دلیل در دوره نخبگان خانه سرمایه تصمیم گرفتیم که این موقعیت را در اختیار دانشجویان خود قرار دهیم که بتوانند در کنار اساتید معامله کنند. برای اطمینان از آمادگی دانش آموختگان برای شروع فعالیت در بازار، بعد از اینکه یک استراتژی آموزش داده شد، معامله ای با استفاده از همان استراتژی توسط استاد و در مرحله ی بعد توسط دانشجویان انجام می شود.

با شرکت در این دوره می توانید (بدون هیچ پیش نیازی) به سطحی از دانش و تجربه برسید که بتوانید در هر بازار مالی فعالیت کنید، پس در صورتی که تصمیم دارید که درآمدی از بازارهای مالی به دست آورید و پیشرفت کنید این دوره مناسب شما خواهد بود.

2- ترید و سرمایه گذاری در بازار بورس

کسب و کار

یکی از ضروری ترین مهارت هایی که هر فردی به آن نیاز دارد سرمایه گذاری است. برخی سرمایه گذاری بر روی ملک و یا اقلام مختلف دیگر را انتخاب می کنند. در صورتی که شخصی چنین میزانی از سرمایه برای خرید و سرمایه گذاری بر روی مسکن را داشته باشد روش خوبی به نظر می رسد اما افراد زیادی هم هستند که توانایی سرمایه گذاری بر روی مسکن و یا هر مورد گران قیمت دیگر را ندارند، برای این افراد بازار بورس یکی از بهترین مکان ها برای سرمایه گذاری است. شما می توانید در این بازار با سرمایه 500 هزارتومانی نیز شروع به سرمایه گذاری کنید.

با وجود تورم موجود در کشور ما بهتر است که اگر سرمایه ای هرچند ناچیز هم دارید به جای سپرده گذاری از روش سرمایه گذاری بر روی سهام شرکت های مختلف (البته با اهداف بلندمدت، چراکه نوسانات جزئی از بازارهای مالی هستند) در بورس استفاده کنید. همچنین با افزایش قیمت سکه در کشور شاید خرید آن برای بسیاری از افراد سخت باشد، این دسته از افراد نیز می توانند به جای پرداخت قیمت یک سکه از صندوق های با پشتوانه ی طلا استفاده کنند. البته فعالیت در هر بازار مالی به مهارت و تجربه و البته زمان نیاز دارد اما از آنجایی که بسیاری از افراد چنین موقعیت هایی ندارند می توانند به راحتی با خرید انواع صندوق های سرمایه گذاری از این بازار به سود برسند.

فعالیت در بازار بورس هم به عنوان یک کسب و کار کوچک و هم سرمایه گذاری برای آینده انتخاب بسیار خوبی است. برای شروع فعالیت در این بازار پس از ثبت نام در سجام که با 10 هزار تومان انجام می شود، و سپس ثبت نام در یکی از کارگزاری ها (آگاه، فارابی، مفید و…) با حداقل 500 هزار تومان اقدام به خرید سهام کنید.

3- بازار فارکس

کسب و کار

اگر علاقه مند به کسب درآمد به صورت دلار و یا ارز دیگری هستید و آشنایی کافی با انواع تحلیل دارید می توانید فعالیت در بازار فارکس را به عنوان یک کسب و کار کوچک آغاز کرده و با گذر زمان وسعت دهید. فارکس یک بازار مالی بین المللی است که به کاربران خود امکان مبادله ی جفت ارزهای مختلف را می دهد. یکی از مزیت های بازار فارکس نسبت به بازار بورس تهران (البته برای کسانی که مسلط به تحلیل هستند) این است که شما هم می توانید با باز کردن معامله ی خرید و از بالا رفتن قیمت سود کسب کنید و هم اینکه در بازارهای نزولی با باز کردن معامله ی فروش به سود برسید.

پلتفرم های واسطه ای به نام بروکر وجود دارند که معاملات شما را ثبت می کنند. برای فعالیت در این بازار شما باید ابتدا ریال خود را در یک صرافی (مثلا صرافی آبان تتر یا صرافی والکس) به دلار یا تتر تبدیل کنید و سپس با انتقال دلار و یا هر ارز دیگری به حساب خود در بروکر شروع به معامله کنید. برخی از صرافی های همچون Windsor مبلغ 30 دلار به شما می دهند و شما می توانید تنها با ثبت نام و درخواست این مبلغ کار خود را آغاز کنید.

در صورتی که بتوانید 30 دلار یعنی 100 درصد سود را به دست آورید می توانید آن را از صرافی برداشت کنید. اما در صورتی که بخواهید از دیگر بروکرها استفاده کنید نیز می توانید کار خود را با حداقل 100 دلار شروع کنید، البته شما می توانید مبالغ کمتر را نیز انتخاب کنید اما با توجه به اهمیت مدیریت سرمایه و امکان انجام معاملات با ریسک کمتر و سود معقول بهتر است معاملات خود را با 100 دلار شروع کنید.

4- هودل کردن

یک ارز دیجیتال را بخرید و برای مدت طولانی در کیف پول خود نگه دارید. سود شما در این صورت از افزایش قیمت ارز دیجیتال خواهد بود.

  • ترید کردن

در صرافی هایی با حجم معاملات بالا، معاملاتی کوتاه مدت داشته باشید. با انجام معاملات زیاد و کسب سود از تعدادی معامله می توانید کسب و کاری کوچک (البته در ابتدا) را آغاز کنید و سپس آن را توسعه دهید.

  • استیکینگ

با سپرده گذاری ارزهای دیجیتال خود نیز می توانید به درآمد برسید و به این ترتیب درصد مشخصی را در بازه های زمانی متفاوت به عنوان پاداش دریافت کنید.

  • فعالیت در متاورس

متاورس ها درواقع جهان های مجازی هستند و تجربه ی جدیدی از زندگی را برای شما رقم خواهند زد. خرید زمین در متاورس، اجاره دادن ملک، طراحی و انجام بازی و… از جمله روش هایی هستند که به کمک آنها می توانید کسب و کار کوچکی را شروع کنید.

  • بازی های بلاک چینی

بازی های بیشماری به وجود آمده اند که شما می توانید آنها را بر روی سیستم کامپیوتر خود و یا گوشی موبایل هوشمندتان نصب کرده و با انجام آنها و طی مراحل مختلف و کسب امتیاز به درآمد برسید. یک کسب و کار کوچک به خصوص برای نوجوانان و جوانانی که به بازی های کامپیوتری علاقه مند هستند. بازی هایی مانند:

  1. بازی دیسنترالند (Decentraland)
  2. بازی اکسی اینفینیتی (Axie Infinity)
  3. بازی سندباکس (Sandbox)
  4. بازی سکندلایف (Second Life)
  • ساخت، خرید و فروش NFT

NFTها توکن های منحصر به فرد و یا با تعداد محدود هستند که شما می توانید در صورت داشتن هنر و یا اثری جذاب و تبدیل آنها به NFT در پلتفرم های مربوطه (مثل اوپن سی و راریبل) و معامله ی آنها به درآمد برسید. مطمئنا در صورتی که افراد بیشتری شما و NFTهایتان را بشناسند می توانید درآمد بهتری از این بازار کسب کنید.

5- بسته بندی حبوبات

کسب و کار

یکی از بهترین کسب و کارهای کوچک که منجر به کسب درآمد برای بسیاری از افراد می شود بسته بندی انواع حبوبات است، برای این کار شما به یک دستگاه مخصوص بسته بندی نیاز دارید. روند فعالیت شما به این صورت خواهد بود که ابتدا مجوزهای لازم را دریافت کنید، حبوبات موردنظر را به صورت فله خریداری کرده، با استفاده از دستگاه بسته بندی، کار بسته بندی انواع حبوبات را انجام دهید، تاریخ انقضا و قیمت را نیز ثبت کنید و در بازار به فروش برسانید.

بسته بندی حبوبات به دلیل سادگی که دارد در میان بسیاری از افراد از جمله زنان خانه دار پرطرفدار است. اگر توانایی خرید دستگاه و مقداری حبوبات به صورت فله را داشته باشید و در معرفی محصول خودتان کوشا باشید شاید این روش بتواند درآمد مناسبی را برای شما به ارمغان آورد. قیمت این دستگاه حدودا 10 تا 20 میلیون تومان است و با توجه به میزان حبوباتی که قصد دارید کسب و کار کوچک خود را با آن آغاز کنید و البته پلاستیک برای بسته بندی هزینه ی موردنیاز شما می تواند متغیر باشد.

6- دستگاه جوراب بافی

کسب و کار

همه ی ما به کرات جوراب خریده ایم و باز هم می خریم چراکه جوراب چه در منزل و چه در خارج از منزل کاربرد دارد. همین نیاز روزانه به جوراب و البته تنوع سلیقه ها باعث شده است که درآمد بافت جوراب با استفاده از دستگاه قابل قبول باشد. اگر قصد این کار را دارید باید بدانید که برای این کار به دستگاه سردوز، پس دوز و قالب اتو نیاز خواهید داشت. فضای موردنیاز برای این کار بسیار کم و در حدود 6 متر است. این دستگاه در حال حاضر با قیمت تقریبی 130 میلیون به فروش می رسد، البته شما به نخ برای بافت جوراب نیز احتیاج دارید، با خرید نخ بایفیت جوراب باکیفیت تر و با نخ بی کیفیت جورابی با کیفیت کم تولید خواهید کرد.

سادگی انجام این کار و عدم نیاز به نیروی کار کمکی می تواند روند راه اندازی کسب و کار کوچک و کسب درآمد شما را بهبود ببخشد. البته مثل هر شغل دیگری شما باید دیگران را از محصولات خود آگاه کنید. نتیجه اینکه اگر فضای کوچی در اختیار دارید و خرید دستگاه جورا بافی برای شما مقدور هست، درصورتی که خودتان یا فرد دیگری بتواند محصول شما را معرفی کند، این کار می تواند درآمد خوبی را برای شما داشته باشد.

7- چاپ روی ماگ، تی شرت

کسب و کار

در سال های اخیر شاهد آن هستیم که افراد بسیاری علاقه مند هستند که تصویری خاص را بر روی ماگ، تی شرت، کوسن و یا هر لباس دیگری داشته باشند. این نیازی که به وجود آمده می تواند امکان کسب درآمد را برای شما فراهم کند. در صورتی که بتوانید دستگاه چاپ را خریداری کنید می توانید از این کسب و کار کوچک پردرآمد و جذاب عایدی داشته باشید. کیفیت کار و متعهد بودن می تواند شما را در این بازار از رقبا جلو بیاندازد. قیمت دستگاه چاپ حرارتی با قیمت تقریبی 10 میلیون به بالا در بازار وجود دارند و شما می توانید با توجه به شرایط خود یک دستگاه را خریداری کرده و از آن کسب درآمد کنید.

8- پرورش قارچ

کسب و کار

قارچ یکی از پرطرفدارترین گیاهان است که با توجه به مواد مغذی و طعم خوبی که دارد و البته نظر به رواج گیاه خواری بسیار پرطرفدار شده است. پرورش قارچ یکی از مشاغل با هزینه ی اولیه مناسب و درآمد بالا است. برای این کار شما باید پیش از هرچیز آموزش درست و اصولی ببینید اما پس از آموزش نیازی به سعی و خطا نیست و شما می توانید حتی در یک گلدان نیز آموزه های خود را بسنجید. در صورت موفقیت وقت آن می رسد که به فکر یک مکان مناسب و اقلام موردنیاز برای این کار باشید. روی هم رفته شما باید حدودا هزینه ی 20 میلیون را برای شروع این کسب و کار کوچک در نظر بگیرید. البته در صورتی که جایی برای انجام آن نداشته باشید باید به فکر یک مکان مناسب نیز باشید.

9- صادرات

مطمئنا کالاها، انواع مغزها، صنایع دستی و… در کشور وجود دارند که تقاضای زیادی برای آنها در کشورهای دیگر وجود دارد. یک کسب و کار کوچک که می توانید در ابتدا در مقیاس و اندازه ی پایین انجام دهید صادرات است. برای این کار شما ابتدا باید کشور یا کشورهای مقصد را پیدا کنید، در صورتی که شما با کالای صادراتی و همچنین زبان و فرهنگ مردم کشور مقصد تا حدودی آشنا باشید می توانید اقلام مختلف را به دیگر کشورها صادر کنید. به عنوان مثال صنایع دستی، پسته، زعفران و خرما از جمله اقلامی هستند که بسیار برای صادرات انتخاب می شوند.

برای این کار ابتدا باید محصول خودتان را با خرید و یا تولید در اختیار داشته باشید. مرحله ی بعد در انجام صادرات این است که محصولات را برای صادرات به درستی بسته بندی کرده و آماده کنید. پس از آن با انجام امور گمرکی وقت آن می رسد که کار نهایی یعنی ارسال محصولات را انجام دهید. در صورتی که کشور مقصد شما کشوری باشد که به آن سفر کرده باشید و آشنایی با محیط و نیازهای آن داشته باشید می توانید احتمال موفقیت خود را به صورت قابل قبولی افزایش دهید. همچنین دولت تسهیلاتی همچون وام با سود کم و یا معافیت از برخی مالیات ها را برای این امور در نظر گرفته است که می توانید از آنها استفاده کنید.

هزینه ی لازم برای راه اندازی این شغل تا میزان زیادی به خودتان بستگی دارد، اینکه چه کالایی را برای صادرات انتخاب کنید و کسب و کار کوچک خود را در چه مقیاسی انجام دهید. بهتر است برای آشنایی با چالش ها و مشکلات احتمالی و بررسی تمام اموری که شاید در ابتدا به آن توجه نکرده باشید، کار خود را ابتدا در حجم کمتر آغاز کنید و در صورت تمایل به مرور زمان آن را گسترش دهید.

10- تاسیس نمایندگی بیمه

در صورتی که فضایی دارید که می توانید از آن به عنوان دفتر بیمه استفاده کنید، فکر کردن به گرفتن نمایندگی یک بیمه خیلی ایده ی خوبی به نظر می رسد. برای این کار شما باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید و بتوانید آزمون های مربوطه را با موفقیت پشت سر بگذارید. با توجه به زمینه ی فعالیت شما (اینکه کدام نوع بیمه را انتخاب می کنید) و البته میزان تلاش و پشتکاری که در این کار از خود نشان خواهید داد، میزان درآمد شما می تواند متغیر باشد. مورد دیگری که در تاسیس نمایندگی بیمه باید به آن توجه کرد این است که فردی که این شغل را انتخاب می کند علاوه بر دانش و مهارت در این زمینه باید از ارتباط کلامی بالایی برخوردار باشد. پس در صورتی که به دنبال یک کسب و کار کوچک و پردرآمد هستید و باقی شرایط گفته شده را نیز دارید حتما به تاسیس نمایندگی بیمه فکر کنید. البته در صورتی که فضایی مناسب برای دفتر کار خود داشته باشید یک قدم به هدف نزدیک تر خواهید بود.

11- یوتیوبر شدن

با وجود فیلتر بودن شبکه ی اجتماعی یوتیوب، امروزه بسیاری از ایرانیان در آن فعالیت می کنند. یوتیوب یک شبکه ی اجتماعی برای به اشتراک گذاشتن ویدئو است که افراد از سراسر جهان در آن فعالیت می کنند. در صورتی که شما به زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری مسلط باشید می توانید محتواهایی ویدئویی به دیگر زبان ها نیز تولید کرده و در کانال خود به اشتراک بگذارید تا به این ترتیب مخاطبان بیشتری در سطح بین المللی داشته باشید. اگر ویدئوهای آپلود شده ی شما توسط کاربران زیادی مشاهده شود می توانید درآمدی به صورت دلار را از یوتیوب دریافت کنید.

برای انجام این کار شما به دوربین و در صورت نیاز دیگر ابزارهای فیلم برداری (اصلا ضروری نیست) و مهارت در ویرایش ویدئوها دارید. مورد دیگری که در انتخاب این شغل باید به آن توجه کرد نیاز به VPN است چراکه یوتیوب در کشور فیلتر است. خلاقیت در تولید ویدئوهایی که در یوتیوب به اشتراک می گذارید بسیار مهم است، درواقع شما باید مخاطب را مجاب کنید که از میان ویدئوهای بسیاری که وجود دارد، ویدئوی شما را انتخاب کند. برای کسب درآمد از یوتیوب شما باید 1000 سابسکرایبر که چیزی شبیه به دنبال کننده در اینستاگرام است داشته باشید و 4000 ساعت نمایش ویدئو برای شما ثبت شده باشد.

در صورت تحقق این شرایط می توانید به یوتیوب اعلام کرده تا تبلیغات در ویدئوهای شما گنجانده شده و درآمدی برای فعالیت تان در یوتیوب درنظر گرفته شود. توجه داشته باشید که 1000 Subscriber و 4000 ساعت نمایش ویدئو باید در طول یک سال باشد. به ازای هر تبلیغ در ویدئوهایتان شما مبلغ 1 الی 2 دلار را به دست خواهید آورد، البته فراموش نکنید که با توجه به مدت زمان ویدئوهایتان می توانید چند تبلیغ را در ویدئوهای خود قرار دهید در این صورت به ازای مثلا 5 تبلیغ در یک ویدئو مبلغ تقریبی 10 دلار البته برای هر 1000 مشاهده، به شما پرداخت می شود.

12- پرورش زالو

کسب و کار

پرورش زالو یک کسب و کار کوچک با زمان موردنیاز کم و درآمد مناسب است. یک اتاق، انباری و یا زیرزمین 20 متری می تواند برای پرورش زالو مناسب باشد. برای انجام این کار شما باید حدودا 50 میلیون تومان هزینه کنید. در این صورت می توانید درآمد تقریبی 7 میلیون تومان را برای هر ماه خود درنظر بگیرید. تنظیم دما و رطوبت یکی از مواردی است که در کسب درآمد از این طریق باید به آن توجه کرد. لوازم موردنیازاندک، خوراک کم و هزینه های جانبی پایین را می توان از مزایای انتخاب این شغل دانست. درواقع هزینه ی خرید زالو بخش عمده ی هزینه های شما را شکل می دهند. با داشتن دانش کافی و انجام کار به صورت اصولی می توانید درآمد خوبی را از پرورش زالو به دست آورید.

اگر تامین هزینه ی اولیه برای شما مشکل است می توانید این کار را به صورت چندنفره انجام دهید و یا اینکه با مهارت و پشتکاری که دارید سرمایه گذاران را متقاعد کنید که هزینه ی اولیه را پرداخت کنند، بسیاری از شرکت ها در این زمینه فعال هستند. استفاده از مکان های پژوهشی، علمی دانشگاهی نیز می تواند یکی از راه ها برای کاهش هزینه در رابطه با مکان موردنیاز باشد.

13- ادمین پیج اینستاگرام

تعداد صفحات فعال اینستاگرام روزبه روز بیشتر می شوند، تمام این صفحات در تلاش برای بالا بردن تعداد دنبال کنندگان خود هستند. با بالا رفتن تعداد دنبال کنندگان مخصوصا اگر صفحه مربوطه در زمینه ی فروش و خدمات فعالیت کند، روزانه باید تعداد زیادی از پیام ها را جواب گو باشد و به امور مختلفی رسیدگی کند. انجام چنین کاری برای دارنده ی صفحه بسیار زمان بر است چراکه وی باید در فکر تولید محصول، فروش و یا ارائه ی خدمات باشد. در چنین شرایطی ادمین هایی که بتوانند کارهای موبوط به یک صفحه ی اینستاگرام را انجام دهند باعث می شوند درآمد حاصل از آن صفحه افزایش یابد و البته کسب و کاری کوچک برای خودشان نیز دست و پا کرده اند که برای انجام آن داشتن یک گوشی تلفن همراه و منظم و متعهد بودن کفایت می کند.

14- تدریس خصوصی

کسب و کار

بسیاری از دانش آموزان به مطالب گفته شده سر کلاس توجه نمی کنند و یا بیان معلم طوری است که دانش آموز نمی تواند با آموزه های او ارتباط برقرار کند، در چنین شرایطی وجود یک معلم خصوصی که مطالب را با بیانی ساده و روان به دانش آموز ارائه دهد بسیار ضروری است. از طرف دیگر در شرایط موجود با غیرحضوری شدن مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا برای حدودا 2 سال، دانش آموزان زیادی بودند که برای آموختن مطالب به دنبال یک معلم خصوصی خوب بودند. علاوه بر دروس مدرسه و حتی دانشگاه، تدریس خصوصی زبان انگلیسی و یا دیگر زبان های خارجی به صورت حرفه ای می تواند یک منبع درآمد برای کسانی باشد که به خوبی به یک زبان تسلط دارند. شما هزینه ی خاصی را برای تدریس خصوصی پرداخت نخواهید کرد و درآمد حاصل از این کسب و کار کوچک که می تواند به صورت پاره وقت هم انجام شود با توجه به میزان کار و البته مبلغی که تعیین می کنید می تواند متفاوت باشد.

15- طراح داخلی

امروزه با پیشرفت مُد و اهمیت زیباسازی منازل و شرکت ها،  داشتن دکوراسیون مناسب، یکی از اهداف جامعه شده است. طراحی مناسب فضای فروشگاه ها، گالری ها، می تواند در جذب مشتری نقش بسزایی داشته باشد. اگر دانش، خلاقیت و مهارت لازم در این زمینه را دارید، می توانید کسب و کار کوچک خود را شروع کنید. برای ایجاد چنین کسب و کاری فارغ از امکانات اولیه مانند دفتر کار، وسایل لازم و مجوزهای مورد نیاز بایستی تخصص و تبحر لازم را نیز پیدا کنید.

سرمایه لازم برای شروع این کسب و کار نیز به اندازه اجاره یک دفتر کار و خرید وسایل مورد استفاده در آن می باشد. “چیدانه” یکی از کسب و کارهای ایرانی درزمینه دکوراسیون و طراحی داخلی است که ارتباط میان مشتریان و صاحبان کسب و کار را برقرار می کند. شما از طریق چیدانه می توانید خدمات طراحی دکوراسیون منزل، محل کار و یا هر محیط دیگری را به کارشناسان بسپارید تا به صورت حرفه ای برای شما انجام دهند. چیدانه در سال ۱۳۹۲ توسط مهدی سخاپور بنیان گذاری شد و شما از طریق وبسایت چیدانه می توانید خدمات آن ها را مشاهده نمایید.

16- جوشکار سیار

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

به جهت کم شدن تعداد مغازه های تجاری در زمینه جوشکاری و تراشکاری در سطح شهرهای بزرگ و متمرکز شدن این واحدها در مناطقی خاص، خدمات جوشکاری سیار می تواند شغل بسیار پردرآمدی برای شما محسوب شود. برای شروع می توانید از امکانات کمتری استفاده کنید تا هزینه زیادی روی دست شما باقی نماند. اما مسلماً خرید وسایل مورد نیاز آن به سرمایه های ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیونی خواهد داشت.

وبسایت جوشکاری سیار طهران جوش یکی از کسب و کارهای موفق در این زمینه است که اکنون ۲۰ سال از زمان فعالیت آن می گذرد.

17- مشاور امور قراردادی

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

تنظیم قراردادهای کاری به لحاظ نیاز به آشنایی با قوانین مربوط با پیچیدگی هایی همراه شده است. از این نظر کاربران زیادی به دنبال دریافت خدمات مشاور امور قراردادی هستند. هزینه ایجاد چنین کسب و کاری هم در حد طراحی و توسعه یک سایت اینترنتی است. الو بیزینس در این زمینه یکی از بهترین های ایران می باشد.

18- سبزی خردکن

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

سبزی خردکنی نیز یکی از کسب کارهایی است که حقوق مناسب  برای شما ایجاد خواهد کرد. برای شروع حتی امکان راه اندازی آن در خانه نیز وجود دارد. البته برای جذب مشتریان حضوری نیاز به اجاره یک مغازه خواهید داشت. ازاین رو با سرمایه های ۵۰ میلیونی هم می توانید این کسب و کار را راه اندازی کنید.

19- روغن گیری

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

با توجه به مضرات زیادی که در روغن های صنعتی وجود دارد، روغن گیری از دانه های روغنی نیز تبدیل به یکی از شغل های پردرآمد شده است. حتی امکان شروع این کسب و کار به صورت خانگی و با هزینه های کم نیز وجود دارد. اگر در خانه کسب و کار روغن گیری خود را راه اندازی کنید می توانید با حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون شرایط و امکانات لازم را برای خود فراهم آورید.

20- آشپز غذای خانگی و دسر

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

تهیه غذای خانگی و مامان پز هم یکی دیگر از کسب و کارهایی است که اگر آشپزی خوبی دارید می توانید از آن برای کسب درآمد استفاده نمایید. برای کاهش هزینه ها در شروع کار هم می توانید با سرویس های ارائه دهنده این خدمات همکاری کنید که در این صورت با هزینه های حدود ۱۰ میلیونی می توانید استارت بزنید. وب سایت مامان پز که کار خود را از سال ۱۳۹۳ شروع کرده است از نمونه کارهای موفق در این عرصه است که شما هم می توانید با این وبسایت همکاری داشته باشید.

21- طراح لباس

پوشاک یکی از صنایع بسیار بزرگ در زندگی انسان ها می باشد. در حال حاضر برای آغاز چنین کسب و کاری نیاز به یک کارگاه تولیدی برای تولید، خیاط حرفه ای و مکانی برای عرضه محصولات خود خواهید داشت. این نیازمندی ها بسته به موقعیت زندگی شما می توانند نیاز به سرمایه ای اولیه ۱۰۰ میلیون تومان به بالا داشته باشند. برند تن درست یکی از برندهای موفق ایرانی درزمینه طراحی پوشاک است که از ابتدای دهه هفتاد شمسی آغاز شد و  در سال ۸۳ بانام تجاری تن درست به تولید و عرضه ی پوشاک الیاف طبیعی و صنایع دستی کاربردی زنانه و مردانه پرداخت.

22- خیاط و تعمیرکار لباس

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

خیاطی و تعمیرکار لباس کسب و کاری است که اگر هنر لازم برای انجام آن را دارید می توانید از برای کسب درآمد از آن بهره بگیرید. البته امکان حضور در کلاس های آموزشی برای یادگیری این هنر هم برای کاربران وجود دارد. شروع این کسب و کار نیاز به اجاره یک کارگاه دارد. ازاین رو بسته به شهر محل سکونت خود باید برای آن برنامه ریزی کنید.

23- سازنده جعبه ی کادو

امروزه ساخت جعبه های کادویی با اندکی دقت و آموزش های ساده امکان پذیر بوده و می تواند منبع درآمدی برای اشخاص باشد. باکمی خلاقیت می توانید بسته های جذابی طراحی کنید که به عنوان جعبه کادویی استفاده شود. برای ایجاد این کسب و کار علاوه بر مواد اولیه لازم نیاز به روش فروش قوی نیز خواهید داشت. وبسایت کادو رنگی یکی از فروشگاه های آنلاین در این حیطه است که شما می توانید کادو و بسته خود را با بازه قیمتی موردنظر جستجو، انتخاب و خریداری نمایید.

24- ساخت عروسک بافتنی و پارچه ای

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

ساخت و آموزش عروسک های بافتنی ازجمله حرفه های جذابی است که می توانید از آن برای کسب درآمد بهره مند شوید. این عروسک ها مشتریان زیادی دارند. برای شروع چنین کسب و کاری هم هزینه زیادی نیاز نخواهید داشت و با سرمایه های بسیار کم می توانید آن را شروع نمایید. وبسایت هنر روز با مدیریت آقای حسام نیک فزان از سال ۱۳۹۳ این کسب و کار را آغاز نموده و به موفقیت خوبی هم در این زمینه رسیده است.

25- ساخت زیورآلات دست ساز

زیورآلات، جز وسایلی است که همیشه برای بانوان جذاب است و با توجه سلایق مختلف می توانید روی ساخت آن مانور بدهید و از آن کسب درآمد نمایید. زیورآلات می توانند از مواد مختلفی ساخته شوند و هرکدام مشتری خاص خود را خواهند داشت. زیورآلات رزینی، سوزن دوزی، پارچه ای، ویترای، سنگی، چوبی، زیورآلات مزین به سنگ های زینتی و درنهایت ساخت جواهرات با آلات برنج، طلا، نقره در این دسته قرار می گیرند. با استفاده از سرمایه های بسیار کم ۱ میلیون به بالا می توانید این کسب و کار را راه اندازی نمایید.

زیورآلات مریم مقیسه بانام تجاری “میم” جز برندهای مطرح ایرانی درزمینه زیورآلات است. مریم مقیسه طراحی زیورآلات را از سال ۸۷ در دانشگاه آغاز و هم زمان صفحه ی فیسبوک برند میم را راه اندازی کرد. سرمایه ی اولین کار مریم ۳۰ هزار تومان بوده است. طراحی های وی به سبک سوزن دوزی با الهام از کارهای سوزن دوزی زنان بلوچی تولید و ساخته شده اند.

26- بافت لباس های زمستانی یا پتوهای دست باف

محصولات بافتنی ازجمله محصولاتی هستند که به دلیل جذابیت های ظاهری و نوستالژیکی که دارند همیشه از فروش خوبی برخوردار هستند. شما هم اگر در این زمینه ها خلاقیت و هنری دارید می توانید برای شروع کسب و کار خانگی خود اقدام نمایید. به جز هزینه تهیه مواد اولیه برای شروع هزینه دیگری نیاز نخواهید داشت. از امکانات وب سایت هنر روز هم می توانید برای فروش و عرضه محصولات خود استفاده نمایید.

27- درست کردن غذاهای گیاهی

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

تعداد گیاه خواران در جامعه بشری روزبه روز در حال افزایش است. ازاین رو فروش چنین محصولاتی هم روند رو به رشدی در پیش گرفته است. اما به دلیل محدودیت در عدم استفاده از گوشت در پخت غذا، هر آشپزی از عهده انجام آن بر نمی آید. اگر در این عرصه تبحر دارید می توانید با استفاده از پلتفرم های مخصوص مانند وبسایت ایران کودک به عنوان مرجع آشپزی در ایران محصولات خود را عرضه نموده و کسب درآمد نمایید. ازاین رو جز هزینه مواد لازم برای تهیه غذا نیاز به سرمایه دیگری نخواهید داشت. وبسایت ایران کودک از سال ۱۳۹۰ با مدیریت مهدی صفاری کار خود را آغاز و اکنون کاربران بسیار زیادی دارد.

28- ساخت لوازم چوبی

کار با چوب، بسیار متنوع بوده و نیازهای مختلفی از افراد را برآورده می سازد. از ساخت مبلمان، میز و صندلی گرفته تا ساخت وسایل تزئینی و وسایل آشپزخانه. این کسب و کار مستلزم مهارت و کار زیاد است. شما می توانید از یک کارگاه کوچک، کارتان را شروع کنید و رفته رفته با توجه به توسعه شغلتان، آن را گسترش دهید. این ایده می تواند نیاز به سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیون تومان و بالاتر داشته باشد. ایده رو کسب و کار کوچک ایرانی در زمینه سفارش سازی آنلاین مبلمان و وسایل چوبی است. مرتضی ساقری چی ها، مدیرعامل این استارتاپ، فارغ التحصیل مهندسی فرآیند از دانشگاه تهران است.

29- مشاور آنلاین در زمینه های تخصصی مثل کامپیوتر

اگر فردی هستید که درزمینه ای خاص مانند اقتصاد، مالی، حقوق، بازاریابی اطلاعاتی تخصصی دارید، می توانید با مشاور آنلاین از مهارت خود کسب درآمد نمایید. شما این کار را از طریق شبکه های اجتماعی، وبسایت ها می توانید انجام دهید. ایجاد چنین کسب و کارهایی نیاز به سرمایه های اولیه زیادی ندارد. داشتن یک وب سایت یا کانال در شبکه ای اجتماعی نیاز شما را برآورده و هزینه های لازم برای آن نیز از ۱ میلیون تومان شروع می شود.

الوبیزنس یکی از کسب و کارهای مربوط به معرفی متخصصین در این زمینه است. شما می توانید خدمات مشاوره ای و کارشناس موردنظر خود را انتخاب کنید و از طریق اطلاعات تماس با ایشان ارتباط برقرار کنید و مشاوره دریافت کنید. حوزه های فعالیت این وبسایت شامل بازاریابی و فروش، بیمه، سرمایه گذاری، بازرگانی، امور حقوقی، مالیات، راه اندازی کسب و کار کوچک و مدیریت منابع انسانی می باشد.

30- بازاریابی تلفنی

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

بازاریابی تلفنی نیز یکی از کسب و کارهای کوچکی است که می تواند با یک انتخاب درست و روش تأثیرگذار کسب و کاری موفق و پردرآمد برای کاربران باشد. برای شروع این کسب و کار نیاز به سرمایه زیادی نداشته و حتی می توانید با یک خط موبایل از خانه این کسب و کار را راه اندازی کنید.

31- تولید محتوای متنی

یکی از کارهایی که به صورت انفرادی قادر به انجام هستید و نیازی به امکانات زیادی ندارد، تولید محتوای آموزشی، بازاریابی و… است. برای این کار نیاز به اینترنت پرسرعت و یادگیری چند نرم افزار ویرایش عکس و ویدیو دارید. بدین ترتیب شما می توانید محتوای خود را تولید نمایید و با انتشار آن در وبسایت های معتبر، کسب درآمد نمایید. تولید محتوای متنی به صورت فریلنسری نیاز به هیچ سرمایه اولیه ای ندارد.

برای ایجاد کسب و کار اینترنتی تولید محتوا هم می توان با سرمایه های کم از یک میلیون تومان شروع کرد. “نویسش” به عنوان اولین  پلتفرم تخصصی برون سپاری محتوا به زبان فارسی، درزمینه ارائه خدمات تولید محتوا فعال است. این وبسایت در سال ۹۶ توسط میلاد اسلامی زاد بنیان گذاری شد. مشتریان می تواند در این وبسایت سفارش تولید محتوای موردنظر خود را بدهند و ظرف مدت مقرر تحویل بگیرند.

32- ساخت دفترهای فانتزی

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

ساخت دفترهای فانتزی برای کودکان و نوجوانان کسب کاری است که در فصول خاصی می تواند درآمدهای قابل توجهی برای شما ایجاد نماید. لازمه ایجاد این کسب و کار نیز دسترسی به مواد اولیه آن است. برای این کار می توانید بخش های از فعالیت خود را با سایر شرکت ها شریک شوید. در کل برای چنین برنامه ای نیز نیاز به یک دفتر کوچک و دستگاه های برای چاپ خواهید داشت. البته سرمایه اولیه این کسب و کار نیز کمتر از ۵۰ میلیون تومان است.

33- ساخت مجسمه با سنگ یا چوب یا گل پلیمر

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

برای ایجاد چنین کسب و کاری در درجه اول نیاز به تخصص خواهید داشت. در صورت نداشتن تخصص با هزینه های یادگیری و اجاره کارگاه بستگی به شهری که در آن سکونت دارید از ۵۰ میلیون تا ۵۰۰ میلیون سرمایه لازم خواهید داشت.

34- ساخت کتاب های pdf

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

برای ساخت کتاب های پی دی اف و فروش آن ها در اینترنت سرمایه زیادی نخواهید داشت. ایجاد یک سایت اینترنتی و استفاده از نرم افزارهای ساخت چنین کتاب هایی تنها به سرمایه های کمتر از ۱۰ میلیون نیاز خواهد داشت. سایت اینترنتی کتاب سبز از نمونه های موفق چنین کسب و کاری در ایران می باشد.

35- ساخت کتاب های صوتی

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

به دلیل مشغله های کاری زیاد استقبال از کتاب های صوتی بسیار زیاد شده و کاربران زیادی به دنبال تهیه این موارد برای خود هستند. برای ایجاد این کسب و کار هم مانند اکثر کسب و کارهای اینترنتی نیاز به سرمایه زیادی ندارید و با حدود ۱۰ میلیون تومان می توانید این کسب و کار را با قدرت شروع کنید. کتابراه و پانته آ ازجمله کسب و کارهای موفق در این زمینه هستند.

36- ساخت پادکست

معرفی ۱۸ کسب و کار کوچک در ایران

تولید پادکست نیز مانند ساخت کتاب های صورتی یک دهه ای است که در ایران رواج پیدا کرده است. این پادکست ها حتی به برنامه های رادیوی نیز نفوذ کرده اند. برای ایجاد این کسب و کار هم حداقل سرمایه  را لازم خواهید داشت و می توانید با کمتر از ۱۰ میلیون تومان آن را جلو ببرید.

37- ساخت ویدئوهای آموزشی

یکی از کارهایی که می توانید با امکانات نسبتاً ساده انجام دهید و از آن کسب درآمد نمایید، ساخت فایل های آموزشی است. اگر به رایانه و چند نرم افزار ساده دسترسی دارید، ساخت فایل های آموزشی در هر حیطه ای که به آن مسلط هستید می تواند شمارا در این مسیر یاری دهید. ساخت ویدئوهای آموزشی خیلی نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارد. بستری برای ارائه ای فایل ها در اینترنت و یک روش درست بازاریابی حتی امکان شروع این کسب و کار را با سرمایه ۱ میلیون تومانی فراهم می آورد.

فرادرس” ازجمله وبسایت های پرطرفدار ارائه خدمات در این زمینه است. شما می توانید فایل های آموزشی مربوط به مباحث مالی را در این سایت جستجو کنید. همچنین می توانید به عنوان مدرس فایلی را ساخته و به فرادرس ارسال نمایید تا در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

38- مترجم

بهتر است بدانید در صورتی که سابقه ترجمه دارید می توانید با ترجمه مقالات و متون تخصصی از طریق سایت های فعال یا شبکه های اجتماعی درآمد خوبی را برای خود  داشته باشید. سایت های معتبر زیادی در این زمینه وجود دارند که شما می توانید به عنوان مترجم در آن ها فعالیت کنید. ایجاد چنین کسب و کاری هم با کمترین میزان سرمایه اولیه برای کاربران مقدور است. حتی بدون نیاز به افتتاح سایت با حضور در شبکه های اجتماعی هم می توانید از این حرفه به کسب درآمد بپردازید.

یکی از وبسایت های باسابقه در این زمینه ”تهران ترجمه” است که کار خود را از سال ۱۳۸۹ آغاز کرده است… شما با انجام آزمون آنلاین در این سایت و پاسخ صحیح به سؤالات مربوط می توانید به جرگه مترجمان این سایت بپیوندید.

39- تعمیر موبایل و کامپیوتر

یکی از مشاغلی که در میان افراد علاقه مند به امور فنی، جذاب و نسبتاً پر درآمد است، تعمیرات موبایل و کامپیوتر است. از آنجایی که بسیاری از خدمات از طریق رایانه، تلفن همراه صورت می گیرد، مشکلات ایجادشده در این وسایل می تواند زمینه ساز ظهور چنین شغلی باشد. برای شروع این کسب و کار به سرمایه لازم برای اجاره یک دفتر کار و تهیه قطعات و ابزارهای اولیه خواهید داشت. با سرمایه های ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیونی می توانید این کسب و کار را راه بیندازید.

آیفیکس یکی از وبسایت های معتبر درزمینه ارائه خدمات تعمیر موبایل  است که خدمت خود را در محل موردنظر مشتری ارائه می دهد

40- برنامه ریز مراسمات

یکی از مشاغلی که چندی است موردتوجه است، برنامه ریزی  و مدیریت برای مراسم است. این مراسم می تواند شامل مراسم ازدواج، تولد، تحریم و… باشد. برنامه ریزان با ارائه پکیج های مختلف و متناسب با بودجه شما، به شما کمک می کنند تا مراسمی مناسب با بودجه تان تدارک ببینید. برای مثال در مراسم عروسی این پکیج شامل خدمات زیبایی، مزون ها، تالارهای اجرای مراسم، آتلیه های عکاسی و فیلم برداری، گل فروشی و … باشد.  شما می توانید برای این کار یک دفتر کوچک اجاره کنید و خدمات خود را در آنجا به مشتریان ارائه دهید. داشتن یک صفحه در شبکه های اجتماعی یا داشتن وبسایت نیز در مقیاس کوچک تر می تواند یاری رسان شما باشد.

برای ایجاد چنین کسب و کاری نیاز به سرمایه ۱ تا ۵۰ میلیون تومانی بسته به نوع کار خواهید داشت. اولین پلتفرمی که در ارتباط با مدیریت مراسم با تاکید بر مراسم ازدواج طراحی شد، روژت بود. در این وبسایت شما به سادگی می توانید خدمت موردنظر خود را با بازه قیمتی مدنظر و محل موردنظر جستجو کنید و پکیج مناسبی برای مراسم خود انتخاب کنید.

41- فروش محصولات غذایی

در شرایطی که جامعه روزبه روز به سمت مکانیزه شدن پیش می رود، وجود فروشگاه های آنلاین برای خرید مواد غذایی ایده پرطرفداری به نظر می رسد. داشتن اپلیکیشن موبایلی، یک کانال در شبکه های اجتماعی و دسترسی به مواد غذایی نیازمندی های اولیه این کسب و کار می باشند. برای افتتاح چنین کسب و کاری و رساندن آن به درآمد نیاز به سرمایه اولیه کمتر از ۵ میلیون تومان خواهید داشت.

اپلیکیشن به روز رسان ازجمله پلتفرم هایی است که درزمینه فروش محصولات غذایی فعال است که سال ۹۷ توسط محمد فوزی بنیان گذاری شد. شما نیز می توانید کار خودتان را در این زمینه از طریق شبکه های اجتماعی، وبسایت یا به صورت حضوری از طریق فروش محصولات در منازل آغاز کنید.

42- آموزش آنلاین

اگر در حرفه خاصی مهارت ویژه ای دارید می توانید آن را آموزش دهید. برای چنین کسب و کاری نیاز به یک نرم افزار تدریس آنلاین خواهید داشت که به صورت رایگان در اینترنت وجود دارد. هزینه زیادی هم برای شروع این کسب و کارهای لازم نیست. ازجمله وبسایتهایی که این فعالیت را انجام می دهند می توان به وبسایت آموزشی خانه سرمایه اشاره کرد. این سایت به آموزش مفاهیم بورسی می پردازد. دوره آموزش بورس نخبگان به صورت آنلاین برگزار می گردد.

43- پرورش و فروش گل و گیاه

وجود گیاهان زینتی در هر خانه ای، می تواند باعث شادابی منزل و بهتر شدن روحیه افراد شود. یکی از مشاغلی که می توانید با رشد و توسعه آن درآمد خوبی کسب نمایید، داشتن یک گلخانه کوچک پرورش گیاهان زینتی است. برای شروع چنین کسب و کاری نیاز به باغچه ای متناسب خواهید داشت. تهیه این باغچه در سطح شهر می تواند کمی گران تمام شود اما در حومه شهر مکی توانید با قیمت های مناسب آن را تهیه نمایید. البته با توجه به هزینه خرید تخم گیاه نیاز به هزینه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیونی خواهید داشت.

یکی از کسب و کارهای ایرانی در این زمینه گلستان است که از طریق یک فروشگاه آنلاین به فعالیت می پردازد. مؤسس این وبسایت رضا امید سالاری است که کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرده است.

44- توسعه اپلیکیشن های موبایلی

با پیشرفت تکنولوژی و همچنین دانش درزمینه فین تک، برنامه نویسان فرصت بیشتری جهت ایجاد کسب و کار پیداکرده اند. در دنیایی که بسیاری از فعالیت ها به دلیل افزایش سرعت و صرفه جویی در وقت به صورت آنلاین انجام می شوند، توسعه دادن نرم افزارهای موبایل و ایجاد اپلیکیشن های متفاوت طرفداران زیادی پیداکرده است. برای شروع چنین کسب و کاری فارغ از تخصص نیاز به هزینه خاصی نخواهید داشت. با داشتن یک لپ تاپ می توانید این کسب و کار را در خانه نیز راه بیندازید. البته برای خرید لپ تاپ های مناسب برای چنین کاری نیاز به سرمایه حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیونی دارید.

ازجمله اپلیکیشن های ایرانی که اخیراً موردتوجه زیادی قرارگرفته، آچاره است. آچاره پلتفرمی است که در آن دو بخش مشتری وجود دارد. مشتریان که خدمات دریافت می کنند و مشتریانی که خدمات ارائه می دهند. این استارتاپ در سال ۹۵ توسط سه تن از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف به دنبال ایده ای استارت آپ آچارفرانسه تشکیل شد. بنیان گذار اصلی این ایده امیر حسام صلواتی بود.

45- ارائه خدمات گرافیکی و چاپ

اگر با نرم افزارهای گرافیکی آشنا بوده و خلاقیت لازم در این زمینه را دارید، تعلل نکنید! شما می توانید کار خود را از سفارش های روزمره و کوچک آغاز کنید و رفته رفته کسب و کار کوچک خود را گسترش دهید. درنهایت می توانید برای معرفی خود وبسایت داشته باشید و سفارش بگیرید. برای شروع می توانید بدون داشتن دفتر فیزیکی تنها با راه اندازی یک سایت اینترنتی این کسب و کار را راه بیندازید که هزینه خاصی هم لازم نخواهید داشت.

یکی از کسب و کارهای ایرانی در این زمینه طرحان است که به خدمات آنلاین طراحی و چاپ می پردازد. ۳۵ طراح در این سایت به فعالیت می پردازند. شما می توانید خدمت موردنظر خود را در وبسایت طرحان سفارش دهید تا توسط طراحان و گرافیست های متبحر انجام شود. یکی از خدمات انجام شده در این وبسایت طراحی کارت ویزیت است. این کسب و کار توسط علی شمس بنیان گذاری شده است.

46- ساخت و آموزش صنایع دستی

شما دو راه پیش رو دارید. نخست آنکه با بهره گیری از هنر خود، وسایل زیبایی خلق کنید و به فروش برسانید یا اینکه هنر خود را به دیگران آموزش دهید. امروزه راه دوم پردرآمدتر و کم هزینه تر به نظر می رسد. احتمالاً باید هزینه اجاره یک کارگاه کوچک را بپردازید. ازاین رو شروع این کسب و کار نیاز به سرمایه ای در این حد خواهد داشت. وسایل لازم برای انجام کار را نیز می توانید با قیمت های مناسب در عمده فروشی ها پیدا کنید. بسته به شهر محل سکونت خود از ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون هزینه برای شروع چنین کسب و کاری لازم خواهید داشت.

البته اگر مسیر آموزش را در پیش بگیرید می توانید با هزینه های بسیار کمتری آن را شروع کنید. یکی از سایت های هنری در این زمینه، وبسایت هنری است. شما در این سایت امکانات مختلفی را مشاهده می کنید. شما می توانید وسایل لازم برای شروع کار خود را در این سایت تهیه کنید. همچنین می توانید هنر خودتان را در این سایت بفروشید.

47- تولید شکلات و شیرینی

یکی دیگر از کسب و کارهای جذاب و البته موردعلاقه بانوان هنرمند، شیرینی پزی و شکلات پزی است. شما می توانید کار خود را در مقیاس کوچک با وسایل کم و جهت فروش در محل زندگی خود شروع کنید. هزینه ایجاد چنین کسب و کاری در شهرهای بزرگ بسته به ابعاد کسب و کاری که در نظر دارید می تواند از ۲۰۰ میلیون تا ۱ میلیارد تومان باشد.

یکی از برندهای معتبر ایرانی درزمینه شکلات سازی “مرداس“ است. بنیان گذار این برند فرشاد عبادی است که کار خود را با ۶ نفر نیروی انسانی و تولید روزانه ۱۵۰ کیلوگرم شکلات کار خود را آغاز کرده و امروز این کار را در مقیاس انبوه انجام می دهد.

توصیه های طلایی برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

سرمایه، واژه ای چند بُعدی است؛ یعنی می توان چندین معنی مختلف را به آن نسبت داد. گاهی سرمایه به معنی پول است و گاهی به معنی ابزارها، وسایل و تجهیزاتی که از آن ها برای تولید پول استفاده می کنیم. گاهی هم سرمایه به معنی داشته های درونی است؛ گزینه ای که تنها به تلاش فردی بستگی دارد و هیچ چیز نمی تواند آن را تهدید کند.

بزرگ ترین کسب و کارها با سرمایه مالی کم و سرمایه فردی بسیار زیاد راه اندازی شده اند. اما چگونه می توان میان این دو نوع سرمایه، تعادلی منطقی برقرار کرد و با استفاده آن ها یک کسب و کار را به راه انداخت؟ اگر تا پایان این بحث با ما همراه باشید، پاسخ این پرسش را پیدا خواهید کرد.

در این مقاله از خانه سرمایه به موضوع کار با سرمایه کم می پردازیم و از دل چالش های این ماجرا، نکته هایی راهگشا را به شما نشان خواهیم داد.

کریستوفر رایس، نویسنده:

هر روز یک حساب بانکی است و زمان، ارز ما است. پس هیچ کس ثروتمند نیست و هیچ کس نیز فقیر نیست. ما همگی ۲۴ ساعت، زمان مساوی را در اختیار داریم. مهم این است که بدانیم با داشته واقعی خود چه می کنیم؟

چقدر سرمایه دارید؟

بزرگی می گفت: «دانستن، توانایی است.» شما چقدر در مورد خودتان، کاری که می خواهید انجام دهید، جایی که اکنون هستید و جایی که در آینده می خواهید به آن برسید، می دانید؟ همان طور که کمی قبل با هم گفتیم، سرمایه چند معنی دارد.

بیایید فعلا فقط روی دو معنی آن تمرکز کنیم؛ یعنی سرمایه مالی و سرمایه درونی. بهترین یار و یاور یک فرد پرسشگر، قلم و کاغذ است. پس، یک برگه و خودکار بردارید و کنکاشی تمام عیار را پیرامون سرمایه های خود آغاز کنید.

پیشنهاد می کنم که برگه را به دو قسمت تقسیم کنید. بخش بزرگ تر در بالای صفحه را به سرمایه درونی و بخش کوچک تر در پایین صفحه را به سرمایه مالی اختصاص دهید.

در قدم اول، مقدار دقیق سرمایه مالی تان را مشخص کنید. مهم نیست که چقدر پول دارید. مهم این است که به یک شناخت نسبی از داشته هایتان دست پیدا کنید.

بعد از نوشتن سرمایه مالی، نوبت سرمایه های درونی فرا می رسد. چه توانایی هایی دارید؟ چه آموزش ها و مهارت هایی را کسب کرده اید؟ در چه چیز خوب هستید؟ شاید لازم باشد برای دانستن این مواد از اطرافیانتان هم کمک بگیرید.

در پُر کردن این قسمت عجله نکنید. سعی تان را بر این بگذارید که از هر چه در چَنته دارید برای شروع یک کار تازه استفاده کنید.

بعد از نوشتن این مقاله، همراهان این مقاله به چهار گروه تقسیم می شوند:

  1. کسانی که سرمایه مالی و درونی کمی دارند.
  2. کسانی که سرمایه مالی زیاد اما سرمایه درونی کمی دارند.
  3. کسانی که سرمایه مالی کم اما سرمایه درونی بالایی دارند.
  4. کسانی که هم سرمایه مالی و هم سرمایه درونی قابل قبولی دارند.

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

تا انتهای این بحث پیشنهادهایی برای هر چهار گروه ارائه خواهیم داد. راه پیش رویتان طولانی و سرشار از ماجراهای گوناگون است. پس باید کوله باری مناسب برای سفرتان مهیا کنید. در جمع کردن کوله پشتی سفرتان به شما کمک خواهیم کرد. اما یادتان باشد، طی کردن مسیر، همیشه برعهده خودتان است.

۱- پیشنهادهایی برای گروه اول (سرمایه مالی کم و سرمایه درونی بالا)

به دنبال راه هایی برای شروع کار با سرمایه کم بگردید

وقتی سرمایه کمی داریم، اولین فکری که به ذهنمان می رسد افزایش آن از طریق قرض یا وام گرفتن است. البته اگر ایده بسیار خوبی داشته باشیم به روشی مانند جذب سرمایه هم فکر خواهیم کرد. اما سرمایه مالی کم، همیشه چیز بدی نیست.

در واقع، اگر ندانید که می خواهید چه کاری انجام دهید، میلیاردها پول هم برای شروع کارتان کافی نخواهد بود. پس این فکر را که به دلیل سرمایه مالی اندکتان نمی توانید کاری را شروع کنید، از سرتان بیرون بیندازید.

دنیای وب، بستر بسیار خوبی برای کار با سرمایه کم است. شاید بهتر باشد در این مسیر و با تکیه بر مهارت هایی که دارید به راه اندازی یک کسب و کار تازه فکر کنید. گزینه های زیادی پیش روی شما هستند.

مثلا فریلنسری در زمینه های مختلف، افیلیت مارکتینگ، تولید محتوا و درآمدزایی از طریق تبلیغات یا گرفتن حق اشتراک (چه در وب سایت و چه در شبکه های اجتماعی)، آموزش آنلاین مهارت ها به صورت پکیج یا کلاس آنلاین، مشاوره دادن در زمینه های مختلف (مالی، آموزشی و خلاصه هر زمینه ای که در آن تخصص دارید.) و غیره.

یادتان باشد، تنها وقتی که نگاهی جستجوگرانه به اطرافتان بیندازید، پاسخ ها را پیدا خواهید کرد.

شروعی کوچک داشته باشید

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

وقتی از نظر مالی با محدودیت هایی روبه رو هستید، بهترین کار، دنباله روی از استراتژی «شروع کوچک» است. البته قبل از یک شروع کوچک باید با استفاده از تحقیقات بازاریابی، بزرگی صنعتی که می خواهید وارد آن شوید را درک کنید. سپس برنامه خودتان را بچینید. شروع کوچک هم به مقدار و هم به بازار اشاره دارد.

اجازه بدهید مثالی برایتان بزنیم. مثلا اگر می خواهید کسب و کاری در زمینه فروش کتاب راه اندازی کنید – بعد از بررسی بازار – گروه سنی الف (کودکانی که هنوز به مدرسه نمی روند) را در نظر بگیرید. باز هم می توانید کارتان را به تفکیک موضوع، کوچک تر کنید.

مثلا فقط روی کتاب هایی که به آموزش الفبا می پردازند تمرکز کنید. به این ترتیب، برای کسب و کار بزرگ خود، یک شروع کوچک را برنامه ریزی خواهید کرد.

۲- پیشنهادهایی برای گروه دوم (سرمایه مالی زیاد و سرمایه درونی کم)

دستی به سر و گوش مهارت هایتان بکشید

به قول «این رند» (Ayn Rand)، نویسنده و فیلسوف آمریکایی، پول فقط یک ابزار است؛ مثل یک اتومبیل پر قدرت. شما را به جایی که آرزو دارید می برد، اما نمی تواند جایگزین راننده اتومبیل شود.

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم – به ویژه اگر آن سرمایه اندک، درونی باشد – نیازمند برداشتن قدم هایی حساب شده است. در حقیقت، بالا بردن مهارت ها برگ برنده شما در میدان کسب و کار به شمار می رود. به ویژه اگر روی افزایش مهارت های مالی تان، مثل حسابداری یا سرمایه گذاری کار کنید.

یادتان باشد، مهم نیست که سرمایه فعلی شما چقدر زیاد است. چون اگر دانش مدیریت و افزایش سرمایه تان را نداشته باشید، خیلی زود آن را دست خواهید داد.

افزایش مهارت در زمینه های بازاریابی و مدیریت هم بخشی جدایی ناپذیر از روند آموزشی شما به شمار می رود. چون وقتی بتوانید خودتان و سرمایه کنونی تان را مدیریت کنید، در آینده می توانید سکان کارمندان و سرمایه انبوهتان را هم در دست بگیرید.

«هنری فورد: اگر امید شما این است با پول به بی نیازی برسید، هرگز به بی نیازی نخواهید رسید. تنها از طریق دانش، تجربه و شایستگی است که امنیت یک شخص در دنیا تامین می شود.»

از منابع مختلفی استفاده کنید

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

گاهی کارآفرین های جوان، درگیر یک اشتباه کوچک اما بسیار اثرگذار در زمینه افزایش مهارت هایشان می شوند. آنها فکر می کنند که تمرکز روی یک منبع، به تنهایی می تواند پاسخگوی نیازهایشان باشد.

مثلا فقط خودشان را به کتاب ها محدود می کنند و از فهمیدن تجربه های عملی که تنها با شرکت در دوره های آموزشی امکان پذیر است، محروم می شوند. راه درست این است که هم در دوره های باکیفیت و معتبر شرکت کنید و هم از فرصت خواندن کتاب های خوب غافل نشوید.

۳- پیشنهادهایی برای گروه سوم (سرمایه مالی و درونی کم)

کار با سرمایه کم، چیزی است که به معنای واقعی با آن روبه رو هستید. اما جای نگرانی وجود ندارد. تنها چیزی که به آن نیاز دارید یک اقدام جانانه برای افزایش این دو سرمایه است.

از اشتباه کردن، شکست خوردن و حتی مسخره شدن نترسید. موتور سماجتتان را روشن کرده و مثل کسی که چیزی برای از دست دادن ندارد، برای رشد خودتان تلاش کنید.

نکته جالب اینجا است که اگر روی افزایش سرمایه درونی تان متمرکز شوید، خیلی زود می توانید راه هایی برای افزایش سرمایه مالی تان پیدا کنید.

«بنجامین فرانکلین»

سرمایه گذاری روی دانش، بهترین سود را دارد!

۴- پیشنهادهایی برای گروه چهارم (سرمایه مالی و درونی قابل قبول)

چیزی که شما را عقب نگه داشته است، اجرا نکردن فرمول موفقیت است. در واقع، شما هم درگیر کار با سرمایه کم هستید. اما این کمبود سرمایه به موجودی انگیزه و هدفتان اشاره می کند.

فرمول موفقیت به شما کمک می کند تا اهداف ترسناک را به گام هایی عملی تبدیل کرده و به پیش بروید. این فرمول از سه بخش زیر تشکیل شده است:

  • هدف
  • استراتژی
  • عمل

آیا هدفی برای خودتان دارید؟

داشتن هدف، تنها راه برای جلو رفتن، ادامه دادن و پیروز شدن است. بدون این گوهر درخشان، در حجم انبوه کارها سرگردان می شوید و با اقدام در جهت اشتباه، سرمایه تان را به هدر می دهید و روحتان را خسته می کنید. اگر هدفی برای خودتان ندارید، باید دو قدم به عقب برگردید.

این دو قدم شامل موارد زیر می شوند:

پیدا کردن علاقه

شاید این جستجو، سرنوشت سازترین کار در تمام عمرتان باشد. بسیاری از ما نمی دانیم که به چه چیزی علاقه داریم. در این وضعیت، مانند یک کودک گمشده در میان کارهای مورد علاقه دیگران سردرگم می شویم.

پیدا کردن کار مورد علاقه، مسیری است که باید خودتان آن را طی کنید. به یاد داشته باشید که در بیشتر موارد، کار مورد علاقه تان نزدیک تر از چیزی است که فکرش می کنید.

این بدان معنی است که لازم نیست خیلی از خودتان دور شوید یا راه های عجیب و غریب را برای پیدا کردن کار مورد علاقه تان امتحان کنید.

«مایا آنجلو: شما می توانید تنها در کاری که دوست دارید کامل شوید. پول را هدف خودتان قرار ندهید. به جای آن، کاری که دوست دارید را دنبال کنید. سپس آن را آن قدر به خوبی انجام دهید که مردم نتوانند از شما چشم بردارند.»

پل زدن بین علاقه و کسب و کار

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم

برای این کار باید به دنبال راه های درآمدزایی از علاقه خودتان بگردید. بسیاری از کسانی که اکنون کسب و کارشان جهانی و بسیار موفق است از همین شیوه استفاده کرده اند.

مثلا «فیل نایت» (Phil Knight) بنیان گذار برند «نایکی» (Nike) عاشق دویدن بود. بنابراین به دنبال کاری رفت که همیشه حس ورزشکار بودن را در او زنده نگه دارد؛ یعنی فروش کفش های دوندگی. بعدها او کارش را گسترش داد و به جای فروش کفش های دیگران، کارخانه های تولیدی کفش خودش را تاسیس کرد.

اکنون کمتر ورزشکاری است که آرم ویژ نایکی را نشناسد. شما هم می توانید با کمی خلاقیت، بین چیزی که دوست دارید و کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید، یک پل بزنید. به این ترتیب، نه از کار کردن خسته می شوید و نه علاقه تان را به باد فراموشی می سپارید.

راه اندازی یک چرخه هدفمند میان استراتژی و عمل

حالا نوبت حرکت به مرحله بعدی فرا رسیده است. تدوین یک استراتژی با مشخص کردن راه های رسیدن به هدفتان آغاز می شود. بعد از این کار باید تمام آن گام ها را وارد فاز عملی کنید. اما کار هنوز تمام نشده است.

از این به بعد، بخش بسیار مهم کارتان یعنی دریافت بازخوردها، اصلاح استراتژی و دوباره عمل کردن شروع می شود. باید آن قدر این چرخه را طی کنید تا بازخوردهای دریافتی تان قابل قبول شوند.

یادتان باشد، هدف تغییر نمی کند، این استراتژی است که تا رسیدن به یک نتیجه مناسب، پیوسته بهبود می یابد.

«توماس ادیسون: فرصت توسط بسیاری از مردم از دست می رود، زیرا در لباس کار است.»

ادامه مطلب
کسب درآمد در خانه
چگونه در خانه پول در بیاوریم؟...

داشتن درآمد و استقلال مالی حس شیرینی است که همه از آن استقبال می کنند. این روزها کمتر کسی پیدا می شود که دوست نداشته باشد پول دربیاورد، اما ترافیک وحشتناک خیابان ها در روزهای کاری، آلودگی هوا، هزینۀ بالای رفت و آمد به محل کار و استرسِ به موقع رسیدن، مواردی هستند که بسیاری از ما را از پول در آوردن پشیمان می کنند.

ولی خبر خوب این است که برای کسب درآمد نیازی به تحمل تمامی این دردسرها نیست! شما می توانید در خانه روی مبل راحتی محبوب تان بنشینید و پول پارو کنید! حالا اگر برایتان سؤال پیش آمده که چطور چنین چیزی ممکن است، با ما همراه باشید تا با ۳۵ روش کسب درآمد در خانه آشنا شوید.

آیا واقعا کسب درآمد در خانه امکان پذیر است؟

بله! چراکه نه؟! ما در عصری زندگی می کنیم که وجود فناوری های گوناگون و دسترسی آسان به منابع مورد نیازمان، کمک می کند بتوانیم در فضای خانه کارهای بسیاری انجام دهیم؛ مثلِ کارهای بانکی! تا همین چند سال پیش برای انجام کوچک ترین تراکنشی باید مستقیم به بانک مراجعه می کردیم.

اما امروز بانک در قالب یک برنامه کاربردی موبایل، در جیب مان جای می گیرد و هر زمان که خواستیم می توانیم بدون بیرون رفتن از خانه، به کارهای بانکی مان رسیدگی کنیم. با چنین پیشرفت هایی، کارکردن در خانه نیز به راحتی امکان پذیر است.

کافی است تلفن همراه یا لپ تاپ و اینترنت در اختیار داشته باشید؛ بدین ترتیب می توانید با کمی خلاقیت، از هنر، دانش و ایده های خود کسب درآمد کنید.

مزایای کسب درآمد در خانه

بی شک پول در آوردن در خانه سرشار از مزایای متنوع و دوست داشتنی است! برای اینکه بتوانید بهتر این مزایا را تجزیه و تحلیل کنید، در این بخش، چند مورد از مهم ترین مزایای کسب درآمد در منزل را برایتان بررسی می کنیم:

  • برای ایده های بسیاری مناسب است:

کافی است در نوار جست وجوی گوگل بنویسید «چگونه در خانه پول در بیاوریم؟»، به همین سادگی صدها روش کسب درآمد پیدا می کنید که می توان از طریق آن ها با نشستن در خانه پول درآورد. با اینکه بسیاری از این روش ها مناسب ایران نیستند، اما می توان با الهام گرفتن از آن ها به راهکارهای دیگری دست یافت که پول خوبی تولید می کنند.

  • انعطاف پذیر است:

زمان برای افرادی که از خانه کار می کنند، مفهوم متفاوتی دارد. هنگامی که در منزل به کسب درآمد مشغولید، می توانید ساعت و روزهای کاری تان را باب میل خودتان تنظیم کنید. بدین ترتیب دیگر استرس دیر رسیدن به محل کار یا توبیخ شدن را نخواهید داشت. از سویی می توانید در هر حالتی که راحت تر هستید، به کسب درآمد مشغول شوید و نیازی به ساعت ها نشستن پشت میز ندارید.

  • نیازی به سرمایۀ آن چنانی ندارد:

همان طور که پیش از این گفتیم، برای کسب درآمد در منزل کافی است لپ تاپ و اینترنت داشته باشید. دیگر نیازی نیست برای اجارۀ دفتر کار و تهیۀ مایحتاجش، زیر بار هزینه های گزاف بروید.

  • به زحمت زیادی نیاز ندارد:

بله! درست متوجه شدید. پول درآوردن در منزل به زحمت و دانش بسیار زیادی نیاز ندارد. کافی است برای کارتان برنامه ریزی کنید و به سطح متوسطی از دانشی خاص برسید تا بتوانید پول در بیاورید.

  • ایمن و ساده است:

کسب و کار خانگی ایمن ترین روش برای کسب درآمد است؛ چرا که نه تنها مجبور نیستید با خطرات دنیای بیرون دست و پنجه نرم کنید، بلکه با انجام تراکنش های غیرمستقیم مالی، از آلودگی ها و شلوغی ها نیز در امان خواهید بود.

معایب کسب درآمد در خانه

حال که از مزایای کسب درآمد در منزل صحبت کردیم، بد نیست معایب بسیار محدود آن را نیز بررسی کنیم:

  • مجبورید بیشتر وقت خود را در خانه بگذارنید:

هنگامی که روش کسب درآمد در منزل را برای خودتان انتخاب می کنید، برای پیش بردن به موقع کارها باید بیشتر وقت خود را در خانه بگذرانید. همین موضوع می تواند کمی کسل کننده باشد.

  • احتمال برخورد با کلاه برداران وجود دارد:

احتمال برخورد با افراد کلاه برداری که می خواهند بدون پرداخت هزینه از خدمات شما استفاده کنند، در این روش بالاست؛ بنابراین بهتر است پیش از آغاز کار مطمئن شوید تراکنش های بانکی از طریق پیامک به شما اعلام می شوند. بدین ترتیب می توانید از شر کلاه برداران در امان بمانید.

  • نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد:

کار کردن در منزل ممکن است کمی غیرقابل کنترل به نظر برسد؛ چراکه محیط خانه فضای آرامی است که می تواند شما را به خوابیدن یا انجام هر کاری غیر از شغل تان تشویق کند. به همین منظور باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشید تا تمرکزتان روی کار به هم نریزد.

بهترین روش های کسب درآمد در خانه کدامند؟

۱- وبلاگ نویسی

کسب درآمد در خانهیکی از راه های کسب درآمد در خانه، وبلاگ نویسی است که می توان از آن به عنوان یک شغل انعطاف پذیر نام برد. این شغل پتانسیل بالایی برای کسب درآمد دارد. اگر در نوشتن استعداد دارید، می توانید برای شرکت های تولیدکننده و تجاری، مقاله های تبلیغاتی بنویسید. وقتی مقاله های شما توسط افراد فراوانی خوانده شود، درآمد زیادی را برایتان به ارمغان می آورد.

۲- به حسابدار مجازی تبدیل شوید

بسیاری از شرکت ها و مشاغل معاملاتی برای محاسبات مالی خود به حسابدار نیاز دارند. خوشبختانه این روزها به دلیل وجود نرم افزارهای متعدد حسابداری، بسیاری از امور مربوط به حسابداری می توانند از راه دور انجام شوند؛ بنابراین می توانید برای کسب درآمد در منزل به حسابداری مجازی تبدیل شوید که کارهای مالی شرکت ها را در منزل انجام می دهد. حتی می توانید هم زمان برای چندین شرکت کار کنید و از آن ها دستمزد دریافت کنید.

۳- فروش آنلاین محصول در منزل

کسب درآمد در خانهفروش آنلاین محصول، از دیگر راه های کسب درآمد در خانه است. برای نمونه می توانید یک وب سایت فروشگاهی راه اندازی کنید. حتی می توانید در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام نیز عضو شوید و با جمع آوری دنبال کننده های زیاد، محصولات و اجناس خود را عرضه کنید.

۴- تدریس کنید

کسب درآمد در خانهیکی از راه های کسب درآمد در خانه، تدریس و آموزش از راه دور است. اکنون فناوری به اندازه ای پیشرفت کرده است که اگر در زمینۀ خاصی اطلاعات کافی داشته باشید، می توانید برای خود کارآموز پیدا کنید. بسیاری از کارشناسان روان شناسی، زبان انگلیسی یا ریاضیات، از طریق شبکه های اجتماعی، علم خود را عرضه می کنند.

۵- به مدیر شبکه های اجتماعی تبدیل شوید

کسب درآمد در خانهفعالیت در شبکه های اجتماعی نیز از دیگر راه های کسب درآمد در خانه است. این روزها در ایران شبکه های اجتماعی مانندِ اینستاگرام طرفداران زیادی دارند. شما می توانید در منزل صفحه ای برای خودتان ایجاد کرده و از طریق آن با کاربران ارتباط برقرار کنید. مدیریت شبکه های اجتماعی به مهارت سازمانی و ارتباط اجتماعی قوی نیاز دارد. از سوی دیگر باید با الگوریتم شبکه های اجتماعی نیز آشنایی داشته باشید تا به مدیر موفقی برای صفحه تان تبدیل شوید.

۶- وب سایت فروش افزونه راه اندازی کنید

کسب درآمد در خانهافزونه یا پلاگین از نیازهای ضروری برای مدیریت یک وب سایت ساده یا فروشگاه اینترنتی است. وب سایت هایی که با ووردپرس طراحی می شوند، به افزونه و قالب وب سایت نیاز دارند. شما می توانید این نیاز را برآورده کنید و از این راه پول به دست آورید.

۷- به یک دستیار مجازی تبدیل شوید

کسب درآمد در خانهبرای کسب درآمد در خانه می توانید در زمینۀ مدیریت رسانه های اجتماعی، وظایفی از جمله طراحی عکس و فیلم، تدریس، محتوانویسی، ویرایش مطلب وغیره را بر عهده بگیرید. شما با انجام این کارها در عمل به یک دستیار مجازی تبدیل می شوید که می تواند به مدیران شبکه های اجتماعی کمک کند.

۸- رونویسی کنید

کسب درآمد در خانهاز دیگر راه های کسب درآمد در خانه رونویسی است؛ بدین معنا که به فایل های صوتی گوش دهید و آنچه را می شنوید، روی کاغذ بنویسید و سپس در اختیار وب سایت هایی قرار دهید که با آن موضوع قرابت محتوایی دارند.

۹- پذیرشگر مجازی شوید

کسب درآمد در خانهپاسخ گویی به تماس ها و چت های وب سایت، از دیگر راه های کسب درآمد در خانه است. شما می توانید به یک پذیرشگر مجازی تبدیل شوید و به پرسش های کاربران وب سایت یا شبکه های مجازی پاسخ دهید. اغلب شرکت های بزرگ یا فروشگاه های اینترنتی برای وب سایت شان از پذیرشگرهای مجازی کمک می گیرند تا به پرسش های مشتریان پاسخ دهند.

۱۰- به یک مشاور خانواده تبدیل شوید

کسب درآمد در خانهاگر در علم روان شناسی و مشاوره سررشته دارید، می توانید به مشاور آنلاین تبدیل شوید و در خانه درآمد کسب کنید. با این کار می توانید باعث بهبود زندگی دیگران شوید و آرامش را به آن ها هدیه دهید.

۱۱- طراح گرافیک شوید

کسب درآمد در خانهراه بعدی برای کسب درآمد در خانه انجام کارهای گرافیکی است. اگر به طراحی و نقاشی علاقه دارید، می توانید در برنامه های گرافیکی از جمله این دیزاین، ایلاستریتور یا فوتوشاپ عکس های زیبا و هنری طراحی کنید. در سال های اخیر این کار رونق زیادی گرفته است؛ به طوری که این روزها گرافیست ها می توانند در یک روز، چند صد هزار تومان درآمد کسب کنند.

۱۲- به نمایندۀ مسافرتی تبدیل شوید

کسب درآمد در خانهاگر عاشق سفر کردن به نقاط مختلف دنیا هستید و تاکنون تجارب زیادی در این زمینه داشته اید، می توانید در منزل به یک نمایندۀ مسافرتی تبدیل شوید. شما می توانید کارتان را با طراحی وب سایت گردشگری یا صفحه در شبکه های اجتماعی آغاز کنید. سپس با انتشار محتوا و عکس در مورد مناطق مختلف، اطلاعات جامعی را در مورد آن مکان ها در اختیار کاربرانی بگذارید که می خواهند به این مناطق سفر کنند.

۱۳- از موتورهای جست وجو برای تبلیغ کارتان کمک بگیرید

کسب درآمد در خانهیکی دیگر از راه های کسب درآمد در خانه کمک گرفتن از موتورهای جست وجو است. ابزارهای تحلیل گر شبکه های اجتماعی نیز به شما کمک می کنند تأثیر تبلیغات خود را در شبکه های اجتماعی مشاهده کنید. نتایج موتورهای جست وجوگر اهمیت کسب و کار شما را برای کاربران اینترنتی نشان می دهد؛ بنابراین می توانید با کمک آن ها کسب وکار خود را در وب سایت ها و صفحات شبکه های اجتماعی رونق ببخشید.

۱۴- نمایندگی خدمات مشتری

کسب درآمد در خانهراه دیگر کسب درآمد در خانه، تبدیل شدن به نماینده ای برای ارائۀ خدمات به مشتریان یک شرکت خدماتی یا تولیدی است. اغلب مشتریان پرسش های خاصی در مورد محصولات و خدمات شرکت دارند. شما می توانید این وظیفه را بر عهده بگیرید و همانند بازاریاب حرفه ای، محصولات و خدمات شرکت ها را برای آنان شرح دهید.

۱۵- با کاهش وزن مشتریان، درآمد کسب کنید

کسب درآمد در خانهارائۀ تجهیزات و راهکارهایی برای کاهش وزن، از دیگر راه های کسب درآمد در خانه است. این روزها بسیاری به دنبال تناسب اندام هستند. شما می توانید از طریق ارائۀ مشاوره و تجهیزات لازم برای لاغری، به دیگران کمک کنید به تناسب اندام برسند.

۱۶- یک طراح دکوراسیون شوید

کسب درآمد در خانهاز دیگر راه های کسب درآمد در خانه، طراحی داخلی و دکوراسیون است. برای تبدیل شدن به یک دکوراتور داخلی، می توانید وب سایتی راه اندازی کنید و با تهیه عکس های باکیفیت از کارهای خود، آن ها را در وب سایت منتشر کنید و مشاوره دهید.

۱۷- مراقبت از کودک در خانه

کسب درآمد در خانهمراقبت از کودک در منزل نیز راه مناسبی برای کسب درآمد در خانه است. این فرصت برای زنان خانه دار که به شغل های جدید و فناوری علاقه ای ندارند، مناسب است. شما می توانید فرزند یک خانوادۀ پرمشغله را در خانه تان نگهداری و در مقابل، دستمزد دریافت کنید.

۱۸- عکاسی در منزل

کسب درآمد در خانهاگر به عکاسی علاقه دارید، یک دوربین عکاسی خوب تهیه و در منزل عکاسی کنید. بسیاری از افراد برای شبکه های اجتماعی خود به عکس های باکیفیت نیاز دارند. شما می توانید در منزل با قیمت کمتر از آتلیه ، برای آن ها عکس های باکیفیت بگیرید.

۱۹- اجاره ماشین

کسب درآمد در خانهاز دیگر راه های کسب درآمد در خانه، اجاره دادن اتومبیل است. برای این کار ابتدا یک خودروی باربری تهیه کنید و آن را به راننده ای حرفه ای اجاره بدهید یا با او قرارداد همکاری امضا کنید و درآمد خود را با او نصف کنید.

۲۰- به دیگران فضای استراحت اجاره دهید

کسب درآمد در خانهاگر در یک خانۀ بزرگ زندگی می کنید، می توانید قسمتی از منزل خود را اجاره دهید. اگر در یک مکان توریستی زندگی می کنید، به فکر تهیۀ فضایی باشید که در فصل هایی که گردشگران زیادی به آن منطقه سفر می کنند، آن مکان را اجاره دهید.

۲۱- لباس طراحی کنید

کسب درآمد در خانهطراحی لباس یکی از راه های کسب درآمد در خانه است. می توانید در منزل برای کارگاه های تولید پوشاک، مدل های جدید لباس طراحی کنید. بسیاری از کسانی که در این صنعت به یک برند مشهور تبدیل شده اند، ابتدا کار خود را از خانه آغاز کرده اند.

۲۲- تولید ترشیجات خانگی

کسب درآمد در خانهاین روزها تقاضا برای ترشیجات زیاد شده است و کم کم این محصول جای خود را در بازار باز کرده است. شما می توانید انواع آن را در منزل تهیه کرده و با بسته بندی های متفاوت به بازار عرضه کنید.

۲۳- تایپ در منزل

کسب درآمد در خانهمی توانید از راه دور پروژه بگیرید و در منزل برای مشتریان تایپ کنید. در وب سایت هایی که پروژه های دانشجویی انجام می دهند، ثبت نام کنید و وارد بخش تایپ شوید، سپس قیمت هر پروژه تان را وارد کنید، اما یادتان باشد که در بازۀ زمانی مشخص شده، پروژه را به اتمام برسانید و به مشتری تحویل دهید.

۲۴- ترجمه متون انگلیسی

کسب درآمد در خانهترجمۀ متون انگلیسی از دیگر کارهایی است که می تواند برای کسب درآمد در خانه مورد توجه قرار گیرد. برخی از شرکت ها برای اطلاع از شیوۀ عملکرد و فنون نوین شرکت های همکار در کشورهای صنعتی، به محتواهای علمی آن ها نیاز دارند. می توانید مطالب مورد نیاز را ترجمه و برایشان ارسال کنید.

۲۵- ساخت جعبه کادو در منزل

کسب درآمد در خانهبرای این کار می توانید به جای استفاده از وسایل تکراری مثل روبان، چسب رنگی، گل های کاغذی وغیره، از وسایلی جدیدتر و دست ساز استفاده کنید. بازار فروش این محصولات در فروشگاه های کادویی است. برای فروش جعبه کادو می توانید به این فروشگاه ها و صفحات سر بزنید. حتی می توانید شیوۀ چینش محصولات در داخل جعبه کادو را به آن ها پیشنهاد دهید. بدون شک این روش موجب جذب مشتریان بیشتر می شود.

۲۶- پرورش قارچ در خانه

برای کسب درآمد در خانه می توانید در منزل قارچ تولید کنید. برای این کار به محیطی سرپوشیده نیاز دارید. در کنار آن باید دورۀ پرورش قارچ را نیز پشت سر بگذارید. با این کار می توانید محصولات خود را در بازار عرضه کنید و یا آن ها را مستقیم به دست مصرف کننده ها برسانید.

۲۷- سرمایه گذاری در بورس در منزل

چگونه سرمایه گذاری آنلاین داشته باشیم؟

یکی دیگر از راه های کسب درآمد در خانه از طریق بورس و سرمایه گذاری انجام می شود. برای آغاز فعالیت باید به سراغ شرکت هایی بروید که سوددهی بالاتری دارند. البته پیش از اینکه بخواهید وارد بازار بورس شوید، باید دوره های آموزشی آن را پشت سر بگذارید و در این زمینه مطالعه داشته باشید.

۲۸- خرید و فروش ارز دیجیتال

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟شما می توانید با به دست آوردن ارز دیجیتال و سرمایه گذاری هوشمندانه روی آن، درآمد قابل قبولی به دست آورید.

۲۹- لوازم بی مصرف تان را در سایت های فروش لوازم دسته دوم بفروشید

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟سایت ها و برنامه های کاربردی بسیاری وجود دارند که می توانید از طریق آن ها، لوازم بلااستفاده یا لباس هایتان را بفروشید. با این کار کمدی خلوت تر و جیبی پرپول تر خواهید داشت.

۳۰- ویراستار دورکار شوید

ویراستاری به صورت دورکار یکی از راه کارهای کسب درآمد در خانه است. اگر آشنایی خوبی با دستور زبان فارسی دارید و خوب می دانید چطور جمله ها را از نظر نگارش تصحیح کنید، می توانید دانش تان را به افرادی که به آن نیاز دارند، بفروشید.

۳۱- کتاب صوتی یا ای بوک تولید کنید

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟اگر دست به قلم هستید یا به خواندن کتاب علاقه مندید و صدای خوبی دارید، یکی از پیشنهادهای خوب کسب درآمد برای شما، تولید کتاب صوتی یا ای بوک و فروش آن در سایت های مرتبط است.

۳۲- پشتیبان فنی از راه دور شوید

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟همۀ افراد دیر یا زود به کمک فوری یک متخصص فنی لوازم الکتریکی احتیاج پیدا می کنند. شما می توانید دانش خود را در این زمینه از طریق تلفن یا چت آنلاین با دیگران به اشتراک بگذارید و در ازای آن درآمد کسب کنید.

۳۳- فضای پارکینگ خود را اجاره دهید

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟اگر ماشین ندارید و فضای پارکینگ تان بی استفاده مانده است، می توانید آن را به همسایگان تان اجاره دهید و ماهیانه مبلغی دریافت کنید.

۳۴- معلم آشپزی آنلاین شوید

چگونه در خانه پول در بیاوریم؟اگر در زمینۀ آشپزی استعداد دارید، می توانید با کمک شبکه های اجتماعی به علاقه مندان، آشپزی یاد بدهید. این روزها کلاس های آنلاین آشپزی طرفداران بسیاری دارند و افراد برای یادگیری دستورهای جدید و لذیذ، حاضر به پرداخت هزینه های بالا هستند. پس اگر دست پخت و سلیقۀ خوبی دارید، هرچه سریع تر دست به کار شوید و آموزش را آغاز کنید.

۳۵- فروش شیرینی در منزل

با اندکی خلاقیت می توانید شیرینی های خانگی جذاب و بی نظیر درست کنید. با گذاشتن تصاویر شیرینی ها و فروش آن ها در شبکه های اجتماعی نیز می توانید درآمد خوبی کسب کنید. این روزها افراد برای نشان دادن دوستی و علاقه شان به یکدیگر، گل و شیرینی هدیه می دهند، بنابراین می توانید مطمئن باشید شیرینی های شما مشتریان خاص خود را پیدا خواهند کرد.

جمع بندی

کسب درآمد در منزل روشی بسیار عالی و دوست داشتنی برای رسیدن به پول است. شما می توانید با کمترین هزینه و امکانات، کسب وکارتان را در خانه راه اندازی کنید یا از روش های خلاقانه به پول برسید. تنها سرمایه هایی که برای کسب درآمد در منزل نیاز دارید، دانش، خلاقیت، یک گوشی موبایل یا لپ تاپ و اینترنت است.

با کمک این موارد و با توجه به علایق تان می توانید به درآمد قابل قبولی در ماه دست یابید. تنها کافی است کمی خلاقیت به خرج دهید و از تک تک توانایی ها و دارایی هایتان به عنوان فرصتی برای رسیدن به پول استفاده کنید.

کسب درآمد در منزل دارای مزایای زیاد و معایب محدود است. همین موضوع دلیل بسیار خوبی است تا همین حالا دست به کار شوید و با روش هایی که به شما پیشنهاد دادیم، در خانه کسب درآمد کنید.

ادامه مطلب
Money-making-ideas
43 ایده پولساز خلاقانه برای افزایش...

ایده های پولساز کم نیستند؛ آن هم در دنیای امروزی که تقریبا از هرچیزی می توان درآمد کسب کرد. تقریبا همه ما برای یک بار هم که شده ایده های خلاقانه پولساز هرچند احمقانه ای داشته ایم که برای مدتی ذهن ما را به خود مشغول کرده و به این باور رسانده اند که ارزش وقت گذاشتن و ریسک کردن دارند.

عموم این ایده ها نیز پس از مدتی فراموش شده و دیگر به آن ها فکر نمی کنیم تا زمانی که شخص یا شرکتی با ایده هایی مشابه، به موفقیتی دست پیدا کند. در چنین شرایطی است که حسرت تمام وجود ما را پر می کند.

ایده های پولساز خلاقانه

در دنیای امروزی، ایده های جالب پولساز که خلاقیت داشته باشند، با دانش و کمی سروکله زدن، به نتیجه می رسند. در این میان اما ایده های خلاقانه پولساز اینترنتی از بهترین و سریع ترین راه ها برای رسیدن به نتیجه است.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با بهترین ایده های پولساز آشنا کنیم تا اگر به فکر کسب درآمد بیشتر هستید، از آن ها استفاده کنید.

1. وبلاگ نویسی

قلم خوبی دارید؟ می توانید جذاب و تاثیرگذار بنویسید؟ تولید محتوا می تواند یکی از بهترین مسیرهای پیش روی شما باشد. البته برای موفقیت در این مسیر، باید در ابتدا، چگونگی مدیریت و راه اندازی وبلاگ را یاد بگیرید.

پس از آن، باید استعداد و سبک مناسب خود را کشف کنید. شما باید بدانید که از نوشتن در مورد چه موضوعاتی لذت می برید و در کدام سبک ها موفق ترید. پس از آن می توانید به درستی بفهمید که مخاطبانتان در زمینه فعالیتی شما به دنبال چه چیزهایی هستند تا بتوانید به درستی نظر و توجه آن ها را به خود جلب کنید.

به یاد داشته باشید که تا زمانیکه محتوای شما (نوشته، عکس، ویدئو و…)، مخاطب خود را داشته باشد، مشکل او را رفع کند و او را به جواب برساند، شما کار خود را به درستی پیش برده اید.

اگر در شروع راه هستید، پیشنهاد می کنیم در ابتدا از یک شرکت معتبر هاستینگ حدمات گرفته و از یک تم ساده وردپرس برای وبلاگ های خود استفاده کنید. سخت ترین چیزی که ممکن است با آن مواجه شوید، یادگیری چگونگی شروع یک وبلاگ و کار با آن است.

وبلاگ نویسی

2. طراح گرافیک از بیزینس های پولساز

در دنیای امروزی که همه چیز در تصویر و مدیا خلاصه می شود، مسلط بودن به طراحی گرافیکی، بسیار کمک کننده خواهد بود. طراحی گرافیکی از آن ایده های پولساز خانگی است که یادگیری آن به صورت خودآموز کار دشواری نیست و به راحتی قابل انجام است.

ابزارهایی مانند ادوب ایلاستریتور (Adobe Illustrator)، (Stencil)، ویسم (Visme) به تمامی شما این اجازه را می دهد که بتوانید در خانه و با یک سیستم، خلاقیت خود را به کار گرفته و طراحی کنید و درآمد کسب کنید.

به عنوان مثال برخی با طراحی نوشته های انگیزشی روی عکس ها، پرینت گرفتن روی شاسی و فروش آن ها به کافه ها و فروشگاه ها درآمد خوبی کسب می کنند.

البته این نکته را به خاطر داشته باشید که اگر می خواهید طراحی گرافیکی را به عنوان یک شغل تمام وقت دنبال کنید، باید مهارت های خود را ارتقا دهید. برای دستیابی به این هدف، دوره های آنلاین، کلاس های آموزشی و کتاب های مفید و متنوعی وجود دارند.

زمانی که در طراحی گرافیکی به یک حرفه ای تبدیل شدید، می توانید دست به کارهای بزرگ تر بزنید؛ با شرکت های بزرگ همکاری کنید، پروژه های بزرگ تر با درآمد بیشتر داشته و حتی استارتاپ خود را راه اندازی کنید.

طراح گرافیک از بیزینس های پولساز

3. طراحی سایت

از آنجایی که فروش آنلاین به یکی از بازارهای پردرآمد دنیای کسب وکارها تبدیل شده است، داشتن سایت نیز به همان نسبت اهمیت بیشتری پیدا کرده است. در همین راستا، طراحی سایت، به عنوان یک شغل پردرآمد شناخته می شود.

مفهوم طراحی سایت بسیار ساده است؛ مهارت در خلق یک تجربه زیبا و باارزش برای افرادی که از سایت یا اپلیکیشن شما استفاده می کنند.

طراح سایت

4. برنامه نویس و توسعه دهنده

برنامه نویسی نیز درست مانند طراحی سایت، یک راه مناسب برای افزایش درآمد در دنیای وب امروزی است. امروزه که در هر ساعت، هزاران ایده برای طراحی سایت ایحاد می شود، همیشه جا برای یک برنامه نویس جدید نیز وجود دارد.

اگر می خواهید با این ایده پولساز به موفقیت برسید، باید بتوانید با تمرکز و خلاقیت، رزومه قابل توجهی ساخته و به مرور مهارت های خود را افزایش دهید. اگر به این کار علاقه داشته باشید، می بینید که  پس از مدتی، این کار برای شما تبدیل به یک تفریح ثایت، چالش برانگیز، لذت بخش و البته سودآور تبدیل شده است.

پیشنهاد می کنیم پیش از اینکه آموزش خود را شروع کنید، حتما به طور کامل بررسی کنید که باید چه زبان برنامه نویسی یاد بگیرید تا بازار کار بزرگ تری داشته باشد. بررسی نیاز بازار و تکنولوژی ها و نقاط ضعف و قوت آن کار دشواری نیست و با یک جستجوی ساده می توانید این کار را انجام دهید.

برنامه نویس

5. برگزاری دوره های آنلاین

استفاده از توانایی ها و دانشی که دارید، یک راه مرسوم و از ایده های پولسازی قدیمی محسوب می شود. اگر در کاری مهارت دارید و کاربران شما را به عنوان فردی ماهر در آن حرفه می شناسند، اشتراک گذاشته شدن تجربیات و دانش تان، از بهترین راه های کسب درآمد خواهد بود.

اگر مهارت خوبی برای انتقال دانش تان داشته باشید، مخاطبین تان حاضرند پول بپردازند تا با بهره گیری از تجربیات شما در آن زمینه تخصصی بخصوص، به یک حرفه ای تبدیل شوند.

برگزاری دوره های آنلاین

6. کتاب های الکترونیکی یا eBook از ایده های پولساز

گول اسم این کار را نخورید؛ انجام آن، بسیار ساده تر از چیزی است که به نظر می رسد! جمع آوری دانش و مهارت هایتان در یک کتاب قابل دانلود الکترونیکی، شیوه ای قوی، تاثیرگذار و سودآور به عنوان یک کار پاره وقت محسوب می شود.

شما با شرکت در دوره های نویسندگی و برخورداری از اندکی ذوق و خلاقیت، می توانید وارد این عرصه شوید. اطمینان داشته باشید که اگر این گام ها را محکم و به درستی بردارید، مطمئناً پلتفورم های متعددی وجود خواهند داشت که کتاب های شما را منتشر کنند.

ساخت کتاب های الکترونیکی از ایده های پولساز

7. بازاریابی اینستاگرامی

کمتر کسی هست که با اینستاگرام آشنایی نداشته و از آن استفاده نکند. در این دنیا، اقیانوسی از ایده های خلاقانه وجود دارد که مخاطبان خاص خود را دارد. اگر محتوایی که منتشر می کنید، از استراتژی های درستی استفاده کرده باشد، می تواند برای مخاطبان آن حوزه جذابیت بالایی داشته و آن ها را به دنبال کنندگان همیشگی شما تبدیل کند.

این نکته را به خاطر داشته باشید که شما با دست یابی به مخاطب باکیفیت و همیشگی، توجه شرکت های بزرگ و کوچک را برای تبلیغات به خود جلب می کنید.

بازاریابی اینستاگرامی

8. تولید پادکست

تولید پادکست، از دیگر ایده های خلاقانه پولسازی است که می تواند سود خوبی برای شما داشته باشد. اگر صدای خوبی دارید و شیوه خلاقانه ای برای ارائه محتوا در زمینه های مختلف می شناسید، تولید پادکست، می توانید شیوه ای جذاب و سودآور برای شما باشد.

ایجاد پادکست، از آن کسب وکارها محسوب می شود که فارغ از حوزه و محتوای آن، برندها و شرکت هایی را برای تبلیغ و اسپانسرینگ به سمت خود جذب می کند. گذراندن دوره های فن بیان و یادگیری کار با یک نرم افزار ادیت صدا و خرید ابزارهای مربوط به این حوزه، از ابتدایی ترین گام هایی است که در این مسیر باید بردارید.

تولید پادکست

9. هنرهای دستی

این حوزه هم درست مانند برخی از زمینه هایی که تا کنون در مورد آن ها صحبت کرده ایم، یک اقیانوس عظیم، پرمخاطب، متنوع و البته پر منفعت است. حتما شما هم محصولات ریز و درشت گوناگونی در اینترنت و اینستاگرام دیده اید که توسط شخص یا اشخاصی به صورت سفارشی و دست ساز تهیه شده و به فروش می رسند.

شخصی سازی چیزها مختلف، همواره برای کاربران جذاب بوده و مشتریان خاص خود را داشته است؛ از ظرف و ظروف و اثاثیه چوبی و سفارشی گرفته تا گلدوزی و شماره دوزی.

هنرهای دستی

10. ارائه مشاوره از بیزینس های پولساز

اگر در طول دوران کاری خود، تجارب باارزشی داشته و یا دوره هایی را گذرانده اید و مدرکی دارید، می توانید از تجربیات و مهارت های خود برای مشاوره دادن به کسب وکارهای کوچک و محلی استفاده کنید.

مشاوره، از جمله ایده های خلاقانه کسب وکار محسوب می شود که همواره رونق داشته و مشتریان خود را دارد. تجربیات و مهارت هایی مانند بازاریابی، تعیین استراتژی تجاری، تولید محصولات، بازاریابی شبکه های اجتماعی و… همواره مورد استقبال افراد قرار می گیرد.

در چنین شرایطی، رزومه و مدارک آموزشی شما کمک می کند تا کسب وکارهایی که به چنین تجربیاتی نیاز دارند، به شما اعتماد کنند؛ بخصوص کسب وکارهای نوپا. در این بیزینس، برخورداری از روابط عمومی مناسب، کمی فن بیان با چاشنی آشنایی با اصول و فنون مذاکره، از شما مشاوری معتمد و زبردست خواهد ساخت.

ارائه مشاوره از بیزینس های پولساز

11. تولید قاب تلفن همراه

تلفن های همراه هوشمند، بخش بزرگی از زندگی روزمره انسان مدرن را به خود اختصاص داده اند؛ به همین دلیل، تولید لوازم جانبی و تزئینی آن، از بزرگ ترین و پررونق ترین بازارهای جهان امروزی محسوب می شود.

قاب های ساخته شده از جنس های مختلف و حتی بعضا عجیب و غریب، مشتری مخصوص خودش را دارد. در این بازار نیز، سفارشی سازی از جمله کارهایی است که باید انجام داد؛ زیرا با توجه به تعداد کم و شاخص از برندها و انواع تلفن همراه، برای سایر گوشی ها لوازم جانبی و تزئینی چندانی در بازار یافت نمی شود.

به همین دلیل با دیدن چند ویدئوی آموزشی و افزودن کمی خلاقیت و استفاده از شاخصه های بومی، می توان علاوه بر تولید قاب برای گوشی های شاخص و پرفروش بازار، برای دیگر مدل ها نیز به صورت شخصی و سفارشی قاب تهیه کرد و به آسانی و از طریق سایت های اینترنتی و بستری آماده نظیر اینستاگرام آن ها را به فروش رساند.

تولید قاب تلفن همراه

12. درآمد پورسانتی

اگر در برقراری ارتباط با افراد مختلف، تبحر دارید و شخص ریسک پذیری هستید، درآمد پورسانتی می تواند از جمله ایده های خلاقانه پولساز برای شما باشد. بسیاری ازکسب وکارها و استارتاپ ها، خصوصا در ابتدای راه، به همکاری به صورت پاره وقت و پرداخت به صورت پورسانتی علاقه دارند که می تواند همکاری جذابی برای شما باشد.

برای تقویت مهارت های چانه زنی، فروش و بازاریابی، دوره های آنلاین و ترفندهای بسیاری وجود دارد که با شرکت در آن ها، می توانید درآمد جانبی خود را افزایش دهید. همچنین برای تقویت این مهارت ها، فراگیری مهارت های جدید و افزایش توان مذاکره، کتاب های بیشماری ترجمه، تالیف و منتشر شده اند. لازم به ذکر است که بازاریابی، برای افرادی که از ارتباط داشتن با دیگران لذت می برند و برونگرا هستند، شغلی لذت بخش و جذاب محسوب می شود.

درآمد پورسانتی

13. دستیار مجازی از ایده های خلاقانه پولساز

اگر شخص منظمی هستید و کارهای خود را بر اساس برنامه ریزی و با دقت انجام می دهید، دستیاری مجازی می تواند یکی از مناسب ترین ایده های خلاقانه پولساز اینترنتی برای شما باشد.

درست است که خدمات دستیاری مجازی در ایران چندان شناخته شده نیست، اما تعداد کارفرمایانی که متقاضی بهرمند شدن از این خدمات هستند، هر روز در حال افزایش است. دستیاران مجازی کارهایی مانند پذیرش مشتری، پاسخگویی به تلفن و سایر وظایف یک منشی را انجام می دهند؛ اما از راه دور و بدون نیاز به حضور فیزیکی.

البته این نکته را به یاد داشته باشید که یک دستیار مجازی، علاوه بر کامپیوتر، به اینترنت با سرعت خوب، فکس و پرینتر نیز نیاز دارد. ممکن است درآمد این کار در ابتدا آنطور که انتظار دارید بالا نباشد، ولی اگر سخت کوش باشید و بتوانید در این حرفه نامی برای خود دست و پا کنید، درآمد آن بیش از یک کار پاره وقت خواهد بود.

دستیار مجازی از ایده های خلاقانه پولساز

14. ترجمه

ترجمه از جمله کارهاییست که هرگز از رونق نمی افتد. اگر به زبانی غیر از زبان فارسی برای ترجمه، تسلط کافی دارید، می توانید از طریق آن پول خوبی بدست آورید. زبان انگلیسی، همیشه بازار ترجمه پررونقی داشته و متقاضی برای ترجمه آن وجود دارد؛ به یاد داشته باشید که هر چه متون تخصصی تر باشد، میزان دریافتی شما بیشتر خواهد بود.

اما اگر به زبان های دیگری غیر از انگلیسی تسلط دارید، ممکن است پیدا کردن متقاضی، دشوارتر باشد؛ اما به همان نسبت، رقم توافق برای ترجمه نسبت به زبان انگلیسی بیشتر خواهد بود. شما  می توانید به آسانی از این مهارت به صورت پاره وقت درآمد مناسبی کسب کنید.

پس اگر به زبانی خارجی مسلط بوده و به دنبال افزایش درآمد خود هستید، این راه خلاقانه پولساز اینترنتی را فراموش نکنید.

ترجمه

15. ادمین شبکه های اجتماعی

شما هم همیشه از اینکه وقت زیادی را صرف شبکه های اجتماعی می کنید، مورد شماتت قرار می گیرید؟! با ایده های خلاقانه در این زمینه و با کسب درآمد از این طریق، سرزنش ها را به تمجید تبدیل کنید.

به طورکلی، شرکت ها و کسب وکارهای زیادی وجود دارند که به ادمین شبکه های اجتماعی برای مدیریت کردن حضورشان در این فضا نیاز دارند. شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، تلگرام، اینستاگرام، لینکدین، یوتیوب و پینترست از جمله سایت ها و اپلیکیشن هایی هستند که ما ساعت ها در روز خود را با آن ها سرگرم می کنیم پس چه بهتر این کار را به راهی برای کسب درآمد تبدیل کنیم.

حضور پررنگ و با برنامه در این شبکه های اجتماعی، برای بسیاری از کسب وکارها حیاتی است؛ از این رو به افرادی که بر این شبکه ها مسلط باشند، نیاز دارند. اگر فکر می کنید تسلط کافی بر برخی از این شبکه ها نداشته و یا به ارتقای سطح اطلاعات خود نیاز دارید، با یک جست وجوی ساده در اینترنت، می توانید به هزاران مقاله و ویدئو دسترسی پیدا کرده و با مطالعه و مشاهده آن ها به یک حرفه ای تبدیل شوید.

ادمین شبکه های اجتماعی

16. آماده سازی ارائه (Presentation)

شاید باورش سخت باشد، اما افراد و سازمان های زیادی وجود دارند که به دلیل عدم وجود تخصص و توانایی و یا صرفه جویی در وقت، تمایل پیدا می کنند به شما برای آماده کردن یک ارائه پاور پوینت پول بدهند. پس اگر به نرم افزار پاورپوینت تسلط داشته و ذوق و سلیقه کافی برای طراحی یک ارائه مناسب دارید، می توانید از این حوزه بسیار جذاب برای افزایش درآمد خود استفاده کنید.

آماده سازی ارائه

17. مشاور سفر از ایده های پولساز

ایده های پولساز خلاقانه گاهی ساده تر و در دسترس تر از آن چیزی است که فکر می کنیم. به طورکلی، مسافرت و گشت وگذار برای همه ما یک تفریح لذت بخش محسوب می شود؛ در عین حال، این تفریح عمومی می تواند منبع درآمد و ایده خلاقانه پولسازی باشد.

اگر شما از آن دست افرادی هستید که زیاد به سفر می روید و تجربه های زیادی در این زمینه دارید و یا به خاطر علاقه خود به جهانگردی و جغرافیا، در سایت های گردشگری درباره شهرها و اماکن مختلف مطالعه کرده اید و اطلاعات زیادی دارید، باید بدانید که افراد زیادی هستند که بابت یک مشاوره سفر مناسب به شما حق مشاوره می دهند.

همچنین سایت ها و آژانس های زیادی هم وجود دارند که حاضر به همکاری با شخصی با چنین مهارت هایی به صورت دورکاری هستند. آن ها مشتری را به سمت شما روانه می کنند و تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که با اطلاعات و تجربیات خود آن ها را راهنمایی کنید.

مشاور سفر از ایده های پولساز

18. طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی از آن دست مشاغلی است که به تحصیلات دانشگاهی عالی نیست و به صورت خودآموز نیز می توان مهارت های آن را آموزش دید. آشنایی با رنگ، نور و هارمونی و برخورداری از کمی سلیقه و البته بروز بودن اطلاعات، برای انجام این کار کافی است. مطمئن باشید همیشه کسانی وجود دارند که برای منزل و یا محل کار خود به مشاوره با متخصص این حوزه نیاز داشته و حاضرند برای این کار، پول پرداخت کنند.

همانند دیگر ایده های خلاقانه ای که معرفی کردیم، برای مهارت در این حوزه نیز دوره های آنلاین، ویدئوهای آموزشی و کلاس های مجازی متعددی در سطح اینترنت وجود دارد که با شرکت در آن ها می توانید مهارت های خود را ارتقا داده و بروز کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی

19. نگهداری از کودکان و سالمندان

زندگی های شلوغ امروزی، کار کردن های همزمان زوج ها و چند شیفتی شدن ساعات کاری باعث شده که نیاز به مراقبت خصوصی از سالمندان و کودکان به یکی از الزامات خانه ها تبدیل شود.

اگر شما هم از وقت گذراندن با بچه ها لذت می برید و یا کمک کردن به هم نوعان برای شما لذت بخش است، این کار می تواند درآمد جانبی خوبی برای شما داشته باشد. گذراندن دوره های ساده و کوتاه کمک های اولیه و گرفتن مدرکی دال بر تخصص شما در این حوزه، می تواند کمک شایانی برای مشغول شدن در این عرصه باشد.

نگهداری از کودکان و سالمندان

20. مدیریت املاک و مستغلات

همه ما تا به حال یا خودمان در این موقعیت قرار گرفته ایم و یا با کسانی برخورد کرده ایم که مغازه و ملکی را اجاره داده و برای حسابرسی و رسیدگی به قراردادها دچار مشکل شده باشند.

اگر شما با این کار آشنایی داشته باشید، مدیریت املاک و مستغلات، می تواند یک ایده خلاقانه و پرمنفعت برای شما باشد. اگر می خواهید در این عرصه شهرت کسب کرده و مشتریان بیشتری داشته باشید، باید دقیق، بی تعارف، منعطف و هوشمند رفتار کنید.

مدیریت املاک

21. ویراستاری از ایده های پولساز خلاقانه

از آنجایی که همیشه چیزی برای نوشتن وجود دارد، ویراستاری هم مورد نیاز است؛ پس این شغل همواره بازار خود را دارد. اگر به قوائد و دستور زبان فارسی و یا هر زبان دیگری، تسلط داشته و دایره لغات گسترده برای جذاب و شیوا کردن نوشته دارید، می توانید به راحتی از این شغل درآمد داشته باشید.

سایت های خبری، نشریات و بسیاری دیگر از کسب وکارها برای محتوای متنی خود به ویراستار نیاز داشته و اکثرا به دلیل صرفه جویی در برخی هزینه ها مانند دفتر کار و بیمه، به همکاری به صورت غیرحضوری و پاره وقت تمایل بیشتری دارند.

ویراستاری از ایده های پولساز خلاقانه

22. عکاسی

اگر دوربین عکاسی دارید، دوره های عکاسی دیده اید و از دانش کافی در این زمینه برخوردارید، می توانید نه تنها از عکاسی به عنوان یک تفریح لذت ببرید بلکه از آن درآمد هم کسب کنید.

عکاسی از آن دست مشاغلی است که در حوزه های متفاوتی مانند صنعت، بازرگانی، سینما، هنر و… کاربرد داشته و زمینه های کاری برای آن وجود دارد.  علاقه شما در هر زمینه ای که باشد، اگر با خلاقیت و تفاوت همراه شود، همیشه مورد استقبال کسب وکارها قرار می گیرد تا بتوانند با هنر شما خود را به شکلی درست معرفی کنند.

از آنجایی که اینستاگرام به یکی از کانال های فروش بزرگ تبدیل شده است، احساس نیاز به عکاسی برای معرفی درست، جذاب و اصولی روزبه روز بیشتر بیشتر احساس می شود.

برای معرفی خود به عنوان فردی حرفه ای در این زمینه، می توانید از دوستان و نزدیکان خود و مراسم های آن ها شروع کنید. درست است که عکاسی، حرفه ای پولساز و گران قیمت است؛ اما اگر بتوانید مشتری جذب کنید، به سود خوبی دست خواهید یافت.

عکاسی

23. مشاوره و مدیریت وردپرس

همانطور که پیشتر نیز عنوان کردیم، کسب وکارهای اینترنتی بسیار زیادی وجود دارد که روزبه روز به تعداد آن ها اضافه می شود. تعداد قابل توجهی از این مشاغل برای کاهش هزینه های خود، ابتدا سایت خود را با یک قالب ساده وردپرسی بالا آورده و به مرور، ویژگی ها و امتیازاتی به آن اضافه می کنند.

در چنین شرایطی، مدیریت وردپرس می تواند ایده مناسبی باشد که بازار حوبی نیز دارد. فراگیری مدیریت و کار با سیستم مدیریت محتوا (CMS) وردپرس، پیچیدگی زیادی نداشته و به راحتی و با استفاده از ویدئوهای آموزشی و شرکت در دوره های آنلاین، می توان نسبت به آن تسلط پیدا کرد.

بسیاری از کسب وکارها و استارتاپ ها به افرادی نیاز دارند که در خصوص سیستم مدیریت محتوا به آن ها مشاوره داده و یا برای کار با آن ها همکاری کند. همچنین اگر زیر و بم کار با سیستم مدیریت محتوای وردپرس را یاد بگیرید، در زمان راه اندازی استارتاپ تان ، چندین قدم جلوتر هستید.

وردپرس کار

24. تاکسی های اینترنتی

تاکسی اینترنتی، تجارتی نوپاست اما به شدت گسترش یافته است. شاید چندان ایده خلاقانه ای به نظر نرسد، اما قطعا پول زیادی برای شما به همراه دارد.

کسب وکارهایی مانند اسنپ و تپسی، امتحان شان را در این میدان پس داده اند و در حال حاضر افراد زیادی به عنوان شغل ثابت و پاره وقت در این حوزه فعالیت دارند. پس اگر خودروی شخصی داشته و از رانندگی لذت می برید، کار به عنوان یک تاکسی آنلاین می تواند درآمد خوبی برای شما به همراه داشته باشد.

تاکسی های اینترنتی

25. اجاره دادن خودرو

اگر ترافیک شما را کلافه می کند و یا علاقه ای به رانندگی ندارید، اجاره دادن خودروی شخصی می تواند از جمله ایده های خلاقانه پولساز باشد. درست است که اجاره دادن خودروی شخصی، به نوع و کلاس خودروی شما وابسته است اما خودروهای معمولی و رند بازار معمولا به رانندگانی که تمایل به کار در تاکسی های آنلاین دارند اجاره داده  شده و بر مبنای توافق دو طرف، مبلغی به عنوان اجاره دریافت می شود.

اما اگر خودرویی نسبتا گران قیمت و لوکس دارید، می توانید آن را برای مراسم های مختلف، ارگان های دولتی و یا صنعت سینما اجاره داده و از خودروی خود درآمد کسب کنید.

اجاره دادن خودرو

26. جمع آوری آثار هنری

قطعا این کار، یک شبه برای شما درآمد شگفت انگیز به ارمغان نمی آورد؛ زیرا به چشمانی تیزبین، صبر و علاقه نیاز دارد. در نتیجه می توان آن را در زمره ایده های پولساز خلاقانه دسته بندی کرد. پس اگر ذوق هنری دارید، هنر را می شناسید و به نقاشی و گالری ها علاقه دارید، این کار ممکن است در بلند مدت درآمد قابل توجهی برای شما داشته باشد.

گالری های تازه کار، محلی و دانشجویان هنر خوشحال می شوند که آثار خود را با قیمتی مناسب به فروش برسانند. پس اگر هنرشناس هستید و پتانسیل بالایی در آثار می بینید، آن ها را خریداری کنید؛ زیرا ممکن است با گذشت زمان، چندین برابر سرمایه اولیه، به شما سود برساند.

جمع آوری آثار هنری

27. رستوران گردی

شغلی از این جذاب تر سراغ دارید؟ حتما شما هم چهره های اینستاگرامی که به رستوران های مختلف می روند و دنبال کنندگان فراوانی دارند را می شناسید.

در دنیای اینستاگرام و یوتیوب، رستوران گردی یکی از ایده های خلاقانه پولساز اینترنتی است؛ خصوصا در سال های گذشته. اگر خوش خوراک هستید و می توانید به نقد غذاها و مواد خوراکی بپردازید، راه اندازی یک پیج اینستاگرامی و نقد کردن رستوران های مختلف و غذاهای آن ها راهی خوشمزه برای درآمدزایی محسوب می شود.

البته برای رسیدن به این موفقیت باید در ابتدا دنبال کنندگان زیادی داشته و خلاقیت متفاوتی در مقایسه با دیگر فعالان داشته باشید.

رستوران گردی

28. پخت غذای خانگی ایده پولساز خلاقانه

مشاغل مربوط به تغذیه و صنایع وابسته به آن، از کسب وکارهای خانگی هستند که در بدترین شرایط اقتصادی هم رونق خوبی دارند. رستوران ها و کترینگ ها معمولا تحت هر شرایطی مشتری خود را دارند.

با توسعه تکنولوژی و به بازار آمدن سایت ها، اپلیکیشن ها و استارتاپ ها در حوزه پخت وپز و دلیوری غذا، علاوه بر رونق رستوران ها، غذاهای خانگی نیز مجددا به یکی از مشاغل پرطرفدار تبدیل شده اند.

اگر به آشپزی علاقه دارید و فکر می کنید دستپخت تان خوب است، همین حالا دست به کار شوید. طبخ غذاهای خانگی علاوه بر اینکه برای شما سودآور است، برای مشتری نیز به صرفه تر از سفارش از رستوران ها و فست فودها تمام می شود.

اگر بتوانید با استفاده از مواد باکیفیت و خوش طعم، اسم و رسمی برای خود در این بازار پیدا کنید، خیلی زود می توانید کسب وکار خود را گسترش داده و آن را به شغل اصلی خود تبدیل کنید.

پخت غذای خانگی ایده پولساز خلاقانه

29. ساخت اپلیکیشن

اگر به بازار اپلیکیشن های تلفن همراه نگاهی بیاندازید، اینطور به نظر می رسد که برای هر چیزی که فکرش را بکنیم یک اپلیکیشن وجود دارد و زمینه ای برای ساخت اپلیکیشن جدید وجود ندارد؛ واقعیت کاملا برخلاف این است!

همیشه برای انجام یک کار، راه های متنوع و زیادی وجود داشته و برای موفقیت به خلاقیت و نگاهی جدید نیاز دارید. این نکته را به یاد داشته باشید که تولید اپلکیشن از ایده های پولساز خلاقانه اینترنتی محسوب می شود؛ از پولسازترین آن ها! روزانه چندین هزار اپلیکیشن جدید در دنیا تولید می شوند که الزما همه آن ها چیز جدیدی ارائه نمی دهند؛ با این حال، مشتری و مخاطب خود را از میان میلیاردها نفر پیدا می کنند.

اگر ایده ای برای انجام کاری با شیوه ای جدید و متفاوت دارید و یا تجارتی سراغ دارید که هنوز پتانسیل زیادی برای کار دارد و بخشی از آن دست نخورده است، همین حالا دست به کار شوید!

علاوه بر اینکه اگر خود شما کدزنی برای راه اندازی اپلیکیش را بلد باشید، خیلی سریع می توانید کار را شروع کنید. اگر دانش کدزنی و برنامه نویسی هم ندارید، می توانید با شخص فعال در این حوزه، همکاری داشته باشید.

ساخت اپلیکیشن

30. کافه سیار

راه اندازی کافه، رستوران و فروشگاه، دردسر و هزینه های زیادی دارد؛ در حالیکه راه اندازی کافه سیار در یک خودروی استیشن، علاوه بر اینکه هزینه به مراتب کمتری دارد، نیازی هم به حضور 24 ساعته شما نیست. در نتیجه می توانید کار ثابت خود را داشته باشید و آخر وقت ها، در کافه سیار خود مشغول شوید.

یک وانت یا یک استیشن تهیه کرده و با اندکی هزینه آن را به کافه یا فروشگاه نقلی تبدیل کنید و در نهایت آخر هفته ها با حضور در نزدیکی مراکز تفریحی، پارک ها و سینماها و با فروش بستنی، سیگار، قهوه، ساندویچ، اسنک، غذاهای خانگی و یا فروشگاه کوچکی برای اجناس مورد نیاز مردم درآمد خوبی بدست آورید.

درست است که این کار به تخصص چندانی نیاز ندارد نداشته باشد، اما نیازمند و عشق و سلیقه بسیار است.

کافه سیار

31. بازسازی و فروش لوازم الکترونیک از بیزینس های پولساز

دستیابی به ایده های خلاقانه، گاهی تنها به کمی دقت و توجه به مسائل کمتر توجه شده، نیاز دارد.به طور مثال، بسیاری از مردم خیلی زود از لپ تاپ، دوربین و یا تلفن همراه معیوب خود ناامید شده و تصمیم می گیرند آن را عوض کنند.

اگر در تعمیر وسایل الکترونیکی مهارت دارید، خرید این لوازم، تعمیر و نوسازی و فروش آن ها یک کار پرسود و منفعت خواهد بود. با توجه به وضعیت کنونی بازار و قیمت های سرسام آور لوازم دیجیتال، تقاضا برای جنس دست دوم تمیز و با کیفیت بالاست.

بازسازی لوازم الکترونیک از بیزینس های پولساز

32. کپی رایتینگ و نویسندگی

به جرات می توان ادعا کرد که هر وبسایتی در دنیا به دنبال افرادی است که برای آن ها بنویسد و محتوا تولید کند؛ تولید محتوای سایت، نوشتن قسمت های مختلف، تولید پست شبکه های اجتماعی و… .

ایده های پولساز خلاقانه اینترنتی، صرفا به برنامه نویسی و طراحی سایت مربوط نمی شوند. اگر دستی بر آتش نویسندگی دارید و از دایره لغات گسترده، ذوق داستان نویسی ویرخوردارید، کپی رایتینگ از گزینه های جذاب، سرگرم کننده و پولساز خواهد بود.

شما با شرکت در چند دوره نویسندگی خلاق و کپی رایتینگ می توانید مهارت های نویسندگی خود را ارتقا داده و علایق و سبک خود را پیدا کنید؛ حتی به مرور بزرگ تر و گسترده تر از کپی رایتینگ و نویسندگی در سایت ها به این موضوع نگاه کرده و به نگارش کتاب و شخصی سازی خدمات تان فکر خواهید کرد

کپی رایتینگ و نویسندگی

33. تور لیدر

اگر در جایی زندگی می کنید که مقصد گردشگری محسوب می شود، به بناهای تاریخی یا دیگر جاذبه های گردشگری نزدیک هستید و یا صرفا به موضوع گردشگری علاقمندید و اطلاعات زیادی دارید، معلومات و مهارت فن بیان خود را ارتقا داده و به راحتی در روزهای شلوغ سال و آخر هفته ها به عنوان یک تور لیدر برای خود درآمدزایی کنید.

تور لیدری یکی از ایده های خلاقانه کسب وکار محسوب می شود که هر روزه با استقبال بیشتری نیز مواجه می شود. لیدر تور بودن علاوه بر اینکه هم فال است و هم تماشا، برای شما فرصت آشنایی با مردمانی از شهرها و کشورهای دیگر را فراهم می کند که ممکن است در دل این آشنایی، فرصت های زیادی نهفته باشد.

مطمئن باشید دیدن یک شهر یا جاذبه توریستی به همراه یک فرد محلی در مقایسه با شخصی که صرفا در مورد آن مکان، مطالعه کوچکی داشته است، گزینه جذاب تری برای گردشگران است. افراد محلی با گویش و اصطلاحات محلی آشنا هستند و درباره دیار خود چیزهایی می دانند که در هیچ کتابی نوشته نشده است؛ اطلاعات بکری که گردشگران عاشق آن هستند.

تور لیدر

34. مشاور املاک

املاک و مستغلات هم از آن کارهایی است که هرگز از رونق نمی افتد؛ تا زمانی که ملکی برای خریدوفروش و موجر و مستاجری برای اجاره خانه یا مغازه یا هر چیز دیگر وجود دارد، بازار حوزه مسکن داغ خواهد بود. در نتیجه همیشه بناگاه های معاملات مسکنی وجود دارند که نیازمند همکاری هستند که روابط عمومی خوبی داشته باشد و بتواند معامله ای را به انتها برساند. اگر بتوانید برای خود حسن شهرتی رقم بزنید، دیر یا زود در این حرفه شناخته شده و مشتریان ثابت پیدا می کنید.

مشاور املاک

35. خرید و فروش خودرو از ایده های پولسازی

درست مانند بازار مسکن، بازار خودرو نیز عموما پر رونق است و مشتریان مخصوص به خود را دارد. در این کار، شما به مشتریان کمک می کنید تا خودروی مورد نظر خود را پیدا کرده و خرید خوبی داشته باشند. از آنجایی که این بازار در مقایسه با بازار مسکن به سرمایه کمتری نیاز دارد، می توانید با خرید خودرو و رسیدگی به وضعیت ظاهری و فنی آن، انتظار سود خوبی را داشته باشید.

خرید و فروش خودرو از ایده های پولسازی

36. کارگزار بیمه

اگر فرد برونگرایی هستید و از معاشرت با مردم و آشنا شدن با افراد جدید لذت می برید، فروش محصولات بیمه می تواند شغل جانبی جذابی برای شما باشد. شرکت های بیمه عموما به دنبال جذب بازاریاب های تلفنی و یا حضوری برای فروش انواع بیمه نامه و بخصوص بیمه عمر هستند.

نکته قابل توجه اینجاست که اگر کمی دانش و مهارت بازاریابی داشته و به اصول و فنون مذاکره واقف باشید و معلومات خود را در زمینه بیمه عمر افزایش دهید، این کار از آن چیزی که فکر می کنید آسان تر و البته درآمدزاتر است.

کارگزار بیمه

37. ساخت افزونه

در حال حاضر، بیش از صد هزار افزونه در مارکت کروم وجود دارد؛ مجموعه ای از افزونه های رایگان و پولی. این رقم نشان از پتانسیلی بالا در این بازار دارد که آن را در دسته ایده های پولساز اینترنتی قرار می دهد.

ساخت افزونه

38. دلیوری و پیک؛ ایده پولسازی آسان

موتورسیکلت وسیله ای کاربردی برای فرار از ترافیک روزانه و رسیدن به مقصد محسوب می شود که می توان از آن درآمدهای جانبی نیز کسب کرد. شاید در وهله اول مانند بسیاری از ایده های پولساز دیگر، خلاقانه و پولساز به نظر نرسد؛ اما تجربه ثابت کرده که اینطور نیست.

اپلیکیشن ها و استارتاپ های زیادی در حوزه پیک و دلیوری به وسیله موتورسیکلت وجود دارند که جابجایی مسافر، رساندن بسته ها و پاکت ها و دیگر موارد اینچنینی با استفاده از آن ها انجام می شود. همچنین تقریبا تمام رستوران ها، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های اینترنتی به افراد قابل اعتمادی نیاز دارند که بتوانند محصولات آن ها را به دست مشتری برسانند.

ممکن است از نام این کار خوشتان نیاید، اما باور کنید یا نه، این حرفه درآمد قابل توجهی دارد.

دلیوری و پیک؛ ایده پولسازی آسان

39. اجاره بدنه ماشین

عنوان تعجب برانگیزی دیگر در لیست ایده های پولساز خلاقانه، اجاره بدنه ماشین است. درست است که این کار در کشور ما جا افتاده و رایج نیست اما کسب وکارها و صنایع متعددی وجود دارند که از بدنه ماشین ها برای تبلیغ استفاده می کنند. البته باید توجه داشته باشید که پیش از انجام این کار، باید تحقیق کنید که با محدودیت های قانونی مواجه نشوید.

اجاره بدنه ماشین

40. چاپ تی شرت

این ایده خلاقانه درست مانند بسیاری از ایده های کسب وکار که از آن ها نام بردیم، به ذوق، سلیقه و دید هنری نیاز دارد. چاپ تی شرت نیز نوعی شخصی سازی و سفارشی سازی است؛ با این تفاوت که در مقایسه با از موارد مشابه، گزینه ای ارزان تر، سریع تر و در دسترس تر است.

در حال حاضر افراد و سایت های بسیاری در این حوزه فعالیت دارند، اما این زمینه کاری همیشه برای ایده های خلاقانه پولساز ظرفیت دارد. پس اگر ایده جدیدی دارید، هرگز برای شروع فعالیت در این عرصه دیر نیست. مثلا می توانید با طرح ها، اسطوره ها و شخصیت های بومی و ملی شروع کنید. کشور ما از نظر فرهنگی بسیار غنی است و پرداختن به اسطوره ها و استفاده از آن ها در طراحی تی شرت، می تواند ایده جذابی برای خریداران باشد.

چاپ تی شرت

41. آب حوض بکشید!

نه به معنای واقعی کلمه آب حوض کشیدن، اما تمیز کردن استخر کاری است که به صورت پاره وقت می تواند درآمد خوبی به همراه داشته باشد. درست است که این کار، ایده خلاقانه ای محسوب نمی شود اما می تواند به شدت پولساز باشد.

خانه های ویلایی، آپارتمان های مدرن و خانه های ییلاقی اطراف شهرهای بزرگ معمولا به چنین خدماتی نیاز دارند. تمیز کردن استخر شاید از معدود کارهای لیست ما باشد که نیازمند تخصص خاصی نیست و تنها به دقت عمل و قوای جسمانی نیاز دارد.

تمیز کردن استخر

42. ساخت جواهرات دست ساز

برخلاف آب حوض کشیدن، شاید نام این حرفه بسیار دست بالا به نظر برسد. اما این ایده خلاقانه پولساز نه تنها چندان دشوار نیست بلکه بسیار رو به رشد و پولساز است. دوره های کوتاه زیادی برای آموزش طراحی و ساخت طلا و جواهرات دست ساز وجود دارند و اگر به انجام دادن کارهای ظریف و دقیق علاقمند هستید و ذوق و سلیقه هنری دارید، می توانید از این دوره ها استفاده کنید.

ساخت جواهرات

43. کارواش سیار از ایده های پولساز خلاقانه

شاید باورش سخت باشد، اما این کار از معدود ایده های خلاقانه و پولساز در این لیست است که می توان با سرمایه اولیه کوچک و تهیه یک دستگاه کارواش خانگی از آن درآمد کسب کرد.

کارواش سیار از ایده های پولساز خلاقانه

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم تا 43 ایده پولساز خلاقانه و جالب را با هم بررسی کنیم. در لیست ممکن است مواردی را ببینید که قبلا نیز در بازار وجود داشته اند اما شما تنها با کمی خلاقیت می توانید در آن ها موفق شوید.

اما فارغ از تمامی این گمانه زنی ها، به جرات می توان گفت که تقریبا از هر چیزی که اطرافمان وجود دارد، می توان ایده ای برای کسب وکار داشت؛ از مسائل و چیزهای پیش پا افتاده تا پیچیده ترین موارد.

به نقل از ریچارد باخ در کتاب اوهام، هیچ آروزیی در سر نمی شکفد جز آن که توان برآوردنش نیز به تو ارزانی گردد؛ آرزومند را اما کوشش ها باید.

ادامه مطلب
کسب درآمد
بهترین روش های کسب درآمد بدون...

وقتی صحبت از راه اندازی کسب وکار به میان می آید، بیشترِ افراد با حسرت به این موضوع نگاه می کنند. آن ها متصورند که تا سرمایه بزرگی نداشته باشند، نمی توانند موفق شوند.

راه اندازی کسب وکاری پُرسود برای بیشترِ افراد همان سنگ بزرگی است که علامتِ نزدن است؛ در نتیجه انگیزه شان را از دست می دهند و بی علاقگی به شغل فعلی شان را تحمل می کنند.

اگر بگوییم بدون سرمایه هم می شود به کسب وکار پرسودی رسید، شاید عجیب به نظر برسد، ولی واقعاً این طور نیست. افراد زیادی در دنیا هستند که بدون سرمایه یا با سرمایه بسیار اندک، به کسب وکارشان رونق بخشیده اند.

لازمۀ رسیدن به این موفقیت، داشتن آگاهیِ کافی است. در این مقاله می خواهیم به روش های کسب درآمد بدون سرمایه بپردازیم و خیال تان را راحت کنیم که لازم نیست حتماً سرمایه بزرگی داشته باشید تا به سود فراوان برسید.

چرا این روزها همه به کسب درآمد بدون سرمایه فکر می کنند؟

کسب درآمد

افزایش مخارج و هزینه های گذران زندگی، کافی نبودن درآمد بسیاری از مشاغل و کار زیاد و درآمد پایین، افراد را به فکر پیدا کردن شغل تازه می اندازد و در این میان، فکر کردن به شغلی که خودت آن را راه انداخته باشی، ایدۀ وسوسه کننده ای است.

در عین حال نداشتن سرمایۀ زیاد و در نظر گرفتن احتمال شکست و ناکامیِ راه اندازیِ کارِ جدید موجب می شود افراد به روش های کسب درآمد بدون سرمایه فکر کنند تا ریسک کمتری را متحمل شوند. هرچند این کار، ایدۀ هوشمندانه ای است، ولی باید آگاهی بیشتری نسبت به آن کسب کنید.

مزایا و معایب کسب درآمد بدون سرمایه

یادتان نرود برای آغاز هر کسب وکاری، تنها داشتن ایده و چشم انداز زیبا کافی نیست. باید برنامه ریزی کنید و این امر امکان پذیر نیست، مگر زمانی که مزایا و معایب آن را بدانید.

  • مزایا

همین که نیازی به داشتن سرمایه ای هنگفت برای راه اندازی کسب وکار ندارید، مزیت بزرگی است و انگیزه تان را برای حرکت در مسیر زیاد می کند. بسیاری از کسب وکارهای کوچک، بدون سرمایه اولیه به سود بالایی می رسند و چه چیز مهیج تر از این؟!

بسیاری از کسب وکارهای بدون سرمایه به شکل اینترنتی یا کار در منزل و دورکاری هستند و این خودش امتیازهایی دارد. در این کارها شما می توانید زمان را مدیریت کنید و به قول معروف «رییس خودتان باشید».

چنین مشاغلی نیاز به حضور فیزیکی در محل کار مشخصی ندارد و در نتیجه شما انرژی و هزینۀ رفت و آمدتان را نیز ذخیره می کنید. دست تان برای ایده پردازی هم باز است و می دانید هر چقدر تلاش کنید و راه های خلاقانه تری را پیش بگیرید، به درآمد بالاتری می رسید.

  • معایب

با در نظرگرفتن تک تک مزایای راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه، نمی توان این موضوع را کتمان کرد که اگر سرمایه وجود داشت، شاید بسیار سریع تر کارتان را گسترش می دادید.

اگرچه در همه حال باید زمان صرف کنید تا میوۀ درختی را که کاشته اید، بچینید اما اگر سرمایه خوبی وجود داشته باشد، ممکن است زمان رسیدن به نتیجه کمتر شود، زیرا امکانات و موقعیت های بیشتر و بهتری در دسترس دارید.

حتی می توانید ایده پردازان و بازاریابان زیادی را استخدام کنید و به درآمد بیشتری برسید، در مقایسه با زمانی که یکّه و تنها هستید یا با گروه کوچکی همکاری می کنید. اما این موضوع اصلاً نگران کننده نیست چرا که با تلاش و خلاقیت می توانید کارتان را آن قدر قوی کنید که دیگران روی شما سرمایه گذاری کنند.

از سوی دیگر می توانید زمان رسیدن به نتیجه را با شناخت مخاطب و نیازهایش و گزینش راهکارهای مؤثر، کمتر کنید.

روش های کسب درآمد در ایران

با توجه به مزیت هایی که روش کسب درآمد بدون سرمایه، پیش پای ما می گذارد نمی توان آن را نادیده گرفت. مسیرهای متنوعی برای کسب این نوع از در آمد وجود دارند.

قبل از پرداختن به آنها، لازم است که نکته ای را با هم در میان بگذاریم. وجود روش های متنوع برای کسب درآمد بدون سرمایه به این معنی نیست که شما می توانید بدون هیچ مقدمه ای و در طول یک شب، میلیاردر شوید.

میوه در آمد کسب وکار بدون سرمایه، زمانی شیرین و خواستنی می شود که نهالش را کاشته و آن را پرورش داده باشید. برای هر اقدام جدیدی باید تلاش، تمرکز و برنامه ریزی را به کار بگیرید.

خب، حالا با توجه به این نکته، به سراغ معرفی روش های کسب درآمد بدون سرمایه می رویم:

  1. اجاره ملک مانند: اجاره خانه، مغازه یا زمین کشاورزی
  2. اجاره انواع ماشین آلات مانند: مثل بتن ریز، ویبراتور، کمپرسی و تراکتور
  3. سرمایه گذاری در بازارهای مالی مانند: بازار سکه، طلا، ارز و بورس
  4. مشارکت در کسب و کارها
  5. کسب درآمد اینترنتی
  6. کسب درآمد از فعال کردن روش های جدید و نوپای در آمد زایی (حداقل در ایران)

۱- کسب درآمد در دنیای مجازی

کسب درآمد اینترنتی

امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف به ایجاد کسب و کار اینترنتی روی آورده اند. ایده کسب درآمد اینترنتی ممکن است به ذهن خیلی ها خطور کرده باشد ولی فکر کردن به مواردی مانند شروع کسب و کار با هزینه زیاد، وقت گیر بودن و طولانی بودن مسیر برای رسیدن به درآمد بالا مانعی برای عملی کردن ایده هایشان به شمار می رود.

قبل از هر چیزی باید بدانید که کسب درآمد اینترنتی به زمان و انرژی زیادی نیاز دارد تا به نتیجه مطلوبی برسد. با کمی صبر و حوصله می توانید به هدف خود دست پیدا کنید.

شاید بتوان گفت که سرمایه یکی از مهم ترین دغدغه های ذهنی افراد برای شروع کسب و کار است. اما نیازی به نگرانی نیست. شما می توانید بدون نیاز به سرمایه اولیه یا با پایین ترین هزینه کسب درآمد کنید. بیشترین تحول در حوزه اینترنت و مشاغل کامپیوتری از سال ۲۰۰۰ به بعد آغاز شد.

از این زمان به بعد موج انفجار کسب و کارهای آنلاین و راه اندازی استارت آپ ها در گوش جهان پیچید. اما به مرور زمان با ظهور شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و به دنبال آن برنامه هایی مانند اینستاگرام و تلگرام، روند کسب درآمد اینترنتی دستخوش تحول بیشتری شد.

خوشبختانه در حال حاضر کسب درآمد محدود به استفاده از کامپیوتر نمی شود. اپلیکیشن های متعددی وجود دارند که به راحتی می توان از آنها برای کسب درآمد استفاده کرد. مثل کسب درآمد از اینستاگرام، کسب درآمد از تلگرام، کسب درآمد از یوتیوب و غیره.

کسب در آمد اینترنتی یعنی به کار گرفتن دانش و تخصص در فضای مجازی. کسب در آمد خوب از اینترنت در گذر زمان اتفاق میافتد. اینطور نیست که با راه اندازی یک وب سایت و فروش محصولات سریع به نتیجه برسید. شما در کنار وب سایت تان باید در شبکه های اجتماعی هم حضور پررنگی داشته باشید تا به نتیجه مطلوب تری برسید.

جذب فالورهای بیشتر در اینستاگرام، جذب تعداد زیادی کاربر برای کانال تلگرامی خود، گذاشتن مطالب جذاب در بخش وبلاگ، ایجاد محتوای ویدئویی برای معرفی وبسایت و محصولتان در سایت های ویدئویی از جمله آپارات، یوتیوب و غیره، از جمله کارهایی است که باید انجام دهید.

به یاد داشته باشید که شما حکم مادر وبسایت خود را دارید و برای پرورش فرزندتان باید زمان بگذارید. اگر خوب آن را پرورش دهید و هر روز مراقبش باشید در عرض ۲ سال فرزند نوپای شما شروع به راه رفتن می کند، روز به روز قدم هایش را محکم تر برمی­دارد و در نتیجه شما را به اوج می رساند.

۲- مزایای کسب درآمد اینترنتی

کسب درآمد

۱- رهایی از محدودیت های زمانی و مکانی که کارهای معمولی برایمان می تراشند

در کسب وکار اینترنتی، شما بدون حضور در زمان و مکان خاصی و حتی در سفر، در خواب و استراحت کسب درآمد می کنید. در هر جای دنیا که باشید می توانید کار خود را مدیریت کنید. این یکی از بزرگ ترین مزیت های کسب درآمد اینترنتی است.

۲- شروع با حداقل سرمایه

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی به سرمایه زیادی نیاز ندارید. می توانید با گوشی، کامپیوتر، نوت بوک یا استفاده از شبکه های مجازی، بدون هیچ سرمایه ای کسب در آمد کنید. البته شاید در بعضی موارد به سرمایه اندکی نیاز پیدا کنید.

مثلا ساخت وبسایت که آن هم با خرید ارزان ترین دامنه، هاست و قالب های فروشگاهی وردپرس می توانید کار خود را شروع کنید. نگران سرمایه زیاد نباشید.

۳-ارتباط مستقیم اما از نوع متفاوت با مشتریان خود

کسب درآمد

دسترسی به مشتریان و مدیریت بسیار راحت آنها در کسب و کارهای اینترنتی از دیگر مواردی است که می توانیم به آن اشاره کنیم.

در این نوع کسب و کارها، می توانید با مشتری خود حتی بعد از خرید ارتباط داشته باشید، نظر آنها را در مورد محصول خریداری شده بدانید، با ارسال ایمیل و پیامک آنها را از محصولات جدیدتان آگاه کرده یا آنها را از تخفیف ها و امکانات ویژه تان باخبر کنید.

۴- صرفه جویی در زمان

می توانید به جای هدر دادن وقت و انرژی تان در پشت ترافیک و سر و کله زدن با خیابان های شلوغ، در اتاق خواب خود پای لپ تاپ بنشینید و کسب درآمد کنید. ساعت های هدر رفته بیرون از خانه را به کسب و کار اینترنتی اختصاص دهید.

با این کار، هر زمان که بخواهید می توانید استراحت کنید؛ بین کارتان نرمش کرده، قهوه ای بنوشید و محیط کاری شادی را برای خودتان ایجاد کنید.

چند اشتباه بزرگ در کسب و کارهای اینترنتی

هر کسب و کاری راه ها و چاه های منحصر به خودش را دارد. کسب و کار اینترنتی نیز این گونه است. در ادامه، چهار اشتباه بزرگ را به شما گوشزد می کنیم که در مسیر کسب و کارتان نباید انجامشان دهید.

۱- شروع کار بدون هیچ برنامه ای

کسب درآمد

هیچ وقت بدون برنامه خاصی کارتان را شروع نکنید. اگر هدفی برای راه اندازی کسب و کار نداشته باشید به جایی نمی رسید. بدون هدف حرکت نکنید. نقشه راه را برای خودتان ترسیم کنید. کسب و کارهای اینترنتی رقابتی هستند. هر چه هدفمندتر و شفاف تر قدم بردارید موفق تر می شوید.

۲- به کجا چنین شتابان؟

بیشتر افراد فکر می کنند همین امروز که کسب و کارشان را راه اندازی کردند فردا باید به در آمد برسند. یعنی کسب درآمد سریع و راحت بدون هیچ تلاش زیادی. اگر غیر از این چیزی سر راهشان سبز شود، بعد از مدتی خسته می شوند و از ادامه مسیر امتناع می کنند.

به طور یقین، هر کسب و کاری نیاز به زمان دارد تا در طول این مدت، میزان بازدهی خود را نشان دهد. عجله نکنید. هر چند کسب درآمد اینترنتی شروع آسانی دارد ولی در ادامه مسیر، تنها با خرج کردن صبر و حوصله تان می توانید به موفقیت برسید.

۳- رها کردن شغل فعلی به بهانه کار اینترنتی

این اشتباه را افراد شاغل مرتکب می شوند. معمولاً این افراد به دلیل هیجان اولیه خود سعی می کنند که از شغل اول خود استعفا داده و تمرکزشان را روی کسب و کار اینترنتی بگذارند. موفقیت در این روش، بسیار اندک است.

بهتر است شغل قبلی خود را ادامه داده و بخشی از زمان روزانه خودتان را به فعالیت در کسب و کار اینترنتی تان اختصاص دهید.

پس از مدتی که در کار خود حرفه ای شدید و به این نتیجه رسیدید که با تخصیص زمان بیشتر می توانید در آمد بالاتری داشته باشید، آن وقت از شغل قبلی انصراف دهید و تمام تمرکزتان را روی کسب درآمد اینترنتی بگذارید.

روش های کسب درآمد در فضای مجازی:

  • راه اندازی وب سایت های خدماتی یا فروش محصولات
  • نوشتن برنامه ها و افزونه های کاربردی
  • مدیریت پیج ها یا کانال های شبکه های اجتماعی
  • همکاری در فروش وب سایت ها
  • پیوستن به جرگه فریلنسرها
  • آموزش مجازی
  • راه اندازی پیج ها و کانال های جذاب

۱- راه اندازی وب سایت های خدماتی یا فروش محصولات

یکی از بهترین نقطه های قوت اینترنت، امکان ایجاد یک وب سایت برای فروش محصولات در هر ساعتی از شبانه روز است. این امکان، مخصوصا برای سایت هایی که کالای فیزیکی ندارند به یک هدیه بسیار با ارزش تبدیل شده است. چون آنها می توانند حتی در زمانی که خواب هستند نیز با فروش محصولاتشان کسب درآمد کنند.

این موضوع برای کسانی که کالای فیزیکی یا خدمات را می فروشند – نه تا اندازه کالاهای دیجیتال – نیز برقرار است. اگر صاحب یک مغازه هستید، می توانید از ورودی های سایت خود که بیش از چند هزار نفر هستند سودهای کلانی کسب کنید.

۲- نوشتن برنامه ها و افزونه های کاربردی

دانش برنامه نویسی یکی از برتری های آشکار در دنیایی است که روز به روز با تغییر کدها، رنگ تازه ای به خود می بیند. اگر به چندین سال قبل برگردیم و از زبان کسی که از آینده آمده برای مردم از گوگل و خرید آنلاین و کار در خانه بگوییم، احتمالا شاخ درمی آورند. با گسترش گوشی های موبایل هوشمند، بازار اپلیکیشن ها نیز حسابی پر رونق شده است.

امروزه هر کسب و کاری یک اپلیکیشن مخصوص به خود دارد و در آن اطلاع رسانی هایش را منتشر کرده و حتی محصولاتش را به فروش می رساند. شما می توانید با نوشتن اپلیکیشن های جذاب و کاربردی، بازار بزرگی را از آن خود کنید و حتی به یک برند قابل اعتماد تبدیل شوید.

در گوشه و کنار جهان تازه اپلیکیشن ها، به لطف سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس، جوملا و دروپال، فرصت های زیادی برای نوشتن برنامه های ریز و درشت و افزونه های کاربردی فراهم شده است.

با کمی خلاقیت و ترکیب آن با دانش برنامه نویسی تان می توانید یک پشت بام پر از پول را پارو بزنید. چون برنامه شما یک بار نوشته می شود اما میلیون ها بار فروش می رود. به دنبال حفره ها باشید. سعی کنید با برنامه یا افزونه تان آن حفره ها را پر کنید.

۳- مدیریت پیج ها یا کانال های شبکه های اجتماعی

کسب درآمد

شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک، تلگرام و اینستاگرام، بسترهای بسیار بزرگی برای معرفی شغل ها، انسان ها و سازمان ها هستند. اما همه مردم آن قدر زمان ندارند که هم به کسب و کار خودشان برسند و هم در شبکه های اجتماعی محصولات، خدمات و حتی خودشان را تبلیغ یا معرفی کنند.

در این بین است که شما می توانید به عنوان یک مدیر، هم سروسامانی به پیج و کانال دیگران بدهید و هم در آمدی از این راه داشته باشید.

۴- همکاری در فروش وب سایت ها

گاهی ما مشتری را داریم ولی جنس را نه. در این وضعیت، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم، همکاری با فروش وب سایت ها است. بسیاری از سایت های فروشگاهی، درصدهای قابل توجهی از فروش محصولاتشان را به همکاران فروش اختصاص می دهند.

این یک معامله دوسر سود است؛ چون هم آنها بازار فروش محصولاتشان را گسترش می دهند و هم شما به سودی خالص می رسید. مزیت های همکاری در فروش شامل مواردی مانند زیر می شوند:

  • رسیدن به سود خالص بدون نیاز به درگیر شدن با فرایندهای تولید و توزیع
  • عدم نیاز به انبار محصولات تولید شده
  • عدم نیاز به پشتیبانی محصول

۵- پیوستن به جرگه فریلنسرها

از تب و تاب فروش محصولات فیزیکی و دیجیتالی که بگذریم به فروش مهارت ها می رسیم. اینترنت بستری را برای متخصصین فراهم کرده که می توانند بعد از ساعت های کاری معمولی شان، شغل دوم راحتی داشته باشند. شغلی که برای انجام آن نیازی به خروج از منزل ندارند. به این نوع از کسب و کار، فریلنسری گفته می شود.

کسب و کار فریلنسری آن قدر در جهان جا افتاده که تقریبا یک سوم بار کاری کشوری مثل آمریکا بر دوش فریلنسرها است. برای معرفی شدن به عنوان یک آزادکار با تجربه (همان فریلنسر) نیاز به صبر و تلاش صادقانه دارید.

به یاد داشته باشید که همیشه کار مورد علاقه خودتان را انجام دهید. در این صورت، نه تنها کیفیت کار شما غیرقابل مقایسه خواهد شد بلکه از تلاشی که دارید، خسته نمی شوید.

۶- آموزش مجازی

درصد قابل توجهی از مردم، مهارت هایی قابل آموزش به دیگران دارند. اینترنت این امکان را برای آنها فراهم می کند که به سادگی بتوانند مهارت خاص خود را به تعداد افراد زیادی آموزش دهند.

در این نوع از آموزش، کافی است که تنها یک بار، مهارت خود را در قالب فیلم، صدا و حتی به صورت متنی تهیه کنید و بارها آن را به فروش برسانید. حتی می توانید بروزسانی های جدیدی برای آموزش خودتان در نظر بگیرید و از این راه، خودتان را در صدر جدول آموزش آن مهارت نگه دارید.

برای فروش آموزشتان هم می توانید به سایت های آموزشی فعال در اینترنت مثل «فرادرس» یا «فرانش» و سایت هایی از این دست، مراجعه کنید.

در این گونه سایت ها، بدون آنکه خودتان را درگیر فرایندهایی مثل تاسیس سایت، سئو، بازاریابی و فروش کنید آموزشتان را به دیگران می فروشید و درصدی از فروشتان را به این سایت ها می پردازید. در غیر این صورت می توانید خودتان یک وب سایت تخصصی بزنید و در آن شروع به آموزش مهارت هایتان کنید.

البته بسترهایی مثل تلگرام و اینستاگرام را نیز نباید فراموش کرد. افراد بسیار زیادی در این شبکه های اجتماعی حضور دارند. با یک برنامه ریزی هدفمند می توانید بخش قابل توجهی از آنها را به مشتریان خود تبدیل کنید.

علاوه بر این می توانید در کنار آموزش مجازی، کلاس های خصوصی رفع اشکال یا کلاس های خصوصی اضافی نیز برپا کرده و از این راه نیز در آمدی جداگانه برای خودتان ایجاد کنید.

۷- راه اندازی پیج ها و کانال های جذاب

اگر مطلبی برای آموزش دارید یا فکر می کنید که می توانید از خلاقیتتان برای تولید محتواهای جذاب استفاده کنید هر چه زودتر دست به کار شوید و در یک یا چند شبکه اجتماعی – پیشنهاد ما حداکثر دو شبکه است – کار خودتان را آغاز کنید.

کم کم وقتی که در این شبکه ها افراد زیادی عضو شما بشوند می توانید از طریق گرفتن تبلیغات، درآمد بسیار خوبی داشته باشید.

علاوه بر این می توانید کارهای هنری، انواع خدمات مثل آرایشگری، خیاطی و انواع غذاها، شیرینی ها و دسرها را در منزل تهیه کنید و از طریق پیج یا کانال خود به فروش برسانید.

روش های کسب درآمد در دنیای واقعی

کسب درآمد از دنیای واقعی

اغلب افرادی که با اینترنت آشنا نیستند، به دنبال شرکت هایی می گردند تا بتوانند از طریق کار کردن برای آن ها به درآمد بدون سرمایه اولیه برسند. راه های زیادی برای اینکه خودتان بتوانید کسب وکاری بدون سرمایه در دنیای واقعی بیافرینید وجود دارد:

  1. نگهداری از سالمندان
  2. نگهداری از کودکان
  3. نگهداری از حیوانات خانگی
  4. تهیه غذای خانگی
  5. انجام تعمیرات
  6. فروش محصولات
  7. مشاوره دادن در زمینه تخصص تان
  8. کسب درآمد از اجاره همه چیز (خانه، اتاق، پارکینگ و …)
  9. ارسال بسته و غذا با ماشین و یا دوچرخه شخصی
  10. فروش لباس های دست دوم و یا استفاده نشده
  11. کسب درآمد از بورس
  12. مشارکت در کسب وکار
  13. فروشگاهی برای ایده هایتان باز کنید.

در این میان به تشریح برخی از موارد رایج می پردازیم.

۱- کسب درآمد از بورس

کسب درآمد از بورس

سرمایه گذاری یا بهتر است بگوییم، علم سرمایه گذاری، انواع روش های کار کردن با پول را شامل می شود. یکی از این روش های داغ و پرجنب وجوش – به خصوص در ایران – بازار بورس است.

برای برخی از ما، بورس، همچنان در ردیف واژه های تازه و مشکوک، جا خشک کرده است. اما شاید بد نباشد به جای چپ چپ نگاه کردن به بازارهایی مثل بورس، قدمی در جهت آشنایی با این مفهوم ها برداریم و یک بار برای همیشه بفهمیم که اصلا بورس چیست؟

یکی از بهترین مکان ها برای یادگرفتن چم وخم بازار بورس «خانه سرمایه» است. شما می توانید هم به صورت حضوری و هم غیرحضوری در بهترین و به روزترین آموزشگاه بورس ایران آموزش ببینید.

با استفاده از آموزش بورس می توانید به صورت مجازی وارد بازار بورس شوید و بدون اینکه ریالی پول جابه جا کنید، از صفر تا صد سرمایه گذاری در بورس را یاد بگیرید، معامله انجام دهید، با فضای بورس آشنا شوید و بعد از اینکه مطمئن شدید می توانید از بورس کسب درآمد کنید، به سراغ بازار واقعی بورس بروید.

با سرمایه کم شروع کنید، ضرر نمی کنید؛ اگر هم ضرر کردید در عوض نبض بازار را به دست می گیرید و تجربه کسب می کنید. اگر به سود رسیدید، در طول زمان سودتان را افزایش دهید، آهسته حرکت کنید. شما می توانید بدون حضور در تالار بورس، درآمدزایی از آن را آغاز کنید.

۲- مشارکت در کسب و کار (سرمایه گذاری خطرپذیر)

یکی از راه های جالب برای کسب درآمد بدون سرمایه، مشارکت در کسب و کار دیگران است که به آن سرمایه گذاری خطرپذیر هم می گویند.

در این روش شما بدون اینکه شخصا کسب و کاری را راه اندازی کنید، تنها با گذاشتن مبلغ مشخصی در سود و زیان تجارت دیگران شریک می شوید. در صورت انتخاب کسب و کار درست و داشتن آگاهی از روش های نوین سرمایه گذاری، می توانید سود زیادی از این روش به دست آورید.

۳- کسب درآمد از اجاره همه چیز

کسب درآمد

این روش جدیدی نیست و همچنان یکی از بهترین راه های در آمد زایی به شمار می رود. از روزگاران خیلی دور، صاحبان ملک با اجاره دادن خانه مسکونی، تجاری، زمین کشاورزی، ویلا و باغ، کسب درآمد می کردند.

شما هم می توانید در کنار شغل اصلی خود، چیزهایی که دارید را اجاره دهید و ماهیانه مبلغی دریافت کنید. اجاره دادن خودروی شخصی، ماشین آلات ساختمانی و صنعتی هم می تواند منبع خوبی برای کسب درآمد باشد.

می توانید با شرکت های کرایه اتومبیل یا به صورت شخصی با افرادی که کارشان رانندگی است قرارداد ببندید. حتی می توانید کتاب یا محصولات فرهنگی تان را برای مدتی اجاره دهید.

برای این کار باید موتور خلاقیتتان را روشن کنید. مثلا ایجاد یک کتابخانه عمومی در مجتمع های مسکونی یا محله ها با کتاب هایی که از شما یا همسایه هایتان تشکیل می شود راهی مفید برای پول درآوردن از کتاب هایی است که مدت ها در حال خاک خوردن بود ه اند!

۴- فروشگاهی برای ایده هایتان باز کنید

جملات انگیزشی

یکی از روش های پنهان در آمد زایی، فروش ایده است. این روش کسب درآمد در ایران خیلی مرسوم نیست ولی کم کم جایگاهش را پیدا خواهد کرد.

در این روش، افرادی که متخصص هستند و ایده های بکری دارند می توانند ایده شان را بفروشند. علاوه بر این، شرکت هایی مانند شرکت های شتاب دهنده استارت آپ ها روی ایده ها سرمایه گذاری می کنند و با دادن مبلغی برای سرمایه اولیه، به راه اندازی کسب و کار فرد، سرعت می بخشند. از آنجایی که هدف این مقاله، اشاره به روش های کسب درآمد است، به تفصیل به این مقوله نپرداختیم.

پردرآمدترین کسب و کارهای بدون نیاز به سرمایۀ اولیه

مشاغل بسیاری در دنیا وجود دارند که بدون نیاز به سرمایه می توان در آن ها به درآمد خوبی رسید که در ادامه نگاهی به چند نمونه از آن ها می اندازیم.

۱- تولید محتوا:

کسب وکارهای بسیاری هستند که برای معرفی بهتر خدمات خود، به افرادی برای نوشتن متن، ساختن ویدئو و اینفوگرافیک نیاز دارند. اگر در این زمینه مهارت دارید می توانید در تولید محتوا موفق باشید.

۲- تایپ کردن:

شرکت های فراوانی به منشی با توان تایپ سریع نیازمندند. اگر دارای این مهارت هستید، دست به کار شوید.

۳- کسب درآمد از طریق شبکه های اجتماعی:

حتماً اینفلوئنسرهای بسیاری را دیده اید که این روزها با تولید محتوا برای صفحات شخصی خود به مخاطبان بالایی رسید ه اند. حتما نام «صدف بیوتی» در اینستاگرام به گوشتان خورده است.

اگر شما نیز چنین پتانسیلی در خود می بینید که بتوانید صفحه ای بسازید و ایدۀ جذابی را در آن بپرورانید، تبریک می گویم. احتمالاً به زودی کسب وکارهای متعددی به شما تبلیغ می دهند.

۴- رانندگی در تاکسی های اینترنتی:

افراد زیادی هستند که حتی بدون اینکه سررشتۀ چندانی از فضای مجازی داشته باشند، از مهارت رانندگی شان استفاده می کنند و در تاکسی های اینترنتی مشغول به کار می شوند.

این روزها به دلیل کاهش استفادۀ مردم از پول نقد، امکان پرداخت آنلاین در تاکسی های اینترنتی و پیدا کردن نزدیک ترین راننده، تمایل به استفاده از این سیستم خدمت رسانی بیشتر شده است. در این خصوص می توان به تاکسی های اینترنتی پرطرفداری چون «اسنپ» و «تپسی» اشاره کرد.

۵- تهیه غذای خانگی:

صرف غذا از نیازهای اولیه بشر است. این روزها افراد بسیاری به دلیل مشغله زیاد، زمان کافی برای طبخ غذا ندارند. از آن گذشته، خوردن غذای «مامان پز» چیز دیگری استدر این خصوص می توان به صفحه اینستاگرامی «بشقابک» اشاره کرد!

پس شما هم می توانید از مهارت تان در آشپزی استفاده کنید یا حتی همانند صفحه ی اینستاگرامی «آیزادفود» میوه های خشک در اختیار مشتریان بگذارید و یا اینکه به تهیه مواد ضروری در طبخ غذا مانند سبزی سرخ کرده، بادمجان سرخ کرده، رب گوجه، رب انار و غیره بپردازید.

هرچه خلاقیت بیشتری به خرج دهید، شانس بیشتری در جلب مشتری دارید.با بالارفتن هزینه های زندگی و تلاش افراد برای پیدا کردن شغلی با درآمد بالاتر، ایدۀ راه اندازی کسب وکاری که با کمترین هزینه بتواند بالاترین بازده را بدهد، ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است.

توصیۀ دوستانۀ ما به شما این است که چشم بسته قدم برندارید و دانش تان را افزایش دهید. در عصر مدرن، اینترنت روش ارتباطی مؤثری برای برقراری ارتباط مستقیم با مشتریان است؛ بنابراین اگر با آن آشتی کنید، در بازاریابی موفق ترید.

البته ما از داشتن برگ برنده حرف می زنیم و ناآشنایی با فضای اینترنت، مانع راه اندازی کسب وکار نمی شود. چه بسیارند افراد مستعدی که با مغزهای پُر از ایده، آرزوی راه اندازی کسب وکاری با امضای خودشان را دارند و از دست های خالی شان می ترسند.

با دانستن هرچه بیشتر دربارۀ کسب وکارهای بدون سرمایه و راهکارهای هوشمندانۀ رسیدن به موفقیت، می شود این آرزو را به خاطره تبدیل کرد.

ادامه مطلب
چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟
چطور یک ایده ثروت ساز پیدا...

ذهن انسان، گنجینه ای از افکار و تخیلات منحصربه فردی است که می توانند با دریافت توجه کافی، خالق زیباترین و بهترین تجربیات باشد. خیلی وقت ها ما این قدرت ذهن را به سادگی دست کم می گیریم و بسیاری از فرصت های خود را بدون اینکه متوجه باشیم از دست می دهیم. با اینکه همه ی افکار موجود در ذهن ما نتیجه ی مثبتی در پی ندارند، اما تعداد افکاری که می توانند تبدیل به واقعیتی جذاب و لذت بخش شوند، بیش از حد تصور ماست. ایده های ثروت ساز یکی از همین افکار مثبت هستند که می توانند دریایی از سرمایه و خوشبختی را به ما هدیه دهند. احتمالا کنجکاو شده اید که با این افکار جالب و پربازده بیشتر آشنا شوید! پس با ما همراه باشید تا شما را با دنیای جذاب ایده ثروت ساز آشنا کنیم.

ایده ثروت ساز چیست؟

چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟

ایده های ثروت ساز، ایده ها و راهکارهای خلاقانه ای هستند که می توان از آن ها برای ایجاد منابع پایدار مالی و حتی علمی بهره برد. با پیگیری این ایده ها، رسیدن به اهداف و آرزوها تبدیل به ساده ترین کار جهان خواهد شد و انسان می تواند با کوچک ترین تلاش به بزرگ ترین نتایج ممکن دست پیدا کند. یک ایده ثروت ساز خوب، منجر به اخذ تصمیمات منطقی و هوشمندانه در افراد می شود. همین موضوع ارزش ثروت ایجاد شده توسط این اشخاص را تعیین می کند.

ایده های ثروت ساز چه ویژگی هایی دارند؟

ایده هایی که منجر به تولید ثروت و منابع مالی دائمی و بی پایان می شود، معمولا دارای سه ویژگی مشترک هستند. اگر ایده های شما دارای این ویژگی ها هستند، با خیال راحت برای پیاده سازی آن ها برنامه ریزی کنید؛ چرا که قرار است تمامی رویاهایتان را به حقیقت تبدیل کنند. این ویژگی ها عبارت اند از:

۱- نیاز طیف وسیع تری از جامعه را برآورده می کنند

معمولا ایده های ثروت ساز نیاز بخش بزرگی از جامعه را برآورده می کنند. پیاده سازی این ایده ها مشکل افراد بسیاری را برطرف می کنند و باعث می شوند افراد بیشتری برای رفع نیاز یا حل مشکل شان به خرید ایده ی شما روی بیاورند. به این ترتیب، بدون تلاش زیاد، ثروت به سمت شما روانه خواهد شد.

چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟

۲- خلاقانه هستند

خلاقیت یکی از ویژگی های این نوع از ایده هاست. با طرح راهکارهای خلاقانه، می توان بر مشکلات حل نشدنی غلبه کرد. در بسیاری از مواقع راهکار دائمی و مناسبی برای رفع برخی از نیازها در دسترس نیست. خلاقیت کمک می کند تا این نیازها به روش جدیدی برطرف شوند. همین موضوع سیل ثروت را به سوی شما جاری خواهد کرد.

چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟

۳- میزان اثرگذاری بیشتری دارند

از دیگر ویژگی های یک ایده ثروت ساز، میزان اثرگذاری بیشتر آن نسبت به سایر روش هاست . معمولا چنین راهکارهایی به طور آنی نیاز افراد را مرتفع می کنند و می تواند اثر خود را در طولانی مدت حفظ کنند. به همین جهت نسبت به سایر روش ها از طرفداران بیشتری برخورداند و ثروت بیشتری را جذب می کنند.

چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟

۴- قابلیت اجرایی دارند

مهم ترین ویژگی یک اندیشه ی ثروت ساز، داشتن قابلیت اجرا شدن است. افکاری که قابل پیاده سازی نیستند همیشه در حد یک رویا باقی می مانند و مسلما نمی توان از آن ها توقع تولید پول و ثروت داشت. پس پیش از ایده پردازی بررسی کنید که آیا فکر شما از قابلیت اجرایی برخوردار است یا خیر.

مهم ترین نکته درمورد یک ایده ی ثروت ساز چیست؟

مهم ترین نکته درمورد ثروت ساز شدن ایده این است که یک ایده با اجرای درست موفق می شود. حالا گاهی این ایده، آن قدر ساده است که اصلا فکرش را هم نمی کنیم که بتواند ثروت ساز باشد، اما فردی می آید و این ایده را ثروت ساز می کند. بیایید با یک مثال ساده شروع کنیم؛ اگر دقت کنیم در محل زندگی همه ی ما سوپر مارکت های متعددی وجود دارد که همه سوپر مارکت هستند، اما یکی از آن ها از بقیه شلوغ تر و پرفرو ش تر است! چرا؟ مگر ایده ی همه این سوپر مارکت ها یکسان نیست؟ همگی آن ها می خواهند نیاز اهل محل را به لوازم مصرفی منزل تامین کنند، اما یکی از این سوپر مارکت ها از دیگران موفق تر است. به این خاطر که ایده به خودی خود اهمیتی ندارد و مهم درست اجرا کردن آن است.

مثلا سوپر مارکت پرفروش تر محصولات را زیباتر در قفسه ها چیده است، با برخورد گرم تری با مشتریان رفتار می کند و فروشگاه مرتب تری دارد و همین موضوع های ساده باعث شده است بیشتر فروش کند و پولسازتر باشد. پس بهتر است به جای تمرکز زیاد روی ایده، به اجرای آن فکر کنیم. بیایید مثال دیگری را بررسی کنیم، شما به دنبال کلاس زبان مناسبی برای ثبت نام می گردید، در این بین موسسات بسیار زیادی وجود دارند، چند موسسه را انتخاب می کنید و با آنها تماس می گیرید. در این تماس تلفنی، موسسات ویژگی های دوره های آموزشی و اساتید خود را معرفی می کنند و شما تصمیم می گیرید کدام یک را انتخاب کنید. وقتی به موسسه می روید می بینید بسیاری دیگر نیز به همان دلایل شما این موسسه زبان را انتخاب کرده اند و این موسسه توانسته است نسبت به سایر رقیبان موفق تر و به عبارتی ثروت سازتر عمل کند.

خوب حالا دقیقا متوجه می شویم که ثروت ساز بودن یک تفکر، چندان هم به خود ایده ربطی ندارد. مثلا ایده موسسه زبان یا ایده سوپر مارکت ایده های ثروت ساز و غیرمعمولی به نظر نمی آیند، اما می توانند برای برخی افراد ایده ای ثروت ساز باشند و برای برخی دیگر خیر.

چطور یک ایده ی ثروت ساز مخصوص به خودمان پیدا کنیم؟

پس همانطور که گفتیم ایده ثروت ساز به واسطه اید اش ثروت ساز نشده است، بلکه اجرای ایده مهم است،خیلی ها به اشتباه فکر می کنند ایده ثروت ساز باید یک ایده ی خاص باشد، اما واقعیت این است که هر ایده اجرایی خاص می خواهد تا تبدیل به یک ایده ثروت ساز شود، ساده ترین ایده ها با اجرایی متفاوت، ثروت ساز می شوند و خاص ترین افکار با اجرایی بد شکست می خورند. پس من هم اگر می خواهم یک ایده ثروت ساز پیدا کنم، بهتر است به این موضوع توجه کنم که چه ایده ای را می توانم خوب اجرا کنم؟ چه کاری را می توانم بسیار بهتر از دیگران انجام دهم، این دقیقا همان ایده ای است که من را ثروتمند می کند. برای اینکه بفهمیم چه ایده ای را می توانیم خوب اجرا کنیم، باید لیستی از ایده هایی که فکر می کنیم می توانیم به خوبی اجرا کنیم، تهیه کنیم.

ایده ثروت ساز

۵ سوالی که می توانید با آن ها ایده ثروت ساز خود را پیدا کنید!

برای اینکه بفهمیم دقیقا چگونه می توانیم ایده ثروت ساز خود را پیدا کنیم، کافیست چند دقیقه زمان بگذاریم و به ۵ سوال زیر پاسخ دهیم. سعی کنید برای هر سوال چند دقیقه زمان بگذارید. مطمئن باشید این ۵ سوال می توانند دریچه های جدیدی را در یافتن یک ایده ثروت ساز به روی شما باز کند.

  1. من در گذشته چه کارهایی را به خوبی انجام داده ام؟
  2. من در گذشته به واسطه انجام چه کارهایی توسط اطرافیانم مورد تحسین قرار گرفته ام؟
  3. تفریح من انجام دادن چه کاری است؟
  4. انجام دادن چه کاری برای من ساده است؟
  5. اگر جای صاحب چه کسب و کاری باشم می توانم کار او را بهتر انجام دهم؟

پس از فکر کردن و پاسخ دادن به سوالات بالا می توانید به ایده ثروت ساز مخصوص خودتان بسیار نزدیک شوید. وقتی که به سوالات بالا پاسخ دهیم، ذهن فعال می شود و ایده عالی ما پس از مدتی پیدا خواهد شد. سعی کنید سوالات را در یک دفترچه یا گوشی همراه خود یادداشت کنید. سپس در روزهای آینده ایده هایی را که به ذهن تان م رسند زیر این سوالات اضافه کنید. خواهید دید بعد از مدتی دفترچه ای از ایده های مختلف دارید که هر یک می توانند تفکری ثروت ساز باشند. حالا کافیست از بین این ها یک ایده را انتخاب و آن را به بهترین شکل اجرا کنیم.

باورهایی که باعث می شوند که نتوانید ایده ی ثروت ساز خود را پیدا کنید

چطور یک ایده ثروت ساز پیدا کنیم؟

در بسیاری از مواقع، ما تاثیر افکار منفی و ضعیف روزمره را بر زندگی و اهداف خود نادیده می گیریم. گاهی آن قدر این تفکرات و جملات ناخوشایند را در ذهن خود مرور می کنیم که پس از مدتی افکار منفی تبدیل به واقعیت می شوند. این افکار در تمامی بخش های زندگی ما نفوذ می کنند که یکی از این بخش ها پیدا کردن ایده ی ثروت ساز است. برای آشنایی هرچه بیشتر شما با این تفکرات آسیب زننده، چندین مورد از آن ها را در ادامه معرفی می کنیم. این افکار غلط را به خاطر بسپارید و از آن ها دوری کنید.

  1. درآمدم برای پس انداز کافی نیست: شاید پس از پرداخت قبض ها و خرید مایحتاج خانه مبلغ چندانی ته حساب تان باقی نماند؛ اما قبل از اینکه این مبلغ کم را در ذهن خود تبدیل به یک فاجعه ی مالی کنید، به خاطر داشته باشید که حتی پس انداز کردن کمترین مبالغ می تواند در آینده برایتان نجات دهنده باشد.
  2. پول داشتن فقط دردسر است: بسیاری از افراد بر این باور اشتباه پایبند هستند که پول باعث دردسر است. اما استیو سیبولد (Steve Siebold) نویسنده ی کتاب «ثروتمندان چگونه فکر می کنند؟»، معتقد است که پول مشکلات را حل می کند. به عقیده ی او، افراد متوسط جامعه با این افکار که ثروتمندان فریبکار یا خوش شانس هستند، شست وشوی مغزی شده اند. درست است که نمی توان با پول شادمانی را خریداری کرد، اما می توان با آن زندگی را ساده تر و لذت بخش تر کرد.
  3. این روزها پولدار شدن سخت است: اینکه وضعیت مالی فعلی خود را متاثر از شرایط بیرونی ببینید و نقش خود را در ایجاد این شرایط انکار کنید، باعث محدودیت ذهنی شما خواهد شد. مادامی که فکر می کنید پولدار نمی شوید، به پول نخواهید رسید. با اینکه فکر کردن مطلق به پولدار شدن هم می تواند مشکل ساز باشد، اما به خاطر داشته باشید که این کار نیازمند واقع بینی و اقدام هوشمندانه است.
  4. هیچ وقت نمی توانم قسط هایم را بپردازم: اگر قسط ها و قرض های بسیاری برای پرداختن دارید، پیش دستی کنید و پیش از رسیدن زمان پرداخت به جمع آوری پول بپردازید. با این تفکر که هرگز از پس پرداخت آن ها بر نمی آیید، واقعا در پرداخت آن ها عاجز خواهید شد.
  5. هیچ وقت از سرمایه گذاری سر در نمی آورم: سرمایه گذاری دارای ابعاد گوناگونی است که باعث می شود امری پیچیده به نظر برسد. بسیاری از افراد در اولین برخورد با این پیچیدگی خسته و کلافه می شوند و تصور می کنند که هرگز از آن سر در نخواهند آورد. با این وجود، همه می توانند با یادگیری اصول اولیه ی سرمایه گذاری بر این ترس کاغذ غلبه کنند و پولی را که با طرز تفکر اشتباه از دست داده اند، مجددا به دست آورند. سرمایه گذاری بهترین راه برای به کار انداختن سرمایه و افزایش آن است.
  6. هرگز به اندازه ی فلانی پول در نمی آورم: به قول مارک تواین (Mark Twain): «مقایسه مرگ لذت است». به خصوص مقایسه ی وضعیت مالی خود با دوستان تان که اشتباه ترین کار ممکن است. چنین مقایسه هایی باعث افسردگی، ناامیدی و حتی دلخوری می شوند و نتیجه ای جز این ها در پی ندارند. پس به جای مقایسه، اهداف مالی خودتان را طراحی کنید و برای رسیدن به آن ها تلاش کنید.
  7. فقط می توانم در حد رشته ی خودم پول در بیاورم: بسیاری از ما عادت کرده ایم که به حرفه ای ترین افراد –که پول زیادی هم در نمی آوردند- در رشته ی خود نگاه کنیم و فکر کنم که نهایتا آینده ی ما نیز مثل آن ها خواهد بود. این تفکر باعث آزردگی و ناامیدی ما می شود. از سوی دیگر داشتن چنین تفکر بازدارنده ای ما را در وضعیت مالی فعلی نگاه می دارد و مانع کسب درآمد بیشتر می شود.
  8. دیگر برای پس انداز بازنشستگی دیر شده است: شاید به تازگی وارد چهل سالگی شده باشید و به خاطر شرایط کاری خاص تان، موفق به پس انداز پول کافی برای دوران بازنشستگی نشده باشید. قطعا در چنین شرایطی ترس گریبان هر کسی را می گیرد، اما از خود بپرسید آیا درآمد دارید؟ آیا می توانید مقداری از آن را پس انداز کنید؟ اگر جواب تان مثبت است، ترس را کنار بگذارید و به پس انداز سرمایه بپردازید.
  9. برای پول درآوردن باید پول داشت: این طرز فکر، کلیشه ای ترین تفکر منفی در بین قشر متوسط است. همین فکر باعث می شود افراد ایده های خود را بی سرانجام رها کنند. کلیشه ها معمولا بهترین بازدارنده ها و بدترین مخرب ها هستند. هرچه سریع تر از شر این طرز فکر مسموم خلاص شوید، سریع تر می توانید پول در بیاورید.
  10. علاقه ای به چک کردن موجودی حسابم ندارم: اگر تمایلی به بررسی موجودی کارت بانکی تان ندارید، احتمالا همین چند روز پیش ولخرجی بسیار بدی کرده اید و می ترسید با عدد کوچک حساب تان مواجه شوید. چنین تفکری برای پولدار شدن خطرناک است. هنگامی که از کارت بانکی برای خرید استفاده می کنید، باید بیشتر متوجه مخارج تان باشید.

پس از پیدا کردن ایده ثروت ساز مخصوص به خود، باید آن را با چه چیزهایی سازگار کنید؟

همانطور که در بخش ویژگی های ایده ثروت ساز اشاره کردیم، قابلیت اجرا و پیاده سازی ایده، از مهم ترین ویژگی های چنین طرز فکری است. تفکری که به عمل تبدیل نشود در حد یک رویا باقی می ماند و خیلی زود به خاطرات می پیوندد. برای پیاده سازی افکار، ابتدا باید آن ها را با شرایط حاکم بر محیط سازگار کرد. شرایطی که در ادامه نام می بریم، برخی از مهم ترین مواردی هستند که باید پیش از پیاده سازی ایده، مورد توجه قرار دهید:

  1. شرایط اجتماعی و فرهنگی: در بسیاری از موارد تفکرات و ایده های ما با شرایط و خط قرمزهای جامعه ای که در آن زندگی می کنیم هم خوانی ندارد. این عدم هم خوانی و هماهنگی باعث می شود ناب ترین و پولسازترین ایده ها با شکست مواجه شوند. پس سازگاری اید دو مورد با یکدیگر از مهم ترین فاکتورهایی است که باید مد نظر قرار دهید.
  2. شرایط اقتصادی: نظریه های پولساز تا زمانی قابلیت تولید سرمایه دارند که با وضعیت اقتصادی و جیب مخاطبین سازگاری داشته باشند. تصور کنید ایده ی شما نیاز قشر متوسط جامعه را برطرف می کند، اما هزینه ای که برای ارائه ی آن در نظر گرفته اید مناسب درآمد قشر هدف تان نیست. در این حالت نظریه ی شما شکست خواهد خورد.
  3. شرایط سیاسی: توجه به شرایط سیاسی کشور و هماهنگی آن با ایده ی شما موجب می شود تا در مسیر حرکت خود دچار مشکلات اساسی نشوید و در چارچوب قوانین محیط خود باقی بمانید.
  4. شرایط زیست محیطی: یکی از مواردی که زیاد از قلم می افتد توجه به شرایط زیست محیطی است. گاها ایده هایی بسیار عالی و پولساز داریم که در صورت پیاده سازی، آسیب های جبران ناپذیری را به محیط زیست وارد می کند. ثروت سازی یعنی به دست آوردن سرمایه، پس نابودی سرمایه ی عظیمی همچون محیط زیست آن هم به قیمت رسیدن به سرمایه ای بسیار کوچکتر، به مرور ایده ی شما را با مشکل مواجه خواهد کرد.
ادامه مطلب