Lines_Background
مینی‌دوره رایگان درآمد روزانه ۱۰۰ دلار از فارکس
00روز
00ساعت
00دقیقه
00ثانیه
ثبت‌نام رایگان
لوگو خانه سرمایه
آموزش ترید از صفر صفر

کسب درآمد از اینترنت

کسب درآمد از تبلیغات
۱۴ روش پول درآوردن و کسب...

«علم بهتر است یا ثروت؟» شاید این جمله کلیشه ای شما را به یاد کلاس انشای سال های دور بیندازد. بیایید یک بار برای همیشه پاسخ این سوال را روشن کنیم. واقعیت این است که علم لازمه رسیدن به ثروت است. شما تا علم کافی در حوزه مورد علاقه تان نداشته باشید، نمی توانید به موفقیت برسید. در عصر جدید و با پیشرفت تکنولوژی اگر روش های کسب درآمد از تبلیغات موثر را ندانید، کلاهتان پس معرکه است. باید در میان رقبایتان اثبات کنید که شما هم حرفی برای گفتن دارید. برای رسیدن به این مهم باید تاثیرگذاریتان را افزایش دهید. می پرسید چطور؟ همراهمان باشید تا ببینید چطور می توان از طریق تبلیغات به درآمد رسید.

تبلیغات به چه چیزی گفته می شود؟

تبلیغات وسیله ای برای برقراری ارتباط با کاربران یک محصول یا خدمات است. تبلیغات همیشه وجود دارد حتی اگر مردم از آن آگاه نباشند. در دنیای امروز پیام تبلیغاتی ممکن است از طریق هر رسانه ای به مخاطب منتقل شود. تلویزیون، چاپ (روزنامه ها، مجلات، مقالات و غیره)، رادیو، مطبوعات، اینترنت، فروش مستقیم، نامه پستی، مسابقه، حامی مالی، پوستر، رویدادها، رنگ ها، صداها، تصاویر و حتی افراد می توانند شیوه ای برای انجام تبلیغات باشند. صنعت تبلیغات متشکل است از شرکت ها و آژانس هایی که محتوای تبلیغاتی می سازند، رسانه هایی که تبلیغ را نشر می دهند، تعداد زیادی ویراستار، ایده پرداز، مدیران برند، محققان، رییس های خلاق و طراحان است. شرکتی که نیاز به تبلیغ خود یا محصولاتش دارد، یک آژانس تبلیغاتی را برای این کار استخدام می کند. آژانس تبلیغاتی به برندینگ، چشم انداز و ایده آل ها، اهداف و ارزش های پشت آن شرکت می پردازد. آژانس ها ایده ها و مفاهیم را به تصاویر، متن و چیدمان منحصر به فردی تبدیل می کنند تا بتوانند با مخاطبین ارتباط برقرار نمایند. دنیای مجازی، قاره ها را به هم پیوند زده و مسیر ارتباط بین انسان ها را بسیار هموارتر از گذشته ها کرده است. همین امکانات جدید، در روش های کسب درآمد هم تغییرهای بزرگی ایجاده کرده اند. ما دیگر برای کسب درآمد، فقط با مجموعه ای از روش های سنتی رو به رو نیستیم. حالا، ابزارهایی در اختیار داریم که به ما کمک می کنند تا به شیوه ای نوین و بهینه به درآمد و پول برسیم.

کسب درآمد از تبلیغات

انواع تبلیغات

روش های متعددی برای تبلیغات وجود دارد از جمله:

  • روزنامه
  • مجله
  • رادیو
  • تلویزیون
  • در فضای باز و ترانزیت
  • نامه مستقیم، کاتالوگ و بروشور
  • تبلیغات اینترنتی

از چه نوع تبلیغاتی می توان درآمد کسب کرد؟ با چه نوع تبلیغاتی می توان پول پارو کرد؟

همانطور که اشاره شد تبلیغات در عصر حاضر وجود دارد حتی اگر مخاطب به آن آگاه نباشد. در هجوم تبلیغات، بیزینسی موفق است که بتواند مخاطب هدف خود را درست شناسایی کرده و به تجزیه، تحلیل و آنالیز آن ها بپردازد. به این معنا که به جمع آوری ویژگی های جمعیت شناختی، زبانی، مکانی و علاقمندی آن ها توجه کند. آنالیز مخاطب به بازاریابی بیزینس شما کمک می کند. در ابتدا شما باید بتوانید محصول یا خدمات خود را به مخاطب بشناسانید تا در ادامه بتوانید به گونه ای در او علاقمندی ایجاد کنید که به محصول و یا برند شما فکر کند و به عبارتی برای تبدیل مخاطب به مشتری باید بتوانید قصد خرید را در آن ها به وجود آورید و در نهایت بتوانید مشتریان خود را حفظ کنید. نکته حائز اهمیت دیگر در تاثیرگذاری تبلیغات شما، ایجاد نیاز کردن در مخاطب است. گاهی این نیاز از پیش در مخاطب نسبت به محصول یا خدماتی خاص وجود دارد و وجود تبلیغات از سوی شما، مخاطب را برای خرید یا استفاده از خدماتتان جلب می کند. اما گاهی تبلیغات است که حس خلاء و نیاز را در مخاطب ایجاد می کند و این مورد شاید در تبلیغات تلویزیونی که طیف وسیعی از مخاطبین را در بر می گیرد بیشتر دیده شود. پس به طور کلی باید بدانید برای چه مخاطبی و در چه زمانی و چگونه ایجاد نیاز می کنید. این فاکتورها در تاثیرگذاری تبلیغات نقش به سزایی خواهند داشت.

14 روش کسب درآمد از تبلیغات

۱- تبلیغات در روزنامه

این نوع از تبلیغات می تواند محصول شما را به طیف وسیعی از مخاطبین معرفی کند. تبلیغات در روزنامه از قدیمی ترین شیوه های تبلیغاتی است و در عصر حاضر هنوز هم بیزینس ها به این شیوه برای معرفی خود به مخاطبین فکر می کنند. این نوع از تبلیغات کاری فراتر از صرفا یک بار معرفی و فروش محصول می کند و توان این را دارد که مشتری را بارها و بارها به آن محصول بازگرداند. تبلیغات در روزنامه شیوه خوبی برای جذب افراد بالای ۴۵ سال که تمایل بیشتری به خواندن متون چاپی دارند است تا افراد جوان. طیف جوان جامعه اغلب به دنبال کردن اخبار از طریق تلویزیون، رادیو و اینترنت تمایل نشان می دهند. همانند تمامی اَشکال تبلیغات، هزینه تبلیغات چاپی هم به سایز تبلیغ، اینکه در چه روزنامه ای منتشر شود، اینکه از چه بخش هایی از تبلیغ خود در روزنامه استفاده می کنید، تکرار تبلیغ و اینکه از رنگ در تبلیغ استفاده می کنید یا خیر بستگی دارد.

۲- تبلیغات در مجلات

تبلیغ در یک مجله با موضوع مشخص می تواند شما را به بازار هدفتان برساند. خوانندگان (مشتریان بالقوه شما) تمایل دارند در اوقات فراغتشان مجله بخوانند و مدت زمان بیشتری آن را نگه دارند در نتیجه چندین بار فرصت دارند که به تبلیغاتتان توجه کنند. مجلات در خدمت مصرف کنندگان و تجارت هستند. اگر که تبلیغات شما نیازمند این است که رنگی نمایش داده شود در نتیجه مجلات با کاغذ گلاسه برای شما ایده آل هستند. اگرچه که این نوع از تبلیغ گرانتر از تبلیغ در روزنامه است. مجلات معمولا در محدوده کوچک مثلا فقط در یک شهر خاص منتشر نمی شوند. پس اگر جامعه هدف شما کوچک است تبلیغ در مجله نمی تواند برای شما مقرون به صرفه باشد.

کسب درآمد از تبلیغات

۳- تبلیغات در رادیو

تبلیغ در رادیو روش خیلی خوبی برای افزایش مخاطبینتان است. اگر که جامعه هدف شما ایستگاه خاص رادیویی را همواره می شنود تبلیغات منظم می تواند به تاثیرگذاری بیشتر شما کمک کند و مشتریان جدیدی برایتان به دنبال بیاورد. با این حال صدا محدودیت های خاص خود را دارد. از آنجایی که رادیو یک رسانه صرفا شنیداری است در نتیجه ممکن است یادآوری اینکه چه پیامی در تبلیغ منتقل شد برایشان سخت باشد و تاثیرگذاری شما از بین برود. بهترین راه برای غلبه بر این مشکل این است که پیامتان را به شکلی منظم چند بار تکرار کنید. اگر که تبلیغات خود را در رادیو به طور منظم پخش نکنید نتیجه ای که باید را دریافت نخواهید کرد.

۴- تبلیغات در تلویزیون

تلویزیون گستره بزرگی را شامل می شود و اگر جامعه هدف شما بزرگ است تبلیغات تلویزیونی، روشی ایده آل است. از تلویزیون به دلیل داشتن مزیت هایی از قبیل تصویر، صدا، حرکت و رنگ می تواند روی درصد بیشتری از مخاطبین تاثیر بگذارد تا از شما خرید کنند. تلویزیون فضایی را برای شما فراهم می کند که بتوانید خود را معرفی کرده و یا در خصوص عملکرد محصولتان توضیح دهید. ناگفته نماند که تولید تبلیغ تلویزیونی هزینه بالایی دارد. تبلیغات در واحد فروخته می شود (به طور مثال ۲۰، ۳۰، ۶۰ ثانیه) و هزینه ها با توجه به اینکه تبلیغ در چه شکاف زمانی و در چه برنامه ای و یا در چه منطقه ای پخش شود متفاوت است.

۵- تبلیغات در فضای باز و ترانزیت

راه های زیادی برای تبلیغات در فضای باز وجود دارد. بیلبوردهای تبلیغاتی می توانند در جاده یا استادیوم ها نصب شوند. تبلیغات ترانزیت می تواند به شکل پوسترهایی روی اتوبوس، تاکسی و دوچرخه باشد. بیلبوردهای بزرگ می توانند پیام شما را با تاثیر زیادی منتقل کنند. اگر مشتری ها هر روز مثلا در مسیر رفتن به محل کارشان بیلبوردهایتان را ببینند شما احتمالا اولین بیزینسی خواهید بود که آنها برای خرید محصول به آن فکر می کند. حتی بزرگترین بیلبوردها معمولا حاوی اطلاعات محدودی هستند در غیر این صورت خواندن مطالب روی آنها دشوار خواهد شد. با ذکر آدرس وبسایتتان روی بیلبورد، مخاطب می تواند اطلاعات مورد نظرش را در آن پیدا کند. تبلیغات در فضای باز پر هزینه است خصوصا اگر در محله خوب و با نصب بیلبورد ویژه و بزرگی صورت گیرد.

تبلیغات در تلویزیون

۶- نامه مستقیم، کاتالوگ، بروشور

منظور از نامه مستقیم این است که شما محتوای تبلیغاتی خود را به شکل مستقیم تحت قالب یک نامه به مشتری ارسال کنید. هر چه که لیست پستی و منطقه توزیعتان دقیق‍ تر باشد، مخاطبین و مشتریان شما افزایش پیدا خواهند کرد. یک شکل مقرون به صرفه ارسال نامه شخصی این است که خبرنامه یا بروشور خود را توسط یک نامه الکترونیک (ایمیل) به مخاطب ارسال کنید. شما می توانید کاتالوگ و بروشور و جزوات را در منطقه مورد نظرتان توزیع کنید. ضمیمه کردن یک بروشور به یک نامه مستقیم راه خوبی برای دادن اطلاعات بیشتر در خصوص محصول و خدمات شماست.

۷- تبلیغات اینترنتی

تبلیغات اینترنتی روش مقرون به صرفه ای برای جذب مشتری جدید است. شما می توانید با هزینه ای پایین مخاطبینی در گستره جهانی داشته باشید. بسیاری از مشتریان قبل از اینکه تصمیم بگیرند که از چه کسی خرید کنند، در خصوص مشاغل آنلاین تحقیق می کنند. یک وبسایت با طراحی خوب می تواند توجه مشتری را برای خرید جلب کند. روش هایی وجود دارد که شما می توانید از طریق تبلیغات پولی و ارتقاء رتبه بندی موتورهای جست وجوگر، بیزینستان را آنلاین تبلیغ کنید. راه های دیگری برای تبلیغ آنلاین بیزینستان از طریق شبکه های اجتماعی، وبلاگ ها، موتورهای جست وجوگر و وبسایت هایی که مخاطبین هدفتان از آن بازدید می کنند وجود دارد.

تبلیغات در تلویزیون

۸- کسب درآمد از تبلیغات در شبکه های اجتماعی

حتما شما هم مثل خیلی های دیگر با اینستاگرام و شبکه های اجتماعی آشنایی دارید. شبکه های اجتماعی، سرشار از عکس و موضوع های جذاب هستند و به همین دلیل، مردم نه یک بار بلکه چندین بار در روز به این شبکه ها سَر می زنند تا از ماجراهای جدیدی که در دنیا اتفاق می افتد بی خبر نمانند. همین موضوع، پتانسیل زیادی را برای کسب درآمد از شبکه های اجتماعی ایجاد می کند. مثلا کسی که وبلاگ یا وب سایت بسیار جالب و غنی درباره روش های سفر کردن دارد به راحتی می تواند نظر شرکت ها و برندها را برای حمایت مالی سفرهای خود جلب کند. شرکت ها و برندها هزینه سفرهایش را متقبل می شوند و در مقابل از او می خواهند تا نام برندشان را به گوش مخاطبان وب سایت برساند. کسب درآمد از تبلیغات در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، یکی از روش های ایده آل برای امرار معاش است. در این بین لازم است که به چند نکته توجه کنید تا بتوانید از این بستر برای تبلیغات و سپس کسب درآمد از تبلیغات بهره ببرید. با ما همراه باشید.

تبلیغات در تلویزیون

۹- جذب دنبال کننده در شبکه های اجتماعی

حتما با اینفلوئنسرها در دنیای اینستاگرام برخورد داشته اید. اینفلوئنسرها همان افراد معروفی هستند که در فضای مجازی، تعداد زیادی دنبال کننده دارند و بنا به سبک زندگی متفاوت، اطلاعات جذابی که در اختیار کاربران قرار می دهند و به دلایل مختلف دیگر توانسته اند از تولید محتوا در اینستاگرام به درآمدهای خوبی برسند. این افراد برای جذب دنبال کننده مسیر درستی را طی کرده اند. چشم انداز و الگوی کلی مسیر آنها را می توان به شرح زیر توصیف کرد:

  • خودشان را درست معرفی کرده اند و نکته های شاخصی درباره سبک زندگی شان به دیگران ارائه داده اند
  • محتوای مناسب را با زمان بندی دقیق منتشر کردند
  • عکس های جالب و با کیفیتی در صفحه خود گذاشتند
  • از هشتگ های مناسباستفاده کردند
  • با کاربرانشان تعامل سازنده و موثر داشتند

اگر بتوانید از راه هایی که عنوان شد، اقدام به جلب نظر مخاطبان کنید و دنبال کننده های زیادی برای خود داشته باشید، روش های خوبی برای پول درآوردن و کسب درآمد از تبلیغات پیش پایتان قرار خواهد گرفت. مثلا بعضی از بلاگرهای معروف از طریق فروش رابطه ای، معرفی پست های تبلیغاتی و همکاری با برندهای مختلف به دستمزد خوبی دست پیدا می کنند. چرا شما نفر بعدی نباشید؟

۱۰- جلب نظر پشتیبان و حامی مالی در وب و شبکه های اجتماعی

یکی دیگر از روش هایی که به شما کمک می کند تا از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی به نفع خود و برای کسب درآمد استفاده کنید، جذب اسپانسر یا به زبان فارسی خودمان، پشتیبان و حامی مالی است. برای اینکه بتوانید توجه شرکت ها و برندها را به سمت خود جلب نمایید باید برای آنها محتوایی مناسب و جذاب تولید کنید. اگر بتوانید از طریق ابزارهای مختلف مانند ویدئوها، متن ها، تصاویر و… برای برندهای گوناگون، محتوا تولید کنید و این محتوا را به گوش مخاطبان رسانده و آنها را به استفاده از برندها ترغیب کنید، قطعا درآمد خوبی در انتظارتان خواهد بود. برای این کار دو راه دارید؛ یا باید مدیریت حساب های رسمی برندها در شبکه های اجتماعی را به دست بگیرید و شروع به فعالیت کنید یا از طریق مشهور شدن در شبکه های اجتماعی و فضای وب باعث شوید که آنها به سراغ تان بیایند و حامی مالیتان شوند. در نهایت، در قبال تولید محتوا از آنها دستمزد و حمایت مالی دریافت خواهید کرد.

تبلیغات در تلویزیون

۱۱- محصولتان را تبلیغ کنید و آن را بفروشید

کسب درآمد از تبلیغات محصولات و خدماتی که خودتان ارائه می کنید هم یکی از گزینه هایی است که فناوری برایتان ممکن ساخته است. در فضای مجازی برای خود حساب کاربری داشته باشید و محصولات و خدماتتان را تبلیغ کنید. در گذشته، کسب و کارهای خُرد نمی توانستند زیاد رشد کنند. در واقع کسب و کارها بیشتر حالت محلی داشتند. اما با وجود فضای مجازی به راحتی می توانید محصولات و خدماتتان را تبلیغ کرده و برای خود مشتریانی از سراسر کشور و حتی دنیا پیدا کنید. روش های مختلفی برای جذاب تر کردن فروش و تبلیغات در این بستر وجود دارند. در این بین، تولید محتواهای قدرتمند، جذاب و هدفمند می تواند شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند. مثلا اگر اقدام به فروش کیف های دست دوز خود در سطح شبکه های اجتماعی و فضای مجازی کرده اید، حتما نکاتی مفید درباره نگهداری کیف، تمیز کردن آن و مدل های مختلف در اختیار مخاطب قرار بدهید. از کیف در مد و فشن بگویید و تلاشتان این باشد که علاوه بر فروش، دلیلی برای کشاندن مخاطب به صفحه خود ایجاد کنید.

۱۲- وبسایت بزنید

از طریق راه اندازی وب سایت هم به شیوه های مختلفی می توانید کار تبلیغات را پیگیری کنید. برای کسب درآمد از تبلیغات از طریق وب سایت باید برای خود استراتژی دقیقی تعریف کنید. به عبارت دیگر، روند کار در اینجا با شبکه های اجتماعی کمی متفاوت است. اگر می خواهید از این طریق به کسب درآمد و تبلیغات بپردازید باید کمی نظام مندتر جلو بروید. استراتژی های مختلفی برای تولید محتوا و مدیریت وب سایت وجود دارد. مثلا می توانید از طریق روش های زیر به درآمد برسید و کسب درآمد از تبلیغات در وب سایت را تجربه کنید.

تبلیغات در تلویزیون

۱۳- بررسی و معرفی محصولات

بررسی محصولات کار دشواری نیست. باید با دقت بازار محصولات و خدمات مختلف را زیر نظر بگیرید و شروع به نوشتن بررسی های درست و منصفانه درباره آنها کنید. مثلا لوازم خانگی، محصولات خوراکی، اسباب و اثاثیه منزل و هر محصول و خدمت دیگری که برایتان جالب به نظر می رسد. با نوشتن مرور و بررسی محصولات، به یک منبع قابل اعتماد و استناد بدل می شوید که مشتریان و کاربران برای خرید محصولات مختلفی که درباره شان می نویسید به شما رجوع خواهند کرد. از این طریق، امکان دریافت تبلیغات در وبسایت تان بالا می رود و می توانید با تبلیغ کردن برندهای مختلف به درآمد دست پیدا کنید. اما باید حواستان باشد که به بهانه کسب درآمد از تبلیغات، ماهیت محتوای خود را تغییر ندهید. مثلا روند کار را طوری پیش ببرید تا برندهایی در وبسایت تان تبلیغ شوند که درباره محصولات آنها ننوشته اید اما خریداری که برای خواندن و دریافت محتوا درباره آن محصول به سراغ تان آمده به محصولات آن برند هم نیاز داشته باشد. کمی گیج شدید؟ اجازه بدهید با یک مثال این قضیه را روشن کنیم. ببینید، اگر در وبسایت تان درباره محصولی مانند سشوار صحبت می کنید، تبلیغات تان را به برندهای رنگ مو اختصاص بدهید. در این صورت، لازم نیست بررسی محصول را به شکلی جهت دار پیش ببرید و خدای نکرده به سراغ تقلب و دروغ کشیده شوید.

تبلیغات در تلویزیون

۱۴- از گوگل ادسنس استفاده کنید

استفاده از گوگل ادسنس «AdSense» هم راه دیگری برای کسب درآمد از طریق تبلیغات است. این روش در نهایت سادگی به شما کمک می کند که از طریق تبلیغات وبسایت به درآمد برسید. برای این کار، کافی است در گوگل ادسنس ثبت نام کنید. بعد از ثبت نام، گوگل به شما یک رمز مخصوص به وب سایت تان را خواهد داد. این رمز برای شناسایی محتوای وب سایت است. گوگل با شناسایی محتوای وب سایت شما اقدام به نمایش تبلیغات مرتبط با آن برای کاربرانی خواهد کرد که به سایت تان سر زده اند. هر زمان که کاربری روی تبلیغات مرتبط با محتوای سایت تان کلیک می کند مبلغی به شما پرداخت خواهد شد. البته قبل از وارد شدن به گوگل ادسنس و ثبت نام برای آن باید از قوانین سفت و سختی که برای کاربران و سایت ها در نظر می گیرد کاملا مطلع باشید تا به دردسر برخورد نکنید.

چرا کسب درآمد از تبلیغات این روزها طرفدار پیدا کرده است؟

در عصر تکنولوژی با افزایش نیاز مخاطبین، کمبود زمان، افزایش محصولات و رقابت بین برندهای مختلف، ضرورت تبلیغات برای شناساندن خدمات به مخاطبین و دیده شدن سریعتر کسب و کارها ضروری دانسته می شود و در این بین کسب و کاری برنده است که مخاطب بیشتری را برای استفاده از خدمات خود مجاب کند.

مزایا و معایب کسب درآمد از طریق تبلیغات

از جمله مزایای تبلیغات می توان به افزایش حجم فروش، تولید انبوه، سود خالص بیشتر، انتقال اطلاعات بیشتر از محصول به مشتری و سرعت در شناساندن محصول یا خدمات به مخاطب اشاره کرد. اما از معایب تبلیغات می تواند افزایش قیمت محصولی که بیشتر تبلیغ شده است برای مشتری باشد. از طرفی شرکت ها با تبلیغات زیاد و ایجاد حس نیاز در مشتری موجب هدر رفتن منابع ملی باارزش می شوند و مردم به سوی خرید محصولات غیر ضروری پیش می روند و این افراط در تبلیغ موجب ترویج مادی گرایی خواهد شد. از سوی دیگر برخی از تبلیغات به شکلی اغراق شده مطرح می شوند و حقیقت کمی دارند و تنها روی جذابیت برای جلب مشتری تمرکز می کنند.

ادامه مطلب
Thumbnail-روش-کاربردی-برای-پول-درآوردن-از-وبلاگ
۱۱ روش کاربردی برای کسب درآمد...

امروزه به واسطه پیشرفت هایی که در علم و تکنولوژی رخ داده، در اختیار داشتن اطلاعات اهمیت بسیار بالایی در رسیدن به موفقیت و همچنین کسب درآمد دارد. اگر کمی به اطراف خود نگاه کنید متوجه می شوید که بدون اینترنت نمی توان به زندگی عادی ادامه داد. در واقع اینترنت وسیله ای بسیار کاربردی برای دستیابی به اطلاعات مورد نیاز در عصر حاضر است. یکی از روش هایی که در طی سال های گذشته منجر به ارائه اطلاعات نامحدود شده، معرفی کسب و کارهای اینترنتی وبلاگ نویسی است. از همین رو در این مقاله در نظر داریم روش هایی را که منجر به رشد برند و تجارت با استفاده از وبلاگ نویسی می شود برای شما شرح دهیم. بنابراین اگر شما هم به دنبال روش هایی برای کسب درآمد از وبلاگ ها هستید ما را در ادامه همراه کنید.

کسب درآمد از وبلاگ

چگونگی ساخت وبلاگ

مطمئنا تا زمانی که اقدام به ساخت وبلاگ نکرده اید، خبری از کسب درآمد از وبلاگ نخواهد شد. به طور معمول افراد برای ساخت وبلاگ اهداف متفاوتی را در سر می پرورانند تا زودتر از آن چیزی که فکر می کنند به نتیجه برسند و مخاطبین بیشتری را به سمت خود جذب نمایند. اولین هدفی که برای آن به سراغ وبلاگ نویسی می روید باید ارائه خدمت به مردم و یا افزایش دایره اطلاعاتی آنان باشد. در واقع شما با این روش یک تیر و دو نشان خواهید زد و علاوه بر خدمت به دیگران، درآمدی را برای خود دست و پا خواهید کرد.

برای کسب درآمد از وبلاگ چه کارهایی انجام دهیم؟

محتوایی متناسب بنویسید

مطمئنا امروزه پس از کمی سرچ در اینترنت با سایت های بسیار زیادی روبرو می شوید که هر روزه حرف هایی متفاوت برای مخاطب به اشتراک می گذارند. همه ما به خوبی می دانیم که تاکنون میلیون ها وبلاگ روی کار آمده اما سوال اینجاست که چگونه می توان به تعداد مخاطبان خود افزود؟

اصلی ترین دلیل آن را می توان رویکرد متفاوت وبلاگ ها دانست. مطمئنا وبلاگ های بسیار زیادی را دیده اید که برای انتشار مطالب از سایت های دیگر کپی می کنند و حتی یک «واو» را هم جای نمی گذارند. در واقع چنین نویسنده هایی هیچ گونه خلاقیتی در ترکیب بندی جملات از خود نشان نمی دهند و افراد پس از نگاه کردن دو ثانیه ای به مطلب، متوجه تکراری بودن آن خواهند شد. از همین رو می توان اطمینان داشت که محتوا، مانند هویت وبلاگ عمل می کند. بنابراین بهتر است برای هویت بخشیدن به وبلاگ خود به سراغ محتوایی یونیک و عاری از هرگونه کپی بروید تا بتوانید وارد فاز بعدی، یعنی کسب درآمد از وبلاگ خود بشوید.

مشخص کردن زمینه فعالیت وبلاگ

متخصصان و کسانی که توانسته اند در کسب درآمد از وبلاگ خود موفق عمل کنند، بر این عقیده اند که مشخص کردن زمینه فعالیت وب سایت تاثیر بسیار زیادی بر جذب مخاطب و همچنین کسب درآمد خواهد داشت. برای انتخاب زمینه فعالیت خود باید در ابتدا به سراغ علاقه مندی هایتان بروید و در آن زمینه ها نوشتن را آغاز کنید. زیرا پرداختن به این مسائل باعث می شود در حین نوشتن از اوج هیجان و رویاپردازی هایتان استفاده کنید و یک محتوای کاملا جدید ارائه دهید.

دقت داشته باشید هیچ نیازی نیست که نسبت به تمامی مسائل موجود اطلاعات داشته باشید؛ بلکه تنها کافی است یک زمینه را مشخص کرده و در آن راستا با قدرت پیش بروید. انتخاب زمینه ای که در آن تخصص دارید، باعث می شود که اطلاعاتی درست و مناسب را در اختیار مخاطبان قرار دهید و از طرف دیگر به کسب درآمد از وبلاگ خود بپردازید.

نوشتن متن جذاب

تاکنون به این مسئله دقت کرده اید که متن هایی که بین عکس ها نوشته می شود، جذابیت بیشتری نسبت به متن های خالی و پشت سر هم دارند؟ در واقع نوشته های یکدست مانند یک سخنرانی طولانی بوده که افراد را وادار به خمیازه می کند. در واقع برای کسب درآمد از وبلاگ و موفق بودن در این زمینه باید به گونه ای عمل کنید که مخاطب با لحن و البته محتویات نوشته ی شما به خواب خرگوشی نرود. هر چقدر که محتوای نوشته شده جذابیت بیشتری داشته باشد، مخاطبان برای خواندن سایر محتواهای منتشر شده راغب تر شده و در نتیجه بازدید سایت شما به همان نسبت نیز افزایش پیدا می کند و به هدف کسب درآمد از وبلاگ نزدیک تر خواهید شد.

بهینه کردن محتویات

کسب درآمد از وبلاگ

یکی از مهمترین بخش هایی که منجر به کسب درآمد از وبلاگ می شود، جذب مخاطب بیشتر است. خوشبختانه این روزها روش های بسیار زیادی برای رسیدن به این خواسته وجود دارد. در واقع موتور جستجوی گوگل قابلیتی را در اختیار افراد قرار داده اند، تا نسبت به جملات و کلمات پرسرچ در زمینه کاری خود اطلاع پیدا کرده و با به کارگیری آن در محتوای خود مخاطبان را به وبلاگ مورد نظر بکشانند.

به فکر افزایش مخاطب وبلاگ خود باشید

برای این که بتوانید در این زمینه به موفقیت دست پیدا کنید و وارد فاز کسب درآمد از وبلاگ خود شوید؛ در وهله اول باید مخاطب خود را شناسایی نمایید. مطمئنا صرفا نوشتن محتوایی جذاب نمی تواند دلیل خوبی برای جذب مشتری باشد. شناسایی مخاطب و همچنین مدل رفتاری آن ها کمک می کند تا شما نسبت به علایق آن ها آگاهی پیدا کرده و به سراغ تهیه مطالبی بروید که در جای دیگر نمی توانند آن ها را پیدا کنند.

امروزه با اطمینان می توان گفت که فضای مجازی بهترین بستری است که در اختیار افراد قرار گرفته و می توانند از آن به عنوان وسیله ای برای شناساندن وبلاگ خود استفاده نمایند. امروزه دریافت بازخوردها و نظرات مخاطبان از این طریق بسیار آسان تر شده است. از این رو وبلاگ نویس ها به راحتی می توانند به تعامل با مخاطبان خود پرداخته و سطح رضایت آن ها را بالاتر ببرند، در نتیجه به هدف کسب درآمد از وبلاگ خود نزدیک تر شوند. پاسخ دادن حرفه ای به نظرات و تبادل اطلاعات با مخاطبان باعث می شود که حس اهمیت دادن به نظرات آن ها در مخاطب ایجاد شود و بیشتر از هر زمانی برای وبلاگ شما ارزش قائل شوند.

به سراغ تبلیغات بنری سایت های دیگران بروید

اگر بتوانید در راه خود استوار قدم بردارید و مسیر موفقیت را در پیش بگیرید، مطمئنا زمانی وبلاگ شما آنقدر پرمخاطب خواهد شد که سایت های دیگر برای قرار دادن تبلیغ خود به سراغ شما می آیند و همین یک راه عالی برای پول درآوردن و کسب درآمد از وبلاگ تان خواهد بود. این تبلیغات که به صورت بنرهای ثابت و متحرک بوده به ازای هر کلیک، مبلغی را به حساب شما واریز می کند. این سیستم تبلیغات را تبلیغاتی کلیکی می گویند. هر چند که روش های دیگری از تبلیغات هم وجود دارد که از آن به عنوان تبلیغات نمایشی یاد می شود. در این روش تبلیغاتی شما به ازای هر بار به نمایش در آوردن بنر تبلیغاتی مبلغی را دریافت خواهید کرد و به درآمدزایی خواهید پرداخت.

به مخاطبان حق اشتراک بدهید

کسب درآمد از وبلاگ

مطمئنا سایت های بسیار زیادی را دیده اید که به سراغ تهیه مقالات تخصصی و یا محتوای باارزش می روند و برای به نمایش در آوردن آن به صورت حق اشتراک هفتگی، ماهانه و یا سالیانه مبلغی را از مخاطبین خود دریافت می کنند. نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که شما در این مسئله باید آنقدر قوی عمل کنید که مخاطب برای پرداخت هزینه و خرید اشتراک ترغیب شود. این سایت ها، معمولا تشویق هایی را برای کاربران خود قرار می دهند و با در اختیار دادن بخشی از محتوا به صورت رایگان، آن ها را برای خواندن ادامه مطلب ترغیب می کنند. اما باز هم تاکید می شود که برای رسیدن به این مرحله باید محبوبیت و اعتبار خود را به طور قابل ملاحظه ای افزایش دهید؛ تا بتوانید به کسب درآمد از وبلاگ خود به روش حق اشتراک بپردازید.

کالایی خاص به فروش برسانید

اگر فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را در سر دارید، مطمئنا به ادامه این مسیر آگاهی دارید اما آن دسته از افرادی که تنها با تهیه وبلاگ و تولید محتوا توانستند موفقیتی را برای خود دست و پا کنند باید بدانند که این امکان برای آن ها نیز وجود دارد که با توجه به مقالات نوشته شده، محصولاتی را نیز به فروش برسانند و از این طریق کسب درآمد از وبلاگ خود را شروع کنند. هر چند که این روزها نمی توان با غول های فروشگاه های اینترنتی در ایران رقابتی آسان و پایاپای داشت؛ اما در گذر زمان مطمئنا رسیدن به خواسته تان و البته درآمدی معقول امکان پذیر است.

فایل های صوتی، تصویری و یا دیجیتالی به فروش برسانید

اگر توانسته اید در زمینه ای به تخصص برسید، مطمئنا راه کسب درآمد از طریق آن را نیز می دانید. درواقع تهیه فایل های محتوای صوتی مانند پادکست ها و یا فیلم های آموزشی یا فروش کتاب های الکترونیکی راهکار دیگری است که از آن می توانید برای کسب درآمد از وبلاگ خود استفاده کنید. از دیگر راه های کسب درآمد از طریق وبلاگ می توان به ترجمه کتاب های انگلیسی، ژورنال و مقاله های تخصصی اشاره کرد.

محتوای سفارشی تولید کنید

کسب درآمد از وبلاگ

مطمئنا پس از سال ها وبلاگ نویسی انقدر در کار خود به تخصص رسیده اید که بتوانید محتوای سفارشی تولید کنید و فایل آن را به فروش برسانید. در واقع بسیاری از شرکت ها و حتی برندها، ممکن است از شما بخواهند به بررسی های تخصصی از محصولاتشان بپردازید و با به اشتراک گذاشتن آن ها در وبلاگ خود مبلغی را دریافت کنید. نکته بسیار مهم این است که نقد شما باید کاملا بی طرفانه و البته صادقانه باشد. بازاریابی رابطه ای هم از دیگر روش هایی است که می تواند در تولید محتوای سفارشی به متخصصان برای کسب درآمد از وبلاگ خود کمک کند. در این روش، مخاطب به عنوان مشتری به سایت مقصد هدایت می شود و با هر خریدی که از این طریق صورت می گیرد، درصدی از سود کالا به صاحب وبلاگ تعلق خواهد گرفت.

استفاده از رپورتاژ آگهی

رپورتاژ آگهی یکی دیگر از روش هایی است که از می توانید برای پول درآوردن از وبلاگ خود استفاده کنید. مطمئنا این روزها در مورد رپورتاژ آگهی نکات بسیار زیادی شنیده اید. در این شیوه وبلاگ نویس باید یک محتوا و یا گزارش کاملا بی طرفانه را بدون این که مشتری احساس تبلیغاتی بودن محتوا را داشته باشد، به نگارش در آورده و به ازای آن مبلغی را دریافت نماید. دقت داشته باشید که به اشتراک گذاشتن این محتوا در وبلاگ پربازدید می تواند هزینه ای جداگانه را برای افراد به همراه داشته باشد. این تبلیغات را رپورتاژ آگهی می نامند. برای این که بتوانید در این راستا به موفقیت دست پیدا کنید، باید اعتبار و همچنین میزان بازدید از سایت خود را به طور قابل ملاحظه ای افزایش دهید. همچنین باید محتوایی را در آن به اشتراک بگذارید که خودتان هم به کیفیت و یا سرویس ارائه شده اعتماد داشته باشید. به خاطر این که مخاطبان شما را امانت دار خود می دانند.

ادامه مطلب
کسب درآمد فریلنسرینگ
کسب درآمد از سایت های فریلنسری...

فریلنسرینگ در واقع قبول انجام کارها و پروژه های کارفرمایان مختلف از سرتاسر دنیا در زمینه های مختلف به صورت اینترنتی و انجام آن ها است. این پروژه ها می توانند در زمینه هایی از برنامه نویسی و رتوش عکس باشند تا نوشتن مقاله و کارهای نرم افزاری و یا هر پروژه ای که از راه دور امکان انتقال محتویات آن وجود داشته باشد. البته این یک تعریف کلی از فریلنسرینگ و کسب درآمد فریلنسینگ است.

با توجه به ابعاد بسیار گسترده پروژه هایی که از این طریق قابل انجام است، فریلنسری هم به همان میزان می تواند گسترده باشد. با این تعریف خوب تکلیف فریلنسر هم تا اندازه ای مشخص می شود.

فریلنسر کیست؟

فریلنسر کسی است که این پروژه ها را مشاهده، درباره قیمت و زمان انجام کار با کارفرما توافق نموده و آن ها را انجام می دهد. اگر به دنبال این هستید که بدانید چگونه از سایت های فریلنسری پروژه اخذ کنید، ما در ادامه تعدادی از سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی را با شرح کامل به شما معرفی خواهیم کرد.

کسب درآمد فریلنسینگ

چگونه می توانیم فریلنسر شویم؟

برای ورود به حرفه فریلنسری و فریلنسر شدن، ساده ترین کار ممکن را در پیش دارید. فقط کافی است آدرس سایت های فعال در زمینه فریلنسرینگ را جستجو نموده و در این سایت ها به عنوان فریلنسر ثبت نام نمایید. حالا شما می توانید پیشنهادات خود را برای پروژه های مختلف تسلیم کارفرما نموده و منتظر تائید آن ها شوید.

به همین سادگی ورود به این حرفه امکان پذیر است. پروژه ها در این سایت ها توسط کارفرمایان تعریف می شود و احتمالاً بسته به سایت مبلغی را هم باید به عنوان شارژ ماهیانه و مالیات به مسئول سایت بپردازید که خیلی عدد بالایی نیست.

مزایای فریلنسرینگ

  • هیچ رئیسی وجود ندارد.
  • زمان در اختیار شما است.
  • قیمت گذاری در اختیار شما است.
  • هر جایی می توانید کار کنید.
  • هر چه قدر بیشتر کار کنید درآمد بیشتری خواهید داشت.
  • هیچ هزینه اضافی نخواهید داشت.

معایب فریلنسرینگ

  • درآمد شما وابسته به زمان است.
  • رقابت فشرده است.
  • قیمت ها شکسته می شود.
  • ناهمگون بودن ترافیک زمانی پروژه ها
  • خبری از حقوق بازنشستگی و بیمه نیست.

بهترین مهارت های فریلنسرینگ در ایران

  • توانایی طراحی سایت و کد نویسی آن
  • برنامه نویسی به زبان های مختلف
  • اپلیکیشن سازی
  • انجام پروژه های تحقیقاتی درسی
  • سئو و تولید محتوا
  • تایپ
  • ترجمه
  • طراحی گرافیکی

بهترین سایت های فریلنسری در ایران

تعدادی از بهترین سایت های فریلنسری ایرانی برای کسب درآمد فریلنسینگ را در این بخش با هم مرور می کنیم:

۱- پارس کدرز (Parscoders)

کسب درآمد فریلنسینگ

برای عضویت در این سایت نیاز به پرداخت هزینه شارژ ماهیانه خواهید داشت. با توجه به  سابقه ای که این سایت دارد، در میان کارفرمایان مشهور بوده و معمولاً حجم قابل توجهی از پروژه های تعریف شده را در آن مشاهده خواهید نمود.

پارس کدرز در واقع واسطه ای میان تقاضا و اجرا است. کارفرما با ورود به سایت امکان ثبت پروژه خود به صورت رایگان را خواهد داشت. البته آیتم هایی ویژه ای هم در سایت گذاشته شده اند که برای دسترسی به آن ها می بایست هزینه ای را بپردازید.

فریلنسر ها هم که از همان ابتدا بایستی برای دریافت پروژه های خود هزینه ای را پرداخت کنند. نحوه کار در این سایت بسیار ساده است. پروژه های تعریف شده توسط کارفرمایان در معرض دید عموم قرار می گیرد، هر کس که توانایی انجام آن ها را داشته باشد، می تواند با ثبت درخواست و اعلام هزینه  و زمان لازم برای انجام آن، قدم اول را بردارد.

سپس این کارفرما است که برحسب معیارهای مختلف تصمیم گیری خواهد کرد که پروژه را در اختیار کدام فریلنسر قرار دهد. مسلماً مواردی از قبیل تجربه ی فرد، رزومه قوی و قیمت پایین پیشنهادی و البته زمان کمتر این معیارها را تشکیل می دهند. برای کار کردن در این سایت به نکات زیر توجه نمایید.

  • در درجه اول قیمت خود را خیلی پایین نیاورید. گرفتن پروژه ها به هر قیمتی در نهایت می تواند منجر به از بین رفتن وقت شما شود. هر پروژه ای حد و حدودی از نظر قیمت دارد.
  • سعی کنید رزومه سازی نمایید. کسانی که رزومه ی قوی و قابل قبولی داشته باشند، بیشتر در معرض دید کارفرما قرار خواهند گرفت.
  • بعد از پایان هر پروژه کارفرما به شما امتیازی خواهد داد که می تواند روی فعالیت شما در سایت تأثیر داشته باشد. در صورتی که کار خود را به خوبی انجام داده باشید، از کارفرما بخواهید تا رضایت مندی خود را نسبت به پروژه اعلام دارد.

از این ها گذشته خود پارسکدرز نیز به نوعی در پروژه های مختلف به عنوان داور قرار می گیرد. تا در صورت بروز هر اختلافی بین آن ها حکم نماید. در صورت کوتاهی هر کدام از طرفین، پارسکدرز برای احقاق حق طرف مقابل اقدام خواهد نمود.

۲- ورکفا (Workfa)

ورکفا، از نمونه سایت های فریلنسری است که محیط کاربری بسیار خوب و مناسبی دارد. از این رو کاربران به راحتی می توانند در آن به جستجوی پروژه های موردنظر خود باشند. خدمات سایت ورکفا در بسته های مختلف معمولی، حرفه ای و فوق حرفه ای برای فریلنسرها آماده شده است.

در بسته اول نیازی به پرداخت شارژ ماهیانه نخواهید داشت اما برای هر پروژه کمیسیون ۱۰ درصدی را باید بپردازید.

دسته های دوم و سوم نیاز به هزینه های شارژ ماهیانه خواهند داشت اما به ترتیب در آنها کمیسیون فریلنسر از هر قرارداد ۷ و ۵ درصد می باشد.

البته مدیر سایت برای بسته های غیر رایگان خدماتی نیز در نظر گرفته است. برای مثال برخی از پروژه ها تنها برای این افراد به نمایش درآمده و بقیه امکان مشاهده آن را نخواهند داشت.

هزینه ی درخواست پروژه برای کارفرما نیز در سایت ورکفا رایگان می باشد تا تعداد پروژه های آن ها نیز بالاتر رود.

۳- پونیشا (Ponisha)

کسب درآمد فریلنسینگ

سایت پونیشا از جمله سایت های مشهور در امر فریلنسری است. معمولاً کارفرمایانی که به دنبال پروژه های با کیفیت و ایده آل هستند را می توانید در پونیشا پیدا کنید. در این سایت انواع پروژه های طراحی وب، تولید محتوا، برنامه نویسی، کارهای گرافیکی و … را می توانید به عهده بگیرید.

یکی از مزیت های بزرگی که در سایت پونیشا آن را مشاهده خواهید کرد، وجود نیروی فریلنسر کاملاً حرفه ای و متخصص در زمینه های مختلف است. با توجه به سابقه ی این سایت و آشنایی مناسبی که کارفرمایان با آن دارند، هزینه های ارائه شده برای هر پروژه نیز در اعداد معقولی باقی می ماند و خیلی شاهد ریزش اعداد نیستیم.

عضویت در سایت پونیشا برای کسانی که تازه به جرگه ی فریلنسری اضافه شده و هنوز در حال تقویت مهارت های خود می باشند، کمی سخت خواهد بود. زیرا متخصصین بسیار زیادی در آن مشغول به کار هستند که با وجود آن ها کمتر پروژه ای به شما واگذار خواهد شد. از این رو اگر در زمینه ای صد در صد حرفه ای هستید می توانید از پونیشا بهره ببرید. از این گذشته سایت پونیشا از نظر امکانات هم بسیار ایده آل است.

البته باید دقت کنید که مدیریت سایت پونیشا روی رزومه های افرادی که قصد فریلنسری در آن را دارند، بسیار سخت گیر می باشد. دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه هم در صورتی که در اجرای پروژه های نرم افزاری تخصص دارند، می توانند در این سایت عضو شوند. پروژه های مهندسی و درسی زیادی نیز در سایت پونیشا ارائه می شود.

۴- تایپ ایران (Typeiran)

کسب درآمد فریلنسینگ

تایپ ایران سایت تخصصی پروژه های تایپ و ترجمه و همچنین برخی از پروژه های درسی و دانشجویی است. علاقه مندان به تایپ در نرم افزارهای مختلف می توانند از مهارت های خود در این وب سایت برای کسب درآمد فریلنسینگ استفاده کنند.

یکی از تفاوت های سایت تایپ ایران با سایر سایت های ارائه دهنده خدمات تایپ، در تخصصی بودن آن می باشد. برخلاف سایر سایت های فریلنسری که هر نوع مقاله  و پروژه ای در آن ها مشاهده می شود، تایپ ایران بیشتر روی تایپ تمرکز دارد. از این رو خدمات بسیار ویژه ای نیز در این سایت برای تایپ ارائه شده است.

اصولاً تایپیست های حرفه ای بایستی از این سایت برای درآمدزایی استفاده کنند. زیرا بیشتر پروژه های تایپ در فضای اینترنت مربوط به آن ها می باشد.

۵- سان تایپ (Suntype)

این هم یکی دیگر از سایت های تخصصی تایپ و ترجمه ی متون مختلف است که علاقه مندان به تایپ و ترجمه می توانند پروژه های موردنظر خود را در آن بیابند. سایت سان تایپ به صورت خصوصی در زمینه تایپ و ترجمه فعالیت دارد.

از این رو بیشتر پروژه های تعریف شده در آن نیز به این رشته ها اختصاص دارند. استفاده از سایت های تخصصی برای حرفه ای که دارید، می تواند تعداد حداقل پروژه های ماهانه شما را تضمین کند. البته اگر در تایپ و ترجمه حرفه ای هستید، می توانید از خدمات سان تایپ استفاده نمایید.

۶- پارس فریلنسر (Parsfreelancer)

در این سایت نیز می توانید مهارت های مختلف خود را به کار ببندید. تعریف پروژه ها در موضوعات مختلف از جمله مزیت های پارس فریلنسر است. همه چیز در سایت پارس فریلنسر مشخص و واضح است و مدیریت سایت محیط کاربری خوبی را فراهم آورده است و هر کسی با ورود به سایت به سرعت مسیر خود را در آن پیدا خواهد کرد.

انجام پروژه های فریلنسری در پارس فریلنسر به رشته های خاصی محدود نمی شود. از گیاه پزشکی و باغبانی گرفته تا طراحی سایت و تولید محتوا همه نوع پروژه در این سایت قابل تعریف است. پارس فریلنسر ۲ درصد از مبلغ هر قرارداد را به عنوان کمیسیون از هر دو طرف آن دریافت می نماید.

امکان درج آگهی های تبلیغاتی و آگهی استخدام نیز در این سایت وجود دارد. شما به عنوان یک فریلنسر بعد از عضویت در سایت می توانید صفحه مربوط به کسب و کار خود را بسازید.

در بخش خدمات سایت هم می توانید نمونه های ایجاد شده را مشاهده کنید. داشتن رزومه ی قوی و فعالیت بالا می تواند در مدت زمانی اندک شما را به یکی از بهترین های فریلنسری در سایت پارس فریلنسر تبدیل نماید.

۷- منکارتو (Mankarto)

کسب درآمد فریلنسینگ

وب سایت فریلنسری منکارتو سبک خاص خودش را در انجام پروژه های مختلف دارا می باشد. برخلاف بسیاری از سایت ها، عضویت کاربران به عنوان فریلنسر در این سایت رایگان می باشد. از این گذشته کارفرمایان نیز برای ثبت پروژه در آن نیازی به پرداخت هزینه نخواهند داشت. این رویه باعث شده تا مشتریان سایت خودبه خود افزایش یابد و تعداد پروژه های تعریف شده در آن بیشتر شود.

البته فریلنسرها بعد از پایان هر پروژه می بایست ۵ درصد از مبلغ را به عنوان کمیسیون به سایت بپردازند. به نظر این مبلغ در مقایسه با سایت های فریلنسری داخلی معقول می آید.

یکی از مزیت های دیگری که منکارتو برای فریلنسرها ایجاد می نماید، امکان اتصال به یک کارفرما به صورت دائم با حقوق ثابت و یا حقوق پروژه ای است. برخی از افراد برای کارهای دائمی که دارند، به دنبال متخصصین آن می گردند. از این رو در منکارتو می توانید پروژه های دائمی نیز برای خود به دست بیاورید. البته تخصص و حرفه ای گری برای چنین امری لازم و ضروری خواهد بود.

۸- کاریشه (Karishe)

کاریشه برای ارتقای سطح کیفی پروژه های انجام شده و کنترل فریلنسرها تنها در رشته هایی خاص اقدام به استخدام فریلنسر می نماید. این سایت در درجه اول می تواند منبع درآمد خوبی برای برنامه نویسان باشد.

اگر در حرفه های برنامه نویسی موبایل، اندروید یا iOS، برنامه نویسی کامپیوتر و طراحی سایت، طراحی لوگو و سایر کارهای گرافیکی، تولید محتوا و انجام پروژه های UI و UX سایت تبحر دارید، می توانید به سایت کاریشه سر بزنید.

۹- استوک فوتو (Stockphoto)

کسب درآمد فریلنسینگ

خدمات استوک فوتو از نام آن کاملاً مشخص است. این سایت بازار فروش عکس های نابی است که هنرمندان و عکاسان خود سایت آن ها را گرفته اند. این سایت برای کسانی که به عکاسی علاقه داشته و عکس های بسیار جذابی نیز از طبیعت اطراف خود می گیرند، بسیار مناسب است.

از جهتی عضویت در این سایت را برای همه پیشنهاد می کنیم. در درجه اول نمونه های موفق خارجی مانند آن بسیار زیادی می باشد. از طرفی هم برای کسب درآمد از طریق این سایت نیاز به هیچ هزینه و وقتی نخواهید داشت. تنها کافی است یک پنل عضویت در آن داشته باشید و هر وقت عازم طبیعت، ساختمان های تجاری مشهور، دیدنی های تاریخی و یا هر سوژه ی ناب دیگری برای عکاسی شدید، دوربین یا موبایل خود را روشن و از آن ها عکس بگیرید.

سایت استوک فوتو برای هر عکس فروش رفته ۲۰ تا ۳۰ درصد کمیسیون در نظر گرفته است که صاحب عکس ملزم برای پرداخت آن می باشد. ۲۰ درصد برای اعضای پرکار و ۳۰ درصد برای کسانی که عکس های کمی برای ارائه در سایت قرار می دهند. البته شاید در نگاه اول ۲۰ و ۳۰ درصد خیلی بالا باشد، اما فراموش نکنید که شما نیاز به هیچ فعالیت خاصی در آن نخواهید داشت.

۱۰- انجام میدم (Anjammidam)

کسب درآمد فریلنسینگ

وب سایت انجام میدم یکی دیگر از سایت های فریلنسری در ایران است. ارائه ی خدمات این سایت برای کارفرما رایگان می باشد. اما فریلنسرها برای دریافت پروژه و خدمات سایت نیاز به پرداخت هزینه هایی خواهند بود.

در درجه اول مزیت خوبی که سایت انجام میدم برای فریلنسر ایجاد می نماید، امکان ثبت صفحه ی کاربری با عنوان کسب و کار اینترنتی خود کاربر و حرفه ی وی می باشد. از این طریق ممکن است برخی پروژه ها به صورت مستقیم به شما ارجاع داده شوند. از این گذشته پروژه های تعریف شده هم در میان کاربران تقسیم می شود.

برای کسانی که به نرم افزارهای طراحی گرافیکی مانند فتوشاپ احاطه دارند، این سایت می تواند گزینه خوبی برای درآمدزایی باشد. فریلنسرها در سایت انجام میدم سطح بندی می شود. برای هر سطح هم کمیسیون مخصوص به آن در نظر گرفته شده است.

اگر پروژه های خود را در این سایت به موقع تحویل بدهید، در شرایط عادی باید ۱۴ درصد از درآمد را به عنوان کمیسیون به سایت بپردازید. این عدد برای سطوح بالاتر کمی تنزل می یابد. البته به نسبت سایر سایت های فریلنسری این عدد کمی زیاد به نظر می رسد.

بهترین سایت های فریلنسری خارجی

در این بخش نیز قصد داریم تعدادی از سایت های فریلنسری معتبر خارجی را با هم مرور نماییم.

۱- فریلنسر (Freelancer)

کسب درآمد فریلنسینگ

این وب سایت یکی از قدیمی ترین و معتبرترین سایت های کسب درآمد فریلنسینگ است. تعداد کاربران آن نزدیک به مرز ۲۰ میلیون نفر بوده و همیشه می توانید پروژه های موردنظر خود را در آن بیابید.

هندی ها از علاقه مندترین افراد برای انجام پروژه ها در چنین سایت های هستند. آنها با قیمت های مناسب و کیفیت کار خوب، بسیاری از پروژه ها را در دست خود دارند. حضور در سایت های خاراجی مانند فریلنسر نیاز به زبان خوب دارد.

البته در شروع کار هزینه های شارژ ماهیانه آن ممکن است کمی زیاد به نظر برسد اما با توجه به اختلاف بالای دلار و ریال کسب درآمد از این سایت ها می توان قابل توجه باشد.

۲- ترنسلیتد (Translated)

کسانی که به زبان های خارجی تسلط داشته و ترجمه متون از علاقه مندی های آن ها محسوب می شود، می توانند درآمد خوبی از این سایت داشته باشد. بیش از ۱۰۰ زبان رسمی جهان در این وب سایت برای ترجمه عرضه شده و فریلنسرها هر روز ده ها پروژه ترجمه زبان را در آن به انجام می رسانند. نشان دادن کیفیت بالای کار در همان روزهای ابتدایی می تواند باعث رشد شما شود.

۳- پروز (Proz)

این وب سایت نیز با داشتن نزدیک به ۱ میلیون نفر عضو، از سایت های تخصصی ترجمه ی زبان های مختلف می باشد. امکان ترجمه متون به زبان های مختلف در این سایت وجود دارد. اگر شما هم به دو زبان زنده دنیا تسلط دارید، می توانید از امکانات این سایت برای کسب درآمد استفاده نمایید.

۴- فیور (Fiverr)

کسب درآمد فریلنسینگ

از جمله سایت های فریلنسری چندمنظوره می باشد. در این سایت این امکان برای شما وجود دارد تا محصولات کامپیوتری خود را برای فروش به همه ی مردم جهان عرضه دارید. عکس های مکان های تاریخی، کارهای گرافیکی و موشن گرافی و بسیاری دیگر از محصولات اینترنتی در این سایت طرفداران خوبی دارد.

به جهت قدمت بسیار زیادی که سایت فیور دارد، تعداد مشتریان آن زیاد بوده و از این نظر می توانید از این امکان آن استفاده نمایید. به صورت عمومی نیز در سایت فیور قیمت پروژه های انجام شده نسبت به سایت فریلنسر بیشتر می باشد که می تواند مزیت خوبی برای فریلنسرها قلمداد گردد.

حداقل قیمت هر پروژه در سایت فیور ۵ دلار تعریف شده است.

۵- آپ ورک (Upwork)

سایت Upwork هم از قدیمی ها و معتبرهای حوزه ی فریلنسرینگ است. این سایت با توجه به تنوع بالای پروژه های ثبت شده در آن هر فریلنسری با هر مهارتی را درگیر پروژه ها می نماید. احتمالاً اگر در کار خود خوب جا افتاده باشید، در این سایت بیکار نخواهید ماند.

به صورت میانگین تعداد مشتری های سایت Upwork به ۶ میلیون مشتری می رسد. البته بالای ۱۰ میلیون فریلنسر هم در آن ثبت نام کرده اند. یک محیط کاملاً رقابتی برای حرفه ای هایی که می توانند در زمینه ی کاری خود حرف های زیادی برای گفتن داشته باشند. در چنین محیطی البته کار برای تازه کاران کمی سخت خواهد بود.

۶- گورو (Guru)

کسب درآمد فریلنسینگ

بالا بردن تنوع سایت ها می تواند یک روند ثابت در انجام پروژه ها ایجاد کرده و کسب درآمد فریلنسینگ را تقریباً به حد مشخصی در ماه برساند. برای علاقه مندان به حوزه IT سایت Guru می تواند یکی از بهترین گزینه ها باشد. این سایت بیش از ۱٫۵ میلیون عضو فعال دارد.

۷- ۹۹ دیزاین (۹۹Design)

همان طور که از اسمش پیداست، این سایت فریلنسری برای ارائه خدمات طراحی تعریف شده است. امکان انجام پروژه های فریلنسری در زمینه طراحی سایت، طراحی های گرافیکی، طراحی لوگو و از این قبیل موارد در آن وجود دارد.

۹۹ دیزاین یکی از سایت های بسیار قدرتمند در زمینه طراحی می باشد که فریلنسرهای حرفه ای بسیار زیادی هم در آن مشغول فعالیت می باشند. تعداد پروژه های انجام شده در این سایت به نزدیک ۱۰۰ میلیون پروژه رسیده است که نشان از اعتبار بالا و حرفه ای بودن طراحان آن می باشد. تخصصی بودن آن نیز باعث شده تا بسیاری از پروژه های طراحی به سمت آن روانه شوند.

برای حضور و فعالیت در این سایت حتماً باید از قبل کیفیت کار خود را به میزان قابل قبولی ارتقاء دهید.

۸- اینوتو (Envato)

کسب درآمد فریلنسینگ

سایت اینواتو را می توان از قدرت های برتر کارهای فریلنسری در جهان دانست. این سایت ۷ زیرمجموعه کامل برای انجام پروژه های مختلف دارد که بسته به تخصصی که دارید می توانید در یکی از این زیرمجموعه ها اقدام به فعالیت نمایید. زمینه های مختلفی اعم از طراحی گرافیک، کار با فتوشاپ، موشن گرافی، ساخت تیزر، انیمیشن سازی، طراحی سایت و هر زمینه ای دیگری که امکان دورکاری آن وجود داشته باشد، در سایت اینواتو پیدا می شود.

۹- آی رایتر (Iwriter)

نویسندگی یکی از شغل های بسیار پردرآمد در جهان می باشد. البته برای رسیدن به درآمد بالا در این شغل حتماً باید در آن حرفه ای باشید. جمعی از حرفه ای ترین نویسندگان در سایت Iwriter گرد هم آمده اند تا پروژه های نویسندگی کارفرمایان را انجام دهند. این امکان نیز برای افراد در این سایت فراهم است تا از میان پروژه های مختلف، نمونه ی موردنظر و دلخواه خود را انتخاب نموده و آن را انجام دهند.

۱۰- هاب استف (Hubstaff)

سایت فریلنسری هاب استاف از جمله معدود سایت هایی است که برای عضویت کاربران خود هزینه ای از آن ها دریافت نمی کند. در این سایت هم کارفرما و هم فریلنسر بدون هزینه می توانند عضو شده و مشغول به فعالیت شوند.

انجام پروژه های مختلف فریلنسری نیز در دستور کار آن ها قرار دارد که می تواند برای شروع عالی باشد. هنوز تعداد کاربران آن خیلی افزایش نیافته و نسبت به سایت های قدیمی تر کاربران کمتری دارد، اما به دلیل امکانات ویژه ای که در آن تعبیه شده به سرعت در حال رشد و افزایش کاربران خود می باشد.

ادامه مطلب
رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن
رویای زندگی ایده آل با 30...

به دنبال راهی برای کسب درآمد دلخواه خودتان می گردید؟ سرمایه کافی در دست و بالتان نیست یا از ریسک کردن می ترسید؟ مژده اینکه با وجود تمام این ماجراها باز هم روشی برای هموار کردن مسیرتان وجود دارد و آن حساب باز کردن روی اینترنت است.

دنیای بی حد و مرز اینترنت بین المللی، فرصت های بسیاری را در اختیار همه افراد چه تحصیل کرده یا نکرده قرار می دهد. اینترنت به بخشی جدانشدنی از زندگی ما تبدیل شده است. به همین دلیل به هیچ وجه نباید این بستر استثنایی را دست کم گرفت!

اما چه نوع کسب و کار اینترنتی برای ما مناسب است؟ افراد حرفه ای چگونه از این بستر کسب درآمد می کنند؟ چرا باید به فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودمان باشیم؟ برای یافتن پاسخ این پرسش ها تا پایان این مقاله پر از راهکار با خانه سرمایه همراه باشید.

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

پیشینه کسب و کار اینترنتی

راه اندازی کسب و کارهای پردرآمد از طریق اینترنت به کمتر از ۵۰ سال پیش بازمی گردد؛ زمانی که کمتر کسی تصور می کرد این بستر به قدرتی شکست ناپذیر در جهان تبدیل شود. یکی از نخستین ایده های کسب درآمد از این بستر، خرید و فروش کالاها بود. جالب است بدانید که آمازون یکی از نخستین سایت هایی بود که فروش محصولات به صورت آنلاین را آغاز کرد. البته خرید و فروش تنها کسب و کار پرطرفدار این بستر نبود. در سال ۱۹۹۴ اینترنت محبوبیت بسیاری در میان مردم پیدا کرد؛ اما تکمیل پروتکل های امنیتی به زمان بیشتری نیاز داشت. با شروع سال ۲۰۰۰ کسب و کارهای بسیاری به استفاده از این فضا روی آوردند. به کارگیری ایده های نوین و خلاقانه، پتانسیل بالای این بستر و امنیت از جمله مهم ترین دلایلی بود که به رشد روزافزون اینترنت کمک کرد. البته ناگفته نماند که رشد حیرت انگیز معاملات اینترنتی همچنان ادامه دارد و در حال حاضر ارزش این معاملات به بیش از میلیاردها دلار می رسد.

کسب و کار اینترنتی تحولی شگرف در عصر مدرن

آیا مکانی شلوغ تر و پر رفت و آمدتر از بستر اینترنت می شناسید؟ اینترنت فرصت تماشایی را در اختیار شما قرار می دهد که به خوبی دیده شوید. اگر هنوز هم در رابطه با راه اندازی کسب و کار در بستر اینترنت تردید دارید، با فرصت هایی که این بستر در اختیار شما قرار می دهد آشنا شوید.

به این جمله فکر کنید:

“در مکان های پر رفت و آمد به دنبال درآمد باشید! “

آزادی بی حد و مرز

هیچ فردی محدودیت را دوست ندارد؛ بسیاری از کارآفرینان بستر اینترنت را به دلیل آزادی بی حد و مرزی که در اختیارشان قرار می دهد، انتخاب می کنند. فرقی نمی کند که از لپ تاپ، تبلت یا حتی گوشی های تلفن همراه استفاده کنید، مدیریت و اداره تجارت های اینترنتی در هر زمان و هر مکانی امکان پذیر است. البته به یاد داشته باشید که آزادی در این بستر به معنای تلاش کمتر نیست! بسیاری از افراد با در نظر گرفتن عدم محدودیت این بستر، آن را جدی نمی گیرند. در مقابل نیز افرادی هستند که از این ویژگی به عنوان انگیزه ای جهت تلاش بیشتر استفاده می کنند.

عدم نیاز به هزینه بالا یا سرمایه هنگفت

تجارت آنلاین شما را از پرداخت هزینه های مازادی همچون اجاره ساختمان و هزینه های رفت و آمد نجات می دهد. علاوه بر این به منظور راه اندازی کسب و کار خود دیگر نیازی به سرمایه هنگفت ندارید. در این بستر ایده های شما حکمرانی می کنند و سرمایه اصلی کسب و کارتان هستند.

دسترسی به بازار جهانی

نکته حیرت انگیز در رابطه با تجارت آنلاین دسترسی شبانه روزی به آن است. به کمک این بستر حتی هنگامی که در خواب هستید نیز امکان کسب درآمد برای شما وجود دارد؛ اما موفقیت در این بستر به این سادگی ها نیست. در نظر گرفتن برنامه و استراتژی دقیق و کاربردی شما را به اهداف تان نزدیک تر خواهد کرد.

با انواع کسب و کار اینترنتی آشنا شوید!

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

ما در عصری زندگی می کنیم که تجارت های اینترنتی رشد بی سابقه ای را تجربه می کنند؛ پس چرا از این پتانسیل فوق العاده استفاده نکنیم؟ درک مکانیسم بازاریابی آنلاین از جمله ابزارهایی است که در مسیر دستیابی به اهداف بدان احتیاج خواهید داشت. حال بدون هیچ فوت وقتی به سراغ معرفی برخی از کسب و کارهای پردرآمد و آنلاین می رویم. در ادامه مقاله شما را با این کسب و کارها آشنا خواهیم کرد.

۱- سئو یا SEO (بهینه سازی موتورهای جستجو)

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

به دنبال کسب و کاری پرسود و آنلاین هستید؟ بهینه سازی موتور جست وجو یا همان SEO موضوعی است که طی سال های اخیر اهمیت زیادی در دنیای اینترنت پیدا کرده است. این کسب و کار رقابتی در رابطه با افزایش بازدید از سایت ها از طریق موتورهای جستجوگر مانند گوگل است.

اما سئو چگونه کار می کند؟

سئو به وب سایت ها کمک می کند که در رابطه با یک کلمه کلیدی مشخص در سرچ موتورهای جست وجوگر، نتایج مطلوب تری را کسب کنند؛ بدین ترتیب وب سایت هایی که این کلمه کلیدی را پوشش داده باشند، در نتایج جست وجوی کاربر ظاهر خواهند شد. از تاثیرگذاری حیرت انگیز سئو آگاهی ندارید؟ پس نگاهی به آمار زیر بیندازید.

  • با جست وجوی کلمات کلیدی مشخص ۴۰ درصد از کاربران روی اولین نتیجه سرچ کلیک می کنند.
  • صفحه اول نتایج جست وجو ۹۱ درصد از کلیه کلیک های کاربران را تشکیل می دهد.

سئو برای کلیه تجارت هایی که در بستر اینترنت به فعالیت می پردازند، حائز اهمیت است. پس چه تجارتی بهتر از کار در حوزه سئو سایت ها؟! با فعالیت در این حوزه نه تنها به دیده شدن دیگر سایت ها کمک خواهید کرد، بلکه این امکان را دارید که شاهد پیشبرد اهداف خود نیز باشید. چنانچه همچنان در رابطه با این کسب و کار تردید دارید، شرکت های قدرتمندی که در این حوزه فعالیت دارند را بشناسید. از جمله مشهورترین این کسب و کارها می توان به آژانس دیجیتال مارکتینگ ایران وب لایف، شرکت خدمات وب سایت سئوکار و شرکت خدمات تبلیغی وب سیما اشاره کرد.

۲- تجارت Chatbot

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

ربات های چت کننده یا چت بات ها مرزهای مشاغل اینترنتی را جابجا کرده اند. در واقع به لطف هوش مصنوعی دیگر نیازی به نیروی انسانی جهت گفتگو با افراد وجود ندارد. اما چت بات ها چه کاربردهایی دارند؟ امروزه ارائه خدمات حرفه ای به مشتریان حرف اول را در دنیای تجارت می زند؛ بنابراین طیف گسترده ای از کسب و کارها به گفتگو با مشتری نیاز دارند. در چنین موقعیتی دو گزینه پیش روی افراد قرار دارد:

  • به کارگیری نیروی انسانی
  • استفاده از چت بات ها

بی شک به کارگیری ربات های هوشمند هزینه کمتری برای کسب و کارها به همراه خواهد داشت. اما چت بات ها چه نوع کسب و کار اینترنتی را به ما معرفی می کنند؟ در حال حاضر مشاغل بسیاری به دنبال چت بات هایی مناسب با کسب و کار خود هستند و این یعنی فرصت! به نظر شما چه کسانی در صنعت ساختمان سازی موفق تر هستند؟ شاید فکر کنید که سرمایه گذاران پاسخ این پرسش است؛ اما فروشندگان میله و مصالح اولیه برنده میدان هستند. کسب و کار چت بات خود را راه اندازی کنید؛ اگرچه این شغل نیاز به یادگیری و کسب تجربه دارد، نتیجه خارق العاده ای را برای شما به دنبال خواهد داشت. حوزه چت بات در ایران در حال جان گرفتن بوده و هنوز در بازار ما به درستی جا نیفتاده است. یکی از چت بات های مشهور ایرانی چت بات کاسکو نام دارد که تولید ربات هوشمند زبان فارسی روی آورده است.

۳- تبلیغات آنلاین (Online Marketing)

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

در پیشرفت و توسعه هر کسب و کاری، تبلیغات حرف اول را می زند؛ درواقع نباید پتانسیل این کسب و کار اینترنتی را دست کم بگیرید. البته پرداختن به موضوع تبلیغات به همین سادگی ها هم نیست؛ شناخت و هدف گیر ی مخاطب، سفارشی سازی تبلیغات و صدها مورد دیگر در تبلیغات حرفه ای موثر هستند. درک مکانیسم تبلیغات پولی به شما در راه اندازی تجارت مدیریت تبلیغات کمک می کند. هنوز قانع نشده اید؟ به رشد حیرت انگیز غول های فناوری مانند اینستاگرام، گوگل و یوتیوب دقت کنید. تبلیغات دیگر از حالت سنتی خود خارج شده اند. هزینه های تبلیغات آنلاین در ایالت متحده ۱۹% رشد داشته است و پیش بینی می شود که تا پایان سال جاری، ۵۴٫۲% از کل هزینه های تبلیغی این کشور به تبلیغات آنلاین تعلق داشته باشد. نگران نباشید! ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است. ما همچنان در مراحل ابتدایی رشد اینترنت قرار داریم. سرمایه گذاری وقت و انرژی در این صنعت به خصوص در پلتفرم هایی مانند گوگل و فیس بوک، نتایج باورنکردنی برای شما به دنبال خواهد داشت.

تبلیغات آنلاین بر پایه افیلیت مارکتینگ

از جمله راهکارهای تبلیغات آنلاین در دنیای اینترنت “افیلیت مارکتینگ” است. اما این تجارت به چه معنا است؟ در این تبلیغات آنلاین شما یک موضوع مناسب برای بیزینس خود انتخاب می کنید؛ در ادامه باید به دنبال شریکی بگردید که محصولات مرتبط به حوزه شغلی شما را در دسترس داشته باشد. در تبلیغات افیلیت مارکتینگ شما نیازی به برخورداری از انبار محصولات ندارید؛ حتی نیازی نیست که در رابطه با تحویل محصولات به مشتریان نگران باشید. برخی از مشهورترین سایت های افیلیتی در کشورهای خارجی Clickbank.com و آمازون هستند. البته در ایران نیز سایت دیجی کالا گزینه مناسبی برای فعالیت در این حوزه خواهد بود.

اما این کسب و کار اینترنتی چگونه کار می کند؟

در افیلیت مارکتینگ شما محصولی را به منظور فروش در وبلاگ یا سایت تجارت الکترونیک خود پیشنهاد می دهید. هر محصول نیز لینک به خصوصی دارد که سایت را به شریک تجاری شما ارتباط می دهد. به محض اینکه بازدید کننده سایت شما روی لینک کلیک کند، سبد خریدی در وب سایت شریک تان ایجاد می شود.

در نهایت هنگامی مشتری از سایت شریک شما خرید کند، شما موفق به دریافت کمیسیون خواهید شد. درصد کمیسیون دریافتی نیز از ۵ تا ۲۵ درصد متغیر است.

مزایای راه اندازی افیلیت مارکتینگ

  • برخورداری از حداقل ریسک
  • عدم نیاز به سرمایه گذاری
  • عدم نیاز به ارائه خدمات به مشتری مانند ثبت سفارش، ارسال محصول و پشتیبانی

معایب راه اندازی افیلیت مارکتینگ

  • عهده گیر ی مسئولیت ترافیک وب سایت خود
  • نیاز به تبلیغات و بازاریابی

۴- ویدیوهای آنلاین

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

آیا اخیراً ویدیویی را در سایت یوتیوب مشاهده کرده اید؟ بی شک همه ما بارها از این سایت محبوب و جهانی بازدید کرده ایم؛ اما کدام یک از ما به کسب درآمد از این راه فکر کرده است؟ جالب است بدانید که روزانه ۲ میلیارد کاربر از سراسر جهان، صدها میلیون ساعت ویدیو را در پلتفرم آن مشاهده می کنند. این تعداد بازدید بالا به معنای پتانسیل حیرت انگیز این پلتفرم به منظور راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. جهت استفاده از این پتانسیل چه کاری باید کرد؟ به منظور دستیابی به بازدید بالا در گام نخست شما نیاز به یک استراتژی دارید؛ محتوایی ارزشمند تولید کنید و آن را به اشتراک بگذارید. نخستین درآمد شما از طریق تبلیغات آنلاین یوتیوب به دست خواهد آمد. راه دیگر کسب درآمد از این پلتفرم، تبلیغات برای برندهای دیگر است؛ موضوعی که امروزه به وفور شاهد آن هستیم. در این نوع تبلیغات تنها کافی است که از برندهای حمایت کننده خود در ویدیوهای به اشتراک گذاشته شده نام ببرید. روش دیگر کسب درآمد از پلتفرم یوتیوب استفاده از کانال یوتیوب به منظور افزایش ترافیک وب سایت است. به هر حال روش های درآمدزایی بی شماری در این پلتفرم وجود دارد و تنها کافی است که خلاقیت و ایده های خود را در این بستر پیاده سازی کنید.

مزایا و معایب ساخت ویدیو در یک نگاه

  • عدم نیاز به سرمایه گذاری
  • دارای روش های درآمدزایی متعدد
  • زمان بر بودن تولید و اشتراک گذاری ویدیو
  • نیاز به زمان نسبتاً طولانی جهت کسب درآمد

تولید ویدیوهای آنلاین به خصوص ویدئوهای آموزشی در ایران به شدت رایج است. از جلمه سایت هایی که در حوزه آموزش به تولید ویدیو روی آورده سایت فرادرس به شمار می آید.

۵- فریلنسری یا دورکاری

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

از دیگر تحولات شگرف قرن اخیر، راه اندازی شغل جدیدی با نام دورکاری است؛ این کسب و کار اینترنتی بیش از هر عامل دیگری مدیون پیشرفت های صورت گرفته در بستر اینترنت است. در فریلنسری تنها کافی است که مهارت ها و استعدادهای خود را در معرض دید صاحبان کسب و کار قرار دهید. وب سایت های مختلفی نیز وجود دارند که امکان برقراری ارتباط میان فریلنسر و کارفرما را فراهم می کنند. در چنین شرایطی، با هر مهارت و استعدادی این امکان را دارید که به کسب درآمد در فضای اینترنتی بپردازید. از جمله پرطرفدارترین پروژه هایی که در فریلنسری مورد درخواست قرار می گیرند شامل موارد زیر هستند:

  • طراحی گرافیک
  • تولید محتوا
  • خدمات صوتی و تصویری
  • طراحی سایت

هزاران فعالیت دیگر نیز از طریق فریلنسری صورت می گیرد که طی آن هر دو طرف معامله یعنی فریلنسر و کارفرما به تعهدات خود عمل خواهند کرد. به دنبال اثبات مهارت های خود و کسب درامد از دانش خود هستید؟ سایت های ایرانی مختلفی در این حوزه گام هایی را برداشته اند، از جمله مشهورترین آنها باید به سایت “پونیشا” و “سایت انجام میدم” اشاره کرد.

۶- خرید و فروش دامنه

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

آیا تا به حال به نام دامنه سایت های مشهور توجه کرده اید؟ امروز تب خرید و فروش دامنه حتی از خرید و فروش خانه و ماشین داغ تر است. شاید باور نکنید اما سرمایه های هنگفتی در این کسب و کار اینترنتی جابه جا می شود. جالب است بدانید که گران ترین دامنه ای که تاکنون به فروش رسیده مربوط به insurance.com بوده است. این دامنه در سال ۲۰۱۰ با مبلغی بالغ بر ۳۵.۶ میلیون دلار به فروش رسید! اما خرید و فروش دامنه ها به چه شکل است؟ فروش یک دامنه بیش از هر عامل دیگری به خلاقیت و مهارت های بازاریابی شما بستگی دارد. یک قانون اصلی در این کسب و کار وجود دارد:

“هر چه دامنه های متنوع تری در دست داشته باشید، شانس فروش شما بیشتر می شود.”

البته به یاد داشته باشید که انتخاب نام دامنه نیاز به آگاهی مناسب از بازار و تسلط بر استراتژی های به خصوصی دارد. بعد از انتخاب نام دامنه کار اصلی شما آغاز می شود؛ بخش فروش دامنه خلاقیت و مهارت شما را می طلبد. باید افرادی را برای خرید دامنه خود پیدا کرده و آنها را برای این کار قانع کنید!

اما چگونه باید این کار را انجام داد؟

صدها سایت خارجی و ایرانی وجود دارند که بستر این کسب و کار را برای شما فراهم می کنند. اما پیش از هر اقدامی باید بر تقویت مهارت های خود تمرکز کنید. به یاد داشته باشید که هر موفقیتی بهایی دارد؛ پس اگر به دنبال فروش دامنه خود به قیمتی گزاف هستید، باید بهای آن یعنی آموزش و تجربه را نیز بپردازید. اگر به دنبال ایرانی های موفق در این حوزه هستید، سری به سایت های موفق مانند ایران سرور، وب رمز و هاست ایران بزنید.

۷- به اشتراک گذاری یا فروش هنرتان

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

آیا تصور می کنید که هنرمندان امکان کسب درآمد بالا را ندارند؟ پس باید بدانید که در اشتباه هستید! فرقی نمی کند که شما یک نقاش، عکاس یا حتی یک نوازنده باشید، تا زمانی که هنری دارید، فرصت دارید از آن کسب درامد کنید.

اما چگونه باید هنر خود را به فروش بگذارید؟

راهکارهای متعددی پیش روی شما قرار دارد؛ از راه اندازی فروشگاه آنلاین خود گرفته تا فروش عکس روی سایت های مختلف، روش هایی برای کسب درآمد بالا هستند. اکنون اجازه دهید که به طور تخصصی تر به این موضوع بپردازیم.

  • اگر هنر شما طراحی، نقاشی یا عکاسی است، این امکان را دارید که نقاشی و عکس هایی که گرفته اید را به صورت پوستر درآورده یا اصل آنها را به فروش برسانید.
  • اگر در دنیای موسیقی فعالیت دارید نیز راهکارهایی به منظور فروش آهنگ ها وجود دارد و تنها کافی است که آن ها را روی سایت های به خصوصی بارگذاری کنید. به عنوان مثال وب سایت The Drum Broker از جمله وب سایت هایی است که در این زمینه فعالیت دارد.
  • اگر هنر شما ساخت صنایع دستی است، این امکان را دارید که ساخته ذهن و دست خود را روی سایت های مختلفی به معرض نمایش بگذارید و آ ن ها را بفروشید. به عنوان مثال وب سایت etsy از جمله سایت های معتبر در این زمینه است که هنرمندان زیادی از این طریق به کسب درآمد می پردازند.

این جمله را هرگز فراموش نکنید:

“هنر شما ثروت شما است! “

هنر تنها یک سرگرمی نیست، بلکه یک شیوه زندگی به حساب می آید. هنر خود را به کمک سایت های مشهور یا راه اندازی وب سایت شخصی خود به معرض دید بگذارید و از این کسب و کار اینترنتی کسب درآمد کنید.

۸- طراحی اپلیکیشن یا وبسایت

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

اگر به تکنولوژی و فناوری علاقه مند هستید، مهارت کد نویسی خود را تقویت کنید و از این طریق به کسب درآمدهای بالا بپردازید. این روزها فناوری و دنیای دیجیتال حرف اول را در جهان می زند؛ بنابراین از فرصتی که در اختیارتان قرار دارد، نهایت بهره را ببرید!

اما چگونه باید اپ های طراحی شده را به فروش رساند؟

وب سایت هایی مختلفی هستند که از اپ های جدید و کاربردی استقبال می کنند و آن ها را برای فروش روی سایت خود قرار می دهند. اما قبل از هر اقدامی باید نیازهای روز را در نظر بگیرید و در راستای رفع این نیازها برنامه های گوناگونی طراحی کنید.

چگونه از طریق طراحی وب سایت کسب درآمد کنیم؟

سایت های مختلفی وجود دارند که قالب های سایت را فروش می رسانند. به عنوان مثال Shopify تم های سفارشی را ایجاد کرده است که آ ن ها را با قیمت مقرون به صرفه ای برای فروش می گذارد. از هر فرصتی که در اختیار دارید استفاده کنید و به یاد داشته باشید که با تقویت مهارت ها و به روزرسانی دانش خود امکان کسب درآمدهای بالا وجود دارد. به دنبال برنامه های ایرانی برای فروش اپ خود هستید؟ ما به شما کافه بازار و سیب اپ را معرفی می کنیم.

۹- تولید پادکست

رویای زندگی ایده آل با کسب و کار اینترنتی و انواع آن

اگر صدای خوبی دارید، از پتانسیل خود به منظور تولید پادکست استفاده کنید. پادکست ها ایده تجاری منحصر به فردی هستند که شباهت زیادی به تولید محتوا برای وب سایت ها دارند. البته به منظور تولید پادکست به ابزارهایی نیاز پیدا خواهید کرد که برخی از آنها را در ادامه نام می بریم:

  • میکروفون باکیفیت
  • نرم افزار ضبط صدا
  • نرم افزار ضبط تماس

البته این کسب و کار اینترنتی نیاز به صبر و خلاقیت بالای شما دارد. برای تبلیغ پادکست خود با چهره های برجسته همکاری کنید، از مخاطبان خود بخواهید که نظرات خود را با شما به اشتراک بگذارند.

اما چرا باید به تولید پادکست به عنوان یک کسب و کار اینترنتی نگاه کنیم؟

محبوبیت پادکست ها طی سال های اخیر با رشد باورنکردنی همراه بوده است. با تولید پادکست این امکان را دارید که بازدید وب سایت خود را افزایش دهید، حامیان مالی پیدا کنید و به تبلیغ بپردازید. همچنان در مورد این ایده تجاری شک دارید؟ پس به سایت های مشهور ایرانی مانند الو محتوا و رایا مارکتینگ که در حوزه تولید محتوا به فعالیت می پردازند، سری بزنید!

10. راه اندازی بلاگ در سوشال مدیا

یکی از راه های محبوب کسب درآمد در فضای آنلاین راه اندازی صفحه بلاگ در پلتفرم های سوشال مدیا مانند اینستاگرام است. به فردی که صفحه بلاگ را راه اندازی و اداره می کند بلاگر (Blogger) گفته می شود. اغلب بلاگرها صفحات خود را با یک هدف مشخص برای یک موضوع خاص راه اندازی و اداره کرده و برای تولید محتوای صفحه از نوشتن، عکاسی کردن و سایر مدیاها استفاده می کند. همچنین می توان از ترکیب تمام روش های تولید محتوا برای ایجاد تنوع و افزایش جذابیت صفحه استفاده کرد.

توجه داشته باشید که موفقیت در این راه نیازمند صبر، زمان و تولید محتوای مستمر و جذاب است. در این مسیر ابتدا لازم است یک رابطه دوستانه و نزدیک با مخاطبان خود ایجاد کرده و پس از گذشت زمان و جلب اعتماد مخاطبان وفادار کسب درآمد از این راه را آغاز کنید. البته لازم به ذکر است که اعتماد مخاطبان صفحه با گذشت زمان و به سختی بدست می آید در نتیجه در حفظ باید دقت لازم را داشته باشید.

مراحل راه اندازی بلاگ در سوشال مدیا

  1. یک پلتفرم مناسب انتخاب کنید.
  2. گروهی خاص از مخاطبان هدف را تعیین کنید.
  3. صفحه خود را راه اندازی کرده و یک نام مناسب و مرتبط برای صفحه خود انتخاب کنید.
  4. یک موضوع جذاب برای صفحه بلاگ خود انتخاب کنید.
  5. یک استراتژی و تقویم محتوایی تنظیم کرده و با توجه به موضوع صفحه، به صورت مستمر تولید محتوا کنید.
  6. صفحه خود را گسترش داده و از روش همکاری در فروش و تبلیغ کسب و کارها کسب درآمد کنید.

انتخاب موضوع صفحه بلاگ

مهم ترین مرحله راه اندازی صفحه بلاگ در سوشال مدیا انتخاب یک موضوع مناسب است. امروزه محبوب ترین موضوعات بلاگری در صفحات شبکه های اجتماعی بلاگری سفر، غذا، فشن و مد، سبک زندگی، لوازم آرایشی و بهداشتی است. در هنگام انتخاب موضوع صفحه، به موارد زیر توجه کنید:

  • تنها به دلیل درآمد بالای سایر بلاگرها موضوع مشابه با آنها را انتخاب نکنید.
  • از انتخاب موضوعی که مخاطبان کمی به آن علاقه نشان می دهند؛ خودداری کنید.
  • موضوعی را که نسبت به آن اطلاعات کمی دارید، انتخاب نکنید.
  • از تولید محتوا در مورد طیف وسیعی از موضوعات خودداری کنید؛ چرا که لازم است صفحه شما بر روی یک موضوع خاص تمرکز داشته باشد.

11. راه اندازی فروشگاه اینترنتی

کسب و کار اینترنتی

راه اندازی فروشگاه آنلاین یکی از سودآورترین روش های کسب درآمد از طریق اینترنت است. در فروشگاه های آنلاین محصولات و خدمات بسیار متنوع فیزیکی و غیرفیزیکی مانند غذا، پوشاک، کتاب الکترونیکی، مشاوره و کلاس های مجازی به مخاطبان ارائه می شوند. اغلب فروشگاه های اینترنتی ابتدا با راه اندازی سایت در گوگل شروع به کار کرده و با حضور در پلتفرم های دیگری مانند اینستاگرام ارتباط با مخاطبین را افزایش داده و محصولات را تبلیغ می کنند. در سال های اخیر شاهد اتفاق برعکس نیز بوده ایم. به این ترتیب که فروشگاه اینترنتی فعالیت خود را ابتدا از طریق پلتفرم ایسنتاگرام آغاز کرده و با گسترش کسب و کار برای سهولت در ثبت سفارش، وب سایتی در گوگل راه اندازی می کنند. از معروف ترین فروشگاه های اینترنتی می توان به آمازون و دیجی کالا اشاره کرد.

از آنجایی که اکثر برندهای معتبر پوشاک، آرایشی و بهداشتی در ایران شعبه رسمی ندارند، خرید مستقیم از این برندها برای ساکنین ایران دشوار است. شما می توانید با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در اینستاگرام به صورت سفارشی محصول برندهای معتبر دنیا را به مشتریان خود در داخل ایران ارسال کنید.

انواع فروشگاه های اینترنتی

  • فروش محصولات برند شخصی
  • فروش طیف وسیعی از محصولات سایر برندها، شرکت های تولید و خدماتی

مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی

  1. مشخص کردن بازار هدف
  2. انتخاب نوع فروشگاه اینترنتی
  3. انتخاب نام بیزینس و راه اندازی دومین
  4. انتخاب نوع محصول یا خدمات برای فروش
  5. طراحی و راه اندازی وب سایت
  6. بازاریابی و تبلیغات

برای موفقیت در این مسیر به خصوص در ابتدای راه، باید برای مشتریان خود شرایط مناسب و متمایزی را نسبت به رقبا فراهم کنید. به این معنا که علاوه بر ارائه محصولات باکیفیت و با قیمت مناسب و رقابتی؛ لازم است موارد مهم دیگری همچون نوع بسته بندی محصول، سرعت در ارسال سفارشات، امکان تعویض محصول و ارائه کدهای تخفیف را نیز در نظر داشته باشید

12. کسب درآمد از یوتوب و ولاگ

اخیرا پلتفرم یوتوب به یکی دیگر از شبکه های اجتماعی پرطرفدار در ایران تبدیل شده است. تنها راه ارتباط با مخاطب و تولید محتوا در این پلتفرم ساخت ویدئوهای نسبتا بلند است. تعداد بازدیدها در این شبکه اجتماعی اهمیت بسیار زیادی دارد؛ روشن است که با ساخت محتوای جذاب تعداد فالوئرهای شما در این پلتفرم افزایش یافته و در نهایت از این طریق درآمد دلاری کسب خواهید کرد.

Vloge از ترکیب دو لغت Video و Blog ایجاد شده و ولاگر به شخصی گفته می شود که تنها از طریق تولید محتوای ویدئویی صفحه خود را اداره می کند. در واقع یوتوب یکی از پلتفرم های مناسب فعالیت بلاگری به حساب می آید. شما میتوانید موضوعات متنوعی مانند آموزش، گیم، بیوتی، سفر، نقد محصول برندها و موضوعات این چنینی را انتخاب کرده و صفحه خود را در یوتوب راه اندازی کنید.

13. کسب درآمد از کپی رایتینگ

کپی رایتینگ یکی از راه های کسب درآمد از طریق اینترنت است. در واقع کپی رایتینگ به معنای نوشتن متن به منظور تبلیغ و بازاریابی یک برند است. محتوای متنی نوشته شده؛ با هدف افزایش آگاهی از برند و در نهایت ترغیب مشتریان بالقوه به ثبت سفارش خرید، تنظیم و منتشر می شود. به فردی که محتوای تبلیغاتی را آماده می کند کپی رایتر گفته می شود. کپی رایتر با تسلط به علوم بازاریابی و تکنیک های نویسندگی سبب افزایش فروش برند خواهد شد. اگر فکر می کنید علاقه و شرایط لازم را دارید می توانید به راحتی و از راه دور فعالیت خود را در این زمینه آغاز کنید.

14. ترید و آموزش ارزهای دیجیتال

کسب و کار اینترنتی

در دو سال اخیر و با شروع کرونا و تعطیلی مشاغل؛ اقتصاد بسیاری از کشورها دچار رکود شد. اما برخلاف افت قیمت در بازار نفت، طلا، فلزات گرانبها و بورس؛ فضای ارزهای دیجیتال رشد جهشی را در این دوران تجربه کرد. انواع ارزهای دیجیتال و در صدر همه آنها، بیت کوین به بالاترین قیمت خود در سال 2020 رسیدند. به همین ترتیب افراد زیادی به این بازار وارد شده و به خرید و فروش انواع ارزهای رمزنگاری شده مشغول شدند. بر اساس قانون عرضه و تقاضا با افزایش تقاضای خرید، قیمت کوین ها به صورت تصاعدی بالا رفت.

به همین ترتیب در سال 2020 این بازار به یک فضای سودآور کسب درآمد اینترنتی در ایران تبدیل شد. علاوه بر درآمدزایی از طریق ترید ارزهای دیجیتال، افرادی که در این زمینه تخصص و مهارت لازم را دارند به راه اندازی صفحات وب سایت و سوشال مدیا و آموزش ارز دیجیتال به صورت آنلاین و حضوری روی آوردند. در میان صفحات متعدد می توان گفت خانه سرمایه یکی از معتبرترین پلتفرم های آموزش رایگان ارز دیجیتال در ایران است.

سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال می تواند شروع خوبی برای تحول مالی شما باشد. برای این کار فقط به یک خط اینترنت پر سرعت و لپ تاپ یا کامپیوتر نیاز دارید. ثبت نام در صرافی، ساخت کیف پول و احراز هویت، کارهایی هستند که برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال باید آنها را انجام دهید. جالب اینکه برای شروع کارتان به سرمایه زیادی نیاز ندارید. البته نباید از راز تبدیل شدن به یک سرمایه گذار موفق ارز دیجیتال غافل شوید و آن یادگیری دائمی و بررسی پیوسته بازار است.

15. تدریس علمی و هنری آنلاین

با گسترش اینترنت و افزایش دسترسی سنین مختلف به این فضا شرکت در کلاس های آنلاین بسیار محبوب شده است. در صورتی که در زمینه های مختلف علم و مهارت بالایی دارید می توایند با راه اندازی صفحات اجتماعی یا وب سایت و تولید محتوای آموزشی مخاطبان بسیاری بدست آورید. شما می توانید بخشی از آموزش را به صورت رایگان در صفحه خود به اشتراک گذاشته و برای تدریس موارد بیشتر کلاس های خصوصی آنلاین برگزار کنید. از این طریق می توانید محتوای آموزشی مرتبط با دروس مدرسه، زبان انگلیسی یا مهارت های هنری مانند نقاشی، آشپزی، کیک پزی، بافتنی، خیاطی، موسیقی، رقص و … را تولید کرده و بیزینس آموزشی خود را گسترش دهید. موفقیت در این مسیر نیازمند خلاقیت بالا در نحوه آموزش است. بنابراین سعی کنید با استفاده از تکنیک های منحصر به فرد برای بیزینس خود نسب به سایر رقبا تمایز ایجاد کنید

16. برگزاری وبینارهای آنلاین

در سال های اخیر و با شروع پاندمی کرونا راه اندازی کسب و کار آنلاین محبوبیت بسیار زیادی بدست آورده است. با تعطیلی سمینارهای آموزشی حضوری، میزان برگزاری و شرکت در سمینارهای آنلاین بسیار افزایش یافته است. به سمینارهایی که در فضای وب و به صورت آنلاین برگزار می شود، وبینار گفته می شود. شما می توانید موضوعی را که در آن تخصص و مهارت دارید انتخاب کرده و با برگزاری سمینارهای آنلاین کسب درآمد کنید.

مراحل برگزاری وبینار

  • انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری سمینارهای آنلاین: انتخاب نرم افزار وبینار مناسب پروسه فروش بلیط و برگزاری سمینار را بسیار آسان تر خواهد کرد.
  • تبلیغ و معرفی رویداد وبیناری خود: قبل از شروع بلیط فروشی لازم است از طرق مختلف مانند ارسال ایمیل و اینفلوئنسر مارکتینگ در خصوص موضوع، مزایا و روز برگزاری وبینار به مشتریان بالقوه اطلاع رسانی کنید.
  • همواره محتوای جذاب و مفید ارائه دهید: تنها در صورتی که محتوای مفیدی ارائه دهید، شرکت کنندگان به مشتریان ثابت وبینارهای آینده شما تبدیل خواهند شد.
  • بهره گیری از تکنیک های سخنرانی: تسلط به موضوع و توانایی ارتباط گرفتن با مخاطب حتی در سمینارهای آنلاین نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.
  • تهیه فیلم و فروش نسخه ضبط شده وبینار: ممکن است تعدادی از مخاطبان خواهان خرید نسخه ضبط شده وبینار باشند بهتر است با تهیه ویدئو نیاز این گروه از مشتریان را هم پوشش دهید.

17. ارائه مشاوره آنلاین

کسب و کار اینترنتی

اگر در خصوص موضوعات مختلفی مانند مشاوره حقوقی، روانشناسی، زمینه های امنیتی، کسب و کار، مارکتینگ، تبلیغات و موارد این چنینی علم و مهارت بالایی دارید، می توانید از طریق فضای اینترنت و با راه اندازی سایت و صفحات اجتماعی مشاوره آنلاین ارائه داده و کسب درآمد کنید. همچنین می توانید با گذشت زمان و افزایش تعداد مشتریان، مشاورین دیگری را استخدام کرده و کسب وکار خود را گسترش دهید.

مراحل راه اندازی بیزینس مشاوره آنلاین

  • بازار هدف خود را مشخص کنید.
  • موضوعی که به آن تسلط داشته و با بازار هدف شما مرتبط است، انتخاب کنید.
  • ایده خود را به خوبی بررسی و نقد کنید.
  • ایده را وارد مرحله اجرا کنید.
  • مشتریان ایده آل را پیدا کنید.
  • مجوزهای لازم را دریافت کنید.
  • کسب و کار خود را گسترش دهید.

18. اینفلوئنسر مارکتینگ در سوشال مدیا

اینفلوئنسر مارکتینگ یکی از مدل های سوشال مدیا مارکتینگ یا همان بازاریابی شبکه های اجتماعی است. اما به چه فردی اینفلوئنسر می گویند؟ اینفلوئنسر به شخصی گفته می شود که با تولید نوعی محتوای خاص و ناب در پلتفرم های شکبه های اجتماعی مانند اینستاگرام و یوتوب بر عادات خرید، علایق، نوع تفکر و نیازمندی های مخاطبان هدف تاثیر می گذارد.

در اینفلوئنسر مارکتینگ یک برند خاص با یک یا چند تن از اینفلوئنسرهای شبکه های اجتماعی به منظور معرفی، نقد و بررسی محصول یا خدمات خود همکاری می کند. برندها برای همکاری با اینفلوئنسرها به تعداد فالوئر، سطح تعامل آنها با اینفلوئنسر، سبک و سیاق پروفایل اینفلوئنسر و ارتباط آن با محصول و خدمات برند توجه می کنند.

در صورتی که به کسب درآمد از این طریق علاقمند هستید؛ لازم است ابتدا در یک پلتفرم مناسب مخاطبان هدف خود را مشخص کرده و سپس با تولید محتوای جذاب، صادقانه و منحصر به فرد یک ارتباط دوستانه با آنها ایجاد کنید.

19. پشتیبانی فنی تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری

یکی دیگر از راه های کسب درآمد آنلاین بهره گیری از مهارت های فنی است. منظور از پشتیبانی فنی خدمات سخت افزاری یا نرم افزاری است که در یک حوزه خاص توسط یک فرد متخصص ارائه می شوند. اگر در یکی از زمینه های فنی مانند راه اندازی و تعمیرات لوازم سخت افزاری و نرم‎ افزاری مهارت دارید می توانید با بهره گیری از فضای آنلاین جذب مشتری کرده و سپس به صورت حضوری خدمت رسانی کنید. در نهایت با گذشت زمان و با رشد بیزینس؛ علاوه بر ارائه خدمات آنلاین، می توانید از طریق یک دفتر فیزیکی نیز کسب و کار خود را گسترش دهید. همچنین می توان مشاوره آنلاین سوالات کامپیوتری را در این گروه از مشاغل اینترنتی قرار داد.

20. عکاسی مدل و تبلیغات محصولات در فضای آنلاین

راه های متنوعی برای کسب درآمد آنلاین از طریق عکاسی وجود دارد. اگر در این زمینه تخصص داشته و یک دوربین عکاسی نسبتا خوبی را در اختیار دارید می توانید از طریق عکاسی تبلیغاتی محصول و مدلینگ کسب درآمد کنید.

راه های کسب درآمد اینترنتی از طریق عکاسی

  1. عکاسی از مدل های سوشال مدیا
  2. عکاسی از محصولات برندها و فروشگاه های اینترنتی
  3. ساخت ویدئوهای آموزش عکاسی و استفاده از دوربین های حرفه ای
  4. چاپ عکس های حرفه ای و جذاب و فروش آنها به صورت تابلو یا کارت پستال
  5. ساخت وبلاگ عکاسی
  6. برگزاری گالری فروش فیزیکی و آنلاین

21. برنامه ریزی آنلاین مجالس جشن و عروسی

اگر علاقمند به کمک به دیگران هستید و به مهارت های مربوط به برنامه ریزی تسلط دارید، بد نیست به عنوان برنامه ریز مجالس، کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنید. برگزاری مراسمات مهمی مانند عروسی نیازمند برنامه ریزی دقیق و تسلط کامل بر نحوه مدیریت و اجرای مراسمات بزرگ است. معمولا افراد در روزهای منتهی به مراسم استرس زیادی را تحمل کرده و رسیدگی به تمام موارد برایشان دشوار می شود. بنابراین اگر علم و آگاهی لازم در این حیطه را دارید می توانید با راه اندازی پروفایل بیزینس در شبکه های اجتماعی فعالیت خود را آغاز کرده و با رشد و پیشرفت برند خود در آینده دفتر فیزیکی نیز افتتاح کنید

22. طراح گرافیکی و لوگو در پلتفرم های آنلاین

کسب و کار اینترنتی

با گسترش فعالیت برندها و شرکت های مختلف در فضای اینترنت، اهمیت نحوه ارائه و معرفی محصولات در پلتفرم های آنلاین نیز بیش از پیش افزایش یافته است. از همین رو حضور طراحان گرافیکی مستعد، خوش ذوق و باسلیقه در تولید محتوا بصری جذاب در پلتفرم هایی مانند اینستاگرام ضروری است. شرکت ها با هر شکل و اندازه ای دائما به دنبال طراحان گرافیک برای طراحی لوگو، طراحی کاور پست های اینستاگرامی و موارد این چنینی هستند.

در صورتی که یک طراح گرافیک خوش ذوق هستید، می توانید وب سایت خود را راه اندازی کرده و از طریق تولید محتوا، همکاری با افراد شناخته شده، کسب و کار اینترنتی خود را تبلیغ کرده و به مرور زمان پیشرفت کنید

23. افتتاح مزون لباس آنلاین

اینستاگرام به عنوان یک پلتفرم بصری برای ارائه محتوای جذاب دنیای مد و لباس بسیار مناسب است. اگر طراح لباس یا خیاط هستید می توانید به صورت آنلاین یک صفحه بیزینس راه اندازی کرده و با تولید محتوا و ارائه مدل های جذاب دنیای مد، مشتریان بالقوه بسیاری را جذب کرده و به مرور زمان به صورت آنلاین سفارش دوخت لباس ثبت کنید. توجه داشته باشید که عکاسی حرفه ای از لباس ها، توجه به جزئیات و نیازهای جامعه در پیشرفت و رشد کسب و کار شما بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

24. تولید محصولات چرمی و فروش آنلاین آنها

ایرانی ها از دیرباز به ساخت لوازم چرمی حرفه ای معروف بوده اند. شما هم می توانید مسیر اجدادتان را در پیش بگیرید و در این هنر باستانی خوش بدرخشید. البته برای شروع به خرید لوازم، آموزش، تمرین و یادگیری بازاریابی نیاز دارید. ولی در نهایت به دلیل استقبال همیشگی از محصولات چرمی می توانید با تهیه محصولات با کیفیت برای خودتان جایی ویژه در بازار محصولات چرمی باز کنید.

25. راه اندازی خرازی آنلاین

خوراک، پوشاک و مسکن، سه نیاز اساسی انسان ها به شمار می روند به همین دلیل، تمام شغل هایی که در دامنه این سه نیاز قرار می گیرند از اهمیت زیادی برخوردار هستند. نمونه اش همین خرازی آنلاین که یکی از زیرمجموعه های نیاز پوشاک است.

خرازی آنلاین با توجه به جنس های ارزان، کم جا، پر طرفدار، هزینه ارسال کم و تنوع بسیار بسیار زیاد محصولات، گزینه بسیار خوبی برای آغاز یک کسب و کار پر رونق است. با یک بررسی کوتاه در سایت های فعلی فعال در وب فارسی متوجه می شوید که هنوز جای یک سایت خرازی کامل با محصولات درجه یک خالی است. این بدان معنی است که فرصت انجام این کار برای شما خالی است!

26. ارائه خدمات تخصصی وردپرس

تمام کسانی که وب سایت خود را روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس پیاده سازی می کنند با دردسرها و مشکلات این برنامه آشنا هستند. شما می توانید با گذراندن چند دوره تخصصی به یک متخصص وردپرس تبدیل شوید و به هزاران سایت وردپرسی ایرانی خدماتی همچون برطرف کردن ارورهای رایج وردپرس، مدیریت وردپرس، توسعه سایت بر پایه وردپرس و … ارائه دهید.

27. ارائه خدمات امنیتی سایت

امنیت سایت، یکی از اولین نیازهای هر کسب و کار آنلاینی است. هکرها، ویروس ها، بدافزارها و مشکلات امنیتی ریز و درشت فراوانی هستند که در کمین سایت ها و اطلاعات آنها نشسته اند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ماجرای امنیت در فضای مجازی دو بخش پایه و پیشرفته دارد. شما در هر دو بخش آن می توانید به کاربران، صاحبان کسب و کار و وب سایت ها خدمات ارائه دهید. شرکت کردن در چند دوره تخصصی و یادگیری پیوسته می تواند از شما یک مامور امنیتی اینترنتی درجه یک بسازد که بدون خارج شدن از خانه اش امنیت را برقرار می کند.

28. مشاوره و آموزش تعمیر موبایل

کمتر کسی روی این کره خاکی وجود دارد که تلفن همراه هوشمند نداشته باشد. همین موضوع می تواند برای شما یک مسیر درآمدی خیلی خوب را باز کند. چون تلفن های همراه هوشمند هم مثل تمام وسایل دیگر دچار مشکلات فنی می شوند. شما می توانید با گذراندن دوره های تخصصی و افزایش سطح مهارتتان در این زمینه به کاربرانی که دچار این قبیل مشکلات شده اند به صورت آنلاین کمک کنید؛ مثلا به آنها مشاوره دهید و حتی راه و روش تعمیر گوشی شان را به آنها بیاموزید.

29. مشاوره و آموزش تعمیر لوازم برقی

تعمیر لوازم برقی یکی از آن کارهایی است که افراد زیادی به آن علاقه دارند. شما می توانید با گذراندن دوره های تخصصی به یک تعمیرکار حرفه ای تبدیل شوید. البته نیازی نیست که برای کسب درآمد به دنبال باز کردن مغازه باشید. می توانید به سادگی با راه اندازی یک پیج اینستاگرامی و گذاشتن آموزش های جذاب از تعمیر کردن لوازم برقی، مشاوره دادن و …. یک مجله تعمیرگاهی برای خودتان به راه بیندازید و با گرفتن تبلیغ، کسب درآمد کنید!

30. ایده بدهید، پول بگیرید!

افراد زیادی هستند که نمی دانند چطور پولشان را برای راه اندازی یک کسب و کار سرمایه گذاری کنند. اگر ایده پرداز خوبی هستید و می توان برای دیگران راه حل های خلاقانه پیشنهاد دهید این هنرتان را به یک کسب و کار آنلاین واقعی تبدیل کنید. به این ترتیب که با ارائه دادن ایده به دیگران و راهنمایی آنها پول بگیرید.

راه اندازی یک پیج اینستاگرامی و دادن اطلاعات پایه ای به همه کاربران علاقه مند می تواند شروع خوبی برای این کار باشد. در کنار پیج اینستاگرامی می توانید یک کانال تلگرامی با اطلاعات ناب هم راه اندازی کرده و برای ورود کاربران به آن کانال از آنها حق اشتراک ماهانه دریافت کنید.

کسب و کار اینترنتی یا آنلاین تحولی شگرف در دنیای تجارت

حتماً شما هم در اطراف خود به کسانی برخورد کرده اید که از نبود شغل و بیکاری حرف می زنند؛ در حالی که فرصت های استثنایی که پیش روی آنها قرار دارد را نمی بینند. اینترنت، جهانی بی حد و مرز است که بستری ایده آل جهت پیاده سازی ایده های جدید و نوین به حساب می آید. کسب درآمد از طریق اینترنت به دلیل پتانسیل بالایی که دارد، فرصتی با ریسک کم و بدون نیاز به سرمایه گذاری هنگفت محسوب می شود. از مهارت ها و استعدادهای خود نهایت استفاده را ببرید یا جهت یادگیری روش های کسب درآمد در این بستر اقدام کنید. البته به یاد داشته باشید که تلاش، نخستین سوخت راه اندازی یک تجارت در این بستر است. برخورداری از استراتژی دقیق و آشنایی با فاکتورهای موفقیت در این بستر از دیگر معیارهایی است که به آن نیاز خواهید داشت. نیاز است به اندازه کافی صبر داشته باشید و درنهایت به بازدهی تلاش بی وقفه خود افتخار کنید.

ادامه مطلب
تجارت اینترنتی
۲۲ ایده کاربردی برای ایجاد یک...

تجارت، واژه ای بسیار کهن است. از زمانی که اجداد آریایی مان با کشتی از راه دریا و سوار بر اسب و شتر از راه ابریشم به تجارت می پرداختند، تاجران با پول زیاد، ترس های زیاد و البته ثروت زیاد، معنا می شدند. علاوه بر این، آن ها صاحب دانشی برای ثروتمندتر شدن بودند. در روزگاری که من و شما در آن زندگی می کنیم، به لطف فضای مجازی، نسل جدیدی از تاجران پا به عرصه داد و ستد گذاشته اند و بازارهای بسیار جالب و عظیمی را خلق کرده اند. هر تجارت اینترنتی (E-Commerce) نیازمند داشتن اطلاعات و پشتکار است. شاید میدان زورآزمایی نسل ما نادیدنی باشد، اما روش کار و شیوه برداشتن قدم ها درست مانند تاجران قدیمی راه ابریشم است. تاجر واقعی، نه تنها توانایی تبدیل هزار به صد هزار را دارد، بلکه از درون هر بحرانی، فرصتی بزرگ به چنگ می آورد.

چگونه یک تجارت اینترنتی راه بیندازیم؟ (E-Commerce)

در این مقاله با هم به دنبال نکته های ایجاد یک تجارت اینترنتی می گردیم و نمونه هایی کاربردی از پتانسیل های کسب و کارها را به تماشا می نشینیم.

استیو جابز

کارها حتما نباید دنیا را تغییر دهند تا دارای اهمیت باشند.

تجارت موفق یعنی…

یکی از پرسش هایی که دائم در گوش تاجران جوان وزوز می کند این است که: «چه عاملی باعث ایجاد یک تجارت اینترنتی می شود؟» اجازه بدهید پاسخ آن را از زبان خانم «ملیسا کاپانلی» که یک متخصص در زمینه تجارت آنلاین و سردبیر ارشد وب سایت «DM News» – وب سایتی که در زمینه تجارت آنلاین و روش های کارآفرینی فعالیت می کند – است، بشنویم:

«به طور خلاصه، تجارتی موفق است که فکر خوبی پشت سرش داشته باشد، مطالب آن به روشنی بررسی شده باشند و ساختاری واضح و منطقی داشته باشد. همین روند در نهایت، سودمندی یک تجارت را آشکار می کند.»

از قانون فرار نکن!

تجارت یعنی کار با آدم ها و کالاها. تا جایی که موضوع به کالاها مربوط شود، همه چیز مرتب است؛ اما وقتی پای آدم ها به تجارتتان باز می شود، خواه ناخواه باید از قانون ها پیروی کنید. اجازه بدهید بی تعارف بگویم که قانون همیشه طرف شما نیست و اگر از آن سر در نیاورید، دیگران قانون را تبدیل به چماقی گردن کلفت می کنند و آن را بی امان بر سر تجارتتان می کوبند. قبل از اینکه دیگران با قانون به سراغتان بیایند، شما به سمت قانون بروید. اگر توانایی مالی مناسبی دارید، یک وکیل کسب و کار را استخدام کرده و او را در برج دیده بانی شرکتتان، مستقر کنید. اگر نمی توانید، چاره ای جز یادگیری بخشی از قانون که به کسب و کارتان مربوط می شود ندارید. کتاب، شروع خوبی برای شما خواهد بود. یکی از کتاب هایی که خیلی به کار من آمد، «دوره پنج جلدی حقوق تجارت» از «دکتر ربیعا اسکینی» بود. در این دوره پنج جلدی از سازماندهی فعالیت تجاری گرفته تا شیوه درست نوشتن برات، سفته، چک، قرارداد و قوانین مربوط به ورشکستگی را خواهید آموخت. خواندن کتاب «قانون کار» هم می تواند در این زمینه به شما کمک کند. منبع خوب زیاد است. این کتاب ها را تنها یک دست گرمی جانانه برای یادگیری قانون در نظر بگیرید.

تجارت آنلاین، روش های برخط

واقعیت بازاریابی آنلاین، کاری ساده تر و حتی فراتر از همه چیزهایی است که هر روز درباره اش می شنویم. ساده است، اما به پشتکار زیادی نیاز دارد. برای موفق شدن در تجارت های آنلاین باید تاکتیک های بازاریابی آنلاین را بشناسید و آن ها را اجرا کنید. در ادامه چند نکته مهم را با هم بررسی می کنیم.

سئو، بازاریابی بی صدا برای یک تجارت اینترنتی

اگر تجارت آنلاین را به یک سه پایه تشبیه کنیم، یکی از پایه های آن متعلق به سئو خواهد بود. بدون سئو، شما اصلا دیده نمی شوید که بخواهید کاری را در فضای مجازی به سرانجام برسانید. اگر سایت شما به وسیله موتورهای جستجوی برجسته ای مثل گوگل، یاهو و غیره، مهم و قابل ارائه شناخته شود، راه زیادی را برای موفقیت تجارتتان در یک بازه زمانی کوتاه، طی خواهید کرد. به روز بودن در زمینه سئو می تواند به برگ برنده شما تبدیل شود. در این زمینه، بهترین منبع، خود گوگل است. وبلاگ گوگل را دنبال کرده و آخرین مقاله های آن را با دقت مطالعه کنید.

بازاریابی با کمک موتورهای جستجو

تجارت اینترنتی

بسیاری از بیزنس های آنلاین، برنامه های بازاریابی موتورهای جستجو را امتحان می کنند تا به ازای پرداخت مبلغی، سایت آن ها در رتبه های بالایی از نتایج این جستجوها– غالبا صفحه نخست – قرار داده شود. هر کدام از موتورهای جستجوی بزرگ، حاضر هستند فهرست‎بندی پولی را که به نام «برنامه های پرداخت به ازای هر کلیک» هم شناخته می شوند انجام دهند. این برنامه ها با عنوان «لینک های اسپانسری» یا «Sponsored Links» روی وب سایت ها قابل مشاهده اند. در این میان، رقابت بر سر کلمه های کلیدی، مهم ترین دلیل ارتقای رتبه بندی است. اگر چه انتخاب های زیادی دارید و چیزهای گیج کننده هم کم نیستند اما برای یک تجارت اینترنتی باید کمپین های خودتان را با دقت برنامه ریزی کنید، بودجه بندی مناسبی را انجام دهید و آماده باشید. تنها در این صورت، چنین ترفندهایی می توانند در ارتقای بازدید کنندگان سایتتان به شما کمک کند.

محتوا، چیزی فراتر از یک پادشاه است

با وجود این که کار کردن روی سئو و استفاده از سامانه تبلیغات موتورهای جستجو، تاثیر بسیار زیادی روی تجارت اینترنتی شما می گذارند اما با این وجود، باید روی تولید محتوای ارزشمند و از همه مهم تر هدفمند، زمان بگذارید. این تولید محتوا با نوشتن مقاله های مرتبط با زمینه تجارتتان آغاز می شود و تا تولید پادکست و کلیپ به پیش می رود. در چه زمینه ای فعالیت می کنید؟ هیچ فرقی نمی کند. مهم این است که مطلبی خواندنی بنویسید یا کلیپی جذاب تولید کنید که مخاطب با آن درگیر شود، زمان زیادی را در سایت شما بگذراند و در نتیجه صاحب یک رتبه بالای طبیعی در موتورهای جستجو شوید.

آگهی بدهید

تاکتیک دیگری که می توانید برای جلب بازدیدکننده به تجارت آنلاینتان از آن استفاده کنید، نمایش آگهی آنلاین است. شما با خرید فضای تبلیغاتی دیگر وب سایت ها – البته به صورت هدفمند – مخاطب خاص خودتان را به طور مستقیم به وب سایتتان روانه می کنید. نمایش آگهی آنلاین روی وب سایت های محبوب، هزینه نسبتا زیادی دارد؛ اما اگر درست و جذاب به کار گرفته شوند، تاثیر خوبی روی ساخت تجارت اینترنتی شما می گذارند.

با ایمیل مارکتینگ بازاریابی کنید

تجارت اینترنتی

ایمیل و تجارت اینترنتی مثل دو سر یک طناب به هم گره خورده اند. از نظر بسیاری از صاحبان تجارت آنلاین، ایمیل از جمله ابزارهای عالی برای جذب ترافیک است زیرا نتیجه می دهد. طبق آمار های جهانی، یک ایمیل شخصی سازی شده می تواند از ۶ تا ۳۰ درصد با پاسخ دهی مثبت همراه باشد. حالا سوال اینجا است که چه چیزی باید در محتوای یک ایمیل، نمایش داده شود؟ چیزهایی مثل، پیشنهادهای تخفیف یا به روزرسانی محصولات سایت از پرکاربردترین موضوع ها برای ایمیل های تجاری هستند. نکته کلیدی در ایمیل های تجاری، وجود پیوندها است تا کاربران بتوانند با یک کلیک موس، به طور مستقیم وارد سایتتان شوند.

هنری فورد

رویا پردازی بدون اجرا، فقط توهم است.

نمونه های کاربردی برای راه اندازی یک تجارت اینترنتی

گاهی همه چیز خوب است جز این که نمی دانیم در چه بستری فعالیت خودمان را آغاز کنیم. در این جور مواقع، دیدن لیستی از ایده ها می تواند بسیار کارساز باشد. چون یا همان ایده را برای اجرا انتخاب می کنیم یا در اثر دیدن آن ایده، فکری ناب به ذهنمان خطور می کند. در ادامه، ۲۳ ایده تجاری را با هم بررسی می کنیم.

شبکه آگهی

شبکه آگهی به ساماندهی فروش آگهی های مبتنی بر وب و پیدا کردن سایت های دارای ترافیک بالای بازدیدکننده یا سایت های هدف می پردازد. سپس روی این سایت ها آگهی های بنری یا ابرپیوندها را قرار می دهد. از بعضی جنبه ها، این شبکه ها درست همانند آژانس های مرسوم تبلیغاتی عمل می کنند؛ زیرا آن ها نیز در جستجوی بهترین مکان برای آگهی کردن هستند. شما می توانید شبکه آنلاینی را راه اندازی کنید که آگهی ها را به وب سایت های عمومی ارائه دهد. به این ترتیب به مخاطب گسترده ای دست پیدا می کنید. علاوه بر این، می توانید شبکه ای خاص برای گروهی ویژه طراحی کنید که به آن شبکه عمودی هم گفته می شود و آگهی هایی از نوع خاص فروشندگان، بنا به محصولشان یا موقعیت جغرافیایشان ایجاد کنید. یک جامعه کوچک اما هدفمند، موفقیت های بزرگ تری را نسبت به جامعه ای بزرگ اما بسیار متنوع کسب می کند.

سایت فروش قطعات اتومبیل

فروش قطعات جایگزین اتومبیل های کمیاب یا اسپورت، یک تجارت اینترنتی است که می تواند شما را پولدار کند. در این نوع تجارت اینترنتی چند گزینه پیش پایتان است:

گزینه اول: قطعات جایگزین را به قیمت کمی بخرید و در ازای مبلغی سود، آن را در سایت خودتان بفروشید.

گزینه دوم: یک پورتال اینترنتی ایجاد کنید تا افرادی که به دنبال خرید و فروش این گونه قطعات هستند، دور هم جمع شوند. البته این روش کم هزینه تر است. چون لازم نیست به خرید و فروش محصولات بپردازید یا نگران انبارداری باشید.

محصولات کودکان

راه اندازی هرگونه تجارتی که مختص محصولات مرتبط با کودکان باشد در حال حاضر بسیار پرسود است. صدها نوع محصول مختلف وجود دارد که شما می توانید آن ها را بفروشید؛ از مبلمان گرفته تا وسایل غذاخوری کودکان، لباس و هر چیزی مانند این ها. می توانید روی همه انواع محصولات یا نوع خاصی تمرکز کنید. اگر گروه دوم را انتخاب می کنید به دسته بندی ویژه ای مانند «مبلمان کودک سازگار با محیط زیست» یا «محصولات خاص دوقلوها» بپردازید. شاید فکر خوبی باشد که بخش نظرات مشتریان را جذاب تر کنید. چون والدین جدید دوست دارند اطلاعاتشان را با هم به اشتراک بگذارند.

سرویس تحقیق در مورد اتومبیل

می توانید وب سایتی راه اندازی کنید که در آن به بازدیدکنندگان امکان دسترسی به اطلاعات اتومبیل های جدید، دست دوم، قدیمی و محصولات جانبی در مورد اتومبیل را می دهد؛ یک بانک جامع که از سیر تا پیاز تمام اتومبیل های ساخته شده به دست بشر را در خودش جای داده باشد. در بسیاری از موارد این قبیل داده ها را می توانید از سایر منابعی که در اینترنت وجود دارند نظیر سایت های خودروسازی بیابید. در این سایت می توان به چند روش، درآمدزایی کرد؛ مثلا دریافت حق عضویت، فروش فضای تبلیغاتی سایت، ارائه خدمات مشاوره و فروش اطلاعات، نمونه هایی از این دست به شمار می روند.

توماس جفرسون

به نظرم می رسد هر چه سخت تر کار می کنم، شانس بیشتری هم به سراغم می آید.

فروش پارچه

تجارت اینترنتی

روزانه افراد زیادی در محیط مجازی وب به دنبال پارچه می گردند. اگر علاقه مند به راه اندازی این نوع از تجارت اینترنتی هستید، چند گزینه پیش پای شما قرار می گیرد.

گزینه اول: پورتالی را راه اندازی کنید تا تولید کنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروشان پارچه در یک سایت آنلاین به دور هم جمع شوند. از یک جهت، انجام این کار همانند راه اندازی یک بازار آنلاین و واقعی پارچه است. می توانید به ازای استفاده از سرویسی که ایجاد کرده اید، هزینه ای از تولید یا توزیع کنندگان دریافت کنید.

گزینه دوم: تمرکز خودتان را روی بازار ارائه مستقیم به مصرف کنندگان بگذارید و وب سایتی ایجاد کنید تا انواع مختلفی از پارچه را از طریق آن به فروش برسانید.

هدیه فروشی

می توانید در مغازه آنلاین خودتان هدایای اصل، منحصر به فرد و کاملا مناسب دریافت کننده را عرضه کنید. این هدایا می توانند گزینه هایی از قبیل هنرهای دستی و وسایل دست ساز از سرتاسر کشور تا اجناس خارجی وارداتی باشند. با کمی ذوق و سلیقه می توانید یکه تاز این تجارت اینترنتی شوید.

پلوتوس

کالای خوب، حتی اگر مخفی باشد، به زودی خریدار پیدا می کند.

مغازه سرگرمی

سرگرمی می تواند هر چیزی از جمع آوری مجموعه تا کارهای خلاقانه، هنری، ورزشی و آموزشی کودکان و بزرگ سالان را در بربگیرد. پس چه کاری بهتر از بازگشایی یک مغازه سرگرمی آنلاین؟ به طور قطع، این یک تجارت اینترنتی است چون مردم پول، تلاش و زمان زیادی را صرف سرگرمی هایشان می کنند و وقت زیادی را در اینترنت به جستجوی محصولاتی می پردازند که به آن ها علاقه مند هستند.

فروش محصولات ویژه چپ دست ها

آیا می دانستید که حدود نیم درصد جمعیت دنیا را چپ دست ها تشکیل می دهند. در حالی که ۵/۹۵ درصد از محصولاتی که در دنیا تولید می شود مختص راست دست ها است؟ به نظرتان این نکته فرصتی را در فضای آنلاین در اختیارتان قرار نمی دهد؟ راه اندازی تجارتی اینترنتی که تمرکز آن روی فروش محصولات مختص چپ دست ها باشد کاملا توجیه اقتصادی دارد.

سرویس آبونمان مجله ها

با وجود این که اینترنت، راه بسیاری از مجلات کاغذی را تقریبا مسدود کرده است اما در این بین هنوز هم عده زیادی از ورق زدن مجله ها لذت می برند. به خصوص مجله های تخصصی که هنوز هم طرفداران پروپاقرص خودشان را دارند. به همین دلیل، راه اندازی سرویس آبونمان مجلات، تجارتی موفق به شمار می رود. برای این منظور باید پایگاه داده هایی از مشتریان مستعد بسازید که گروه هدف شما را تشکیل می دهند و با ارائه پیشنهادهایی آن ها را به سمت خودتان بکشانید. فروش فضای تبلیغاتی سایت هم روش دوم برای کسب درآمد از وب سایتتان خواهد بود.

فروش محصولات ارگانیک

تجارت اینترنتی

محصولات ارگانیک از جمله چیزهایی هستند که امروزه در جامعه به سرعت جای خودشان را باز می کنند و تقاضا برایشان رو به افزایش است. یک نکته مهم در راه اندازی این تجارت اینترنتی، برقراری رابطه ای قوی میان خودتان و تولیدکنندگان است.

سایت تحقیقی مخصوص والدین

اساسا این گونه سایت ها منابع اطلاعاتی هستند که مخاطبانشان را والدین تشکیل می دهند؛ گروهی که واقعا نیازمند این اطلاعات هستند. موضوع های زیادی وجود دارند که می توانید از آن ها در راه اندازی سایت خودتان استفاده کنید، از والدین گیاه خوار گرفته تا مشکلاتی که والدین با فرزندانشان دارند. برای سایتتان چت روم بگذارید، انجمن درست کنید، محتواهای تخصصی منتشر کنید و خلاصه هر کاری بکنید تا نظر این گروه را به سمت وب سایتتان جلب کنید. برای کسب درآمد می توانید حق عضویت بگیرید یا فضای تبلیغاتی سایتتان را بفروشید.

سرویس برنامه ریزی مهمانی یا رویداد های ویژه

شروع این کار، پول اولیه بسیار کمی نیاز دارد؛ بنابراین این تجارت می تواند بهترین انتخاب برای کسانی باشد که سرمایه اولیه چندانی ندارند. با این کار، شما مسئولیت برگزاری مهمانی های مهم مشتریانتان را بر عهده می گیرید. می توانید در وب سایت خودتان، پلن های مهمانی و مجالس ویژه را طراحی کنید، درباره آن ها توضیح دهید و حق انتخاب های زیادی را برای مشتریانتان قائل شوید. می توانید با تعیین دستمزد و فروش محصولات لازم برای برگزاری مهمانی از این سایت، کسب درآمد کنید.

سان تزو، فرمانده ارتش، استراتژیست و فیلسوف چینی (نویسنده کتاب معروف هنر جنگ)

در خلال هرج و مرج هم فرصت وجود دارد.

سرویس مطالب چاپی

سفارش چاپ و توزیع حرفه ای مطالب، یکی دیگر از روش های داشتن تجارت اینترنتی است. در این سرویس با طراحی یک وب سایت، سفارش های چاپی و اغلب تبلیغاتی را از مشتریان دریافت می کنید. سپس با انتخاب منطقه مناسب برای توزیع آن ها کار پایانی تبل۱۱۴۷۷یغات را به شیوه ای کارآمد به انجام می رسانید و در این میان، سود زیادی را نصیب خود می کنید.

سایت املاک

پیدا کردن خانه، زمین، ویلا و مغازه یکی از کسب و کارهای پرقدرت و سود ده به شمار می رود. تعداد مشاوران املاک هر روز بیشتر از گذشته می شود اما هنوز سرویس آنلاین جامع و درستی در این زمینه به چشم نمی خورد. اگر شما یک بنگاه دار هستید یا در زمینه املاک تجربه و حتی به خرید و فروش املاک علاقه دارید، راه اندازی یک بانک اطلاعات و وب سایتی کارآمد می تواند دریچه ای به سمت تجارت اینترنتی شما باشد.

سایت دستور تهیه و پخت غذا

تجارت اینترنتی

در حال حاضر، تعداد زیادی سایت دستور تهیه غذا روی اینترنت وجود دارد؛ بنابراین اگر می خواهید در این زمینه فعالیت کنید باید تخصصی تر قدم بردارید؛ مثلا فقط روی تهیه غذاهای ارگانیک، گیاهی یا دستور غذاهای یک قومیت خاص مانور دهید.

محصولات بازیافتی

این نوع از محصولات توسط تولیدکنندگان یا توزیع کنندگان محصولات بازیافتی به فروش می رسند. از کجا بایستی کار را شروع کنید؟ بهترین کار این است که نوع خاصی از محصولات بازیافتی را بفروشید یعنی مثلا کاغذ یا لوازم التحریر بازیافتی. نکته مهم آن است که رابطه خوبی میان شما و تولیدکنندگان محصولات بازیافتی وجود داشته باشد. همین طور اطمینان حاصل کنید که محصولات در واقع همان چیزهایی باشند که تولید کننده ادعا می کند.

گرفتن بورسیه تحصیلی

دانشجویان نیاز زیادی به منابع مالی برای ادامه تحصیلات آکادمیک دارند. در نتیجه، جای خالی وب سایتی که در آن اطلاعات جامع و به روزی در مورد بورسیه ها و جایزه های تشویقی جمع آوری شده باشد، احساس می شود. در بیشتر موارد خودتان باید دست به کار شوید و این اطلاعات را جمع آوری کنید؛ اما در صورتی که زمان و تلاش درستی در این مسیر انجام دهید، یک تجارت اینترنتی را پایه گذاری کرده اید.

دایرکتوری اسپا

این روزها اسپا به یکی از خدمات دائمی زندگی های لوکس، تبدیل شده است. جایی که شما می توانید انواع خدمات ماساژ و مراقبت از پوست را یکجا دریافت کنید. سایتی بسازید و در آن مکان های ارائه دهنده چنین خدماتی را معرفی کنید، کوپن های این مراکز را در سایتتان ارائه دهید، برای مشتریان خود از این مراکز تخفیف بگیرید و حتی جوایزی مانند استفاده رایگان چند ساعته از خدمات مراکز اسپا را به مشتریان خود پیشنهاد دهید.

فروش اسباب بازی و بازی های فکری

راه اندازی وب سایتی با طرح و رنگ جذاب به گونه ای که مورد پسند کودکان و نوجوانان باشد و آن قدر ساده که والدین از آن سر دربیاورند یکی دیگر از روش های ساخت تجارت اینترنتی است. با وجود آنکه مغازه های اسباب بازی فروشی زیادی در سطح شهرها باز هستند اما انتخاب مدل های مختلف اسباب بازی آن هم از روی مبل، بسیار راحت تر و حتی لذت بخش خواهد بود.

آژانس مسافرتی

برخلاف آنچه که عموم مردم تصور می کنند، راه اندازی آژانس مسافرتی نیازی به مکان و سرمایه زیادی ندارد و شما از اتاق نشیمنتان هم می توانید چنین سایتی را راه بیندازید. بازار هدفتان را انتخاب کنید؛ مثلا می توانید روی مسافرت های ماجراجویانه تمرکز کنید. می توانید روی سایتتان کار کنید تا مشتریان از طریق سایت شما هتل رزرو کنند، بلیط های هواپیما، قطار و اتوبوس بگیرند و حتی اسباب و لوازم، کتاب و محصولات مرتبط به نوع سفرشان را خریداری کنند.

والت دیزنی

اگر می توانی رویای انجام کاری را داشته باشی، پس می توانی آن را انجام دهی.

فروش هدایای عروسی

فروش هدایای عروسی، یک تجارت اینترنتی است چون بالاخره هر کسی یک بار هم که شده به مراسم عروسی دعوت می شود و اصولا دست خالی هم نمی تواند برود. اگر شما وب سایتی را راه اندازی کنید که به مردم برای خرید هدیه عروسی پیشنهادهای جالبی ارائه کند، می توانید به موفقیت برسید.

برنامه ریزی مراسم عروسی

تجارت اینترنتی

مراسم عروسی یکی از جشن های به یاد ماندنی و از آن طرف استرس زا و سرشار از جزئیات است. می توانید با راه اندازی یک وب سایت، مشکل بسیاری از زوج های جوان را حل کنید و خودتان هم به درآمد خوبی برسید. در سایت خود خدماتی مانند، کارت عروسی، رزرو سالن، انتخاب مکان برای جشن هایی که در فضای باز برگزار می شوند، دعوت از مهمانان، خدمات پذیرایی و علاوه بر این، فروش محصولات مورد نیاز برای برگزاری جشن را ارائه دهید.

خلاصه ای از آنچه با هم خواندیم:

از یادگیری مسائل حقوقی مربوط به کارتان فرار نکنید. هر جمله حقوقی می تواند یک کسب و کار را نجات دهد یا آن را یک شبه ویران کند.

تجارت اینترنتی یعنی استفاده درست و آگاهانه از استراتژی های نوین بازاریابی. بازاریابی، محصول شما را می فروشد پس با آن دوست باشید.

۲۲ روش تجارت اینترنتی، یعنی ۲۲ مسیر برای درآمدزایی و استقلال مالی. نگاهی به آن ها بیندازید. شاید آینده کاری شما در میان این موارد وجود داشته باشد.

جستجویی جانانه برای کشف پول

نوع نگاه ما تاثیر زیادی در کیفیت زندگی مان می گذارد. وقتی محدودیت ها را باور نکنیم، توانایی دیدن پتانسیل های درآمدزایی پیرامونمان را به دست خواهیم آورد. بدون شک، روش های تجاری بسیار زیادی هنوز معرفی نشده اند. روش هایی که میلیون ها و شاید حتی میلیاردها تومان سود را در وجودشان پنهان کرده اند. یادتان باشد، اگر واقعا بخواهید کار کنید، کار شما را پیدا می کند.

نظر شما چیست؟

از نظر شما کدام یک از روش های درآمدزایی گفته شده، پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری دارند؟ شما روش دیگری را پیشنهاد می دهید؟ پس لطفا آن را برایمان بنویسید. شاید از میان واژه های شما فردی صاحب کسب و کار اینترنتی شود.

ادامه مطلب
کسب درآمد از اینترنت
کسب درآمد اینترنتی یا آنلاین چگونه...

کسب درآمد از اینترنت یکی از راه های جالب اشتغال زایی است. اگرچه هنوز هم عده زیادی نسبت به این روش کسب درآمد بدبین هستند، اما باید قبول کنیم که در نهایت تمام شغل ها – از شرکت ها گرفته تا سازمان ها – به سمت اینترنت کشیده می شوند. در نتیجه کار عاقلانه این است که به جای مقاومت در برابر اینترنت با آن همسو شویم. کسب درآمد از اینترنت تنها به سازمان ها و شرکت ها محدود نمی شود. هر کسی که مهارت خاصی در طراحی سایت، تولید محتوا، برنامه نویسی، طراحی ویدئو و … دارد، می تواند به وسیله اینترنت، درآمد کسب کند. در کشورهای توسعه یافته مشاغل اینترنتی بیش تر از مشاغل سنتی درآمد دارند؛ گاهی میزان درآمدی که از راه اینترنت به دست می آید، حتی به میلیون ها دلار نیز می رسد. تردیدی وجود ندارد که شرکت هایی مانند مایکروسافت و گوگل از طریق اینترنت ماهانه میلیون ها دلار درآمد کسب می کنند. اگر شما هم می خواهید از مسیر اینترنت درآمد بالایی کسب کنید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید. کسب درآمد از اینترنت سابقه چندانی ندارد. نخستین بار در سال ۱۹۹۱ توسط برنرزلی راه اندازی شد. نخستین کسب و کارهای اینترنتی گسترده، بانک ها بودند. پس از چند سال، فروشگاه های بزرگ محصولات مختلف مانند آمازون و ای بی نیز به جمع این کسب و کارها اضافه شدند. آمازون از ۱۹۹۵ و ای بی از ۱۹۹۶ با حضورشان، فضای کسب درآمد از اینترنت را کاملاً متحول کردند.

چرا مردم به کسب درآمد از اینترنت روی آورده اند؟

امکاناتی که اینترنت در اختیار می گذارد، سبب شد تا افراد به کسب درآمد از این راه علاقه مند شوند. امکان رشد سریع و رسیدن به درآمدهای بالا در زمان اندک، از جمله دلایلی بودند که کاربران را وادار به استفاده از روش های کسب درآمد از اینترنت می کرد. برخلاف روش های سنتی کسب و کار که نیاز به امکانات گسترده داشتند و معمولاً برای راه اندازی هزینه های زیادی می طلبیدند، روش های کسب درآمد از اینترنت نیاز به چنین هزینه هایی برای شروع ندارد؛ هرچند برای ارتقای درآمد در آن نیاز به هزینه هایی مانند تبلیغات وجود دارد.

مزایای کسب درآمد از اینترنت

برخی از مهم ترین مزایای کسب درآمد از اینترنت عبارتند از:

  • دسترسی آسان برای همه کاربران
  • بی نیازی به هزینه های بالا برای شروع
  • امکان رشد سریع و فزاینده در زمان اندک
  • بی نیازی از مکان فیزیکی برای پیشبرد اهداف
  • قرار گیری در دید عموم و تعداد کاربران بسیار بالاتر نسبت به روش های سنتی
  • در دسترس بودن در هر مکان و زمان

بهترین روش های کسب درآمد از اینترنت کدامند؟

در سال های اخیر، صنایع و حوزه های مختلفی به منبعی برای کسب درآمد از اینترنت تبدیل شده اند. می توان گفت فناوری اینترنت تمام صنایع جهان را هدف قرار داده است و هر کس به تناسب شغلی که دارد می تواند از آن بهره ببرد. بااین حال، حوزه های فناوری اطلاعات، کسب و کارهای مربوط به خود اینترنت، ارتقای سایت، تبلیغات اینترنتی، بازاریابی و فروش اینترنتی از جمله حوزه های بسیار رایج در کسب درآمد از اینترنت به شمار می آیند.

۱- وبلاگ نویسی

کسب درآمد از اینترنت
این روزها وبلاگ نویسی نیز یکی از راه های کسب درآمد به شمار می رود. اگر در گذشته کسی می گفت من یک وبلاگ نویس هستم، شاید او را دست کم می گرفتیم. اما اکنون این شغل طرفداران و حامیان زیادی در دنیا پیدا کرده است. در وبلاگ ها اطلاعات مفیدی در اختیار کاربران اینترنتی گذاشته می شود. می توان وبلاگ را محلی برای ارتباط افراد با یگدیگر و بدون محدودیت جغرافیایی در نظر گرفت. به دلیل اهمیت وبلاگ در جذب ترافیک و افزایش تعامل کاربران با سایت ها، بسیاری از مدیران وب سایت های فروشگاهی نیز بخشی به نام وبلاگ در سایت خود راه اندازی کرده اند. در وبلاگ ها به دلیل درج مطالب مفید، تعداد بازدیدکنندگان افزایش می یابد. به همین دلیل راه های زیادی برای کسب درآمد از این مسیر وجود دارند که عبارتند از:

  • تبلیغ محصولاتی که با مطالب وبلاگ مرتبط هستند.
  • فروش محصولاتی که با محتوای صفحه های وبلاگ ارتباط موضوعی دارند.
  • فروش فضای تبلیغاتی به شرکت های بزرگ

هم چنین با راه اندازی یک وبلاگ ساده با ابزارهای مدرنی مثل «وردپرس» می توان به راحتی از طریق اینترنت درآمد کسب کرد. این سیستم مدیریت محتوا به شما کمک می کند تا یک وبلاگ ساده برای خود راه اندازی کنید. در حال حاضر هزاران موضوع و طرح برای وبلاگ نویسی وجود دارد که از جمله می توان به هنر، ورزش، موسیقی، فیلم و سینما، آشپزی، تکنولوژی و … اشاره کرد. شما می توانید به یک نویسنده محتوا برای وب سایت ها تبدیل شوید و در ازای نوشتن محتوا برای وب سایت های مختلف از آن ها دستمزد دریافت کنید. اگر در نویسندگی مسلط هستید، از همین حالا کار خود را شروع کنید. به عنوان مثال برای یک وب سایت محتوایی در مورد روانشناسی یا داستان های کوتاه تهیه کنید.

برای وبلاگ نویسی نیاز به تخصص چندانی ندارید. تنها باید وبلاگ داشته باشید. همچنین با دیدنِ آموزش های لازم برای سئو و افزایش تعداد کاربران که به راحتی و رایگان در اینترنت در اختیار همگان است، تقریباً به مورد دیگری برای شروع این کسب و کار نیاز نخواهید داشت. ویرگول از جمله وبلاگ های معتبری است که با همین ترفند به وجود آمده و در حال حاضر با مشارکت کاربران سایر سایت ها تبدیل به یکی از پربازدیدترین وبلاگ ها شده است. فیلتر محتویات در این وبلاگ باعث شده تا اعتماد کاربران به آن بیشتر شود. شما هم می توانید روند این استارت آپ را بپیمایید.

۲- بازاریابی شرکت های بزرگ

کسب درآمد از اینترنت

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت بازاریابی برای شرکت های بزرگ است. در گذشته بازاریابی به صورت سنتی و حضوری انجام می شد. یک شرکت برای رسیدن به نتیجه مطلوب در بازاریابی باید تعداد زیادی بازاریاب استخدام می کرد تا بتواند محصولات و خدمات بیش تری را وارد بازار کند. اما این روزها به بازاریاب های سنتی نیازی نیست. زیرا بخش زیادی از مشتریان شرکت ها در شبکه های اجتماعی حضور دارند. بنابراین یک بازاریاب حرفه ای به جای تشویق حضوری مشتریان به خرید کالا یا خدمات از شبکه های اجتماعی استفاده می کند. مثلا شبکه هایی مثل لینکدین، توییتر، اینستاگرام، تلگرام و … مکان هایی هستند که کاربران زیادی در آنجا حضور دارند. اگر بازاریاب اینترنتی بتواند به شکل حرفه ای محصولات و خدمات شرکت را به کاربران معرفی کند، زمینه تبدیل آن ها به مشتری های دائمی شرکت را فراهم خواهد کرد. شرکت نیز در مقابل انجام این خدمت به او دستمزد پرداخت می کند. ایمیل مارکتینگ یکی از راه های جدید برای بازاریابی اینترنتی است.

در این تکنیک، بازاریاب ، محصول ها و خدمات منتشر شده در وب سایت شرکت را به شیوه ای جذاب برای کاربران ارسال می کند. در نتیجه، کاربران سایت متوجه محصول ها و خدمات جدید یا تخفیف ها و حراجی ها می شود. با استفاده از ایمیل مارکتینگ می توان یک کاربر را به یک مشتری تبدیل کرد. اجازه بدهید مثالی برایتان بزنیم. تصور کنید که شما به عنوان بازاریاب یک فروشگاه اینترنتی پوشاک استخدام می شوید. با تغییر فصل های سال، لباس های جدید به محصول های سایت اضافه شده و از سوی دیگر محصول های آخر فصل به حراج گذاشته می شوند. در این هنگام، مسئولیت شما به عنوان یک بازاریاب این است محصول های تخفیف خورده را به اعضای سایت معرفی کنید و آن ها را به سمت فروشگاه بازگردانید. دیجی کالا یکی از فروشگاه های پررونق در ایران است که روزانه بیش از ده ها ایمیل تبلیغاتی برای کاربران سایت خود ارسال می کند. برای کسب درآمد اینترنتی از شرکت های بزرگ به محیطی کاملاً فعال در فضای اینترنت نیاز خواهید داشت. کانال تلگرام، صفحۀ اینستاگرام یا سایت اینترنتی می تواند تمامی آنچه را نیاز دارید، برایتان فراهم کند. البته برای افزایش کاربران و بالا بردن ترافیک سایت و شبکه، باید با روش های محتوا نویسی در این پلتفرم ها آشنا باشید.

افیلیت مارکتینگ که وبسایت دیجی کالا در سال های اخیر راه اندازی کرده است یکی از بهترین نمونه ها برای این روش کسب درآمد از اینترنت می باشد. با استفاده از این قابلیت دیجی کالا شما می توانید تمام محصولات این وب سایت را در سایت خود تبلیغ و از کمیسیون آنها کسب درآمد نمایید.

۳- فیلم های کوتاه بسازید

کسب درآمد از اینترنت
اگر به شما بگوییم این روزها فیلم های کوتاه بیش تر از فیلم های بلند تلویزیونی و سینمایی طرفدار دارند، اغراق نکرده ایم. مردم – و بیشتر قشر جوان – می خواهند فیلم های مورد علاقه خود را در گوشی همراه ببینند و دیگر مثل گذشته به تلویزیون علاقه زیادی ندارند. موضوع های مختلفی برای تولید فیلم های کوتاه وجود دارند که می توان از آنها کسب درآمد کرد. بهترین نمونه فیلم های کوتاه در اینستاگرام قابل مشاهده هستند. فیلم های کوتاه پتانسیل زیادی برای تبلیغ محصول دارند. می توانید با ساخت فیلم های کوتاه تبلیغاتی درآمد زیادی کسب کنید. برای ساخت فیلم کوتاه، به یک اکیپ کوچک و دوربین فیلم برداری نیاز خواهید داشت. هرچند تلفن های همراه هوشمند درجه یک نیز همۀ این امکانات را برایتان فراهم می کنند. تخصص مورد نیاز در این زمینه، آموزش نرم افزار ویرایش فیلم است. استارتاپ دیرین دیرین یکی از بارزترین نمونه ها برای این روش کسب درآمد اینترنتی است. در حال حاضر این استارتاپ برای ساخت هر کلیپ و فیلم کوتاه برای تبلیغات مبالغی سیار هنگفتی دریافت می نماید که حاصل سال ها برنامه ریزی و تلاش دست اندرکاران این استارتاپ جذاب است.

۴- موتورهای جست وجو را به خدمت بگیرید

کسب درآمد از اینترنت
«گوگل» و «بینگ» به عنوان دو تا از محبوب ترین موتورهای جستجو در دنیا شناخته شده هستند. این دو موتور جستجو، کار یک بازاریاب را بر عهده می گیرند. اگر شما محصولی تولید می کنید یا خدمات خاصی ارائه می دهید می توانید از موتورهای جستجو برای معرفی محصولات و خدمات خود کمک بگیرید. حتی اگر به الگوریتم موتورهای جستجو آشنا نباشید، می توانید به آن ها مبلغی را پرداخت کنید تا محصولات و خدمات شما را به کاربران اینترنت معرفی کنند. «گوگل ادروردز» یکی از راه هایی است که به وسیله آن می توانید برند تجاری یک شرکت را ارتقا دهید. با کمک این روش، شرکت های زیادی محصولات و خدمات خود را به کاربران اینترنت معرفی می کنند. کسب درآمد از اینترنت از راه تبلیغات گوگل یا سایر موتورهای جستجو کار سختی نیست. تبلیغات گوگل پولی است و باید برای آن هزینه کنید اما در مقابل، چند برابر هزینه ای که برای تبلیغات انجام دادید به شما برمی گردد. یک کلینیک زیبایی می تواند با پرداخت هزینه مشخصی به گوگل، وب سایت خود را در صفحه اول نتایج جستجو قرار دهد. در نتیجه، تعداد بازدیدهای وب سایت این کلینیک افزایش پیدا می کنند که بدون شک در افزایش درآمد آن نیز تاثیر زیادی خواهد داشت. شما می توانید این کار را برای یک شرکت یا کلینیک پزشکی و زیبایی انجام دهید. آن ها برای افزایش مشتریان خود از راه اینترنت، فرصت زیادی ندارند.

مثلا می توانید با یک جراح پلاستیک قرارداد ببندید و تعداد بازدید وب سایت او را از طریق گوگل ادروردز افزایش دهید. با این کار مشتریان او افزایش می یابد. سپس می توانید از او دستمزد یا پورسانت دریافت کنید. برای دیجیتال مارکتینگ به هزینه یا مکان خاصی نیاز ندارید، اما نیازمند آموزش فراوان در این عرصه هستید. بسیاری از این آموزش ها به صورت رایگان در اینترنت موجود است. برای دوره های تخصصی تر نیز می توانید در دوره های آموزشی شرکت کنید. با جستجوی هر کلیدواژه در گوگل می توانیم نمونه های زیادی از این موارد را مشاهده نمایید. این سایت های با یک علامت Ad در سمت چپ آدرس سایت خود در جستجوی گوگل ظاهر می شوند.

۵- دستیار مجازی شوید

کسب درآمد از اینترنت

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت دستیار مجازی است. شاید این واژه تا به حال به گوشتان نخورده باشد. دستیار مجازی به کسی گفته می شود که به صورت آنلاین مشتریان یک شرکت، بانک یا سازمان را مدیریت می کند. دستیار مجازی می تواند مدیریت شبکه های اجتماعی، رزرو بلیط سفرهای هوایی، پاسخ دادن به ایمیل ها و … را بر عهده بگیرد. او باید به سوالات مشتریان پاسخ بدهد و اطلاعات مورد نیاز را در اختیارشان بگذارد. بهترین قسمت کسب درآمد از اینترنت از طریق شغل دستیار مجازی، انتخاب نرخ، وظایف و حتی مشتریان است. به این معنا که یک دستیار مجازی فقط کارهایی را انتخاب می کند که به آن علاقه دارد. در عین حال در وقت خود صرفه جویی می کند. در طی سه سال گذشته تقاضا برای دستیار مجازی تا ۹۵ درصد در کل دنیا رشد داشته است. شما می توانید با یک شرکت خصوصی که در زمینه فروش لوازم بهداشتی فعالیت می کند، وارد همکاری شوید. آن ها برای فروش محصولات خود در وب سایت یا شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند.

ممکن است تقاضا برای محصولات آن ها آنقدر زیاد باشد که قادر به پاسخ دادن نباشند؛ بنابراین به یک نفر نیاز دارند که در وب سایت یا شبکه های اجتماعی حضور داشته باشد تا بتواند به مشتریان و متقاضیان محصولاتشان پاسخ دهد. شما این کار را بر عهده بگیرید. برای دستیار مجازی شدن به تخصص و سرمایه خاصی احتیاج ندارید. اگر از روابط عمومی خوبی برخوردارید، می توانید این راه را برای کسب درآمد از اینترنت در پیش بگیرید. برای تبدیل شدن به یک دستیار مجازی در هر حرفه ای که در آن تخصص دارید می توانید از پلتفرم های پونیشا، نویسش و یا پارسکدرز و سایر سایت های کسب و کار فریلنسری استفاده نمایید. تعداد کاربران بالا، قیمت مناسب، کم بودن هزینه های اشتراک از جمله معیارهایی است که می توانید برای انتخاب یک پلتفرم مناسب برای دستیار مجازی شدن از آنها استفاده نمایید.

۶- معلم آنلاین انگلیسی شوید

کسب درآمد از اینترنت
این روزها بسیاری می خواهند زبان انگلیسی را یاد بگیرند. اکنون تقاضا برای یادگیری این زبان بیش از گذشته افزایش یافته است. اگر در این رشته تحصیل کرده اید، می توانید به یک معلم زبان آنلاین تبدیل شوید. برای شروع از برنامه هایی مثل واتساپ، ایمو یا اسکایپ برای ایجاد ارتباط ویدئویی با شاگردان خود استفاده کنید. حتی می توانید در اینستاگرام برای آن ها کلاس های آنلاین بگذارید. ۹۰ دقیقه تدریس روزانه می تواند شما را به درآمد بالایی برساند. چون همه کلاس ها به صورت آنلاین برگزار می شوند بنابراین می توانید از بخش های مختلف کشور شاگرد داشته باشید. هیچ محدودیت جغرافیایی در کلاس های آنلاینِ زبان انگلیسی وجود ندارد. به اینستاگرام بروید و صفحاتی را که مربوط به آموزش زبان انگلیسی هستند، مشاهده کنید. در حال حاضر مدرسان زیادی هستند که زبان انگلیسی را از راه دور آموزش می دهند. اگر شما هم در این کار مسلط هستید، به آن ها بپیوندید. شهریه عضوگیری را کم کنید تا شاگردان بیش تری داشته باشید. برای فعالیت در این روش کسب و کار باید تخصص کافی در زبان انگلیسی و حتی مدرک زبان داشته باشید. موسسه آموزش عالی آزاد سفیر و استارتاپ ۲۴talk از جمله بهترین استارتاپ های آموزش آنلاین انگلیسی هستند که هر یک به روش خاص خود اقدام به آموزش و برگزاری دوره های زبان انگلیسی برای کاربران اینترنت می نمایند.

۷- از مهارتتان درآمد کسب کنید

کسب درآمد از اینترنت
یکی از راه های کسب درآمد از اینترنت پرداختن به کاری است که در آن مهارت دارید. مردم به خدمات و محصولات زیادی نیاز دارند. مثلا عده زیادی به آموزش های درست نصب ویندوز، نرم افزار، نصب قطعات روی خودرو و حتی برخی به آموزش های آشپزی یا صنایع دستی نیاز دارند. می توانید با توجه به مهارتی که دارید، یک کسب و کار اینترنتی را راه اندازی کنید. از طرف دیگر، عده ای به محصولاتی نیاز دارند که در منطقه جغرافیایی آن ها موجود نیست. مثلا بسیاری به زیتون یا زعفران خالص علاقه زیادی دارند اما این محصول ها در بخش های خاصی از کشور کشت می شوند. بنابراین می توان با راه اندازی یک وب سایت یا یک اکانت در اینستاگرام به راحتی محصول های کمیاب را در اختیار دیگران قرار داد. اگر در بخش های مرکزی کشور زندگی می کنید، محصولات مربوط به شمال کشور را بفروشید. برای کسب درآمد از این راه، به سایت اینترنتی و کانال در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام و تلگرام نیاز خواهید داشت. وب سایت میزفا یکی از قوی ترین استارتاپ ها در این زمینه در ایران است. با استفاده از خدمات این سایت امکان یادگیری کامل سئو و دیجیتال مارکتینگ برای کاربران مهیا است.

۸- به سایر کسب و کارها مشاوره بدهید

کسب درآمد از اینترنت

اگر در کسب و کار خاصی مهارت یا تخصص دارید، می توانید به عنوان مشاور فعالیت کنید. مثلا یک فارغ التحصیل رشته روانشناسی می تواند مشاور خوبی برای وب سایت هایی باشد که در این زمینه فعالیت می کنند. مثال دیگر در مورد کسانی است که در زمینه علوم ارتباطات و تکنولوژی اطلاعات زیادی دارند. این افراد می توانند به کاربران یک وب سایت مشاوره بدهند. با این کار نه تنها یک شغل متناسب با رشته خود خواهید داشت، بلکه در همین زمینه، پیشرفت بیش تری خواهید کرد. به طور کلی می توان در تمامی مشاغل یک مشاور خوب بود. از جمله می توان به بازار بورس، سرمایه گذاری و … اشاره کرد که این روزها بسیاری به دنبال آن هستند. مشاوره حقوقی برای مشکلات خانوادگی و امور قضایی، مشاوره در زمینه مدیریت شبکه های اجتماعی و … همه در این دسته قرار می گیرند. در سال های اخیر مشاورها در زمینه های مختلف حقوقی، روانشناسی، سرمایه گذاری، پزشکی، املاک و … افزایش یافته اند. جالب است بدانید که بسیاری از آن ها به صورت فریلنسر (اینترنتی) کار می کنند. در این روش کسب درآمد، داشتن مهارت کافی در زمینه ای که قصد ارائه مشاوره در آن را دارید، کاملاً ضروری است. استارتاپ مشهور الوبیزنس یکی از مشهورترین نمونه ها در این زمینه است که شما می توانید با ورود به آن در کسب و کاری خدمات مشاوره دریافت نمایید.

۹- پادکست

کسب درآمد از اینترنت
ساخت پادکست یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت به شمار می رود که این روزها طرفداران زیادی در بین کاربران اینترنتی پیدا کرده است. اکنون بسیاری از کاربران فرصت تماشای فیلم یا خواندن محتواهای متنی را ندارند. آن ها ترجیح می دهند به جای این کار یک پادکست گوش کنند. پادکست می تواند شامل یک کتاب الکترونیکی، مطلبی روانشناسی، داستانی خواندنی، یک مطلب آموزنده یا دکلمه ای آرامش بخش باشد. مهم‎ترین نکته در ساخت پادکست ها داشتن صدایی دلنشین و رسا است. واژه موفقیت را در گوگل تایپ کرده و صفحه نتیجه ها را بررسی کنید. تمام وب سایت هایی که در مقابل شما قرار می گیرند، در زمینه موفقیت کار می کنند. در این وب سایت ها بخشی از محتوا به پادکست های انگیزشی اختصاص دارد و فردی با صدای آرام و دلنشین یک متن انگیزشی را با پس زمینه آهنگی زیبا بازگو می کند. پس اگر صدای خوبی دارید، فرصت را از دست ندهید و به فکر ساخت پادکست باشید. برای این کار به یک نرم افزار ضبط صدا نیاز دارید. می توانید با کسب اجازه از نویسنده یک کتاب یا ناشر آن، کتاب او را به فایل صوتی تبدیل کنید. این نوع پادکست ها آرام بخش هستند و عده زیادی به آنها علاقه دارند. برای معرفی پادکست های خود در اینترنت، باید سایت اینترنتی فروشگاهی در اختیار داشته باشید. استارتاپ پادکست ۱۰ صبح از جمله استارتاپ های موفق در این روش کسب درآمد از اینترنت است که توانسته محصولات خود را به کاربران ارائه نماید و در این راه موفق بوده است.

۱۰- فروش کتاب

کسب درآمد از اینترنت
حتی اگر به هیچ یک از موارد گفته شده علاقه ندارید، می توانید به صورت اینترنتی کتاب بفروشید. برای این کار کافی است یک وب سایت یا یک صفحه در یکی از شبکه های اجتماعی داشته باشید و کتاب های محبوبی که بیش ترین فروش را دارند به مخاطبان خود معرفی کنید. برای جذاب تر کردن قسمت معرفی، بخشی از کتاب را خلاصه وار توضیح دهید. علاوه بر این می توانید برخی از کتاب ها را در شبکه های اجتماعی یا وب سایت خود به صورت فایل PDF منتشر کنید. یک راه دیگر این است که از وب سایت های بزرگی که در زمینه کتاب فعالیت دارند، کتاب خریداری کرده و آن ها را به کاربران سایت و دنبال کننده های خود در شبکه های اجتماعی بفروشید. اکنون کتاب های کاغذی گران قیمت هستند. پس شما می توانید کتاب های الکترونیکی خود را با قیمت کمتری عرضه کنید. با توجه به اینکه در این عرصه رقبای اینترنتی بسیاری خواهید داشت، آشنایی با سئو و روش های افزایش ترافیک سایت می تواند ابزاری عالی برای شما باشد. یکی از نمونه های موفق این روش کسب درآمد از اینترنت استارتاپ کتاب سبز است که با ارائه تنوعی بالا از انواع کتاب های صوتی و متنی توانسته جایگاه مناسبی در بین کاربران برای خود فراهم آورد.

۱۱- ترجمه

کسب درآمد از اینترنت
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت ترجمه فیلم و مطالب مفید است. این کار درآمد بالایی دارد. اگر در زبان انگلیسی مهارت بالایی دارید، می توانید فیلم های کوتاه خارجی را به زبان فارسی ترجمه کنید. البته این را هم اضافه کنیم که به صداگذاری نیازی ندارید. تنها با ترجمه و زیرنویس کردن آنها می توانید مفهوم را به کاربران انتقال دهید. می توانید تخصصی تر عمل کرده و تنها در یک زمینه خاص کار ترجمه فیلم های خارجی را انجام دهید. بسیاری از مردم به فیلم های سینمای هالیوود علاقه زیادی دارند. با ترجمه جدیدترین فیلم های خارجی جای خوبی در این میدان برای خودتان باز کنید. برای اینکه بتوانید از طریق ترجمه، درآمد به دست آورید باید سطح زبان انگلیسی شما بالا باشد. پس از آن، تنها با داشتن تلفن همراه و استفاده از نرم افزار موبایلی می توانید کسب و کارتان را آغاز کنید. استارتاپ ترجمیک یکی از نمونه های موفق در زمینه ترجمه در ایران است که با داشتن نیروهای متخصص و حرفه ای توانسته خدمات شایانی را به کاربران ارائه نماید. استفاده از خدمات این استارتاپ برای اکثر کاربران رضایت بخش بوده و کیفیت مناسبی را برای آنها رقم زده است.

۱۲- داستان نویسی

کسب درآمد از اینترنت
اگر قلم شیوایی دارید به داستان نویسی روی بیاورید. برای این کار، صفحه ای در یکی از شبکه های اجتماعی راه اندازی کرده و سپس یک داستان را به صورت بریده بریده برای دنبال کننده های خود منتشر کنید. در داستان نویسی اینترنتی بهتر است از انتشار داستان های طولانی خودداری کنید. توصیه می شود هر قسمت را در یک برگه بنویسید و سپس منتشر کنید. با این کار کاربران برای خواندن ادامه مطلب مشتاق تر می شوند و دوباره به صفحه شما باز می گردند. از طریق یک صفحه داستان نویسی می توانید مخاطبان زیادی پیدا کنید و با تبلیغات پول خوبی به دست آورید. آنچه برای راه اندازی این کسب و کار در اینترنت بدان نیازمندید، طراحی سایت اینترنتی و سئو است. سایت اینترنتی کافه داستان یکی از نمونه های سایت های داستان نویسی در ایران است. شما هم می توانید با طی کردن مسیر این استارتاپ در این عرصه موفق باشید.

۱۳- طراحی وبسایت

کسب درآمد از اینترنت
یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی، طراحی وب سایت و برنامه نویسی است. اگر به کدنویسی مسلط نیستید، می توانید از طریق وردپرس یک وب سایت ساده طراحی کنید. بعد از این که در دوره ی آموزشی طراحی سایت شرکت کردید برای خود یک وب سایت طراحی کنید. البته به مقداری پول نیاز دارید تا برای سایت، هاست و دامنه بخرید. در انتها از طریق وب سایت خود تبلیغات را شروع کنید. می توانید با کار روی سایتتان مشتریان زیادی را پیدا کرده و با طراحی سایت برای آن ها، پول خوبی بدست آورید. این روزها طراحی سایت درآمد بالایی دارد. البته به شرط این که آن را به طور جدی دنبال کنید. امروز طراحان سایت حتی با تبلیغات در نرم افزارهایی مانند «دیوار» نیز کسب درآمد می کنند، ولی درهرحال، داشتن تخصص در زمینه طراحی سایت و چند نمونه کار می تواند به شما در رسیدن به درآمد بالا کمک کند. با جستجو در اینترنت تعداد زیادی از کسب و کارهای موفق در این رشته را خواهید شناخت. وب رمز، وب سیما و سه سوت وب از جمله نمونه استارتاپ های طراحی سایت در اینترنت می باشند که می توانید از آنها الگوبرداری نمایید.

۱۴- گرافیک و فتوشاپ

کسب درآمد از اینترنت
یکی دیگر از راه های پول درآوردن در اینترنت، گرافیک و فتوشاپ است. می توانید برای وب سایت های بزرگ، بنر و تصویر طراحی کنید. اغلب شرکت های طراحی سایت به گرافیست نیاز دارند. زیرا طراحی قالب وب سایت کاری حرفه ای است که باید توسط یک گرافیست انجام شود. فتوشاپ کردن تصاویر کاربران شبکه های اجتماعی از دیگر راه های کسب درآمد از اینترنت است. بسیاری از کاربران صفحه های اجتماعی اهمیت زیادی به عکس های پروفایل یا صفحه خود می دهند. شما می توانید با فتوشاپ کردن تصاویر آن ها درآمد خوبی کسب کنید. برای این کار یک صفحه در یکی از شبکه های اجتماعی (مثلاً اینستاگرام) راه اندازی کنید. سپس در صفحه خود بنویسید که فتوشاپ کار تصویر هستید و در ازای آن مبلغ مشخصی را دریافت می کنید. هم چنین می توانید از طریق ویرایش فیلم جشن های خاص (عروسی، جشن تولد و…) برای خود یک شغل اینترنتی دست وپا کنید. البته برای موفقیت در این شغل باید اعتبار زیادی داشته باشید تا دیگران به شما اعتماد کرده و فیلم ها و عکس های شخصی خود را به شما بسپارند. لازمه کسب درآمد از این طریق تسلط به نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ، کورل و یا افترافکت دارد که هر کدام از آنها نرم افزارهای تخصصی در این حوزه محسوب می شوند. ازاین رو قبل از ورود به این عرصه بایستی توانایی فردی خود را در این نرم افزارها به حد قابل قبولی برسانید. استارتاپ فتوشاپ کار یکی از نمونه استارتاپ های فعال در زمینه گرافیک و کارهای طراحی است که خدمات متنوعی در این زمینه ارائه می نماید. شما نیز برای تبدیل شدن به چنین استارتاپی نیاز به تخصص در نرم افزارهایی مرتبط خواهید داشت.

۱۵- عکاسی و فیلم برداری

کسب درآمد از اینترنت
اگر عکاس و فیلم بردار خوبی هستید، می توانید از طبیعت یا سوژه های خاص فیلم برداری و عکاسی کنید. مثلا عکاسی از یک مکان تاریخی یا طبیعت بکر که تا به حال ناشناخته مانده است، می تواند برای بسیاری از کاربران اینترنتی جذاب باشد. البته نوع عکاسی و فیلم برداری شما اهمیت زیادی دارد. اگر در این کار حرفه ای عمل کنید می توانید خیلی زود به فرد معروفی تبدیل شوید. حتی می توانید برای شرکت ها و کارخانه های بزرگ به عنوان عکاس کار کنید. از محصولات آن ها به شکل هنرمندانه عکاسی کنید تا جذاب تر به نظر برسند. بسیاری از شرکت ها برای معرفی محصولات خود در وب سایت یا شبکه های اجتماعی به عکاس و فیلم بردار نیاز دارند. شما می توانید پیش قدم شوید و به آن ها پیشنهاد همکاری دهید. نیازهای اولیه این کسب و کار، داشتن یک دوربین مدرن امروزی و آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی است. استارتاپ های عکس ها و استوک فوتو از نمونه های موفق استارتاپی در این زمینه می باشند که با صرف هزینه های بسیار کم به موفقیت های چشم گیری نیز در این زمینه دست یافته اند.

۱۶- فروشگاه اینترنتی

کسب درآمد از اینترنت
فروش محصول از طریق فروشگاه اینترنتی یا ایجاد صفحه در شبکه های اجتماعی از دیگر راه های کسب درآمد از اینترنت است. تصور کنید که شما در منزل، صنایع دستی درست می کنید. اگر بخواهید محصول خود را به شیوه سنتی بفروشید، در نهایت می توانید از میان دوستان و آشناهای خود چند مشتری پیدا کنید. اما وقتی یک وب سایت فروشگاهی یا یک صفحه در شبکه های اجتماعی راه اندازی می کنید، می توانید بدون محدودیت جغرافیایی مشتریان زیادی داشته باشید. حتی بدون این که مغازه اجاره کنید یا مجبور به پرداخت اجاره مغازه، مالیات، هزینه آب و برق و … باشید، می توانید محصول خود را در منزل و از طریق اینترنت به فروش برسانید. پیدا کردن محصول برای فروش در چنین سایت هایی به راحتی در دسترس همگان قرار دارد، ولی برای ارتقای درآمد و میزان فروش خود باید ترافیک سایت را بالا ببرید؛ ازاین رو لازم است که در این زمینه تخصص داشته باشید. دیجی کالا معروف ترین فروشگاه اینترنتی در ایران است که می توانید از روش کار آنها برای موفقیت الگوبرداری نمایید.

۱۷- شبکه های اجتماعی

کسب درآمد از اینترنت
این روزها شبکه های اجتماعی مثل تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب، لینکدین و … محبوبیت زیادی در بین کاربران ایرانی پیدا کرده اند. وجود تعداد زیادی کاربر در این شبکه ها انگیزه بسیاری از شرکت ها را برای تبلیغات محصول های خود افزایش داده است. شما می توانید به عنوان یک بازاریاب در شبکه های اجتماعی فعالیت کنید. هم چنین می توانید خدمات یا محصول های خود را از طریق این شبکه ها به فروش برسانید. تولید محتوا برای سایر صفحه ها در شبکه های اجتماعی، یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت است. با تولید محتواهای متنی، صوتی یا تصویری – مثل عکس، اینفوگرافی، موشن گرافی، فیلم و غیره – برای شرکت های بزرگ از آن ها دستمزد دریافت کنید. کسب درآمد از شبکه های اجتماعی تنوع بسیار بالایی دارد. حتی بیشتر از اینکه مهارت نیاز داشته باشید به ممارست و پشتکار نیاز خواهید داشت. پردرآمدترین افراد در این شبکه ها هیچ دوره نگذرانده و حتی مفاهیم این شبکه ها را نیز در حد ابتدایی و متوسط آموخته اند. فن پیج حسن ریوندی کمدین مشهور ایرانی در اینستاگرام با داشتن بیش از ۱۳ میلیون فالوور معروف ترین پیج اینستاگرامی است که از طریق تبلیغات سایر کسب و کارها درآمدزایی می نماید.

۱۸- تبلیغات گوگل

کسب درآمد از اینترنت
گوگل نیز یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی است. اگر می خواهید وب سایت شما در صفحه ی اول نتایج جستجو قرار بگیرد، باید الگوریتم های این موتور جستجو را رعایت کنید. شاید کار با اصول سئو برای شما مشکل باشد. در این جور مواقع می توانید از امکانات «گوگل ادوردز» استفاده کنید. در این صورت قادر هستید تبلیغات محصولات خود را به گوگل بسپارید. اجازه بدهید با یک مثال این موضوع را روشن تر کنیم. تصور کنید که شما در زمینه تولید میز و صندلی اداری فعالیت می کنید. اما به دلیل وجود رقبای زیاد، میزان بازدید از سایت شما کم است. برای این که بتوانید رقبا را کنار بزنید و تعداد بازدیدهای وب سایت خود را افزایش دهید، می توانید از روش تبلیغات گوگل استفاده کنید. در این روش شما به گوگل مبلغ مشخصی را پرداخت می کنید و در ازای آن، وب سایت شما در مدت زمان مشخص در صفحه اول نتایج جستجو نمایش داده می شود. البته استفاده زیاد از این قابلیت سایت گوگل می تواند هزینه های شما را افزایش دهد. ازاین رو بایستی هم در زمان تبلیغات و هم در کلمات کلیدی بهینه ترین حالت را برگزینید.

۱۹- افزایش فالوور

کسب درآمد از اینترنت
یکی دیگر از راه های کسب درآمد اینترنتی «افزایش فالوور یا ممبر در صفحه های شبکه های اجتماعی» است. شما می توانید برای صفحه هایی که در اینستاگرام فعالیت می کنند فالوور جذب کنید. مثلا می توانید در ازای هر هزار نفر فالوور، مبلغ مشخصی را از آن ها دریافت کنید. سپس از روش هایی مانند گذاشتن پیام تبلیغاتی زیر پیج های پر بازدید، کاربران را به سمت آن پیج، هدایت کنید. تجربه می تواند عامل قدرتمندی برای این روش کسب درآمد باشد؛ بااین حال دربارۀ چنین روش هایی، در اینترنت دوره های آموزشی وجود دارد. استارتاپ اینستاساز یکی از کسب و کارهایی است که در زمینه افزایش فالوور در اینستاگرام فعالیت خود را آغاز کرده و روند صعودی را نیز در پیش گرفته است.

۲۰- طراحی برنامه کاربردی

کسب درآمد از اینترنت
یکی دیگر از راه های کسب درآمد از اینترنت، طراحی برنامه های کاربردی است. مثلا اپلیکیشن اسنپ را در نظر بگیرید که در طول روز میلیون ها تومان درآمد دارد. شما نیز می توانید برای رفع نیاز دیگران به دنبال طراحی یک اپلیکیشن مفید باشید. اگر در این کار متخصص نیستید، هیچ ایرادی ندارد. شما یک ایده دارید که می توانید با یک طراح اپلیکیشن در میان بگذارید و با همکاری هم یک برنامه ی کاربردی طراحی کنید. مثلا می توانید یک برنامه طراحی کنید که در آن رستوران ها به تفکیک شهرها و مناطق مختلف بررسی شوند. سپس کاربران بتوانند به رستوران ها براساس کیفیت خدمات، امتیاز دهند. با این کار، مسافران و توریست هایی که به تازگی وارد یک شهر می شوند رستوران های خوب را به راحتی شناسایی می کنند. طراحی یک برنامه کاربردی پرطرفدار در اینترنت، علاوه بر تخصص در زمینه برنامه نویسی به زبان سیستم عامل های موبایلی، نیاز به کمی ذوق و شوق هم دارد. وب سایت های اپ ساز و سه سوت وب از جمله نمونه های موفق در این زمینه هستند که هم می توانید از خدمات آنها بهره ببرید و هم از روش های آنها برای موفقیت در این نوع کسب و کار استفاده نمایید.

۲۱- فریلنسری

کسب درآمد از اینترنت از طریق فریلنسری

فریلنسر کسی است که در فضای اینترنت پروژه ها و کارهای سایر افراد را انجام می دهد و در ازای کار خود کسب درآمد می کند. فریلنسری در حوزه های مختلفی شامل تولید محتوا، پروژه های درسی و دانشجویی، طراحی اپلیکیشن و هر کسب و کار دیگری که از طریق اینترنت امکان انجام و ردوبدل کردن آن وجود داشته باشد، کاربرد دارد. برای شروع چنین کسب و کاری به سرمایه ای نیاز ندارید، ولی باید در پروژه هایی که بر عهده می گیرید، مهارت کافی داشته باشید. برای شروع می توانید در سایت های ارائه دهندۀ خدمات فریلنسری عضو شوید. آمار این سایت ها نیز در حال حاضر رو به فزونی است. از نمونه های موفق در این زمینه می توان به وب سایت نویسش و پونیشا اشاره کرد.

۲۲- طراحی ربات تلگرام

کسب درآمد از اینترنت از طریق طراحی ربات

ربات ها در تلگرام نقش بسیار حیاتی و مهمی دارند. این ربات ها به نوعی شبیه کاربر مجازی بوده، کاملاً هوشمند عمل می کنند و مزیت های بسیاری دارند، مانندِ افزایش اعضای کانال، ساخت محتوا، دسته بندی مطالب و پاسخ گویی به پرسش های کاربران؛ ازاین رو طرفداران زیادی پیدا کرده اند. خریدوفروش این ربات ها در تلگرام می تواند درآمدهای بسیار بالایی برای شما به همراه داشته باشد. برای آغاز این کسب و کار تنها کافی است مهارت لازم را در این زمینه کسب کرده و سپس با تبلیغات در کانال و سایت های مختلف و یا راه اندازی کانال شخصی و تبلیغات برای آن، کار را آغاز کنید. وب دیزاین ایران از جمله وب سایت هایی است که در کنار طراحی سایت در زمینه طراحی ربات تلگرامی نیز فعالیت داشته و به موفقیت هایی زیادی نیز رسیده است.

۲۳- آموزش آنلاین دیجیتال مارکتینگ

کسب درآمد از اینترنت از طریق آموزش آنلاین

با توجه به گسترده شدن خدمات اینترنتی در جهان و همه گیری استفاده از این سایت ها میان کاربران، افراد زیادی به دنبال یادگیری روش های دیجیتال مارکتینگ ـ هم برای آغاز کسب و کار تازه و هم برای رونق بخشی به کسب و کار کنونی ـ هستند؛ ازاین رو اگر در این زمینه مهارت و تجربۀ کافی داشته باشید تنها می توانید با یک لپ تاپ، کلاس آموزشی آنلاین خود را راه اندازی کرده و شروع به کسب درآمد کنید. وب سایت میزفا یکی از نمونه استارتاپ هایی است که در این زمینه خدمات خود را ارئه می نماید.

۲۴- مشاوره کسب و کار

کسب درآمد از اینترنت از طریق مشاوره کسب و کار

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت که می تواند درآمد قابل توجهی هم داشته باشد، ارائه مشاوره برای شروع یا رونق کسب و کار است. این مشاوره ها هم می تواند برای کسب و کارهای اینترنتی و هم برای کسب و کارهای غیراینترنتی به کار رود. لازمۀ اعتمادسازی و کسب درآمد در این روش، داشتن مهارت لازم برای مشاوره است.

۲۵- فروش جزوه ها و فایل های آموزشی

کسب درآمد از اینترنت از طریق فروش جزوه

چنانچه در رشته یا مهارتی سابقه دارید و می توانید آن را به دیگران آموزش دهید، وقت آن است که با درست کردن فایل های آموزشی به صورت متنی یا ویدئویی اقدام به کسب درآمد در اینترنت کنید. در اینترنت پلتفرم هایی برای چنین کسب و کاری وجود دارد که شما را از راه اندازی سایت و تبلیغ برای آن نیز بی نیاز می سازد. با ورود به سایت هایی مانند فرادرس می توانید جزوه های آموزشی خود را برای فروش در معرض دید عموم قرار دهید. معروف ترین سایت ایرانی فعال در این روش کسب درآمد اینترنتی که احتمالا شما هم از مشتریان خدمات آنها هستید، وب سایت فرادرس است.

۲۶- آموزش آشپزی و خانه داری

کسب درآمد از اینترنت از طریق آموزش آشپزی

با داشتن صفحه اینستاگرامی و اندکی مهارت در آشپزی و خانه داری می توانید این اصول را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید و از این راه به کسب درآمد برسید. چنین محتوایی طرفداران بسیار زیادی در اینترنت داشته و خانم هایی که فرصت کافی برای ایده پردازی ندارند، مشتری همیشگی تان خواهند بود. پس از رونق گرفتن صفحه تان می توانید با دریافت تبلیغات، درآمد کسب کنید. استارتاپ نی نی سایت در حال حاضر یکی از نمونه استارتاپ های موفق در این زمینه است که هم به آموزش آشپزی و خانه داری پرداخته و هم به عنوان یک وبلاگ موفق فعالیت دارد.

۲۷- کارشناس سئو

کسب درآمد از اینترنت از طریق انجام سئو

اگر در زمینه افزایش ترافیک سایت و سئوی محتوای آن تخصص داشته باشید، به راحتی می توانید این مهارت را تبدیل به درآمد در فضای اینترنت کنید. فضای اینترنت پُر از تبلیغاتی است که در آن افراد به دنبال کارشناس سئو برای رونق بخشیدن به سایت شان هستند. برای آغاز این کسب و کار نیازی به سرمایه یا پیش نیاز نخواهید داشت. تنها به آگهی های موجود در این زمینه مراجعه کنید.

۲۸- مربی ورزشی آنلاین

کسب درآمد از اینترنت از طریق مربی ورزشی آنلاین

در سال های اخیر به دلیل اهمیت ورزش در سلامت افراد، ارائه خدمات مربی ورزشی آنلاین نیز رونق بسیاری یافته است. شما هم اگر با سبک های مختلف ورزشی و بدن سازی و لاغری آشنا هستید، می توانید از این استعداد و مهارت برای کسب درآمد در اینترنت استفاده کنید. برای ایجاد این کسب و کار نیاز به فضایی برای تبلیغات و معرفی مزیت های کارهایتان خواهید داشت. از جمله نمونه استارتاپ های موفق در این زمینه می توان به بادی من و با مربی اشاره نمود.

۲۹- تولید محتوا

کسب درآمد از اینترنت از طریق تولید محتوا

تولید محتوا برای سایت های اینترنتی از نیازهای اصلی کاربران این فضاست. اگر در زمینه تولید محتوا مهارت دارید بدون هیچ هزینه ای می توانید از این مهارت برای کسب درآمد در اینترنت بهره بگیرید. وب سایت های زیادی در حال حاضر در این زمینه در حال فعالیت هستند مه خدمات متنوعی هم به کاربران ارائه می نمایند. وب سایت رایامارکتینگ با تجربه بالا در این زمینه در حال حاضر یکی از موفق ترین وب سایت های تولید محتوا محسوب می شود.

۳۰- خرید و فروش دامین های رندکسب درآمد از اینترنت از طریق خرید و فروش دامین

یکی دیگر از روش های کسب درآمد از اینترنت، خریدوفروش دامین هایی با آدرس جذاب و پُرطرفدار است. افراد زیادی برای راه اندازی سایت اینترنتی دنبال آدرس سایت های بهینه و مرتبط هستند، اما همان طور که می دانید آدرس های اینترنتی کاملاً یکتا بوده و شما می توانید با خرید این URL و فروش آن ها به قیمت های بالاتر به کسب درآمد بپردازید. برای شروع این کسب و کار نیاز به سرمایه ای در حد چند میلیون تومان خواهید داشت.

خلاصه مقاله

در این مقاله با مزیت ها و روش های کسب درآمد از اینترنت آشنا شدیم و فنون آن را نیز تا حدودی آموختیم. بیشترِ این روش ها نیاز به سرمایه خاصی نداشته و تنها با یادگیری مهارت های لازم که اتفاقاً آموزش آن ها در اینترنت نیز وجود دارد، می توانید کسب و کار شخصی تان را در اینترنت راه بیاندازید. اگر گشتی در فضای اینترنت بزنید، متوجه خواهید شد که بسیاری از افراد سودجو از ناآگاهی دیگران سوءاستفاده کرده و اقدام به فروش بسته های کسب درآمد از اینترنت می کنند. بیشتر محتوای این بسته ها به صورت کاملاً رایگان در فضای اینترنت وجود دارد و نیازی به خرید چنین محصولاتی نیست. بسیاری از پیش نیازهای این کسب و کارها را می توانید با جست وجویی ساده در اینترنت بیابید و بدون نیاز به هیچ سرمایه ای به فعالیت در آن ها بپردازید. با این تفاسیر، تنها کافی است کسب و کار مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس روی مهارت ها و دانش مورد نیاز برای آن تمرکز کنید.

ادامه مطلب
Internet-jobs
8 شغل اینترنتی خانگی و پولساز

در دنیای امروز اینترنت به یکی از اصلی‌ترین و جدایی‌ناپذیرترین بخش‌های زندگی تبدیل شده است. این نفوذ به قدری افزایش یافته است که در حال حاضر مشاغل اینترنتی بسیار زیادی وجود دارند که درآمد بسیار زیادی برای صاحبانشان ایجاد می‌کنند. مهم‌ترین مزیت کسب درآمد اینترنتی این است که شما می‌توانید از هر موقعیت مکانی کار خود را به راحتی انجام داده و دغدغه‌ای برای حضور نداشته باشید.

توجه بالا به شغل های اینترنتی ما را برآن داشت تا در این مقاله شما را با 8 تا از بهترین شغل های اینترنتی جهان که می‌توانند سود خوب و قابل توجهی داشته باشند، آشنا کنیم؛ با ما تا انتها همراه باشید.

بهترین مشاغل اینترنتی پردرآمد

مهم‌ترین مزیت شغل اینترنتی این است که شما تنها به صرف هزینه برای خرید بسته‌های اینترنتی و تهیه مواد اولیه نیاز دارید. این مواد اولیه می‌تواند مهارت شما باشد و یا لوازم فیزیکی برای پیشبرد کار؛ به هر جهت، آسان و کم هزینه است و با هر سن و سالی که داشته باشید، می‌توانید به این کار مشغول شوید.

برای مثال، دانشجوها که همیشه به دنبال کار پاره وقتی هستند که در کنار تحصیلات بتوانند منبع درآمد هر چند کوچکی هم داشته باشند،‌ یک شغل اینترنتی خانگی می‌تواند بهترین انتخاب باشد.

1. دستیار مجازی

در سازماندهی امور توانمندید؟ می‌توانید به راحتی با افراد مختلف تعامل برقرار کرده و مدیریت کارها را به دست بگیرید؟ شاید تعجب کنید اما افراد زیادی وجود دارند که برای انجام این کارها با مشکل مواجه می‌شوند. در نتیجه شما بهترین انتخاب برای کسانی خواهید بود که می‌خواهند مدیریت کارهایشان را به فرد دیگری بسپارند.

این شغل برای کسی با توانایی‌های شما، فوق‌العاده خواهد بود؛ زیرا علاوه بر اینکه می‌توانید از آن لذت ببرید، با افراد مختلف نیز همکاری داشته و دامنه‌های ارتباطی‌تان افزایش پیدا می‌کند.

دستیار مجازی

2. نماینده فروش آنلاین از بهترین مشاغل اینترنتی

نماینده فروش بودن یکی از جذاب‌ترین شغل های اینترنتی است؛ با اینحال، انجام آن، شما باید با مهارت‌های متعددی آشنایی داشته باشید که بتوانید به راحتی با چالش‌های آن مواجه شده و خود را با چالش‌های آن سازگار کنید. مهم‌ترین مزیت این شغل، این است که شما حتی می‌توانید به صورت پاره وقت نیز این کار را انجام داده و پس از مدتی که مشاهده کردید می‌توانید به راحتی آن را مدیریت کنید، آن را به کار دائمی خود تبدیل کنید.

نماینده فروش آنلاین، وظیفه دارد محصولات و خدمات شرکت‌ها و افراد مختلف را به فروش برساند. برای دستیابی به این موقعیت شغلی، شما می‌توانید در سایت‌های همکاری در فروش کار خود را آغاز کنید. همچنین اگر در فضای مجازی، دنبال کننده زیادی دارید، می‌توانید از آنجا نیز موقعیت‌های خوبی برای همکاری در فروش پیدا کنید.

3. آموزش آنلاین

اگر به تدریس علاقه دارید، اما مدرسه رفتن و سروکله زدن با دانش‌آموزان از کابوس‌های شماست، آموزش آنلاین می‌تواند یکی از بهترین مشاغل اینترنتی برای شما باشد. درست است که برای آموزش آنلاین باید سطح دانش بالایی داشته باشید، اما افراد زیادی در دنیای واقعی وجود دارند که برای دریافت دانش و تجربه شما هزینه می‌پردازند.

در دنیای اطلاعات امروزی که اطلاعات عمیق‌تر شده‌اند و برای متخصص شدن در هر زمینه‌ای باید وقت و انرژی زیادی را صرف کنید، هستند کسانی که آموزشگاه‌هایی تاسیس می‌کنند که تنها وظیفه آن‌ها، آموزش حرفه‌های مختلف به افراد است.

آموزش آنلاین از بهترین مشاغل اینترنتی

4. طراح وب از بهترین مشاغل اینترنتی

چشم‌اندازهای کسب‌وکاری موجود در دنیا با ورود اینترنت تغییر کرده است. این تغییر به شکلی است که در حال حاضر، حتی کوچک‌ترین شرکت‌ها نیز تلاش می‌کنند خود را به صورت آنلاین معرفی کرده و در این کانال‌ها فعالیت داشته باشند. در چنین شرایط پر رقابتی، برای اینکه بتوانید کارها را به درستی پیش ببرید و احتمال موفقیت‌تان را افزایش دهید، طراح وب یکی از بهترین کمک‌های شما خواهد بود.

شما به عنوان یک کسب‌وکار به وب سایتی نیاز دارید که بتواند توجه کاربران را به خود جلب کرده و شما را به عنوان یک فروشنده حرفه‌ای معرفی کند. در نتیجه طراح وب یکی از پردرآمدترین شغل‌های اینترنتی است که می‌تواند سود قابل توجهی برای شما داشته باشد.

نکته‌ای که باید در این زمینه به خاطر داشته باشید این است که برای پیشرفت در این زمینه حرفه‌ای، علاوه بر تقویت مهارت‌ها باید خلاقیت خود را نیز به کار بگیرید.

5. تولید کننده محتوا

هر سایتی برای بخش‌های مختلف سایت خود به محتوا نیاز دارد؛ محتوایی که در کنار جذابیت نوشتاری بتواند با الگوریتم‌ها و ساختارهای موتورهای جستجو نیز سازگار باشد. شاید در نگاه اول این کار ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد، اما مطمئن باشید که چالش‌ها و مشکلات خاص خود را دارد. با اینحال از مهم‌ترین دلایلی که باعث محبوبیت تولید محتوا به عنوان یک کسب‌وکار شده است، امکان انجام آن به صورت 0 تا 100 به شکل دورکاری است.

تولید کننده محتوا

6. ادمین اینستاگرامی شغل اینترنتی پردرآمد

کسب‌وکارهای بزرگ در اینستاگرام به دلیل تعداد بالای مخاطبان‌شان، همیشه به کسی نیاز دارند که بتواند در سریع‌ترین زمان ممکن به سوالات کاربران پاسخ داده و نیاز آن‌ها را پاسخ دهد. در چنین شرایطی، شما می‌توانید در خانه بنشینید و تنها با یک گوشی و اینترنت، این کار را انجام داده و درآمد کسب کنید. پاسخ دهی به دایرکت و کامنت‌ها، منتشر کردن پست و استوری و… از جمبه کارهایی است که برای این شغل باید انجام دهید.

7. ترجمه

اگر به زبان خاصی تسلط دارید، می‌توانید به راحتی با شرکت‌های فعال در این زمینه همکاری داشته و از دانش خاص خود درآمد کسب کنید. امروزه آگهی‌های بسیاری برای ترجمه وجود دارد که مطمئنا شما نیز با آن‌ها مواجه شده‌اید. از آنجایی که افراد کمی وجود دارند که در این مهارت تسلط بالایی داشته باشند، شما می‌توانید با کسب اعتماد از دیگران، رشد کرده و به درآمد خوبی برسید.

ترجمه شغل اینترنتی پردرآمد

8. فعالیت در یوتیوب به عنوان شغل اینترنتی پرسود

در میان کانال‌های متعددی که در دنیای اینترنت وجود دارد، یوتیوب یکی از محبوب‌ترین‌ها برای تماشای فیلم و ویدیوست. شاید با توجه به چیزهایی که شنیده‌اید، این کار سخت و دشوار و دور از دسترس به نظر برسد، اما با چند ساعت وقت گذاشتن خواهید دید که افراد با چه فعالیت‌های کوچکی، کاربر جذب می‌کنند.

مهم‌ترین مزیت این شغل این است که درآمد شما به شکل دلاری خواهد بود.

ادامه مطلب