Lines_Background
مینی‌دوره رایگان درآمد روزانه ۱۰۰ دلار از فارکس
00روز
00ساعت
00دقیقه
00ثانیه
ثبت‌نام رایگان
لوگو خانه سرمایه
آموزش ترید از صفر صفر

ویژگی های سرمایه گذاران موفق

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق
۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

سرمایه گذاران موفق و برتر جهانی، از رویکردهای مختلفی برای ساختن ثروت های میلیونی و چه بسا میلیاردی خود استفاده می کنند، اما در بطن ماجرا فلسفه ی همگی آن ها درنهایت یکسان است. ما در این مقاله قصد داریم این اسرار را به شما آموزش دهیم. شاید شما هم با اجرای این ۲۳ عادت، در مسیر درست قرار گرفتید و پس از مدتی به یکی از این افراد موفق در حوزه ی کاری خود تبدیل شدید.

سرمایه گذاران موفق چه ویژگی هایی دارند؟

1- آن ها از “ریسک” فرار نمی کنند

مقوله ی سرمایه گذاری به طور طبیعی مستلزم پذیرفتن مقدار مشخصی ریسک است. هیچ راهی برای تضمین موفقیت وجود ندارد، درنتیجه باید این واقعیت را پذیرفت و برای رسیدن به اهداف ریسک پذیر بود. اما چه چیزی باعث می شود یک نفر ریسک پذیر باشد؟

متأسفانه، طبق گفته ی محققانی در لندن، آرایش یا ساختار مغز شما تا حد زیادی تعیین می کند که آیا شما با قمار مالی راحت هستید یا خیر؛ بنابراین دامنه ی تحمل ریسک شما به طور کامل در کنترلتان نیست. اما خوشبختانه، این چیزی است که می توانید بر آن غلبه کنید. اگر به طور طبیعی فردی ریسک پذیر نیستید، یاد بگیرید کارهایی را انجام دهید که شما را در شرایط عدم اطمینان قرار می دهند.

2- سرمایه گذاران موفق برای مطالعه زمان می گذارند

یادگیری نحوه تسلط بر بازار، مهارتی است که سرمایه گذاران برتر سال ها زمان و انرژی خود را برای آن صرف کرده اند و این امتیاز را با دست رو دست گذاشتن و دائم چک کردن شبکه های اجتماعی در طول روز به دست نیاورده اند. در عوض، آن ها وقت خود را صرف خواندن کتاب، روزنامه، مجله های تجارت و سایر اخبار می کنند تا از آخرین روندهای بازار مطلع شوند. آن ها همیشه در حال یادگیری و پیشرفت هستند. طبق بررسی مرکز آمار ایالات متحده، متوسط آمریکایی ها در طول روز تنها ۱۶ دقیقه به مطالعه می پردازد. این در حالی است که سرانه مطالعه ایرانیان طی یکی دو دهه ی اخیر از دو دقیقه تا ۱۲۰ دقیقه در شبانه روز اعلام شده است. بنابراین اگر می خواهید وارد این عرصه شوید، تلفن خود را کنار بگذارید و یک کتاب برای مطالعه انتخاب کنید.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

3- این افراد اجازه نمی دهند ترس بر تصمیماتشان حاکم شود

مطالعات تصویربرداری از مغز نشان داده است که احساسات (به خصوص ترس)، محرک اصلی تصمیمات مالی هستند. هرچه بیشتر احساس ترس کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که تصمیمات بدی را بگیرید. ترس، نقش اصلی و طبیعی را در این زمینه بازی می کند؛ اما این را بدانید که هر سرمایه گذاری ممکن است به روشی پول خود را از دست بدهد و معمولاً کسانی از این نبرد سربلند بیرون می آیند که اجازه نمی دهند وحشت جلوی دست و پایشان را بگیرد.

4- آن ها رفتاری متواضعانه دارند

همان طور که می دانید وارن بافت پدر علم سرمایه گذاری هوشمند در دنیای حاضر است. او همانند بسیاری دیگر از سرمایه گذاران برتر که شرکت های بزرگی را اداره می کنند، به درستی مصداق نتایج تحقیقات این حوزه است:

تواضع (فروتنی) کلید رهبری مؤثر است.

بسیار مهم است که در یک شرکت، مدیرعامل ها با مدیران میانی ارتباط داشته باشند و این کار را از طریق فروتنی انجام دهند.

5- آن ها از شکست درس می گیرند

شعار بسیاری از سرمایه گذاران موفق این است که: “اگر در ابتدا موفق نشدید، دوباره و دوباره امتحان کنید”.

به جای اینکه از شکست ناامید شوید، از آن به عنوان یک محرک استفاده کنید تا شما را به جلو ببرد و بتوانید راه هایی برای بهبود پیدا کنید. نگرش “هرگز تسلیم نشو”، رویکرد سرمایه گذارانی مانند Peter Thiel (بنیان گذار PayPal) و Morten Lund (پشتیبانSkype) است که علی رغم مواجهه با زیان های بسیاری در طول مسیر، امروزه به این درجه رسیده اند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

6- آن ها قدرت ایستادگی را ثابت می کنند

سرمایه گذاران موفق با اولین نشانه های وجود مشکل تسلیم نمی شوند. آن ها می دانند که ساختن ثروت، نیازمند پافشاری و ایستادگی در مسیرهای طولانی است، حتی زمانی که به نظر می رسد بازار در حال ریزش است. همان طور که نتایج مطالعه ای در دانشگاه پنسیلوانیا ثابت کرده است، توانایی نشان دادن استقامت در شرایط چالش برانگیز با میزان موفقیت بالاتری مرتبط است.

7- آن ها صبر و شکیبایی را تمرین می کنند

سرمایه گذاری هوشمندانه، چیزی بیش از انتخاب سهام یا صندوق سرمایه گذاری مناسب است و در این میان “زمان بندی” نقش مهمی را ایفا می کند. بر اساس مطالعه ی محققان دانشگاه شیکاگو و دانشگاه چین، بهترین سرمایه گذاران کسانی هستند که به جای اقدامات لحظه ای، منتظر زمان مناسب می گردند و این صفتی است که اثبات شده است با میزان موفقیت بیشتر در ارتباط است.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

8- واقع بینانه هستند

احتمالاً همه ی ما در طول روز به این فکر می کنیم که چگونه ثروتی بزرگ را از این بازار به دست بیاوریم. اما این روشی واقع بینانه برای تحقق این هدف نیست. نتایج تحقیقی در مجله روانشناسی و اجتماعی، نشان می دهد که خیال پردازی بیش از حد در خصوص یک هدف خاص، درواقع می تواند مانع موفقیت شما شود.

9- آن ها به موفقیت خود اطمینان دارند

بااینکه سرمایه گذاران در خصوص شانس خود واقع بین هستند، اما می دانند که گام اول داشتن نگرش ذهنی قدرتمند است. گاهی اوقات، قبل از عینیت بخشیدن به اهداف خود در زندگی واقعی، باید تصویر را آن در ذهنتان روشن کنید. تحقیقات نشان داده اند که تصویرسازی اهداف، سطح دستیابی به آن را افزایش می دهد و سرمایه گذاران موفق نیز از این قدرت درونی ذهن استفاده می کنند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

10- آن ها همه چیز را بیش از حد تجزیه و تحلیل نمی کنند

آیا شما به عنوان یک سرمایه گذار جدید، ساعت ها برنامه ریزی می کنید که چه کاری را باید انجام دهید و چه کاری را نباید انجام دهید، در آخر هم می بینید هیچ کاری را انجام نداده اید؟ درست است که برای انجام تحقیقات ابتدایی باید زمان بگذارید، اما در بعضی مواقع نیز باید سریعاً ماشه را کشید. سرمایه گذاران فصلی می دانند که بیش از حد تجزیه و تحلیل کردن می تواند مانع عملکرد درست شود.

به گفته یJon Stein مدیرعامل شرکت Betterment، او زمانی که برای اولین بار شروع به کارکرد به صورت افراطی همه چیز را تجربه و تحلیل می کرد و این باعث شد که زمان و پول زیادی را هدر دهد.

11- سرمایه گذاران موفق افرادی خوش بین هستند

سروکار داشتن با فراز و نشیب های بازار می تواند بسیار استرس زا باشد، اما تحقیقات انجمن روانشناسی آمریکا نشان داده است که هرچه دیدگاهتان خوش بینانه تر باشد، راحت تر می توانید بر این امواج حرکت کنید. سرمایه گذاران موفق به خود اجازه نمی دهند درزمانی که شرایط سخت می شود، مشقت بکشند؛ آن ها تصمیم می گیرند به جای این کار، بر روی نکات مثبت تمرکز کنند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

12- آن ها به طور فعال سرمایه گذاری های خود را مدیریت می کنند

طبق گزارش Fidelity، بیش از ۶۰٪ آمریکایی ها برای دوران بازنشستگی خود برنامه ریزی و سرمایه گذاری کرده اند و دائماً بر آن نظارت دارند، اما بیش از نیمی از آن ها در سرمایه گذاری های دو سال گذشته ی خود تغییری ایجاد نکرده اند. رویکرد “برنامه بریز و رها کن” ممکن است برای پرداخت صورتحساب و یا پس انداز پول کارساز باشد، اما اگر می خواهید میزان دارایی هایتان رشد کند، این نگرش برای سرمایه گذاری مناسب نیست.

13- وقت خود را برای سرزنش کردن هدر نمی دهند

سرمایه گذاران موفق می دانند هنگامی که یک معامله طبق انتظاراتشان پیش نرفت، زمان آن نیست که انگشت اشاره ی خود را به سمت شخص دیگری بگیرند. طبق گفته ی محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و استنفورد، این موضوع به ویژه برای سرمایه گذارانی که نقش رهبری را ایفا می کنند بسیار مهم است، چراکه سرزنش کردن اثری تضعیف کننده در یک سازمان دارد. در عوض، مسئولیت تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری تان را بر عهده بگیرید (حتی اگر به نظر می رسد تصمیمات درستی نیستند)، مشخص کنید در کجاها اشتباه پیش رفتید و سپس قادر خواهید بود انتخاب های بهتری را در طی این مسیر انجام دهید.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

14- بر عملکرد خود دائماً نظارت دارند

سرمایه گذاران زبده می دانند بهترین شاخص عملکرد آینده، عملکرد گذشته است. علاوه بر این به مشخص کردن آنچه برای پرتفلیوی شان مفید است و آنچه غیرضروری است توجه ویژه ای دارند. اگر شما در کنار سرمایه گذاری اهداف بزرگی را برای خود تعیین کرده اید، بر نقاط قوتی که باعث بیش ترین پیشرفتتان شده است تمرکز کنید تا از نکات منفی و ترس از شکستی دلسردکننده دور بمانید.

15- سرمایه گذاران موفق از خریدهای ناگهانی اجتناب می کنند

اگر شما از آن دسته سرمایه گذارانی هستید که به صورت لحظه ای برای انجام معامله تصمیم می گیرید، قبل از اقدام به عمل چند لحظه دست نگه دارید و با خود فکر کنید اگر این تصمیم به معامله ای زیان ده ختم شد، چه عواقب منفی برایتان در پی خواهد داشت.

به گفته Alexa Tullett محقق دپارتمان روانشناسی دانشگاه تورنتو، صحبت کردن با خود می تواند حرکات ناگهانی ما را (که اغلب پیامد خوبی ندارند) کنترل کند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

16- آن ها در هر زمینه ای از فعالیت های مالی خود، عادت های خوب را تمرین می کنند

در کتاب Millionaire Next Door، نویسنده ای آن (Thomas J. Stanley) عادات اصلی سرمایه گذاران باهوش را بدین گونه شرح داده است:

این دسته از سرمایه گذاران بسیار اهل صرفه جویی هستند، به صورت محافظه کارانه پول خرج می کنند و چیزهایی که قادر به پرداخت هزینه ی آن نیستند، خریداری نمی کنند. از همین اصول می توان در زندگی شخصی نیز استفاده کرد.

17- آن ها قدردانی را تمرین می کنند

سپاسگزار بودن بابت هر آنچه که دارید عموماً یک نگرش خوب است. سپاسگزار بودن باعث کاهش سطوح استرس و سلامت قلب می شود، در عین حال نیز برخی از محققان ادعا می کنند این کار می تواند شما را به سرمایه گذاری بهتر تبدیل کند. نتایج یک مطالعه نشان می دهد، درزمانی که از افراد خواسته شد تصمیمات مالی مهم بگیرند، افراد قدردان پاسخ هایی معقول تر و محتاطانه تر ارائه داده بودند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

18- آن ها بر روی اعتماد به نفسشان کار می کنند

اگر قصد دارید سرمایه گذاری کنید، داشتن اعتماد به نفس برایتان ضروری است. گذشته از همه ی این ها، زمانی که صحبت از ریسک کردن بر روی پول است، نباید نسبت به خودتان شک داشته باشید. سرمایه گذارانی که در رتبه بندی افراد موفق قرار دارند می دانند که داشتن نگرش “من می توانم” برای کسب موفقیت حیاتی است.

19- در مقوله ی داشتن اعتماد به نفس افراط نمی کنند

اینکه شما یک سرمایه گذار با اعتماد به نفس باشید خوب است، اما نکته ای که وجود دارد این است که اگر در آن زیاده روی کنید ممکن است برایتان نتیجه ی عکس داشته باشد. زمانی که نظر شخصی شما در خصوص مهارت های سرمایه گذاری غیرواقعی باشد، می تواند باعث شود تصمیمات غیرمنطقی بگیرید. متأسفانه، این تعصب رفتاری در دنیای مالی بسیار رایج است. در لندن نیز مطالعه ای بر روی ۳۰۰ مدیر حرفه ای صندوق انجام شد و نتایج آن نشان داد، اکثریت این مدیران از “خوش بینی بیش از حد رنج” می برند.

20- آن ها در خصوص بازار، آموزش دیده اند

چقدر در خصوص سرمایه گذاری می دانید؟ آیا از همه ی گزینه های سرمایه گذاری اطلاع دارید؟

گذشته از سهام، موارد دیگری نیز برای سرمایه گذاری وجود دارند مثل اوراق قرضه، صندوق های سرمایه گذاری و … . اما اکثر سرمایه گذاران تازه کار، درباره ی دیگر گزینه های سرمایه گذاری هیچ اطلاعاتی ندارند. در یک نظرسنجی، بیش از ۶۰ درصد پاسخ دهندگان بیان کردند که آن ها تا به حال در صندوق های سرمایه گذاری و یا بازار کالا سرمایه گذاری نکرده اند، چراکه اصلاً هیچ گونه اطلاعاتی در رابطه با این بازارها ندارند. از سوی دیگر، سرمایه گذاران موفق علاوه بر زمینه ی فعالیت خود، درک کاملی از جریان های دیگر سرمایه گذاری دارند.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

21- رعایت تنوع

اگر می خواهید با مقدار پول کمی شروع به کارکنید، محدود کردن خودتان به تنها ۱ یا ۲ سبد سرمایه گذاری نمی تواند سود خالص چشم گیری را برایتان به همراه داشته باشد. بارها و بارها تحقیقات نشان داده اند که متنوع سازی پرتفلیوی، سنگ بنای یک استراتژی سرمایه گذاری درست است. رعایت تنوع در سبد سرمایه گذاری، مهم ترین اصلی است که میان سبدهای سرمایه گذاری تان تعادلی مناسب برقرار می کند.

22- آن ها برای خروج خود از قبل برنامه ریزی کرده اند

هیچ کس نمی خواهد به این موضوع فکر کند که احتمال دارد در فعالیت های خود با شکست مواجه شود؛ اما سرمایه گذاران هوشمند برای چنین گزینه ای هم آماده هستند. موفق ترین سرمایه گذاران نسبت به هر آنچه که انجام می دهند مانند یک کسب و کار رفتار می کنند، حتی اگر شخصاً در ساختار آن شرکت فعالیت نداشته باشند. درنتیجه آن ها همان طور که برای به دست آوردن پولشان برنامه ریزی می کنند، برای خروج نیز استراتژی طراحی کرده اند تا اگر یکی از سرمایه گذاری هایشان به خوبی پیش نرفت راهی جایگزین داشته باشند و زیان بزرگی را متحمل نشوند.

23- آن ها اهداف خود را به روشنی تعیین می کنند

درست همان طور که بدون مشخص کردن مقصد، در جاده ها به سفر نمی روید، نمی توانید بدون تعیین دقیق اهداف خود سرمایه گذاری و ریسک کنید. اما از اینکه بخواهید دقیق و جزئی نگر باشید نترسید. سرمایه گذاران موفق و برنده، آنچه را که می خواهند به دست بیاورند و مراحل لازم برای رسیدن به آن را دقیقاً می دانند و مشخص می کنند. اما آیا باور ندارید که صرفاً نوشتن ساده ی اهداف می تواند بسیار موثر باشد؟ نتایج تحقیقی نشان داد، گروهی از دانشجویان فارغ التحصیل رشته ی MBA دانشگاه هاروارد که از ابتدا اهداف خود را یادداشت کرده بودند، ۱۰ برابر بیشتر نسبت به هم سن و سالان خود در یک دهه گذشته، توانسته بودند مراحل تحصیلی شان را با موفقیت به پایان برسانند. بنابراین قبل از قدم گذاشتن در مسیر سرمایه گذاری، اهداف مشخصی را تعیین کنید و حتی آن ها را یادداشت کنید.

۲۳ ویژگی سرمایه گذاران موفق

سخن آخر

تا به اینجا چند مورد از این صفات در شما وجود دارد؟ اگر نقاط اشتراکی پیدا کرده اید، پس پیش زمینه ی تبدیل شدن به یک سرمایه گذار موفق را دارید. حتی اگر هم این گونه نباشد، این صفات باگذشت زمان قابل یادگیری هستند. به یاد داشته باشید، همیشه “هوش مالی” حرف اول را نمی زند و صفاتی مانند عزم و اراده، صبر، اعتماد به نفس، تمایل به یادگیری و ریسک پذیری می توانند بسیار موثر باشند. با تسلط بر این نکات، به زودی خود را در مسیر یک سرمایه گذاری موفق خواهید یافت.

 

ادامه مطلب
کارآفرین تاثیرگذار
12 ویژگی مهم که یک کارآفرین...

ویژگی های مهم کارآفرین تاثیرگذار

کارآفرین تاثیرگذار کیست؟ ویژگی های یک کارآفرین که سبب تاثیرگذاریت او می شود، چیست؟ کارآفرین فردی مشتاق خلق کردن است که توانایی دنبال کردن ایده های خود را دارد. او متوجه یک نیاز شده و برای پاسخ دادن به آن دست به کار شده است. در برخی مواقع حتی نیازی نبوده، اما او با ایجاد آن توانسته است کسب و کار خود را آغاز کند. کارآفرین تاثیرگذار بودن به مهارت های خاصی نیاز دارد. برخی از این مهارت ها به طور طبیعی در وجود فرد است، اما برخی دیگر را باید با تمرین و آموزش آموخت. کارآفرینان متفاوت فکر می کنند، متفاوت عمل می کنند و متفاوت از دیگر افراد جامعه زندگی می کنند. اطلاع از ویژگی هایی که برای یک کارآفرین ضروری است، به شما کمک می کند تا بتوانید به یک رهبر تجاری تبدیل شوید. در این مقاله 12 ویژگی مهمی که یک کارآفرین تاثیرگذار باید داشته باشد، برای شما شرح داده شده است.

  1. خلاقیت

خلاقیت سبب شکل گیری مقوله ای جدید می شود و بدون آن هیچ نوآوری ممکن نخواهد بود. کارآفرین تاثیرگذار بودن با یک ایده شروع می شود. شما باید مهارت مشاهده فرصت ها را داشته باشید و براساس آن ها عمل کنید. لزوماً هر ایده خلاقانه تاثیرگذار نمی شود، اما تجربه ای که از آن به دست می آید، حکم طلا را دارد. روش های نوآورانه برای انجام کارها را خلق کرده و راه حل هایی برای رفع مشکلات پیدا کنید. برای بهبود خلاقیت خود به چیزهایی فکر کنید که احساس خوبی به شما می دهند. برخی افراد با گوش دادن به موسیقی، ملاقات با افراد مختلف، مطالعه و حتی ورزش می توانند خلاقیت خود را شکوفا کنند؛ پس باید عاداتی را در خود ایجاد کنید که شما را به سمت خلاق ترشدن پیش ببرد. بخشی از زمان خود را در طول روز به الهام گرفتن برای راه حل های جدید اختصاص دهید. در این بازه زمانی سعی کنید با انجام کارهایی که به شما الهام می بخشد شروع کنید، سپس اجازه دهید ذهنتان جریان پیدا کند. ایده هایی را که در این زمان به ذهنتان می رسد، لیست کنید و بعداً به طور دقیق درباره آن ها فکر کنید.

  1. شور و اشتیاق

شور و اشتیاق چیزی است که یک کارآفرین تاثیرگذار را به حرکت درمی آورد. کارآفرینان معمولاً عاشق کاری هستند که انجام می دهند و این امر به آن ها کمک می کند تا ساعات بیشتری را در یک روز کار کنند. برای تبدیل شدن به یک کارآفرین پرشور و اشتیاق بهتر است روی معنایی که کار برایتان دارد، تمرکز کنید. به یاد داشته باشید شما در مسیر پیداکردن راه حل هایی هستید که به بسیاری از افراد در زندگی کمک می کند. دانستن اینکه تعهد شما به کار، تأثیر خود را می گذارد، ممکن است انگیزه لازم را بدهد. این انگیزه برای ادامه دادن را زمانی که شک و تردید در شما به وجود آمده یا وقت هایی که کارتان دچار چالش های مختلف شده، نیاز دارید. به طور خلاصه باید گفت که اشتیاق همان نیرویی است که شما را روی هدف خود متمرکز نگه می دارد.

  1. انگیزه

انگیزه همان داشتن اراده برای انجام برخی فعالیت هاست. برای افزایش انگیزه می توانید با تعیین اهداف کوچک شروع کنید که به شما کمک می کنند به سمت هدف های بزرگ تر حرکت کنید و به هدف گذاری های بیشتر تشویق شوید. در این میان، به کارها و نتایجی که دست پیدا کرده اید توجه کنید، آن ها را یادداشت کرده و هرچند کوچک باشند، برایشان جشن بگیرید. علاوه بر این به عنوان یک کارآفرین تاثیرگذار ذهنیت مثبت خود را حفظ کنید و تا حد امکان آن را از منفی نگری دور نگه دارید. در این صورت می توانید بیشتر بر آن چیزی که می خواهید به دست بیاورید تمرکز کنید و برای مسائلی که تحت کنترل شما نیست اضطراب به خود راه ندهید.

  1. دانش درباره محصول و خدمات

کارآفرین تاثیرگذار

دانش رمز تاثیرگذاریت است. یک کارآفرین باید دانش کاملی از جایگاه و صنعت خود داشته باشد؛ زیرا تنها با اتکا به آن می تواند به حل مشکل بپردازد یا یک بحران را برطرف کرد. یک کارآفرین تاثیرگذار دقیقاً می داند چه محصول یا خدماتی را ارائه داده و مشتریان هدف آن چه کسانی هستند. شما با اطلاع از دسته بندی محصولات و خدماتی که می فروشید و نحوه ارائه ارزش آن به مصرف کنندگان می توانید سطح کسب و کار خود را بالاتر ببرید. علاوه بر این درباره مشتریان هدف خود مطالعه کنید تا مطمئن شوید می توانید به نیازهای آنان پاسخ دهید. با تکرار این روند سطح کیفی خود را بالاتر می برید و روند صعودی در صنعت پیدا می کنید. در این میان، برای افزایش تأثیر خود باید به طور مداوم در حال مطالعه بازار بوده و از نیازهای مردم آگاه باشید. این نیازها را در محصولات و خدمات خود ایجاد کنید تا بیزینس شما از رقبا متمایز شود. هرچه بتوانید زمینی را که در آن بازی می کنید، بهتر بشناسید احتمال تاثیرگذاریت شما در آن بیشتر خواهد شد. یکی از راه های کسب اطلاع این است که با مشتریان صحبت کرده و از نظرات آن ها استفاده کنید.

  1. توانایی شبکه سازی

توانایی برقراری ارتباط با مردم و شناخت فرصت های مشارکت برای یک کارآفرین تاثیرگذار ضروری است. آشنایی با افراد جدید ممکن است فرصت دسترسی به منابع و دانش بیشتر را برای شما فراهم کند. این امر به شما امکان می دهد از تاثیرگذاریت های دیگران درس بگیرید، خدمات یا کالاهای خود را تبلیغ کنید و مشتریان جدیدتری بیابید. برای بهبود مهارت های شبکه سازی خود باید سعی کنید روابط واقعی ایجاد کنید. احتمالاً شما یک هدف تجاری در ذهن دارید، اما برای شروع ارتباط با دیگران بهتر است با آن ها مانند دوستان خود رفتار کنید. گام به گام که ارتباط شما گسترش یافت، می توانید درباره اهداف تجاری نیز با آن ها هم سو شوید. یکی دیگر از راه های شبکه سازی این است که اگر می توانید افرادی را که در یک صنعت فعالیت می کنند، با هم آشنا کنید. آن ها این لطف شما را فراموش نمی کنند و درصدد جبران آن برمی آیند. به طورکلی باید مهارت های اجتماعی از جمله رابطه سازی، استعدادیابی و تدوین استراتژی تیمی را در خود داشته باشید.

  1. اعتمادبه نفس

یک کارآفرین تاثیرگذار معتقد است که می تواند به اهداف خود دست یابد. او ممکن است در مسیر دچار شک و تردید شود، اما با پشتکار سعی می کند به هدف خود دست پیدا کند. این افراد اعتمادبه نفس سرمایه گذاری در کارهای مختلف را دارند؛ زیرا مطمئن هستند که می توانند چیزی بهتر از آنچه تاکنون وجود داشته ایجاد کنند. در این میان، داشتن اعتمادبه نفس ضروری است؛ زیرا به شما امکان می دهد تا احساس بهتری برای غلبه بر چالش ها و ریسک ها داشته باشید؛ بنابراین به طورکلی به تاثیرگذاریت شما کمک زیادی می کند. برای افزایش اعتمادبه نفس خود می توانید از تکنیک تجسم استفاده کنید. خود را به عنوان فردی که می خواهید باشید تجسم کرده و کسب و کار خود را در مرحله ای تصور کنید که به آن افتخار می کنید. همچنین می توانید تمرین کنید تا به دلیل دستاوردهای خوب از خود تشکر کنید و این را نشانه ای از توانایی و مهارت خود بدانید.

  1. خوش بینی و صبر

شاید کمترین مفهومی که این روزها در جهان مورد توجه است، همدلی و داشتن هوش هیجانی بالا باشد. همدلی به این معناست که از آنچه در ذهن کسی می گذرد، درک داشته باشیم. این مهارتی ضروری برای یک کارآفرین تاثیرگذار است؛ زیرا باید بتواند نقاط ضعف و قوت کارمند خود را درک کند. یک کارمند ناراضی هیچ وقت نمی تواند به پیشرفت بیزینس شما کمک کند و این دقیقاً چیزی است که نباید اجازه دهید اتفاق بیفتد. باید این سؤال را از خود بپرسید که چگونه می توانم عاملی انگیزشی برای کارکنان باشم؟ چگونه می توانم کاری کنم تا آن ها بهترین خودشان را در کار ارائه دهند؟ همه این ها از طریق همدلی و خوش بینی رخ می دهد. کارآفرینان جنبه مثبت یک موقعیت را مشاهده کرده و همیشه سعی می کنند رو به جلو حرکت کنند. خوش بینی سبب تقویت خلاقیت می َشود؛ بنابراین به صاحبان کسب و کارها کمک می کند تا ایده های جدیدی برای محصولات یا خدمات خود بیابند؛ درنتیجه شانس تاثیرگذاریت آن ها افزایش پیدا می کند. برای تقویت خوش بینی می توانید به جای مشکلاتی که می توانند مانع شما شوند، چالش ها را فرصت هایی برای رشد در نظر بگیرید. همچنین هدف نهایی را در ذهن داشته باشید و بر مسائل گذشته تمرکز نکنید.

  1. برنامه ریزی و داشتن چشم انداز

کارآفرین تاثیرگذار

یک کارآفرین تاثیرگذار برنامه و چشم انداز روشنی دارد. شاید این مهم ترین مرحله از تمام مراحل لازم برای مدیریت کسب و کار باشد. آن ها تصویر بزرگی از هدف خود را دارند و دقیقاً می دانند که خواهان دست یابی به چه چیزی هستند. این موضوع سبب می شود تلاش های آن ها هدف دار باشد و به سمت درستی حرکت کنند؛ زیرا برنامه ریزی به این معناست که کل مسیر یک بار قبل از حرکت مرور شده و تمام منابع در دسترس بررسی شود. علاوه بر این، داشتن چشم انداز، فرهنگ و هویت یک سازمان را تعریف می کند. گام بعدی استفاده بهینه از منابع است تا بتوانید مسیر تاثیرگذاریت را سریع تر طی کنید. اگر برنامه ای از پیش داشته باشید، رویارویی با موقعیتی بحرانی به مراتب ساده تر خواهد شد. کارآفرینان با داشتن چشم انداز نه تنها پر از انرژی هستند، بلکه این انگیزه و انرژی را به دیگران نیز می دهند. برای اینکه به عنوان یک کارآفرین چشم انداز داشته باشید، باید هر روز فهرست برنامه های خود را مرور کرده و آیتم های آن را به صورت روزانه اجرا کنید. اولویت بندی وظایفتان می تواند شما را از احساس غرق شدن دور نگه دارد و کمک کند تا به چشم انداز خود پایبند باشید.

  1. نگرش باز

یک کارآفرین تاثیرگذار هدف گراست؛ یعنی دقیقاً می داند که می خواهد به چه چیزی دست یابد؛ با این حال نباید فراموش کند که هیچ وقت بر همه امور تسلط ندارد و برخی نتایج از دسترس او خارج هستند. این موضوع سبب می شود عزم راسخ او کم رنگ نشود. همچنین می داند که باید با نگرش مثبت با شکست ها روبه رو شود و با فروتنی تاثیرگذاریت های خود را جشن بگیرد. هر کارآفرینی می داند که نباید در برابر شکست کم بیاورد، بلکه باید با دیدگاهی تازه دوباره از نو شروع کند. کارآفرینان تاثیرگذار می دانند که می توانند از هر موقعیت و فردی که در اطرافشان هستند، چیزی بیاموزند؛ بنابراین تا حد امکان با ذهنی باز به جست وجوی نقاط ضعف خود و برطرف کردن آن ها می پردازند. برای هدفمندترشدن می توانید با شناسایی آنچه می خواهید انجام دهید، شروع کنید و چشم اندازی روشن از آینده داشته باشید.

  1. قدرت ریسک پذیری و تصمیم گیری

کارآفرین تاثیرگذار

کارآفرینان برای ناشناخته ها برنامه ریزی می کنند و آماده ریسک پذیری هستند؛ در این صورت می توانند در مواقع حساس کاملاً حساب شده تصمیم بگیرند. برای افزایش توانایی ریسک پذیری می توانید شکست های احتمالی را از پیش مرور کرده و خود را برای آن ها آماده کنید. شما به عنوان یک کارآفرین تاثیرگذار باید هدف خود را در ذهن داشته و متعهد به پشتکار باشید. برای متمایزشدن از رقبا و تاثیرگذاریت کسب و کارتان لازم است برخی ریسک ها را بپذیرید. هنگامی که بدانید چگونه می توانید ریسک را مدیریت کنید و ناامید نباشید، ممکن است راحت تر در این مسیر گام بردارید. از طرف دیگر کارآفرینان باید سریع تصمیم بگیرند و برای تاثیرگذاریت کسب و کار خود اقدام کنند. برای بهبود مهارت های تصمیم گیری خود می توانید تأثیر تصمیم خود را ارزیابی کرده و به زمان بندی توجه کنید. علاوه بر این تا جای ممکن گزینه های پیش روی خود را محدود کنید تا روند تصمیم گیری برایتان ساده تر شود.

  1. اولویت اول مشتری

یک کارآفرین تاثیرگذار همیشه می داند که اساس یک تجارت مشتری است. نحوه جلب توجه مشتری اولین گام است که این کار را می توان از طریق رسانه های مختلف بازاریابی و تبلیغات انجام داد. همچنین مهم است که نیازهای مشتری را شناخته و تا جای ممکن بتوانید محصولات و خدمات را برای آن ها شخصی سازی کنید. این یکی از راه های تضمین شده برای فروش بیشتر و داشتن یک کسب و کار تاثیرگذار است. البته فراموش نکنید که هر سرمایه گذاری قرار نیست به کسب و کاری بزرگ منجر شود، بلکه شما می توانید با بالابردن سطح دانش خود ارزش کسب و کار را افزایش دهید و به عنوان یک برند شخصی ساز شناخته شوید.

  1. مدیریت مالی

کارآفرینان باید از وضعیت مالی کسب و کار خود آگاهی کاملی داشته باشند. حتی اگر یک متخصص مالی مانند یک حسابدار برای انجام امور مالی استخدام کنند، باز هم تصمیم گیرنده اصلی خود آن ها هستند؛ بنابراین یک کارآفرین تاثیرگذار باید با اطلاع از شرایط تصمیم بگیرد تا کسب و کار خود را با تاثیرگذاریت اداره کند. برای ایجاد این مهارت در خود می توانید ابتدا در دوره های مالی شرکت کنید و سطح دانش خود را در آن زمینه بالا ببرید. سپس با تهیه یک بودجه مشخص فعالیت را ادامه دهید. متعهد بودن به آن بودجه سبب می شود تا به مرور این مهارت در شما پیشرفت کند. علاوه بر این بهتر است روی سرمایه گذاری نیز تمرکز کنید؛ زیرا می توانید با مقدار پول اضافه ای که در کار وجود دارد، سرمایه خود را چند برابر کنید. داشتن مهارت های مالی نه تنها در حیطه کاری، بلکه در زندگی شخصی شما نیز بسیار مهم است.

سخن پایانی

شناخت کارآفرینان بزرگ و تاثیرگذار مانند ریچارد برانسون و تیم فریس، ما را متوجه این نکته می کند که همه آن ها برخی خصوصیات مشترک دارند که در مسیر تاثیرگذاریت آن ها را یاری کرده است. با شناسایی این خصوصیات می توان چک لیستی تهیه کرده و برای تبدیل شدن به یک کارآفرین تاثیرگذار از آن استفاده کرد. در این صورت می توانیم تأثیر مثبت خود را روی دنیا بگذاریم و هویتمان را ماندگار کنیم. شما از ویژگی های ذکر شده کدام یک را دارید؟ کدام خصوصیات را دوست دارید در شخصیت خود ایجاد کنید؟ نظرات خود را در کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

پاسخ این سؤال به طور واضح خیر است. مثبت اندیشی و خوش بینی جزء خصوصیات کارآفرینان تاثیرگذار است، اما توجه داشته باشید که این تنها ویژگی شخصیتی آن ها نیست. در کنار خوش بینی باید پشتکار و برنامه ریزی دقیق به همراه ده ها خصوصیت دیگر نیز وجود داشته باشد.

برای داشتن چشم اندازی روشن اول باید خود را بشناسید. باید بدانید که از زندگی چه می خواهید و با توجه به توانایی های فردی به کجا می رسید. سپس اهداف خود را مشخص کرده و برای هریک برنامه ریزی دقیقی کنید. در این صورت می توانید چشم انداز خود را تصویر کنید.

ریسک پذیری به نوعی نشان دهنده آمادگی برای انتخاب یک مسیر نامعلوم، ولی با هدف مشخص است. اگر می گوییم یک کارآفرین تاثیرگذار شخصیت ریسک پذیری دارد؛ به این معناست که برای رسیدن به هدف خود حاضر است سخت ترین مسیرها را نیز طی کند.

ادامه مطلب
اهداف کوتاه‌ مدت و بلند مدت یک سرمایه‌ گذار موفق
اهداف کوتاه‌ مدت و بلند مدت...

هیچ شکی نیست که یک سرمایه گذار موفق در درجه اول باید فردی با توانایی بالای برنامه ریزی برای تعیین اهداف اقتصادی باشد. از این رو، او به خوبی آگاه است که رسیدن به هدف نهایی و سودهای کلان یک شبه اتفاق نمی افتاد و با نگرشی واقع گرایانه اهداف خود را دسته بندی می کند. در نتیجه تمام این اهداف کوتاه مدت و بلندمدت در نهایت به همان هدف غایی منجر می شود که از آن فرد یک سرمایه گذار موفق می سازد. در واقع به کارگیری اهداف کوتاه مدت و بلندمدت در سرمایه گذاری، نوعی ضمانت برای سودآوری محسوب می شود. از همین روست که سرمایه گذاران موفق اهداف خود را به این دو بازه زمانی تقسیم می کنند. اگر شما هم می خواهید که در زمره سرمایه گذاران موفق قرار بگیرید؛ با ما در این مقاله که به بررسی اهداف کوتاه مدت و بلندمدت یک سرمایه گذار موفق پرداخته شده، همراه باشید.

اهداف کوتاه مدت یک سرمایه گذار موفق

همان طور که قبلا به آن اشاره شد، رسیدن به اهداف بزرگ مالی یک شبه و ناگهانی اتفاق نمی افتد به همین جهت است که در ابتدا باید اهداف کوتاه مدت برای رسیدن به این دست اهداف بلندمدت تعیین کرد. در واقع اهداف کوتاه مدت از چنان اهمیتی برخوردار هستند که به آن ها، به اصطلاح اهداف هوشمندانه نیز می گویند. همچنین سرمایه گذاران موفق به خوبی آگاه هستند که هدف گذاری کوتاه مدت باعث افزایش اعتماد به نفس و درصد موفقیت در معاملات می شود. به همین دلیل، در این بخش تعدادی از اهداف کوتاه مدت مالی تاجران موفق آورده شده است:

تعیین بودجه

سرمایه گذاران خودساخته به خوبی آگاه هستند که کنترل دخل و خرج نیاز به بودجه بندی دارد که به معنای پیش بینی درآمدها و مخارج است. این هدف کوتاه مدت، یک شمای کلی برای کنترل مخارج و رسیدن به سودآوری نهایی می شود. از طرفی وقتی شما از مخارج خود آگاه باشید، به خوبی می توانید میزان سرمایه خود را در آینده پیش بینی کنید.

کنار گذاشتن پس انداز

از دیگر اهداف کوتاه مدت تاجران موفق کنار گذاشتن مبلغی به عنوان پس انداز در بازه های زمانی کوتاه مدت است. به طور مثال اگر قرار باشد تا آخر سال 1000 دلار پس انداز داشته باشند، هدف کوتاه مدت این است که ماهانه 250 دلار ذخیره کنند.

زیربار قرض نرفتن

یکی از اهداف سالانه و کوتاه مدت یک سرمایه گذار موفق این است که تا حد امکان از وام گرفتن یا بدهی خودداری می کنند. این امر به آن ها کمک می کند که در آینده نه تنها بدهکار نباشند بلکه با خیالی آسوده از سود حاصل از معاملات استفاده کنند.

از همه این ها گذشته، ممکن است شما در بازارهای سرمایه گذاری افرادی را ببینید که به سرمایه گذاری به چشم شغل نگاه می کنند. در واقع این افراد بیشتر از تمرکز برای سرمایه گذاری های بلندمدت، طالب سرمایه گذاری های کوتاه مدت هستند و به رصد کردن بازارها می پردازند تا بهترین فرصت برای به دست آوردن سود در کمترین مدت را شکار کنند.

این فرد با دنبال کردن تمام اهداف بالا، شروع به سرمایه گذاری های کوتاه مدت با سود عالی می کند. اما این ضمانتی برای بقای آن ها در بازارهای سرمایه گذاری نخواهد بود. به همین دلیل است که نقش اهداف بلندمدت برای یک سرمایه کذار موفق پررنگ می شود.

اهداف بلند مدت یک سرمایه گذار موفقاهداف کوتاه  مدت و بلند مدت یک سرمایه  گذار موفق

اهداف بلندمدت مالی در واقع همان اهداف نهایی هستند که به اهداف کوتاه مدت تقسیم می شوند. یک سرمایه گذار موفق که در زمینه اهداف بلندمدت فعالیت دارد و این اهداف برایش بسیار حائز اهمیت است، قبل از شروع سرمایه گذاری مطالعات دقیقی انجام می دهد. زیرا اهداف بلندمدت به بازه های زمانی طولانی تری برای به بار نشستن سرمایه گذاری نیاز دارند و این افراد قرار است علاوه بر پول خود، زمان زیادی را در بازه های چند ساله صرف این اهداف کنند.

به همین دلیل این سرمایه گذاران قبل از شروع هرکاری تا حدامکان به تحقیق، مطالعه و مشاوره می پردازند. سپس بر اساس مطالعات خود و پیشینه ای که از روند بازار به دست آورده است، شروع به هدف گذاری ها پنج ساله، ده ساله و بیشتر از آن می کند.

سرمایه گذارانی که با این رویکرد و با اهداف بلندمدت وارد بازار می شوند، خواستار بقا در دنیای سرمایه گذاری برای مدت طولانی تری هستند. این افراد از تحقیقات خود مطمئن هستند و توجهی به اخبار ضد و نقیض درباره کار خود ندارند.

هرچند ممکن است در کوتاه مدت خبری از سود آن چنانی نباشد اما این سرمایه گذاران مطمئن هستند در چند سال آینده سود چشمگیری نصیبشان خواهد شد. به طور مثال معاملات املاک از آن دست سرمایه گذاری هایی است که در دسته اهداف بلندمدت قرار می گیرند. زیرا در این نوع معاملات، در ابتدا به سرمایه نسبتا زیادی احتیاج است و گاه برای سودآوری و فروش ملک باید مدت زیادی منتظر بود.

درست برعکس سرمایه گذاری های کوتاه مدت، ممکن است سرمایه گذاری های بلندمدت تحت تاثیر تورم قرار بگیرند. از دیگر سرمایه گذاری های بلندمدت می توان به سرمایه گذاری در سهام، اوراق قرضه، مستغلات و پول اشاره کرد.

ویژگی بارز سرمایه گذاری بلند مدت

سرمایه گذارانی که اهداف بلندمدت دارند، برخلاف سرمایه گذارانی که تنها به هدف کوتاه مدت اکتفا می کنند و منتظر نوسانات آنی بازار هستند، تمام وقت خود را صرف مانیتورینگ بازار نیستند. زیرا شغل این افراد سرمایه گذاری نیست و بیشتر افرادی که اهداف بلندمدت دارند، شغلی متفاوت از سرمایه گذاری دارند.

اکثر این افراد بر اساس شغلی که دارند، وارد بازار می شوند و با مطالعاتی که انجام می دهند، به دنبال بازار و قدرتی جدید هستند. حالا هرچقدر هم این سرمایه گذاری زمان بر باشد. زیرا این افراد به چشم انداز بازارها در طولانی مدت توجه دارند.

هدف از سرمایه گذاری رفاه استاهداف کوتاه  مدت و بلند مدت یک سرمایه  گذار موفق

اما مهم ترین و نهایی ترین هدف مالی هر سرمایه گذار و به طور کلی هر انسانی، داشتن منبع درآمدی برای سال های بازنشستگی است. به همین دلیل سرمایه گذاران، شروع به تخمین نیازهای خود در سال های بازنشستگی می کنند و برای این امر، اهداف کوتاه مدتی که برای آینده نزدیک خود تعیین کرده اند بسیار کمک کننده خواهد بود.

سال های بازنشستگی، سال های استفاده از نتیجه سرمایه گذاری های کوتاه مدت جوانی است. زیرا در این سال ها دیگر فرصتی برای آزمون و خطا در معاملات نیست و هدف آن است که بیشتر از سود سال های گذشته بهره برد.

سخن آخر

اهداف کوتاه مدت و بلندمدت اقتصادی برای یک سرمایه گذار اهمیت بسزایی دارد. از این رو اگر می خواهید سرمایه گذار موفقی باشید باید به خوبی با تعاریف این اهداف آشنا باشید و انواع آن ها را در برنامه ریزی اقتصادی خود بگنجانید.

فراموش نکنید که برای رسیدن به اهداف بلندمدت، درابتدا باید تفکرات رویاگونه را کنار بگذارید و با نگاهی واقع گرایانه اهداف کوتاه مدت برای خود و سرمایه گذاری هایتان تعیین کنید. سال های جوانی، فرصتی برای به حقیقت تبدیل کردن یک زندگی چشمگیر در سال های بازنشستگی یک سرمایه گذار موفق است.

چنین سرمایه گذاری برای دخل و خرج خود بودجه ای هوشمندانه تنظیم می کند و از پس انداز غافل نمی شود و در نهایت تا حد ممکن زیر بار قرض نمی رود. چسبیدن به تمام این اهداف کوتاه مدت باعث ایجاد سکوی پرش به سمت اهداف بلندمدت می شود.

ادامه مطلب
alt for image number
۶ قانون از ۶ سرمایه‌گذار برتر...

سرمایه گذاران موفق معتقدند که درآمدزایی در بازار باید مبتنی بر یک استراتژی ثابت باشد که حول مجموعه ای از قواعد ساخته شده است. روزهای نخستی که به عنوان یک سرمایه گذار وارد بازار شدید را تصور کنید و ممکن است شما هم مانند بسیاری دیگر، با دانش بسیار اندکی نسبت به بازار قدم در این راه گذاشتید.

در ابتدای کار هنگامی که سهامی را می خریدید حتی نمی دانستید اسپرد (spread) چیست و یا ممکن بود سهام خود را خیلی دیر، زمانی که ارزش آن به شدت کاهش می یافت، برای فروش می گذاشتید.

اگر شما جزء آن دسته از سرمایه گذارانی هستید که تاکنون مجموعه قواعد سرمایه گذاری خود را با دقت تهیه نکرده اید، اکنون زمان آن رسیده که این کار را انجام دهید و بهترین نقطه برای شروع استفاده از تجربیات سرمایه گذاران موفق و به نام جهانی است.

قوانین موفق ترین سرمایه گذاران تاریخ

دنیس گارتمن (Dennis Gartman)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

دنیس گارتمن در سال ۱۹۸۷ Gartman Letter را راه اندازی کرد.

این یک تفسیر روزانه از بازارهای جهانی سرمایه است که برای صندوق های سرمایه گذاری پوششی، شرکت های کارگزاری بورس، صندوق سرمایه گذاری مشترک و شرکت های معاملاتی در سراسر جهان گزارش ارائه می دهد.

گارتمن همچنین یک معامله گر موفق و چهره ای شناخته شده در شبکه های مالی است.

دنیس گارتمن

“در معاملات برنده، صبور و در معاملات زیان ده به شدت بی تاب باشید. به یاد داشته باشید که اگر ما فقط ۳۰ درصد از زمان را به درستی در اختیار داشته باشیم، تا زمانی که میزان زیان ما کوچک و سودمان زیاد باشد، به راحتی می توانیم مبالغ کلانی از سرمایه گذاری و معاملاتمان بدست آوریم”.

 

در قاعده ی این سرمایه گذار موفق، به تعدادی از اشتباهاتی که سرمایه گذاران بی تجربه مرتکب می شوند اشاره شده است.

  • نخست اینکه، با اولین نشانه های سود، سهامتان را نفروشید و زمان دهید تا معاملات برنده اجرا شوند.
  • دوم اینکه، اجازه ندهید معاملات زیان ده ارزش سهامتان را به طور کامل نابود کنند.

سرمایه گذاران موفقی که در بازار پول خوبی بدست می آورند، با از دست دادن مقدار کمی پول در معامله کنار می آیند اما با از دست دادن پول زیاد خیر.

همانطور که گارتمن نیز اشاره کرد، شما لازم نیست در اکثر اوقات به درستی عمل کنید، آنچه مهم تر است این است که زمان دهید تا یک معامله برنده اجرا شود و به سرعت از یک معامله ی زیان ده خارج شوید.

اگر این قانون را رعایت کنید پولی که در معاملات برنده بدست می آورید از پولی که در معاملات زیان ده از دست می دهد بسیار بیشتر است.

وارن بافت (Warren Buffett)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

وارن بافت

“خیلی بهتر است که یک شرکت شگفت انگیز را باقیمتی عادلانه بخرید تا اینکه یک شرکت متعادل را باقیمتی فوق العاده خریداری کنید”.

وارن بافت یقیناً به عنوان یکی از موفق ترین سرمایه گذاران تاریخ شناخته می شود. او نه تنها یکی از ثروتمندترین مردان جهان است، بلکه مشاور مالی بسیاری از رؤسای جمهور و رهبران جهان نیز بوده است.

زمانی که وارن بافت صحبت می کند، بازارهای جهانی بر اساس گفته های او جهت می گیرند. نامه ی سالانه او به سرمایه گذاران در شرکت اش (Berkshire Hathaway) در کلاس های مالی بزرگ ترین و معتبرترین دانشگاه های جهان استفاده می شود.

بافت دو پیشنهاد را در هنگام ارزیابی یک شرکت بیان کرده است:

  • در ابتدا به کیفیت آن شرکت نگاه کنید، این امر مستلزم آن است که درک کاملی از ترازنامه آن شرکت داشته باشید، به تماس های کنفرانسی اش دقت کرده باشید و به مدیریت آن نیز اعتماد داشته باشید.
  • دوم اینکه، تنها پس از کسب اطمینان از کیفیت آن شرکت باید قیمت اش را ارزیابی کنید.

نکته: اگر یک شرکت کیفیت لازم را ندارد، آن را تنها به دلیل اینکه قیمت اش پایین است خریداری نکنید. شرکت هایی باقیمت های پایین (زیر ارزش) معمولاً نتایج و بازده خوبی هم به همراه ندارند و شرکت هایی باکیفیت بالا اغلب قیمت بالاتری دارند.

بیل گروس (Bill Gross)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

بیل گروس بنیان گذار PIMCO و مدیر صندوق آن است که درواقع یکی از بزرگ ترین صندوق های اوراق بهادار در جهان محسوب می شود.

قانون گروس در خصوص مدیریت پرتفوی صحبت می کند.

یک قانون جهانی که اکثر سرمایه گذاران جوان از آن مطلع هستند “تنوع” است و به بیان ساده یعنی تمام سرمایه گذاری تان را در یکجا قرار ندهید.

“متنوع سازی پرتفلیو” یک قانون سرانگشتی خوب است؛ اما اگر یکی از سرمایه گذاری های شما با شتاب بالایی حرکت کند و مابقی آن ها اینگونه نباشند، می تواند سودتان را کاهش دهد.

کسب درآمد در بازار، به معنای بهره گرفتن از فرصت های مبتنی بر تحقیقات جامع است.

همواره مقداری از پول خود را برای آن فرصت هایی که نیاز به سرمایه ی کمی بیشتر دارند کنار بگذارید و زمانی که نتایج تحقیقاتتان به یک فرصت خوب منتهی شد، نترسید و طبق آن عمل کنید.

بیل گروس

“اگر به سهام خاصی علاقه دارید، ۱۰٪ یا کمی بیشتر از پرتفلیوی خود را به آن اختصاص دهید.

ایده هایتان را همیشه به خاطر داشته باشید. ایده های خوب سرمایه گذاری، نباید به فراموشی سپرده شوند”.

شاهزاده ولید بن طلال (Prince Alwaleed Bin Talal)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

شاید شما تاکنون چیزی در رابطه با شاهزاده بن طلال نشنیده باشید، اما او در دنیای سرمایه گذاری کاملاً شناخته شده است. او یک سرمایه گذار از عربستان سعودی است، که شرکت Kingdom Holding را راه اندازی کرده است.

قبل از رکود بزرگ، او مالک ۱۴٫۹% سهام در شرکت Citigroup باقیمتی بسیار بالاتر از قیمت آن پس از رکود اقتصادی بود. علاوه بر این، سرمایه گذاری او در املاک و مستغلات در کشور هند پس از رکود سال ۲۰۰۹ ارزش قابل توجهی را از دست داد.

بن طلال

” ما سرمایه گذاران در طول مسیر صدمه می بینیم، اما من یک سرمایه گذار بلندمدت هستم”.

زمانی که دیگران به فروش دارایی های خود مشغول بودند، شاهزاده ولید بن طلال همان کاری را کرد که بسیاری از سرمایه گذاران برتر برای اندوختن ثروت خود انجام دادند:

سرمایه گذاری های خود را برای مدت زمان طولانی نگه دارید، درگیر رویدادهای بزرگ بازار نشوید و زمانی که دیگران در انتظار هستند، شما سود سهام را جمع آوری کنید. معاملات سهام بصورت کوتاه مدت یا میان مدت هم خوب است.

کارل آیکان (Carl Icahn)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

کارل آیکان

“شما در این تجارت باید دائماً در حال یادگیری باشید”.

کارل آیکان یکی از سرمایه گذاران سهام خصوصی و شرکت های بزرگ امروزی است که سهام عظیمی از شرکت ها را می خرد و تلاش می کند تا برای افزایش ارزش سهام صاحبان سهم، حق رأی کسب کند.

برخی از دارایی های او شامل شرکت Time Warner ،Yahoo ،Clorox و Blockbuster Video است.

آیکان در طی سالها سهام نسبتاً خوبی برای خود تصاحب کرده است، اما سرمایه گذاران نباید توصیه های او را در خصوص روابط بین فردی جدی بگیرند.

چند بار درگذشته در طول مسیر سرمایه گذاری خود مقاله ای را خواندید، گزارش خبری را تماشا کردید، یا از یک دوست مورد اعتماد در رابطه با پتانسیل یک سهام نکته ای را شنیدید؟

اگر یک توصیه ی خوب وجود داشته باشد که می توانید بر طبق آن عمل کنید، این است که:

تحقیقات جامع خود را بر اساس حقایقی که از منابع معتبر بدست می آیند پیش ببرید (نه عقاید).

کارلوس اسلیم (Carlos Slim)

۶ قانون از ۶ سرمایه گذار برتر جهان

یکی دیگر از ثروتمندترین مردان جهان، کارلوس اسلیم است که صاحب صدها شرکت و بیش از ۲۵۰،۰۰۰ کارمند است.

این نقل قول از او طرز تفکر بهترین سرمایه گذاران را نشان می دهد:

“من اطمینان دارم که تمام این فقر در مکزیک و آمریکای لاتین همانند آنچه در چین اتفاق می افتد، تنها یک فرصت رشد است. این یک فرصت برای سرمایه گذاری است”.

آن ها به آنچه اکنون اتفاق می افتد نگاه نمی کنند. سرمایه گذاران بزرگ با بررسی شتاب حرکت یک شرکت و یا کل اقتصاد و نحوه تعامل آن با رقبا، در زمان حال بر روی آنچه بعداً اتفاق خواهد افتاد سرمایه گذاری می کنند.

آن ها همیشه به جلو فکر می کنند. اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که تمرکزتان بر روی زمان حال است و یا برای یک سرمایه گذاری که سودی کوتاه مدت دارد تلاش می کنید، احتمالاً جهش های بزرگ و سودهای کلان را از دست خواهید داد.

سعی کنید فرصت سرمایه گذاری های برنده را پیدا کنید، اما به یاد داشته باشید که همیشه سبد سرمایه گذاری خود را به شرکت های بزرگی که سابقه طولانی رشدی پایدار دارند، گره بزنید.

سخن آخر:

هرکدام از این سرمایه گذاران و حتی رهبران بزرگ نیز همچنان از شاگردان بازار هستند و دائماً در حال یادگیری اند.

اکنون که قوانین این سرمایه گذاران بزرگ را مطالعه کردید، وقت آن رسیده که شما هم از تجربیات این افراد موفق استفاده کنید، از زمانی که شروع به اعمال قوانین جدید کنید و به آن ها پایبند بمانید، حتی اگر ذهنتان هم مخالفت کند، خواهید دید که سودآوری سرمایه گذاری تا چه میزان بهبود پیدا می کند.

ادامه مطلب