Lines_Background
وبینار آنلاین خانه‌سرمایه
00روز
00ساعت
00دقیقه
00ثانیه
ثبت‌نام رایگان
لوگو خانه سرمایهآموزش ترید از صفر صفر

نهادهای مالی بین المللی

مستر کارت چیست؟
مستر کارت چیست و چگونه کار...

از سلسه مقالات معرفی شبکه های پرداخت بین المللی، با معرفی مستر کارت به عنوان یکی از اَبرشبکه های پرداخت همراه شما هستیم.

اگر با افرادی که به هر دلیل (کار یا سفر) مراودات خارجی فراوانی دارند هم کلام شده و در مورد نحوه نقل و انتقال وجه سؤال کنیم، معمولاً اغلب آن ها به ویزا یا مستر کارت اشاره می کنند! بنابراین مسترکارت یکی از بزرگترین فعالان حوزه شبکه های پرداخت جهانی محسوب شده و با توجه به تعداد بالای پذیرندگان و ATM های این شبکه در اقصی نقاط جهان، تراکنشات مالی چشم گیری در بستر این شبکه صورت می پذیرد.

تاریخچه ایجاد مستر کارت

مستر کارت یک شرکت خدمات مالی چندملیتی آمریکایی می باشد، که دفتر مرکزی آن در نیویورک واقع شده و به عنوان یک شبکه پرداخت بین المللی بعد از ویزا به عنوان دومین شبکه بزرگ در صنعت پرداخت جهان شناخته می شود. تاریخچه پیدایش مستر کارت به اوایل دهه 1960 میلادی باز می گردد؛ زمانی که چند بانک آمریکایی اقدام به صدور کارت های اعتباری نمودند. پس از تشکیل یک انجمن میان بانک های مذکور و اضافه شدن یک بانک دیگر به این اتحادیه، شبکه شکل گرفته «مستر شارژ» نام گرفت.

مسترشارژ در سال 1979 به «MasterCard» تغییر نام داده و تا سال 2016 با این برند فعالیت می کرد، اما در سال 2016 با ایجاد یک تغییر نگارشی کوچک برند خود را به «mastercard» تغییر داد. شایان ذکر است که با عرضه عمومی سهام کمپانی «Mastercard Worldwide» در سال 2006 این مجموعه به یک شرکت سهامی عام تبدیل شد، در حالی که پیش از آن متعلق به بیش از 25000 مؤسسه مالی صادرکننده کارت های آن بود.

مستر کارت چگونه کار می کند؟مستر کارت چیست؟

این شبکه پرداخت با تعداد وسیعی از مؤسسات مالی در سرتاسر جهان برای توزیع کارت های اعتباری خود همکاری می کند. مستر کارت از شبکه اختصاصی پرداخت جهانی خود به عنوان هسته مرکزی شبکه در راستای تسهیل نقل و انتقال وجوه استفاده نموده و معمولاً در این فرآیند دارنده مسترکارت (پرداخت کننده)، طرف تجاری ثانویه (دریافت کننده) و مؤسسات مالی مربوط به آن ها را درگیر می کند.

به طور کلی پرداخت می تواند از طریق کارت های اعتباری، نقدی و پیش پرداخت انجام شود. مسترکارت خودش یک تجارت مبتنی بر ارائه خدمات مالی است که از در درجه اول از کارمزد تراکنش های انجام شده درون این شبکه کسب درآمد می کند. مستر کارت ها توسط بانک های عضو با لوگوی این شبکه صادر شده و به کاربران تحویل داده می شوند. کارت های «Open-loop» که در همه جا پذیرفته می شوند، غالباً دارای نشان مسترکارت هستند تا برای تشخیص صلاحین این کارت ها استفاده شوند. به طور کلی کارت های تمام شبکه های پرداخت شماره مالک مربوطه به کارت را دارند و برای تشخیص نوع شبکه پرداخت، از شماره شناسایی شبکه پرداخت (IIN) استفاده می شود.

حجم مبادلات مالی در مسترکارت چقدر است؟

بر اساس آمار اعلام شده توسط خود شرکت مستر کارت، در سال 2019 بالغ بر 6.5 تریلیون دلار نقل و انتقال پول در این شبکه پرداخت صورت گرفته است. همانطور که اشاره نمودیم، این شرکت با مؤسسات مالی مختلفی همکاری می کند و مهم ترین بخش همکاری آن ها مربوط به صدور کارت های اعتباری «Open-loop» توسط این نهادهای ارائه خدمات مالی و شرکای تجاری آن ها است. در واقع این مؤسسات در نقش صادر کننده کارت ها فعالیت نموده و شرایط این کارت ها برای متقاضیان آن ها را تعیین می کنند.

مؤسسات مالی همکار شبکه مستر کارت به منظور جذب کاربران بیشتر همواره سعی می کنند تا خدمات بهتر و بیشتری را ارائه دهند؛ که از جمله آن ها می توان به کارمزد سالانه صفر درصد، پاداش در قالب امتیاز برای دریافت کارت از یک صادر کننده خاص و بازپرداخت نقدی اشاره نمود.

انواع سطوح اعتباری در شبکه مستر کارتمستر کارت چیست؟

حساب های کاربری شبکه مستر از لحاظ اعتبار و مزایا به سه دسته تقسیم می شوند، که این دسته بندی شامل «STANDARD»، «WORLD» و «WORLD ELITE» است. البته نباید این موضوع را با انواع کارت های پرداخت صادر شده در این شبکه (نقدی، اعتباری و پیش پرداخت) اشتباه بگیرید!

  • STANDARD: تعویض اضطراری کارت، محافظت شده در برابر سرقت و مصونیت مالک در برابر کلاهبرداری های احتمالی از مهم ترین مزایای این کارت ها محسوب می شوند. پیش از جولای سال 2019 حتی مزایایی نظیر گارانتی و قیمت محافظت شده نیز جزء مزایای این کارت ها به شمار می رفت، اما از این تاریخ به بعد این دو مزیت برداشته شد.
  • WORLD: مزایای سطح STANDARD، بیمه تلفن همراه، دسترسی به قابلیت برنامه ریزی سفر و بهره مندی از خدمات Mastercard Travel & Lifestyle Services و امکان استفاده از تخفیف های خرده فروشان منتخب جزء مزایای این سطح اعتباری می باشند.
  • WORLD ELITE: به طور کلی در این سطح اعتباری دارندگان کارت از خدمات و تخفیفات مختلف در سطح جهانی برخوردار خواهند شد.

در مورد مسترکارت توجه داشته باشید که در حال حاضر این کارت ها به صورت فیزیکی و مجازی صادر می شوند. فرآیند صدور مسترکارت فیزیکی (قابل شارژ و با نام) نسبتاً زمانبر است، اما صدور مسترکارت مجازی (غیرقابل شارژ) معمولاً در طول یک روز کاری انجام می پذیرد.

کارمزد استفاده از خدمات مستر کارت

کارت های فعال در شبکه مستر بر اساس نوع کارت و توافق نامه های موجود، کاربردهای مختلفی دارند؛ اما صرف نظر از این مسائل شبکه مسترکارت برای استفاده از هر کارت کارمزد دریافت می کند که بسته به نوع کاربرد ممکن است میزان کارمزد متفاوت باشد. به طور کلی کارمزد تراکنش های مالی انجام شده در شبکه مستر به طور میانگین در بازه 1.5 تا 2.6 درصد حجم تراکنش است.

حال شاید برای شما این سؤال پیش بیاید که در چه مواقع و برای چه اموری می توانم از مستر کارت استفاده کنم؟

در پاسخ باید گفت که معمولاً افرادی که به واسطه کار، تحصیل، خرید و یا سفر با خارج از کشور ارتباط داشته باشند، به استفاده از این شبکه های پرداخت روی می آورند. به طور مثال شما می توانید برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون های بین المللی، خریدهای اینترنتی، رزرو بلیط تور و هواپیما یا هتل، اجاره اتومبیل، واریز یا دریافت پول جهت انجام پروژه های کاری از مسترکارت استفاده کنید.

چگونه در ایران مسترکارت بگیریم؟

ایرانیان هم می توانند از طریق شرکت ها یا پلتفرم های همکار با مؤسسات مالی طرف قرارداد شبکه مستر کارت مستقر در کشورهای اطراف از خدمات این شبکه پرداخت استفاده نموده و بسته به شرایط و نوع کاربرد مسترکارت مورد نیاز خود را دریافت کنند؛ اما به طور کلی با توجه به تحریم های بین المللی سیستم بانکی افراد ساکن ایران نمی توانند به صورت مستقیم از خدمات این شبکه پرداخت بهره مند شوند.

ادامه مطلب
پرفکت مانی چیست؟
پرفکت مانی چیست؟ معرفی انواع حساب...

در ادامه سری مقالات معرفی شبکه های پرداخت بین المللی، با معرفی شبکه پرفکت مانی همراه شما هستیم. به طور کلی پرفکت مانی و وبمانی جزء  پرکاربردترین سیستم های پرداخت در میان ایرانیان به شمار می روند و طرفداران بسیاری دارند؛ که دلیل آن می تواند سهولت استفاده از این شبکه ها در شرایط تحریمی سال های اخیر کشور باشد. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا بدانیم پرفکت مانی چه تفاوت و مزایایی نسبت به رقبای خود دارد.

پرفکت مانی متعلق به کدام کشور است؟

پرفکت مانی یک سیستم پرداخت الکترونیکی است که در سال 2007 میلادی شروع به کار کرده است. این شبکه پرداخت متعلق به Perfect Money Finance Corp است که در پاناما (معمولاً به دلیل عدم وجود قوانین سختگیرانه مالی برخی کسب وکارها در این کشور به ثبت می رسند) ثبت شده و دفتر مرکزی آن در شهر زوریخ (شهری در کشور سوئیس که مرکز امور بانکی و مالی است) قرار دارد. به طور کلی این سیستم پرداخت دفاتر متعددی در سراسر جهان از جمله هنگ و کنگ و سایر مراکز مالی مهم تأسیس نموده است.

پرفکت مانی چه کاربردهایی دارد؟

پس از حدوداً 13 سال فعالیت در صنعت خدمات پرداخت، بیش از 10 میلیون کاربر، 50 هزار کسب وکار دریافت کننده سرویس پرداخت و 250 صرافی معتبر در سطح جهان، به نظر می رسد پرفکت مانی کارنامه قابل قبولی از خود ارائه داده است.

کاربران این شبکه می توانند ارزهای مختلف را به صورت الکترونیکی درون این شبکه به یکدیگر تبدیل نمایند، برای خریدهای اینترنتی از موجودی کیف پول های خود استفاده کنند یا موجودی خود را به کارت های ویزا و مستر منتقل کنند.

پرفکت مانی علاوه بر ارائه خدمات به مصرف کنندگان خرد، در چهارچوب های مشخصی با کسب وکارها نیز در راستای ارائه سرویس های پرداخت همکاری می کند.

یکی از مواردی که این سیستم پرداخت الکترونیک را از سایر شبکه های پرداخت بین المللی متمایز می کند، این است که کاربران می توانند با استفاده از موجودی کیف پول خود دلار، یورو، طلا یا بیت کوین بخرند.

نگاهی به مزایای پرفکت مانی

پرفکت مانی

انواع حساب های کاربریپرفکت مانی چیست؟

به طور کلی در این شبکه پرداخت  سه نوع حساب کاربری برای افراد درنظر گرفته شده است. در واقع به منظور سهولت در فرآیند پرداخت، پرفکت مانی کاربران خود را بر اساس شرایطشان به سه دسته تقسیم می کند که شامل Normal، Premium و Partner است. همانطور که اشاره شد، هر کدام از این حساب ها متناسب با شرایط کاربران به آن ها اختصاص یافته و مزایایی (میزان دسترسی های مختلف درون شبکه) دارند.

  • حساب Normal:

این حساب برای کلیه کاربران جدیدی که در این شبکه ثبت نام می کنند ایجاد شده است. کاربران دارای حساب Normal محدودیتی در استفاده از خدمات پرفکت مانی ندارند.

  • حساب Premium:

افرادی که بیش از یک سال در این شبکه فعالیت داشته یا مبالغ معینی گردش مالی داشته باشند، می توانند با ارسال درخواست خود به بخش خدمات مشتریان، حساب عادی خود را به Premium ارتقاء دهند. کاربران این نوع حساب ها در برخی موارد از تراکنش های مالی خود، کارمزدهای کمتری نسبت به حساب های عادی می پردازند.

  • حساب Partner:

این حساب کاربری برای افراد عادی نبوده و مختص افرادی است که کالا یا خدمات مربوط به کسب وکار خود را از طریق اینترنت ارائه می دهند (نمایندگان شبکه پرداخت و صرافی ها نیز در این دسته قرار می گیرند).

در واقع حساب های Partner به منظور بهینه سازی پرداخت های B2B این دسته از کاربران تحت ضوابط شبکه پرفکت مانی ایجاد شده است. لازم به ذکر است که این نوع حساب های کاربری ما به ازای تراکنشات مالی خود در این شبکه، کمترین کارمزد را می پردازند و همچنین نرخ سود سالانه نسبت به مانده حساب (ماهانه) مناسبی نیز برای آن ها در نظر گرفته شده است.

آیا این شبکه کارت شارژ هم دارد؟

در پاسخ به این سؤال باید بگوییم، بله! شما با استفاده از e-Voucher (نوعی کارت شارژ)  می توانید نقل و انتقالات ارزی انجام داده و به حساب خود واریز یا از آن برداشت کنید. به طور کلی هر ووچر پرفکت مانی (voucher) یک شماره دیجیتالی، کد فعال سازی و تاریخ صدور منحصربه فردی دارد.

چه کسانی از پرفکت مانی استفاده می کنند؟پرفکت مانی چیست؟

افراد مختلف بسته به شرایط و نیاز خود با اهداف متفاوتی از این سیستم پرداختی استفاده می کنند که عمدتاً شامل موارد زیر است:

  • دانشجویان و متقاضیان آزمون های بین المللی به منظور پرداخت هزینه های آمورشی یا ورودی آزمون ها
  • فریلنسرها (افرادی که اصطلاحاً آزادکار نامیده می شوند و غالباً از طریق دورکاری اقدام به اخذ پروژه های مختلف می کنند) جهت دریافت و نقد کردن درآمدهای ارزی خود
  • معامله گران و فعالان بازارهای جهانی جهت واریز و برداشت از حساب های معاملاتی
  • خریداران و فروشندگان کالا در پلتفرم های آنلاین بین المللی

آیا استفاده از خدمات پرفکت مانی برای ایرانی ها مجاز است؟

پرفکت مانی بر خلاف سایر شبکه های پرداخت بین المللی ایرانیان را تحریم نکرده و شما بدون نیاز به روش های دور زدن تحریم ها نظیر استفاده از VPN یا حساب های کاربری جعلی می توانید افتتاح حساب نموده و از خدمات این سیستم پرداخت استفاده کنید! حتی زمانی که وارد سایت رسمی این شبکه پرداخت شوید، در منوی انتخاب زبان وبسایت، زبان فارسی نیز برای کاربران فارسی زبان قرار داده شده است.

توجه داشته باشید که برای واریز ارزی به کیف پول پرفکت خود یا تبدیل موجودی ارزی آن به ریال باید از یک واسطه (صرافی) استفاده کنید. چون سیستم بانکی ایران تحریم بوده و به شبکه جهانی متصل نیست، پیشنهاد می شود در این زمینه پس از انجام تحقیقات لازم، از طریق پلتفرم های رسمی و دارای مجوزهای مربوطه برای تبدیل وجوه مورد نیاز خود اقدام کنید.

سخن پایانی

در این مقاله سیستم پرداخت بین المللی پرطرفدار «پرفکت مانی» و مزایای آن را از زوایای مختلف بررسی کردیم تا شما همراهان گرامی با ماهیت کلی و نحوه استفاده از این شبکه پرداخت آشنا شوید.

ادامه مطلب
وب مانی
وب مانی چیست؟ معرفی انواع حساب...

سهولت دسترسی و ارائه خدمات مستقیم به کاربران ایرانی (بدون نیاز به دور زدن تحریم ها و پرداخت هزینه های اضافی!) سبب شده است که شبکه های پرفکت و وب مانی از محبوبیت بالایی در میان ایرانیان برخوردار باشند. اگر شما هم به دنبال یک سیستم پرداخت معتبر برای سهولت نقل و انتقالات ارزی خود هستید، توصیه می کنیم حتماً این مقاله را بخوانید!

معرفی وب مانی

وب مانی یک شبکه پرداخت الکترونیک متعلق به کشور روسیه است که در نوامبر سال 1998 میلادی راه اندازی شده است. این شرکت در ابتدا یک سرویس نقل و انتقال پول مختص دلار آمریکا بود که در پی بحران مالی سال 1998 روسیه و به دلیل افزایش استفاده از دلار آمریکا در روسیه تأسیس شده بود.

وب مانی خود را به روسیه و خدمات نقل و انتقال دلار آمریکا محدود نکرد و در سال 2015 شرکت Web Money Europe که در کمبریج انگلستان تأسیس شده است، از FCA (نهاد ناظر امور مالی در انگلستان) مجوز صدور پول الکترونیکی در منطقه اقتصادی اروپا را دریافت کرد. در همان سال وبمانی پلتفرم سرمایه گذاری جمعی Web Money Funding را با هدف اجرای پروژه هایی نظیر کمک های داوطلبانه، مشارکت در خریدهای گروهی و برنامه ریزی رویدادها راه اندازی کرد.

همکاری اسبر بانک و وب مانی!

علاوه بر این، وب مانی در راستای ارتباط و همکاری با نهادهای مالی نیز گام برداشته است. در سال 2019 اسبر بانک (بانک بزرگ روسی) اعلام کرد که وبمانی به اکوسیستم انتقال فوری اسبر بانک پیوسته است و به مشتریان این امکان را می دهد که از طریق کارت های بانکی اسبر به حساب وب مانی خود نقل و انتقال سریع داشته باشند (بالعکس).

کاربران برای انتقال پول در این سیستم باید شماره تلفن گیرنده که به کارت یا حساب آن متصل است را داشته باشند.

وب مانی چگونه کار می کند؟

وب مانی

از ویژگی های اصلی این سامانه پرداخت می توان به سهولت و سرعت آن اشاره کرد که نیاز اساسی کاربران اینترنت و کسب وکارهای آنلاین است.

در واقع شما با استفاده از وب مانی و بدون داشتن حساب بانکی یا کارت اعتباری می توانید تراکنش های مالی خود را در زمانی بسیار کوتاه و با امنیت بالا انجام دهید.

وجوه کاربران وب مانی در کیف پول هایی ذخیره می گردد که پول الکترونیکی مربوط به یک دارایی پایه (انواع ارزها) در آن نگهداری می شود. دارایی های پایه در سیستم وب مانی توسط یک شبکه جهانی از شرکت ها نگهداری می شود که به عنوان ضامن پرداخت برای این شبکه پرداخت عمل می کنند.

در واقع ضامن ها سپرده های مربوط به دارایی پایه را می پذیرند و ما به ازای آن واحدهای وبمانی صادر می کنند. شما برای استفاده از خدمات شبکه وب مانی می توانید از اپلیکیشن Web Money Keeper که در نسخه های اندروید، ios، بلک بری، ویندوز فون و مایکروسافت ویندوز موجود است، استفاده کنید.

آیا وب مانی امن ترین و بزرگترین شبکه پرداخت روسیه است؟

بر اساس آمار اعلام شده در ابتدای سال 2020 که شامل 41 میلیون حساب کاربری ثبت شده، 300 هزار کاربر فعال هفتگی و 100 هزار فروشگاه دارای سیستم پرداخت وب مانی است؛ شبکه وبمانی یکی از بزرگترین پردازنده های پرداخت الکترونیکی روسیه از نظر تعداد کابران است.

در توصیفات شبکه وب مانی گفته می شود که این تراکنش ها بسیار امن، غیرقابل بازگشت و شناسایی هستند و حتی ویژگی اصلی این سامانه پرداخت نیز امنیت بالا عنوان شده است؛ اما این موضوع باید توسط تعداد زیادی از متخصصان امنیت اطلاعات نیز تأیید شود.

برای نمونه در سال 2006 Kris Kaspersky  محقق امنیت اطلاعات، نسخه ویندوز اپلیکیشن Web Money Keeper Classic را به دلیل ضعف های امنیتی تخصصی مورد انتقاد قرار داد!

مزایای استفاده از وب مانی

این شبکه پرداخت در طول سال های فعالیت خود با در پیش گرفتن رویکردهای نوین سعی در گسترش دامنه فعالیت خود داشته است تا بتواند یکی از بهترین سرویس های پرداخت آنلاین برای کاربران شخصی و شرکتی باشد.

همانند سایر سیستم های پرداخت، استفاده از وبمانی مزایای خاص خود را دارد، که برخی از این مزایا با سایر سیستم های پرداخت مشترک است. در ادامه به ذکر برخی از آن ها می پردازیم.

  • افتتاح حساب رایگان
  • رابط کاربرپسند وبسایت
  • امنیت مالی و اطلاعاتی بالا
  • کارمزد پایین نقل و انتقالات ارزی
  • سرعت بالای دریافت و برداشت وجه
  • پشتیبانی از ارزهای مختلف، طلا و ارزهای دیجیتالی
  • بهترین سیستم پرداخت در روسیه و اوکراین

انواع حساب های کاربری و کارمزدهای وب مانی

وب مانی

کارمزد پرداختی برای تراکنش های ارزی در شبکه وبمانی معادل 8/0 درصد مبلغ تراکنش تا سقف 50 یورو یا دلار (برای تراکنشات بیت کوین هم حداکثر 005/0 BTC) است.

به طور مثال برای یک تراکنش 10000 دلاری باید 80 دلار کارمزد بپردازید. در شبکه وبمانی هم حساب های کاربری انواع مختلفی دارند و کاربران بسته به شرایط خود می توانند از هر کدام از این سطوح کاربری (اصطلاحاً پاسپورت) استفاده کنند.

  • alias passport

ابتدایی ترین نوع حساب کاربری در شبکه وبمانی است که پس از افتتاح حساب اولیه به صورت پیش فرض برای کاربران درنظر گرفته می شود. این حساب مزایای چندانی ندارد و دارای محدودیت های متعددی از جمله سقف تراکنش روزانه 100 دلار است!

  • formal passport

حساب های کاربری وبمانی قابلیت ارتقا دارند و قرار نیست شما همیشه از پاسپورت alias استفاده کنید. بدین منظور باید با استفاده از گزینه ارتقا حساب کاربری امور ثبت مشخصات هویتی، محل سکونت و ارسال مدارک شناسایی (پاسپورت یا کارت ملی) را انجام دهید.

پس از تایید اطلاعات ثبت شده توسط کارشناسان وبمانی، حساب شما ارتقا یافته و می توانید روزانه حداکثر 600 دلار تراکنش مالی داشته باشید.

  • personal passport

اگر حجم تراکنش های ارزی شما بالا است یا صاحب یک کسب وکار آنلاین بین المللی هستید، پاسپورت personal برای شما مناسب است.

برای ارتقا حساب کاربری به personal باید حضوراً به یکی از نمایندگی های رسمی وبمانی یا سفارت روسیه مراجعه کرده و مدارک خود را ارائه دهید تا امور احراز هویت نهایی انجام شود. با استفاده از پاسپورت personal می توانید روزانه بیش از 10 هزار دلار تراکنش داشته باشید!

انواع کیف پول های شبکه وب مانی

پس از افتتاح حساب در شبکه وب مانی شما می توانید از چند نوع کیف پول مختص دارایی های پایه مختلف (بیشتر ارزها) استفاده کنید که عمدتاً شامل موارد زیر است و هر کدام بر اساس حرف آخر نام سه حرفی کیف پول از یکدیگر تمایز داده می شوند.

  • WMZ (کیف پول دلار آمریکا)
  • WME (کیف پول یورو)
  • WMR (کیف پول روبل روسیه)
  • WMU (کیف پول گریونا اوکراین)
  • WMV (کیف پول دانگ ویتنام)
  • WMB (کیف پول روبل بلاروس)
  • WMK (کیف پول قزاقستانی – واحد پول قزاقستان)
  • WMG (کیف پول طلا)
  • WMX (کیف پول بیت کوین)
  • WML (کیف پول لایت کوین)

چگونه در وب مانی افتتاح حساب کنیم؟

از مزایای اصلی وبمانی می توان به فرآیند افتتاح حساب ساده و رایگان آن اشاره کرد. شما برای ثبت نام و استفاده از خدمات شبکه وبمانی نیاز به هیچگونه تخصص یا اطلاعات پیچیده ای ندارید و در یک فرآیند پنج مرحله ای ساده می توانید حساب کاربری وبمانی خود را بسازید.

از طریق این لینک وارد بخش افتتاح حساب شوید: https://wallet.webmoney.ru/signup

  • شماره تلفن همراه خود را وارد کنید و پس از دریافت پیامک، کد ارسالی را داخل کادر مربوطه وارد نمایید.
  • در ادامه باید یک رمز عبور برای حساب کاربری خود تعیین کنید.
  • پس از تایید رمز عبور، حساب کاربری شما ساخته شده و وارد صفحه پیشخوان می شوید.
  • نقل و انتقالات ارزی در وبمانی با استفاده از کیف پول های موجود در این شبکه انجام می شود، بنابراین باید شما در این مرحله با استفاده از گزینه های موجود و بر حسب نیاز ارزی خود، صرفاً با چند کلیک کیف پول مورد نظر خود را بسازید.

در ادامه و پس از ساخت کیف پول می توانید از طریق صرافی ها و واسطه های مجاز مبالغ ارزی را به کیف پول خود واریز نموده یا از آن برداشت کنید.

استفاده از وب مانی برای ایرانیان مجاز است؟

افتتاح حساب و استفاده از خدمات شبکه وبمانی شامل تحریم های بین المللی نیست (تا زمان تدوین مطلب!) و شما نیازی به هیچ واسطه یا حتی فیلترشکن (VPN) برای ورود به سایت ندارید؛ بنابراین با اطمینان خاطر می توانید تراکنش های ارزی خود را از طریق این شبکه پرداخت انجام دهید.

ادامه مطلب