دلار آمریکا در برابر رقبای اصلی خود همچنان تضعیف می‌شود، چرا که سرمایه‌گذاران به دلیل تهدیدهای تعرفه‌ای اخیر رئیس‌جمهور دونالد ترامپ نسبت به آینده اقتصادی محتاط هستند. در این میان، بازارهای سهام و اوراق قرضه در آمریکا به مناسبت تعطیلات آخرهفته بسته بودند.

به نقل از وبسایت fxstreet

روز جمعه بود که رئیس‌جمهور ترامپ پیشنهاد داد تا تعرفه مستقیمی با نرخ ۵۰٪ بر واردات از اتحادیه اروپا اعمال شود، پس از آنکه مذاکرات با نمایندگان این اتحادیه ناموفق بود. افزون بر این، او اعلام کرد قصد دارد بر محصولات اپل و سامسونگ که در آمریکا تولید نمی‌شوند نیز تعرفه بگذارد. بدین ترتیب، شاخص دلار آمریکا روند نزولی خود را تداوم بخشید و در طول هفته نزدیک به ۲٪ کاهش یافت.

پس از تماسی تلفنی با اورسولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، ترامپ اعلام کرد که مهلت اجرای تعرفه ۵۰٪ بر کالاهای اتحادیه اروپا تا ۹ ژوئیه تمدید خواهد شد. با این وجود، شاخص دلار آمریکا همچنان در روز دوشنبه کاهش یافت و صبح زود به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر یعنی حدود ۹۸.۸۰ رسید که نشان‌دهنده افت ۰.۳٪ در روز است.

چارت زیر رفتارامروز قیمت دلار در برابر سایر ارز هارا به نمایش می گذارد.

کاهش ارزش دلار آمریکا

گسترش ضعف دلار آمریکا باعث شد که نرخ ارز یورو/دلار (EUR/USD) به بالاترین سطح چند هفته اخیر خود بالاتر از ۱.۱۴۰۰ برسد، در حالی که نرخ پوند/دلار (GBP/USD) نیز روند صعودی خود را ادامه داده و بالای ۱.۳۵۵۰ معامله شد. نرخ دلار/ین (USD/JPY) پس از کاهش قابل‌توجه، همچنان زیر ۱۴۳.۰۰ باقی مانده است. قیمت طلا نیز با وجود کاهش جزئی، به دلیل نقش به‌ عنوان امین سرمایه‌گذاران در برابر خطرات، همچنان قدرت خود را حفظ کرده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد پیش بینی قیمت طلا  و سایر تحلیل‌های اقتصادی، به صفحات مربوطه در وب‌سایت ما مراجعه کنید.

با تغییر وضعیت بازار و تأثیرگذاری تعرفه‌ها و نگرانی‌های اقتصادی، احساسات سرمایه‌گذاران دچار نوسان است. سرمایه‌گذاران باید با دقت به تحولات اقتصادی و سیاست‌های تعرفه‌ای توجه کرده و تغییرات مناسبی را در پرتفوی خود اعمال کنند.برای معامله‌گران و سرمایه‌گذارانی که به دنبال بهره‌گیری از نوسانات بازار دلار و سایر ارزها هستند، استفاده از خدمات بروکر مونتا مارکتس می‌تواند فرصتی مناسب برای ورود به بازارهای مالی با ابزارهای متنوع و پشتیبانی حرفه‌ای باشد.

منبع خبر: سایت fxstreet