با توجه به تمایل روزافزون سرمایهگذاران قدیمی به دنیای ارزهای دیجیتال، شرکتها و مؤسسات مالی در سراسر جهان در حال انجام سرمایهگذاریهای گسترده در بیتکوین (BTC) هستند. پس از اقدامات الهامبخش مایکل سیلور، شرکتهایی در برزیل، خاورمیانه، آسیا و سایر نقاط جهان با سرعت بیتکوین را به عنوان دارایی ذخیره در سبد خود میپذیرند.
در برزیل، شرکت فینتک «مِلیوز» به عنوان نخستین شرکت برزیلی بیتکوین را به خزانه خود اضافه کرد و ۳۲۰.۲ واحد بیتکوین به ارزش ۳۳.۳ میلیون دلار خرید. رئیس هیئت مدیره، اسرائیل سلمَن، این تحول تاریخی را در رسانههای اجتماعی جشن گرفت و این حرکت را نقطه عطفی در تبدیل این شرکت به شرکت خزانه داری بیتکوین معرفی کرد.
در خاورمیانه، گروه رستورانهای الابراج در بحرین به عنوان اولین شرکت در این منطقه استراتژی ذخیرهسازی بیتکوین را اتخاذ کرد و ۵ بیتکوین خریداری کرد.
در ابوظبی، صندوق سرمایهگذاری دولتی مبادله سرمایهگذاری خود در ETF بیتکوین iShares (IBIT) را افزایش داده و تعداد سهام خود را در سهماهه اول ۲۰۲۵ به ۸.۷ میلیون رسانده است. گروه کوینسیلیوم مستقر در لندن نیز با جذب ۱.۶ میلیون دلار به توسعه شرکت فرعی خود، Forza (Gibraltar) Limited در حوزه خزانه داری بیتکوین میپردازد.
در آسیا، شرکت ژاپنی ریمیکسپوینت به عنوان توسعهدهنده سیستم مدیریت انرژی با سرمایهگذاری ۳.۴ میلیون دلار ۳۲.۸۳ بیتکوین خریداری کرده و تعداد کل ذخایر خود را به ۶۴۸.۸۲ بیتکوین رسانده است. گزارشها حاکی از آن است که یک شرکت چینی نیز در حال مذاکره برای خرید تا ۸,۰۰۰ واحد بیتکوین از دارندگان بزرگ میباشد.
در ایالات متحده، شرکت DDC Enterprise استراتژی ذخیرهسازی بیتکوین خود را اعلام کرده و هدف دارد تا طی سه سال به ۵,۰۰۰ بیتکوین دست یابد. نورما چو، مؤسس این شرکت، اعلام کرده است که بیتکوین در مقابل عدم قطعیتهای کلان اقتصادی نقش سپر ایفا میکند. همچنین، در ماه آوریل شرکت کانتور فیتزجرالد و شرکای دیگر یک وسیله سرمایهگذاری جدید به نام ۲۱ کپیتال را راهاندازی کردند که اخیراً ۴,۸۱۲ بیتکوین به ارزش ۴۵۸.۷ میلیون دلار خریداری کرده است.
این تحولات نشاندهنده بلوغ و پیشرفت بازار است، چراکه شرکتهای بلاکچین با جمعاوری سرمایههای کلان، فاصله میان سیستمهای مالی سنتی و اکوسیستمهای ارز دیجیتال را پر میکنند.
منبع خبر: سایت beincrypto