صرافی ال بانک که در میان کاربران ایرانی محبوبیت پیدا کرده بنا به دلایل امنیتی و انطباق با مقررات رگولاتوری‌های خود سقفی برای برداشت روزانه و ماهانه رمزارزها اعمال کرده است. سقف برداشت صرافی ال بانک با توجه به سطح احراز هویت متفاوت است و در ابتدای کار 0.5 واحد بیت‌کوین در روز است که با تکمیل احراز هویت و فعال‌کردن تنظیمات امنیتی تا سقف برداشت 5.5 واحد بیت‌کوین در روز نیز قابل افزایش است.

سقف برداشت صرافی ال بانک چقدر است؟

صرافی ال بانک نیز برای برداشت محدودیت‌هایی اعمال کرده که در حالت بدون احراز هویت و حالت احراز هویت شده متفاوت است. در حالت اول، یعنی بدون احراز هویت هر کاربر می‌تواند روزانه تا سقف نیم واحد بیت‌کوین برداشت کند که در صورت احراز هویت این سقف به 2 واحد بیت‌کوین افزایش خواهد یافت و با فعال‌کردن ابزارهای امنیتی پیشرفته‌تر نیز تا سقف 5.5 واحد بیت‌کوین در روز نیز افزایش خواهد یافت.

سقف برداشت صرافی ال بانک

صرافی ال بانک محدودیت‌های برداشت را با ارتقای سطح احراز هویت و ارائه اطلاعات و به‌کارگیری ابزارهای امنیتی بیشتر کم می‌کند. برای اطمینان و کسب اطلاعات دقیق در این مورد از پشتیبانی صرافی ال بانک سوال کردیم.

سقف برداشت صرافی ال بانک

پشتیبانی صرافی ال بانک در پاسخ به سقف برداشت روزانه پاسخ داد که هر کاربر در ابتدا می‌تواند روزانه تا سقف 10 هزار USDT برداشت کند که با اعمال تنظیمات امنیتی بیشتر حساب کاربری این میزان تا 600 هزار USDT نیز قابل افزایش است.

همین الان در صرافی ال بانک ثبت نام کنید

روش های افزایش سقف برداشت روزانه در صرافی ال بانک

  1. با افزودن شماره تلفن همراه به حساب کاربری، به سقف برداشت روزانه شما 20 هزار USDT افزوده خواهد شد.
  2. با فعال‌کردن و تکمیل تأیید دومرحله‌ای (2FA) یا همان گوگل اتنتیکیتور نیز 270 هزار USDT به سقف برداشت حساب کاربری افزوده خواهد شد.
  3. با تنظیم گذرواژه دارایی (Asset Password) هم 200 هزار USDT به سقف برداشت شما اضافه می‌شود.
  4. با تکمیل فرآیند احراز هویت یا همان KYC نیز می‌توانید 40 هزار USDT به سقف برداشت بیفزایید.
  5. در مرحله آخر، با تکمیل احراز چهره در مرحله آخر احراز هویت 60 هزار USDT به سقف برداشت قبلی اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: آموزش احراز هویت در صرافی ال بانک

سقف برداشت در صرافی‌ ارز دیجیتال چیست؟

سقف برداشت در صرافی ارز دیجیتال یعنی محدودیت مقدار برداشت یا محدودیت تعداد دفعات برداشت ارزهای دیجیتال یا وجوه از حساب کاربری. محدودیت برداشت می‌تواند از یک صرافی به صرافی دیگر متفاوت باشد.

انوع رایج محدودیت برداشت در صرافی‌های ارز دیجیتال:

  • سقف برداشت روزانه: صرافی‌های ارز دیجیتال معمولاً برای مقدار رمزارز یا ارز فیات قابل برداشت در طول 24 ساعت سقف می‌گذارند.
  • سقف برداشت هفتگی یا ماهانه: برخی از صرافی‌ها برای مدیریت نقدینگی و ریسک، محدودیت‌های برداشتی بلند‌مدت‌تری لحاظ می‌کنند.
  • کارمزدهای برداشت: صرافی‌ها اغلب برای پوشش‌دادن هزینه‌های پردازش تراکنش کارمزد برداشت تعیین می‌کنند.
  • محدودیت‌های سطح احراز هویت: معمولاً روال کار صرافی‌های ارز دیجیتال درجه‌بندی سطح احراز هویت است. مثلاً یک سطح پایه و ابتدایی برای احراز هویت وجود دارد که به ارائه اطلاعات کمتری از سوی کاربران نیاز دارد و با ارتقای سطح احراز هویت اطلاعات جزئی‌تر و دقیق‌تری لازم است. هر چه سطح احراز هویت کاربر ارتقاء یابد، محدودیت‌های برداشت نیز کمتر می‌شود و در نتجه می‌تواند مبالغ بیشتری برداشت کند.
  • محدودیت‌های رمزارزی: رمزارزهای گوناگون می‌توانند بسته به ترافیک شبکه انتقال یا سایر عوامل محدودیت‌های برداشتی بیشتری داشته باشند.

چرا صرافی‌های ارز دیجیتال سقف برداشت دارند؟

صرافی‌های ارز دیجیتال بنا به چندین دلیل محدودیت‌های برداشتی برای کاربران اعمال می‌کنند:

  • مدیریت ریسک: برای جلوگیری از هجوم کاربران به قصد بیرون کشیدن تمام دارایی‌های خود
  • انطباق با قواعد و متابعت از قوانین: برای رعایت قوانین مربوط به ضدپولشویی و مقابله با تأمین مالی تروریسم و همچنین اجرای فرآیند KYC.
  • امنیت: برای پیشگیری از برداشت‌های غیرمجاز و جلوگیری از کلاهبرداری.
  • ترافیک شبکه: برای مدیریت بار و ازدحام شبکه انتقال ارزهای دیجیتال.

سقف برداشت در ال بانک در یک نگاه

صرافی ال بانک با ارائه‌ی خدمات متنوع و امنیت بالا به یکی از صرافی‌های محبوب در بین معامله‌گران ارزهای دیجیتال تبدیل شده است. سقف برداشت صرافی ال بانک بسته به وضعیت احراز هویت کاربران متفاوت است و از 0.5 بیت‌کوین برای حساب‌های تأیید نشده تا 5.5 بیت‌کوین برای حساب‌های تأیید شده متغیر است. همچنین، کارمزد برداشت نیز بسته به نوع ارز دیجیتال متفاوت است و کاربران باید قبل از انجام برداشت به این موارد توجه کنند تا از هزینه‌های اضافی جلوگیری شود.